#norynskirt

MOST RECENT

#norynskirt
.
Haaa tengok lettuw. Duduk pun ohsem tau bila bergaya dengan #norynskirt nih 😍
.
Serius nampak lebih ayu and kemas bila pakai #norynskirt nih. Dah la tak jarang, tak melekat, then selesa pulak tu. Tak panas langsung. Fuhh.
.
Quality πŸ’― terbaik wa cakap lu πŸ™Š
Siapa nak whatsapp je laju2 +60187761600. Kita tunggu wasep korang ok ☺️
.
Harga : RM20
Material : Lycra
Size : FREESIZE & XL
Warna : 7 warna berbeza
.
#extender #extendermurahmalaysia #extendermalaysia #miniskirtmalaysia #miniskirtmurah #miniskirt #skirtlycra #skirtmurah #skirtlabuh

#Norynskirt ni ada 2 size tau.
.
1) FREESIZE
2) XL
------------
.
Ok yang free size ni bole muat untuk size pinggang 24-36".
Strecthable kan. And getah tak ketat. So kalau pakai mmg tak sakit lah kat pinggang. Getah tak cengkam. ☺️
.
Untuk yang XL. Sesuai untuk yg biasa pakai XL-XXL. Sama jugak mcm freesize, getah dia tak mencengkam. Material lycra high quality. So kalau pakai mmg tak melekat. Labuh sikit dari freesize.
.
Siapa nak? Whatsapp je kita ok! Kita reply laju2. Ada 7 warna menarik tau.
Whatsapp sekarang +60187761600
.
#miniskirt #miniskirtmurah #miniskirtmalaysia #miniskirtmurahmalaysia #miniskirtlycra #skirtlycra #skirtlabuh #skirtpendek #skirtmini #extender #extendermurahmalaysia #extendermalaysia #extenderlycra #skirtplussize

#norynskirt Dusty Pink.
.
Ni antara warna paling ramai orang suka. Warna dusty pink lembut je sejuk mata memandang. Sesuai sangat kalau pakai dengan baju gelap. Nampak elegant tau.
.
Material pun best. Tak jarang and TAK MELEKAT tau. Biasanya ramai yg risau kalau pakai skirt ni nnt melekat. Ok, ini material high quality lycra tau. Memang tak melekat, tak berat and tak panas.
.
Nak cuba tak? Whatsapp +60187761600. Kita tunggu whatsapp korang ok 😘
.
#skirtmurah #skirtlabuh #skirtlycra #miniskirtmurah #miniskirtmalaysia #miniskirt #miniskirtmurahmalaysia #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmurah #extender #extendermurah #extendermalaysia #extendertravel

MINI SKIRT EXTENDER. πŸ’
.
Haaa sekarang takde lagi dah masalah baju singkat lah, baju pendek lah, uniform sekolah pendek or sebagainya hokey.πŸ‘ŒπŸ»
.
Sekarang korang dah boleh pakai apa pun jenis baju hokey!
.
Mini #norynskirt ni mmg sangat berguna lah untuk melabuhkan pakaian. Dapatlah tutup apa yang tak sepatutnya kan πŸ˜…
.
Banyak tu haa warna pilihan, boleh pilih yg mana berkenan di hati. Slide je ke tepi mcm2 warna ada.
.
Amacam? taknak try ke?
Harga RM20 jurr. Kalau beli banyak dapat murah lah ofkos 😍
.
Apa apa soalan contact je num tu ok! Kita tunggu wasep korang 😘
#miniskirtmalaysia #miniskirtmalaysia #extendermalaysia #extendermurah #miniskirtmurah

#norynskirt warna merah ni mengancam lah bila pakai. Baju yang suram terus nampak exlucive bila korang matching2kan dengan #norynskirt warna merah.
.
#norynskirt ni tujuan dia utk nampakkan baju tu labuh. kalau korang ada banyak baju tapi mostly dah pendek kan, tak perlu membazir buang baju tu. Still boleh guna tau bila pakai dengan #norynskirt πŸ˜„
.
Jom try satu dulu. Tengok best tak best 😏 Whatsapp je +60187761600 ok? πŸ’•
#miniskirt #miniskirtmurah #miniskirtmalaysia #extendermurah #extendermalaysia #extender #borongextender #borongskirt #skirtlabuh

Siapa nak join #CODsingapore hujung minggu ni? Cepat. Kita akan tumpang #teamcakenisjb ke Singapore.
.
Cakap je apa korang nak, nnt kita bawak datang sana ok. Handsock boleh, stokin boleh, #norynskirt pun boleh. Macam2 ada. Whatsapp sekarang ok. Kita tunggu whatsapp korang +60187761600 πŸ’•
#extendermalaysia #extendersingapore #extendermurahsingapore #miniskirtsingapore #miniskirtmalaysia #miniskirtsingaporemurah #skirtsingapore #skirtmalaysia #handsockhaji #handsocksingapore

#norynskirt .
Harga : RM20
Nak beli borong? Pun boleh takde masalah. Lagi banyak diskaun korang dapat tau.
.
Whatsapp us now +60187761600
#extenderborong #extendermalaysia #extendermurah #extendertravel #miniskirtmurahmalaysia #miniskirtmurah #miniskirtmalaysia #miniskirt #skirtmuslimah #skirtlabuh

#Norynskirt ni ada 2 size tau.
.
1) FREESIZE
2) XL
------------
.
Ok yang free size ni bole muat untuk size pinggang 24-36".
Strecthable kan. And getah tak ketat. So kalau pakai mmg tak sakit lah kat pinggang. Getah tak cengkam. ☺️
.
Untuk yang XL. Sesuai untuk yg biasa pakai XL-XXL. Sama jugak mcm freesize, getah dia tak mencengkam. Material lycra high quality. So kalau pakai mmg tak melekat. Labuh sikit dari freesize.
.
Siapa nak? Whatsapp je kita ok! Kita reply laju2. Ada 7 warna menarik tau.
Whatsapp sekarang +60187761600
.
#miniskirt #miniskirtmurah #miniskirtmalaysia #miniskirtmurahmalaysia #miniskirtlycra #skirtlycra #skirtlabuh #skirtpendek #skirtmini #extender #extendermurahmalaysia #extendermalaysia #extenderlycra #skirtplussize

Nah tengok sendiri.
Siapa kata #norynskirt ni tak lawa?
Siapa kata bila pakai #norynskirt ni nampak selekeh?
.
Hello! Tengok tu. Mana selekehnya? Tang mana yang tak lawa? 😯
Kita tengok nampak lawa je. Buatkan pakaian tu lagi nampak bergaya πŸ™ˆ
.
Try ler satu dulu kalau nak tau baik tak baik #norynskirt ni. 😏 Kita cabar korang. Come on. Dah ramai dah kumpul koleksi #norynskirt ni. Korang bila lagi? ada yang baru nak try tak? Whatsapp kita, nnt kita kasi details 😘
.
#dropshipper #borongmalaysia #borongmurah #extender #extendermurah #extendermurahmalaysia #extendermalaysia #miniskirtmalaysia #miniskirtmurah #skirtlabuhmurah #skirtlabuhmaysia #skirtmurah

#norynskirt ni material Heavy Lycra.
.
Ada 2 size sahaja.
1) FREESIZE
2) XL
.
Untuk yang FREESIZE ni, sesuai untuk mereka yang selalu pakai seluar jeans size 24 - 36.
.
Kalau untuk XL, sesuai untuk yang selalu pakai kain size XXL-3rd XL
.
Kalau tak caya, beli dulu sehelai, then baru tahu mcm mana.
.
Whatsapp je utk order +60187761600 :)
#miniskirt #miniskirtmurah #skirtmurah #skirtlabuhmurah #skirtlabuh #skirtpendek #skirtlycra #skirtlycramurah #extender #extendermurah #extendermurahmalaysia

#norynskirt Dusty Pink.
.
Ni antara warna paling ramai orang suka. Warna dusty pink lembut je sejuk mata memandang. Sesuai sangat kalau pakai dengan baju gelap. Nampak elegant tau.
.
Material pun best. Tak jarang and TAK MELEKAT tau. Biasanya ramai yg risau kalau pakai skirt ni nnt melekat. Ok, ini material high quality lycra tau. Memang tak melekat, tak berat and tak panas.
.
Nak cuba tak? Whatsapp +60187761600. Kita tunggu whatsapp korang ok 😘
.
#skirtmurah #skirtlabuh #skirtlycra #miniskirtmurah #miniskirtmalaysia #miniskirt #miniskirtmurahmalaysia #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmurah #extender #extendermurah #extendermalaysia #extendertravel

#Norynskirt ni ada 2 size tau.
.
1) FREESIZE
2) XL
------------
.
Ok yang free size ni bole muat untuk size pinggang 24-36".
Strecthable kan. And getah tak ketat. So kalau pakai mmg tak sakit lah kat pinggang. Getah tak cengkam. ☺️
.
Untuk yang XL. Sesuai untuk yg biasa pakai XL-XXL. Sama jugak mcm freesize, getah dia tak mencengkam. Material lycra high quality. So kalau pakai mmg tak melekat. Labuh sikit dari freesize.
.
Siapa nak? Whatsapp je kita ok! Kita reply laju2. Ada 7 warna menarik tau.
Whatsapp sekarang +60187761600
.
#miniskirt #miniskirtmurah #miniskirtmalaysia #miniskirtmurahmalaysia #miniskirtlycra #skirtlycra #skirtlabuh #skirtpendek #skirtmini #extender #extendermurahmalaysia #extendermalaysia #extenderlycra #skirtplussize

#norynskirt
.
Haaa tengok lettuw. Duduk pun ohsem tau bila bergaya dengan #norynskirt nih 😍
.
Serius nampak lebih ayu and kemas bila pakai #norynskirt nih. Dah la tak jarang, tak melekat, then selesa pulak tu. Tak panas langsung. Fuhh.
.
Quality πŸ’― terbaik wa cakap lu πŸ™Š
Siapa nak whatsapp je laju2 +60187761600. Kita tunggu wasep korang ok ☺️
.
Harga : RM20
Material : Lycra
Size : FREESIZE & XL
Warna : 7 warna berbeza
.
#extender #extendermurahmalaysia #extendermalaysia #miniskirtmalaysia #miniskirtmurah #miniskirt #skirtlycra #skirtmurah #skirtlabuh

Haish susahlah nak cakap.
Memang selesa sangat pakai #norynskirt ni. Susah nak cakap selesa dia mcm mana. Apa kata korang try sendiri lah. Gerenti sekali cuba terus nak pakai hari2. Hehe.
.
Whatsapp kita sekarang +60172159915
Kita tunggu whatsapp korang πŸ’•
#miniskirt #miniskirtmalaysia #miniskirtsingapore #miniskirtmurah #skirtlabuhmurah #skirtlabuh #miniskirtmuslimah #extendermuslimah #extendermalaysia #extendermurah #extendermurahmalaysia

#norynskirt ni material Heavy Lycra.
.
Ada 2 size sahaja.
1) FREESIZE
2) XL
.
Untuk yang FREESIZE ni, sesuai untuk mereka yang selalu pakai seluar jeans size 24 - 36.
.
Kalau untuk XL, sesuai untuk yang selalu pakai kain size XXL-3rd XL
.
Kalau tak caya, meh datang kedai @sobatscarf di Plaza Angsana. Boleh try sarung ok.
.
Whatsapp je utk order +60187761600 :)

#Norynskirt ni ada 2 size tau.
.
1) FREESIZE
2) XL
------------
.
Ok yang free size ni bole muat untuk size pinggang 24-36".
Strecthable kan. And getah tak ketat. So kalau pakai mmg tak sakit lah kat pinggang. Getah tak cengkam. ☺️
.
Untuk yang XL. Sesuai untuk yg biasa pakai XL-XXL. Sama jugak mcm freesize, getah dia tak mencengkam. Material lycra high quality. So kalau pakai mmg tak melekat. Labuh sikit dari freesize.
.
Siapa nak? Whatsapp je kita ok! Kita reply laju2. Ada 7 warna menarik tau.
Whatsapp sekarang +60187761600
.
#miniskirt #miniskirtmurah #miniskirtmalaysia #miniskirtmurahmalaysia #miniskirtlycra #skirtlycra #skirtlabuh #skirtpendek #skirtmini #extender #extendermurahmalaysia #extendermalaysia #extenderlycra #skirtplussize

Siapa nak join #CODsingapore hujung minggu ni? Cepat. Kita akan tumpang #teamcakenisjb ke Singapore.
.
Cakap je apa korang nak, nnt kita bawak datang sana ok. Handsock boleh, stokin boleh, #norynskirt pun boleh. Macam2 ada. Whatsapp sekarang ok. Kita tunggu whatsapp korang +60187761600 πŸ’•
#extendermalaysia #extendersingapore #extendermurahsingapore #miniskirtsingapore #miniskirtmalaysia #miniskirtsingaporemurah #skirtsingapore #skirtmalaysia #handsockhaji #handsocksingapore

Ni #norynskirt warna Turqoise 😍
.
Lawa kan? Kemas jeee bila pakai, sekaligus dapat tutup aurat dengan lebih sempurna. Hii.
.
Warna turqoise ni sesuai korang nak match dengan warna2 lembut. Nanti pakaian korang automatik nampak seri dia. Ramai gak yang dah grab #norynskirt turqoise nih. Maklumlah warna dia unik kan. Pastu memang best kalau pakai. Nak travel pun senang.
.
Whatsapp laju2 +60187661600 ok kalau korang nak jugak. Kita reply cepat2. Hik πŸ’•
#miniskirt #miniskirtmalaysia #skirtmurahmalaysia #skirtmalaysia #extender #extendermalaysia #extendermurahmalaysia #extendermurah #skirtmurah #skirtlycra #skirtlabuh

#norynskirt ni material Heavy Lycra.
.
Ada 2 size sahaja.
1) FREESIZE
2) XL
.
Untuk yang FREESIZE ni, sesuai untuk mereka yang selalu pakai seluar jeans size 24 - 36.
.
Kalau untuk XL, sesuai untuk yang selalu pakai kain size XXL-3rd XL
.
Kalau tak caya, beli dulu sehelai, then baru tahu mcm mana.
.
Whatsapp je utk order +60187761600 :)

#norynskirt
.
Haaa tengok lettuw. Duduk pun ohsem tau bila bergaya dengan #norynskirt nih 😍
.
Serius nampak lebih ayu and kemas bila pakai #norynskirt nih. Dah la tak jarang, tak melekat, then selesa pulak tu. Tak panas langsung. Fuhh.
.
Quality πŸ’― terbaik wa cakap lu πŸ™Š
Siapa nak whatsapp je laju2 +60187761600. Kita tunggu wasep korang ok ☺️
.
Harga : RM20
Material : Lycra
Size : FREESIZE & XL
Warna : 7 warna berbeza
.
#extender #extendermurahmalaysia #extendermalaysia #miniskirtmalaysia #miniskirtmurah #miniskirt #skirtlycra #skirtmurah #skirtlabuh

Most Popular Instagram Hashtags