#ntv7chinese

MOST RECENT

Siapa boleh jawap??? 😋😋😋😋
Assalam semua, hari ni hari jumaat yg mulia kan.. so biasa hujung minggu adalah hari ulang kaji mandarin kita semua..
So cikgu zazah nak keluar kan beberapa soalan utk minggu ini, sila bagi jawapan dalam pinyin yg betul, x nak bahasa bangla yo.
Contoh
Tulis dalam pinyin xiě
Bahasa bangla ialah siye.
.
Cikgu zazah nak xie, tak de tanda pun x pe.. kene rajin praktis pinyin yg betul yo, baru mengancam mandarin kita.
.
#可爱汉语 #莎莎老师
#bestmandarin #seminarmandarin #programmandarin #kelasmandarin #belajarmandarin #cikgumandarin #mandarincomel #cikguzazah #cikgumandarinzazah #kelasmandarinjb #马来西亚 #bahasacina #ntv7chinese #mandarinclass #kelasbahasacina #jb #中文老师 #skudai #kelasmandarinjohor #kelasmandarinskudai #bahasamandarin #kelasbahasacinajohor #kelasbahasacinajb #tontonchinese #programbahasamandarin #utm #cakapmandarin #tv8chinese

Salam semua
Hari ni cikgu zazah nak share 1 lagi kata kunci yg high frequency penggunaan nya dalam mandarin .
每天 měitiān
Sebutan bahasa bangla nya ialah
mei tihyen ( 🤪🤪🤪🤪)
.
Jadi cikgu zazah share la skit perbuatan yg selalu kita buat tiap hari .
Tolong share yo 🤗🤗
.
Warga JDT nak belajar mandarin dgn cikgu zazah depan2, boleh cari cikgu zazah yo, Rm550 utk 3 bulan ( 13 kali kelas, 17 modul, sharing whatsapp- 350 gambar 150 audio, 10ebook 10 video, 100 video dsm dan kamus simple mandarin)
.
.
.
Direct cikgu zazah
http://bestmandarinjb.wasap.my/

019731 9929 whatsapp only
019731 9929 whatsapp only

Atau admin cikgu zazah
http://admincikguzazah.wasap.my/

Admin cikgu zazah
011 1122 0290
011 1122 0290
.
#可爱汉语 #莎莎老师
#bestmandarin #seminarmandarin #programmandarin #kelasmandarin #belajarmandarin #cikgumandarin #mandarincomel #cikguzazah #cikgumandarinzazah #kelasmandarinjb #马来西亚 #bahasacina #ntv7chinese #mandarinclass #kelasbahasacina #jb #中文老师 #skudai #kelasmandarinjohor #kelasmandarinskudai #bahasamandarin #kelasbahasacinajohor #kelasbahasacinajb #tontonchinese #programbahasamandarin #utm #cakapmandarin #tv8chinese

Salam semua
Hari ni cikgu zazah nak share 1 lagi kata kunci yg high frequency penggunaan nya dalam mandarin .
每天 měitiān
Sebutan bahasa bangla nya ialah
mei tihyen ( 🤪🤪🤪🤪)
.
Jadi cikgu zazah share la skit perbuatan yg selalu kita buat tiap hari .
Tolong share yo 🤗🤗
.
Warga JDT nak belajar mandarin dgn cikgu zazah depan2, boleh cari cikgu zazah yo, Rm550 utk 3 bulan ( 13 kali kelas, 17 modul, sharing whatsapp- 350 gambar 150 audio, 10ebook 10 video, 100 video dsm dan kamus simple mandarin)
.
.
.
Direct cikgu zazah
http://bestmandarinjb.wasap.my/

019731 9929 whatsapp only
019731 9929 whatsapp only

Atau admin cikgu zazah
http://admincikguzazah.wasap.my/

Admin cikgu zazah
011 1122 0290
011 1122 0290
.
#可爱汉语 #莎莎老师
#bestmandarin #seminarmandarin #programmandarin #kelasmandarin #belajarmandarin #cikgumandarin #mandarincomel #cikguzazah #cikgumandarinzazah #kelasmandarinjb #马来西亚 #bahasacina #ntv7chinese #mandarinclass #kelasbahasacina #jb #中文老师 #skudai #kelasmandarinjohor #kelasmandarinskudai #bahasamandarin #kelasbahasacinajohor #kelasbahasacinajb #tontonchinese #programbahasamandarin #utm #cakapmandarin #tv8chinese

Ini kisah semalam, bersama student n zhang laoshi di cawangan kami di dato onn. Mereka student bulan nov 2018
.
.
Harap pas ni, u olls praktis mandarin hari2 yo. Rugi tau dah belajar, tp mandarin tu simpan sendiri2.. hahaha..
.
.
.
Next intake bulan may, berminat direct je whatsapp cikgu zazah.
.
.
Direct cikgu zazah
http://bestmandarinjb.wasap.my/

019731 9929 whatsapp only
019731 9929 whatsapp only

Atau admin cikgu zazah
http://admincikguzazah.wasap.my/

Admin cikgu zazah
011 1122 0290
011 1122 0290
#可爱汉语 #莎莎老师
#bestmandarin #seminarmandarin #programmandarin #kelasmandarin #belajarmandarin #cikgumandarin #mandarincomel #cikguzazah #cikgumandarinzazah #kelasmandarinjb #马来西亚 #bahasacina #ntv7chinese #mandarinclass #kelasbahasacina #jb #中文老师 #skudai #kelasmandarinjohor #kelasmandarinskudai #bahasamandarin #kelasbahasacinajohor #kelasbahasacinajb #tontonchinese #programbahasamandarin #utm #cakapmandarin #tv8chinese

Jampi Cover By Muqhis Qhyue (PapaMusang)

New Challenge on @ntv7malaysia
Dont forget to share This Video
#dropthebeat #dropthebeatchallenge @dropthebeat2018 #PapaMusang #ntv7chinese #ntv7feelit

@haelhusaini

New Rules Cover By Muqhis Qhyue (PapaMusang)

New Challenge on @ntv7malaysia
Dont forget to share This Video
#dropthebeat #dropthebeatchallenge @dropthebeat2018 #PapaMusang #ntv7chinese #ntv7feelit

@dualipa

Luluh Cover By Muqhis Qhyue (PapaMusang)

New Challenge on @ntv7malaysia
Dont forget to share This Video
#dropthebeat #dropthebeatchallenge @dropthebeat2018 @khaibahar94 #PapaMusang #ntv7chinese #luluh #ntv7feelit

Salam 赛俩目
.
Sambil belajar, sambik share kan.. sama2 kita pandai yo .
喜欢你的头发 喜欢你的脸颊
喜欢你微笑的时候眼里藏不住的光
喜欢你的害羞 喜欢你的疯狂
想要一天二十四个小时守在你身旁
.
Suka rambut awak, suka pipi awak
Suka dgn senyuman awak, cahaya di mata awak yg tidak dapat disembunyikan.
Suka dengan malu malu awak,
Suka dengan gila gila awak
Teringin 1 hari 24 jam bersama di sisi awak.
( lebih kurang la translate lagu ni)
.
Cikgu zazah nak ajar perkataan suka 喜欢
xǐhuan .
Sebutan xi ialah siapa punya si
Sebutan huan mcm sebutan bm aja..
.
Harap kengkawan semua faham yo.
.
Ada contoh2 cikgu zazah bagi kat gambar. .
Warga JDT nak belajar mandarin dgn cikgu zazah depan2, boleh cari cikgu zazah yo, Rm500 utk 3 bulan ( 13 kali kelas, 17 modul, sharing whatsapp- 350 gambar 150 audio, 10ebook 10 video, 100 video dsm dan kamus simple mandarin)
.
.
.
Direct cikgu zazah
http://bestmandarinjb.wasap.my/

019731 9929 whatsapp only
019731 9929 whatsapp only

Atau admin cikgu zazah
http://admincikguzazah.wasap.my/

Admin cikgu zazah
011 1122 0290
011 1122 0290
#可爱汉语 #莎莎老师
#bestmandarin #seminarmandarin #programmandarin #kelasmandarin #belajarmandarin #cikgumandarin #mandarincomel #cikguzazah #cikgumandarinzazah #kelasmandarinjb #马来西亚 #bahasacina #ntv7chinese #mandarinclass #kelasbahasacina #jb #中文老师 #skudai #kelasmandarinjohor #kelasmandarinskudai #bahasamandarin #kelasbahasacinajohor #kelasbahasacinajb #tontonchinese #programbahasamandarin #utm #cakapmandarin #tv8chinese

Salam 赛俩目
.
Sambil belajar, sambik share kan.. sama2 kita pandai yo .
喜欢你的头发 喜欢你的脸颊
喜欢你微笑的时候眼里藏不住的光
喜欢你的害羞 喜欢你的疯狂
想要一天二十四个小时守在你身旁
.
Suka rambut awak, suka pipi awak
Suka dgn senyuman awak, cahaya di mata awak yg tidak dapat disembunyikan.
Suka dengan malu malu awak,
Suka dengan gila gila awak
Teringin 1 hari 24 jam bersama di sisi awak.
( lebih kurang la translate lagu ni)
.
Cikgu zazah nak ajar perkataan suka 喜欢
xǐhuan .
Sebutan xi ialah siapa punya si
Sebutan huan mcm sebutan bm aja..
.
Harap kengkawan semua faham yo.
.
Ada contoh2 cikgu zazah bagi kat gambar. .
Warga JDT nak belajar mandarin dgn cikgu zazah depan2, boleh cari cikgu zazah yo, Rm500 utk 3 bulan ( 13 kali kelas, 17 modul, sharing whatsapp- 350 gambar 150 audio, 10ebook 10 video, 100 video dsm dan kamus simple mandarin)
.
.
.
Direct cikgu zazah
http://bestmandarinjb.wasap.my/

019731 9929 whatsapp only
019731 9929 whatsapp only

Atau admin cikgu zazah
http://admincikguzazah.wasap.my/

Admin cikgu zazah
011 1122 0290
011 1122 0290
#可爱汉语 #莎莎老师
#bestmandarin #seminarmandarin #programmandarin #kelasmandarin #belajarmandarin #cikgumandarin #mandarincomel #cikguzazah #cikgumandarinzazah #kelasmandarinjb #马来西亚 #bahasacina #ntv7chinese #mandarinclass #kelasbahasacina #jb #中文老师 #skudai #kelasmandarinjohor #kelasmandarinskudai #bahasamandarin #kelasbahasacinajohor #kelasbahasacinajb #tontonchinese #programbahasamandarin #utm #cakapmandarin #tv8chinese

Salam 赛俩目
.
Sambil belajar, sambik share kan.. sama2 kita pandai yo .
喜欢你的头发 喜欢你的脸颊
喜欢你微笑的时候眼里藏不住的光
喜欢你的害羞 喜欢你的疯狂
想要一天二十四个小时守在你身旁
.
Suka rambut awak, suka pipi awak
Suka dgn senyuman awak, cahaya di mata awak yg tidak dapat disembunyikan.
Suka dengan malu malu awak,
Suka dengan gila gila awak
Teringin 1 hari 24 jam bersama di sisi awak.
( lebih kurang la translate lagu ni)
.
Cikgu zazah nak ajar perkataan suka 喜欢
xǐhuan .
Sebutan xi ialah siapa punya si
Sebutan huan mcm sebutan bm aja..
.
Harap kengkawan semua faham yo.
.
Ada contoh2 cikgu zazah bagi kat gambar. .
Warga JDT nak belajar mandarin dgn cikgu zazah depan2, boleh cari cikgu zazah yo, Rm500 utk 3 bulan ( 13 kali kelas, 17 modul, sharing whatsapp- 350 gambar 150 audio, 10ebook 10 video, 100 video dsm dan kamus simple mandarin)
.
.
.
Direct cikgu zazah
http://bestmandarinjb.wasap.my/

019731 9929 whatsapp only
019731 9929 whatsapp only

Atau admin cikgu zazah
http://admincikguzazah.wasap.my/

Admin cikgu zazah
011 1122 0290
011 1122 0290
#可爱汉语 #莎莎老师
#bestmandarin #seminarmandarin #programmandarin #kelasmandarin #belajarmandarin #cikgumandarin #mandarincomel #cikguzazah #cikgumandarinzazah #kelasmandarinjb #马来西亚 #bahasacina #ntv7chinese #mandarinclass #kelasbahasacina #jb #中文老师 #skudai #kelasmandarinjohor #kelasmandarinskudai #bahasamandarin #kelasbahasacinajohor #kelasbahasacinajb #tontonchinese #programbahasamandarin #utm #cakapmandarin #tv8chinese

Salam 赛俩目
.
Sambil belajar, sambik share kan.. sama2 kita pandai yo .
喜欢你的头发 喜欢你的脸颊
喜欢你微笑的时候眼里藏不住的光
喜欢你的害羞 喜欢你的疯狂
想要一天二十四个小时守在你身旁
.
Suka rambut awak, suka pipi awak
Suka dgn senyuman awak, cahaya di mata awak yg tidak dapat disembunyikan.
Suka dengan malu malu awak,
Suka dengan gila gila awak
Teringin 1 hari 24 jam bersama di sisi awak.
( lebih kurang la translate lagu ni)
.
Cikgu zazah nak ajar perkataan suka 喜欢
xǐhuan .
Sebutan xi ialah siapa punya si
Sebutan huan mcm sebutan bm aja..
.
Harap kengkawan semua faham yo.
.
Ada contoh2 cikgu zazah bagi kat gambar. .
Warga JDT nak belajar mandarin dgn cikgu zazah depan2, boleh cari cikgu zazah yo, Rm500 utk 3 bulan ( 13 kali kelas, 17 modul, sharing whatsapp- 350 gambar 150 audio, 10ebook 10 video, 100 video dsm dan kamus simple mandarin)
.
.
.
Direct cikgu zazah
http://bestmandarinjb.wasap.my/

019731 9929 whatsapp only
019731 9929 whatsapp only

Atau admin cikgu zazah
http://admincikguzazah.wasap.my/

Admin cikgu zazah
011 1122 0290
011 1122 0290
#可爱汉语 #莎莎老师
#bestmandarin #seminarmandarin #programmandarin #kelasmandarin #belajarmandarin #cikgumandarin #mandarincomel #cikguzazah #cikgumandarinzazah #kelasmandarinjb #马来西亚 #bahasacina #ntv7chinese #mandarinclass #kelasbahasacina #jb #中文老师 #skudai #kelasmandarinjohor #kelasmandarinskudai #bahasamandarin #kelasbahasacinajohor #kelasbahasacinajb #tontonchinese #programbahasamandarin #utm #cakapmandarin #tv8chinese

Salam 赛俩目
.
Sambil belajar, sambik share kan.. sama2 kita pandai yo .
喜欢你的头发 喜欢你的脸颊
喜欢你微笑的时候眼里藏不住的光
喜欢你的害羞 喜欢你的疯狂
想要一天二十四个小时守在你身旁
.
Suka rambut awak, suka pipi awak
Suka dgn senyuman awak, cahaya di mata awak yg tidak dapat disembunyikan.
Suka dengan malu malu awak,
Suka dengan gila gila awak
Teringin 1 hari 24 jam bersama di sisi awak.
( lebih kurang la translate lagu ni)
.
Cikgu zazah nak ajar perkataan suka 喜欢
xǐhuan .
Sebutan xi ialah siapa punya si
Sebutan huan mcm sebutan bm aja..
.
Harap kengkawan semua faham yo.
.
Ada contoh2 cikgu zazah bagi kat gambar. .
Warga JDT nak belajar mandarin dgn cikgu zazah depan2, boleh cari cikgu zazah yo, Rm500 utk 3 bulan ( 13 kali kelas, 17 modul, sharing whatsapp- 350 gambar 150 audio, 10ebook 10 video, 100 video dsm dan kamus simple mandarin)
.
.
.
Direct cikgu zazah
http://bestmandarinjb.wasap.my/

019731 9929 whatsapp only
019731 9929 whatsapp only

Atau admin cikgu zazah
http://admincikguzazah.wasap.my/

Admin cikgu zazah
011 1122 0290
011 1122 0290
#可爱汉语 #莎莎老师
#bestmandarin #seminarmandarin #programmandarin #kelasmandarin #belajarmandarin #cikgumandarin #mandarincomel #cikguzazah #cikgumandarinzazah #kelasmandarinjb #马来西亚 #bahasacina #ntv7chinese #mandarinclass #kelasbahasacina #jb #中文老师 #skudai #kelasmandarinjohor #kelasmandarinskudai #bahasamandarin #kelasbahasacinajohor #kelasbahasacinajb #tontonchinese #programbahasamandarin #utm #cakapmandarin #tv8chinese

Salam 赛俩目
.
Sambil belajar, sambik share kan.. sama2 kita pandai yo .
喜欢你的头发 喜欢你的脸颊
喜欢你微笑的时候眼里藏不住的光
喜欢你的害羞 喜欢你的疯狂
想要一天二十四个小时守在你身旁
.
Suka rambut awak, suka pipi awak
Suka dgn senyuman awak, cahaya di mata awak yg tidak dapat disembunyikan.
Suka dengan malu malu awak,
Suka dengan gila gila awak
Teringin 1 hari 24 jam bersama di sisi awak.
( lebih kurang la translate lagu ni)
.
Cikgu zazah nak ajar perkataan suka 喜欢
xǐhuan .
Sebutan xi ialah siapa punya si
Sebutan huan mcm sebutan bm aja..
.
Harap kengkawan semua faham yo.
.
Ada contoh2 cikgu zazah bagi kat gambar. .
Warga JDT nak belajar mandarin dgn cikgu zazah depan2, boleh cari cikgu zazah yo, Rm500 utk 3 bulan ( 13 kali kelas, 17 modul, sharing whatsapp- 350 gambar 150 audio, 10ebook 10 video, 100 video dsm dan kamus simple mandarin)
.
.
.
Direct cikgu zazah
http://bestmandarinjb.wasap.my/

019731 9929 whatsapp only
019731 9929 whatsapp only

Atau admin cikgu zazah
http://admincikguzazah.wasap.my/

Admin cikgu zazah
011 1122 0290
011 1122 0290
#可爱汉语 #莎莎老师
#bestmandarin #seminarmandarin #programmandarin #kelasmandarin #belajarmandarin #cikgumandarin #mandarincomel #cikguzazah #cikgumandarinzazah #kelasmandarinjb #马来西亚 #bahasacina #ntv7chinese #mandarinclass #kelasbahasacina #jb #中文老师 #skudai #kelasmandarinjohor #kelasmandarinskudai #bahasamandarin #kelasbahasacinajohor #kelasbahasacinajb #tontonchinese #programbahasamandarin #utm #cakapmandarin #tv8chinese

Salam 赛俩目
.
Sambil belajar, sambik share kan.. sama2 kita pandai yo .
喜欢你的头发 喜欢你的脸颊
喜欢你微笑的时候眼里藏不住的光
喜欢你的害羞 喜欢你的疯狂
想要一天二十四个小时守在你身旁
.
Suka rambut awak, suka pipi awak
Suka dgn senyuman awak, cahaya di mata awak yg tidak dapat disembunyikan.
Suka dengan malu malu awak,
Suka dengan gila gila awak
Teringin 1 hari 24 jam bersama di sisi awak.
( lebih kurang la translate lagu ni)
.
Cikgu zazah nak ajar perkataan suka 喜欢
xǐhuan .
Sebutan xi ialah siapa punya si
Sebutan huan mcm sebutan bm aja..
.
Harap kengkawan semua faham yo.
.
Ada contoh2 cikgu zazah bagi kat gambar. .
Warga JDT nak belajar mandarin dgn cikgu zazah depan2, boleh cari cikgu zazah yo, Rm500 utk 3 bulan ( 13 kali kelas, 17 modul, sharing whatsapp- 350 gambar 150 audio, 10ebook 10 video, 100 video dsm dan kamus simple mandarin)
.
.
.
Direct cikgu zazah
http://bestmandarinjb.wasap.my/

019731 9929 whatsapp only
019731 9929 whatsapp only

Atau admin cikgu zazah
http://admincikguzazah.wasap.my/

Admin cikgu zazah
011 1122 0290
011 1122 0290
#可爱汉语 #莎莎老师
#bestmandarin #seminarmandarin #programmandarin #kelasmandarin #belajarmandarin #cikgumandarin #mandarincomel #cikguzazah #cikgumandarinzazah #kelasmandarinjb #马来西亚 #bahasacina #ntv7chinese #mandarinclass #kelasbahasacina #jb #中文老师 #skudai #kelasmandarinjohor #kelasmandarinskudai #bahasamandarin #kelasbahasacinajohor #kelasbahasacinajb #tontonchinese #programbahasamandarin #utm #cakapmandarin #tv8chinese

Salam 赛俩目
.
Sambil belajar, sambik share kan.. sama2 kita pandai yo .
喜欢你的头发 喜欢你的脸颊
喜欢你微笑的时候眼里藏不住的光
喜欢你的害羞 喜欢你的疯狂
想要一天二十四个小时守在你身旁
.
Suka rambut awak, suka pipi awak
Suka dgn senyuman awak, cahaya di mata awak yg tidak dapat disembunyikan.
Suka dengan malu malu awak,
Suka dengan gila gila awak
Teringin 1 hari 24 jam bersama di sisi awak.
( lebih kurang la translate lagu ni)
.
Cikgu zazah nak ajar perkataan suka 喜欢
xǐhuan .
Sebutan xi ialah siapa punya si
Sebutan huan mcm sebutan bm aja..
.
Harap kengkawan semua faham yo.
.
Ada contoh2 cikgu zazah bagi kat gambar. .
Warga JDT nak belajar mandarin dgn cikgu zazah depan2, boleh cari cikgu zazah yo, Rm500 utk 3 bulan ( 13 kali kelas, 17 modul, sharing whatsapp- 350 gambar 150 audio, 10ebook 10 video, 100 video dsm dan kamus simple mandarin)
.
.
.
Direct cikgu zazah
http://bestmandarinjb.wasap.my/

019731 9929 whatsapp only
019731 9929 whatsapp only

Atau admin cikgu zazah
http://admincikguzazah.wasap.my/

Admin cikgu zazah
011 1122 0290
011 1122 0290
#可爱汉语 #莎莎老师
#bestmandarin #seminarmandarin #programmandarin #kelasmandarin #belajarmandarin #cikgumandarin #mandarincomel #cikguzazah #cikgumandarinzazah #kelasmandarinjb #马来西亚 #bahasacina #ntv7chinese #mandarinclass #kelasbahasacina #jb #中文老师 #skudai #kelasmandarinjohor #kelasmandarinskudai #bahasamandarin #kelasbahasacinajohor #kelasbahasacinajb #tontonchinese #programbahasamandarin #utm #cakapmandarin #tv8chinese

Salam 赛俩目
.
Sambil belajar, sambik share kan.. sama2 kita pandai yo .
喜欢你的头发 喜欢你的脸颊
喜欢你微笑的时候眼里藏不住的光
喜欢你的害羞 喜欢你的疯狂
想要一天二十四个小时守在你身旁
.
Suka rambut awak, suka pipi awak
Suka dgn senyuman awak, cahaya di mata awak yg tidak dapat disembunyikan.
Suka dengan malu malu awak,
Suka dengan gila gila awak
Teringin 1 hari 24 jam bersama di sisi awak.
( lebih kurang la translate lagu ni)
.
Cikgu zazah nak ajar perkataan suka 喜欢
xǐhuan .
Sebutan xi ialah siapa punya si
Sebutan huan mcm sebutan bm aja..
.
Harap kengkawan semua faham yo.
.
Ada contoh2 cikgu zazah bagi kat gambar. .
Warga JDT nak belajar mandarin dgn cikgu zazah depan2, boleh cari cikgu zazah yo, Rm500 utk 3 bulan ( 13 kali kelas, 17 modul, sharing whatsapp- 350 gambar 150 audio, 10ebook 10 video, 100 video dsm dan kamus simple mandarin)
.
.
.
Direct cikgu zazah
http://bestmandarinjb.wasap.my/

019731 9929 whatsapp only
019731 9929 whatsapp only

Atau admin cikgu zazah
http://admincikguzazah.wasap.my/

Admin cikgu zazah
011 1122 0290
011 1122 0290
#可爱汉语 #莎莎老师
#bestmandarin #seminarmandarin #programmandarin #kelasmandarin #belajarmandarin #cikgumandarin #mandarincomel #cikguzazah #cikgumandarinzazah #kelasmandarinjb #马来西亚 #bahasacina #ntv7chinese #mandarinclass #kelasbahasacina #jb #中文老师 #skudai #kelasmandarinjohor #kelasmandarinskudai #bahasamandarin #kelasbahasacinajohor #kelasbahasacinajb #tontonchinese #programbahasamandarin #utm #cakapmandarin #tv8chinese

Salam 赛俩目
.
Sambil belajar, sambik share kan.. sama2 kita pandai yo .
喜欢你的头发 喜欢你的脸颊
喜欢你微笑的时候眼里藏不住的光
喜欢你的害羞 喜欢你的疯狂
想要一天二十四个小时守在你身旁
.
Suka rambut awak, suka pipi awak
Suka dgn senyuman awak, cahaya di mata awak yg tidak dapat disembunyikan.
Suka dengan malu malu awak,
Suka dengan gila gila awak
Teringin 1 hari 24 jam bersama di sisi awak.
( lebih kurang la translate lagu ni)
.
Cikgu zazah nak ajar perkataan suka 喜欢
xǐhuan .
Sebutan xi ialah siapa punya si
Sebutan huan mcm sebutan bm aja..
.
Harap kengkawan semua faham yo.
.
Ada contoh2 cikgu zazah bagi kat gambar. .
Warga JDT nak belajar mandarin dgn cikgu zazah depan2, boleh cari cikgu zazah yo, Rm500 utk 3 bulan ( 13 kali kelas, 17 modul, sharing whatsapp- 350 gambar 150 audio, 10ebook 10 video, 100 video dsm dan kamus simple mandarin)
.
.
.
Direct cikgu zazah
http://bestmandarinjb.wasap.my/

019731 9929 whatsapp only
019731 9929 whatsapp only

Atau admin cikgu zazah
http://admincikguzazah.wasap.my/

Admin cikgu zazah
011 1122 0290
011 1122 0290
#可爱汉语 #莎莎老师
#bestmandarin #seminarmandarin #programmandarin #kelasmandarin #belajarmandarin #cikgumandarin #mandarincomel #cikguzazah #cikgumandarinzazah #kelasmandarinjb #马来西亚 #bahasacina #ntv7chinese #mandarinclass #kelasbahasacina #jb #中文老师 #skudai #kelasmandarinjohor #kelasmandarinskudai #bahasamandarin #kelasbahasacinajohor #kelasbahasacinajb #tontonchinese #programbahasamandarin #utm #cakapmandarin #tv8chinese

Salam 赛俩目
.
Sambil belajar, sambik share kan.. sama2 kita pandai yo .
喜欢你的头发 喜欢你的脸颊
喜欢你微笑的时候眼里藏不住的光
喜欢你的害羞 喜欢你的疯狂
想要一天二十四个小时守在你身旁
.
Suka rambut awak, suka pipi awak
Suka dgn senyuman awak, cahaya di mata awak yg tidak dapat disembunyikan.
Suka dengan malu malu awak,
Suka dengan gila gila awak
Teringin 1 hari 24 jam bersama di sisi awak.
( lebih kurang la translate lagu ni)
.
Cikgu zazah nak ajar perkataan suka 喜欢
xǐhuan .
Sebutan xi ialah siapa punya si
Sebutan huan mcm sebutan bm aja..
.
Harap kengkawan semua faham yo.
.
Ada contoh2 cikgu zazah bagi kat gambar. .
Warga JDT nak belajar mandarin dgn cikgu zazah depan2, boleh cari cikgu zazah yo, Rm500 utk 3 bulan ( 13 kali kelas, 17 modul, sharing whatsapp- 350 gambar 150 audio, 10ebook 10 video, 100 video dsm dan kamus simple mandarin)
.
.
.
Direct cikgu zazah
http://bestmandarinjb.wasap.my/

019731 9929 whatsapp only
019731 9929 whatsapp only

Atau admin cikgu zazah
http://admincikguzazah.wasap.my/

Admin cikgu zazah
011 1122 0290
011 1122 0290
#可爱汉语 #莎莎老师
#bestmandarin #seminarmandarin #programmandarin #kelasmandarin #belajarmandarin #cikgumandarin #mandarincomel #cikguzazah #cikgumandarinzazah #kelasmandarinjb #马来西亚 #bahasacina #ntv7chinese #mandarinclass #kelasbahasacina #jb #中文老师 #skudai #kelasmandarinjohor #kelasmandarinskudai #bahasamandarin #kelasbahasacinajohor #kelasbahasacinajb #tontonchinese #programbahasamandarin #utm #cakapmandarin #tv8chinese

Salam 赛俩目
.
Sambil belajar, sambik share kan.. sama2 kita pandai yo .
喜欢你的头发 喜欢你的脸颊
喜欢你微笑的时候眼里藏不住的光
喜欢你的害羞 喜欢你的疯狂
想要一天二十四个小时守在你身旁
.
Suka rambut awak, suka pipi awak
Suka dgn senyuman awak, cahaya di mata awak yg tidak dapat disembunyikan.
Suka dengan malu malu awak,
Suka dengan gila gila awak
Teringin 1 hari 24 jam bersama di sisi awak.
( lebih kurang la translate lagu ni)
.
Cikgu zazah nak ajar perkataan suka 喜欢
xǐhuan .
Sebutan xi ialah siapa punya si
Sebutan huan mcm sebutan bm aja..
.
Harap kengkawan semua faham yo.
.
Ada contoh2 cikgu zazah bagi kat gambar. .
Warga JDT nak belajar mandarin dgn cikgu zazah depan2, boleh cari cikgu zazah yo, Rm500 utk 3 bulan ( 13 kali kelas, 17 modul, sharing whatsapp- 350 gambar 150 audio, 10ebook 10 video, 100 video dsm dan kamus simple mandarin)
.
.
.
Direct cikgu zazah
http://bestmandarinjb.wasap.my/

019731 9929 whatsapp only
019731 9929 whatsapp only

Atau admin cikgu zazah
http://admincikguzazah.wasap.my/

Admin cikgu zazah
011 1122 0290
011 1122 0290
#可爱汉语 #莎莎老师
#bestmandarin #seminarmandarin #programmandarin #kelasmandarin #belajarmandarin #cikgumandarin #mandarincomel #cikguzazah #cikgumandarinzazah #kelasmandarinjb #马来西亚 #bahasacina #ntv7chinese #mandarinclass #kelasbahasacina #jb #中文老师 #skudai #kelasmandarinjohor #kelasmandarinskudai #bahasamandarin #kelasbahasacinajohor #kelasbahasacinajb #tontonchinese #programbahasamandarin #utm #cakapmandarin #tv8chinese

Salam 赛俩目
.
Sambil belajar, sambik share kan.. sama2 kita pandai yo .
喜欢你的头发 喜欢你的脸颊
喜欢你微笑的时候眼里藏不住的光
喜欢你的害羞 喜欢你的疯狂
想要一天二十四个小时守在你身旁
.
Suka rambut awak, suka pipi awak
Suka dgn senyuman awak, cahaya di mata awak yg tidak dapat disembunyikan.
Suka dengan malu malu awak,
Suka dengan gila gila awak
Teringin 1 hari 24 jam bersama di sisi awak.
( lebih kurang la translate lagu ni)
.
Cikgu zazah nak ajar perkataan suka 喜欢
xǐhuan .
Sebutan xi ialah siapa punya si
Sebutan huan mcm sebutan bm aja..
.
Harap kengkawan semua faham yo.
.
Ada contoh2 cikgu zazah bagi kat gambar. .
Warga JDT nak belajar mandarin dgn cikgu zazah depan2, boleh cari cikgu zazah yo, Rm500 utk 3 bulan ( 13 kali kelas, 17 modul, sharing whatsapp- 350 gambar 150 audio, 10ebook 10 video, 100 video dsm dan kamus simple mandarin)
.
.
.
Direct cikgu zazah
http://bestmandarinjb.wasap.my/

019731 9929 whatsapp only
019731 9929 whatsapp only

Atau admin cikgu zazah
http://admincikguzazah.wasap.my/

Admin cikgu zazah
011 1122 0290
011 1122 0290
#可爱汉语 #莎莎老师
#bestmandarin #seminarmandarin #programmandarin #kelasmandarin #belajarmandarin #cikgumandarin #mandarincomel #cikguzazah #cikgumandarinzazah #kelasmandarinjb #马来西亚 #bahasacina #ntv7chinese #mandarinclass #kelasbahasacina #jb #中文老师 #skudai #kelasmandarinjohor #kelasmandarinskudai #bahasamandarin #kelasbahasacinajohor #kelasbahasacinajb #tontonchinese #programbahasamandarin #utm #cakapmandarin #tv8chinese

Most Popular Instagram Hashtags