#nshaazbeauty

MOST RECENT

Buat awak yang masih ragu ragu masih was was, boleh cuba bukak mata luas luas dan terima hakikat sebenar.

Sis dah bentang luas dihadapan mata awak ni.
Feedback kami tak pernah menipu. Tak berkat hidup nanti oii.

Bila dah jatuh chenta dan konsisten dengan serbuk bewarna merah jampu ini, memang haruslah awak mengalami perubahan sedahsyat ini. (Tak percaya? Click dekat highlight story, bahagian feedback).
.
Kita hidup ni cuma sekali. Awak nak cerah satu badan dari muka sampai hujung kaki? Boleh. Serbuk mutiara dan Vitamin C berkualiti tinggi akan tolong mencerahkan kulit awak.

Kalau awak ada jerawat dan parut dekat badan pun, estrak strawberry dan apricot mampu menghapuskan jerawat dan menghilangkan parut awak.

Siapa yang pakai macam macam tapi tak jadi tu, boleh cuba TWC. Dalam TWC ada Detoks. Twc akan singkirkan semua toksin dalam badan awak supaya nurien dalam supplemen senang nak meresap. Lagipun bahan yang digunakan dalam TWC semuanya bergred Premium. Sebab tu kesannya cepat.

Ada yang nak masuk meminang TWC? Boleh klik link dibio😉.
.

#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

JERAWAT KECUT, TAKUT NAK TUMBUH😂
.
Tak menyesal langsung first time beli time promosi, grab 2 KOTAK terus. Sebab memang menjadi!
.
Baru 5 hari consume, jerawat terhapus!
.
Before ni makan collagen lain minum banyak air tak menjadi. Tapi dengan #SerbukMagikTWC tak cukup minum air pun menjadi😆
.
Akak dah kata dah, kalau belum cuba memang tak tahu kesannya macam mana. Kena cuba baru boleh dapat rasa 'kick' dia
Actually sekarang ada PROMOSI HARGA JATUH RAHANG. nak ke?🙃
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

Dari dulu lagi Akak ingatkan orang yang makeup cantik flawless tak cakey tu semua mesti pakai yang branded je. Foundation mahal eyeshadow mahal. Lipstick mahal. Senang cerita semua stock makeup rakyat biasa macam akak ni tak mampu huhu.

Tapi I silap you😌.
.
Rupanya kalau nak makeup nampak kemas elok terletak kenalah mempunyai skin yang halus mulus bebas cela.

Eh ye tak ya jugak kan? Kalau skin pun macam jalan tar. Pakai foundation mahal mahal, depan depan nampak macam bercapuk jugak, dalam gambar cantiklah. Maklumlah dunia dah maju. Beauty filter kan ada. Haaa gituuu

So, siapa yang dah try The SuriaRoses Whitening Collagen? Tengok feedback, semua meletop letop. Lepas consume TWC, Wajah customer semuanya flawles bercahaya merelip relip! Pakai makeup pun nampak saaaangat cantik! Rasa nak selfie je memanjang

Yang belum try #TheSuriaroses whitening collagen pulak, ada yang rasa macam nak mengorat serbuk magik ni tak? . .
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

Apa akibat consume #SerbukMagikTWC secara konsisten?

Haaa ni lah akibat dia.
Pakai MACAM MACAM TAK JADI. Sekali bila cuba #TwcSerbukMagik
Terus MENJADI

Apa cer?.
.
Nak kata feedback menipu? Bila dah merawat dari dalam. Bila dah ikut semua #ProvenTips . bila kulit hari hari makan #VitaminKulit yang berkualiti tinggi. Memang WAJIBLAH MENJADI.

Siap nak repeat buat tambah stock lagi. Apa lagi sekarang ada PROMOSI HARGA MURAH NAK ARWAH.

Aduh, akak takut awak jadi puteri salju Malaysia je nanti😆
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

"Happynya tengok kulit sekarang! Makin lembut makin cerah berseri! Terima kasih sebab rekomen pada saya"
.
Alhamdulillah sejuk hati sis dengar.

Set #ComboVitaminKulit memang #Mudah & #Berkesan

InsyaAllah kalau konsisten dan disiplin diri, memang dapatlah kulit sihat cerah berseri😆.
.
TWC ni kaya dengan Vitamin C boleh sekatakan tona kulit wajah, pudarkan parut and of course perbaiki sel kulit yang rosak! Bukan tu je, #twc turut memberi perlindungan pada kulit kita dari sinar UV matahari tau.

Actually tu baru Vitamin C. Belum lagi bahan aktif lain. Belum lagi bergabung dengan kuasa sakti Suria soap.

Kalau dah nama pun combo. Pergh, Bersedia lah awak untuk dipuji nanti😊😙
.
#AgentTWC
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #CallaBeauteSkin #CarmelaWhiteningSoap
.

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #whiteningbooster #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #cerahseluruhtubuh #hellopeachplease #ohmychocolate

TWC ni 100% berasaskan buah buahan. Even kolagen dalam TWC pun ialah Plant Collagen. Bukannya Marine Collagen, so for those yang allergic dengan seafood boleh je nak consume TWC okay😉.
.

Satu sachet TWC ni kaya dengan pelbagai jenis buah buahan yang boleh mencerahkan, merawat kulit dan detoks dalaman badan awak tau.

Strawberri
🌻Membantu mengatasi masalah jerawat
🌻Menguatkan sistem imunisasi badan
🌻Mencerahkan kulit
🌻Memerahkan bibir
🌻Mencegah kulit kendur
🌻 Menguatkan kuku agar tidak patah

Acai beri
🥀Melancarkan proses pencernaan
🥀Dapat meningkatkan tenaga & stamina
🥀Mengurangkan kadar kolestrol dalam badan
🥀Menstabilkan hormon
🥀Membantu masalah haid

Aprikot
🌸Merawat masalah kulit jerawat
🌸Mencegah masalah sembelit
🌸Menyihatkan struktur kulit
🌸Meransang pergerakan usus
🌸Melindungi tubuh dari radikal bebas & kerosakan sel

Biji Anggur
🍇Melembabkan kulit wajah
🍇Menjadikan kulit awet muda
🍇Melembut & menghaluskan kulit
🍇Mencegah penuaan kulit(awet muda)

Tomato
🍅Melindungi kulit dari sinaran UV
🍅Mengurangkan kerosakan kulit akibat sinaran radiasi matahari
🍅Menjaga kelembapan wajah
🍅Menguatkan akar rambut

Oren
🍊Mengecilkan liang pori
🍊Mencerahkan kulit
🍊Meningkatkan sel kolagen untuk kulit & tubuh badan
🍊Meningkatkan sistem imunisasi badan
🍊Mengandungi asid folik untuk ibu mengandung

Banyak kan manfaat TWC ni? Padanlah ramai panggil TWC ni serbuk magik! Tak payah susah susah nak makan berbiji biji buah buahan tu. Makan #ThesuriarosesWhiteningCollagen je dah lebih dari cukup😉

#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

Bangun pagi kulit toink toink je.

Anjal sangat! Lembut, bersih tanpa cela pulak tu.
Nyamuk nak landing pun tergelincir sebab licin sangat🤣.
.
Itu baru licin, belum masuk bab kulit cerah berseri. Bukan cerah pucat macam mayat tu ya.
Heee keluar jalan pun mesti ramai tanya pakai apa? Cucuk ke?

Eyyy tak mainlah sakit sakit ni. Kita just rajinkan diri dengan mengamalkan twc je okay. Dah dapat kulit cerah tanpa jerawat.

Maklumlah gabungan hebat #SerbukMagikTWC & #SuriaSoap mampu mbuatkan segala jenis masalah muka takut nak muncul 😆.
Semua terhapus. Ghaib . hilang tanpa jejak.

Pagi pagi pun badan rasa ringan je. Senang nak membuang lepas consume twc ni. Nak pergi kerja pun makin bersemangat. Rasa fresh!.
.
Rambut dan kuku bukan main bersinar. Kalau dulu rambut bersepah dilantai. Now, dah banyak berkurang!.
.
Pastu, Kalau dah umur 20-an tapi orang puji kulit halus mulus macam bayi, siapa je yang tak kembang? Tak senyum sampai telinga?.
.
Thank you TWC! Thank you jugak suria soap♥😘.
.
Btw, happy Monday!
Moga awak semua cantik berseri seri hari ni.
.
#KakAiniStokisTwc
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen.

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

Bangun pagi kulit toink toink je.

Anjal sangat! Lembut, bersih tanpa cela pulak tu.
Nyamuk nak landing pun tergelincir sebab licin sangat🤣.
.
Itu baru licin, belum masuk bab kulit cerah berseri. Bukan cerah pucat macam mayat tu ya.
Heee keluar jalan pun mesti ramai tanya pakai apa? Cucuk ke?

Eyyy tak mainlah sakit sakit ni. Kita just rajinkan diri dengan mengamalkan twc je okay. Dah dapat kulit cerah tanpa jerawat.

Maklumlah gabungan hebat #SerbukMagikTWC & #SuriaSoap mampu mbuatkan segala jenis masalah muka takut nak muncul 😆.
Semua terhapus. Ghaib . hilang tanpa jejak.

Pagi pagi pun badan rasa ringan je. Senang nak membuang lepas consume twc ni. Nak pergi kerja pun makin bersemangat. Rasa fresh!.
.
Rambut dan kuku bukan main bersinar. Kalau dulu rambut bersepah dilantai. Now, dah banyak berkurang!.
.
Pastu, Kalau dah umur 20-an tapi orang puji kulit halus mulus macam bayi, siapa je yang tak kembang? Tak senyum sampai telinga?.
.
Thank you TWC! Thank you jugak suria soap♥😘.
.
Btw, happy Monday!
Moga awak semua cantik berseri seri hari ni.
.
#KakAiniStokisTwc
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen.

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

💣BOM BOM KEBABOM!! 💥💣.
.
Haa lebih kurang gitulah bunyi palotak ni tengok feedback adik manis ni.

Dia cuma consume #SerbukMagikTWC je awak. Takde cucuk cucuk buat bleaching, plastik surgery bagai.

Dia beli kotak pink yang berisi 20 kepingan Emas je.

Dedebu dalam Kepingan Emas tu lah yang buatkan adik manis ni #cerah satu badan!.
.
Leceh nak makan? Tak langsung. Koyak, tuang dalam mulut. Kemam kemam je sekali sehari. Rasa dia punyalah sedap! Masham masham dan mannis mannis manja.
.
Tak CAYA? boleh Try.

Hasilnya memang mantap👍👍
.
Wajah pinkish takyah pakai blusher.
Putih cerah satu badan.
Parut muka satu badan hilang.
Kalau ada masalah senggugut ke, period tak stabil, semua hilang uolls.

Pendek kata, Kotak Pink ni memang berhantu.

Tak lengkap hari hari tanpa kepingan Emas yang ajaib ni tau
.
#StokisTWC
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen
.
#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

Buat awak yang masih ragu ragu masih was was, boleh cuba bukak mata luas luas dan terima hakikat sebenar.

Akak dah bentang luas dihadapan mata awak ni.
Feedback kami tak pernah menipu. Tak berkat hidup nanti oii.

Bila dah jatuh chenta dan konsisten dengan serbuk bewarna merah jampu ini, memang haruslah awak mengalami perubahan sedahsyat ini. (Tak percaya? Click dekat highlight story, bahagian feedback).
.
Kita hidup ni cuma sekali. Awak nak cerah satu badan dari muka sampai hujung kaki? Boleh. Serbuk mutiara dan Vitamin C berkualiti tinggi akan tolong mencerahkan kulit awak.

Kalau awak ada jerawat dan parut dekat badan pun, estrak strawberry dan apricot mampu menghapuskan jerawat dan menghilangkan parut awak.

Siapa yang pakai macam macam tapi tak jadi tu, boleh cuba TWC. Dalam TWC ada Detoks. Twc akan singkirkan semua toksin dalam badan awak supaya nurien dalam supplemen senang nak meresap. Lagipun bahan yang digunakan dalam TWC semuanya bergred Premium. Sebab tu kesannya cepat.

Ada yang nak masuk meminang TWC? Boleh klik link dibio😉.
.

#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

SUKA KAN TENGOK ORANG LAIN CANTIK?

Kita takyah cantik pun takpe. Diri sendiri bukan penting pun. Ada ke sejenis manusia macam ni? .
.
Yang pasti this is soooo not me. Akak sayang betul diri akak okay. Tu pasal akak pilih barang yang terbaik untuk kesihatan dan kecantikan.

Kalau dah consume #SerbukMagikTWC boleh menangis dengan perubahan skin 😍.
.
Rugi betul asyik tak percaya menjadi ke tak. Haaa hambek kau, lepas dah amalkan, dah konsisten, terus Menjadi😆
.
Kulit cerah dapat.
Kulit sihat dapat.
Kulit tak ada jerawat dapat
Kulit tanpa jeragat dapat.
Bogelkan kulit jommmm
.

#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

Orang panggil kita gelap, kita kecik hati
Orang panggil kita gemuk, kita kecik hati,
Orang panggil muka kita macam volcano, nak tunggu meletus pun kita kecik hati,

Maklumlah jerawat bernanah, jerawat pasir, semua menghuni dekat muka kan. Belum campur kulit gelap, sunburn plus kusam tak bermaya.

Tapi kita yang taknak berubah.
Yang tahu nak kecik hati je.
Kejayaan takkan datang kalau diri sendiri tak ada inisiatif nak berubah ye.

Semua masalah diatas dapat diselesaikan dengan TWC je.

Even masalah sembelit pun dapat diselesaikan dengan serbuk magik ni.

Koyak, kemam, TERPAKSA CANTIK.

Simple as ABC.
Budak sekolah tadika pun faham

So, siapa yang boleh consume TWC? Haaa cuba tengok gambar dekat atas ya.

Yang dah cantik pun boleh cuba. Maklumlah, dengan persekitaran kita yang kotor sekarang ni. Memang tak pelik kalau kulit sekejap je nampak kusam. Belum campur lagi makanan yang awak telan dengan cara hidup awak selama ni.
.
Mana ada orang cantik selamanya tapi tak pakai apa apa. Bohong tu semua😏
.

#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

Nah before awak tidur, akak nak belanja muka sis cantik yang dah berubah hasil daripada serbuk magik TWC.
.
Bila muka dah bebas jerawat, muka dah tak menggerutu, sangat sangat senang bila nak makeup. Tak sampai 5 minit pun boleh siap tau.

Awak nak kulit cerah satu badan? Boleh.
Awak nak bebas jerawat? Boleh.
Awak nak hilangkan parut? Boleh.
Awak nak atasi masalah sembelit? Boleh.
Awak nak kulit yang lembap? Boleh.

Semua tu boleh sangat! Tapi dengan syarat, awak kena masuk meminang TWC. Kalau tengok memang tak jadi apa😅.
.
Tapi of course kena ikut tips yang bakal akak kongsikan nanti.

Tips ni semua dah PROVEN ya. Siapa nak tahu tips emas daripada akak? Siapa nak dapatkan harga promosi? Boleh klik link dibio

#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

Dah tengok kan gambar sebelum ni.

Tapi tu cerita dulu bukan sekarang.

Kalau dah berusaha,
Kalau dah konsisten.
Please jangan pelik Kalau keadaan kulit dia dah berubah jauh lebih baik daripada sebelumnya.

Masalah jerawat? What jerawat? Licin dah okay.
Nak naik jerawat pun susah.

Bekas jerawat? Kalau ada pun cepat sangat hilang, pudar, macam tak pernah wujud.

Kulit of course makin cerah and brighten.
Tak perlu pakai highlighter, bangun tidur je muka dah glowing macam lampu suluh depan muka.

Bibir pun pinkish semulajadi.
Terlupa pakai lipstick pun takpe. Natural pink kan.

Kalau dulu jenis yang sukar untuk membuang. 2,3 hari pun susah nak membuang. After Serbuk Magik TWC? Hari hari membuang.

Actually panjang lagi but akak sooo malas nak taip. Nak tahu lebih lanjut? Mehlah whatsapp I💁.
Pergi klik link dibio tu ha
.
Siapa kata dia putih sebab makeup memang sah jealous. Mana ada ooi kalau dah kulit tak cerah, pastu pakai foundation putih. Nak nampak macam kelabu asap??.
.
Sorry, ni bukan zaman p.ramlee badut kepala dongga & putih macam tepung gomak tak relevan dah🤦
.

#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

Ni salah seorang pengguna tegar TWC. Sekarang sudah dilamar menjadi duta produk Serbuk Magik ni okay.

Seperti mana yang awak lihat dekat gambar diatas.

Kulit dia sangat kering seperti gurun sahara,
Ditambah lagi dengan kulit kusam tak bermaya. Layu je rupa.

Askar jerawat banyak buat 'family' dekat muka,
Tak cukup dengan itu, Jerawat sangat sangat senang tumbuh.
Gila tak stress?.
.
Parut jerawat pula jangan cakaplah boleh buat peta malaysia,
Paling sedih parut susah nak hilang😭. .
Belum tambah dengan keadaan kulit muka yang merah seperti allergic. Rasa gatal macam nak garu garu muka ni. Tapi takut bertambah teruk pula nanti keadaan muka😢
.
Glowing? Berseri? Tak. Jauh sekali. Dulu hampa, sedih tengok keadaan kulit sendiri.

Tapi tu dulu, selepas terjumpa serbuk magik TWC, dunia terasa diri ini yang punya! 😆 siapa sangka kulit yang dulu boleh 180° jadi seperti sekarang ??.
.
Nak tengok kulit duta ni pada masa kini? Right now? Current state? Tunggu next post akak😘.
. .
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

Alhamdulillah siapa sangka kulit gelap boleh jadi makin cerah dan parut semakin pudar selepas amalkan set combo BW + BWP ni. Yang belum cuba belum tahu tau tau kesannya nanti.🙊
.
.
Supplement BW + BWP ni sangat sesuai untuk yang mempunyai masalah :
✨ Kulit gelap
✨ Sunburn
✨ Tona kulit tidak sekata
✨ Kulit Kusam
✨ Berjerawat
✨ Parut susah pudar
.
.
Takkan nak biar je kulit bermasalah macam tu? Ada yang dah cuba macam2 jenis produk tapi bazir macam tu je sebab tak nampak kesan. Once dah try set combo, haa repeat terus!🙊
.
.
Whatsapp 0194019354.📱
.
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih#whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora#bellezacollagen #thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy#instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam#cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe#jemaimawhiteningpills #bellezacollagen#uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty#nshaazboosterwhitening #glutacaps#cerahseluruhtubuh

Nak bagitahu ni. Adik abang akak yang wajah kusam mengalahkan zombie kampung pisang, bolehlah grab Set hapuskan cela wajah a.k.a Set Anti Kusam.

Akak akan pastikan lepas awak cuba set ni kulit awak cerah bersinar. Paling penting, bercahaya! Kalah sinaran mentari pagi.

Memang bila dah cuba, konpem sengih sampai esok pagi.
Apalagi bila ramai yang memuji, rasa macam nak meloncat loncat sampai angkasa!.
.
Mana taknya, setiap kali keluar rumah rasa macam Edward Cullen dalam movie twilight tu. Glowing bak hang!.
.
Ni mesti angkara #SerbukMutiara dalam #SerbukMagikTWC .

#SuriaSoap toksah cakaplah. Bila kulit dah bebas cela, dah tak kering, halus lembut je memang bye bye Kulit Kusam.

Yang dekat area klang valley bolehlah COD dengan runner akak. 3p.m-9pm hokay.

Yang jauh boleh pos😘 mai wasap nombor sakti ni cepat cepat 01113201323
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

DILARANG COPY PASTE AYAT NI.
especially HQ crystal white yang memang suka mencuri ayat orang lain😊

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

RESDUNG KURANG AND KULIT MAKIN LEMBUT GAIZZ

Kalau konsisten, bontot baby pun kalah. Sebab lembut sangat kulit awak. Toink toink tangan terpelanting bila pegang😌.
.
Dalam #Suriasoap ada banyak herba yang mampu merawat kulit awak jadi peloles like neelopa.

Sis tak nak overclaim. Tapi customer sendiri yang bagitau. Sampai dia potong kecik kecik sebab sayang. Habis nanti confirm nak repeat lagi.
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

Akak saya FORM 2 boleh pakai ke?
.
BOLEH, as long as awak 13 tahun keatas dan dah baligh. Boleh.😊
.
kalau rasa takut tak menjadi, tak perlu cuba. sebab ramai lagi yang cuba dan berjaya.
yang taknak try, boleh tengok je testimoni berjaya,✌.
.
#SerbukMagikTWC
Khas untuk luaran dan dalaman.

Ada bahan berkualiti premium untuk kasi kulit awak cerah memancar mancar
.
Nak tau proven tips? ada pengerasnya. Korang kena bagi en rimau dan cik sotong akak kenyang dulu.😄
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen
.
#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

Salam and happy friday😊
.
Apa kebaikan yang kita dapat kalau membaca Surah Al-Kahfi pada hari Jumaat?

Lebih afdal jika kita membaca Al kahfi antara maghrib malam khamis sampailah maghrib malam jumaat.

Panjang masa yang diberikan. Cubalah amalkan selagi upaya kerana esok belum tentu milik kita.
Ini antara 2 fadhilat membaca Surah Al-Kahfi pada hari Jumaat :

1⃣Akan dipancarkan cahaya buatnya antara dua Jumaat.

Mafhum hadith : "barangsiapa membaca Surah Kahfi pada hari Jumaat, maka akan dipancarkan cahaya untuknya diantara dua Jumaat.".
.
2⃣ Dilindungi dari FITNAH Dajjal.

Dalam riwayat Muslim yang lain, dari Abu Darda RA, bahawa Nabi Muhammad SAW bersabda : " barangsiapa yang membaca sepuluh ayat dari permulaan Surah Kahfi, maka ia dilindungi dari Dajjal." Iaitu dari huru haranya.

Ini baru 2 kelebihan, belum kira lagi kelebihan yang lain. Sememangnya setiap ayat dan huruf dari Al Quran itu Allah ganjarkan ganjaran buat setiap hambaNya.

Btw, good morning. Jangan lupa consume TWC pagi ni tau❤.
.
. .
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

Most Popular Instagram Hashtags