#nrteam

MOST RECENT

Some times all u need is a drive 🚗 💨 no matter the distance or the destination! My remedy #carlife #NRTeam #501racing #North_Ryders #BMW #MPower

Ala cemburu nya tengok perubahan kat kawan-kawan lepas amalkan Pink Lady Body... 😏😏..
Macam best je😘😘
😍Body Mantap
😍Kulit Gebu
😍Body Lentik
😍Breast Anjal
😘Bontot Bulat

Tak boleh jadi ni.. 😏😏Mesti dapatkan satu Pink Lady. Aku pun nak Body Lentik & Mantop jugak 😘😘. Jom sama-sama kita😉😉. WhatsApp sis
📲 www.wasap.my/601161389410/PinkLadyMantap

Nak Cantik💕 Nak Mantap💞
Amalkan lah Pink Lady Body Perfection 💘

#trustedsellerpinklady
#pinkladyoriginal
#NRteam
#bodymantap
#ARempire
#misspinklady2018

cantiknya awak seperti puteri kayangan🧚🏻‍♀...
Terpukau si lelaki rupawan🧖🏻‍♂...
Aset mantap luar dan dalam serta body menawan😍...
Membuat si lelaki bertambah sayang dan cinta kepada si puteri kayangan💘...
Gara2 awak cantik menawan💖💖...
Disebabkan pinklady punya pinangan😅... Nakkk cantikkk jgakk🤪🤪..Jom whtsapp👇

www.wasap.my/601161389410/pinklady

#syjualsyguna
#pinkladyterbaik
#ARempire
#NRteam

Сделал заглушки вместо фар. На гонки с фарами не допускают.
#nrteam #vodila65nrt #ЗимнийТрек #ВАЗ_2107 #ЗимняяЖига

Congrats⚽️#NRTEAM#CHAMPION

Alhamdulillah johan 🔥⚽️
#nrteam

PINKLADY FAKE DETECTED!! Nampak sama tapi bukan dia.. Why???
.
1. Botol pinklady batch lama (ada perkataan exclusive)
- Design ni dah lama tak dikeluarkan. Sekarang dah takde perkataan exclusive dah pun

2. Pil Printed pinklady
- Selalu dengar yang pinklady fake takde printed perkataan Pinklady kan.. Guess what?? Dah ada yg ciplak. Perhatikan tulisan dia dengan tulisan dekat pinklady original.. Tak kemas!!
.
So hati² beli Pinklady.. Pastikan dari ejen yang sah dan berdaftar. Trial pack pinklady pun HQ tak keluarkan dah. Takut customer tertipu beli trial pack yang diisi dgn pil pinklady fake. Belilah yang original.. Yang boleh scan barcode keluar contest pinklady 😍
.
.
4 FUNGSI UTAMA PINKLADY YANG MENJADI KEGILAAN SETIAP WANITA!
.
1) MENGGEBUKAN BOOBIES DAN BOOTY 👙
.
2) MEMUTIHKAN DAN MENGHALUSKAN KULIT. BAHAGIAN GELAP AKAN JADI PINKISH. 🙆
.
3) MEMBUATKAN BADAN JADI BENTUK IDEAL DAN SEXY. YANG GEMUK JADI KURUS, YANG KERING JADI BERISI, YANG KERAS MACAM KAYU BOLEH JADI LENTIK 💋💋
.
4) MENGETATKAN DAN MERAPATKAN MISS V SEPERTI DARA KEMBALI. 💑
.
Dapatkan PINKLADY anda sekarang!!!
.
Whatsapp saya 👇🏻👄
📲 www.wasap.my/601161389410/pinkladyORIGINAL
.
Dijamin 1000% ORIGINAL
.
#teamintanirfan #NRteam
#ArEmpire #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection

SOALAN LAZIM YG SELALU DITANYE...💖
=================================== Best sangat ke Pink Lady ni...? Ape kelebihan yg ade dalam 1 BOTOL PINK LADY...? 1. Masalah BERAT BADAN settle. Yg gemok kembali slim, yg kurus kering kembali berisi. Berat badan kembali ideal & body shape langsing dan lentik mantap.
2. Masalah PAYUDARA & PUNGGUNG settle. Breast kendur, kecil, dan tak sama saoz kembali tegang, montok, membulat.
3. Masalah MISS V & RAHIM settle. Tiada lagi missV longgar, berbau, becak, keputihan, kedudukan rahim kembali normal, tiada lagi period pain dan masalah haid tak stabil.

4. Masalah KULIT settle. Kulit kusam, berjerawat, kering, gelap, berjeragat kembali cerah putih gebu bersih lembab satu badan.

5. Masalah TAK BERNAFSU & LESU BADAN settle. Meningkatkan libido wanita dan memberi tenaga serta hormon lebih stabil.
6. Masalah RAMBUT GUGUR. Tidak terlalu panas macam jamu laen yg akan effect keguguran rambut & kekeringan susu sebaliknya dapat bantu lebatkan dan cantekan rambut & tambah susu badan.
.
.
.
Berapa lama kesan nak nampak...? 80% customer feedback bgtaw kesan nampak seawal 4 hari- seminggu.
Kebanyakan customer bgtaw dah nampak kesan best seawal botol pertama.
20% lagi dapat kesan best dan betol2 cantek selepas 3 bulan, botol ke 3. 😉

www.wasap.my/601161389410/PinkLadyMantap
#agentsahpinkladybodyperfection
#pinkladyoriginal
#NRteam

C'è chi il calcio,
Chi la pallavolo,
Chi la droga,
Chi il computer...
Be.. poi ci siamo noi.. che non vogliamo altro che gli amici, tanto gas e tanta ignoranza!🤪✊🏻🔥⚡
#bikefriends#ktm#beta#exc125#rr125#sx250#2t#2stroke#enduro#edb#enduristadelbosco#redbull#ktmredbull#renthal#acerbis#ufoplast#100percent#ethen#gaerne#alpinestar#pirelli#metzeller#michelin#wpsuspension#zfsuspension#motorex#riolo#nrteam#mezziseri
#teambaciòk⚡

SOALAN LAZIM YG SELALU DITANYE...💖
=================================== Best sangat ke Pink Lady ni...? Ape kelebihan yg ade dalam 1 BOTOL PINK LADY...? 1. Masalah BERAT BADAN settle. Yg gemok kembali slim, yg kurus kering kembali berisi. Berat badan kembali ideal & body shape langsing dan lentik mantap.
2. Masalah PAYUDARA & PUNGGUNG settle. Breast kendur, kecil, dan tak sama saoz kembali tegang, montok, membulat.
3. Masalah MISS V & RAHIM settle. Tiada lagi missV longgar, berbau, becak, keputihan, kedudukan rahim kembali normal, tiada lagi period pain dan masalah haid tak stabil.

4. Masalah KULIT settle. Kulit kusam, berjerawat, kering, gelap, berjeragat kembali cerah putih gebu bersih lembab satu badan.

5. Masalah TAK BERNAFSU & LESU BADAN settle. Meningkatkan libido wanita dan memberi tenaga serta hormon lebih stabil.
6. Masalah RAMBUT GUGUR. Tidak terlalu panas macam jamu laen yg akan effect keguguran rambut & kekeringan susu sebaliknya dapat bantu lebatkan dan cantekan rambut & tambah susu badan.
.
.
.
Berapa lama kesan nak nampak...? 80% customer feedback bgtaw kesan nampak seawal 4 hari- seminggu.
Kebanyakan customer bgtaw dah nampak kesan best seawal botol pertama.
20% lagi dapat kesan best dan betol2 cantek selepas 3 bulan, botol ke 3. 😉
http://Www.wasap.my/60166528538

#agentsahpinkladybodyperfection
#pinkladyoriginal
#NRteam

Kepada bakal customer 😍 sila dapatkan PINKLADY yang original HQ sahaja. Jangan jangan jangan sesekali BUANG DUIT beli yang fake 😒

contoh FAKE ❓
-beli di kedai kosmetik
-beli di lazada, shopee dan sebagainya
-beli dengan harga kurang dari RM300

Sis, beli jerrr dengan saya 
100% original.

WHATSAPP 📲 www wasap.my/601161389410/pinklady
WHATSAPP 📲 www.wasap.my/601161389410/pinklady

#trustedseller
#pinkladyOriHQ
#NRteam
#pinkladybodyperfection

Most Popular Instagram Hashtags