#noorarfa

MOST RECENT

Good morning, salam 7 syawal semua ๐Ÿ˜

#morningwish #syawal #selamathariraya #noorarfaempire #noorarfa #dropshipwanted

Jika corak dan selendang koleksi ini tidak padan dengan baju raya anda, apa kata anda dapatkannya bagi gaya-gaya kasual selepas bulan perayaan nanti? Bukan apa, kami takut anda terlepas untuk mendapatkan koleksi corak paling onzzz yang kami tawarkan. Huhu
.

Jom shopping dengan Noor Arfa dengan melayari website www.noorarfa.com
.

#noorarfa #malaysianbatik #exclusivemalaysianbatik #batikganu #batik #handmade#malaytraditionalwear #premiumwear#exclusivewear #tradition #fashion #shirt#formal #kualalumpur #kualaterengganu #kijal #centralmarket #melaka #menaramara#pusatborong

Kami dari Noor Arfa ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan maaf zahir batin kepada semua!!
.

Semoga raya tahun ini akan member sinar kebahagiaan kepada semua! โค
.
#noorarfa #malaysianbatik #exclusivemalaysianbatik #batikganu #batik #handmade#malaytraditionalwear #premiumwear#exclusivewear #tradition #fashion #shirt#formal #kualalumpur #kualaterengganu #kijal #centralmarket #melaka #menaramara#pusatborong

Kami dari Noor Arfa ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan maaf zahir batin kepada semua!
.

Semoga raya tahun ini akan member sinar kebahagiaan kepada semua! โค
.

#noorarfa #malaysianbatik #exclusivemalaysianbatik #batikganu #batik #handmade#malaytraditionalwear #premiumwear#exclusivewear #tradition #fashion #shirt#formal #kualalumpur #kualaterengganu #kijal #centralmarket #melaka #menaramara#pusatborong

Kami dari Noor Arfa ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan maaf zahir batin kepada semua!!
.

Semoga raya tahun ini akan member sinar kebahagiaan kepada semua! โค
.
#noorarfa #malaysianbatik #exclusivemalaysianbatik #batikganu #batik #handmade#malaytraditionalwear #premiumwear#exclusivewear #tradition #fashion #shirt#formal #kualalumpur #kualaterengganu #kijal #centralmarket #melaka #menaramara#pusatborong

3 syawal 2018๐Ÿค—๐Ÿค—
Bile anak2 dara cik lee & cik yah dah masuk air gini la jadinye...ehk terselit sorang anak teruna sebab abang2 x de, sorang x balik lagi & sorang lagi dah balik rumah mertua terpaksa la join geng anak2 dara๐Ÿ˜๐Ÿ˜ x pe la blh jadi cameraman x berbayar๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
#ootd
#temabatik
#noorarfa

Selamat hari raya. Maaf zahir batin.

Assalamualaikum...
Salam 28 Ramadhan...
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.
Ramadhan adalah bulan kesabaran.
Setiap hal yang tak diinginkan terjadi.
Balaslah dengan senyuman tulus dari hati dan perbuatan baik.
๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
Ramadhan semakin beransur meninggalkan kita.
Jangan lupa menunaikan zakat...
๐ŸŒบ๐ŸŒบ
Hari Raya Aidilfitri membilang hari untuk datang.
Jangan terlalu boros berbelanja...
.
.
#koleksiraya2018 #readytowear #jualanramadhan #jualankilatraya #nacc #noorarfacraftcomplex #noorarfa #batikmall #thebeautifulnacc #beautifulcraft #batikcantikcantik #malaysianexclusivebatik #beautifulbatik #batikoriginal #batikterengganu #destinasibatik #fashionbatik #beautifulterengganu #visitterengganu

NON STOP !!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Hari hari pm masuk nak join dropship.
Bukan takat boleh tambah duit poket je, nak cari ilmu niaga online pon boleh.

Best gilaaa join team #noorarfaempire , kami guide sampai buat sale kepuk kepuk ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #dropshipwanted #dropshipneeded #noorarfa #sideincome #partimejob #terapiinstagram #batiklover #queen #king #nae

Apa yang membezakan kurta Noor Arfa dengan kurta lain adalah reka bentuk dan potongan.
.

Potongan kurta ni memang kemas dan dijahit dengan penuh teliti tau!Confirm buat uoll nampak extra slim dan nampak tegap je! ๐Ÿ˜
.

Jom shopping dengan Noor Arfa dengan melayari website www.noorarfa.com
.

#noorarfa #malaysianbatik #exclusivemalaysianbatik#batikganu #batik #handmade #malaytraditionalwear #premiumwear#exclusivewear #tradition #fashion #shirt#formal #kualalumpur #kualaterengganu #kijal #centralmarket #melaka #menaramara#pusatborong

Tak lama lagi kita akan meninggalkan bulan Ramadhan dan menyambut bulan Syawal
.

Jom gunakan masa yang ada sebaik mungkin. Bila lagi nak tambah pahala berlipat ganda kalau bukan di bulan ramadhan kan? ๐Ÿ˜
.
#noorarfa #malaysianbatik #exclusivemalaysianbatik#batikganu #batik #handmade #malaytraditionalwear #premiumwear#exclusivewear #tradition #fashion #shirt#formal #kualalumpur #kualaterengganu #kijal #centralmarket #melaka #menaramara#pusatborong

Assalamualaikum...
๐ŸŒบ๐ŸŒบGood morning๐ŸŒบ๐ŸŒบ
.
.
.
Setiap perkara yang berlaku semalam jangan bawa ke hari ini dan hari-hari seterusnya...
๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
Senyum selalu...
๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
@noorarfacraftcomplexcatalogue
@noorarfacraftcomplexcatalogue .
.
#koleksiraya2018 #readytowear #jualanramadhan #jualankilatraya #nacc #noorarfacraftcomplex #noorarfa #batikmall #thebeautifulnacc #beautifulcraft #batikcantikcantik #malaysianexclusivebatik #beautifulbatik #batikoriginal #batikterengganu #destinasibatik #fashionbatik #beautifulterengganu #visitterengganu

Kurta ni pasti akan membuatkan uollll bertambah handsome dan segak ! Ambik gambar OOTD pun akan on point je bila pakai kurta ni!
.

Jom shopping dengan Noor Arfa dengan melayari website www.noorarfa.com
.

#noorarfa #malaysianbatik #exclusivemalaysianbatik #batikganu #batik #handmade#malaytraditionalwear #premiumwear#exclusivewear #tradition #fashion #shirt#formal #kualalumpur #kualaterengganu #kijal #centralmarket #melaka #menaramara#pusatborong

.
Assalamualaikum... Semua dah siap masak ke? ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
.
Jangan pernah meninggalkan solat dan puasa dengan sengaja...
Setiap amalan puasa dan solat akan memberi syafaat kepada kita di hari kiamat...
๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ’•
.
.
#promosiraya #nacc #noorarfacraftcomplex #noorarfa #batikmall #batikpavillion #ExclusiveMalaysianBatik #beautifulbatik #batikoriginal #batikterengganu #destinasibatik #fashionbatik #beautifulterengganu #visitterengganu

Kalau yang dah bosan pakai baju melayu untuk pergi open house , boleh la beli Kurta dari Noor Arfa.
.
Confirm menonjol dan nampak Stylo je di kenduri nanti! ๐Ÿ˜
.
Jom shopping dengan Noor Arfa dengan melayari website www.noorarfa.com
.

#noorarfaย #malaysianbatik #exclusivemalaysianbatik #batikganuย #batikย #handmade #malaytraditionalwearย #premiumwear #exclusivewearย #traditionย #fashionย #shirt #formalย #kualalumpurย #kualaterengganu#kijalย #centralmarketย #melakaย #menaramara #pusatborong

Tinggal 4 Hari lagi sebelum Syawal menjelma ๐Ÿ˜ฑ
.
Apakah kejayaan yang anda telah peroleh sepanjang bulan Ramadhan ni? Cuba share dengan kami ๐Ÿ˜
.

#noorarfaย #malaysianbatik #exclusivemalaysianbatik #batikganuย #batikย #handmade #malaytraditionalwearย #premiumwear #exclusivewearย #traditionย #fashionย #shirt #formalย #kualalumpurย #kualaterengganu#kijalย #centralmarketย #melakaย #menaramara #pusatborong

Macam Mana persiapan Raya tahun ni? Dah beli ke apa yang patut? ๐Ÿ˜
.
Raya hanya setahun sekali je, jadi tak salah kalau shopping setakat yang mampu sahaja ๐Ÿ˜
.
Kalau belum lagi beli Baju Raya, anda masih lagi sempat beli Baju Kurta dari Noor Arfa! Harga mampu milik tau! So tak perlu risau ๐Ÿ˜‰
.

Jom shopping dengan Noor Arfa dengan melayari website www.noorarfa.com
.

#noorarfaย #malaysianbatik #exclusivemalaysianbatik #batikganuย #batikย #handmade #malaytraditionalwearย #premiumwear #exclusivewearย #traditionย #fashionย #shirt #formalย #kualalumpurย #kualaterengganu#kijalย #centralmarketย #melakaย #menaramara #pusatborong

Ramai sangat rebutkan baju kurung Laila Qamarina yg baru ni sebab sape tak suka baju yang loose-cut kan?๐Ÿ˜
.
Soft, smooth, sejuk je kat badan, yg paling penting ada kain motif batik yang menyermpurnakan lagi baju kurung ni!
.

Jom shopping dengan Noor Arfa dengan melayari website www.noorarfa.com
.

#noorarfaย #malaysianbatik #exclusivemalaysianbatik #batikganuย #batikย #handmade #malaytraditionalwearย #premiumwear #exclusivewearย #traditionย #fashionย #shirt #formalย #kualalumpurย #kualaterengganu#kijalย #centralmarketย #melakaย #menaramara #pusatborong

Most Popular Instagram Hashtags