#novelsecondhand

MOST RECENT

Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊👌 PELITA DI BAWAH PURNAMA-ADNIL ZAFF a.k.a FADZLYN RIDZ
RM25 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED. Ada sain penulis.
BERMINAT? WHATSAPP www.wasap.my/60165056776
Qairynn dan Aryan semenjak kecil mereka hidup berjiran dan bersahabat. keakraban mereka seperti adik dan abang. apa sahaja mereka tempuhi bersama. Namun, entah bagaimana cerita duka merempuhi mereka.

Semuanya bermula apabila Maya rakan sebaya Aryan tiba-tiab mencelah peluang di antara Aryan dan Qairynn.

Kehilangan orang-orang yang disayangi tidak mudah untuk dilalui oleh Qairynn. Jiwanya terbang ke angkasa mencari semula apa yang hilang. Namun kehilangan kekal abadi itu tidak mungkin akan berganti. Qairynn nanar meneruskan hidup dalam kepahitan. Kesakitan yang dialaminya semakin tepu. Sehingga akhirnya, dendamnya mula bangkit kepada Aryan.

Lapan tahun mereka berdua terpisah. cerita demi cerita terlakar. Aryan pulang juga ke tanah air. namun mudahkah untuk dia mendapat maruahnya semula? sudah tentulah tidak. Kebencian Aryan bagaikan tidak bertebing kepda lelaki itu. Tiada maaf yang mampu idhulurkan. Namun Aryan tidak pernah berputus asa untuk meraih Qairynn semula. biarpun dia sedar terlalu besar khilafnya sehingga membuatkan Qairynn hilang jiwa. Dia sudah berjanji untuk mengembalikan Qairynn kepada yang asal.

Penghujung kisah ini sudah pastinya bahagia. Namun antara Maya dan Qairynn, mereka ibarat pelita dan purnama kepada Aryan. Yang mana purnama itu indah namun cahayanya susah untuk digapai. Manakala pelita itu, walaupun tidak seindah purnama, Namun cahayanya hanya buat Aryan seorang. Hakikat itulah yang membuatkan Aryan tega biarpun Qairynn sekadar pelita itu.

Nak Join Group WHATSAPP Novel Terpakai Kami? Klik ➡➡➡ http://www.wasap.my/60165056776/nakjoingroup Nanti saya addkan dalam group.
Atau

Klik link group TELEGRAM :
https://t.me/novelterpakaikami
Lebih dari 300 tajuk ready stok.

#sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima

Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊👌 PELITA DI BAWAH PURNAMA-ADNIL ZAFF a.k.a FADZLYN RIDZ
RM25 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED. Ada sain penulis.
BERMINAT? WHATSAPP www.wasap.my/60165056776
Qairynn dan Aryan semenjak kecil mereka hidup berjiran dan bersahabat. keakraban mereka seperti adik dan abang. apa sahaja mereka tempuhi bersama. Namun, entah bagaimana cerita duka merempuhi mereka.

Semuanya bermula apabila Maya rakan sebaya Aryan tiba-tiab mencelah peluang di antara Aryan dan Qairynn.

Kehilangan orang-orang yang disayangi tidak mudah untuk dilalui oleh Qairynn. Jiwanya terbang ke angkasa mencari semula apa yang hilang. Namun kehilangan kekal abadi itu tidak mungkin akan berganti. Qairynn nanar meneruskan hidup dalam kepahitan. Kesakitan yang dialaminya semakin tepu. Sehingga akhirnya, dendamnya mula bangkit kepada Aryan.

Lapan tahun mereka berdua terpisah. cerita demi cerita terlakar. Aryan pulang juga ke tanah air. namun mudahkah untuk dia mendapat maruahnya semula? sudah tentulah tidak. Kebencian Aryan bagaikan tidak bertebing kepda lelaki itu. Tiada maaf yang mampu idhulurkan. Namun Aryan tidak pernah berputus asa untuk meraih Qairynn semula. biarpun dia sedar terlalu besar khilafnya sehingga membuatkan Qairynn hilang jiwa. Dia sudah berjanji untuk mengembalikan Qairynn kepada yang asal.

Penghujung kisah ini sudah pastinya bahagia. Namun antara Maya dan Qairynn, mereka ibarat pelita dan purnama kepada Aryan. Yang mana purnama itu indah namun cahayanya susah untuk digapai. Manakala pelita itu, walaupun tidak seindah purnama, Namun cahayanya hanya buat Aryan seorang. Hakikat itulah yang membuatkan Aryan tega biarpun Qairynn sekadar pelita itu.

Nak Join Group WHATSAPP Novel Terpakai Kami? Klik ➡➡➡ http://www.wasap.my/60165056776/nakjoingroup Nanti saya addkan dalam group.
Atau

Klik link group TELEGRAM :
https://t.me/novelterpakaikami
Lebih dari 300 tajuk ready stok.

#sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima

Kombo novel preloved. Tak perlu bayar lebih, rm49 je 1 set. Dah termasuk pos tauuuu... Sm/ss sama harga. Cepat2 whatsapp http://www.wasap.my/60165056776

Nak join group WHATSAPP 'NOVEL TERPAKAI KAMI'? http://www.wasap.my/60165056776/nakjoingroup Nanti saya addkan dalam group.

Group TELEGRAM klik link :
https://t.me/novelterpakaikami

#sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #novelmalaysia #novelmurah #jemariseni #suarahati #kombonovelterpakaikami

Kombo novel preloved. Tak perlu bayar lebih, rm49 je 1 set. Dah termasuk pos tauuuu... Sm/ss sama harga. Cepat2 whatsapp http://www.wasap.my/60165056776

Nak join group WHATSAPP 'NOVEL TERPAKAI KAMI'? http://www.wasap.my/60165056776/nakjoingroup Nanti saya addkan dalam group.

Group TELEGRAM klik link :
https://t.me/novelterpakaikami

#sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #novelmalaysia #novelmurah #jemariseni #suarahati #kombonovelterpakaikami

Kombo novel preloved. Tak perlu bayar lebih, rm49 je 1 set. Dah termasuk pos tauuuu... Sm/ss sama harga. Cepat2 whatsapp http://www.wasap.my/60165056776

Nak join group WHATSAPP 'NOVEL TERPAKAI KAMI'? http://www.wasap.my/60165056776/nakjoingroup Nanti saya addkan dalam group.

Group TELEGRAM klik link :
https://t.me/novelterpakaikami

#sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #novelmalaysia #novelmurah #jemariseni #suarahati #kombonovelterpakaikami

Kombo novel preloved. Tak perlu bayar lebih, rm49 je 1 set. Dah termasuk pos tauuuu... Sm/ss sama harga. Cepat2 whatsapp http://www.wasap.my/60165056776

Nak join group WHATSAPP 'NOVEL TERPAKAI KAMI'? http://www.wasap.my/60165056776/nakjoingroup Nanti saya addkan dalam group.

Group TELEGRAM klik link :
https://t.me/novelterpakaikami

#sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #novelmalaysia #novelmurah #jemariseni #suarahati #kombonovelterpakaikami

Kombo novel preloved. Tak perlu bayar lebih, rm49 je 1 set. Dah termasuk pos tauuuu... Sm/ss sama harga. Cepat2 whatsapp http://www.wasap.my/60165056776

Nak join group WHATSAPP 'NOVEL TERPAKAI KAMI'? http://www.wasap.my/60165056776/nakjoingroup Nanti saya addkan dalam group.

Group TELEGRAM klik link :
https://t.me/novelterpakaikami

#sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #novelmalaysia #novelmurah #jemariseni #suarahati #kombonovelterpakaikami

Kombo novel preloved. Tak perlu bayar lebih, rm49 je 1 set. Dah termasuk pos tauuuu... Sm/ss sama harga. Cepat2 whatsapp http://www.wasap.my/60165056776

Nak join group WHATSAPP 'NOVEL TERPAKAI KAMI'? http://www.wasap.my/60165056776/nakjoingroup Nanti saya addkan dalam group.

Group TELEGRAM klik link :
https://t.me/novelterpakaikami

#sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #novelmalaysia #novelmurah #jemariseni #suarahati #kombonovelterpakaikami

Kombo novel preloved. Tak perlu bayar lebih, rm49 je 1 set. Dah termasuk pos tauuuu... Sm/ss sama harga. Cepat2 whatsapp http://www.wasap.my/60165056776

Nak join group WHATSAPP 'NOVEL TERPAKAI KAMI'? http://www.wasap.my/60165056776/nakjoingroup Nanti saya addkan dalam group.

Group TELEGRAM klik link :
https://t.me/novelterpakaikami

#sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #novelmalaysia #novelmurah #jemariseni #suarahati #kombonovelterpakaikami

Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊

NYANYIAN HATI-RODIER
RM19 TERMASUK POS SM SS.
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776

I jatuh cinta pandang pertama pada you. ~ Adam Danial
Macam mana you boleh jatuh cinta dengan orang yang you belum kenal? ~ Ainul Raudhah

Ainul Raudhah atau Ain seorang gadis periang yang tidak pernah bercinta, mempunyai fikirannya sendiri, selamba dan suka mendengar lagu-lagu rock apabila tertekan. Perlahan-lahan, Ain mula merasai perubahan pada hatinya dengan Adam Danial atau Danny yang tenang dan ikhlas menyayanginya.

Namun, belum sempat mereka bersatu, Danny tiba-tiba dijemput Ilahi. Ain nanar sendiri. Danny yang diharapkan menjadi peneman ke akhir hayat kini tiada lagi di sisi.

I nak berubah ke arah yang lebih baik, dengan you di sisi. I akan pastikan you bahagia. ~ Iskandar Benjamin

Iskandar, sahabat baik Danny hadir menghulur kasih, kerana janjinya pada arwah Danny. Perlahan-lahan, Ain kembali bangkit meneruskan hidup, mengenal erti cinta. Setelah berkahwin, perlahan-lahan Ain mula menyayangi Iskandar.

Namun, hubungan mereka diuji apabila Ain tau rahsia di sebalik lamaran Iskandar. Benarkah perkahwinan itu hanya kerana sebuah janji? Apakah yang Iskandar pendamkan sebenarnya?

Nak Join Group WHATSAPP Novel Terpakai Kami? Klik ➡➡➡ http://www.wasap.my/60165056776/nakjoingroup Nanti saya addkan dalam group.
Atau

Klik link group TELEGRAM :
https://t.me/novelterpakaikami
Lebih dari 300 tajuk ready stok.

#sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #novelmalaysia #novelmurah #jemariseni #suarahati #besq #rodier

Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊

NYANYIAN HATI-RODIER
RM19 TERMASUK POS SM SS.
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776

I jatuh cinta pandang pertama pada you. ~ Adam Danial
Macam mana you boleh jatuh cinta dengan orang yang you belum kenal? ~ Ainul Raudhah

Ainul Raudhah atau Ain seorang gadis periang yang tidak pernah bercinta, mempunyai fikirannya sendiri, selamba dan suka mendengar lagu-lagu rock apabila tertekan. Perlahan-lahan, Ain mula merasai perubahan pada hatinya dengan Adam Danial atau Danny yang tenang dan ikhlas menyayanginya.

Namun, belum sempat mereka bersatu, Danny tiba-tiba dijemput Ilahi. Ain nanar sendiri. Danny yang diharapkan menjadi peneman ke akhir hayat kini tiada lagi di sisi.

I nak berubah ke arah yang lebih baik, dengan you di sisi. I akan pastikan you bahagia. ~ Iskandar Benjamin

Iskandar, sahabat baik Danny hadir menghulur kasih, kerana janjinya pada arwah Danny. Perlahan-lahan, Ain kembali bangkit meneruskan hidup, mengenal erti cinta. Setelah berkahwin, perlahan-lahan Ain mula menyayangi Iskandar.

Namun, hubungan mereka diuji apabila Ain tau rahsia di sebalik lamaran Iskandar. Benarkah perkahwinan itu hanya kerana sebuah janji? Apakah yang Iskandar pendamkan sebenarnya?

Nak Join Group WHATSAPP Novel Terpakai Kami? Klik ➡➡➡ http://www.wasap.my/60165056776/nakjoingroup Nanti saya addkan dalam group.
Atau

Klik link group TELEGRAM :
https://t.me/novelterpakaikami
Lebih dari 300 tajuk ready stok.

#sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #novelmalaysia #novelmurah #jemariseni #suarahati #besq #rodier

Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊

KALAU SAYANG KATALAH SAYANG-FAZUIN
RM22 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED.
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776
Lelaki yang bernama Abang Joey itu memang Malia tak suka. Kaki buli dan selalu buat perangai tak serupa orang. Kalau tak ikut cakap dia, menjerit macam tarzan. “Abang kira sampai tiga. Kalau tidak abang angkat.” Kan dah cakap. Benci! Dari zaman universiti, Malia memang dah jatuh cinta dengan Zakuan. Dan dia berharap lelaki itu juga turut menyintainya. Tapi, luluh hatinya bila tiba-tiba Zakuan memilih rakan mereka, Anna sebagai teman hidup.

Ketika Malia dilanda kecewa, Abang Joey yang dia tak suka itulah datang sebagai hero menghulur tangan. Dan... Malia nekad terima Abang Joey walau tanpa cinta di hati. Pun begitu, saat cinta mula membenih, ada rahsia yang terbongkar. Abang Joey dikatakan penyebab kenapa Zakuan memilih Anna. Benarkah begitu? Jika benar, apakah Malia sanggup berpaling meninggalkan Abang Joey untuk Zakuan? “Lia ni perempuan bang. Perempuan jarang yang buat perangai.” “Sebab jarang tu lah abang takut. Takut abang yang terpilih untuk dapat isteri curang.” Makan dalam juga kata-kata tu. Jadi, aku putuskan untuk tutup mulut saja.

Nak Join Group WHATSAPP Novel Terpakai Kami? Klik ➡➡➡ http://www.wasap.my/60165056776/nakjoingroup Nanti saya addkan dalam group.
Atau

Klik link group TELEGRAM :
https://t.me/novelterpakaikami
Lebih dari 300 tajuk ready stok.

#sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #novelmalaysia #novelmurah #jemariseni #suarahati #besq #kalausayangkatalahsayang

Baca sinopsis, berminat whatsapp ye.

PENGAWAL CINTA PERIBADI-MAYA BAHRUN
RM20 TERMASUK POS SM/SS
PRELOVED.
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776
Rakaman pembunuhan orang tuanya sampai ke tangan Alan. Adik perempuannya ditawan oleh pembunuh terbabit sebagai cara untuk mengumpannya keluar. Lantas, Alan Jon Fatah muncul semula walaupun dia sudah dianggap mati oleh media dan keluarga.

Dengan kemahiran yang dipelajarinya dia berjaya menyelamatkan Iris. Alan berhubung dengan Mazni yang berhubungan rapat dengan Iris. Melalui bantuan Mazni dia berjaya membuat rancangan untuk menjaga adiknya sehingga semua urusannya selesai tetapi terpaksa menyembunyikan identitinya sebagai Alan Jon Fatah dan hanya menggunakan nama samaran Maksim Vlad demi untuk keselamatan Iris. Semuanya berpunca daripada dendam Bernardo. “Tiada jalan keluar selain memburu dia. Aku yakin lelaki itu Alan. Sekarang ni, jangan harap dengan kedua-dua belah tangan kau. Sepasang kaki sempurna pun belum tentu akan menolong kita melarikan diri daripada Alan!” Hanya Iris yang mengetahui siapa Maksim sebenarnya. Walaupun dia tidak berkenan siapa abangnya yang baru muncul itu, tetapi dia meyakini bahawa mereka berdua tidak akan berpisah lagi. Satu perkara yang sangat mengejutkan Alan berkenaan Iris, adiknya itu mempunyai kemahiran luar biasa. Dia mampu membaca minda seseorang! “Dia abang kandung saya yang hilang 19 tahun yang lalu. Dia datang ke sini semata-mata hanya untuk melindungi saya.” - Iris Jon Fatah

Kehadiran Indra dalam hidup Iris sangat menyenangkan hatinya. Lelaki yang berperwatakan mesra itu merapati Iris secara diam-diam. Bermain sayang dalam renungan, berlagu cinta dalam pandangan. Iris jatuh cinta. Namun, siapakah Indra yang sebenarnya? Lelaki yang akan menjadi pengawal cintanya atau pemusnah sayangnya?

#sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #novelmalaysia #novelmurah #jemariseni #suarahati

Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊

LELAKI PALING SETIA-LUNA BULAN
LIMITED EDITION. PRELOVED.
RM34 TERMASUK POS SM/SS.
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776

Insiden tersiku bibir telah membawa Ali Aduka nekad mahu mengenali Maryam Az-Zahra. Muka tak tahu malu Ali Aduka sering menguji kesabaran Maryam Az-Zahra. Lebih-lebih lagi lelaki itu bermulut lepas! “Come on… saya tak kan usik dara awak tu!” Sinar mata Aduka terus nampak galak.
Erkkk! Aku ternganga. Dia… Dia…
“Ali Aduka!” Aku jerit kuat-kuat.
Eee… Apasal malang sangat aku boleh kenal dia ni?

Setelah terbina banyak momen indah antara mereka, Maryam diarah mengahwini Fattah Aqil untuk menutup malu keluarga. Dia perlukan Aduka untuk membantu. Tapi, Aduka pula menghilangkan entah ke mana.

Kerana patuh, Maryam akur. Kerana kepatuhan itulah, dia bergelar isteri dan kerana kepatuhan itu juga, dia bergelar janda. Dia diceraikan dengan talak tiga setelah dua bulan menjadi isteri.

Saat hati Maryam mula sembuh, dia dipaksa berdepan dengan Duke. Lelaki yang sudah lama dia kenal nama, yang sudah lama dia ingin jumpa. “I’m back…” Aduka bersuara.
Dia fikir semudah itu?
Kelopak mata aku tiba-tiba berat. Jiwa aku bergolak hebat.
“I’m back…” Aduka ulang lagi.
Argh! Aku tak sanggup nak dengar apa-apa lagi dari ulas bibir dia.

Kenapa pula Aduka yang muncul, bukan Duke yang Maryam tunggu?

Siapakah Duke? Siapakah Ali Aduka?

Dan, apa akan berlaku bila Fattah jadi gila talak, meminta Ali Aduka mengahwini Maryan untuk tujuan menjadi cina buta?

#sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #novelmalaysia #novelmurah #jemariseni #noveledisiterhad #novellimitededition #lunabulan

My Partner by Renti S.B.
⭐️Ratings⭐️
Goodreads: 3.55/5

PRELOVED (Good Condition/DM for details)
Genre: Fiction
Language: Bahasa Indonesia
Cover: Paperback
Price: Rp20.000

Please order through DM
First come first serve
Free Shipping for order up to Rp200.000

#booksbuff #jualbukubekas #bukussecondhand #prelovedbooks #bukupreloved #novelpreloved #novelbekas #jualnovelbekas #secondhandbooks #jualbukusecondhand #jualbuku #jualnovel #jualbukuimport #bukuimport #jualbukubekasmurah #bukubekasmurah #read #books #jualbukumurah #novelmurah #novelsecondhand #bukunonfiksi #jualnovelinggris #bukuinggris #bukumurah #jualbukuinggris #jualbukuretnisb #jualnovelmypartner #jualnovelindonesia

A Godmother (Sang Ibu Baptis) by Carrie Adams
⭐️Ratings⭐️
Goodreads: 3.49/5

PRELOVED (Good Condition/DM for details)
Genre: Fiction
Language: Bahasa Indonesia (Terjemahan)
Cover: Paperback
Price: Rp20.000

Please order through DM
First come first serve
Free Shipping for order up to Rp200.000

#booksbuff #jualbukubekas #jualbuku #bukussecondhand #prelovedbooks #bukupreloved #novelpreloved #novelbekas #jualnovelbekas #secondhandbooks #jualbukusecondhand #jualbuku #jualnovel #jualbukuimport #bukuimport #jualbukubekasmurah #bukubekasmurah #read #books #novelinggris #jualbukumurah #novelmurah #novelsecondhand #bukufiksi #jualnovelimport #jualnovelinggris #bukuinggris #bukumurah

Most Popular Instagram Hashtags