[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#nowfoodsmalaysia

1941 posts

TOP POSTS

READY STOCK
1. Avocado Oil (118 ml) RM 38
2. Jojoba Oil (118 ml) RM 60
3. Grapeseed Oil (118 ml) RM 28
4. Sweet Almond Oil (118 ml) RM 30 #nowfoodsmalaysia #thebeautyhaulsreadystock

Akak nak bgtaw ni.. Glutathione Nowfoods dah ready stock taw.😍😍😍.. RM160 exc postage. 1 botol ni utk kegunaan 2 bulan. Kalau nak lg cepat berkesan, korang consume sekali dgn vit c. Hasilnye memang 👍👍👍Jom order.. Whatsapp akak www.wasap.my/0194501874
#glutathionemalaysia #nowfoodsmalaysia #whiteningboostermalaysia #nowfoodsglutathione500mg

Best seller items ! Rosehips seed oil memang khas/khusus untuk yang ada masalah parut jerawat, parut czer, parut accident ke, semua boleh. Tak payah lama2, sapu 4-5 hari je boleh nampak kesan dah. Pure rosehips oil, takde campur vitamin E or anything else. So pekat dia lain macam, bau pun tk wangi sangat ok. At least kesan tu yang kita nak. Rosehips seed oil Rm39 exc postage ! Tahan lebih dari 3 bulan. #nowfoodsmalaysia #nowfoodsvitaminc #nowfoodsvitamincrosehips #nowfoodsmurah #testibypija

Hanya 1 tablet sehari.
.
Vitamin C sangat bagus untuk sistem imunisasi badan dan sangat diperlukan untuk pembentukan kolagen badan. So sape2 yang selalu selsema, ada masalah parut, boleh ambil Vitamin-C.
.
Macam2 brand vitamin C kt pasaran. Tapi kenapa brand Now? 😉
.
#vitaherbs #vitaminc #vitamincrosehip #nowfoodsmalaysia

[READY STOCK]

AUTHENTIC NOW FOODS Organic Jojoba Oil 118ml

RM59 + (Postage 10 sm/ss)

ws 011-11003438

#jojobaoilmalaysia #jojobaoil #nowfoodsmalaysia #iherbmalaysia

MOST RECENT

Servis order barang iHerb.

Cara order :
1. Pilih barang dari iHerb.
2. Kami akan bagi total barang termasuk pos dari US & cas servis.
3. Buat bayaran dan beri nama, alamat & hp number untuk pengeposan.
4. Kami akan hantar order & buat bayaran kepada iHerb.
5. Tracking number akan di update selepas barang di pos oleh iHerb.

Cas servis : RM5 / RM10 (utk order atas RM200)

Nota ;
1. Beli lebih dari satu barang dalam satu order. Kos pos mahal kalau hanya order 1 barang.
2. Digalakkan order barang bawah RM300 termasuk pos. (boleh order lebih tapi untuk elakkan ditahan kastam lebih selamat bawah RM300)
3. Beli barang yang ada tulis `Shipping saver´, kos pos akan jadi lebih murah.
4. servis.iherbmy tidak bertanggungjawab ke atas kelalaian pihak iHerb / pos dan tindakan kastam.

Hanya 1 tablet sehari.
.
Vitamin C sangat bagus untuk sistem imunisasi badan dan sangat diperlukan untuk pembentukan kolagen badan. So sape2 yang selalu selsema, ada masalah parut, boleh ambil Vitamin-C.
.
Macam2 brand vitamin C kt pasaran. Tapi kenapa brand Now? 😉
.
#vitaherbs #vitaminc #vitamincrosehip #nowfoodsmalaysia

#readystockkyrakyriena
.
🌹Thayers Alcohol-Free ROSE PETAL Witch Hazel with Aloe Vera Toner
355ml (1 piece left)
RM 55
.
🍀Thayers Alcohol-Free UNSCENTED Witch Hazel with Aloe Vera Toner
355ml (1 piece left)
PROMO PRICE RM 50 (np RM 55)
.
💐 Thayers Alcohol-Free LAVENDER Witch Hazel with Aloe Vera Toner
355ml (pre order)
RM 55
.
🍋Thayers Witch Hazel Aloe Vera Formula Astringent LEMON
355ml (pre order)
RM 55
.
Postage add RM8 (SM)/ RM11 (SS)
Whatsapp +60194883940
.
#thayers #thayersmalaysia #thayersmurah #thayersmy #sayajualthayers #aztec #aztecmalaysia #aztechealingclay #aztecsecrethealingclay #sayajualaztec #claymaskmalaysia #rosehipoil #rosehipoilmalaysia #nowsolutionmalaysia #vitaminmurahmalaysia #vitaminmurah #vitamincmurah #vitaminnowfoodsmalaysia #nowfoodsmalaysia #glutathionemalaysia #jarrowformulasmalaysia

[READY STOCK]

AUTHENTIC NOW FOODS Organic Jojoba Oil 118ml

RM59 + (Postage 10 sm/ss)

ws 011-11003438

#jojobaoilmalaysia #jojobaoil #nowfoodsmalaysia #iherbmalaysia

READY STOCK! (Sold Out 🚫) Now Foods, Certified Organic & 100% Pure Tamanu Oil, 30ml

RM57 excl postage

#tamanuoilmalaysia #nowfoodsmalaysia #essentialoilsmalaysia

#readystockkyrakyriena
.
Nubian Heritage Black African Soap
Detoxifying and balancing
.
🔹 contains shea butter, which moisturizes skin but doesn't clog pores.
🔹UV-protection properties, but not enough to replace your usual sunscreen.
🔹fade skin discoloration and dark spots. 🔹The soap cleanses gently, so it's ideal for people with rosacea, rashes, dryness and other skin conditions.
🔹contains plantain extract, which has antibacterial properties that may help treat acne breakouts.
🔹use the soap as a shampoo or mild makeup remover.
.
141g
RM 35
.
Postage add RM8 (SM)/ RM11 (SS)
Whatsapp +60194883940
.
.
#thayers #thayersmalaysia #thayersmurah #thayersmy #sayajualthayers #aztec #aztecmalaysia #aztechealingclay #aztecsecrethealingclay #sayajualaztec #claymaskmalaysia #rosehipoil #rosehipoilmalaysia #nowsolutionmalaysia #vitaminmurahmalaysia #vitaminmurah #vitamincmurah #vitaminnowfoodsmalaysia #nowfoodsmalaysia #almondoil #almondoilmalaysia

[READY STOCK]

AUTHENTIC Now Foods Vitamin C 1000mg With Rose Hips & Bioflavonoids 250tablets

RM99 + (Postage RM10 sm/ss)

ws 011-11003438

#vitamincrosehipmalaysia #vitamincmalaysia #nowfoodsmalaysia #supplementmalaysia #skincaremalaysia #iherbmalaysia #vitamincrosehip

Telan VITAMIN C ROSEHIPS(250 tablet) + GLUTA NOW FOODS kesan gempak dan berbaloi sangat!!! Wajib try sapa yang belum cuba COMBO ni!! Cepattt!!! Stock limited
www.wasap.my/60146640249

#nowfoodsmalaysia #vitamincmurah #vitcnowfoods #nowfoodsmalaysia #vitcrosehipsmurah#glutathione#gluta#flawless#glutanowfoods#glutamurah#sayajual#putih#cerah

READY STOCK !!!! Aztec TRIAL PACK 100gram RM45 exclude pos 🎉 free (COSMETIC BOWL + SPOON + STIR BLADE ) for order whatsapp 019-2820014📲 #aztec #aztectrialpack #vitaminusa #nowfoodsmalaysia

✈️Open for Pre-Order✈️
Start Now📥27th Oct 2017 hingga 2nd Nov 2017 📨 Shipment 📦 7th Nov 2017 ‼️
.
.
Owner’s Handcarry sendiri ✈️ 100% Authentic‼️
.
.
🔅Now Foods 100% Pure JoJoba Oil 118ML🔅
.
.
.
💰RM55💰
🔅Nak tahu fungsi Sila swipe ke kiri👉🏻
.
.
📦SM: Rm8 SS: Rm12📦
Sila DM kami untuk info lebih lanjut atau nak buat order☺️
#nowfoodsmalaysia #nowfoods #nowfoodsjojobaoil #jojobaoilmalaysia #sayajualonline #sayajualprodukkecantikan

✈️Open for Pre-Order✈️
Start Now📥27th Oct 2017 hingga 2nd Nov 2017 📨 Shipment 📦 7th Nov 2017 ‼️
.
.
Owner’s Handcarry sendiri ✈️ 100% Authentic‼️
.
.
🔅Now Foods Grapeseed Oil 118ML🔅
.
.
▪️100% Pure sensitive skin care▪️Light Silky Moisturiser▪️
.
.
💰RM30💰
🔅Nak tahu fungsi Sila swipe ke kiri👉🏻
.
.
📦SM: Rm8 SS: Rm12📦
Sila DM kami untuk info lebih lanjut atau nak buat order☺️
#nowfoodsmalaysia #nowfoods #nowfoodsgrapeseed #grapeseedoilmalaysia #grapeseedoil

Rugilah siapa yang sayang duit tu!!! Bukan untuk orang lain pun untuk diri sendiri gak. Meh cuba tengok benefit Vit C Rosehips ni.
Serius tak rugi telan. Makin lama makin gorgeous korang nanti. Tak percaya??? Cuba, try, test baru senyum sampai telinga.. 😍😍NOW FOODS
Vitamin C -1000mg with Rose Hips:-
🌸Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
🌸Megecilkan pori-pori kulit
🌸Menaikkan seri muka
🌸Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
🌸Melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
🌸Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
🌸Merawat jerawat di wajah & badan
🌸Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
🌸Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
🌸Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan demam, selesema, batuk, resdung 🌸Meningkatkan penglihatan
🌸Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
🌸Membantu sistem peghadaman

#vitcrosehipsmurah #vitaminmurahmalaysia #vitcnowfoods #nowfoodsmalaysia #vitcrosehips1000mg #sayajualmurah #sayajual #vitcrosehipsusa

My major #stressrelief essential oils! Especially when the kids are fighting 😩😅 Just add 1 -2 drop to your palm, rub it together and inhale 7 times. Heavenly smell! Its good for headache, muscle tension, nausea and lots more. 💚 .
.
#peppermintoil #peppermint #peppermintessentialoil #nowfoods #nowfoodspeppermintoil #nowfoodsmalaysia #ilovepeppermint #ilovepeppermintoil #tiredmom #honestreview #ipaymyownshit #narizsays #essentialoilsmom #iherbmalaysia

Iherb bestseller! Sangat murah ok? Young living lavender harga member after 20% pn still rm85 for 15ml. But this nowfoods is only rm25 for 30ml. Very good bargain 👍🏻same quality i must say. Trust me coz i’m yleo member myself lol #iherbmalaysia #nowfoodsmalaysia #lavenderoilmalaysia #nowfoodsessentialoils #lavendereo

Very good essential oil, comparable to young living (i have both btw). Same quality but cheaper 👍🏻 It can heal your skinburn, cut and wound, insects bite, rashes and many more! I’m usually applied the eo neat for just 1 or 2 drops. Finished two bottle already. Going to restock from #iherb soon #nowfoodsessentialoils #lavendereo #lavenderessentialoil #iherbmalaysia #nowfoodsmalaysia

[READY STOCK]

AUTHENTIC NOW FOODS Organic Jojoba Oil 118ml

RM59 + (Postage 10 sm/ss)

ws 011-11003438

#jojobaoilmalaysia #jojobaoil #nowfoodsmalaysia #iherbmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags