[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#nsglowpenang

MOST RECENT

Stock landing lagi !!! Foundation da best niiii !!! Huih tergugat iman sgguh tengok txture dia hak cantik leleh tuuu 😱 tak cair tak keras tapi dia pekat! Effect takyah ckap la mmg glowing berkilat tauuuuuu😍😍😍 RM35 je sayang2 💕💕💕 WHATSAPP FOR details 0174150765

#hnaturalmakeupflawlessspray#aurarezekipenang#nsglowpenang#organicskincare#naturalcantikdenganhudabeau2u

Stock landing lagi !!! Foundation da best niiii !!! Huih tergugat iman sgguh tengok txture dia hak cantik leleh tuuu 😱 tak cair tak keras tapi dia pekat! Effect takyah ckap la mmg glowing berkilat tauuuuuu😍😍😍 RM35 je sayang2 💕💕💕 WHATSAPP FOR details 0174150765

#hnaturalmakeupflawlessspray#aurarezekipenang#nsglowpenang#organicskincare#naturalcantikdenganhudabeau2u

Done COD today 😍😍😍 Tq dear darlings shopping dgn sis 🌹

Any order Direct WHATSAPP 017-4150764
COD EVERYDAY 🌸
POSTAGE EVERYDAY 🌸

#nsglowpenang#prelovedmalaysia#dropshipwantedmalaysia#dropshipwanted#lensmurah#lensmurahpenang#aurarezeki#aurarezekimalaysia

🌸COD AVAILABLE SELECTED AREA(PENANG TOWN)

EVERYDAY DELIVERY 📦
12PM-8PM -NS GLOW FOUNDATION
RM35
-AURA REZEKI RM55
-LADY MILLIONAIRE RM80
-HNATURAL BEAUTY SPRAY RM20
-LENS RM23
LABELLA RM50

WHATSAPP HUDA 017-4150764

#mandiangarambukit#mandiangaramaurarezeki#testimoniaurarezekimalaysia#lensmurahpenang#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#prelovedmalaysia#nsglowpenang

Foundation khusus untuk wanita yang nak Tampil simple but look nice 👍🏻 Wanita yg busy berkerjaya(rushing) & malas mengambil masa yg lama utk makeup dan bersiap setiap hari.

Dap2 dua minit terus siap! No bedak anymore!!! Result natural glowing bila berpeluh, tak heavy tak sarat ringan seperti tidak memakai apa2.

Memang betol2 glowing 💕

RM35 free cod Penang area 🌸

#prelovedmalaysia#nsglowpenang#bazaarpaknil#visitmyigmalaysia#penangseller

・・・
HEBATNYA SI HIJAU NIE😱

APE TUU SI HIJAU ERK🤔

SABUN HONEYDEWH2O Nie haaa 😍😍 SABUN COLLAGEN HONEYDEWH2O Menanggalkan sel mati
Mematikan jerawat
Memutihkan kulit
Menghaluskan kulit
Mengekalkan kelembapan
Melembutkan kulit
Membekal collagen/vitamin

Bahan2 👇
🍃 ekstrak honeydew 🍈 🍃 vitamin e 🍃 vitamin c
🍃 Collagen
🍃 Madu Lebah Asli

Sebiji untuk
Tahan 1 bulan penggunaan
Tapi kalau dok nak cuci muka selalu lekaih laa habis yaaa sebab bau sgt2 wangi 👍🏻 Sekarang ada promosi beli dua FREE POSTAGE ‼️‼️‼️ Whatsapp Hudaa📱017-4150764

#sabunhoneydew#h2osoap#penangseller#lensborongmurah#nsglowpenang

Stock landing lagi !!! Foundation da best niiii !!! Huih tergugat iman sgguh tengok txture dia hak cantik leleh tuuu 😱 tak cair tak keras tapi dia pekat! Effect takyah ckap la mmg glowing berkilat tauuuuuu😍😍😍 RM35 je sayang2 💕💕💕 WHATSAPP FOR details 0174150765

#hnaturalmakeupflawlessspray#aurarezekipenang#nsglowpenang#organicskincare#naturalcantikdenganhudabeau2u

Mesti lah love/suka kan buat kebaikan? Apa kebaikan tu?
Jaga kulit dengan bahan natural lah of course 😝 kenapa ye? Sebab kita takpayah risau dah effect buruk nanti tua atau sekarang,bukan guna bahan chemical dah. Try dan alami lah sendiri apa yang kitorang dah rasa,walaupun effect lambat tapi kenalah sabar dan yakin 💪🏼 dah ramai yang berjaya,anda bila lagi?
Huda pon pun busy update sebab ramai betul yang baru nak cuba,cust lama pun repeat order😍

NS GLOW RM35
AR RM55
LM RM85
HNATURAL SPRAY FACE RM20

WHATSAPP 0174150764 🌸 .
Online/delivery purchase
Whatsapp 📲
+601114456480
+60124039287
+60134328124

Follow 👉fb & ig: vendorkita
Kami dekat sini 👇
VENDORKITA BUTIK & CAFE
TINGKAT MAHSURI 4, near Spice Arena, below Condo Ideal 1Sky
Waze: Vendorkita 🚗

OPERATION HOURS: 11AM-9PM⏰
MONDAY CLOS

#organicskincare#nsglowpenang#aurarezekipenang#hnaturalmakeupflawlessspray

😘 NSGLOW FOUNDATION 😘
.
.
🌸Bertindak sbgai day cream, sunblock, moisture skaligus foundation
🌸Mengandungi vit c & e , extract lavender (wangi )
🌸Merawat &mengecutkan Jerawat 🌸moist diwajah. Bukan berminyak
🌸Menaikkan seri wajah
🌸Memutihkan kulit muka
🌸Memberi effect glowing dan muka jadi flawless
🌸Sangat ringan dan tak menebal 🌸Senang dipakai dan mudah dibawa
🌸Tidak bercampuk
🌸Haa yg ni best bila berpeluh kesan dia semakin glowing
🌸terdapat 1 tone shj sesuai
untuk semua jenis wrna kulit(mengikut darah) "HANYA SECALIT SUDAH CANTIK" .

RM35/7gm

WHATSAPP FOR order 017-4150764
COD PENANG ISLANDS 🌴
#vendorwanted#usmpenang#penangisland#penangseller#visitmyigmalaysia#hudabeau2u#auragarampenang#nsglowpenang

#Repost @hudaasein with @repostapp
・・・
HEBATNYA SI HIJAU NIE😱

APE TUU SI HIJAU ERK🤔

SABUN HONEYDEWH2O Nie haaa 😍😍 SABUN COLLAGEN HONEYDEWH2O Menanggalkan sel mati
Mematikan jerawat
Memutihkan kulit
Menghaluskan kulit
Mengekalkan kelembapan
Melembutkan kulit
Membekal collagen/vitamin

Bahan2 👇
🍃 ekstrak honeydew 🍈 🍃 vitamin e 🍃 vitamin c
🍃 Collagen
🍃 Madu Lebah Asli

Sebiji untuk
Tahan 1 bulan penggunaan
Tapi kalau dok nak cuci muka selalu lekaih laa habis yaaa sebab bau sgt2 wangi 👍🏻 Sekarang ada promosi beli dua FREE POSTAGE ‼️‼️‼️ Whatsapp Hudaa📱017-4150764

#sabunhoneydew#h2osoap#penangseller#lensborongmurah#nsglowpenang

NSGLOW FOUNDATION. 🌸Bertindak sbgai day cream, sunblock, moisture skaligus foundation
🌸Mengandungi vit c & e , extract lavender (wangi )
🌸Merawat &mengecutkan Jerawat 🌸moist diwajah. Bukan berminyak
🌸Menaikkan seri wajah
🌸Memutihkan kulit muka
🌸Memberi effect glowing dan muka jadi flawless
🌸Sangat ringan dan tak menebal 🌸Senang dipakai dan mudah dibawa
🌸Tidak bercampuk
🌸Haa yg ni best bila berpeluh kesan dia semakin glowing
🌸terdapat 1 tone shj sesuai
untuk semua jenis wrna kulit(mengikut darah) "HANYA SECALIT SUDAH CANTIK" .
Harga :
RM35
Postage: RM7 (SM) RM8 SS)
COD KL AREA
Make deal thru WHATSAPP
017-4150764

#codkl#tescoampang#berjayatimesquare#pandanindah#codforfree#nsglowpenang#foundationmurahcantik

😍😍😍😍😍 SOON AVAILABLE AT @hudaasein 😊😉😉 #nsglowpenang#h2Osoap#aurarezekipenangisland

🌸KESAN KHASIAT LADY MILLIONAIRE🌸

Lady M memang sangat TERKESAN khasiatnya... ia membantu baik pulih sistem dalam badan . 7 aromanya bertindak serentak pada bahagian sistem antena kepala, otak tengkuk, jantung & hati, perut, organ peranakan dan saraf tunjang dan otot. Sebab itu kesannya mengikut situasi seseorang itu...ada yang sakit kepala, mengantuk, sakit perut atau tetiba lampu merah datang.. (period)
Tapi.... Lama kelamaan keadaan akan jadi lebih baik dan ketenangan yang amat sangat serta minda menjadi lebih kreatif.... keadaan saya juga jadi lebih baik tanpa sakit dan sebagainya kerana telah mengamalkannya sejak sekian lama... #sayagunasayajual🌹

Free Consultation
017-4150764
017-4150764
017-4150764

#ladymillionaireaurarezeki#ladymillionaurarezeki#lensborongmurah#nsglowpenang#honeydewsoappenang

Dalam pemerhatian dan kajian, wanita yang mengamalkan Garam Mandian Assyifa' akan mendapat kesan positif yang sangat cepat. Aura cepat membesar. Daya tarikan yang menarik dan mudah mendapat perhatian. Wajahnya yang tampak berseri-seri. Maka lebih mudah untuk menjalankan segala tugas dan urusan. Dan mereka memiliki ketenangan yang berpanjangan. InsyaAllah

1 KALI 1 HARI
ALAMI SENDIRI PERUBAHANYA 😊

RM55 exc Pos

017-4150764
017-4150764
017-4150764

#aurarezeki#aurarezekimalaysia#honeydewsoappenang#nsglowpenang#lensborongmurah

CLEARANCE STOCK LENS 😍😍😍 Whatsapp sis lelajuuuu naaa 😘😘 017-4150764
017-4150764
017-4150764

COD PENANG ISLANDS 🌴
#sabunhoneydewpenang#nsglowpenang#h2osoap#aurarezeki

🌹SABUN COLLAGEN HONEYDEWH2O🌹 Menanggalkan sel mati
Mematikan jerawat
Memutihkan kulit
Menghaluskan kulit
Mengekalkan kelembapan
Melembutkan kulit
Membekal collagen/vitamin

Bahan2 👇
🍃 ekstrak honeydew 🍈 🍃 vitamin e 🍃 vitamin c
🍃 Collagen
🍃 Madu Lebah Asli

Sebiji untuk
Tahan 1 bulan penggunaan
Tapi kalau dok nak cuci muka selalu lekaih laa habis yaaa sebab bau sgt2 wangi 👍🏻 WHATSAPP 017-4150764

COD AVAILABLE
BUY 2 FREE POSTAGE ‼️‼️‼️ #hargamurahmampumilik#h2osoap#nsglowpenang#beautyondemand#sabunhoneydewpenang

Alhamdulillah
Next step will make you feel better 💕
Semua produk di ig @hudaasein akan berada di salah satu Butik di dalam Penang(island) untuk memudahkan Cust Huda walk in saja ke kedai untuk dapat kan produk @hudaasein dengan mudah 👌

#beautyondemand#hargamurahmampumilikmampubeli#nsglowpenang#honeydewsoap#aurarezeki#lensmurahpenang🌹

☞COLOURFULLENS BY HUDAA ☜ 🌹MINI AVA BLUE
SIZE:14.5MM
PLANO ONLY
3 BULAN PENGGUNAAN
RM25 INC POSTAGE

FAST RESPON!-> 0174150764
FAST RESPON!-> 0174150764
FAST RESPON!-> 017-4150764

#lenscantik#lensborongmurah#prelovedmalaysia#lensmurahpenang#foundationcantikmurah#nsglowpenang

Sapa ada masalah bila dia make up foundation bercapuk 😱 pastu berpeluh n berminyak pulak tuu 😓

Mulalah rasa tak yakin nak kuar tanpa make up kan. Jom try #nsglowpenang RM35 jer dan pasti tak mengecewakan anda. Ramai dah cuba anda bila lagi ❤

#nsglowpenang🌸
#secretofglowingoverdose

Most Popular Instagram Hashtags