[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#normal

1955053 posts

TOP POSTS

👀

Es consistencia, trabajar sin competencia.
Todos somos iguales y nadie es mas que otro 🙇‍♂️🤘 donde termina el esfuerzo --- comienza 3l fracaso //// nunca te rindas... #beatllion #junglekingz #dfmg #workhard #focus #tugata #porqueteescondes #normal #newseason #sameteam #letsgetit

#Tbt’nin Kralı 😎
Gol ulannnn Gol
#HİÇ #BİR #ZAMAN #NORMAL #SEVMEDİK #Kİ #SENİ #BEŞİKTAŞ'ım 🖤🏁⚫️⚪️😁👊🏼💪🏼❤️ @besiktas @ricardoquaresmaoficial

MOST RECENT

I #tried to be #normal. #Worst two minutes of #my_life.😋

Seperempat pagi..
Jakarta ramai, Jakarta pagi, semoga damai.
.
.
.
#cloudtography #indonesia #jakarta #like4like #canon1200d #mi5c #mifans #setting #normal #camera #canon #mi #xiaomi #mifa

2017.10.21
.
やっとget
欲しいやつとサイズがなかなか無くて
靴屋三件ハシゴしたのは初めて笑
諦めてピンクのオースクにしようか迷ったけど諦めなくて良かった〜👯
.
#vans #crail #v341s #l.pink #normal
#💓💓💓
.

Persoalan:
1. 'Saya teringin sangat nak pakai produk #hbv / #alaskaglacier / #centella TAPI sis bajet saya tidak mengizinkan'
.
2.'Bagi saya produk ni Bagus TAPI sis kenapa mahal sangat'
.
3. 'Nak beli TAPI bagi saya fikir dulu yer'
.
4. 'Teringin nak cuba TAPI macam takut je, takut ada bahan kimia'
.
5. 'Saya ada masalah kulit wajah TAPI boleh ke produk ni dapat selesaiknnya'
.
6. 'Sis jual ni, sis pakai ke semua produk #hbv / #alaskaglacier / #centella??
.
.
Ini baru sebahagian persoalan yang selalu akak terima dari customer, akak layan kan saja.. 😊😊😊 seronok tau, jawap sana sini, last jadi kawan di alam maya.
.
Berbalik pada soalan di atas, jawapanya senang saja, nak cantik kena melabur. Betul, kadang tu kita kena fikir bajet untuk akan datang nak survive berbulan lagi, masa tu panjang sangat TAPI ada tak terfikir sampai bila pun tak akan ada ruang bagi kita letakan bajet untuk reward diri sendiri.
.
Semua produk under #nafura ada kelulusan dari #kkm tau, tiada bahan terlarang seperti paraben, alcohol, talc, triethanolaminr, mineral oil dan BHT. Selamat digunakan.
.
Sebarang jenis produk yang anda guna pastikan anda K. O. N. S. I. S. T. E. N, jangan pakai sebulan dah tukar produk lain, kecuali memang tak serasi langsung,naik kemerahan, kulit rasa gatal merenyam,baru cari yang lain, cari yang organic seperti set #hbv ni bebas bahan kimia, buatkan kulit muka jadi lembut dan bertambah awek muda.
.
Ketahui dulu jenis kulit muka anda, #berminyak, #kombinasi, #kering, #normal, #sensitif, baru anda akan di consult ,bukan apa nanti salah guna produk boleh memudaratkan anda sendiri.
.
Kami sebagai #agent mestilah guna semua produk ni, kalau kami tak guna macam mana nak jual kepada customer 😃
.
Anda ada sebarang persoalan tentang set #hbv #alaskaglacier #centella boleh pm@whatsapp 0194323823 Sofea, saya akan consult anda sehingga flawless
.
#nunutim
#TeamNunuKayaRayaBerjaya
#hbvmalaysiaoriginal
#hbv
#hbvperak

"La gente vede la follia nella mia colorata vivacità e non riesce a vedere la pazzia nella sua noiosa normalità"
#goodmorning #peoples #world #aliceinwonderland #crazy #normal #peoples #colors #life #seeyouagain #see #found #love #yourself #only #start #serenity #now #nowords #listen #heart #photooftheday #instagood #instatags4likes

Prove them wrong🤙🏻

お姉ちゃん…ま、眩しい(><)メガ……メガ(><)
この間、アリーナ席で銀テいっぱいGETしてきたのに、また今日も行くんだね🐰💦
風邪ひかないでねー🐰🤧 #まる#うさぎ#ウサギ#兎#ホーランドロップ#垂れ耳#オレンジ#親バカ#ひな#ハムスター#ジャンガリアン#家族#小動物#癒し#可愛い#bunny#rabbit#Hollandlop#cute#kawaii#hamster#zyangarian#normal#pet

Most Popular Instagram Hashtags