#norahhairremoval

MOST RECENT

- THANK YOU ADIK NEELOFA FOR THE LOVELY REVIEW! ❤️
_
Been waiting to hear your feedbacks and finally yeayyy! 😍
_
Korang kenal tak sapa ni? Org femes femes mmg ramai dah try Wawawax.
Sis je tak rajin nak update satu satu! 😝
Tak cukup kaki tangan nak update selalu. Tapi kalau dapat update gambar mesti berjela sis bebel kan?😝
_
Spt biasa, kalau malas beli online boleh cod. Sis cod merata tempat.
Boleh check bawah ni k?
Ni semua team member sis yg dedicated! 😘
_
Kami COD sekitar shah alam dan Kota bharu. Selebihnya, boleh check dibawah tempat COD available. BUY 1 wawawax, FREE 5 hadiah .
.
.
COD AVAILABLE:
JOHOR BAHRU: @arianna.shoppe
UUM SINTOK: @wawawax_kedah kedah
UITM PUNCAK ALAM: @wow.wawax
KOTA BHARU :@organichairremoval.kelantan
PENGKALAN CHEPA: @eqa_wawawax
UNISZA TERENGGANU & JERTIH: @wawawaxterengganu

Utk sesiapa yg nak dapatkan Wawawax sekitar tempat di atas boleh terus direct COD ye? 😄
_
Sebarang pertanyaan/cod boleh terus direct contact : 011-37448205
_
📌NOTE:
Biasanya kami akan request customer pick up di kawasan yg FREE COD CHARGE.
Kalau perlu runner hantar, caj COD yang dikenakan RM3-5 bergantung kepada lokasi awak.
Kalau lebih jauh dan tak berbaloi utk both customer/runner, kami post shj.
_
#wawawax
#wawawaxjohor
#wawawaxjohorbahru
#wawawaxjb
#wawawaxsenai
#wawawaxpasirgudang
#wawawaxmasai
#wawawaxbangi
#wawawaxputrajaya
#wawawaxkl
#wawawaxshahalam
#wawawaxcodjohorbahru
#wawawaxcodjb
#wawawaxcodpasirgudang
#wawawaxcodmasai
#wawawaxcodsenai
#wawawaxcodputrajaya
#wawawaxcodbangi
#wawawaxcodkl
#wawawaxcodshahalam
#fattzura
#giftreview
#igreview
#bazarpaknil
#norahhairremoval
#norahwax
#bajuraya2018
#muakl
#sitiaafiyah
#sayajual

THANK YOU ADIK NEELOFA FOR THE LOVELY REVIEW! ❤️
_
Been waiting to hear your feedbacks and finally yeayyy! 😍
_
Korang kenal tak sapa ni? Org femes femes mmg ramai dah try Wawawax.
Sis je tak rajin nak update satu satu! 😝
Tak cukup kaki tangan nak update selalu. Tapi kalau dapat update gambar mesti berjela sis bebel kan?😝
_
Spt biasa, kalau malas beli online boleh cod. Sis cod merata tempat.
Boleh check bawah ni k?
Ni semua team member sis yg dedicated! 😘
_
Kami COD sekitar shah alam dan Kota bharu. Selebihnya, boleh check dibawah tempat COD available. BUY 1 wawawax, FREE 5 hadiah .
.
.
COD AVAILABLE:
JOHOR BAHRU: @arianna.shoppe
UUM SINTOK: @wawawax_kedah kedah
UITM PUNCAK ALAM: @wow.wawax
KOTA BHARU :@organichairremoval.kelantan
PENGKALAN CHEPA: @eqa_wawawax
UNISZA TERENGGANU & JERTIH: @wawawaxterengganu

Utk sesiapa yg nak dapatkan Wawawax sekitar tempat di atas boleh terus direct COD ye? 😄
_
Sebarang pertanyaan/cod boleh terus direct contact : 0145399415
_
📌NOTE:
Biasanya kami akan request customer pick up di kawasan yg FREE COD CHARGE.
Kalau perlu runner hantar, caj COD yang dikenakan RM3-5 bergantung kepada lokasi awak.
Kalau lebih jauh dan tak berbaloi utk both customer/runner, kami post shj.
_
#wawawax
#wawawaxjohor
#wawawaxjohorbahru
#wawawaxjb
#wawawaxsenai
#wawawaxpasirgudang
#wawawaxmasai
#wawawaxbangi
#wawawaxputrajaya
#wawawaxkl
#wawawaxshahalam
#wawawaxcodjohorbahru
#wawawaxcodjb
#wawawaxcodpasirgudang
#wawawaxcodmasai
#wawawaxcodsenai
#wawawaxcodputrajaya
#wawawaxcodbangi
#wawawaxcodkl
#wawawaxcodshahalam
#fattzura
#giftreview
#igreview
#bazarpaknil
#norahhairremoval
#norahwax
#bajuraya2018
#muakl
#sitiaafiyah
#sayajual

SUPERCOMBO RAYA!!!
_
Sempena nak raya ni kami open supercombo raya khas utk pengguna Wawawax yg sis syg 😘
_
Supercombo Raya tu ade ape sis?
💥1 Set Wawawax
💥Termasuk postage
💥Pouch bag
💥Korean hair towel
💥Lavender body scrub (small)
💥Vanilla lip scrub (small)
💥Magic sponge
💥Free gift: Sampul duit raya 10 pcs
_
Semua extra items ni sgt best dan berkualiti okay?
Cth: Bodyscrub and lipscrub tu organic produk so mmg mahal dan berkualiti.
Sis tak beli kedai RM2 tau! 😅
_
Dalam gambar ni boleh tengok
Kiri: Pakej Jimat Duit 2 set Wawawax
Kanan: Supercombo Raya
_
Supercombo raya lagi besar dan byk isi nya berbanding pakej jimat duit! 😝
Sampul pos kecik mmg tak muat! 😝
Sape yg beli mmg berbaloi baloi!😘 Supercombo raya khas utk 15 org terawal je. tapi skrg balance tinggal 8 slot shj sbb ramai dah beli sbelum sis sempat announce😂
_
#wawawax
#wawawaxjohor
#wawawaxjohorbahru
#wawawaxjb
#wawawaxsenai
#wawawaxpasirgudang
#wawawaxmasai
#wawawaxbangi
#wawawaxputrajaya
#wawawaxkl
#wawawaxshahalam
#wawawaxcodjohorbahru
#wawawaxcodjb
#wawawaxcodpasirgudang
#wawawaxcodmasai
#wawawaxcodsenai
#wawawaxcodputrajaya
#wawawaxcodbangi
#wawawaxcodkl
#wawawaxcodshahalam
#fattzura
#giftreview
#igreview
#bazarpaknil
#norahhairremoval
#norahwax
#bajuraya2018
#muakl
#sitiaafiyah
#sayajual

PAKEJ JIMAT DUIT!💪🏼
_
2 SET WAWAWAX RM70 TERMASUK POS (semenanjung)
_
APE YANG BEST PAKEJ JIMAT DUIT?
✅JIMAT POSTAGE RM10 BERBANDING BELI ASING2 RM80 UTK 2 SET
✅BOLEH BUAT STOK/SHARE DGN KAWAN2
✅PENGHARGAAN KPD FOLLOWERS/PENGGUNA WAWAWAX
_
Ramai sangat sangat repeat customer yang beli 2.
Kenapa 2? Sebab masing2 dah tau kebaikan Wawawax! 😊
Bila beli 2, ramai minta diskaun. Takpe sis faham sgt keadaan korang sbb sis pun pengguna jugak.
Jadi utk menghargai korang, sis buatkan PAKEJ JIMAT DUIT yang sangat sangat berbaloi ni😋
_
✅SIS BELI 2 SET NI TAK EXPIRED KE KALAU LAMBAT GUNA?
👉🏻Ada yang tanya soalan ni pada sis.
Utk pengetahuan awak, tarikh luput Wawawax adalah SETAHUN SELEPAS BUKA! 🙂
Jadi, kalau belum buka, belum boleh expired dan boleh lah korang buat stok sampai tahun 2020 😆
_
COD AVAILABLE :
✅JOHOR BAHRU/PASIR GUDANG/MASAI/SENAI
✅PUTRAJAYA/BANGI
✅KL (KL SENTRAL/AMPANG/CHERAS etc)
✅SHAH ALAM
✅BRUNEI
_
Utk sesiapa yg nak dapatkan Wawawax sekitar tempat di atas boleh terus direct COD ye? 😄
_
Sebarang pertanyaan/cod boleh terus direct contact : +60197204575
_
📌NOTE:
Biasanya kami akan request customer pick up di kawasan yg FREE COD CHARGE.
Kalau perlu runner hantar, caj COD yang dikenakan RM3-5 bergantung kepada lokasi awak.
Kalau lebih jauh dan tak berbaloi utk both customer/runner, kami post shj.
_
#wawawax
#wawawaxjohor
#wawawaxjohorbahru
#wawawaxjb
#wawawaxsenai
#wawawaxpasirgudang
#wawawaxmasai
#wawawaxbangi
#wawawaxputrajaya
#wawawaxkl
#wawawaxshahalam
#wawawaxcodjohorbahru
#wawawaxcodjb
#wawawaxcodpasirgudang
#wawawaxcodmasai
#wawawaxcodsenai
#wawawaxcodputrajaya
#wawawaxcodbangi
#wawawaxcodkl
#wawawaxcodshahalam
#fattzura
#giftreview
#igreview
#bazarpaknil
#norahhairremoval
#norahwax
#bajuraya2018
#ctdk
#sitiaafiyah
#sayajual

Anda malu & kurang keyakinan dengan pasangan anda kerana mengalami masalah bulu kasar di bahagian ini??
.
1➡Misai (wanita)?
2➡Ketiak?
3➡Private part?
.
.
Jangan bimbang!! Dengan hanya RM35, NORAH mampu menangani masalah anda kerana NORAH mampu:
.
.
MENCABUT BULU HINGGA AKAR!! 😉
.
.
Anda hanya perlu: SAPU, LEKAT & TARIK !! Bulu anda hilang SEKELIP MATA !! 😍😍😍
.
.
Nak tahu lebih lanjut? Cepat hubungi di talian: 📲0109287169
.
#Norah #NorahWax #HotNorah #ColdNorah #Waxing #OrganicWax #NorahNewLook #OrganicHairRemoval #NorahOrganicHairRemoval #SayaGunaNorah #norah #nbcodkubangkerian #nbcodmalaysia #wax #stopshaving #buangbulu #norahhairremoval #sayajual #sayasuka #andadahnorah #idahnorah #kelantan #husm #kotabharu #norahkubangkerian

Thank you💕
.
Kenapa NORAH❓
✅ Jenama waxing No. 1 di Malaysia🇲🇾
✅ 100% organik & sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
✅ Boleh digunakan di seluruh badan
✅ Bulu dicabut dari akar💪🏻
✅ Bulu lambat tumbuh (3-4 minggu) berbanding shaving
✅ Bulu tumbuh lebih halus & jarang
✅ Tiada lagi kulit gelap (ketiak & miss V) akibat bercukur
✅ Tiada lagi kulit gatal2 & luka akibat bercukur
✅ Sangat jimat berbanding waxing di salon
✅ Sangat mudah digunakan👍🏻
.
1️⃣SAPU 2️⃣TEKAN 3️⃣TARIK
3 langkah mudah utk kulit licin & gebu BEBAS BULU selama 3 MINGGU✨
.
FREE❗️FREE❗️FREE❗️dgn setiap pembelian NORAH:
🎁 FREE 12 x Cotton Strips
🎁 FREE 4 x Wooden Sticks
🎁 FREE Manual Instruction
🎁 FREE Gift
🎁 FREE Consultation❤️
🎁 FREE Postage (T&C Apply)
.
📦 POSTAGE SETIAP HARI (kecuali Ahad & Cuti Umum)
.
COD AREA 🚗💨
➕ Selangor (Kajang, Bangi, UKM, Sepang, Bukit Beruntung, Puchong Perdana)
➕ Putrajaya
➕ Negeri Sembilan (Nilai, Seremban)
.
➖ Area anda tiada dalam senarai? Jom jadi agent kami utk area tersebut😄 Whatsapp Leya di +6013 358 2358 (link ada di profile👆🏻)
.
Saya guna Norah. Awak?
Whatsapp +6013 358 2358 sekarang utk dapatkan botol pertama Norah anda😘 (link ada di profile)
.
Klik #ReviewNorahHairRemoval utk lebih 19K testimoni pelanggan😌

Hello Hello Hello GOODMORNING 😎 mulakan pagi anda dengan senyuman
.
Skrg tgh packing NORAHWAX customer. Semua dah bertuan tau 😍 Ramai yg dah grab untuk kulit licin di pagi raya 🙈❤️
.
Jom sembang sembang ➡️ 018-2101378 (ain)
.
#norah #norahwax #norahorganichairremoval #norahhairremoval #norahwaxmurah #norahwaxpandamaran #norahwaxmalaysia #norahwaxselangor #norahwaxoriginal #norahwaxtelokpanglimagarang #norahwaxori #norahwaxdropship #noshaving #norahcodklang #norahjones #bebesbulu #kulitlicinberseri #andagunanorah #sayagunasayajual #sayagunanorah #codavailable #freecod #readystockmalaysia #ramadhantiba #sale #RAYA

Pada yang masih tertanya, Apakah kandungan Norah Organic Hair Removal ? 🤔 meh nak bagitau
.
🍯 Madu
.
🍋 Lemon
.
🌿 Tea tree oil
.
Yang best Norah Wax ni .. tahan hingga 3 minggu tanpa bulu. Tumbuh pun tak rasa gatal gatal sebab tak tajam dan tak kasar!! Lagi pun Norah Wax ni 100% organik dan tak da kesan sampingan.
.
MehOderNow💥😊 .
order or details info boleh DM atau tekan 📲 http://www.wasap.my/60196462826
#OrganicHairRemoval
#NorahHairRemoval
#OrganicHairRemoval
#OrganicWax
#Waxing
#OrganicWaxMalaysia
#WaxMurah

Pada yang masih tertanya, Apakah kandungan Norah Organic Hair Removal ? 🤔 meh nak bagitau
.
🍯 Madu
.
🍋 Lemon
.
🌿 Tea tree oil
.
Yang best Norah Wax ni .. tahan hingga 3 minggu tanpa bulu. Tumbuh pun tak rasa gatal gatal sebab tak tajam dan tak kasar!! Lagi pun Norah Wax ni 100% organik dan tak da kesan sampingan.
.
MehOderNow💥😊 .
order or details info boleh DM atau tekan 📲 http://www.wasap.my/60196462826
#OrganicHairRemoval
#NorahHairRemoval
#OrganicHairRemoval
#OrganicWax
#Waxing
#OrganicWaxMalaysia
#WaxMurah

Pada yang masih tertanya, Apakah kandungan Norah Organic Hair Removal ? 🤔 meh nak bagitau
.
🍯 Madu
.
🍋 Lemon
.
🌿 Tea tree oil
.
Yang best Norah Wax ni .. tahan hingga 3 minggu tanpa bulu. Tumbuh pun tak rasa gatal gatal sebab tak tajam dan tak kasar!! Lagi pun Norah Wax ni 100% organik dan tak da kesan sampingan.
.
MehOderNow💥😊 .
order or details info boleh DM atau tekan 📲 http://www.wasap.my/60196462826
#OrganicHairRemoval
#NorahHairRemoval
#OrganicHairRemoval
#OrganicWax
#Waxing
#OrganicWaxMalaysia
#WaxMurah

mauuuu..... banyak yang sudah bertransformasi dengan galvanic spa
ada yang diem aja... ada yang sharing temen
ada yang jadi bisnis..
dan macem macem

karena perawatan wajah itu perlu. ga soal cantik dan ga cantik. semua sama
butuh dijaga dan dirawat...
agar tetap bersinar kapanpun dibutuhkan... iya toh.. ni alat investasi banget yaa..
investasi masa depan loh..
bukan alat konsumtip.. so kamu wajib punya ini yaa...
jangan bilang mahal... karena hasilnya ga sebanding dengan kata mahal
jangan bilang ga butuh...karena kulit wajah mu suka ga suka pasti akan mengerut
jangan bilang tanya suami..karena siapa sih suami yang mau muka istrinya asam

jadi putuskan dari sekarang yaa...
dan langsung order ke kami yaa..
pemesanan bisa langsung chat wa atau inbox yaa
#herbal #jafracantik #natural #royaljelly #jaframakeup #mua #makeup #nuskinindonesia #galvanicspanuskin
#setrikawajah #antiagingno1dunia #awetmuda #facialwajah #homeservice #dropshipneeded #dropshipwanted
#malaysiainstashop #malaysiaonline #servisterbaik #hairremovalmalaysia #murah #bodywaxmurah #homemadeproduct
#organichairremoval #norahhairremoval #norahwax #bebasbuluketiak #noshave #waxing #plucking

mauuuu..... banyak yang sudah bertransformasi dengan galvanic spa
ada yang diem aja... ada yang sharing temen
ada yang jadi bisnis..
dan macem macem

karena perawatan wajah itu perlu. ga soal cantik dan ga cantik. semua sama
butuh dijaga dan dirawat...
agar tetap bersinar kapanpun dibutuhkan... iya toh.. ni alat investasi banget yaa..
investasi masa depan loh..
bukan alat konsumtip.. so kamu wajib punya ini yaa...
jangan bilang mahal... karena hasilnya ga sebanding dengan kata mahal
jangan bilang ga butuh...karena kulit wajah mu suka ga suka pasti akan mengerut
jangan bilang tanya suami..karena siapa sih suami yang mau muka istrinya asam

jadi putuskan dari sekarang yaa...
dan langsung order ke kami yaa..
pemesanan bisa langsung chat wa atau inbox yaa
#herbal #jafracantik #natural #royaljelly #jaframakeup #mua #makeup #nuskinindonesia #galvanicspanuskin
#setrikawajah #antiagingno1dunia #awetmuda #facialwajah #homeservice #dropshipneeded #dropshipwanted
#malaysiainstashop #malaysiaonline #servisterbaik #hairremovalmalaysia #murah #bodywaxmurah #homemadeproduct
#organichairremoval #norahhairremoval #norahwax #bebasbuluketiak #noshave #waxing #plucking

STOCK TAK BANYAK GUYSSS 😭❤️
.
Mari cepat cepat order sebelum habis stock sayang 🙈 satu botol RM35 jer tahan 3 bulan 😍‼️
.
COD KLANGGG JANGAN LEPASKAN PELUANG NI . Raya nk dekat mesti semua nak kulit licin tanpa bulu kan ? 😆 mari cepat cepat grab awoks punye !
.
Terdapat #hotwax DAN #coldwax
.
Jum kita sembang sembang ⬇️ 018-2101378 (ain)
.
#norah #norahwax #norahorganichairremoval #norahhairremoval #norahwaxmurah #norahwaxpandamaran #norahwaxmalaysia #norahwaxselangor #norahwaxoriginal #norahwaxtelokpanglimagarang #norahwaxori #norahwaxdropship #noshaving #norahcodklang #norahjones #bebesbulu #kulitlicinberseri #andagunanorah #sayagunasayajual #sayagunanorah #codavailable #freecod

BULU LAMBAT TUMBUH & TAK KASAR MACAM DULU✨
.
Siapa yg jenis bulu cepat tumbuh, atau dah jemu asyik nak kena shave setiap 2-3 hari sekali, wajib sesangat dapatkan Norah🍃 Uols hanya perlu ber"Norah" sekali je dlm 4 minggu. Jimat masa, jimat tenaga, kulit pun jadi bersih & cantik😍
.
3 minit Norah, BEBAS BULU SELAMA 3 MINGGU
Klik #ReviewNorahHairRemoval utk lihat lebih 19K testimoni pelanggan yg berpuas hati😌
.
I dah NORAH. U bila lagi?
Jom whatsapp Leya di +6013 358 2358 SEKARANG (link di profile👆🏻)
.
Nak FREE POSTAGE dan FREE GIFT? Jom order di SHOPEE! Link ada di profile. Klik jewww😘
.
More feedback? 👉🏻 #ReviewNorahHairRemoval

COD #NorahWax di Pavillion ✨✨
.
Selain boleh beli baju & cookies raya, boleh jugak nak order #NorahWax dengan sis tau 🤗 .
Sis ada je lagi stok Norah cuma tambah produk lain jugak sempena nak raya ni kan. Baru meriahh 😆😆
.
Sesiapa yang nak cantik flawless tanpa bebulus halus & kasar tu di pagi raya boleh order dengan sis lelaju k 😉
.
Customer ni dah settle, awak tu bila lagi? ☺️
.
Whatsapp ke +60169222141 untuk order 😉
.
Fast respond ✔️
.
Daily COD to any LRT/MRT stations ✔️
.
Daily postage ✔️
.
#NorahHairRemoval
#OrganicHairRemoval
#OrganicWax
#Waxing
#OrganicWaxMalaysia
#WaxMurah
#cheras
#KualaLumpur
#Selangor
#Terengganu
#norahCHERAS
#norahCHANSOWLIN
#norahKLCC
#norahMASJIDJAMEK
#norahBANDARTASIKSELATAN
#norahBANDARSRIPERMAISURI
#norahSOGO
#norahTAMANMIDAH
#norahMIHARJA
#norahMALURI
#norahAMPANG
#norahSALAKSELATAN
#norahBANDARTUNRAZAK
#norahSUNGAIBESI
#norahBUKITJALIL
#norahPAVILLION
#norahKLSENTRAL

OMG 😱
.
Mesti ramai tak suka kan jadi macam ni ? dont worry sis/bro NORAHWAX kan ado 😎 Gak usah pusing pusing dong 😆 SAPU ➡️ TEKAN ➡️ TARIK SETTLE ! 😍
.
Dengan hanya 3 saat hilang masalah 😘❣️
.
#norah #norahwax #norahorganichairremoval #norahhairremoval #norahwaxmurah #norahwaxpandamaran #norahwaxmalaysia #norahwaxselangor #norahwaxoriginal #norahwaxtelokpanglimagarang #norahwaxori #norahwaxdropship #noshaving #norahcodklang #norahjones #bebesbulu #kulitlicinberseri

Ada masalah serius macam
👉bermisai lebat (wanita)?
👉private part gatal?
👉bau badan terutama di bahagian underarm?
.
Jomm cuba hapuskan semua masalah ni dengan 1 PENYELESAIAN
.
Norahwax ialah sejenis wax dari bahan asli yang mampu menghapuskan bulu hampa dari akarrrr
.
Pertumbuhan semula bulu yang lambat pulak tu selepas setiap kali wax 😚 so no more itchy!
.
And say yes no more shaverrrrr girlss!! Jimat duit onnzz
.
Jom dapatkan Norahwax, ws ke
📲 019 5003007 (juni)
📲 019 5003007 (juni)
📲 019 5003007 (juni)
.
📢POSTAGE SELURUH MALAYSIA
📢CURRENT COD #USMPENANG #USMINDUK #USMINDUKPENANG ONLY
.
JOM BEBAS BULU DENGAN NORAH~
🚫BEWARE OF FAKE NORAH🚫
.
HARGA TAK TERMASUK POSTAGE :
1 jar : RM 35
2 jar + freegift : RM 70
3 jar + freegift : RM 105
Satu jar tahan dalam 3 bulan penggunaan berterusan 😙
.
#norahwax
#norahpenang
#norahwaxpenang
#norahcodpenang
#norahusmpenang
#norahcodUSM
#nbcodpenang
#organicwaxmalaysia
#organicwaxmurah
#usmpenang
#norahhairremoval
#norahteamsyafa
#seberangjaya #permatangpauh #sungaidua #perda #permatangpasir #norahmurah #bazaar #wax

Ada ramai yang masih tertanya-tanya dengan sis amal😅 apa tu NORAH wax? Haaaa..
.
.
Norah 100% Organic and Natural Wax !! Rich with Lemon Extract, Tea Tree Oil, and Honey 🐝 will keep your skin hydrated and healthy.! .🙈😍
.
No chemical additives !! We use the best ingredients, blended to give you the best! 💪
.
.
whatsapp: 📲
012 - 3561077
012 - 3561077
012 - 3561077
.
.
.
#OrganicWax #NorahWax #Waxing #NorahHairRemoval #OrganicHairRemoval #NorahOrganicHairRemoval
#CODNorah #CODNorahLocation #NorahWaxKL #NorahWaxSerdang #NorahWaxSeriKembangan #NorahWaxCheras #NorahWaxDesaSriHartamas #PostageNorah #NorahWaxJohor #NorahWaxPasirGudang
#NorahWaxKotaMasai #NorahWaxTamaanScientex #NorahWaxJB #hotwax #NorahHotWax #coldwax #NorahColdWax #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #waxmurah #honeywax #buangbulu #norahfeedback
#PurpleMintChampions

Ada ramai yang masih tertanya-tanya dengan sis amal😅 apa tu NORAH wax? Haaaa..
.
.
Norah 100% Organic and Natural Wax !! Rich with Lemon Extract, Tea Tree Oil, and Honey 🐝 will keep your skin hydrated and healthy.! .🙈😍
.
No chemical additives !! We use the best ingredients, blended to give you the best! 💪
.
.
whatsapp: 📲
012 - 3561077
012 - 3561077
012 - 3561077
.
.
.
#OrganicWax #NorahWax #Waxing #NorahHairRemoval #OrganicHairRemoval #NorahOrganicHairRemoval
#CODNorah #CODNorahLocation #NorahWaxKL #NorahWaxSerdang #NorahWaxSeriKembangan #NorahWaxCheras #NorahWaxDesaSriHartamas #PostageNorah #NorahWaxJohor #NorahWaxPasirGudang
#NorahWaxKotaMasai #NorahWaxTamaanScientex #NorahWaxJB #hotwax #NorahHotWax #coldwax #NorahColdWax #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #waxmurah #honeywax #buangbulu #norahfeedback
#PurpleMintChampions

Most Popular Instagram Hashtags