[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#norynskirt

69 posts

TOP POSTS

.
#norynskirt
Siapa nak mini skrit mcm kakak cantik kita ni pakai? ๐Ÿ˜ .
Very HUMBLE person, senang deal dgn dia semua benda, matured n profesional! Sangat pandai bergaya , sangat pandai bercantik2 dan yang PALING best dia adalah gadis yang PANDAI BERDIKARI! Tabik kat awak @syadaamzahh ! thanks dear for the new style that u inspired us! โค๏ธ
.
Kita ada 6 colour yang berbeza. Nak merasa SEMUA warna tak? bolehh! ๐Ÿ˜˜ whatsapp kita skrg! 0187761600.
.
Postage EVERYDAY dan boleh juga datang di kedai kami untuk rasa sendiri material dia .
.
Walk in di Plaza Angsana Johor bahru okey? level 2 berdekatan dengan Reject shop ๐Ÿ’•

MINI SKIRT EXTENDER. ๐Ÿ’
.
Haaa sekarang takde lagi dah masalah baju singkat lah, baju pendek lah, uniform sekolah pendek or sebagainya hokey.๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
Sekarang korang dah boleh pakai apa pun jenis baju hokey!
.
Mini #norynskirt ni mmg sangat berguna lah untuk melabuhkan pakaian. Dapatlah tutup apa yang tak sepatutnya kan ๐Ÿ˜…
.
Banyak tu haa warna pilihan, boleh pilih yg mana berkenan di hati. Slide je ke tepi mcm2 warna ada.
.
Amacam? taknak try ke?
Harga RM20 jurr. Kalau beli banyak dapat murah lah ofkos ๐Ÿ˜
.
Apa apa soalan contact je num tu ok! Kita tunggu wasep korang ๐Ÿ˜˜

Ni dia #norynskirt warna Classic Black.
.
Dengan adanya #norynskirt ni dah boleh dah bergaya lawa2. Masalah baju singkat dah tak ada lagi ๐Ÿ˜ŠFesyen Digaya Aurat Terpelihara gituu.

Assalamualaikum.
Nak bagitahu ni. Akak ada juga jual extender skirt atau mini skirt ni ๐Ÿ‘ฑ
Ada tujuh warna dan ada dua size tau. Jadi, adik kakak manis tak perlu risau. Kain memang best!
Size:
Free Size dan XXL
.
Harga: RM 20 exclude postage
WhatsApp 019-3914751 ๐Ÿ˜ .
#extenderskirt #extenderskirtmuslimah #miniskirtmuslimah #miniskirtplussize #plussize #dsnorynskirt #norynskirt #extenderskirtmurah #miniskirtmurah #bazarpaknil #bazarpaknilmurah

#norynskirt
.
Apa yang bestnya pasal #norynskirt ni ya? ๐Ÿ˜•
Ok, first #norynskirt ni sangat sangat selesa. Kain dia tak jarang and tak melekat. Kalau pakai #norynskirt ni tak rasa pun mcm ada menganggu sebab dia sesuai sangat dengan apa2 jenis baju pun.
.
#norynskirt ni boleh pakai anytime and anywhere.
โœ… Korang boleh guna masa nak shopping.
โœ… Boleh jugak guna #norynskirt ni masa bersukan/beriadah.
โœ… Boleh gayakan #norynskirt untuk ke kelas/kuliah.
โœ… #norynskirt ni pun sesuai digunakan masa korang ada group discussion atau meeting persatuan.
.
Flexible lah senang cakap. Bila2 masa pun boleh guna and sekaligus dapat sempurnakan diri menutup aurat ๐Ÿ˜ƒ
.
Serius tak rugi pun kalau korang try satu kan. Cuba dulu satu nak?Benefit untuk korang jugak โœŒ๏ธ
.
Apa2 nak tanya contact +60187761600
#miniskirt #miniskirtmurah #miniskirtmalaysia #skirtlabuh #skirtmurah #skirtmalaysia #skirtmurahmalaysia #extender #extendermurah #extendermalaysia #iphonemalaysia #suamikupalingsweet

Pewwiit..
Lawa pulak tengok kakak kita ni bergaya dengan #norynskirt warna turqoise ni. Duduk pun tak nampak seksi kan. Hikhik ๐Ÿ™ˆ
.
Jom jom. Siapa yg belum ada lagi koleksi #norynskirt ni apa kata kita kumpul jom. Senang nnt nak bersiap. Whatsapp kita laju2 +60187761600 ๐Ÿ’•

Meh nak bagitahu fungsi skirt ni,pakai mostly untuk labuhkan baju.

yela, skrg baju2 banyak yang pendek tapi lawa2 kan? kadang2 rasa nak beli, tp pendek pulak.
so mcm skirt ni function dia boleh adjust problem tu. means boleh cover lah bahagian bawah tu.

mcm model dlm gambar tu pakai.
Jadi ape tunggu lagi untuk dapat kan whatsapp saja di 014-2365462-Azlina
#sobetscarf
#norynskirt

Kenapa #norynskirt ada warna putih?
Kan putih cepat kotor? ๐Ÿค”
.
Ok. #norynskirt Off White ni biasanya guna dengan baju gelap2. Kenapa? Sebabnya bila kita pakai baju gelap, nnt mcm nampak suram je kalau baju gelap tudung gelap, seluar gelap. So bila pakai dengan #norynskirt Off White ni dapat hilangkan kesuraman tu ๐Ÿ˜… Kira bila korang matchkan #norynskirt Off White dengan baju gelap2 nnt buatkan pakaian korang nampak menarik.
.
Ok untuk kotor tu, depends pada penggunaan lah. Hikhik ๐Ÿ™Š Setakat ni sy sendiri pakai mmg susah nak kotor lah. Kalau mcm terkena sikit mmg senang nak hilang :)
.
Actually stain tu depends pd penggunaan masing2 kan. Kalau warna hitam tertumpah air pun kotor jugak kan ๐Ÿ˜œ Lagipun zaman sekolah pun baju sekolah warna putih. Elok je pakai sampai balik takde hal pun kan. ๐Ÿ˜ƒ
.
So, kalau korang rasa nak serikan pakaian. Nak bagi lg nampak bergaya, apa kata cuba warna Off White ni. Tak rugi kita cakap โ˜บ๏ธ
.
Whatsapp je +60187761600 :)
#miniskirt #miniskirtmurah #miniskirtmalaysia #extendermurah #extender #extenderborong #extendermurahmalaysia #extendermalaysia #skirtlabuhmaysia #skirtlycra #skirtlabuhmurah

#norynskirt ni warna Cloud Grey.
Warna dia macam awan bila nak hujan. Hikhik. ๐Ÿ™ˆ
.
Warna cloud grey ni ramai peminat tau. Selain dari warna Classic Black, Cloud Grey ni pun jadi tumpuan ramai. Kira macam lepas dah ada warna wajib Classic Black, mesti akan Cloud Grey ni jadi warna kedua pilihan customer.
.
Warna dia nampak cool beb bila pakai. Kalau baju korang gelap, pakai dgn kaler ni nampak seri lah. Lawo lah wa cakap lu ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Ada lagi yang nak tak? Kalau nak bgtau awal2 kita reserve terus. Nanti SOLD OUT kita tak dpt buat apa dah. ๐Ÿ™Š
.
Whatsapp kita sekarang +60187761600 (Ainul)
#miniskirt #miniskirtmurah #miniskirtmalaysia #extender #extendermurah #extendermalaysia #extendermurahmalaysia #extenderborong #borongextender

MOST RECENT

Pewwiit..
Lawa pulak tengok kakak kita ni bergaya dengan #norynskirt warna turqoise ni. Duduk pun tak nampak seksi kan. Hikhik ๐Ÿ™ˆ
.
Jom jom. Siapa yg belum ada lagi koleksi #norynskirt ni apa kata kita kumpul jom. Senang nnt nak bersiap. Whatsapp kita laju2 +60187761600 ๐Ÿ’•

#Norynskirt ni ada 2 size tau.
.
1) FREESIZE
2) XL
------------
.
Ok yang free size ni bole muat untuk size pinggang 24-36".
Strecthable kan. And getah tak ketat. So kalau pakai mmg tak sakit lah kat pinggang. Getah tak cengkam. โ˜บ๏ธ
.
Untuk yang XL. Sesuai untuk yg biasa pakai XL-XXL. Sama jugak mcm freesize, getah dia tak mencengkam. Material lycra high quality. So kalau pakai mmg tak melekat. Labuh sikit dari freesize.
.
Siapa nak? Whatsapp je kita ok! Kita reply laju2. Ada 7 warna menarik tau.
Whatsapp sekarang +60187761600
.
#miniskirt #miniskirtmurah #miniskirtmalaysia #miniskirtmurahmalaysia #miniskirtlycra #skirtlycra #skirtlabuh #skirtpendek #skirtmini #extender #extendermurahmalaysia #extendermalaysia #extenderlycra #skirtplussize

Ni #norynskirt warna Turqoise ๐Ÿ˜
.
Lawa kan? Kemas jeee bila pakai, sekaligus dapat tutup aurat dengan lebih sempurna. Hii.
.
Warna turqoise ni sesuai korang nak match dengan warna2 lembut. Nanti pakaian korang automatik nampak seri dia. Ramai gak yang dah grab #norynskirt turqoise nih. Maklumlah warna dia unik kan. Pastu memang best kalau pakai. Nak travel pun senang.
.
Whatsapp laju2 +60187661600 ok kalau korang nak jugak. Kita reply cepat2. Hik ๐Ÿ’•
#miniskirt #miniskirtmalaysia #skirtmurahmalaysia #skirtmalaysia #extender #extendermalaysia #extendermurahmalaysia #extendermurah #skirtmurah #skirtlycra #skirtlabuh

#norynskirt
.
Yang ni warna Cloud Grey. Sesuai pakai dengan apa2 warna baju pun. Kain dia memang selesa. Tak melekat and tak jarang.
.
Ramai dah repeat order lepas try #norynskirt ni. Korang takkan nak tengok je tuh? โ˜บ๏ธ
.
Nak order? Whatsapp kita sekarang +60187761600 ๐Ÿ’•
READY STOCK kat kedai @sobatscarf di Plaza Angsana. Esok open lagi. Sebelum raya jom borong banyak2 ๐Ÿ˜
.
#miniskirtmurah #miniskirtmurah #miniskirtmalaysia #miniskirtmurahmalaysia #extenderborong #extendermurah #extender #extendertravel #extendermalaysia

#norynskirt
.
Warna Emerald pun ada? ๐Ÿ˜ฑ
Warna yang jarang2 jumpa kan. Kita suka pakai skirt emerald ni dengan baju colour putih, sebab dia nampak menarik. Menyerlah and nampak ohsem.
.
Soal material dah tak perlu cerita kot kan? Korang sendiri dah tau camne. Tengok pun boleh nampak betapa lembut kain dia. Kemas je bila pakai.
.
Siapa yang belum pernah pakai #norynskirt ni better reserve satu. Senang nak pakai bila2 masa. Memudahkan korang jugak tau.
.
๐Ÿ’ฐ Harga : RM20
๐Ÿ“ฎ Postage : SETIAP HARI
๐Ÿ“ž Whatsapp : +60187761600
.
#miniskirt #miniskirtmalaysia #miniskirtmurah #miniskirtmurahmalaysia #miniskirtlycra #extenderlycra #extendermurah #extendermalaysia #extendermurahmalaysia

#norynskirt
.
Haaa tengok lettuw. Duduk pun ohsem tau bila bergaya dengan #norynskirt nih ๐Ÿ˜
.
Serius nampak lebih ayu and kemas bila pakai #norynskirt nih. Dah la tak jarang, tak melekat, then selesa pulak tu. Tak panas langsung. Fuhh.
.
Quality ๐Ÿ’ฏ terbaik wa cakap lu ๐Ÿ™Š
Siapa nak whatsapp je laju2 +60187761600. Kita tunggu wasep korang ok โ˜บ๏ธ
.
Harga : RM20
Material : Lycra
Size : FREESIZE & XL
Warna : 7 warna berbeza
.
#extender #extendermurahmalaysia #extendermalaysia #miniskirtmalaysia #miniskirtmurah #miniskirt #skirtlycra #skirtmurah #skirtlabuh

#norynskirt Dusty Pink.
.
Ni antara warna paling ramai orang suka. Warna dusty pink lembut je sejuk mata memandang. Sesuai sangat kalau pakai dengan baju gelap. Nampak elegant tau.
.
Material pun best. Tak jarang and TAK MELEKAT tau. Biasanya ramai yg risau kalau pakai skirt ni nnt melekat. Ok, ini material high quality lycra tau. Memang tak melekat, tak berat and tak panas.
.
Nak cuba tak? Whatsapp +60187761600. Kita tunggu whatsapp korang ok ๐Ÿ˜˜
.
#skirtmurah #skirtlabuh #skirtlycra #miniskirtmurah #miniskirtmalaysia #miniskirt #miniskirtmurahmalaysia #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmurah #extender #extendermurah #extendermalaysia #extendertravel

#Norynskirt
.
Haa ni #extender warna Blue Black.
Sesuai pakai bila2 masa and sangat senang nak match dengan apa2 colour baju โ˜บ๏ธ
.
So korang dah tak perlu risau kalau baju korang singkat ke apa. Guna je #norynskirt nih. Terus nampak labuh baju korang. Bergaya stylo gituh..
.
Siapa nak? Whatsapp je laju2 ok +60187761600 โ˜บ๏ธ
Fesyen digaya aurat terpelihara ๐Ÿ’•
#miniskirt #miniskirtmurah #miniskirtmurahmalaysia #miniskirtmalaysia #skirtlycramalaysia #skirtmurahmalaysia #skirtlabuhmurah #extendermalaysia #extendermurah

#norynskirt .
Ada yang tertanya2 kalau duduk nampak seksi ke dengan #norynskrit ni?
Haa gambar ni dah jelaskan segalanya ok ๐Ÿ˜…
Tengok, tak jarang langsung tau.
And sangat selesa ok! Kalau korang pakai time panas pun, still rasa selesa.
.
#norynskirt ni tak tebal pun. So dia tak panas bila pakai. Pakai dengan jeans pun ok. And walaupun dia tak tebal, material dia cenggini ๐Ÿ‘๐Ÿป tau. Jarang? Tak langsung ok.
.
Meh lah pekena sekali baru hangpa tahu mcm mana nikmatnya bergaya dengan #norynskirt nih ๐Ÿ˜Œ
.
Whatsapp je laju2. Kita terus reply ok? +60187761600 ๐Ÿ’•
#miniskirtmurah #miniskirtmalaysia #miniskirtmurahmalaysia #skirtlabuh #skirtmurah #skirtmalaysia #skirtlabuhmurah #skirtlycramurah #borongmalaysia #borongextender #extenderborong #extendermurah #extendertravel #extendermalaysia

#norynskirt
.
Yang ni warna Cloud Grey. Sesuai pakai dengan apa2 warna baju pun. Kain dia memang selesa. Tak melekat and tak jarang.
.
Ramai dah repeat order lepas try #norynskirt ni. Korang takkan nak tengok je tuh? โ˜บ๏ธ
.
Nak order? Whatsapp kita sekarang +60187761600 ๐Ÿ’•
READY STOCK kat kedai @sobatscarf di Plaza Angsana. Esok open lagi. Sebelum raya jom borong banyak2 ๐Ÿ˜
.
#miniskirtmurah #miniskirtmurah #miniskirtmalaysia #miniskirtmurahmalaysia #extenderborong #extendermurah #extender #extendertravel #extendermalaysia

Nah tengok sendiri.
Siapa kata #norynskirt ni tak lawa?
Siapa kata bila pakai #norynskirt ni nampak selekeh?
.
Hello! Tengok tu. Mana selekehnya? Tang mana yang tak lawa? ๐Ÿ˜ฏ
Kita tengok nampak lawa je. Buatkan pakaian tu lagi nampak bergaya ๐Ÿ™ˆ
.
Try ler satu dulu kalau nak tau baik tak baik #norynskirt ni. ๐Ÿ˜ Kita cabar korang. Come on. Dah ramai dah kumpul koleksi #norynskirt ni. Korang bila lagi? ada yang baru nak try tak? Whatsapp kita, nnt kita kasi details ๐Ÿ˜˜
.
#dropshipper #borongmalaysia #borongmurah #extender #extendermurah #extendermurahmalaysia #extendermalaysia #miniskirtmalaysia #miniskirtmurah #skirtlabuhmurah #skirtlabuhmaysia #skirtmurah

#norynskirt .
Harga : RM20
Nak beli borong? Pun boleh takde masalah. Lagi banyak diskaun korang dapat tau.
.
Whatsapp us now +60187761600
#extenderborong #extendermalaysia #extendermurah #extendertravel #miniskirtmurahmalaysia #miniskirtmurah #miniskirtmalaysia #miniskirt #skirtmuslimah #skirtlabuh

#norynskirt warna merah ni mengancam lah bila pakai. Baju yang suram terus nampak exlucive bila korang matching2kan dengan #norynskirt warna merah.
.
#norynskirt ni tujuan dia utk nampakkan baju tu labuh. kalau korang ada banyak baju tapi mostly dah pendek kan, tak perlu membazir buang baju tu. Still boleh guna tau bila pakai dengan #norynskirt ๐Ÿ˜„
.
Jom try satu dulu. Tengok best tak best ๐Ÿ˜ Whatsapp je +60187761600 ok? ๐Ÿ’•
#miniskirt #miniskirtmurah #miniskirtmalaysia #extendermurah #extendermalaysia #extender #borongextender #borongskirt #skirtlabuh

#norynskirt ni material Heavy Lycra.
.
Ada 2 size sahaja.
1) FREESIZE
2) XL
.
Untuk yang FREESIZE ni, sesuai untuk mereka yang selalu pakai seluar jeans size 24 - 36.
.
Kalau untuk XL, sesuai untuk yang selalu pakai kain size XXL-3rd XL
.
Kalau tak caya, beli dulu sehelai, then baru tahu mcm mana.
.
Whatsapp je utk order +60187761600 :)

Siapa nak join #CODsingapore hujung minggu ni? Cepat. Kita akan tumpang #teamcakenisjb ke Singapore.
.
Cakap je apa korang nak, nnt kita bawak datang sana ok. Handsock boleh, stokin boleh, #norynskirt pun boleh. Macam2 ada. Whatsapp sekarang ok. Kita tunggu whatsapp korang +60187761600 ๐Ÿ’•
#extendermalaysia #extendersingapore #extendermurahsingapore #miniskirtsingapore #miniskirtmalaysia #miniskirtsingaporemurah #skirtsingapore #skirtmalaysia #handsockhaji #handsocksingapore

Ni skrg nak cerita pulak warna turqoise. turqoise ni pun tak kurang hebat jugak hokeyh. Boleh tahan jugak permintaan warna turqoise ni.
.
Turqoise dia ala ala ala biru gitu. Senang lah nak match dengan baju and tudung. Kan korang ada banyak baju warna biru2 kan. So kalau nak nampakkan baju tu lebih labuh and elegant, bolehlah guna #NORYNSKIRT warna turqoise ni.
.
Jangan tanya ada stock ke tak ok. Ada.. tapi dah semakin berkurang lah. So kita nasihatkan korang order cecepat. Takut melepas lagi nanti ๐Ÿ˜„
.
Whatsapp +60187761600 ๐Ÿ’•
#miniskirt #miniskirtmalaysia #extendermurah #extendermalaysia #extendermurahmalaysia #skirtlycra #skirtlabuh #kain #dropshipper #dropship #dropshipneeded #tudunghasmie

#norynskirt
.
Yang ni warna Cloud Grey. Sesuai pakai dengan apa2 warna baju pun. Kain dia memang selesa. Tak melekat and tak jarang.
.
Ramai dah repeat order lepas try #norynskirt ni. Korang takkan nak tengok je tuh? โ˜บ๏ธ
.
Nak order? Whatsapp kita sekarang +60187761600 ๐Ÿ’•
READY STOCK kat kedai @sobatscarf di Plaza Angsana. Esok open lagi. Sebelum raya jom borong banyak2 ๐Ÿ˜
.
#miniskirtmurah #miniskirtmurah #miniskirtmalaysia #miniskirtmurahmalaysia #extenderborong #extendermurah #extender #extendertravel #extendermalaysia

#norynskirt .
Harga : RM20
Nak beli borong? Pun boleh takde masalah. Lagi banyak diskaun korang dapat tau.
.
Whatsapp us now +60187761600
#extenderborong #extendermalaysia #extendermurah #extendertravel #miniskirtmurahmalaysia #miniskirtmurah #miniskirtmalaysia #miniskirt #skirtmuslimah #skirtlabuh

MINI SKIRT EXTENDER. ๐Ÿ’
.
Haaa sekarang takde lagi dah masalah baju singkat lah, baju pendek lah, uniform sekolah pendek or sebagainya hokey.๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
Sekarang korang dah boleh pakai apa pun jenis baju hokey!
.
Mini #norynskirt ni mmg sangat berguna lah untuk melabuhkan pakaian. Dapatlah tutup apa yang tak sepatutnya kan ๐Ÿ˜…
.
Banyak tu haa warna pilihan, boleh pilih yg mana berkenan di hati. Slide je ke tepi mcm2 warna ada.
.
Amacam? taknak try ke?
Harga RM20 jurr. Kalau beli banyak dapat murah lah ofkos ๐Ÿ˜
.
Apa apa soalan contact je num tu ok! Kita tunggu wasep korang ๐Ÿ˜˜
#miniskirtmalaysia #miniskirtmalaysia #extendermalaysia #extendermurah #miniskirtmurah

Most Popular Instagram Hashtags