#nsabeautyshahalam

MOST RECENT

Konsistent okay . InsyaAllah anda akan dapat result terbaik setelah menggunakan ainaa cleanser dan ainaa serum 😍😍😍😍😍😍😍😍
#UniquelyMalaysia #virals #nsabeautyserum #nsabeautyofficial #nsabeutycleanser #nsacosmetic #nsabeauty #nsabeautymelaka #nsabeautyperak #nsabeautyjohor #nsabeautyshahalam #nsabeautyagent #nsabeautybysyafiqahaina #nsabeautymalaysia #nsabeautyfeedback

wow bagus betul tips dari kak cida bersama founder kesayangan ❤️💜 . .
.
Mitos penggunaan ubat gigi ni aliaa selalu buat dulu dulu kononnya nak bagi cepat hilang jerawat .😂 Jerawat yang hilang tu memang lah hilang tapi pedih dia ALLAHU ALLAH JE TAHU lepastu sedapkan hati “beauty is pain “ hahahahah A BIG NO ye girls sebab Aliaa ada terbaca seorang Dr pakar ni cakap Dr Baxt ; Ubat gigi ni memberi kesan sampingan kepada kulit.Bahan-bahan dalam ubat gigi tidak sesuai untuk diletakkan pada kulit semalaman atau dalam jangka masa yang panjang .
Ini boleh mengakibatkan iritasi kulit ,kemerahan dan kulit menggelupas . .
.
Jadi Awak awak kat luar sana jangan risau Ainaa serum kan Ada 🤭😊. Ainaa serum boleh tolong korang untuk kecutkan jerawat ,yang paling penting TAK SAKIT TAU 😂❤️malahan WANGI LAGI 🌈✨.
.
.
Jadi jangan tunggu lama -lama habis stok nanti kang menyesal tak sudah 🙀Jom dapatkan #Ainaaserum #Ainaacleanser & #Ainaacosmetic dari Aliaa ❤️

Antara kelebihan yang terdapat dalam #ainaacleanser ni ialah:

1-COCAMIDOPROPYL
☘Membersih & membuang segala kotoran dari kulit

2-Lecithin
☘Merawat kulit wajah

3-Dimethicone
☘Melembabkan kulit wajah

4-Trehalose
☘Mengekalkan hidrasi kulit

5-Coco Glucoside
☘Merawat masalah jerawat

6-Castor Oil
☘Merawat sunburn
☘Mencegah masalah jerawat
☘Mengekalkan keremajaan kulit
☘Membantu menghilangkan parut jerawat
☘Melembutkan kulit wajah
☘Merawat masalah kekeringan
☘Melindungi kulit dari bakteria
☘Non - Comedogenic ( Tidak menyebabkan pori pori tersumbat)

#idahcantikyoubilalagi
#ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetics #nsabeautyofficial #nsabeautysquad #nsaairafighter #nsateammarvellous #syafiqahaina #hafizmahamad #nsabeautyshahalam #nsabeautymelaka #nsabeautyselangor #nsabeautykl #nsabeautykelantan #nsabeautybysyafiqahaina #nsabeautymalaysia #nsabeautystockist #nsabeautystokissabah #nsabeautyjohor #nsabeautyagent #dropshipwanted #serumviral #codkl #codcheras #codshahalam #codbangi #nsabeautyfeedback #nsabeautysquad #nsateammarvellous #agentwanted

Part 1🔥🔥
.
Double cleansing dgn AINAA cleanser. Dapat remove sume makeup either waterproof or tak

Part 2🔥🔥
.
Gosok makeup yang ada dekat muka utk makesure muka korang bersih dan suci

Part 3🔥🔥
.
Okay done muka dh bersih dr sebarang makeup and kotoran

Nak flawless? Korang boleh cuba aina serum ni sangat sangatlah bagus untuk muka korang. Tak tipu sbb aisy pun pakai jugak aina serum ni tau! Lagi satu, kalau nak keluar skrg jarang aisy apply makeup sbb kulit sangat sangat behave even orang sampai tanya pakai produk apa 💃🏻.
So gais, kalau korang pun nak try Aina Serum ni jugak, boleh whatsapp di 0182942912 📲
.
.
To those yang nak COD sampai depan rumah pun bolehh☺️☺️ aisy bagi special services untuk korang

Teringat mummy Dora pesan,
.
Kite takkan kenal lelaki tu selagi tk tido sebantal,seslimut dan sekatil ddgn dia
.
Jadi jangan mudah mmberi hati taw! .
.
Tag kawan korang yg susah nak move on tew

NAK DENGAR CERITA TAK?
Nama dia dayah.Dia ni one of the NSASQUAD jugak tau @nsabeautydayah 😍 Kalau korang tk tahu, sebenarnya, dulu Dayah ada sakit kulit PSORIASIS. Bukti dia korang tengok gambar kat atas.
.
Alhamdulillah Dayah amalkan apply Ainaa Serum sebanyak 8 botol selama 5 bulan till now, alhamdulillah korang tengok sensiri kulit dia sekarang gais!! .
So conclusionnya, kalau korang ada KULIT SENSITIF pun boleh guna #ainaaserum and #ainaacleanser tau! 💓

Selamat malam semua.. Btw, tiara petang td boring duduk berdua ja dengan adam, so tiara sempatkan lah selfie bersama AINAA LIPMATTE.. No makeup, just apply AINAA SERUM sahaja uolss..
And for my lips, tiara apply AINAA LIPMATTE... So yeahhh boleh tengok dekat gambar tiara ya.. Kulit still on point.. heheee but, korang kalau boleh korang kena guna Sunscreen or sunblock jg tau kalau duduk bawah terik matahari. Dengan cuaca dekat malaysia yg panas bahang ni 😰 Yelaaa sebab kita nak lebih menjaga kulit dari sinar matahari kan.. .
Apapun tiara nak ingatkan dekat korang semua, kalau nak kulit yg sihat dan cantik. Korang kena usaha. If nak dapatkan sesuatu kunci utama ialah USAHA.. Macam kalau korang nak tau sesuatu produk tu berkesan or sesuai dekat kulit korang, Nak tengok hasil okay ke tak okay. Korang kena la usaha dengan cuba produk tu..
.
Dan siapa nak dapatkan 👇🏻
.
- AINAA SERUM
- AINAA CLEANSER
- AINAA COSMETICS
.
Boleh whatsapp tiara or korang link ja dekat bio tiara ya..
.
COD EVERYDAY !!!
.
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaacosmetics
@syafiqahaina

STAY POSITIVE ☺️
Sebelum tidur, niat dalam hati "esok pagi aku kena jadi lebih baik daripada semalam"
Sebelum tidur, niat dalam hati "aku nak berjaya"
Sebelum tidur, niat dalam hati "aku nak tolong parents aku"
Sebelum tidur, niat dalam hati "kalau orang lain boleh, aku pun mesti boleh"
Niat itu penting. Dengan adanya niat, kita akan berusaha. Kalau kita terus berusaha, in shaa Allah kita akan capai sesuatu. Jadi, sentiasa berfikiran positif kerana minda yang positif akan selalu kehadapan 😊

"Real testimoni, TENGOK SAMPAI HABIS! Customer depan depan jumpa ladyboss !
.
Ni customer yang nak repeat AINAA SERUM & tambah beli AINAA CLEANSER PULAK
.
Tengok kulit muka dia yang dah sihat tu, sebelum ni takut kan sebab teruk! Now dah boleh raya dengan HAPPY 💞
.
Kulit muka korang macamana? Dah ready untuk raya?
#ainaaserum
#ainaacleanser
#nsabeautyofficial"

Look at her scars and jerawat makin pudar after 2 weeks penggunaan AINAA SERUM 😍

Siapa yang nak cod area kota bharu boleh dm agent farah ni tau! Fast reply 🔥 cod everyday 🔥 @nsabeauty.nadwah ‼️
.
Students atau siapa siapa yang nak daftar jadi dropship atau agent boleh dm atau whatsapp farah 0174194592 ❤️

MACAM MANA NI DAH NAK RAYA TAPI KULIT DUK MACAM NI JE 😫😫😫😫
.
Jangan risau! Ainaa serum boleh selesaikan masalah korang! Yang dah pakai aina serum tu mesti tau betapa bestnya aina serum ni kan ha korang yang belum try tu bila nak try? 😋😌

"Jadikan Ibumu Seperti Raja, Maka Rezeki mu Bagaikan Rezeqi Seorang Raja

Barakallah: @ustadzabdulsomad -

"***DON’T TRY THIS AT HOME***
.
.
Hahaha tengokla tu habis muka Aina kena tenyeh dek Hafiz 🤦‍♀️
.
Best sangat AINAA Cleanser ni mudah betul makeup nak tanggal even waterproof mascara 😱
.
AINAA Cleanser mampu melembapkan skin kita & membantu merawat masalah jerawat tau selain daripada boleh menghapuskan segala kotoran yang tersumbat dalam pores skin kita
.
AINAA Serum pula boleh juga merawat masalah jerawat & memudarkan dark spot di muka. Selain itu, boleh mencerahkan kulit & buat kulit muka nampak segar & sihat 😍
.
Lepas remove makeup, cuci muka then apply pulak AINAA Serum. Fuhh mesti tak nak lepas tangan tu dari pegang muka sebab muka bersih & lembut selembut kulit baby 🤪"

Most Popular Instagram Hashtags