[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#novelpreloved

32814 posts

TOP POSTS

PENULISAN2U
.
14. Sayang awak cinta awak - rm18
15. Kami dah kahwinlah! - rm13
16. Kerana mahalnya syurga - rm20
17. Kau yang pertama dah terakhir - rm16
18. Tuan anas mikael - rm18
.
Whatsapp :
+60123853956 / +60176819699
#penulisan2u #novelmurah #novelpreloved

Sayangg Sayangg. Ni senarai hargaa buku. Murahhh jaa tuu. Semuaa dah include postage. Kalu mai amik buku kt rumah sis lg murahhh. Sis bagi hargaa kasih sayangg gitchuuu 😘😘
#bukufixi #bukupreloved #bukuprelovedmurah #novelprelovedmurah #novelpreloved #novelprelovedmurah

Now airing @hyppsensasi 😊
TAJUK NOVEL: SYURGAKU TAK SEMPURNA
PENULIS: SARA AISHA
PENERBIT: KARYA SENI
STATUS NOVEL: BARU
.
RM26
POSTAGE RM8SM/RM11SS
.
SINOPSIS:
Pertama kali menatap Zalia, hati Tengku Zarif berdetak hebat. Dia yakin itulah kasihnya. Itulah cintanya. Biar ibu membenci, biar satu dunia melawan, cintanya buat Zalia tidak akan pernah berganjak.
.
“Tengku buat saya tak tahu nak buat apa.” – Zalia
.
“Awak boleh buat satu perkara. Marry me, Zalia!” – Tengku Zarif
.
Seperti pasangan yang lain, mereka melalui bahtera perkahwinan yang indah. Cinta memekar wangi. Anak pengikat kasih. Bagi Zalia, itulah syurganya. Cukup sempurna.
.
Namun, mereka terlupa. Seorang Tengku Zaharah tidak akan berhenti selagi tidak mendapat apa yang diingini. Pernikahan mereka perlu dihancurkan! Itu sumpah Tengku Zaharah. Dia sanggup berbuat apa sahaja. Walaupun mengorbankan nyawa.
.
“Aku tak nak dia ada dalam keluarga aku. Aku kena buat sesuatu.” – Tengku Zaharah
.
Kemunculan semula Fariena, membuatkan syurga mereka semakin goyah. Zalia cuba bertahan. Tetapi sekuat mana pun dia, apabila terlampau digasak, akhirnya tersungkur jua. Tanpa rela, dia mengambil keputusan yang menghancurkan jiwa.
.
“Saya nak awak bernikah dengan Fariena.” – Zalia
.
Ternyata, keputusan itu cuma keputusan bodoh yang melumatkan lagi sekeping hati milik Zalia. Tengku Zarif semakin jauh. Fariena senyum mengejek. Tengku Zaharah ketawa sinis. Lalu, yang tertinggal cuma Zalia bersama hati yang semakin lama semakin dongkol. Tetapi mereka tersilap besar! Seorang Zalia tidak akan selamanya menunduk. Bila diri dan hati sudah selalu dipijak-pijak, dia bangkit bersama dendam.
.
“You… You… You dah menang, Zalia.” – Fariena
.
“Selagi kau belum mati, aku belum menang.” – Zalia
.
#SYURGAKUTAKSEMPURNA #SYURGAKUTAKSEMPURNAMURAH #NOVELSYURGAKUTAKSEMPURNA #NOVELSYURGAKUTAKSEMPURNAMURAH #KARYASENI #SARAAISHA #ONLINESHOP #NOVEL #NOVELMURAH #NEWNOVEL #NOVELBARU #NOVELBARUMURAH #NOVELPRELOVED #NOVELPRELOVEDMURAH #PRELOVEDNOVEL #PRELOVEDNOVELMURAH #NOVELMURAH #SAYAJUALMURAH #TRUSTEDSELLER #NOVELADAPTASIDRAMA #NOVEL

Jual novel preloved

Cinderana on Duty
Edisi bertandatangan
Rp. 52.000 (belum termasuk ongkir)
.
#novel #jualnovel #jualnovelori #novelpreloved #novelbekas #jualnovelbekas #lemarisimilly

.
Tajuk: Membedah P. Ramlee
Penerbit: @dubookpress
Penulis: Daniyal Kadir
.
HARGA RM16 termasuk postage.
Whatsapp +60142262479 untuk order.
#novelterpakai #novel2nd #novel2ndhand #novelsecondhand #novelmelayu #novelpreloved #novelmurah #bukumurah #bukuonline #bukuterpakai #bazaarpaknil #pasarnovel #jualnovel #indieke

Di jual novel preloved cm 15.000!!! (kecuali yg "simple thinking about blood type" itu 25 rb & yg "majo&sady" 30 rb). Kondisi bagus cm agak menguning krn efek di simpan di kardus dlm waktu lama.
Kirim dari SURABAYA, yg takut ongkir mahal bisa pake wahana
Minat lgsg DM ato WA : 083854817100

#novelbekas #novelpreloved #jualnovel #jualnovelbekas #jualnovelpreloved #pecintanovel #novelsecond

MOST RECENT

☃️ FEEDBACK CUSTOMER ⛄️
.
Alhamdullilah . Dah sampai pon novelnya . Terima kasih kami jual 😘
.
Sapaa-ii nak join next postage . Lekaih hantar order ye 🤗
.
.
📮POSTAGE EVERYDAY
🚗COD AREA KLUANG JOHOR
.

BERMINAT ? DM / WHATSSAP ⤵️
.
📞 01112145270 ( ZAH )
ATAU
📞 01132156951 ( AYIEN )
.
#bukupreloved #prelovednovel #novelpreloved #novel #fixinovel #novelfixi #novelcinta

🌸 kombo set novel preloved. 1 set rm60 free pos sm/ss. Free 1 novel cover.
🌸 whatsapp ➡➡➡ www.wasap.my/60165056776
🌸 nak kombo set novel tajuk lain? jom join group telegram novel terpakai kami ➡➡➡ https://t.me/novelterpakaikami

#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #igshop #tolonglike #likeje #novelmurah #novel #igshopmalaysia #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer

Runaway Bus (Eng)
Preloved price 20.000.
Kategori teenage book
Kondisi apa adanya ya gaes... Lama disimpan aja nih

Order via toko eureka di prelo.id atau klik link di profil

#jualbukubekas #jualbuku #jualnovelbekas #jualnovelmurah #novelsecond #jualnovel #jualbukubekas #jualbukumurah #novelkolpri #novelbekas #novelbekasmurah #bukuimportmurah #bukumurah #bukubekas #jualnovelpreloved #novelpreloved #eurekaonprelo

27.000

My Stupid Boss (MSB) sudah terbit dalam bentuk buku, dan sukses merajai sinema. Jutaan orang tertawa membaca dan melihat aksi Bossman yang ngeselin sekaligus menggemaskan itu. Agar semakin banyak orang yang terhibur dengan aksi kocak Bossman vs Kerani maka komik MSB pun telah rilis. Karakter tokoh, emosi, kedongkolan Kerani, hingga tengilnya Bossman digambarkan dengan ciamik dalam setiap goresan gambar si komikus. Pokoknya, siap-siap makin jatuh hati dengan Bossman! 😍

#jualnovel #novelmurah #novelbekas #prelovedbook #jualbuku #bukubekas #bukubekasmurah #promo #bukumurah #bukulangka #jualpercyjackson #percyjacksonmurah #percyjackson #bukugramedia #harrypotter #jualharrypotter #harrypotterbekas #novelpreloved

RM 15 + RM 7 postage (SM)
Condition : 8/10

Ni je best price leh bagi sebab buku ni ada value untuk saya n saya sayang..nak simpan tak guna dah, berminat please DM. Thanks

#sayajual #prelovedmalaysia #sayajualprelovedmalaysia #novelpreloved #sayajualnovelterpakai #sayajualnovelpreloved #sayajualbuku #novelterpakai #novelsecondhand #bazarpaknil #lokalahmy #lokalah #igreview #prelovedmurah #ptd #pegawaitadbirdiplomatik #bukupreloved

🌸 kombo set novel preloved. 1 set rm65 free pos sm/ss. Free 1 novel cover.
🌸 whatsapp ➡➡➡ www.wasap.my/60165056776
🌸 nak kombo set novel tajuk lain? jom join group telegram novel terpakai kami ➡➡➡ https://t.me/novelterpakaikami

#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #igshop #tolonglike #likeje #novelmurah #novel #igshopmalaysia #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer

Setelah Mengenalmu (After You) | Jojo Moyes | Rp. 128rb | Bahasa Indonesia | Penerbit Gramedia | 608 Halaman | Segel

Sinopsis:
"Bagaimana kau melanjutkan hidupmu setelah kehilangan orang yang kaucintai? Bagaimana kau membangun kehidupan yang layak dijalani?
Louisa Clark bukan lagi gadis biasa yang menjalani kehidupan biasa. Setelah enam bulan bersama Will Traynor yang mengubah hidupnya, Lou kini berjuang hidup tanpa Will. Sebuah kecelakaan memaksanya pulang kepada keluarganya, dan dia merasa kembali ke titik nol lagi.
Fisiknya pulih, tetapi secara mental Lou tahu ia mesti lekas bangkit lagi. Maka ia bergabung dengan Moving On, support group yang para anggotanya saling berbagi pengalaman, tawa, dan kekesalan. Dan dia bertemu Sam Fielding, pria yang mungkin bisa memahaminya. Tapi kemudian seseorang dari masa lalu Will muncul dan membajak semua rencana Lou, mendorong Lou ke masa depan yang sangat berbeda.
Bagi Lou, kehidupan setelah Will Traynor membuatnya mesti belajar jatuh cinta lagi, dengan segala risikonya." #novel #buku #jojomoyesbooks #jojomoyes #bukujojomoyes #noveljojomoyes #setelahmemgenalmu #afteryou #novelafteryou #novelsetelahmengenalmu #jualnovel #jualsetelahmengenalmu #jualbuku #novelbekas #novelpreloved #novelsecond #novelseken #bukubekas #bukupreloved #bukusecond #bukuseken #gramedia

Sebelum Mengenalmu (Me Before You) | Jojo Moyes | Rp. 128rb | Bahasa Indonesia | Penerbit Gramedia | 656 Halaman | Segel

Sinopsis:
"Lou Clark tahu banyak hal. Dia tahu berapa langkah jarak antara halte bus dan rumahnya. Dia tahu dia suka sekali bekerja di kedai kopi �e Buttered Bun, dan dia tahu mungkin dia tidak begitu mencintai pacarnya, Patrick.
Tetapi Lou tidak tahu bahwa dia akan kehilangan pekerjaannya, dan peristiwa apa saja yang akan menyusul kemudian. Setelah mengalami kecelakaan, Will Traynor tahu dia sudah tidak berminat lagi untuk melanjutkan hidupnya. Dunianya kini menyusut dan tak ada lagi suka cita. Dan dia tahu betul, bagaimana mesti menghentikannya.
Namun Will tidak tahu bahwa sebentar lagi Lou akan masuk ke dunianya dengan membawa warna-warni ceria. Mereka berdua sama-sama tidak menyadari, betapa mereka akan membawa perubahan besar ke dalam kehidupan satu sama lain." #novel #buku #jojomoyesbooks #jojomoyes #bukujojomoyes #noveljojomoyes #sebelummemgenalmu #mebeforeyou #novelmebeforeyou #jualnovel #jualsebelummengenalmu #jualbuku #novelbekas #novelpreloved #novelsecond #bukubekas#bukupreloved#bukusecond#bukuseken#novelseken #gramedia

-Preloved Original-

Novel Young, Wives, Tales, Versi Indonesia
Very Good Condition, ssuai foto yaa
.
.
👌 NOW IDR 20K ONLY 👌
From Idr 30k only
FREEONG via Shopee

Please DM or Line: yaariyaaa for more info 😊

#prelovedstuff #barangbekas #novel #novelbekas #novelmurah #novelbekasmurah #novelbekasmurahbanget #jualnovelmurah #jualnovelbekas #jualnovelbekasmurah #novelpreloved #novelsecond #novelterjemahanmurah

-Preloved Original-

Novel Surga yang Tak Dirindukan 2 by Asma Nadia
Very Good Condition, ssuai foto yaa
.
.
👌 NOW IDR 20K ONLY 👌
From IDR 30k
FREEONG via SHOPEE

Please DM or Line: yaariyaaa for more info 😊

#prelovedstuff #barangbekas #novel #novelbekas #novelmurah #novelbekasmurah #novelbekasmurahbanget #novelsurgayangtakdirindukan #novelmurahbanget #asmanadia #asmanadianovel #novelasmanadia #surgayangtakdirindukan #novelindonesiamurah #novelasmanadiamurah #jualnovelmurah #jualnovelbekas #jualnovelbekasmurah #novelpreloved #novelsecond

Most Popular Instagram Hashtags