[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#novelmelayu

35417 posts

TOP POSTS

Saturday morning situation ๐Ÿ’œ ๐Ÿ’œั ะปัŽะฑะปัŽ ั‚ะตะฑั ะปะธะปะฐ๐Ÿ’œ #booknerdigans #bookishfeatures #lovelila #novelbaru #alaf21 #gadisedisiterhad #bookish #bookaholic #bookaddict #paperbacks #novelMelayu #novel #igreads #writersofinstagram #authorsofinstagram #bookclub #bookstagramfeature #read #bibliophile

Ubat kekecewaan.. xdapat nonton kite bace jelah..
#jibam
#jibamneedsupport
#ujang
#novelmelayu
Tq intan
@norhafizamohamed
@wanapis

Cerita semalam bersama Ketua Pengarah JBPM, YAS Datuk Wira Hj Wan Mohd Nor menyerahkan buku novel HERO #bombahero dan penyampaian hadiah #KuizHero kepada pemenang2 yang bertuah ๐Ÿ˜ŠSyukur alhamdulillah dan terima kasih kepada JBPM atas sokongan padu membukukan drama ini dan kepercayaan yang diberikan. .
.
Buat yang ingin mendapatkan buku Hero boleh dptkan di kedai buku berdekatan MPH,Kinokuniya,Times, Borders, I am Lejen, Muslimedia (Singapura) .
.
Pembelian online di http://www.nsstarstudio.com/publication/
.
.
Whats app 011-5115 7939
.

#pbakl2017 #novelmelayu #bombahero

๐Ÿค“โœŒ๐Ÿผ๏ธ๐Ÿ“ธ Buat mereka yang ingin mendapatkan novel adaptasi Mencintaimu Mr. Photographer sila ikut cara di bawah.

MENCINTAIMU MR.PHOTOGRAPHER
RM23 (Sem. Malaysia)
RM26 (Sabah/Sarawak)
Tiada sebarang caj dikenakan untuk penghantaran. PERCUMA. Penghantaran menggunakan Pos Laju.

Cara-Cara Melanggan Novel-Novel PFP
1. Pembayaran boleh dibuat melalui akaun Maybank Penerbitan Fajar Pakeer 564212503591. BAKI TIDAK AKAN DIKEMBALIKAN.
2. Whatsapp 0196128069 slip pembayaran berserta tajuk novel atau pakej, nama penuh, alamat & nombor telefon anda
3. Pesanan diproses dalam masa 1-2 hari bekerja

Mesti beli! Hanya yang terbaik bersama PFP.

#novelpfp #novelmelayu #mencintaimumrphotographer #emmamariam #penerbitanfajarpakeer #pfp #dramaastro #dramaadaptasi #syafiqkyle #hannahdelisha #amfcselamanya

#muridkusuamiaku dah ada stok ye..
.
Berminat boleh whatsapp 0168751925 ATAU klik di bio saya untuk terus orderย ๐ŸŒน .
.
#cahayaainnย 
#adaptasidramaย 
#adaptasinovel #belibukuonline #belibukuonlinePerak #bukuonlineperak #bukuonline #novelmelayu

Complete koleksi novel terbitan @prologmed ๐Ÿ˜
Awak semua dah complete ke belum?๐Ÿงžโ€โ™‚๏ธ
#novel
#novelmelayu
#novelbest

๐Ÿ“… SATURDAY 25TH NOVEMBER, 2017

Currently reading this book.

Amboi senang hati nampak, free nampak! Ha ah tengah duduk menyandar kat kerusi belakang ni dalam perjalanan balik Melaka. Nak ikut rombongan cik kiah.. ehh bukan bukan.. rombongan hantar pengantin. Haa baru betul.

Baca buku ni kan, baru Bab 2, darah hakak macam nak menggelegak je. Hakak rasa hakak akan suka dak Hairiz ni. Dia penampau dak Hanis... hakak rasa macam hakak pun nak nampau sama. Hahaha. Ha ah hakak over.

Eh tak leh citer lelebih. Saper nak tahu, baca sendiri.

Nota penaja : Ma masukkan gambar buku ni sebab ma nak buat reference untuk #goodreads dan juga #goodreadschallenge .

#takenwithsamsungnote5 #novelmelayu #sayakanada
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

Novel Titian Cinta Readystock ๐ŸŒธ

Berminat ?

Whatsapp 0166777112
Whatsapp 0166777112

#novelmurah #titiancinta #novelmelayu #novelbaru #limitedpieces

Novel ke-4 Kak Damya. Relaku Menanti judulnya. Diterbitkan pada tahun 2006. Siapa pernah baca kita geng! Eh, mestilah Kak Damya pernah baca sebab Kak Damya yang tulis cerita ni. Hehe.๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
"Sesungguhnya penantian ini satu seksaan yang mengguris hati hingga luka."
.
SINOPSIS .
Bahagiakah Nurin Aina, jika hidupnya bagai lilin membakar diri? Dia terpaksa mendepani Liyana dan Mylia yang pendendam. Begitu juga dengan Luqman serta Zamil yang mengharapkan kasihnya. Setiap wajah yang berkisah, Nurin bagai hilang luahan rasa. .
"Jika aku dihatimu, mengapa dia yang jadi sebutan?"
.
Berkali-kali frasa itu diulang. Zamil cuba menahan sebak. Jiwa lelakinya menangis. Tidak pernah dia merasakan sakitnya bercinta. Puas susah dia memarahi hatinya yang degil. Tapi bayangan Nurin juga yang dinanti-nantikan. Tewaskah dia pada seorang gadis yang egois?
.
Nurin mengerti perasaan Zamil. Sengaja dia berdolak-dalih. Lelaki itu 'hanya kawan'. Entah berapa kali dia membohongi hati. Sedangkan bila berjauhan, ada rindu yang menderu dan ada resah yang membara. Hangatnya membakar dalam diam...Hatinya terguris tak nampak di mata. Bagi Nurin, cinta tidak semudah melepaskan kata-kata. Dia rela menanti, biarpun disebut jangan, dikenang pun jangan. .
"Kau mungkin tidak tahu, kasihku bagai di hujung nyawa."
.
Lalu antara mereka, ada yang terluka. Luqman menjauh bersama doa setelah Zamil mengundur diri. Liyana kembali demi mengutip salah sendiri. Dan Mylia pergi dengan keangkuhan diri. Jadi, siapa yang akan mengikat setia kasih ini? Nurin hanya berserah.
.
" Dia yakin...cintanya milik lelaki itu!" .
#DamyaHanna #NovelCinta #NovelMelayu #NovelRomantik #Novelke4

MOST RECENT

โœจNOVEL PRELOVED MELAYU RM10โœจ
.
๐Ÿ› harga preloved: RM10 each (tidak termasuk postage) .
CONDITION BUKU
-buku masih elok dan boleh dibaca
-bahagian tepi buku ada sedikit yellowing disebabkan aging (tak semua) -harga masih boleh nego mengikut condition and amount buku .
.
Come buy now! . ๐Ÿ“ฑboleh dm atau whatsapp ke +60172499623 utk beli
.

#bookstagram #bibliliophile #book #books #reading #bookshelf
#sayajualbuku #sayajualnovel #sayajual #sayajualnovelterpakai #sayajualnovelmurah #carousellmalaysia #preloved #novelpreloved #novelcinta #novelmelayu #novelmelayumurah #bukufixi

โœจNOVEL PRELOVED MELAYU RM10โœจ
.
๐Ÿ› harga preloved: RM10 each (tidak termasuk postage) .
CONDITION BUKU
-buku masih elok dan boleh dibaca
-bahagian tepi buku ada sedikit yellowing disebabkan aging (tak semua) -harga masih boleh nego mengikut condition and amount buku .
.
Come buy now! . ๐Ÿ“ฑboleh dm atau whatsapp ke +60172499623 utk beli
.

#bookstagram #bibliliophile #book #books #reading #bookshelf
#sayajualbuku #sayajualnovel #sayajual #sayajualnovelterpakai #sayajualnovelmurah #carousellmalaysia #preloved #novelpreloved #novelcinta #novelmelayu #novelmelayumurah #bukufixi

SELIMUT MALAM
Hani Fazuha
Harga: RM65.00

Sinopsis
Kerana suka, Dania buat kerja gila. Kerana suka dia terima lamaran Haidar. Walhal dia tahu, lamaran itu hanya untuk menghalalkan yang haram, bukan untuk sebuah kasih sayang.

Tapi, ada yang Haidar tidak tahu kenapa dia sanggup lakukan begitu. 'Semua orang tak boleh tahu apa yang berlaku. Anggap saja antara kita tak pernah jadi apa-apa.' Dania tunduk, sembunyikan wajah. Mahu berkata-kata tapi tiada suara. 'I tahu you tak pernah sayang I. Tapi..' liurnya terasa sangkut di kerongkong sendiri. 'Cara you 'buang' I ni, buat I rasa terhina'. 'I tahu you kuat.' 'Suara Haidar bagai memujuk. Tangan naik menyentuh pipi isteri.

Dania senyum dalam tangis. Kalau apa yang dia beri selama ini belum cukup untuk mengikat hati Haidar, dia akur. Siapalah dia untuk berdiri di sebelah Haidar yang hebat. Haidar yang punya segalanya kecuali cinta dan kasih sayang. 'Maksudnya, you dah puas dengan I?'. Suara Dania hampir tidak terkeluar.

Haidar berpaling. Sebut tentang puas. Jika bersama Dania dia tak pernah tahu erti puas. Tapi, ada sesuatu yang mengharuskan dia 'melepaskan' Dania dari genggaman.
Akan wujudkah sebuah rasa yang bernama cinta di antara hati mereka? Jika tidak, mungkinkah akan ada orang ketiga?
#novelterpakai #novelmelayu #selimutmalam #hanifazuha #ideakreatif #edisiterhad #limitededition

Belian kombo lebih murah dan lebih jimat!! Pre Order dibuka. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan buku Limited Edition๐Ÿ˜†
Whatsapp je atau dm je nak buku apa yeโœŒ Tekan link dekat bio untuk terus ke whatsapp๐Ÿ˜˜#lovenovel #novelista #novelbaru #novelmelayu #hantunovel #karyaseni #novelmania #kakinovel #novellimitededition #kaseharies #ideakreatif #novelreadystock #karyatigadara #ktd #novelsweet #novelonline #anaasapublication #novelpreorder #jualnovel #novelmurah

Rugi saya sebab lambat baca novel ni ... mmg terbaik . Banyak pengajaran dalam novel ni . Ada sambungan novel ni . 4 buah semuanya . Kisah Muhammad Arif Buhler bin Abdullah a.k.a Estaben . Nur Insyirah perempuan yg arif gilakan .
Janji pada-nya bukan sekadar kisah cinta . Kisah tentang kehidupan dua manusia yang berbilang prinsipnya. Namun janji allah setiap yang berlaku ada hikmahnya .
#janjipadanya #fazlynridz #kusukabaca #kakinovel #gengbacanovel #kelabmembaca #novelmelayu #lovetoread @ziela_dilla @jumay_jue @adnilzaff1981 @lovenovel_publication @alidajusoh @kembojaputeh79

pre order Bawal Maira Ruffle.. RM 18/pcs..preorder sehingga 31/12 ye.. senang bentuk, cutting yg menawan.. pelbagai pilihan warna.. peminat bawal jgn lepaskan peluang ni ye #bawal #BenangHijau #dropship #personalshopper #ekspobukumalaysia #novelmelayu #tudungbawal #tudungmurah #yes #yearendsale

Ada lagi tak orang Johor yang mencari novel #100HariMengenalCinta (Bonus cerpen #DekatkanJarakKita)? Kalau ada, bolehlah segera ke Gallery Bookstore Aeon Bandar Dato Onn! Ataupun ke Harris Aeon Tebrau! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
Not really sure kalau itu aje stok yang tinggal ataupun staf belum tambah lagi buku di rak. Apapun, silalah dapatkan SHMC sekarang! #AirinaHazizul dan #AlyssaTashriq menanti anda tuuuu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
#Karyaseni #Penulisan2u #NovelMelayu #JohorBahru #SyuAriani

CHENTA UNTUK ALI
.
Harga RM25
Exc postage
.
Whatsapp 019-3950545
.
.
KATA Ali, dia cintakan Uya sejak dari darjah satu.
Disakatnya gadis kecil itu sesuka hatinya. "Chintaku.. Janganlah marah. Abang Ali nak buat kubu ni. Kubu cinta kita. Hehe. Nanti Abang Ali letak la balik. Chinta jangan marah na?" - Ali "Chinta kahwin dengan Ali kalau tak ada yang nak kat Ali. " - Uya

TAKDIR membawa Uya pergi jauh darinya. Namun, janji Uya tidak langsung Ali lupa. Dalam diam Ali mencari. Dalam diam Ali melindungi gadis bernama Chinta Ulwiyya itu. โ€œAbang nak jadi pelindung Chinta. Abang nak bagi sebesar cinta buat Chinta abang. Abang nak jadi penawar luka di hati Chinta.โ€ โ€œAbang Ali memang sentiasa menjadi penawar buat Chinta. Dulu, kini dan selamanya...โ€ SAYANG, cinta mereka tidak direstui. Uya tersepit antara cinta dan kasih ibu yang telah lama didambanya. โ€œAku nak tengok lama mana kasih sayang kamu tu boleh pergi! Boleh ke kamu hidup tenang tanpa restu aku!โ€ - Ramona

SATU saat, kasih lelaki pertamanya direntap pergi.

Uya hilang arah... Ali tertunduk rebah...
Masihkah Chinta untuk Ali?
.
.
#sukanovel #chentauntukali #mmariann #intens #intensnovel #novelbaru #pasarnovel #onlinebookstore #novelmurah #novelcinta #novelmelayu

โœจNOVEL PRELOVED MELAYU RM10โœจ
.
๐Ÿ› harga preloved: RM10 each (tidak termasuk postage) .
CONDITION BUKU
-buku masih elok dan boleh dibaca
-bahagian tepi buku ada sedikit yellowing disebabkan aging (tak semua) -harga masih boleh nego mengikut condition and amount buku .
.
Come buy now! . ๐Ÿ“ฑboleh dm atau whatsapp ke +60172499623 utk beli
.

#bookstagram #bibliliophile #book #books #reading #bookshelf
#sayajualbuku #sayajualnovel #sayajual #sayajualnovelterpakai #sayajualnovelmurah #carousellmalaysia #preloved #novelpreloved #novelcinta #novelmelayu #novelmelayumurah #bukufixi

โœจNOVEL PRELOVED MELAYU RM10โœจ
.
๐Ÿ› harga preloved: RM10 each (tidak termasuk postage) .
CONDITION BUKU
-buku masih elok dan boleh dibaca
-bahagian tepi buku ada sedikit yellowing disebabkan aging (tak semua) -harga masih boleh nego mengikut condition and amount buku .
.
Come buy now! . ๐Ÿ“ฑboleh dm atau whatsapp ke +60172499623 utk beli
.

#bookstagram #bibliliophile #book #books #reading #bookshelf
#sayajualbuku #sayajualnovel #sayajual #sayajualnovelterpakai #sayajualnovelmurah #carousellmalaysia #preloved #novelpreloved #novelcinta #novelmelayu #novelmelayumurah #bukufixi

โœจNOVEL PRELOVED MELAYU RM10โœจ
.
๐Ÿ› harga preloved: RM10 each (tidak termasuk postage) .
CONDITION BUKU
-buku masih elok dan boleh dibaca
-bahagian tepi buku ada sedikit yellowing disebabkan aging (tak semua) -harga masih boleh nego mengikut condition and amount buku .
.
Come buy now! . ๐Ÿ“ฑboleh dm atau whatsapp ke +60172499623 utk beli
.

#bookstagram #bibliliophile #book #books #reading #bookshelf
#sayajualbuku #sayajualnovel #sayajual #sayajualnovelterpakai #sayajualnovelmurah #carousellmalaysia #preloved #novelpreloved #novelcinta #novelmelayu #novelmelayumurah #bukufixi

Hello my ๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„. Sempena bulan December ๐ŸŽ„, saya akan adakan 2 PROMOSI โœจ๐Ÿ’ซ
.
โค๏ธ Kepada 5 customers terawal, saya akan bagi free 1 malay novel (selected titles ONLY) ๐Ÿ“– siapa cepat dia dapat!!
โค๏ธ Saya akan bagi less kepada sesiapa yang beli novel 4 dan keatas. Beli 4 keatas, dapat rm6 OFF!! ๐Ÿ›
.
โŒharga postage tidak termasuk lg โŒ
.
PLACE YOUR ORDER NOW SEMENTARA PROMOTION DECEMBER NI ADA GUYS. Bulan lain dah tak ada promotion ni
.
Jom tengok tengok judul novel Melayu yang ada. Banyak tau. Buku pun cantik lg, condition 9/10, tip top, mesti mummy senyum punyalah
.
#bookstagram #bibliliophile #book #books #reading #bookshelf
#sayajualbuku #sayajualnovel #sayajual #sayajualnovelterpakai #sayajualnovelmurah #carousellmalaysia #preloved #novelpreloved #novelcinta #novelmelayu #bukufixi
#sayajual #sayajualtudung #sayajualtudungbawal #sayajualtudungsatin #duckscarves
#bawal #bawalmurah #bawalmalaysia #tudung #tudungkeknis #tudungmurah #carousellmalaysia

Tinggal Beberapa Hari sahaja Lagi Kombo Love Story!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Sambungan CTSBS Satu. Pengeposan In Shaa Allah Awal Bulan Januari๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Yang dah order bawak bersabar ye๐Ÿ™ˆ

Dapatkan novel cinta yang penuh dengan debaran, keromantisan yang pasti mendebarkan hati andaโคโคโค Teaser - Cinta Teragung Si Budak Setan 2
******************************************* " Andi, bangun nak. Buka mata tengok daddy"

Kelopak mata yang tertutup itu, masih sepi. " Andika, anak daddy. Bangun! Tengok daddy"

Andika masih tak sedarkan diri. Kejung tanpa suara. " Andika!". Digoncang badan anaknya. " Buka mata Andika. Kita ke hospital". Tiada respon. Masih kaku.

Encik Radhir cepat bangun menelefon ambulan. Wajah tuanya cemas. Menggeletar segala jari jemari. " Andika, jangan tinggal daddy nak. Daddy hanya ada Andi. Jangan pergi nak" ๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’™ Teaser - Hantu Milah Cari Pakwe
********************************************* Hud berjalan ke depan pentas. Dia lihat muka Milah. โ€œ Ini jer yang boleh kau buat Milah. Aku sikit pun tak rasa apa-apa. By the way, lakonan kau tadi memang mantap. Pergi la audition watak hantuโ€. Hud tengok jam di dinding dewan. Dah pukul 9.30 malam. Nak kena balik apartment. โ€œ Hey Hud Haikal. Kau kena tolong aku. Please, aku rayu kat kauโ€. Milah tengok Hud. Dia berharap sangat Hud Haikal setuju menolongnya. " Kesian dekat kau hantu Milah. Apa yang kau buat langsung tak bagi effect kat aku lah. Nak takutkan aku konon. Ini Hud Haikal, tak gentar dengan sesiapa, apatah lagi dengan hantu macam kau. Kau duduk ler ketawa kat sini sampai pagi. Aku ada perkara yang lebih penting nak buat. Bye hantu Milahโ€. Hud kenyit mata kat Milah. Dia angkat sebelah tangan lambai perlahan-lahan kat Milah. Hud pusing badan. Dia terus berjalan keluar dewan.

Milah mendengus geram. โ€œ Dia tinggalkan aku macam tu jer. Eeeee, geramnya. Macam mana aku nak buat supaya dia setuju nak tolong aku. Aku tak nak jadi hantuuuuuuu!!!!โ€. *** UNTUK PRE ORDER, BOLEH DM/WHATSAPP*** TEKAN JE LINK KAT BIO TU SENANG๐Ÿ˜‰#novelista #lovenovel #novelbaru #novelmelayu #hantunovel #karyaseni #novelmania #karnadya #ebm2017 #dearnovels #novellimitededition #kaseharies #ctsbs #novelreadystock #karyatigadara #ctsbs2

5 NOVEL SERAM WAJIB BACA.
Kami nak bagi tahu 5 buah buku/novel yang wajib baca untuk peminat genre seram. Banyakkan novel seram, ini antara 5 yang sedap dan best. Pasti tak kecewa.
Nantikan next post ya! ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
#nextentrycomingsoon #blogpost #5novelseram #novelseram #bookstagram #bookreview #theulatbuku #writersbestfriend #novelmelayu

ุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…
.
Assalamu'alaikum semua..๐Ÿ˜Š
.
NOVEL MENGINTAI AKU DI NERAKA.
BY @hadi_fayyadh
.
Sebuah inspirasi picisan kisah benar sejak beberapa bulan lalu sebelum penulis berangkat ke Mekah, @hadi_fayyadh dipertemukan dengan seseorang yang mahu dikenali sebagai aleeya.
.
Kisah yang mendebarkan, sebuah kembara mencari Tuhan disebalik kekecewaan yang mencengkam. Apa yang mengejutkan dia ( Aleeya ) pernah berada dan berlegar-legar di dalam kawasan Disko yang telah terbakar dan ditinggalkan sekian lama, namun dia tidak menemukan apa-apa kesan.
.
Dia menyedari hakikat ini hanya setelah tiga bulan dia melalui pengalaman itu.
.
Bayangkan hampir sebulan dia berada disitu, apakah pengalaman yang dilaluinya sehingga seolah-olah disko itu masih hidup dan beroperasi seperti biasa.
.
Menurut laporan akhbar, disko itu telah terbakar dan hampir 40 orang pengunjung kelab malam terperangkap dan mati di dalamnya. Adakah wajah busuk, ngeri yang dia saksikan itu adalah roh mayat yang mati terbakar? .
Bagaimana plot kisahnya? Adakah setakat itu sahaja jarak perjalanannya?. Lelaki bertatoo yang dia temui siapa? .
Setelah dia menyemak dan membuat penelitian laporan Polis, alangkah terkejutnya dia apabila dia mendapat tahu bahawa lelaki itu.... Jeng .. Jeng ... "
.
Dapatkan novel #mengintaiakudineraka yang bakal membangkitkan rasa kehambaan dan saspen yang 100 kali ganda dari biasa.
.
Maka, jangan tunggu lagi. Ayuh dapatkan segera.
.
************************************
.
.
JOM PRE-ORDER FASA 2 SEKARANG!!! .
.
Eh jap..psstt..ada tambahan FREE GIFT lagi selain PERCUMA buku#MenatapMudalamDukaku..
.
Ada lagi???๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Nak tau??jom slide ke tepi gambar kat atas..๐Ÿ˜‰
.
Lagi pun promo Novel Mengintai Aku Di Neraka ni tidak ada dikedai-kedai buku ya..terhad untuk pembelian online dengan agent sah sahaja..๐Ÿ˜Ž
.
.
SAH TAWARAN FASA 2 BERMULA 11 DEC - 17 DEC 2017(sebelum jam 8 malam)
.
JOM KOMEN "NAK MADN",saya akan segera DM..
.
ATAU
.
Boleh taip whatsapp "MADN FASA 2" ke no โฌ‡โฌ‡โฌ‡
.
๐Ÿ“ฒ 012-2948582
๐Ÿ“ฒ 012-2948582
.
.
#preorderfasa2
#mengintaiakudineraka
#menatapMUdalamdukaku
#semusimdibarzakh#ketikaazazilberputusasa#semusimdimahsyar#novel#novelbestseller#novelmelayu

Pertemuan antara Johan Rizqin dan Erine Johanna bermula apabila gadis itu ditinggalkan mama dan papanya selama sebulan di bawah jagaan orang gajinya, Mak Munah. Oleh sebab dia kebosanan duduk di kampung, Erine menjadikan Johan Rizqin, mangsa usikannya
.
Masalahnya. Johan Rizqin sudah bertunang dengan Ain Humaira, anak angkat Mak Munah. Tetapi kehadiran Erine, menyebabkan Johan mula berubah hati. Entah kenapa, dia merasakan persaannya lain sejak diusik Erine. Tetapi untuk mendapatkan Erine, Johan terpaksa berdepan banyak cabaran
.
Walaupun begitu, Erine masih tidak boleh menerima cinta yang Johan berikan. Bukan kerana soal hati, bukan kerana tidak cinta, tetapi kerana amanah arwah suami Mak Munah kepada Johan. Erine merasakan dia menjadi penghalang kepada amanah itu
.
Gara-gara kenakalan dan sikap ingin tahunya untuk mencari siapa yang diamanahkan kepada Johan, Erine Berjaya merungkai seribu satu rahsia, teori dan konspirasi yang disimpan Mak Munah selama 23 tahun. Erine kemudian mula merancang dan membuat pakatan sulit untuk menyelamatkan Johan daripada dibunuh. Tapi, sehebat mana pun rancangannya, hebat lagi perancanggan Allah SWT
.
Adakah pengorbanan Erine kepada Johan, tidak sia-sia? Atau, hidupnya berakhir dengan hukuman mati? .
RM22 โฃ๏ธ
#novel #novelmelayu #novelmurah #awaksangatnakal #gilahashtag #bukubest #kedaibuku

KESUMA JIWA - #NorShiemahMdYasan
" Dijamin paling kelakar!
Ketawa tak hengat!
Bukan hero CEO!
Hero yang pemalas! "
.
Jom order..
Whatsapp: 0174108572
__
#Teaser
โ€œNak harapkn anak bujang seorg tu,mmg tak boleh haraplh.Kerja mkn tidur ajelh.Nsib baik ada Kesuma dgn Hakeem yg mnolong.Klau bkn mreka,siapa lgi?Tmbah lgi Si Kasim tu dh smbung belajar.โ€ Jwb Pak Saad yg mnymbung smula krjanya mnyusun pisang.
Aduh! Sakit sgt rasanya.Wlaupn hnya dgn kata2,nmun sudah ckup mmbuatkn hati bujangnya brgoncang. Abah ini pn,agak-agaklh nk mengata anak sndiri.Buatnya klau Si Kesuma tu pasang telinga,alangkh malunya.โ€œJiwa bkn tak nk tolong abah,cuma seru yg blum smpai lg.โ€ Sengih Jiwa mnampakkn barisan giginya yg putih.โ€œKlau nk tnggu seru kamu tu,alamatnya sampai pokok pisang brbuah durian pn seru kamu tu tk smpai lg.โ€
โ€œTerima kasihlh abah sbab mmahami.โ€ Pak Saad mnggelengkn kepala.โ€œHaish! Macam manalh kamu nk tanggung anak dara org kalau kamu tu malas nk krja,Jiwa.Nk suap guna apa?โ€
โ€œSuap pakai tanganlh abah.โ€ Jwb Jiwa yg mmbuatkn Pak Saad mmbulatkn matanya. โ€œBukan itu maksud abah. Kamu nk bgi makan apa kalau kamu tu malas kerja?Kamu ingt prempuan ni suka ke dgn llaki yg malas bkerja?โ€ โ€œAla abah,bgi mkn pisang pun dah kira okey.Mak tu,hari2 menu dia pisang.Hdup aje smpai skrng.โ€
โ€œKamu ni mnjwb aje krjanya,Jiwa.Lps ni abah nk buka kilang besi.Biar kamu beri anak dara mkn besi.โ€ Ujar Pak Saad prlahan nmun berbisa.
_
#kesumajiwa
#kombopisang
#readystock #cutepublication #CuteKreatif #NovelHot #novelmelayu #NovelOnline #hantunovel #tv3

HARGA DISKAUN KHAS SECARA ONLINE๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰ Rugi sangat2 kalau tak grab ni. Sempena EBM 2017๐Ÿ™ˆSiapa Nak Kombo Ni? Whatsapp je sis. Mcm biasa tekan je link kat bio tu๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Korang boleh whatsapp sis bgithu nak buku apa nnt sis tengok stock ade lagi dok?๐Ÿ˜† Bereh? Pakat2 ngan kawan okeyh gak. Jimat sikit postage boleh shareโ˜บ#novelista #lovenovel #novelbaru #novelmelayu #hantunovel #karyaseni #novelmania #karnadya #ebm2017 #dearnovels #novellimitededition #kaseharies #ideakreatif #novelreadystock #karyatigadara #ktd #novelsweet #novelonline #anaasapublication #fajarpakeer #novelpreorder #jualnovel #novelmurah

[RESERVED]
.
โœจNOVEL PRELOVED MELAYU RM10โœจ
.
๐Ÿ› harga preloved: RM10 each (tidak termasuk postage) .
CONDITION BUKU
-buku masih elok dan boleh dibaca
-bahagian tepi buku ada sedikit yellowing disebabkan aging (tak semua) -harga masih boleh nego mengikut condition and amount buku .
.
Come buy now! . ๐Ÿ“ฑboleh dm atau whatsapp ke +60172499623 utk beli
.

#bookstagram #bibliliophile #book #books #reading #bookshelf
#sayajualbuku #sayajualnovel #sayajual #sayajualnovelterpakai #sayajualnovelmurah #carousellmalaysia #preloved #novelpreloved #novelcinta #novelmelayu #novelmelayumurah

โœจNOVEL PRELOVED MELAYU RM10โœจ
.
๐Ÿ› harga preloved: RM10 each (tidak termasuk postage) .
CONDITION BUKU
-buku masih elok dan boleh dibaca
-bahagian tepi buku ada sedikit yellowing disebabkan aging (tak semua) -harga masih boleh nego mengikut condition and amount buku .
.
Come buy now! . ๐Ÿ“ฑboleh dm atau whatsapp ke +60172499623 utk beli
.

#bookstagram #bibliliophile #book #books #reading #bookshelf
#sayajualbuku #sayajualnovel #sayajual #sayajualnovelterpakai #sayajualnovelmurah #carousellmalaysia #preloved #novelpreloved #novelcinta #novelmelayu #novelmelayumurah

Iklan acah | IchLiebeDich โ€˜Siapa punya kerja?โ€™ Diam-diam hatinya bertanya.
Satu-satunya orang yang ada rekod buat macam ni hanya Faza seorang. Cepat-cepat Mika alihkan renungan penuh musykil ke wajah Faza. Nampaknya gadis itu asyik sangat buat hal sendiri. โ€œTak mungkin dia.โ€ Mika tergeleng bila menyedari yang dia terlebih fikir. โ€œTolong salin ni ya. Penting.โ€ Masa ini jugalah Encik Umar beri arahan.
Menggelabah Mika korek beg cari buku notanya. Bila dah cari tapi tak jumpa jugak sedangkan begnya taklah sebesar mana, apa lagi maknanya kalau bukan tertinggal buku. Bagus!
Terkelip-kelip mata Mika pandang bola kertas pada tangannya. โ€œJadilah daripada takde langsung.โ€ Dia menyungging sengih lega.
Namun tangan Mika menggeletar untuk terus menulis bila terbaca sesuatu pada kertas yang keronyok itu.
#ichliebedich #penerbitanbesq #fathifatim #novelmelayu #mikafaza #fiksifathi #iklanacah

EKSPO BUKU MALAYSIA 2017
22-24 DISEMBER 2017
BILIK MAWAR PWTC
BOOTH 14-15

Sabtu minggu depan 23/12/17, insya-Allah saya dan geng The Triplet akan berada di booth dr pagi hingga petang bersempena #EBM2017. Jomlah kita jumpa. Apa yang pasti ada potongan harga dan diskaun. Masa nilah boleh beli dan kumpul karya-karya saya dengan harga kasih sayang. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜ #niaqurratunaini
#novel #NovelMelayu #TheTriplet
#TheTripletsStory
#PerluKamu
#SuperbikeItuCinta
#EnPendekarMrCheese
#YouAreMyMrRight
#LoveMadeInVenice
#CintaTingkatTujuh
#SignalKiriUntukCinta
#DudaJanda #AwasDudaDiHadapan
#SatuMeterKeHati
#DudaDara #MrDudarella
#HeroPandangPertama
#penerbitanfajarpakeer #pfp #dearnovels #dn #pfpxdn #ekspobukumalaysia2017

Nak letgo novel lama2..cod area Dungun..All items rm8-9,postage rm7 #prelovednovel #novelmelayu #preloveditem

BUNUH
๐Ÿ“– SALE SALE SALE
๐Ÿ’ฐ HARGA : RM20 โŒ โžก RM15 โœ”
๐Ÿ“ฎ POSTAGE SM RM8, SS RM12
๐ŸŽ BELI 3 & KE ATAS FREE POSTAGE
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +601151313585
๐Ÿ‘ง Untuk warga CAIRO , boleh hubungi admin jelita +201111302972
.
Jauh manapun kau berjalan, tinggi manapun tingkat universiti kau, tanpa restu keluarga, kau rasa kau boleh berjaya? Mana ada orang mampu berlayar tanpa kompas, satu kerja gila dengan hanya melihat tenggelam timbulnya matahari, kelipnya bintang menjadi jurupandu kapal kecil. Lari dalam rumah, meletakkan keluarga paling belakang dalam setiap keputusan, kau rasa kau sudah mampu jadi wira? Mimpi sahajalah!
Bayu Aleesya seorang gadis lepasan universiti yang tidak pernah terkeluar dari zon selesanya. Hidup dalam sangkar emas, dikawal ketat geraknya hingga membuatkan dia rasa terpenjara. Walau sudah bergelar mahasiswa kelas aatu, masih ada bodoh dalam bijaknya. Bayu antara perempuan paling bodoh, meninggalkan manusia-manusia penting dalam hidupnya demi membuktikan dia mampu hidup atas kakinya sendiri. Kerana kebodohannya, kerana akal pendeknya, Bayu akhirnya terperangkap bersama-sama di dalam watak-watak yang dia cari. Bayu perlu cari jalan pulang, atau satu-satunya jalan pulang yang dia ada adalah mati!
.
#bukulejen #buku #novel #novellejen #novellejenmurah #bukulejenpress #bukulejenmurah #lejen #lejenpress #novelmurah #novelmelayu
#novelmelayumurah #novelmalaysia #novelgrafik
.
-admincun

Terbitan : aromakata
ISBN : 978-967-1556-0-3
Harga : RM 25 (SM) // RM 28 (SS)
Genre : Cinta/Keluarga/Sahabat

BLURB:

Nama aku Akram dan ini kisah cinta aku.
Mula-mula aku kenal erti cinta tu dengan Maira. Kiranya Maira ni... girl crush aku. Tapi sayangnya... dia anggap aku ni as a friend jer! Damn... sakitnya tuh disini! It's okay... aku pesan kat hati mungkin Maira ni bukan jodoh terbaik aku.

Masa kat kenduri si Maira ni... aku terserempak dengan minah senget! Nama dia, Bella. Ya Tuhan, seriously dia ni memang senget giler! Ada ke patut dia nak try test masuk dalam hati aku. Masalahnya... muat ke dia nak masuk dalam hati aku!
Nak dijadikan cerita, mak aku buat hal. Ada ke patut dia mintak aku kahwin koboi!
Jadi aku terpaksalah cari calon isteri koboi jugak. Tapi... siapa?
"Tolong jadi calon isteri saya, boleh?"
tanya aku pada Bella.
Ya, aku bikin kerja gila!
Aku terpaksa pilih Bella sebagai calon isteri koboi aku! Siapa lagi yang layak... kalau bukan minah senget macam dia. Aku sebenarnya tak yakin yang dia akan accept permintaan merapu aku tu.
Tapi dia balas... "Saya sudi kahwin dengan awak!"
Alamak!
Padahal plan aku nak jadikan dia tu calon isteri koboi... sebab nak olok-olok dengan mak aku jer.
Tapi disebabkan plan 'cerdik pandai' aku tu, maka aku sah jadi suami dia.

Aku tak KENAL dia siapa!
Aku tak CINTA kan dia pun sebenarnya!

Kiranya perkahwinan aku dan Bella... bukan atas dasar cinta. Tapi untuk penuhi permintaan mak aku!
Mampukah aku untuk jatuh cinta pada Bella? Sedangkan aku tekad untuk tutup hati aku demi cinta!
Namun ada sesuatu pasal Bella yang buatkan aku tertanya-tanya...
Kenapa dia sanggup kahwin dengan aku?

Wajahnya sungguh menawan. Tapi sukar untuk ditawan.
Dialah... THE PERFECT Miss B.

#NovelMelayu
#NovelCinta
#TerbitanAromakata
#aromakata
#ThePerfectMissB
#SayaJualNovel

Terbitan : aromakata
ISBN : 978-967-1556-0-3
Harga : RM 25 (SM) // RM 28 (SS)
Genre : Cinta/Keluarga/Sahabat

BLURB:

Nama aku Akram dan ini kisah cinta aku.
Mula-mula aku kenal erti cinta tu dengan Maira. Kiranya Maira ni... girl crush aku. Tapi sayangnya... dia anggap aku ni as a friend jer! Damn... sakitnya tuh disini! It's okay... aku pesan kat hati mungkin Maira ni bukan jodoh terbaik aku.

Masa kat kenduri si Maira ni... aku terserempak dengan minah senget! Nama dia, Bella. Ya Tuhan, seriously dia ni memang senget giler! Ada ke patut dia nak try test masuk dalam hati aku. Masalahnya... muat ke dia nak masuk dalam hati aku!
Nak dijadikan cerita, mak aku buat hal. Ada ke patut dia mintak aku kahwin koboi!
Jadi aku terpaksalah cari calon isteri koboi jugak. Tapi... siapa? "Tolong jadi calon isteri saya, boleh?" tanya aku pada Bella.
Ya, aku bikin kerja gila!
Aku terpaksa pilih Bella sebagai calon isteri koboi aku! Siapa lagi yang layak... kalau bukan minah senget macam dia. Aku sebenarnya tak yakin yang dia akan accept permintaan merapu aku tu.Tapi dia balas... "Saya sudi kahwin dengan awak!" Alamak!
Padahal plan aku nak jadikan dia tu calon isteri koboi... sebab nak olok-olok dengan mak aku jer.
Tapi disebabkan plan 'cerdik pandai' aku tu, maka aku sah jadi suami dia.

Aku tak KENAL dia siapa!
Aku tak CINTA kan dia pun sebenarnya!

Kiranya perkahwinan aku dan Bella... bukan atas dasar cinta. Tapi untuk penuhi permintaan mak aku!
Mampukah aku untuk jatuh cinta pada Bella? Sedangkan aku tekad untuk tutup hati aku demi cinta!
Namun ada sesuatu pasal Bella yang buatkan aku tertanya-tanya...
Kenapa dia sanggup kahwin dengan aku?

Wajahnya sungguh menawan. Tapi sukar untuk ditawan.
Dialah... THE PERFECT Miss B.

#NovelMelayu
#NovelCinta
#TerbitanAromakata
#aromakata
#ThePerfectMissB
#SayaJualNovel

Morning,cake, green tea... #backupcinta #epilogkita #dalamketerpaksaan.

Ebm dah dekat. Banyak novel baru keluar -nampak sangat menyelerakan dari penulis2 jebat pula tu.
Dalam buat list ebm mana tahu hampa nak selit tiga baby ni ๐Ÿ˜‰

Kisah biasa tapi insya-Allah masih boleh buat anda senyum, gelak, menangis.

Buku baru aku? ๐Ÿ™ˆ.. tak ada jawapan nih.. hahahahha.. #keepwriting #novelmalaysia #novelmelayu #novellover #book #books #bookstagram #booklover #ieyasya #penulisan2u #karyaseni #kaseh #allaboutlove #supportsemuapenulis

Tajuk : Aku Lelakimu
Penulis : Sara Aisha
Harga : RM29.00
ISBN : 978-967-469-062-5

Sinopsis
"I'm the only PhD in serial murder." - Ted Bundy
"You could smell the blood." - Richard Ramirez
Membaca pengakuan daripada pembunuh bersiri terkenal dunia sudah cukup menggerunkan. Tetapi, bagaimana kalau anda yang jadi sasaran?
Bekerja sebagai seorang wartawan jenayah membuatkan Tihani Rose sudah terlalu lali dengan mayat dan pembunuhan. Namun satu panggilan pada malam itu, mengubah segala-galanya. "Tihani Rose, suara kau memang manis." Dia diselamatkan oleh seorang lelaki yang langsung tidak dijangka-jangka. Lelaki yang pernah menghentak jantungnya dengan pengakuan... "I am obsessed with serial killers." Kemunculan Alexander Aryan bukan sekadar itu. Datangnya membawa memori silam dua belas tahun lalu. Katanya, mahu menjaga dan melindungi. Tetapi, benarkah dia sekadar seorang pelindung? "Izinkan I ambil mood musim luruh ni, izinkan I guna keberanian yang tiba-tiba muncul ni, untuk luahkan apa yang ada dalam hati I." - Tihani Rose "Tia, don't do this. You're hurting yourself." - Alexander Aryan
Bila seorang demi seorang remaja perempuan dibunuh, Tihani akhirnya mengetahui kebenarannya. Mereka semua dijadikan bahan latihan sebelum White Killer mendapatkan dia. "You shall be my masterpiece, Tihani Rose." - White Killer
Tetapi White Killer tersilap besar. Tihani Rose tidak akan semudah itu menyerah. Untuk setiap titis air mata yang mengalir, setiap titis darah yang menitik dan setiap penderitaan yang dia tanggung, Tihani akan melawan semula. "Kau nakkan nyawa aku? Baik. Bring it on. Malam ini, hanya akan ada salah seorang daripada kita yang selamat." - Tihani Rose
Cabaran akhirnya dilempar. Mereka sudah sama-sama jadi gila. Dan Alex semakin terdesak! Mampukah dia jadi sang penyelamat? Atau dia perlu membebaskan kegilaannya sendiri? Kerana sesungguhnya, dia juga bukan manusia biasa.
.
.
Berminat boleh whatsapp 0168751925 ATAU klik di bio saya untuk terus orderย ๐ŸŒน .
.
#belibukuonline #belibukuonlineperak #bukuonline #bukuonlineperak #akulelakimu #novelakulelakimu #bestseller #karyaseni #novelmelayu

Tajuk : Suamiku Si Mata Biruย 
Penulis : Evelyn Rose
Harga : RM23.00
ISBN : 9789674690533

Sinopsis
Sampai bila perkahwinan ini perlu menjadi satu rahsia antara kita?
โ€œKau tetapkanlah Ya Allah agar hati ini hanya akan mencintai seorang lelaki yang sudah Kau tetapkan untuk menjadi suamiku. Janganlah Kau biarkan aku jatuh cinta pada manusia yang salah. Amin, Ya Rabbalalamin... Sesungguhnya Engkau Maha Mengetahui, Ya Allah. Aku serahkan hidup dan matiku di tangan-Mu...โ€
Lalu takdir pun terlukis indahโ€ฆ

James Howards. Senyumannya manis, wajahnya kacak dengan anak mata biru muda. Ramah dan selalu tersenyum, bicaranya penuh ilmu.

Suziliana Irina โ€“ Gadis Melayu yang cantik dan pintar, sedang melanjutkan pelajaran di peringkat PhD di Newcastle. Orangnya tegas dan hatinya keras. Disangkakan dirinya sapiosexual
tapi saat bertemu James Howards, dia jadi Zulaikha yang terkejarkan Yusuf.
I want this guy.

Itu kata hati Suziliana Irina tatkala dia bertemu James Howards. Tapi mampukah mereka bersatu dengan seribu satu perbezaan di antara mereka ? โ€œAwak seperti salji yang putih bersihโ€ฆ Dan saya pula debu yang kotor kepada awak.โ€
- James Howards โ€œYa Allah, aku lepaskan dia kerana-Muโ€ฆโ€ - Irina

Namun takdir pertemukan mereka lagi saat hatinya mula melupakan. Bukan sekali tetapi tiga kali. Adakah itu petanda daripada Tuhan ? Atau ujian daripada-Nya sekali lagi ? โ€œ Waktu awal perkenalan kita apa yang saya nampak pada awak hanyalah lelaki Inggeris, agnostik dan British, dan saya pula Asian, Melayu dan Muslim. Saya terlalu fokus pada perbezaan antara kita padahal kita punyai banyak sangat persamaan. Terlalu banyak keindahan yang kita kongsi bersamaโ€ฆโ€ - Irina โ€œKita kahwin ? Kahwin rahsia. Ayah saya aje yang tahu nanti.โ€ โ€“ Irina
Dek mahu menjaga hati keluarga, mereka kahwin rahsia. Persoalannya, sampai bila perkahwinan itu perlu menjadi rahsia antara mereka ?
.
.
Berminat boleh whatsapp 0168751925 ATAU klik di bio saya untuk terus orderย ๐ŸŒน .
.
#belibukuonline #belibukuonlineperak #bukuonline #bukuonlinePerak #suamikusimatabiru #evelynRose #novelmelayu #adaptasidrama #adaptasinovel

#muridkusuamiaku dah ada stok ye..
.
Berminat boleh whatsapp 0168751925 ATAU klik di bio saya untuk terus orderย ๐ŸŒน .
.
#cahayaainnย 
#adaptasidramaย 
#adaptasinovel #belibukuonline #belibukuonlinePerak #bukuonlineperak #bukuonline #novelmelayu

__ PRELOVED NOVEL
.
.
||| ANTOLOGI CERPEN ^10^ |||
.
๐Ÿ‘‰ 10 orang penulis yang ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
๐Ÿ‘‰ 10 kisah yang ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
__ RM15.00 (exclude postage)
__ Condition 10/10
__ Berminat??? Sila DM atau Whatsapp 016.680 8531
.
.
#geroboktinta
#novelprelovedmurah
#novelterpakai
#novelmelayu
#novelmelayuterpakai
#novelmelayumurah

GILA : KUMPULAN CERITA KONTOT
๐Ÿ“– SALE SALE SALE
๐Ÿ’ฐ HARGA : RM15 โŒ โžก RM10 โœ”
๐Ÿ“ฎ POSTAGE SM RM8, SS RM12
๐ŸŽ BELI 3 & KE ATAS FREE POSTAGE
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +601151313585
๐Ÿ‘ง Untuk warga CAIRO , boleh hubungi admin jelita +201111302972
.
Gila?
Terencat - mental - psiko - obsesi - terlampau.
Letak sahaja sebelum, selepas, atau di antara apa-apa perkataan - kata 'gila' boleh masih digunakan. Luwes, dan menyeluruh untuk apa sahaja - harta - seks - kerja - kentang - orang -aku - kau.
Gila ada di mana-mana. Berikutan itu, inilah himpunan cerita-cerita gila yang gila dahsyat!
Kau dan aku boleh relate. Sebab apa? Sebab kita semua gila
.
#bukulejen #buku #novel #novellejen #novellejenmurah #bukulejenpress #bukulejenmurah #lejen #lejenpress #novelmurah #novelmelayu
#novelmelayumurah #novelmalaysia #novelgrafik
.
-admincun

Dengan narasinya yang cerdas, rupanya kisah Sirkus Pohon tak lain dan tak bukan adalah sebuah kisah cinta juga.
.
Cerita cinta Hobri dan Dinda, Tegar dan Tara, serta kutilang jantan dan betina yang bersarang di pohon delima depan rumah Hobri. Cinta akan selalu memihak mereka yang menunggu katanya.
.
Bagaimana dengan kisah cintamu? Sabarkah menunggu?
.
#sirkuspohon #andreahirata #novelmelayu #fiksi #bestsellernovel #bookblogger #kutipan buku #hobibaca #booklover #booknerd #bookish #readingtime

Ubat kekecewaan.. xdapat nonton kite bace jelah..
#jibam
#jibamneedsupport
#ujang
#novelmelayu
Tq intan
@norhafizamohamed
@wanapis

PERINGATAN MANJA TERAKHIR!!!. Mana lah tahu, ada yg dah siap tulis review tapi tak post lg...cepat!cepat!cepat! Ada masa lagi. Post jangan tak post, tag kami ya...itu penting. ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
#Repost @dulatbuku with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Hai Korang! Selamat Pagi. Kami nak bagi peringatan manja...contest #ulasgayasendiri masih berjalan. Kami extend sehingga 15 DEC 2017 11:59:59 PM. Peluang masih terbuka, cepat! cepat! cepat! Banyak buku nak beri percuma ni. Cuba je, jangan malu, jangan segan. Ulas apa saja yang korang rasa ๐Ÿค—
#bookreview #novelmelayu #ulasgayasendiri #ulasanbuku #books #booklovermalaysia #membacaitubuktiandabijaksana #membacaitustyle #malaysiareads #bookstagram

Alhamdulillah. Rupa-rupanya, ramai juga yang cari You Are My Mr.Right ni. Kat tangan saya tak ada stok. Kat laman web pun buat masa ni tak ada stok. Lepas tu, dapat info lagi, nak beli Hero Pandang Pertama kat laman web pun dah out of stock jugak.
Jadinya, marilah membeli-belah masa EBM nanti ya. Ataupun, untuk Hero Pandang Pertama boleh intai-intai kat kedai buku. You Are My Mr.Right tu macam susah sikit nak jumpa.
Kalau ada apa-apa info, saya akan beritahu.
Terima kasih kepada awak yang sudi kumpul karya-karya saya. Nak beli novel-novel saya yang lain, masih lagi boleh. Insya-Allah, masih ada stok. Apa yang bestnya oder melalui laman web ni? Pertama, penghantaran PERCUMA. Kedua, beli 3 buah novel, dapat diskaun RM9.00 dan penghantaran masih PERCUMA. Best, kan? Jadi, jomlah shopping novel kat www.penerbitanfajarpakeer.my

#YouAreMyMrRight
#HeroPandangPertama
#niaqurratunaini
#novel
#novelmelayu
#PenerbitanFajarPakeer
#pfp
#ebm
#ebm2017
#ekspobukumalaysia2017

*Advertising on behalf of my cousin*
.
CINTA KAU DAN AKU
by Siti Rosmizah
.
Price : RM10
.
Self pick up Shah Alam Seksyen 32 (NO POSTAGE)
.
WHATSAPP 0133144310(nida) IF INTERESTED
.
#novelmelayu #novelmelayupreloved #novelterpakai #novelterpakaimurah #prelovednovelmelayu #prelovednovelmurah #prelovednovel #sayajualnovelmurah #prelovedmalaynovel #cintakaudanaku #sitirosmizah #novelrm10

*Advertising on behalf of my cousin*
.
KAU ILHAMKU
by Ahmad Fuad
.
Price : RM6
.
Self pick up Shah Alam Seksyen 32 (NO POSTAGE)
.
WHATSAPP 0133144310(nida) IF INTERESTED
.
#novelmelayu #novelmelayupreloved #novelterpakai #novelterpakaimurah #prelovednovelmelayu #prelovednovelmurah #prelovednovel #sayajualnovelmurah #prelovedmalaynovel #kauilhamku #ahmadfuad #novelrm6

*Advertising on behalf of my cousin*
.
SETIAKU UNTUKMU
by Sue Isma
.
Price : RM6
.
Self pick up Shah Alam Seksyen 32 (NO POSTAGE)
.
WHATSAPP 0133144310(nida) IF INTERESTED
.
#novelmelayu #novelmelayupreloved #novelterpakai #novelterpakaimurah #prelovednovelmelayu #prelovednovelmurah #prelovednovel #sayajualnovelmurah #prelovedmalaynovel #setiakuuntukmu #sueisma #novelrm6

*Advertising on behalf of my cousin*
.
MERDU LIRIK KASIH
by Durrah Fatiha
.
Price : RM6
.
Self pick up Shah Alam Seksyen 32 (NO POSTAGE)
.
WHATSAPP 0133144310(nida) IF INTERESTED
.
#novelmelayu #novelmelayupreloved #novelterpakai #novelterpakaimurah #prelovednovelmelayu #prelovednovelmurah #prelovednovel #sayajualnovelmurah #prelovedmalaynovel #merdulirikkasih #durrahfatiha #novelrm6

*Advertising on behalf of my cousin*
.
BINI AKU TOMBOY KE?
by Arisa Eriza
.
Price : RM6
.
Self pick up Shah Alam Seksyen 32 (NO POSTAGE)
.
WHATSAPP 0133144310(nida) IF INTERESTED
.
#novelmelayu #novelmelayupreloved #novelterpakai #novelterpakaimurah #prelovednovelmelayu #prelovednovelmurah #prelovednovel #sayajualnovelmurah #prelovedmalaynovel #biniakutomboyke #arisaeriza #novelrm6

*Advertising on behalf of my cousin*
.
LOVE YOU MR ARROGANT
by Aliesha Kirana
.
Price : RM6
.
Self pick up Shah Alam Seksyen 32 (NO POSTAGE)
.
WHATSAPP 0133144310(nida) IF INTERESTED
.
#novelmelayu #novelmelayupreloved #novelterpakai #novelterpakaimurah #prelovednovelmelayu #prelovednovelmurah #prelovednovel #sayajualnovelmurah #prelovedmalaynovel #loveumrarrogant #loveyoumrarrogant #alieshakirana #novelrm6

*Advertising on behalf of my cousin*
.
PERLU KAMU
by Nia Qurratun'aini
.
Price : RM6
.
Self pick up Shah Alam Seksyen 32 (NO POSTAGE)
.
WHATSAPP 0133144310(nida) IF INTERESTED
.
#novelmelayu #novelmelayupreloved #novelterpakai #novelterpakaimurah #prelovednovelmelayu #prelovednovelmurah #prelovednovel #sayajualnovelmurah #prelovedmalaynovel #perlukamu #niaqurratunaini #novelrm6

*Advertising on behalf of my cousin*
.
PROTECT THE BOSS
by Ellyne Alyana
.
Price : RM6
.
Self pick up Shah Alam Seksyen 32 (NO POSTAGE)
.
WHATSAPP 0133144310(nida) IF INTERESTED
.
#novelmelayu #novelmelayupreloved #novelterpakai #novelterpakaimurah #prelovednovelmelayu #prelovednovelmurah #prelovednovel #sayajualnovelmurah #prelovedmalaynovel #protecttheboss #ellynealyana #novelrm6

*Advertising on behalf of my cousin*
.
BILA HATI KATA SAYANG
by Marissa
.
Price : RM6
.
Self pick up Shah Alam Seksyen 32 (NO POSTAGE)
.
WHATSAPP 0133144310(nida) IF INTERESTED
.
#novelmelayu #novelmelayupreloved #novelterpakai #novelterpakaimurah #prelovednovelmelayu #prelovednovelmurah #prelovednovel #sayajualnovelmurah #prelovedmalaynovel #marissa #bilahatikatasayang #novelrm6

*Advertising on behalf of my cousin*
.
KAMI DAH KAHWINLAH!
by Lisa Muhamad
.
Price : RM6
.
Self pick up Shah Alam Seksyen 32 (NO POSTAGE)
.
WHATSAPP 0133144310(nida) IF INTERESTED
.
#novelmelayu #novelmelayupreloved #novelterpakai #novelterpakaimurah #prelovednovelmelayu #prelovednovelmurah #prelovednovel #sayajualnovelmurah #prelovedmalaynovel #kamidahkahwinlah #lisamuhamad #novelrm6

*Advertising on behalf of my cousin*
.
TIKA CINTA BERPALING
by Zulaila Zakaria
.
Price : RM6
.
Self pick up Shah Alam Seksyen 32 (NO POSTAGE)
.
WHATSAPP 0133144310(nida) IF INTERESTED
.
#novelmelayu #novelmelayupreloved #novelterpakai #novelterpakaimurah #prelovednovelmelayu #prelovednovelmurah #prelovednovel #sayajualnovelmurah #prelovedmalaynovel #tikacintaberpaling #zulailazakaria #novelrm6

*Advertising on behalf of my cousin*
.
AKAN KUTUNGGU
by Sania Yasmin
.
Price : RM6
.
Self pick up Shah Alam Seksyen 32 (NO POSTAGE)
.
WHATSAPP 0133144310(nida) IF INTERESTED
.
#novelmelayu #novelmelayupreloved #novelterpakai #novelterpakaimurah #prelovednovelmelayu #prelovednovelmurah #prelovednovel #sayajualnovelmurah #prelovedmalaynovel #akankutunggu #saniayasmin #novelrm6

*Advertising on behalf of my cousin*
.
SIAPA ORANG GAJIKU
by Azimah Lily
.
Price : RM6
.
Self pick up Shah Alam Seksyen 32 (NO POSTAGE)
.
WHATSAPP 0133144310(nida) IF INTERESTED
.
#novelmelayu #novelmelayupreloved #novelterpakai #novelterpakaimurah #prelovednovelmelayu #prelovednovelmurah #prelovednovel #sayajualnovelmurah #prelovedmalaynovel #siapaorggajiku #siapaoranggajiku #azimahlily #novelrm6

*Advertising on behalf of my cousin*
.
KERANA DIA SUAMIKU
by Cahaya Ainn
.
Price : RM6
.
Self pick up Shah Alam Seksyen 32 (NO POSTAGE)
.
WHATSAPP 0133144310(nida) IF INTERESTED
.
#novelmelayu #novelmelayupreloved #novelterpakai #novelterpakaimurah #prelovednovelmelayu #prelovednovelmurah #prelovednovel #sayajualnovelmurah #prelovedmalaynovel #keranadiasuamiku #cahayaainn #novelrm6

Most Popular Instagram Hashtags