[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#novelmelayu

32632 posts

TOP POSTS

Carta Terlaris Mingguan.
Minggu Ketiga September.

Tahniah kepada semua Penulis dan terima kasih kepada pembaca yang terus memberi sokongan terhadap Penerbitan Fajar Pakeer. Terima kasih.

Untuk melanggan boleh terus layari www.penerbitanfajarpakeer.my atau WhatsApp ke 019-6128069.

#cartaterlaris #novelpfp #novelmelayu #penerbitanfajarpakeer #pfpxdn

Yippieeeeee πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜šπŸ˜šπŸ˜š Thank u @mama_lieyza and @fattahaminz πŸ€—β€πŸ€—β€πŸ€—β€ #fattahamin #wanitaterindah #Fattahrians #novelmelayu

Preloved Novel πŸ““

Title : Mr. Fussy Or Mr. Cool
Written by : Lieya Ieza
Condition : 8/10
Normal Price : RM24.00
Preloved Price : RM15.00

Berminat? Dm πŸ‘€

#novelmelayu #prelovednovel #jitra #kedah

Tajuk : Dear Ustaz, Will You Marry Me?
Penulis : Ameera Ameer
Harga : RM25.00
ISBN :
Sinopsis
Benarkah dengan bersemuka dan bertentang mata sahaja kita boleh jatuh cinta?

Nay! Itu semua karut dan bagi Hazel, ianya langsung tidak relevan dengan dirinya. Lebih-lebih lagi apabila hati sudah mula terjatuh suka kepada seseorang dengan hanya mendengar suara.

Ya suara!

Siti kata dia gila tapi dia peduli apa yang penting hatinya sudah betul-betul suka. Siapa pun orangnya dia langsung tak ambil kira biar berlainan bangsa dan agama. Dan kerana suka juga, dia sanggup melakukan apa sahaja walaupun terpaksa tebalkan muka sehingga Siti geleng kepala. β€œRumah ustaz handsome tu dekat mana?” – Hazel β€œAmboi, sampai rumah ustaz kau tanya. Takkan kau nak pergi terjah ke rumah ustaz pulak?” – Siti

Bagi Ustaz Anas, kehadiran Hazel begitu menduga imannya. Apa tidaknya, sikap berani Hazel sering membuat dia pening kepala dan selalu merah muka. Degupan jantungnya semakin tidak sekata apabila dilamar secara tiba-tiba. Fikirnya, Hazel memang dah gila! β€œSaya sukakan ustaz. Sukakan agama ustaz dan cara hidup ustaz. Ajar saya tentang islam. Bimbing saya menjadi seorang muslim. Saya nak kahwin dengan ustaz dan jadi isteri ustaz.”– Hazel

Yang difikirkan senang rupanya tidak semudah yang disangkakan. Ustaz yang disangka mudah dijinakkan rupanya begitu kaku dan teguh pendiriannya. Huluran cintanya ditolak dan dengan hati yang kecewa, Hazel mengundur diri dan terus kembali ke ibu kota.

Setelah berbulan lamanya mereka terpisah, akhirnya mereka dipertemukan semula kerana bekerja di bawah satu bumbung yang sama. Hazel kalut tetapi ustaz Anas tetap tenang dan cuba mencari ruang. β€œSaya nak beri telefon saya tapi saya cuma ada satu telefon saja. Habis tu macam mana saya nak berhubung dengan Hazel. Nak mesej, whatsapp, wechat, line atau skype?” – Ustaz Anas β€œEh! Ustaz reti eh guna semua applikasi tu? Saya ingat ustaz cuma tahu berhubung melalui surat aje.”- Hazel β€œManusia boleh berubah kan?”- Ustaz Anas

#dearustazwillyoumarryme
#novelmelayu
#novelbaru

πŸ€“βœŒπŸΌοΈπŸ“Έ Buat mereka yang ingin mendapatkan novel adaptasi Mencintaimu Mr. Photographer sila ikut cara di bawah.

MENCINTAIMU MR.PHOTOGRAPHER
RM23 (Sem. Malaysia)
RM26 (Sabah/Sarawak)
Tiada sebarang caj dikenakan untuk penghantaran. PERCUMA. Penghantaran menggunakan Pos Laju.

Cara-Cara Melanggan Novel-Novel PFP
1. Pembayaran boleh dibuat melalui akaun Maybank Penerbitan Fajar Pakeer 564212503591. BAKI TIDAK AKAN DIKEMBALIKAN.
2. Whatsapp 0196128069 slip pembayaran berserta tajuk novel atau pakej, nama penuh, alamat & nombor telefon anda
3. Pesanan diproses dalam masa 1-2 hari bekerja

Mesti beli! Hanya yang terbaik bersama PFP.

#novelpfp #novelmelayu #mencintaimumrphotographer #emmamariam #penerbitanfajarpakeer #pfp #dramaastro #dramaadaptasi #syafiqkyle #hannahdelisha #amfcselamanya

Ni tersilap info ni. 200 untuk pembelian novel, dapat free bookmark special tuuu. Pembelian 200 ke atas tak dapat bookmark tu. πŸ˜‚ btw thnks for your wish brooo 😊

#Repost @amsyarhadi (@get_repost)
・・・
Dah selamat sampai. Alhamdulillah.
Tahniah untuk penulis Ery Aieril sebab berjaya terbitkan mini novel ni walaupun terhad hanya 200 buah saja.
InsyaAllah akan baca dalam masa terdekat ni.
Happy birthday juga bruh.
Teruskan menulis dan tulislah apa yang kita suka. Asalkan tulisan kita tu bawa kebaikan untuk diri kita dan juga untuk orang yang baca hasil tulisan kita.
#SayapCintaUntukDia
#NovelMelayu

MOST RECENT

Video 9:

Jom saksikan mlm ni ok semua!! Dengarkan kisah ank2 tahfiz darul Quran yg terbakar hr tu..Subhanallah, Allah nk tunjukkan kuasa dia sblm hr kebakaran..seram sejuk den dgr..😒😒 Dengar sampai habis ok.. Admin dapat bukan senang.. Jadikan la ini sebagai pengajaran
LIKE AND COMMENTS
Al-Fatihah
Pengumuman video ini admin akan send sdkit2 sbb ia terlalu panjang.. So siapa yg x sbr utk sampai abis tu.. Bersabar jela ye.
LIKE AND COMMENTS
#mycoffeeprince #sukasayatak #heroseorangcinderella #mencintaimuphotographer #pinggantakretaknasitakdingin #ensuamimatsallihcelup #lofattah #shhhiloveyou #syurganur #maharajalawakmega #runningman #biarakujadipenunggu #jangangangguaku #7harimencintaiku #surihatimrpilot #novel #novelmelayu #novelcinta #novellimitededition #sayangkukaptainmukhris #buntat #sayangpapasayatak #isterituanehsan #tv3 #padamukubersujud #hantupunyabos #urusanhaticikdramaqueen #kingcoco #realfollowers

Video 6:

Jom saksikan mlm ni ok semua!! Dengarkan kisah ank2 tahfiz darul Quran yg terbakar hr tu..Subhanallah, Allah nk tunjukkan kuasa dia sblm hr kebakaran..seram sejuk den dgr..😒😒 Dengar sampai habis ok.. Admin dapat bukan senang.. Jadikan la ini sebagai pengajaran
LIKE AND COMMENTS
Al-Fatihah
Pengumuman video ini admin akan send sdkit2 sbb ia terlalu panjang.. So siapa yg x sbr utk sampai abis tu.. Bersabar jela ye.
LIKE AND COMMENTS
#mycoffeeprince #sukasayatak #heroseorangcinderella #mencintaimuphotographer #pinggantakretaknasitakdingin #ensuamimatsallihcelup #lofattah #shhhiloveyou #syurganur #maharajalawakmega #runningman #biarakujadipenunggu #jangangangguaku #7harimencintaiku #surihatimrpilot #novel #novelmelayu #novelcinta #novellimitededition #sayangkukaptainmukhris #buntat #sayangpapasayatak #isterituanehsan #tv3 #padamukubersujud #hantupunyabos #urusanhaticikdramaqueen #kingcoco #realfollowers

Kombo Autumn ke kombo Aum?
Nak tau Aum tak aum kena baca dulu.

Pre Order sehingga 9/10. Free Postage.
Cepat... Jangan ketinggalan.
PM penerbitan Kaseh
#novelbaru #novelmelayu #bookcafe #ciktet #airaeddy #pilihkaseh #terimakaseh
It’s all about love

DWI MANDREM CINTA ❀❀❀
Terbaharu terbitan #Lovenovel
Beli kombo lebih JIMAT lebih MURAH
❀ FIRDAUS BUAT JANNAH - #Danisyarahmat
❀ AWAK DAH CURI HATI SAYA - #LuvisEija
__
Pre order whatsapp: 0174108572
.
#Novelbaru #NovelOnline #OnlineBookstore #jualnovel #salegaji #hantunovel #TitianCinta #zulariffin #FirdausBuatJannah #AwakDahCuriHatiSaya #Dfan #KakiNovel #NovelMelayu #KakiDrama #Sabah #Sarawak #NovelMurah

Video 7:

Jom saksikan mlm ni ok semua!! Dengarkan kisah ank2 tahfiz darul Quran yg terbakar hr tu..Subhanallah, Allah nk tunjukkan kuasa dia sblm hr kebakaran..seram sejuk den dgr..😒😒 Dengar sampai habis ok.. Admin dapat bukan senang.. Jadikan la ini sebagai pengajaran
LIKE AND COMMENTS
Al-Fatihah
Pengumuman video ini admin akan send sdkit2 sbb ia terlalu panjang.. So siapa yg x sbr utk sampai abis tu.. Bersabar jela ye.
LIKE AND COMMENTS
#mycoffeeprince #sukasayatak #heroseorangcinderella #mencintaimuphotographer #pinggantakretaknasitakdingin #ensuamimatsallihcelup #lofattah #shhhiloveyou #syurganur #maharajalawakmega #runningman #biarakujadipenunggu #jangangangguaku #7harimencintaiku #surihatimrpilot #novel #novelmelayu #novelcinta #novellimitededition #sayangkukaptainmukhris #buntat #sayangpapasayatak #isterituanehsan #tv3 #padamukubersujud #hantupunyabos #urusanhaticikdramaqueen #kingcoco #realfollowers

.
Tajuk : BAU SEMANGAT ANAK MUDA
Penulis : Nami Cob Nobbler
.
Sinopsis :
Novel ini mengisahkan seorang anak muda, yang bernama Nizam, semasa hidup kecilnya bertemu dengan seorang brader grunge yang menggelarkan dirinya sebagai Dave, sempena nama pemain dram Nirvana, Dave Grohl (walhal nama sebenar Daud).
.
Nizam mengenali Nirvana dari awal hidupnya, dan dari situ beliau mengenali band-band grunge yang lain, tetapi persekitaran yang konservatif membataskan minat beliau untuk muzik ini. Pada akhirnya, beliau berjumpa dengan Hafiz, kawan satu sekolah yang kemudiannya menjadi sahabat baik, dan pada hari Kurt Cobain mengacukan senapang patah, harapan Nizam untuk menjadi rock star dipendam dalam-dalam.
.
Lima tahun kemudian, Nizam bertemu dengan Hafiz, yang mempunyai rock band, lalu berkenalan dengan gitaris yang hidupnya misteri, Azlam. Azlam, selain mengajar muzik, dia juga mengajar erti kehidupan kepada Nizam. Satu peristiwa yang berlaku yang mengubah segalanya. Sekali lagi hasrat Nizam terpadam.
.
Sepuluh tahun selepas itu, sekali lagi mereka bertemu semula, kali ini mendapat jemputan bidan terjun untuk perform gig, apakah impian Nizam untuk jadi rock star akan setakat itu sahaja? Atau ini hanya permulaan semata-mata?
.
#esminibookstore #belibukuonline #jualnovel #sayajualbuku #sayajualbukuonline #jualbukumurah #jualbukuonline #jualbuku #novelmelayu #murahmurah #novelbest #pasarnovel #sayajualnovel #jualnovelonline #jualnovel #novelmurah #bookstagram #bibliophile #novelmalaysia #belibuku #hastags #follow #like #bukubaruonline #bausemangatanakmuda #namicobnobbler #ebiagent

.
Tajuk : AWEK CHUCK TAYLOR 1 : KAPSUL MASA
Penulis : Nami Cob Nobbler
.
Sinopsis :
Aku mengalami writer's block.
.
Dalam usaha mengatasi tekanan, aku keluar berjalan-jalan. Aku pergi ke sebuah warung tomyam menjual sup cendawan istimewa. Bungkus, bawa balik.
.
Lepas makan, muncul Hamid MD – seekor kucing sebesar manusia.
.
Dia menawarkan dua pil. Satu pil untuk ke masa depan. Satu lagi pil ke masa silam.
.
Aku pilih...
.
#esminibookstore #belibukuonline #jualnovel #sayajualbuku #sayajualbukuonline #jualbukumurah #jualbukuonline #jualbuku #novelmelayu #murahmurah #novelbest #pasarnovel #sayajualnovel #jualnovelonline #jualnovel #novelmurah #bookstagram #bibliophile #novelmalaysia #belibuku #hastags #follow #like #bukubaruonline #awekchucktaylorkapsulmasa #namicobnobbler #ebiagent

.
Tajuk : Awek Chuck Taylor
Penulis : Nami Cob Nobbler
.
Sinopsis :
Mengisahkan kisah seorang mamat bernama Hafiz, yang bertemu dengan seorang gadis hipster anarkis yang bernama Mira. Pertemuan ini mencetuskan beberapa ledakan aneurysm kepada korteks serebrum - serta perhubungan dengan adik beradik Mira - Aiman dan Nana - yang menjadi semakin akrab. Dan keakraban itu mencetuskan satu lagi cinta tiga segi Illuminati antara Hafiz dan adik beradik - Mira dan Nana.
.
Disamping cerita Awek Chuck Taylor ini berpusar kepada keluarga Mira - cerita ini juga menceritakan terfaktabnya Hafiz dengan awek yang dia stalk bernama Sheila, awek dia yang cemburu buta bernama Fadilah, awek yang gila kikis duit bernama Bella serta adik angkat yang hidup dalam pasca moden kehidupan Melayu urban influence Nona dan Cerekarama bernama Azrina. Dan cerita ini juga berceritakan tentang liku-liku kehidupan seorang mat rempit narcissist bernama Aiman serta drama di depan gerai nasi ayam.
.
#esminibookstore #belibukuonline #jualnovel #sayajualbuku #sayajualbukuonline #jualbukumurah #jualbukuonline #jualbuku #novelmelayu #murahmurah #novelbest #pasarnovel #sayajualnovel #jualnovelonline #jualnovel #novelmurah #bookstagram #bibliophile #novelmalaysia #belibuku #hastags #follow #like #bukubaruonline #awekchucktaylor #namicobnobbler #ebiagent

Video 6:

Jom saksikan mlm ni ok semua!! Dengarkan kisah ank2 tahfiz darul Quran yg terbakar hr tu..Subhanallah, Allah nk tunjukkan kuasa dia sblm hr kebakaran..seram sejuk den dgr..😒😒 Dengar sampai habis ok.. Admin dapat bukan senang.. Jadikan la ini sebagai pengajaran
LIKE AND COMMENTS
Al-Fatihah
Pengumuman video ini admin akan send sdkit2 sbb ia terlalu panjang.. So siapa yg x sbr utk sampai abis tu.. Bersabar jela ye.
LIKE AND COMMENTS
#mycoffeeprince #sukasayatak #heroseorangcinderella #mencintaimuphotographer #pinggantakretaknasitakdingin #ensuamimatsallihcelup #lofattah #shhhiloveyou #syurganur #maharajalawakmega #runningman #biarakujadipenunggu #jangangangguaku #7harimencintaiku #surihatimrpilot #novel #novelmelayu #novelcinta #novellimitededition #sayangkukaptainmukhris #buntat #sayangpapasayatak #isterituanehsan #tv3 #padamukubersujud #hantupunyabos #urusanhaticikdramaqueen #kingcoco #realfollowers

Sayangku Casper πŸ€—
Condition : 9.8/10
RM 10.00
#sayangkucasper #novel #novelterpakai #novelmelayu #novelterpakaimurah #bukuprima #karangkraf

#New #love #Preloved #Sale #Novel #bestseller #bibliophile #novellegend #love #recommended

Empat novel RM20 (tak termasuk postage); each novel price is RM6 (kalau nak beli berasingan)
1. #KL_UK
2. #silembut
3. #dibibirmuadalagu
4. #ohamandakusayang
Berminat whassApp 0133820896 kualiti 10/10 #novelmurah #noveluntukdijual #novelmelayu
#goodcondition #ulatbuku #gilabuku #hantunovel #belibuku #novelremaja #cod ampang & KL area only πŸ˜„πŸ‘πŸΌ#sayajualbuku

Video 5:

Jom saksikan mlm ni ok semua!! Dengarkan kisah ank2 tahfiz darul Quran yg terbakar hr tu..Subhanallah, Allah nk tunjukkan kuasa dia sblm hr kebakaran..seram sejuk den dgr..😒😒 Dengar sampai habis ok.. Admin dapat bukan senang.. Jadikan la ini sebagai pengajaran
LIKE AND COMMENTS
Al-Fatihah
Pengumuman video ini admin akan send sdkit2 sbb ia terlalu panjang.. So siapa yg x sbr utk sampai abis tu.. Bersabar jela ye.
LIKE AND COMMENTS
#mycoffeeprince #sukasayatak #heroseorangcinderella #mencintaimuphotographer #pinggantakretaknasitakdingin #ensuamimatsallihcelup #lofattah #shhhiloveyou #syurganur #maharajalawakmega #runningman #biarakujadipenunggu #jangangangguaku #7harimencintaiku #surihatimrpilot #novel #novelmelayu #novelcinta #novellimitededition #sayangkukaptainmukhris #buntat #sayangpapasayatak #isterituanehsan #tv3 #padamukubersujud #hantupunyabos #urusanhaticikdramaqueen #kingcoco #realfollowers

Video 4: !! Dengarkan kisah ank2 tahfiz darul Quran yg terbakar hr tu..Subhanallah, Allah nk tunjukkan kuasa dia sblm hr kebakaran..seram sejuk den dgr..😒😒 Dengar sampai habis ok.. Admin dapat bukan senang.. Jadikan la ini sebagai pengajaran
LIKE AND COMMENTS
Al-Fatihah
Pengumuman video ini admin akan send sdkit2 sbb ia terlalu panjang.. So siapa yg x sbr utk sampai abis tu.. Bersabar jela ye.
LIKE AND COMMENTS
#mycoffeeprince #sukasayatak #heroseorangcinderella #mencintaimuphotographer #pinggantakretaknasitakdingin #ensuamimatsallihcelup #lofattah #shhhiloveyou #syurganur #maharajalawakmega #runningman #biarakujadipenunggu #jangangangguaku #7harimencintaiku #surihatimrpilot #novel #novelmelayu #novelcinta #novellimitededition #sayangkukaptainmukhris #buntat #sayangpapasayatak #isterituanehsan #tv3 #padamukubersujud #hantupunyabos #urusanhaticikdramaqueen #kingcoco #realfollowers

@Regranned from @hadi_fayyadh - BACA DAN MENANG IPhone 8

Alhamdulillah, baru selesai tempah IPHONE 8 tadi, boleh tahan harganya.. Hehe..
.
Sebenarnya, apabila anda komen banyak-banyak, dah ada beberapa bakal pemenang , mana tahu orang yang dimaksudkan itu adalah anda.. tapi belum CONFIRM.. LAGI. Rilekss dulu.. .
Anda yang tak komen banyak-banyak pun masih berpeluang.
.
JOM IKUTI STEP TERAKHIR INI, MUDAH SANGAT :

1. Follow @hadi_fayyadh @teega.my dan @hadifayyadhproduction.
Jika sudah, anda hanya .... .
.
2. Repost/Share post ini.
Kemudian... .
.
3. Beli salah satu novel atau buku @hadi_fayyadh di ONLINE sahaja, atau yang terbaru bakal terbit MENGINTAI AKU DI NERAKA..( KEDAI BUKU TIDAK TERMASUK) .
.
4. Kemudian selfie dan letakkan caption menarik serta No. Tracking Postage.
di instagram anda.
.
5. Letak hashtag #hadifayyadhiphone8 dan pemenang akan diumumkan pada 01. DISEMBER 2017 ini melalui majlis ringkas.
.
Bagi yang pernah membeli online, sila simpan resit tracking anda kembali, ( kalau hilang boleh refer dengan agen ) Kerna hanya tracking postage asli sahaja layak untuk menyertai contest ini.
.
.
Semoga berjaya #hadifayyadhiphone8
.
Info lanjut sila hubungi Din +60169231580 - #regrann
.
.
.
#mengintaiakudineraka
#semusimdimahsyar
#semusimdibarzakh
#ketikaazazilberputusasa
#novel#novelbestseller#novelmelayu#novelpreloved#novelbaru#noveladdict#novelthriller#bukuprima#kakinovel#alaf21#thriller#karangkraf#ulatbuku#novelremaja#sayajualnovel#sayajualnovelmelayu#penulisan2u#novelseram#noveltriller#novelislamik#novelislami#novelmisteri#gilanovel

Novel preloved
Seribu Rindu Untukmu
Harga to letgo : RM17 inc postage
*free 1 novel kalau beli baju preloved RM80 and above*
DM to purchase
#novelprelovedmelayu #novelmelayu #seriburinduuntukmu

Most Popular Instagram Hashtags