[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#novelsecondhand

7535 posts

TOP POSTS

"She was always waiting, it seemed to be her forte."

๐ŸŒธโ€”BINGE by Tyler Oakley
๐Ÿ“details: โ€ข
-jual rugi
-beberapa defect (shown in picture)
-dalamnya perfect condition
โ€ข
๐Ÿ’ฒโ€”PRICE:
230k
โ€ข
๐Ÿ“โ€”FORMAT ORDER:
LINE ke honeydew3
nama:
pesanan:
alamat lengkap:
no. telp:
ID LINE:
โ€ข
โš HIT N RUN = BLACKLISTEDโš 
โš NO REFUNDSโš 
๐Ÿšš Shipping dari Jakarta ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ
๐Ÿ’ณBCA Only
โ€ข
#tyleroakley #buku #bukunovel #jualbuku #jualbukunovel #secondhand #bukusecondhand #novelsecondhand #jualbinge #jualbukubekas #bukubekas #bukupreloved #jualnovelbekas #novelbekasmurah #bukubekasmurah #novelbekas #clearencesale

๐Ÿ”ฅPROMO! TURUN HARGA!!!๐Ÿ”ฅ
The Maze Runner (English)
- tidak dijual terpisah
- kondisi spt pada gambar
- FREE : inside the maze runner (the guide to the glade)
Rp 250,000/set โžก ๐Ÿ”ฅNOW ONLY Rp 175.000 SUDAH DAPAT 5 BUKU!!!๐Ÿ”ฅ
#jualbuku #jualnovel #bukumurah #novelmurah #bukubekas #novelbekas #novelsecondhand #jualnovelimport #jualbukuimport #novellangka #novelimport #novelimportmurah #bukuimportmurah #jualmazerunner #jualthemazerunner #novelthemazerunner #noveljamesdashner #jualjamesdashner #boxsetthemazerunner #jualscorchtrials #jualdeathcure

.
Tajuk: Membedah P. Ramlee
Penerbit: @dubookpress
Penulis: Daniyal Kadir
.
HARGA RM16 termasuk postage.
Whatsapp +60142262479 untuk order.
#novelterpakai #novel2nd #novel2ndhand #novelsecondhand #novelmelayu #novelpreloved #novelmurah #bukumurah #bukuonline #bukuterpakai #bazaarpaknil #pasarnovel #jualnovel #indieke

Takdir Itu Milik Ku - Siti Rosmizah
Novel prelove untuk dilepaskan
Kondisi buku 8/10

#takdiritumilikku #sitirosmizah #novelprelove #novelsecondhand #novelterpakai #novelmelayu #bukumurah

Selamat Malam lovelies! ๐ŸŒธ
Bismillah. La ni teman update satu satu novel berserta harga yang masih available ye.
Semua harga kasih sayang sedara mara je ni hehe ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Nota kaki:-
1. Secondhand.
2. Harga RM18/ novel
3. Cod sahaja (melainkan uguys nak tanggung postage) area :- some part of shah alam, puchong, seri kembangan & damansara perdana.
4. Will be at Johor (Muar/Segamat/Pontian) dari 18hb-23hb due to work so kalau ada orang joho nak beli kita ada cod masa ni sahaja.
5. First come first serve / siapa cepat dia dapat.
.
So apa lagi guys? Hit my whatsapp! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐ŸŒธ
.
.
#sayajualnovel #novellama #novelbaru #novelmelayu #novel #jualnovel #pingguintupehalkatsituhaha #novelmurahje #novelsecondhandtapimacambaru #novelsecondhand

Novel Mungkinkah Dia Author : Anis Ayuni Author signature : โœ… Condition : New #novelmelayu #novelmurah #novelpreloved #novelsecondhand #mungkinkahdia RM25 + RM8 postage to SM

MOST RECENT

โœจ Kombo novel preloved. 1 set rm60 free pos sm/ss. Free 1 novel cover. Whatsapp www.wasap.my/60165056776 โœจ Tajuk maaf jika aku tak sempurna masih dlm plastik. โœจ Sm jimat rm31 dari harga asal,ss jimat rm43 dari harga asal

nak kombo set novel tajuk lain? jom join group telegram novel terpakai kami โžกโžกโžก https://t.me/novelterpakaikami

#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #igshop #tolonglike #likeje #novelmurah #novel #igshopmalaysia #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #jemariseni #fajarpakeer

โœจ Kombo novel preloved. 1 set rm63 free pos sm/ss. Free 1 novel cover. Whatsapp www.wasap.my/60165056776 โœจ Tajuk kebun mimpi & panggil aku dahlia ada sain penulis Noor Suraya.

nak kombo set novel tajuk lain? jom join group telegram novel terpakai kami โžกโžกโžก https://t.me/novelterpakaikami

#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #igshop #tolonglike #likeje #novelmurah #novel #igshopmalaysia #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #jemariseni #fajarpakeer

๐Ÿ“š SALE SALE SALE PRELOVED NOVEL UNTIL HUJUNG TAHUN ๐Ÿ“š
.
Jum uolls ajak kawan-ii grab preloved novel . Semua novel yang berharga RM 10 keatas sahaja , kami akan tetapkannya RM 10 . Murahkan ๐Ÿค—
.
After tu , sale dah habis ye ๐Ÿ˜ฑ
.
Apa tunggu lagi jum order buku banyak-ii dekat @prelovednovelbynf โœŒ๐Ÿป
.
GRAB YOURS PRELOVED NOVEL NOW ๐Ÿ“š
.
.
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE EVERYDAY
๐Ÿš—COD AREA KLUANG JOHOR
.
BERMINAT ? DM / WHATSSAP โคต๏ธ
.
๐Ÿ“ž 01112145270 ( ZAH )
ATAU
๐Ÿ“ž 01132156951 ( AYIEN )
.
#bukupreloved #prelovednovel #novelpreloved #novel #fixinovel #novelfixi #novelcinta #novelterpakai #novelsecondhand

โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
Novel adaptasi ke filem. Preloved. Berminat? WHATSAPP www.wasap.my/60165056776

SUAMIKU, ENCIK PERFECT 10!-SYAMNURIEZMIL /ADAPTASI FILEM
RM18 NOT INC POS
PERTEMUAN yang tidak terduga sewaktu penerbangan dari Heathrow, London ke KLIA, Sepang menciptakan sebuah lakonan suami isteri di antara Aleeya Azmeen dan Zarief Danial. Lakonan selama seminggu, demi menyelamatkan Aleeya Azmeen untuk berdepan dengan ibunya, Puan Yazmeen. Janji telah terpatri tetapi perasaan lain pula yang bertakhta dalam hati. โ€œAbang, orang kahwin pun tak pegang tangan bini dia sebegini teruk, tau! Sampai tak boleh bernyawa tangan Leeya ni.โ€ โ€“ Aleeya Azmeen โ€œPeduli apa Aleeya nak cakap apa pun. Asalkan Aleeya selamat dalam pegangan abang! Abang tak kisahlah apa orang nak cakap.โ€ โ€“ Zarief Danial

Saat itu, Syed Muzaffar, bekas kekasihnya, cuba menagih semula kasih dari Aleeya Azmeen. Konflik bertambah hebat apabila keluarga Syed Muzaffar cuba merebut anak yang dikandungkan oleh Aleeya Azmeen untuk mendapatkan harta dan kekayaan. Azura Hanim pula menjadi penghalang rasa cinta Zarief Danial terhadap Aleeya Azmeen.
Aleeya Azmeen menjadi keliru apabila terpaksa memilih di antara cinta terhadap Syed Muzaffar ataupun Zarief Danial. โ€œAleeya dah jumpa ke lelaki perfect 10 tu?โ€ โ€“ Zarief Danial โ€œDah, tapi dia milik orang,โ€ โ€“ Aleeya Azmeen

Siapakah yang layak menjadi suami paling sempurna buat Aleeya Azmeen? Adakah Syed Muzaffar ataupun Zarief Danial? Adakah Aleeya akan memperoleh cinta dari Encik Perfect 10, seperti mana yang dia harapkan?

#noveladaptasidrama #dramaadaptasi #noveladaptasi #novelterpakai
#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #igshop #tolonglike #likeje #novelmurah #novel #igshopmalaysia #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #karyaseni #penulisan2u

Novel adaptasi ke filem. Preloved. Berminat? WHATSAPP www.wasap.my/60165056776

SUAMIKU, ENCIK PERFECT 10!-SYAMNURIEZMIL /ADAPTASI FILEM
RM18 NOT INC POS
PERTEMUAN yang tidak terduga sewaktu penerbangan dari Heathrow, London ke KLIA, Sepang menciptakan sebuah lakonan suami isteri di antara Aleeya Azmeen dan Zarief Danial. Lakonan selama seminggu, demi menyelamatkan Aleeya Azmeen untuk berdepan dengan ibunya, Puan Yazmeen. Janji telah terpatri tetapi perasaan lain pula yang bertakhta dalam hati. โ€œAbang, orang kahwin pun tak pegang tangan bini dia sebegini teruk, tau! Sampai tak boleh bernyawa tangan Leeya ni.โ€ โ€“ Aleeya Azmeen โ€œPeduli apa Aleeya nak cakap apa pun. Asalkan Aleeya selamat dalam pegangan abang! Abang tak kisahlah apa orang nak cakap.โ€ โ€“ Zarief Danial

Saat itu, Syed Muzaffar, bekas kekasihnya, cuba menagih semula kasih dari Aleeya Azmeen. Konflik bertambah hebat apabila keluarga Syed Muzaffar cuba merebut anak yang dikandungkan oleh Aleeya Azmeen untuk mendapatkan harta dan kekayaan. Azura Hanim pula menjadi penghalang rasa cinta Zarief Danial terhadap Aleeya Azmeen.
Aleeya Azmeen menjadi keliru apabila terpaksa memilih di antara cinta terhadap Syed Muzaffar ataupun Zarief Danial. โ€œAleeya dah jumpa ke lelaki perfect 10 tu?โ€ โ€“ Zarief Danial โ€œDah, tapi dia milik orang,โ€ โ€“ Aleeya Azmeen

Siapakah yang layak menjadi suami paling sempurna buat Aleeya Azmeen? Adakah Syed Muzaffar ataupun Zarief Danial? Adakah Aleeya akan memperoleh cinta dari Encik Perfect 10, seperti mana yang dia harapkan?

#noveladaptasidrama #dramaadaptasi #noveladaptasi #novelterpakai
#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #igshop #tolonglike #likeje #novelmurah #novel #igshopmalaysia #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #karyaseni #penulisan2u

โœจ kombo novel penulis Ana Sofiya & Hanni Ramsul. Preloved. 1 set rm65 free pos sm/ss. Free 1 novel cover. Whatsapp www.wasap.my/60165056776 โœจ Tajuk abang mekanikku ada sain penulis.

nak kombo set novel tajuk lain? jom join group telegram novel terpakai kami โžกโžกโžก https://t.me/novelterpakaikami

#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #igshop #tolonglike #likeje #novelmurah #novel #igshopmalaysia #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #jemariseni #fajarpakeer

Sambungan ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Nota kaki:-
1. Secondhand.
2. Harga; 2 buku RM15
3. Cod sahaja (melainkan uguys nak tanggung postage) area :- some part of shah alam, puchong, seri kembangan & damansara perdana.
4. Will be at Johor (Muar/Segamat/Pontian) dari 18hb-23hb due to work so kalau ada orang joho nak beli kita ada cod masa ni sahaja.
5. First come first serve / siapa cepat dia dapat.
.
So apa lagi guys? Hit my whatsapp! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐ŸŒธ
.
.
#sayajualnovel #novellama #novelbaru #novelmelayu #novel #jualnovel #pingguintupehalkatsituhaha #novelmurahje #novelsecondhandtapimacambaru #novelsecondhand #puisi #puitis #amranfans #hafizhamidun

Sambungan ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Nota kaki:-
1. Secondhand.
2. Harga RM5/ novel
3. Cod sahaja (melainkan uguys nak tanggung postage) area :- some part of shah alam, puchong, seri kembangan & damansara perdana.
4. Will be at Johor (Muar/Segamat/Pontian) dari 18hb-23hb due to work so kalau ada orang joho nak beli kita ada cod masa ni sahaja.
5. First come first serve / siapa cepat dia dapat.
.
So apa lagi guys? Hit my whatsapp! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐ŸŒธ
.
.
#sayajualnovel #novellama #novelbaru #novelmelayu #novel #jualnovel #pingguintupehalkatsituhaha #novelmurahje #novelsecondhandtapimacambaru #novelsecondhand

Sambungan ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Nota kaki:-
1. Secondhand.
2. Harga; 2 buku RM15
3. Cod sahaja (melainkan uguys nak tanggung postage) area :- some part of shah alam, puchong, seri kembangan & damansara perdana.
4. Will be at Johor (Muar/Segamat/Pontian) dari 18hb-23hb due to work so kalau ada orang joho nak beli kita ada cod masa ni sahaja.
5. First come first serve / siapa cepat dia dapat.
.
So apa lagi guys? Hit my whatsapp! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐ŸŒธ
.
.
#sayajualnovel #novellama #novelbaru #novelmelayu #novel #jualnovel #pingguintupehalkatsituhaha #novelmurahje #novelsecondhandtapimacambaru #novelsecondhand #puisi #puitis

Sambungan ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Nota kaki:-
1. Secondhand.
2. Harga RM5/ novel
3. Cod sahaja (melainkan uguys nak tanggung postage) area :- some part of shah alam, puchong, seri kembangan & damansara perdana.
4. Will be at Johor (Muar/Segamat/Pontian) dari 18hb-23hb due to work so kalau ada orang joho nak beli kita ada cod masa ni sahaja.
5. First come first serve / siapa cepat dia dapat.
.
So apa lagi guys? Hit my whatsapp! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐ŸŒธ
.
.
#sayajualnovel #novellama #novelbaru #novelmelayu #novel #jualnovel #pingguintupehalkatsituhaha #novelmurahje #novelsecondhandtapimacambaru #novelsecondhand

Sambungan ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Nota kaki:-
1. Secondhand.
2. Harga RM6/ novel
3. Cod sahaja (melainkan uguys nak tanggung postage) area :- some part of shah alam, puchong, seri kembangan & damansara perdana.
4. Will be at Johor (Muar/Segamat/Pontian) dari 18hb-23hb due to work so kalau ada orang joho nak beli kita ada cod masa ni sahaja.
5. First come first serve / siapa cepat dia dapat.
.
So apa lagi guys? Hit my whatsapp! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐ŸŒธ
.
.
#sayajualnovel #novellama #novelbaru #novelmelayu #novel #jualnovel #pingguintupehalkatsituhaha #novelmurahje #novelsecondhandtapimacambaru #novelsecondhand

Sambungan ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Nota kaki:-
1. Secondhand.
2. Harga RM6/ novel
3. Cod sahaja (melainkan uguys nak tanggung postage) area :- some part of shah alam, puchong, seri kembangan & damansara perdana.
4. Will be at Johor (Muar/Segamat/Pontian) dari 18hb-23hb due to work so kalau ada orang joho nak beli kita ada cod masa ni sahaja.
5. First come first serve / siapa cepat dia dapat.
.
So apa lagi guys? Hit my whatsapp! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐ŸŒธ
.
.
#sayajualnovel #novellama #novelbaru #novelmelayu #novel #jualnovel #pingguintupehalkatsituhaha #novelmurahje #novelsecondhandtapimacambaru #novelsecondhand

Sambungan ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Nota kaki:-
1. Secondhand.
2. Harga RM6/ novel
3. Cod sahaja (melainkan uguys nak tanggung postage) area :- some part of shah alam, puchong, seri kembangan & damansara perdana.
4. Will be at Johor (Muar/Segamat/Pontian) dari 18hb-23hb due to work so kalau ada orang joho nak beli kita ada cod masa ni sahaja.
5. First come first serve / siapa cepat dia dapat.
.
So apa lagi guys? Hit my whatsapp! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐ŸŒธ
.
.
#sayajualnovel #novellama #novelbaru #novelmelayu #novel #jualnovel #pingguintupehalkatsituhaha #novelmurahje #novelsecondhandtapimacambaru #novelsecondhand

Sambungan ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Nota kaki:-
1. Secondhand.
2. Harga RM6/ novel
3. Cod sahaja (melainkan uguys nak tanggung postage) area :- some part of shah alam, puchong, seri kembangan & damansara perdana.
4. Will be at Johor (Muar/Segamat/Pontian) dari 18hb-23hb due to work so kalau ada orang joho nak beli kita ada cod masa ni sahaja.
5. First come first serve / siapa cepat dia dapat.
.
So apa lagi guys? Hit my whatsapp! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐ŸŒธ
.
.
#sayajualnovel #novellama #novelbaru #novelmelayu #novel #jualnovel #pingguintupehalkatsituhaha #novelmurahje #novelsecondhandtapimacambaru #novelsecondhand

Sambungan ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Nota kaki:-
1. Secondhand.
2. Harga RM6/ novel
3. Cod sahaja (melainkan uguys nak tanggung postage) area :- some part of shah alam, puchong, seri kembangan & damansara perdana.
4. Will be at Johor (Muar/Segamat/Pontian) dari 18hb-23hb due to work so kalau ada orang joho nak beli kita ada cod masa ni sahaja.
5. First come first serve / siapa cepat dia dapat.
.
So apa lagi guys? Hit my whatsapp! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐ŸŒธ
.
.
#sayajualnovel #novellama #novelbaru #novelmelayu #novel #jualnovel #pingguintupehalkatsituhaha #novelmurahje #novelsecondhandtapimacambaru #novelsecondhand

Sambungan ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Nota kaki:-
1. Secondhand.
2. Harga RM6/ novel
3. Cod sahaja (melainkan uguys nak tanggung postage) area :- some part of shah alam, puchong, seri kembangan & damansara perdana.
4. Will be at Johor (Muar/Segamat/Pontian) dari 18hb-23hb due to work so kalau ada orang joho nak beli kita ada cod masa ni sahaja.
5. First come first serve / siapa cepat dia dapat.
.
So apa lagi guys? Hit my whatsapp! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐ŸŒธ
.
.
#sayajualnovel #novellama #novelbaru #novelmelayu #novel #jualnovel #pingguintupehalkatsituhaha #novelmurahje #novelsecondhandtapimacambaru #novelsecondhand

Sambungan ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Nota kaki:-
1. Secondhand.
2. Harga RM8/ novel
3. Cod sahaja (melainkan uguys nak tanggung postage) area :- some part of shah alam, puchong, seri kembangan & damansara perdana.
4. Will be at Johor (Muar/Segamat/Pontian) dari 18hb-23hb due to work so kalau ada orang joho nak beli kita ada cod masa ni sahaja.
5. First come first serve / siapa cepat dia dapat.
.
So apa lagi guys? Hit my whatsapp! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐ŸŒธ
.
.
#sayajualnovel #novellama #novelbaru #novelmelayu #novel #jualnovel #pingguintupehalkatsituhaha #novelmurahje #novelsecondhandtapimacambaru #novelsecondhand

Sambungan ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Nota kaki:-
1. Secondhand.
2. Harga RM8/ novel
3. Cod sahaja (melainkan uguys nak tanggung postage) area :- some part of shah alam, puchong, seri kembangan & damansara perdana.
4. Will be at Johor (Muar/Segamat/Pontian) dari 18hb-23hb due to work so kalau ada orang joho nak beli kita ada cod masa ni sahaja.
5. First come first serve / siapa cepat dia dapat.
.
So apa lagi guys? Hit my whatsapp! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐ŸŒธ
.
.
#sayajualnovel #novellama #novelbaru #novelmelayu #novel #jualnovel #pingguintupehalkatsituhaha #novelmurahje #novelsecondhandtapimacambaru #novelsecondhand

Sambungan ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Nota kaki:-
1. Secondhand.
2. Harga RM8/ novel
3. Cod sahaja (melainkan uguys nak tanggung postage) area :- some part of shah alam, puchong, seri kembangan & damansara perdana.
4. Will be at Johor (Muar/Segamat/Pontian) dari 18hb-23hb due to work so kalau ada orang joho nak beli kita ada cod masa ni sahaja.
5. First come first serve / siapa cepat dia dapat.
.
So apa lagi guys? Hit my whatsapp! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐ŸŒธ
.
.
#sayajualnovel #novellama #novelbaru #novelmelayu #novel #jualnovel #pingguintupehalkatsituhaha #novelmurahje #novelsecondhandtapimacambaru #novelsecondhand

Sambungan ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Nota kaki:-
1. Secondhand.
2. Harga RM8/ novel
3. Cod sahaja (melainkan uguys nak tanggung postage) area :- some part of shah alam, puchong, seri kembangan & damansara perdana.
4. Will be at Johor (Muar/Segamat/Pontian) dari 18hb-23hb due to work so kalau ada orang joho nak beli kita ada cod masa ni sahaja.
5. First come first serve / siapa cepat dia dapat.
.
So apa lagi guys? Hit my whatsapp! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐ŸŒธ
.
.
#sayajualnovel #novellama #novelbaru #novelmelayu #novel #jualnovel #pingguintupehalkatsituhaha #novelmurahje #novelsecondhandtapimacambaru #novelsecondhand

Sambungan ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Nota kaki:-
1. Secondhand.
2. Harga RM10/ novel
3. Cod sahaja (melainkan uguys nak tanggung postage) area :- some part of shah alam, puchong, seri kembangan & damansara perdana.
4. Will be at Johor (Muar/Segamat/Pontian) dari 18hb-23hb due to work so kalau ada orang joho nak beli kita ada cod masa ni sahaja.
5. First come first serve / siapa cepat dia dapat.
.
So apa lagi guys? Hit my whatsapp! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐ŸŒธ
.
.
#sayajualnovel #novellama #novelbaru #novelmelayu #novel #jualnovel #pingguintupehalkatsituhaha #novelmurahje #novelsecondhandtapimacambaru #novelsecondhand

Sambungan ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Nota kaki:-
1. Secondhand.
2. Harga RM10/ novel
3. Cod sahaja (melainkan uguys nak tanggung postage) area :- some part of shah alam, puchong, seri kembangan & damansara perdana.
4. Will be at Johor (Muar/Segamat/Pontian) dari 18hb-23hb due to work so kalau ada orang joho nak beli kita ada cod masa ni sahaja.
5. First come first serve / siapa cepat dia dapat.
.
So apa lagi guys? Hit my whatsapp! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐ŸŒธ
.
.
#sayajualnovel #novellama #novelbaru #novelmelayu #novel #jualnovel #pingguintupehalkatsituhaha #novelmurahje #novelsecondhandtapimacambaru #novelsecondhand

Sambungan ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Nota kaki:-
1. Secondhand.
2. Harga RM10/ novel
3. Cod sahaja (melainkan uguys nak tanggung postage) area :- some part of shah alam, puchong, seri kembangan & damansara perdana.
4. Will be at Johor (Muar/Segamat/Pontian) dari 18hb-23hb due to work so kalau ada orang joho nak beli kita ada cod masa ni sahaja.
5. First come first serve / siapa cepat dia dapat.
.
So apa lagi guys? Hit my whatsapp! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐ŸŒธ
.
.
#sayajualnovel #novellama #novelbaru #novelmelayu #novel #jualnovel #pingguintupehalkatsituhaha #novelmurahje #novelsecondhandtapimacambaru #novelsecondhand

Sambungan ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Nota kaki:-
1. Secondhand.
2. Harga RM10/ novel
3. Cod sahaja (melainkan uguys nak tanggung postage) area :- some part of shah alam, puchong, seri kembangan & damansara perdana.
4. Will be at Johor (Muar/Segamat/Pontian) dari 18hb-23hb due to work so kalau ada orang joho nak beli kita ada cod masa ni sahaja.
5. First come first serve / siapa cepat dia dapat.
.
So apa lagi guys? Hit my whatsapp! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐ŸŒธ
.
.
#sayajualnovel #novellama #novelbaru #novelmelayu #novel #jualnovel #pingguintupehalkatsituhaha #novelmurahje #novelsecondhandtapimacambaru #novelsecondhand

Selamat Malam lovelies! ๐ŸŒธ
Bismillah. La ni teman update satu satu novel berserta harga yang masih available ye.
Semua harga kasih sayang sedara mara je ni hehe ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Nota kaki:-
1. Secondhand.
2. Harga RM18/ novel
3. Cod sahaja (melainkan uguys nak tanggung postage) area :- some part of shah alam, puchong, seri kembangan & damansara perdana.
4. Will be at Johor (Muar/Segamat/Pontian) dari 18hb-23hb due to work so kalau ada orang joho nak beli kita ada cod masa ni sahaja.
5. First come first serve / siapa cepat dia dapat.
.
So apa lagi guys? Hit my whatsapp! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐ŸŒธ
.
.
#sayajualnovel #novellama #novelbaru #novelmelayu #novel #jualnovel #pingguintupehalkatsituhaha #novelmurahje #novelsecondhandtapimacambaru #novelsecondhand

Selamat Malam lovelies! ๐ŸŒธ
Bismillah. La ni teman update satu satu novel berserta harga yang masih available ye.
Semua harga kasih sayang sedara mara je ni hehe ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Nota kaki:-
1. Secondhand.
2. Harga RM18/ novel
3. Cod sahaja (melainkan uguys nak tanggung postage) area :- some part of shah alam, puchong, seri kembangan & damansara perdana.
4. Will be at Johor (Muar/Segamat/Pontian) dari 18hb-23hb due to work so kalau ada orang joho nak beli kita ada cod masa ni sahaja.
5. First come first serve / siapa cepat dia dapat.
.
So apa lagi guys? Hit my whatsapp! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐ŸŒธ
.
.
#sayajualnovel #novellama #novelbaru #novelmelayu #novel #jualnovel #pingguintupehalkatsituhaha #novelmurahje #novelsecondhandtapimacambaru #novelsecondhand

Novel adaptasi ke drama. Preloved. Ada sain penulis. berminat? whatsapp 0165056776

ISTERI SEPARUH MASA-SURI RYANA
RM16 NOT INC POS/ADAPTASI DRAMA
Bagi Nazrin Shah, Medina Izwanilah punca mama dan papanya tidak menerima kekasihnya, Zita sebagai menantu. Dia seterusnya mengisytiharkan โ€˜perangโ€™ dengan adik angkatnya itu. Mereka ibarat Israel dan Palestin, tidak pernah berdamai walaupun bertahun sudah berlalu. Hubungan mereka menjadi semakin rumit apabila nenek berkeras ingin menjodohkan mereka berdua sebelum Nazrin Shah menyambung pelajarannya di luar negara.

Dapatkah anjing dan kucing hidup bersama? Bagaimana pula dengan pelajaran? Dapatkah Medina Izwani membahagikan tugas sebagai seorang pelajar dan seorang isteri dengan sebaiknya? Impiannya untuk menyambung pelajaran bersama Megat Shazril ke Ireland terpaksa dilupakan demi menyempurnakan hasrat nenek.

Sepanjang berada di luar negara, Nazrin Shah tidak pernah mengambil tahu mengenai Medina Izwani. Rasa benci terhadap gadis itu tidak juga surut-surut. Dia hanya berpurapura melayan Medina Izwani dengan baik di hadapan keluarganya sahaja. Berlainan pula halnya dengan Medina Izwani. Sudah puas dia menghambat rasa cinta buat suaminya itu, tetapi masih juga gagal.

Bertahun berlalu dan kini Medina Izwani bergelar seorang mahasiswi. Hidupnya menjadi huru-hara apabila Nazrin Shah mengambil alih kelas tutorial untuk salah satu subjek yang diambilnya. Hati pula semakin tidak menentu apabila terpaksa tinggal sebumbung dengan lelaki itu garagara nenek yang ingin menetap bersama mereka.

Apakah penghujungnya kisah mereka nanti?
Demi cinta yang dianugerahkan Allah, Medina Izwani rela menjadi isteri kepada lelaki itu, walaupun hanya isteri separuh masa... walaupun hanya dilayan sebagai isteri di hadapan ahli keluarganya sahaja.
Tetapi, sampai bila dia dapat bertahan dengan sikap Nazrin Shah yang langsung tidak menghargainya? Adakah dia akan berpaling dan menyahut salam perkenalan daripada Zafril?
๐ŸŒผ
#noveladaptasidrama #dramaadaptasi #noveladaptasi #novelterpakai #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #minatnovel #novel2nd #novelmurah

Novel adaptasi ke drama. Preloved. Ada sain penulis. berminat? whatsapp 0165056776

ISTERI SEPARUH MASA-SURI RYANA
RM16 NOT INC POS/ADAPTASI DRAMA
Bagi Nazrin Shah, Medina Izwanilah punca mama dan papanya tidak menerima kekasihnya, Zita sebagai menantu. Dia seterusnya mengisytiharkan โ€˜perangโ€™ dengan adik angkatnya itu. Mereka ibarat Israel dan Palestin, tidak pernah berdamai walaupun bertahun sudah berlalu. Hubungan mereka menjadi semakin rumit apabila nenek berkeras ingin menjodohkan mereka berdua sebelum Nazrin Shah menyambung pelajarannya di luar negara.

Dapatkah anjing dan kucing hidup bersama? Bagaimana pula dengan pelajaran? Dapatkah Medina Izwani membahagikan tugas sebagai seorang pelajar dan seorang isteri dengan sebaiknya? Impiannya untuk menyambung pelajaran bersama Megat Shazril ke Ireland terpaksa dilupakan demi menyempurnakan hasrat nenek.

Sepanjang berada di luar negara, Nazrin Shah tidak pernah mengambil tahu mengenai Medina Izwani. Rasa benci terhadap gadis itu tidak juga surut-surut. Dia hanya berpurapura melayan Medina Izwani dengan baik di hadapan keluarganya sahaja. Berlainan pula halnya dengan Medina Izwani. Sudah puas dia menghambat rasa cinta buat suaminya itu, tetapi masih juga gagal.

Bertahun berlalu dan kini Medina Izwani bergelar seorang mahasiswi. Hidupnya menjadi huru-hara apabila Nazrin Shah mengambil alih kelas tutorial untuk salah satu subjek yang diambilnya. Hati pula semakin tidak menentu apabila terpaksa tinggal sebumbung dengan lelaki itu garagara nenek yang ingin menetap bersama mereka.

Apakah penghujungnya kisah mereka nanti?
Demi cinta yang dianugerahkan Allah, Medina Izwani rela menjadi isteri kepada lelaki itu, walaupun hanya isteri separuh masa... walaupun hanya dilayan sebagai isteri di hadapan ahli keluarganya sahaja.
Tetapi, sampai bila dia dapat bertahan dengan sikap Nazrin Shah yang langsung tidak menghargainya? Adakah dia akan berpaling dan menyahut salam perkenalan daripada Zafril?
#noveladaptasidrama #dramaadaptasi #noveladaptasi #novelterpakai #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #minatnovel #novel2nd #novelmurah

Kombo novel hanni ramsul. Preloved. Harga termasuk pos sm/ss. WhatsApp www.wasap.my/60165056776

nak kombo set novel tajuk lain? jom join group telegram novel terpakai kami โžกโžกโžก https://t.me/novelterpakaikami

#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #igshop #tolonglike #likeje #novelmurah #novel #igshopmalaysia #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer

Kombo novel arasharrina. Preloved. Harga termasuk pos sm/ss. WhatsApp www.wasap.my/60165056776

nak kombo set novel tajuk lain? jom join group telegram novel terpakai kami โžกโžกโžก https://t.me/novelterpakaikami

#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #igshop #tolonglike #likeje #novelmurah #novel #igshopmalaysia #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer

Kombo novel ana sofiya. Preloved. Harga termasuk pos sm/ss. WhatsApp www.wasap.my/60165056776

nak kombo set novel tajuk lain? jom join group telegram novel terpakai kami โžกโžกโžก https://t.me/novelterpakaikami

#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #igshop #tolonglike #likeje #novelmurah #novel #igshopmalaysia #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer

Kombo novel bikash nur Idris. Preloved. Harga termasuk pos sm/ss. WhatsApp www.wasap.my/60165056776

nak kombo set novel tajuk lain? jom join group telegram novel terpakai kami โžกโžกโžก https://t.me/novelterpakaikami

#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #igshop #tolonglike #likeje #novelmurah #novel #igshopmalaysia #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer

Kombo novel ieya sya. Preloved. Harga termasuk pos sm/ss. WhatsApp www.wasap.my/60165056776

nak kombo set novel tajuk lain? jom join group telegram novel terpakai kami โžกโžกโžก https://t.me/novelterpakaikami

#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #igshop #tolonglike #likeje #novelmurah #novel #igshopmalaysia #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer

Kombo novel ana sofiya. Preloved. Harga termasuk pos sm/ss. WhatsApp www.wasap.my/60165056776

nak kombo set novel tajuk lain? jom join group telegram novel terpakai kami โžกโžกโžก https://t.me/novelterpakaikami

#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #igshop #tolonglike #likeje #novelmurah #novel #igshopmalaysia #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer

Kombo novel acik Lana. Preloved. Harga termasuk pos sm/ss. WhatsApp www.wasap.my/60165056776

nak kombo set novel tajuk lain? jom join group telegram novel terpakai kami โžกโžกโžก https://t.me/novelterpakaikami

#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #igshop #tolonglike #likeje #novelmurah #novel #igshopmalaysia #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer

โœจ Kombo novel preloved. 1 set rm63 free pos sm/ss. Free 1 novel cover. Whatsapp www.wasap.my/60165056776 โœจSm jimat rm26 dari harga asal, ss jimat rm38 dari harga asal. โœจ nak kombo set novel tajuk lain? jom join group telegram novel terpakai kami โžกโžกโžก https://t.me/novelterpakaikami

#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #igshop #tolonglike #likeje #novelmurah #novel #igshopmalaysia #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #jemariseni #fajarpakeer

Hai lovelies! โ™ฅ๏ธ
.
So, here am i.
Planning to sell all of my novels.
.
Macam biasa, siapa cepat dia dapat. Hehe
Basically, i beli semua yang baru. So bila smpai kat korang dia jadi 2nd hand novel lah.
Tapi masih cantik bergetah wiwi
.
Will update it tonight atau jap jap lagi.
So, stay tuneeeed.
.
Oh! And i prefer cod. Kalau postage, uguys yang akan tanggung postage dia ya ๐Ÿ˜‚
.
Cod area:- some part of shah alam, damansara perdana and might be in puchong + seri kembangan kot? Hehehe
.
#novelsecondhand #malaynovel #novelmelayu #sayajualnovel #jualnovelmurah

Hai lovelies! โ™ฅ๏ธ
.
So, here am i.
Planning to sell all of my novels.
.
Macam biasa, siapa cepat dia dapat. Hehe
Basically, i beli semua yang baru. So bila smpai kat korang dia jadi 2nd hand novel lah.
Tapi masih cantik bergetah wiwi
.
Will update it tonight atau jap jap lagi.
So, stay tuneeeed.
.
Oh! And i prefer cod. Kalau postage, uguys yang akan tanggung postage dia ya ๐Ÿ˜‚
.
Cod area:- some part of shah alam, damansara perdana and might be in puchong + seri kembangan kot? Hehehe
.
#novelsecondhand #malaynovel #novelmelayu #sayajualnovel #jualnovelmurah

Most Popular Instagram Hashtags