[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#nshaazbeauty

MOST RECENT

TAK MAKEUP PUN LAWA.

oh tidak, pelakon tanah air terkenal kita ni tak consume TWC ya.

Credit: ig missfazura .
.

Jika kita nak secantik kulit fazura, jangan terlalu berkira. Kita lihat dia makeup pon effortless jer. Macam tak makeup pun ada but still lawa.
Tapi masyaallah ingat maintenance skincare diorang ingat sedikit? Tidak ya. Itu belum termasuk treatment mereka ke spa khas untuk segarkan kembali kulit mereka. Ingat masa sedikit ker mereka luangkan untuk dapat hasil sekarang. Kadang kadang selamba polos sahaja muka. But still cantik!

Tak mudah, tak murah.
Nak cantik memang perlu berbelanja.
Kalau kedeee memang tak cantiklah jawabnya.

So, for those yang malas makeup tapi still nak nampak natural beauty, still nak kulit flawless glowing, meh cuba consume serbuk magik twc. Kutlah raya ni orang ingatkan fazura yang datang beraya. Eh? ✌

SALE HABIS LAGI 4 HARI. KALAU SALE DAH HABIS, JANGAN MENANGIS TEPI BUCU KATIL KATA MENYESAL PULAK.
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

SUSU BADAN MAKIN BANYAK! BLACKHEAD DAH KURANG

Sudah ku bilang bf mommy juga sesuai minum twc okay.

Bukan kulit mommy je makin cantik, susu badan pun boleh dibanyakkan tau.

Kalau awak scroll bawah, awak akan jumpa testimoni yang baby customer kita makin putih kulit dia🤣.
.
Dijamin takdak kesan sampingan. TWC ni dihasilkan daripada bahan bahan yang MAHAL & BERKUALITI.

Besides, TWC mempunyai team R&D yang tersendiri.
Jadi memang dah diuji kaji dalam makmal. Tiada bahan yang membahayakan. lulus kkm dan selamat untuk dimakan.
.
Nak mengorat twc dengan harga promosi? Boleh whatsapp 0172290195. Murah murah akak kasi😉

#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

Bagi yang dah kahwin punya pendapat, well laki memang suka tengok perempuan cantik. Tambah yang jenis pandai makeup.

TAPI lelaki bukan nak tengok perempuan cantik sebab makeup je tau. Diorang nak tengok NATURAL BEAUTY jugak. Walaupun kita ni tak berapa nak beauty mana😂.
At least kulit cerah, licin flawless tanpa cela pun dah level up kecantikan awak tu.

Kalau kulit pun kusam berjerawat semua,siapa nak tengok uuiii? Pandang sebelah mata pun taknak tau.

Jadi perempuan memang tak senang. Apa lagi yang dah kahwin. Bukan kita je tengok diri kita, husband pun tengok kita sekali. So, takkan nak selekeh je? Encik suami lari karang😂

Nak cantik dengan selamat? Boleh try #twc .
Confirm tak cari lain dah!

#codbalakong #codbtho #codcheras

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

Cucuk sana cucuk sini, telan macam macam pil, entah elok entah tidak. Sekali dah tua sakit buah pinggang.

Habiskan duit beribu ribu buat injection, Konon kalau inject Umur 60 tahun tapi boleh nampak macam anak dara berumur 20 tahun😌

Adudui agak agaklah cik kak ooiii..
Awak sendiri tahu kan apa akan jadi kalau awak suntik vitamain c lah, kolagen lah dekat dalam muka awak tu, apa akan jadi? Muka nampak plastik sangat!
Jangan sebab kejar sangat nak cantik sampai sanggup jadi monster botox.

Kalau awak makan #twc yang dah confirm confirm halalan toiyiban ni tak perlu nak berhabis ribuan ringgit.
Cantik dapat, kulit sihat dapat, kesihatan pun terjaga uolls~

Akak tak tipu. Akak jual akak consume😘

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #twc #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

JERAWAT TAKUT NAK NAIK, PARUT KURANG.

Customer kita tak jaga pantang but still ada effect. But the thing is, if awak follow pantang yang akak kasi, please jangan terkejut kalau muka makin cerah dan flawless.

Siapa ada masalah kulit seperti jerawat, jeragat, parut, berminyak, kulit kusam, tona tak sekata, sunburn and macam macam lagilah! Boleh consume TWC dan rasai perubahan dalam masa 48 jam!! Tapiiiii yang tak ada masalah pun boleh guna tau, yang cantik jadi laaaagi cantik.

Bukan tu sahaja, ibu yang hamil 6 bulan keatas, ibu yang menyusukan anak boleh kemam TWC jugak. TWC tolong pulihkan HB dan kadar gula dalam badan. Kesan pun dapat dilihat dekat baby, kulit ibu lawa berseri seri, kulit baby pun cantik putih gebu.

Nak cantik putih mulus? Jom berTWC.

#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

Soalan Famous TWC
.
1) Siapa yang sesuai ambil #TWC ni?.
.
- lelaki&perempuan berumur 13 tshun keatas.
Ibu yang tengah mengandung 6 bulan dan keatas (Meningkatkan tenaga dan membantu pembentukan si manja dengan antibody yang cukup).
.
2) Apa rasa dan berapa lama kesan?.
.
- Rasa SANGAT SEDAP. (Mix berries)
- Kesan seawal 48jam
.
3) Ada kesan sampingan?
.
- Setakat ini tiada kesan sampingan daripada customer melainkan ramai kawan tegur kenapa kulit makin cantik, cerah, bebas tanpa cela. .

Disclaimer: Produk ini tidak memberi kesan sama pada semua orang. Apa yang penting adalah berusaha untuk membantu dengan sehabis baik.
.
"Sekali cuba, Insya-Allah, REPEAT LAGI".
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

Kulit Gelap takpe, asalkan Tak Ada Jerawat.

Kulit Gelap takpe, asalkan Tak Kusam.

Kulit Gelap takpe, asalkan Tak berbelang.

Akak ada abang, since akak lahir lahir hitam sampai masuk uni, abang akak kata laki tak kisah warna kulit asalkan 'berdahi licin'.
U get what i mean??.
.
Tak kiralah apa warna kulit awak, hitam ke coklat ke kuning ke, putih ke, kalau dah askar jerawat dengan askar blackhead banyak, geli jugak orang tengok. Apa lagi jenis yang ada 'mata' nanah tu.
.
Thats why lah serbuk ajaib TWC ni dihasilkan untuk POLISH muka awak kasi licin. Pernah tak awak terfikir kenapa pakai skincare mahal mahal, orang lain muka elok, awak sama je atau makin teruk? Tu semua berpunca dari dalaman yang kotor tau. Nak senang, orang panggil TOKSIN DALAM BADAN.
.
So, ajaibnya TWC ni dia akan singkirkan toksin penyebab jerawat tu dan kasi muka awak flawless. Sampaikan jerawat nak datang singgah pun tak boleh.
.
Lepas ni takdelah segan nak cakap dengan orang, nak pandang mata orang. Before ni segan sebab jerawat banyak, kulit kusam. Now dah tak perlu risau lagi.

Serbuk magik kan ada❤.
.
PERINGATAN!!!.
.

Kalau consume twc, kulit awak akan kena sental sampai licin dan PUTIH! Please jangan terkejut kalau dari dayang senandung tiba tiba bertukar jadi snow white.
Dari gelap ke cerah!
Akak dah beritahu awal awal, jangan salahkan akak kalau awak tercerah sekali✌🔅.
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

SELAMAT TINGGAL KULIT GELAP.

awak, kalau dah tangkap gambar dekat lighting sama, and tangan bertukar warna, tu maknanya apa?.
.
Tu maknanya memang MENJADILAH magik TWC dekat badan awak🙆. Padahal customer kita baru consume 10 HARI.

Kalau habis sekotak? habis 2 kotak? 3 Kotak? Akak rasa, kalau habis 3 kotak orang dah tak kenal dah awak. Apa lagi kalau awak ikut semua tips yang akak kasi. Confirm orang tak tahu awak ni siapa, ingatkan amira rosli tak pun fazura haha.
.
Kalau awak consume twc, memang tak ada kesan sampingan sebab TWC ni sangat hebat. Kita gunakan bahan bahan semulajadi yang mahal dan sangat berkualiti. Ni semua pun untuk awak jugak yang nak cantik dan cepat berkesan kan?

Antaranya ialah:

1) Serbuk Mutiara- kita pakai serbuk mutiara yang paling berkualiti. Senang cerita yang terbaik.

2) Collagen- Plant collagen, yang ni memang kena letak. Kolagen ni lah yang akan topup kolagen dalam badan awak tu. Untuk membaiki sel sel kulit and buat awak nampak awet muda. Kasi kulit anjal dan tegang. Tak payah pakai #botox dah. Jimat kan?

3)Gluta- kita guna gulathione yang paling berkualiti dalam dunia. Ni yang buat awak putih cepat!

KAlau campur ketiga tiga bahan dekat atas tu, tak hairanlah kalau TWC ni mampu mencerahkan kulit 15X ganda lagi efektif.

SALE TINGGAL LAGI 4 HARI, SIAPA NAK REBUT PELUANG NI ? BOLEH WHATSAPP TERUS!

#TwcPutihDalamMasa48Jam
#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #twc #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

MAGIK! 2 HARI DAH CERAH GEBU!

customer kita ni lelaki ya, bukan perempuan👆. Akak tak boleh nak menjanjikan bulan dan bintang dekat awak. Tapi kalau dengan TWC, CANTIK/HANDSOME itu PASTI.

Kalau customer kata 2 hari cerah. Akak tulis 2 hari.
Kalau customer kata 2 kotak baru cerah, akak akan tulis 2 kotak.
Kita tak pernah menipu feedback ya. .

TWC ni bukan perempuan je boleh consume. #LELAKI pun boleh consume tauu. Ingat perempuan je ke nak kulit cantik? Takkan laki nak kulit kedut buruk je kan?

Dengan serbuk mutiara dan kolagen dalam TWC ni, ianya sangat bagus untuk menolong awak yang impikan kulit cerah dan Nampak awet muda sentiasa. Haa siapa yang umur dah 40 tahun tapi still nak Nampak 20-an boleh consume TWC! Hihi.

Estrak strawberry dan pati biji anggur ni mampu menolong untuk memudarkan PARUT DEGIL yang bertempek dekat badan awak tu tau.

Kesimpulannya, kalau consume TWC apa jadi? Of course lah kulit CERAH GEBU BERSERI. Yang cantik jadi laaaaaaaagi cantik! Yang handsome jadi laaaaagi handsome! 😉.
.
Promosi tinggal lagi 5 HARI SAHAJA.
Siapa yang nak merisik TWC dengan harga yang murah boleh klik link dibio ya.
Akak consume, akak jual✌.
.

#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

Dalam masa 3 HARI jerawat besar semua kecut!! Tu baru 3 hari ya awak. Kalau dah 5 hari? 10 hari? Confirm PARUT PUDAR dan KULIT AKAN CERAH SATU BADAN.

TWC : For those who dream of FAIR & FLAWLESS skin ❤Memberi kesan yang pantas seawal 48 jam
❤Putih pinkish bukan putih mayat
❤Produk keluaran MUSLIM
❤100% halal.
❤Tiada kesan sampingan. Selamat untuk dimakan.
❤100% menggunakan ramuan yang sangat berkualiti tinggi.

Tunggu apa lagi? promosi dah nak dekat habis😂😱. Cepat dapatkan TWC dengan harga promosi. Antara banyak banyak promosi, ni promo paling murah kita pernah bagi! Sangat sangat rugi kalau tak grab sekarang tau. Jangan biarkan muka awak teruk, haruslah rawat dengan segera, jangan biar melarat. Nanti makin susah nak elok tau. Jangan kata akak tak bagitahu . peace yaww✌

#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

GOOD NEWS !! GOOD NEWS!! .
.
Sempena CHINESE NEW YEAR, merangkap tahun kelahiran cina akak, akak nak kasi harga MURAH KAW KAW dekat awak!. TWC NI 3in1 ya.
DETOK+MENCERAHKAN KULIT+MERAWAT
Kesan seawal 48 jam😘
. .
Beli banyak jimat banyak!
Ramai tanya akak kenapa kena beli lebih dari sekotak kalau sekotak dah putih?
Jawapan akak is that, ramai yang beli sekotak kata MENYESAL TAK BELI BANYAK BANYAK WAKTU SALE. sebab diorang dah FALL IN LOVE and MEMANG NAK STAY dengan #twc je.

Well , akak memang tak nak bohong dengan awak. Memang akak nak tolong awak jadi cantik flawless and sihat je.
Up to budget masing masing.

Mana nak dapat supplement yang dalam 1 sachet 6g? Mostly supplement lain 3g je satu sachet.

Sebab tulah #twc ni 15x extra whitening!

Jangan kata akak tak cakap SALE DAH NAK DEKAT HABIS ya.

#codbalakong #codbtho #codcheras

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #twc #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh #fattzura #fattahamin

.
Nak kasitau ni promo #NAGA_MENGAUM TAMAT lagi 5 hari!!.
.
Sampai 28/2. Cepat ketuk pintu whatsapp akak. Now akak open for pre order ya.

Minggu depan stok baru sampai. Kita nak bawak masuk stok baru, design baru🤣. Stok sampai, akak pos terus!
.
Ramai dah join pre order sebab nak cantik meletop letop waktu RAYA PUASA nanti,😉.
.
GOOD NEWS! 20 Orang terawal, akak akan bagi FREE GIFT+FREE POSTAGE.
.
siapa nak simpan stok TWC dengan harga yang murah? Moh le whatsapp akak. Akak on je bab nak tolong orang cantik ni.

#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

MENYUSUKAN ANAK, ANAK KULIT HITAM JADI CERAH!.
.
kulit ibu dia makin elok. Parut makin pudar. Since baby customer ni still menyusu, Sekali dengan baby baby dia sekali terputih!.
.

magic tak magic twc ni? Mommy yang breastfeed baby boleh consume ya. 100% diperbuat dari bahan aktif dan bahan semulajadi. Jadi memang tidak membahayakan.

Time berpantang pun boleh dapatkan kulit cerah dan glowing tau.
Dijamin takdak kesan sampingan. TWC ni dihasilkan daripada bahan bahan yang MAHAL & BERKUALITI.

Besides, TWC mempunyai team R&D yang tersendiri.
Jadi memang dah diuji kaji dalam makmal. Tiada bahan yang membahayakan. lulus kkm dan selamat untuk dimakan.
.
Nak mengorat twc dengan harga promosi? Boleh whatsapp 0172290195. Murah murah akak kasi😉

#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

RASA SEDAP! BENEFIT BANYAK SANGAT!

Percayalah awak memang takkan menyesal beli serbuk magik #whiteningcollagen ni.

Harga bukan satu masalah kalau kebaikan yang bakal awak dapat tu tak terkira manfaatnya.

Dalam 1 sachet ada 6g tau bukan 3g macam collagen lain. Ada banyak, nak habis sekali kemam memang tak muat mulut.
Sebab tu feedback customer kita cepat.

Sebab kita tak kedekut nak tolong orang. insyaAllah awak dapat result yang awak inginkan tau.

Rasa serbuk magik twc
Ni memang sangat sangat sedap! #twc ni dalam bentuk serbuk sebab lidah mempunyai fungsi penyerapan yang sangat bagus.

Sebab tu awak semua boleh dapat kesan yang sangat cepat😆

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #twc #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh #fattzura #ootd #photooftheday #gegarvaganza

PROMOSI UNTUK DAPATKAN HARGA DURIAN RUNTUH HABIS DALAM MASA 5 HARI.

To be honest, promosi kali ni memang harga murah tau. Like memang awak jimat sangat sangat!
Beli sekotak JIMAT RM 9
Beli dua kotak JIMAT RM 38

Nampak tak game dia? Better beli 2 kotak kan? Hehe

Bukan tu je, sempena promosi kali ni, FREE POSTAGE akak kasi tau😉.
.
Pernah tak before ni awak ambil banyak supplemen tapi susah betul nak nampak kesan?
Tu disebabkan badan awak terlampau banyak toksin sampaikan makan apa apa supplemen pun susah nak meresap.

Tu lah istimewanya TWC ni. Twc ni complete package untuk MENCERAHKAN+MERAWAT+DETOKS . once awak dah detoks toksin dalam badan awak, toksin tu akan mudah keluar bila awak membuang. Bila usus dah bersih, kesan penyerapan dia lagi pantas👍.
.
Sebab tu lah tak hairan bila banyak feedback yang kata tak sampai 48 jam dah nampak perubahan.
KOYAK,KEMAM, TERPAKSA CANTIK.
.
Sekarang ada promosi yang gila tak masuk akal. Murah gila! Kalau nak merisik TWC boleh whatsapp 0172290195 atau klik je link dibio ya. #thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #twc #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh #bajupengantin #bakalpengantin

KUALITI TWC MEMANG THE BOMB!

Dah 3x repeat order uollss~.
Barang kalau tak hebat, orang takkan repeat banyak kali tau.

TWC ni dirumuskan khas dengan ramuan IBU PUTIH terbaik didunia iaitu COLLAGEN+GLUTA+SERBUK MUTIARA+VITAMIN C dan juga few other ingredients yang kelas AAA. Bukan bahan timbang kilo ya! Kita ada R&D sendiri.

Siapa ada masalah kulit seperti jerawat, jeragat, parut, berminyak, kulit kusam, tona tak sekata, sunburn and macam macam lagilah! Boleh consume TWC dan rasai perubahan dalam masa 48 jam!! Tapiiiii yang tak ada masalah pun boleh guna tau, yang cantik jadi laaaagi cantik.

Bukan tu sahaja, ibu yang hamil 6 bulan keatas, ibu yang menyusukan anak boleh kemam TWC jugak. TWC tolong pulihkan HB dan kadar gula dalam badan. Kesan pun dapat dilihat dekat baby, kulit ibu lawa berseri seri, kulit baby pun cantik putih gebu.

Nak cantik putih mulus? Jom berTWC.

#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

#TERBARU! - 5 KESAN PALING PANTAS YANG BAKAL DIALAMI CUSTOMER SELEPAS MENGAMALKAN #TWC !.
.
🔅PERTAMA - Jerawat kecut, kulit makin cerah, jeragat pudar, sunburn hilang! Melawaskan pembuangan seawal 2 hari penggunaan.
.
🔅KEDUA - Perut kempis, parut jerawat makin pudar dalam fasa 3-14 hari. PALING BEST RAMAI TEGUR AKAN PERUBAHAN DIRI.
.
🔅KETIGA - Pipi pinkish, kuku pinkish, badan rasa beretenaga nak buat kerja setiap hari jika konsisten dengan #twc
.
🔅KEEMPAT - Muka sukar untuk naik jerawat, muka semakin glowing jika konsisten dengan #twc
.
🔅KELIMA - Paling Best! RASA sangat-sangat SEDAP ibarat makan gula gula namun tak terlampau manis.
.
Ini antara 5 kesan paling pantas yang dialami oleh para penguna #TWC hasil survey yang telah dijalankan berdasarkan feedback customer.
Tak caya? Boleh check testimoni ataupun whatsapp je akak. Banyak lagi testimoni akak tak upload😅
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

Early, bright and sunny!

Rise and shine ladies and gentleman.

Dont forget to take 1 sachet TWC for your daily routine😉.
.
Susah nak dapatkan kulit putih , gebus dan perut kempis ?.
.
Kalau ya,

#TheSuriarosesWhiteningCollagen adalah penyelesaian yang terbaik untuk awak.

Nak dapatkan serbuk magik TWC dengan harga Promosi? Boleh klik link dibio ya.

#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

TAK PERCAYA BERAT BADAN TURUN😂.
.
please lah percaya. bila akak cakap kalau konsisten dengan twc, boleh hapuskan lemak awak tu, akak tak tipu tau.
semua yang akak cakap tu benar benar belaka.

bila akak kata awak boleh dapatkan kulit licin dan cerah, tu semua betul.

nanti akak akan guide awak ke jalan yang lurus😆.
.
nak atau taknak ikut je.
nak atau taknak percaya je.

for those yang ikut dan percaya cakap akak, CONGRATULATIONS. U'RE ONE STEP CLOSER nak dapatkan kulit idaman semua orang😘
.
Nak mengorat twc dengan harga promosi? Boleh whatsapp 0172290195. Murah murah akak kasi😉

#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

Most Popular Instagram Hashtags