#nshaazbeauty

MOST RECENT

SERBUK MAGIK TWC

Ia adalah sejenis serbuk yang mengandungi bahan bahan berkualiti tinggi untuk mencantikkan kulit dan baik untuk kesihatan.

Cara makan serbuk magik ini sangat mudah.
Cuma kemam sahaja.
Tak perlu bancuh dengan air, tak perlu sukat guna sudu. Hanya perlu koyak dan kemam.

Kalau awak nak badan cergas bertenaga sepanjang hari, boleh consume serbuk magik sebelum breakfast.

Perlukah awak menggunakannya? .
.
Ya, jika awak tergolong dalam kategori di bawah :

1⃣ Mempunyai masalah kulit seperti jerawat, jeragat atau parut.

2⃣Berkulit gelap atau sunburn.

3⃣Nak cepat bersiap tapi masih mahu jaga kesihatan dan kecantikan kulit.

4⃣banyak color tak masuk dengan kulit. Contohnya? Nak pakai pink cair tapi takut muka nampak kusam, gelap. Haa gituu.

5⃣Sering diejek atau diperli kerana kondisi kulit.

6⃣ Dah nak dekat menghampiri tarikh perkahwinan. Takkan majlis nanti nak kulit gelap, kusam, berparut kan?.
.
7⃣ Selalu bekerja di dalam bilik air-cond sehingga kulit mudah menjadi kering (dehydrated)

Actually ada baaaaanyak lagi SEBAB KENAPA AWAK PERLUKAN SERBUK MAGIK TWC.
Nanti akak share ya❤
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

Ramai yang dah berebut promosi kali in

Dengan ini akak percaya rakyat Malaysia memang suka membeli di saat saat terakhir😆
.
Tapi takpe, ada dekat lagi 10 JAM Sebulam hari ni melabuhkan tirainya. .

Bila lagi nak dapat supplemen GRED PREMIUM dengan harga murah?? Kalau nak tahu, Bahan gred premium mahal ya. Maklumlah kualiti terbaik kan
.
Siapa nak masuk meminang TWC & Suria Soap? Kalau dah termimpi mimpi, tak payahlah berfikir lagi, bolehlah whatsapp tepi ya😉. Mehlah risik risik dekat akak✌.
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

BARU SATU SACHET WEH😂.
.
Berapa kali akak dah pesan, kalau badan penuh toksin, pakai apa apa pun tak menjadi.

Thats why nak bagi jimat #wang dan #masa awak, kita letakkan sekali acai berri berkualiti tinggi untuk detox badan awak tu.

Maklumlah, nak harapkan ginjal saja singkirkan toksin, tapi diri ni malas nak bersenam, tak suka makan sayur, jarang makan buah, memang taklah ginjal boleh singkirkan semua. Thats why akak sarankan awak consume Serbuk Magik TWC ni.

Hanya dengan 1 sachet TWC, awak dapat
♥Mencerahkan satu badan
♥Merawat kulit
♥Detoks
.
Siapa tak suka bila dengar jimat masa, jimat wang kan?

Pssst, promosi tamat hari ni.

Siapa cepat, dia dapat💁
.
#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #twc #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubu

Jalan dekat shopping mall tetiba ternampak cermin. Konon nak betulkan penampilan diri, tapi bila tengok reflection muka ada #jerawat, #parut pun ada, muka pun #kusam layu je.

Terus rasa hilang semangat nak betulkan penampilan. Yelah takut orang pandang then mengata "bukan cantik pun, beria nak betulkan buat apa". Huhu dah dahlah tu fikir negatif. Orang yang lalu lalang dekat mall tu tak kisah pun sebenarnya😅
.
Tapi tak bermaksud awak pun tak kisah kan? Haaa kalau awak kisah dan kasihkan kulit awak, akak ada penyelesaiannya.
.

KELEBIHAN SERBUK MAGIK TWC
.
♥ Vitamin C daripada buah Oren mampu memudarkan parut dan jeragat.
♥Estrak apricot dan strawberri mampu menghapuskan jerawat
♥Estrak tomato mampu melembapkan kulit
♥ Acai berri berkualiti tinggi untuk menyingkirkan toksin dan melawaskan pencernaan.
♥Kolagen asli berasaskan tumbuh tumbuhan dan buah buahan untuk kulit lembut dan gebu.
♥Estrak Serbuk mutiara untuk menggandakan kesan pencerahan.
♥Rasa yang sangat sedap! Berperisa Mix Berry masam-masam manis.
♥Sesuai untuk lelaki & perempuan 13 tahun ke atas.
♥Sesuai untuk ibu mengandung, berpantang & menyusu.
♥Sesuai untuk mereka yg berkulit sensitif.
♥Tiada gelatin & 100% Halal.
♥Produk Muslim & kilang bertaraf GMP.

Hari ni LAST DAY PROMOSI YA.

Beli harini , akak bayarkan postage untuk awak and ada free gift BEST menanti.
.
Berminat? Jom ngorat TWC dengan akak
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen
.

DILARANG COPY PASTE AYAT NI.
especially HQ crystal white yang memang suka mencuri ayat orang lain😊

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

MUKA PULIH DARI JERAWAT .
Siapa yg dah tak tahu nak pakai produk apa sebab tak menjadi? Meh cuba #SURIASOAP dari thesuriaroses ni. Memang berkesan tau uolls. Macam dalam gambar ni. Memang bukan calang2 ye sabun ni. Bahan dia memang bahan semula jadi. Takde bahan kimia yg merbahaya .
.
Siapa yg tak suka kan kulit bebas jerawat dan kulit bersih? Baru keyakinan diri tu tinggi 😁Kalau tak malu nak jumpa orang sebab muka penuh jerawat 😑
.
Dah pakai suria soap ni memang superb awesome. Banyak dah feedback yg berjaya bila dia pakai suria soap ni 😍
.
Nak try suria soap dengan harga promosi? Cepat whatsapp sis. Klik link kat bio tu ye 💕
.
#twcputihseluruhbadan #twckajang #putih #detoks #produkkecantikan #produkpemutih#whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora#bellezacollagen #thesuriaroseswhiteningcollagen #love #pretty #beautiful #happy#instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam#cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe#jemaimawhiteningpills #bellezacollagen#uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty#nshaazboosterwhitening #glutacaps#cerahseluruhtubuh#jemaimawhiteningpills #hajatdancechallenge

wuhuuu 😍 selepas amalkan twc semakin mereciiik guys 😍 tak perlu kata apa2. bf, tunang tok laki tengok pun sejuk perut dibuatnya. Hebat tak hebat penangan TWC ni? Whatsapp kami cepat2 nah 👇🏻 .
.
. . .
Whatsapp 📲 0185724681
Whatsapp 📲 0185724681
Whatsapp 📲 0185724681
.
#putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #kerjayaberseragam #kurungmodenmurah #putihgebu #vitamincputih #kekechallenge

aleeee aleee aleeeee orang dah tak kutuk dah lepas amalkan TWC 💃🏻 sebelum ni orang duk kutuk tak cantikk laaaah, gelaaap lah apa lah. No worry guys 🤗 kami ada jalan penyelesaiannye. Nak tahu lebih details ws kami cepat2 nah 👇🏻 .
.
. . .
Whatsapp 📲 0185724681
Whatsapp 📲 0185724681
Whatsapp 📲 0185724681
.
#putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #kerjayaberseragam #kurungmodenmurah #putihgebu #vitamincputih #kekechallenge

haa tudiaaaaa, ampaaaa tengoklah sendiri noooh. Kemam2 TWC jaaaa esok dah nampak beza 😱 power tak power? .
.
whatsapp kami cepat2 naaaaah kalau nak lebih details 🤗 kami bagi mur mur jaaa
.
.
. . .
Whatsapp 📲 0185724681
Whatsapp 📲 0185724681
Whatsapp 📲 0185724681
.
#putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #kerjayaberseragam #kurungmodenmurah #putihgebu #vitamincputih #kekechallenge

Change is good."--Rafiki (The Lion King)

All u need is a little faith, trust and TWC Magic Dust.

Setiap orang pasti punya impian.
Ada yang nak kaya,
Ada yang nak berjaya,
Ada yang nak kesihatan yang baik,
Ada yang nak keluarga bahagia

Dan macam macam lagi

Yang pastinya confirm pernah terdetik dalam hati kita yang kita nak kulit licin, bebas cela dan berseri. Kalau cerah, tu bonus kan?
.
TAPI

impian tidak akan menjadi kenyataan TANPA tindakan.

Awak nak berjaya, awak kena ada ilmu, belajar.
Awak nak kaya, awak kena kerja.

Awak nak kulit cantik sehalus kain sutera? Work for it! Kalau tengok je memang tak dapat apa. Kalau sayang sangat duit pun tak dapat apa. Kulit dan kesihatan ni 'berjalan seiringan' dengan kita sampai ke tua.

Siapa rasa nak tukar IMPIAN JADI KENYATAAN?
boleh ketuk pintu whatsapp akak👼.
.
-kak aini yang sudah berubah
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen
.

DILARANG COPY PASTE AYAT NI.
especially HQ crystal white yang memang suka mencuri ayat orang lain😊

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

SALE SALE SALE

Siapa nak jimat duit?
Siapa nak kulit cantik dengan produk berkualiti tinggi?
Siapa nak free postage?
Siapa nak free gift walaupun beli satu kotak?

Promosi khas buat awak yang dah tak sanggup menipu diri sendiri.
Sampai bila nak cover muka dengan liquid foundation pelbagai warna? Bila dicuci, gembira tak tengok kulit muka macam tu?

Kalau tak happy, Haaa inilah masa yang ditunggu tunggu! Berita baik untuk awak yang jealous dengan kulit orang lain yang cerah flawless dan glowing macam matahari terbit atas muka.
Inilah masanya!. Kita cerah secara selamat jom!
.
Sekarang ada PROMOSI sempena ulangtahun kelahiran Lady Boss kita tau.

Bila lagi nak dapat supplemen GRED PREMIUM dengan harga murah?? Kalau nak tahu, Bahan gred premium mahal ya. Maklumlah kualiti terbaik kan
.
Kalau dah termimpi mimpi, tak payahlah berfikir lagi, bolehlah whatsapp tepi ya😉.
.

#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

SUKA SANGAT CONSUME TWC

customer ni sampai dah 5 kotak consume. Kau rasa? Proven tak proven kalau dah beli sampai 5 kotak?
.
Konon nak pudarkan parut je. Sekali bekas jerawat semua hilang. And kulit? Of course, BERTAMBAH TAMBAH CERAH daripada kulit asal.
Rugi sangat kalau tak cuba serbuk magik TWC ni. Serius talk ni.
.
#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #twc #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubu

KENAPA WAJIB PILIH TWC SEBAGAI MAKANAN KULIT AWAK?
.
Kerana kulit awak semua sangat berharga. Kalau awak tak jaga, siapa lagi yang boleh jaga kan? Kulit memerlukan penjagaan rapi daripada BAHAN BERKUALITI yang diformulasikan daripada tenaga pakar seperti chemist dan nutritionist yang diiktiraf.
.
Serbuk magik TWC mampu mengembalikan kulit awak halus semulus kulit bayi.
.
Kulit awak berhak mendapat belaian bahan2 premium.
.
Serbuk ini mampu mencerahkan kulit awak secara keseluruhan dan memgembalikan keseriannya.
.
Serbuk ini merawat daripada dalam. Tak mustahil bila rambut, kuku semua makin bersinar.
.
Sesungguhnya kulit awak sangat bernilai dulu, kini dan selamanya.
.
Siapa nak cantik sepanjang hayat? Boleh ngorat TWC dengan akak😊
.
#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

Alhamdulillah feedback Trio-Set. Memang tak rugi pun cuba semua sekali. First timer terus ambik semua set, berbaloi-baloi! Happy kan bila kulit dah tak kena burn mcm dulu.
.
.
Whatsapp cepat 0194019354. Dah tengok story belum, ada update harga special.
.
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih#whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora#bellezacollagen #thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy#instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam#cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe#jemaimawhiteningpills #bellezacollagen#uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty#nshaazboosterwhitening #glutacaps#cerahseluruhtubuh

Tak kiralah apa apa jantina awak.
.
Perempuan tulen ke, lelaki tulen ke, masih kecelaruan identiti ke.
.
Semua golongan ni boleh consume serbuk magik TWC ni.

Bahan yang digunakan semuanya gred teratas, premium. Lulus ujian makmal, formulasi daripada team R&D, ada pakar chemist dan nutritionist. Yang penting halal dan selamat dimakan.
.
Bila dah menggunakan bahan yang berkualiti, packaging yang menarik, kepakaran yang penting untuk mewujudkan keajaiban dalam formula TWC, sememangnya harga pun esklusif kan.

Kalau nak cantik pun masih berkira, mungkin produk ni tak sesuai dengan awak.

Tapi atas permintaan ramai, sekarang kita ada potongan harga sebanyak RM 19.90 untuk sekotak TWC ya.
Awak jimat RM 19.90 okay, macam macam boleh beli. Kfc,chatime, pizza, banyak benda awak boleh beli dengan RM 19.90.

Bukan tu sahaja
Malah sempena promosi ni, kos postage akak yang tanggung😉.
.
Berminat? Jom ngorat TWC dengan akak
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen
.

DILARANG COPY PASTE AYAT NI.
especially HQ crystal white yang memang suka mencuri ayat orang lain😊

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

KULIT MAKIN CERAH
.
Kalau diperhatikan memang nampak tona makin cerah. Yes, ada yang terus cerah, ada yang lambat sikit. Tapi yang pasti, memang akan cerah. Tu jaminan ya.

Yang tak menjadi kalau awak hanya tengok tanpa bertindak. Nak kata feedback tak elok, ramai feedback bagus bagus. Cuma tu lah, ada yang suka bertindak last minit. Nak majlis lah dinner lah raya lah konvo lah, baru nak consume😅.
.
Tapi takpe, as long as u're happy giteww.
.
Siapa yang teringin nak kulit cerah? Yang dah bosan kulit gelap? Awak pun boleh cerah tau. Tapi kena usaha sikit lah ye. Akak dah tunjuk jalan. Nanti akak guide okay.
.
Siapa nak cuba TWC dengan harga promosi?
Boleh klik link dibio ya😊.
.

#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

Set Combo Terlajak Lakuu 😝

Jom korangg putih berganda ganda dengan #setcombobwp
Hari2 ada saja yang grab set combo ni . Kesan 15x ganda lebih cerah tau uolls . 😍

Masih ragu2 ? Sis tak suruh korang percaya tau . Tapi korang boleh tengok dan nilai sendiri testimoni yang ada ni tauu 😝

Jom grab sekarang ! RM 125 sahaja !!! Tekan link whatsapp dekat bio okay 😘

#boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #combobwbwp #ubatputihsebadan #nshaazbeauty

Set Combo Terlajak Lakuu 😝

Jom korangg putih berganda ganda dengan #setcombobwp
Hari2 ada saja yang grab set combo ni . Kesan 15x ganda lebih cerah tau uolls . 😍

Masih ragu2 ? Sis tak suruh korang percaya tau . Tapi korang boleh tengok dan nilai sendiri testimoni yang ada ni tauu 😝

Jom grab sekarang ! RM 125 sahaja !!! Tekan link whatsapp dekat bio okay 😘

#boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #combobwbwp #ubatputihsebadan #nshaazbeauty

Most Popular Instagram Hashtags