[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#novelprelovedmurah

5212 posts

TOP POSTS

Novel Preloved

KASIH BERSULAM CINTA (ROZITA ABD. WAHAB)

Harga : RM8 (RM7 sm// RM11 ss)
Condition : Preloved 8/10

Berminat?? Boleh whatsapp +60179727417 atau DM

#novelterpakai #novelpreloved #novelprelovedmurah #novelprelovedmalaysia

Preloved untuk di jual. Berminat, pm, whatapps atau telegram 0172578299 cepat2 ye #novelpreloved #novelpreloveduntukdijual #novelprelovedmurah #noveltitiancinta #novelridhyaiman

๐ŸŒทNovel terpakai utk dijual.

9 Nyawa. Ramlee Awang Murshid.
Alaf21
Harga tertera di gambar termasuk pos.

Condition: Terpakai tapi masih baik. 3/5๐Ÿฌ
Whatsapp: 0192469820 for fast reply. Serious buyer only.
Synopsis are not provide. Pls Google.
#carinovelterpakai #carinovel #novelprelovedmurah #novelterpakai #novelmelayu #novelmurah #personalshoppers #sayajualnovelmurah #sayasukanovel #novelkakinovel

Now airing @hyppsensasi ๐Ÿ˜Š
TAJUK NOVEL: SYURGAKU TAK SEMPURNA
PENULIS: SARA AISHA
PENERBIT: KARYA SENI
STATUS NOVEL: BARU
.
RM26
POSTAGE RM8SM/RM11SS
.
SINOPSIS:
Pertama kali menatap Zalia, hati Tengku Zarif berdetak hebat. Dia yakin itulah kasihnya. Itulah cintanya. Biar ibu membenci, biar satu dunia melawan, cintanya buat Zalia tidak akan pernah berganjak.
.
โ€œTengku buat saya tak tahu nak buat apa.โ€ โ€“ Zalia
.
โ€œAwak boleh buat satu perkara. Marry me, Zalia!โ€ โ€“ Tengku Zarif
.
Seperti pasangan yang lain, mereka melalui bahtera perkahwinan yang indah. Cinta memekar wangi. Anak pengikat kasih. Bagi Zalia, itulah syurganya. Cukup sempurna.
.
Namun, mereka terlupa. Seorang Tengku Zaharah tidak akan berhenti selagi tidak mendapat apa yang diingini. Pernikahan mereka perlu dihancurkan! Itu sumpah Tengku Zaharah. Dia sanggup berbuat apa sahaja. Walaupun mengorbankan nyawa.
.
โ€œAku tak nak dia ada dalam keluarga aku. Aku kena buat sesuatu.โ€ โ€“ Tengku Zaharah
.
Kemunculan semula Fariena, membuatkan syurga mereka semakin goyah. Zalia cuba bertahan. Tetapi sekuat mana pun dia, apabila terlampau digasak, akhirnya tersungkur jua. Tanpa rela, dia mengambil keputusan yang menghancurkan jiwa.
.
โ€œSaya nak awak bernikah dengan Fariena.โ€ โ€“ Zalia
.
Ternyata, keputusan itu cuma keputusan bodoh yang melumatkan lagi sekeping hati milik Zalia. Tengku Zarif semakin jauh. Fariena senyum mengejek. Tengku Zaharah ketawa sinis. Lalu, yang tertinggal cuma Zalia bersama hati yang semakin lama semakin dongkol. Tetapi mereka tersilap besar! Seorang Zalia tidak akan selamanya menunduk. Bila diri dan hati sudah selalu dipijak-pijak, dia bangkit bersama dendam.
.
โ€œYouโ€ฆ Youโ€ฆ You dah menang, Zalia.โ€ โ€“ Fariena
.
โ€œSelagi kau belum mati, aku belum menang.โ€ โ€“ Zalia
.
#SYURGAKUTAKSEMPURNA #SYURGAKUTAKSEMPURNAMURAH #NOVELSYURGAKUTAKSEMPURNA #NOVELSYURGAKUTAKSEMPURNAMURAH #KARYASENI #SARAAISHA #ONLINESHOP #NOVEL #NOVELMURAH #NEWNOVEL #NOVELBARU #NOVELBARUMURAH #NOVELPRELOVED #NOVELPRELOVEDMURAH #PRELOVEDNOVEL #PRELOVEDNOVELMURAH #NOVELMURAH #SAYAJUALMURAH #TRUSTEDSELLER #NOVELADAPTASIDRAMA #NOVEL

__ PRELOVED NOVEL
.
.
||| PAK CIK KEREK SEMANIS PAVLOVA |||
.
.
__ RM10.00 (exclude postage)
__ Condition 9/10
__ Berminat??? Sila DM atau Whatsapp 016.680 8531
.
.
#geroboktinta
#novelprelovedmurah
#novelterpakai
#novelmelayu
#novelmelayuterpakai
#novelmelayumurah

Preloved novel ๐Ÿ˜˜
1) Suamiku si mata biru by Evelyn Rose ; Condition 8/10 ; RM 15
2) Carrie by Stephen King ; Condition 8/10 ; RM 10
3) The Aristobrats by Jennifer Sollow ; Condition 9/10 ; RM 8

#bukuprelovedmurah #bukupreloved #bukuprelovedmalaysia #novelpreloved #novelprelovedmurah #novelprelovedmalaysia

PM 01110864918 or DM @miraclebreeze_ to buy

MOST RECENT

Bacaan santai
Preloved price 55rb

Beli di books and beyond, dijual krn sudah selesai baca.

Order di Eureka via prelo.id - klik link di profile

#jualnovelpreloved #jualnovelsecond #jualpreloved #prelovedjkt #novelpreloved #novelprelovedmurah #novelmurah #jualbukumurah #jualbuku #jualbukusecond #jualbukuimpor #jualbukupreloved #preloid #eurekaonprelo

Cinta Jangan Tipu
.
(New Book โ˜บ๏ธ)
.
Price : RM 15 exclude postage
.
Quantity: 1
.
#novelmelayu #prelovednovelmalaysia #malaynovel #englishnovel #novelmurah #novelprelovedmurah #novellover #siapacepatdiadapat

Jodoh Sebumbung
.
(New Book โ˜บ๏ธ)
.
Price : RM 15 exclude postage
.
Quantity: 1
.
#novelmelayu #prelovednovelmalaysia #malaynovel #englishnovel #novelmurah #novelprelovedmurah #novellover #siapacepatdiadapat

Aduhai, Mat Skema!
.
(New Book โ˜บ๏ธ)
.
Price : RM 15 exclude postage
.
Quantity: 1
.
#novelmelayu #prelovednovelmalaysia #malaynovel #englishnovel #novelmurah #novelprelovedmurah #novellover #siapacepatdiadapat

Mr & Miss Troublemaker .
(New Book โ˜บ๏ธ)
.
Price : RM 15 exclude postage
.
Quantity: 1
.
#novelmelayu #prelovednovelmalaysia #malaynovel #englishnovel #novelmurah #novelprelovedmurah #novellover #siapacepatdiadapat

SOLD ya kakak ๐Ÿ˜Š
Terima kasih banyaak, ditunggu next ordernya ๐Ÿ˜

Yukk... kakak2, nggak mau kehabisan kayak gini kan? Buruan check ignya @derabooks dan borong semua buku2nya yg dijamiinn murmer, dgn kualitas oke?

Ditunggu yaa ๐Ÿ™

#novel #reader #jualnovel #jualnovelmurmer #ebook #jualebook #novelindonesia #novelindonesiamurah #novelpreloved #novelprelovedmurah #novelprelovedmurahmurah

๐ŸŽ‰ Novel Limited Edition ๐ŸŽ‰

PELANGI GERSANG KALA SENJA

Karya : Sheisbell
Condition : 10/10 (Baru Baca Sekali)
Whatsapp : 0112-522-7513

#novelsheisbell #PelangiGersangKalaSenja #novelhot #novelmelayu #novelmalaysia #novellimitededition #sayajualnovel #sayajualnovelmurah #novelmurah #novelbaru #novelpreloved #novelnego #novelprelovedmurah #pocketsize #novelnovelsheisbell

SUPER SALE! -Jomblo Kebelet Cinta, kondisi mulus 98%, minus: ada nama kepemilikan.
-Cinta di Usia Muda, kondisi mulus 98%, minus ada nama kepemilikan.
-Always Laila, kondisi mulus 98%
-Meraihmu, kondisi mulus 98%, minus ada nama kepemilikan

dijual satuan, masing-masing 10K

pembayaran via transfer bank Mandiri.

untuk pemesanan dan tanya-tanya stok lain bisa hubungi CP di bio @derabooks

#novel #reader #jualnovel #jualnovelmurmer #ebook #jualebook #novelindonesia #novelindonesiamurah #novelpreloved #novelprelovedmurah #novelprelovedmurahmurah

Most Popular Instagram Hashtags