#nona

MOST RECENT

@aisyah_beauty_dyxy DYXY menggilaa buat END JULY SALES!! 😱😱😱
.
Set yang paling hot seller!! Mana mana perempuan pun sukaaaaaa sebab apa bila pakai dyxy ni memang senang sangattt!! Dah takyah tepek bedak tebal tebal, Guna dyxy dah cukup tau 💋
.
Bila pakai terus nampak FLAWLESS DAN APA PALING BEST tekstur RINGAN YAAA AMAT!!!♥️
.
Haaa korang yang tengah tunggu sales tu, ini adalah masa yang sesuai tauuuu, Memang harga durian runtuh terusss kita bagi nii! Jangan tunggu tunggu lagi tau sebab bebila je kita akan tamatkan sales ni 😛
.
🙆‍♀️FREE POSTAGE UNTUK SETIAP PEMBELIAN!!
🙆‍♀️EXTRA DISKAUN SEHINGGA RM30 for each SET!!
🙆‍♀️FREE GIFT SEMESTINYA BEST BEST FOR ALL ITEM!!
.
Memang melepas lah korang kalau tak grab sekarang sebab jarang kita buat salesss cmni tau 🙏
.
Meh laju laju grab sekarang 👇👇👇 Whatsapp terussss no ni 0196165261 📲 😊 atau kalau nak cepat tekan link di biooo terus ke whatsapp 💃 (NO DM SEBAB KADANG KADANG PROBLEM DAN TERLEPAS BACA) terus whatsapp tau 🙆‍♀️
.
#Dyxybccream #dyxycosmetic #facemistgreentea #dyxyborong
#dyxybrunei #dyxysingapore #dyxykualalumpur
#dyxybccreamfoundationmalaysia #neelofa #fattzura
#mekapmurahmalaysia #mekapborongmurah #mekap
#doorgiftcome ainaserum #bougasbeautyserum #fattzura #neelofa
#sipiplmerahcomel #maskulin #nona #dimatamu #awekcendol
#tingtingtangting #majalahnona

JGN TUA SBLM USIA YE SYG2 SEMUA.. Kengkdg kt lupe nak belai manja diri kt..kt la yg uruskan hubby, anak2, masak memasak kat dapur..
.
Please super woman di luar sana..plis bg lbh perhatian jg pd wajah anggun kt..kt adalah super woman yg blh buat semua benda termasukla belai diri kt..BARU BETUL2 SUPER WOMAN MCM TU..
.
Org akan tertanya2..mcm mana u alls boleh maintain cun melecun walau anak berderet..ramai yg nak tau tips dr u alls nanti..
.
Org kata ada duit boleh la cantik..TU SEMUA HALANGAN yg kt dh letak dlm mind set kt...kt xbuat pun lg, tp kt dh siap2 ltk DUIT SBG HALANGAN UTAMA kt..Negative mind set tu yg kt kena nyahkan..
.
FAHARA SKINCARE sgt memahami keadaan kewgn kt semua..bahan2 tradisional mcm dauh sireh yg mmg terbukti utk org2 kt yg dpt membelai wajah kt semua..BILE DAH CANTIK, jd pulak agen kt..Baru betul2 super women..PANDAI URUS RUMAH TANGGA, PANDAI URUS KEWANGAN..PANDAI PLK BERNIAGA..Tak berani cik abg nak pdg org lain😍
.
Taip Night Spa Treatment Ke 👇🏻
☎ www.wasap.my/60134009508
☎ www.wasap.my/60134009508
☎ www.wasap.my/60134009508
.

#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat

DYXY MASCARA🌹
✅ Melebatkan bulu mata
✅ Memanjangkan bulu mata
✅ Tidak menghitamkan bawah mata
.
👉🏻 Letak air sedikit pada bulu mata, biar selama 3 saat dan tanggalkan dgn mudah 😍
.
Mudah & cepat 👏🏻🙌🏻
.
Nak tahu harga LETOPSS DYXY 😱 Jom
📲 ws 01116908738 FATIN
.
#dyxy #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxyteam #dyxylipstick #dyxymalaysia #dyxymascara #dyxylover #dyxyterengganu #dyxybrush #dyxytestimoni #dyxybest #dyxyborong #dyxybrunei #dyxysingapore #dyxykualalumpur #dyxybccreamfoundationmalaysia #neelofa #fattzura #mekapmurahmalaysia #mekapborongmurah #mekap #ainaserum #bougasbeautyserum #fattzura #neelofa #sipipimerahcomel #nona #tingtingtangting #majalahnona #dyxylovers💖

Los que me conocen saben que siempre tomo mates amargos y aclaro que "LOS UNICOS MATES DULCES QUE TOMO, SON LOS DE LA NONA". Matear, disfrutar de una charla y reír con una de las personas que más amo en el mundo. Ella que siempre se niega a sacarse fotos, pero conmigo hace una pequeña excepción. Me quiere por más cargoso y molesto que sea; siempre reímos y le ponemos onda a la charla. Por más empalagoso que resulte su mate, ella me endulza siempre que llego después de trabajar, y la verdad que vale pena la pena. #familia #nona #mate #risas #mates #❤️

@aisyah_beauty_dyxy DYXY menggilaa buat END JULY SALES!! 😱😱😱
.
Set yang paling hot seller!! Mana mana perempuan pun sukaaaaaa sebab apa bila pakai dyxy ni memang senang sangattt!! Dah takyah tepek bedak tebal tebal, Guna dyxy dah cukup tau 💋
.
Bila pakai terus nampak FLAWLESS DAN APA PALING BEST tekstur RINGAN YAAA AMAT!!!♥️
.
Haaa korang yang tengah tunggu sales tu, ini adalah masa yang sesuai tauuuu, Memang harga durian runtuh terusss kita bagi nii! Jangan tunggu tunggu lagi tau sebab bebila je kita akan tamatkan sales ni 😛
.
🙆‍♀️FREE POSTAGE UNTUK SETIAP PEMBELIAN!!
🙆‍♀️EXTRA DISKAUN SEHINGGA RM30 for each SET!!
🙆‍♀️FREE GIFT SEMESTINYA BEST BEST FOR ALL ITEM!!
.
Memang melepas lah korang kalau tak grab sekarang sebab jarang kita buat salesss cmni tau 🙏
.
Meh laju laju grab sekarang 👇👇👇 Whatsapp terussss no ni 0196165261 📲 😊 atau kalau nak cepat tekan link di biooo terus ke whatsapp 💃 (NO DM SEBAB KADANG KADANG PROBLEM DAN TERLEPAS BACA) terus whatsapp tau 🙆‍♀️
.
#Dyxybccream #dyxycosmetic #facemistgreentea #dyxyborong
#dyxybrunei #dyxysingapore #dyxykualalumpur
#dyxybccreamfoundationmalaysia #neelofa #fattzura
#mekapmurahmalaysia #mekapborongmurah #mekap
#doorgiftcome ainaserum #bougasbeautyserum #fattzura #neelofa
#sipiplmerahcomel #maskulin #nona #dimatamu #awekcendol
#tingtingtangting #majalahnona

@aisyah_beauty_dyxy DYXY menggilaa buat END JULY SALES!! 😱😱😱
.
Set yang paling hot seller!! Mana mana perempuan pun sukaaaaaa sebab apa bila pakai dyxy ni memang senang sangattt!! Dah takyah tepek bedak tebal tebal, Guna dyxy dah cukup tau 💋
.
Bila pakai terus nampak FLAWLESS DAN APA PALING BEST tekstur RINGAN YAAA AMAT!!!♥️
.
Haaa korang yang tengah tunggu sales tu, ini adalah masa yang sesuai tauuuu, Memang harga durian runtuh terusss kita bagi nii! Jangan tunggu tunggu lagi tau sebab bebila je kita akan tamatkan sales ni 😛
.
🙆‍♀️FREE POSTAGE UNTUK SETIAP PEMBELIAN!!
🙆‍♀️EXTRA DISKAUN SEHINGGA RM30 for each SET!!
🙆‍♀️FREE GIFT SEMESTINYA BEST BEST FOR ALL ITEM!!
.
Memang melepas lah korang kalau tak grab sekarang sebab jarang kita buat salesss cmni tau 🙏
.
Meh laju laju grab sekarang 👇👇👇 Whatsapp terussss no ni 0196165261 📲 😊 atau kalau nak cepat tekan link di biooo terus ke whatsapp 💃 (NO DM SEBAB KADANG KADANG PROBLEM DAN TERLEPAS BACA) terus whatsapp tau 🙆‍♀️
.
#Dyxybccream #dyxycosmetic #facemistgreentea #dyxyborong
#dyxybrunei #dyxysingapore #dyxykualalumpur
#dyxybccreamfoundationmalaysia #neelofa #fattzura
#mekapmurahmalaysia #mekapborongmurah #mekap
#doorgiftcome ainaserum #bougasbeautyserum #fattzura #neelofa
#sipiplmerahcomel #maskulin #nona #dimatamu #awekcendol
#tingtingtangting #majalahnona

Tatuado tu nombre en mi piel. ❤ #Nona #Amor #Abuela
@brendapalart

K.A.M.I
Ceritanya di sebalik gambar ni... telefon milik puan Rosmah Ida tu dari meja nona tersangat lah canggih. Tak puas bergambar ahhaha. Ambik banyak sekali satu ni je yang okay disebabkan EXcited terlebih ahhahaa
Hebat #vivo ni! Hahahha sama pagi tersorok @ayu_ace 🤣🤣🤣mama EXcited terlebih. Nak lagi lah! Hahahhaa
Semalam di Karangkraf
Terima kasih daun keladi ❤️🙏🏼#nona #nonamagazine

#going #shopping this #weekend ? Well, don’t forget to take your #nona and #remember #no #plasticbags @woolworths_au or @colessupermarkets

I love ariana grand because she is talented and strong and kind
-
Did u like for your idol?
-
Why do you love your idol?
COMMENT YOUR THOUGHTS
-
-
#arianagrande #idol #arianagrandeedits #agb #giaw #ntltc #dancemoms #selenagomez #gainparty #gaintrick #dancetothis #tlic #petiana #stoppete #ari #justinbeiber #arianator #arianators #frankiegrande #joangrande #nona #sweetener #cloud #ag4

French fries and wings,fights and Red Bull,Boats And Hoes. Some things just go together. Go with it babyyy. #nona 310 #wings #goddamn good looking man

.
Pssttt... stop jap ! Tengok my own testimoni. Selepas sebulan guna Youth Skincare Shaklee yang viral ritu.
.
Sebelum (gambar kiri atas)
Nampak tak teksture kulit yang kusam, jeragat polkodot dan pori-pori yang besar.
.
Paling obvious tona kulit tak sekata kat pipi tu. Nampak tak sekumpulan jeragat yang semakin beranak pinak.
.
Selepas 30 hari guna, gambar swipe sebelah (belah kiri bawah).
.
Kulit lebih sihat, tak kusam lagi. Tona kulit pun semakin sekata. Kulit lebih bersih, jeragat polkodot pun macam berkurang
.
.
Ni sgt best. Sebab macam-macam usaha sebelum ni nak pudarkan cik J tu tak berjaya.
.
.
Seriously, saya jatuh chenta berlori-lori dengan YOUTH ❤️ the best skin care ever buat saya yang memang jarang guna skincare sebelum ini.
.
.
YOUTH® Skin Care ini bebas dari lebih dari 1500 bahan kimia toksik dan berbahaya. 100% semulajadi dan bebas dari Paraben, Phtalates, Hydroquinon, Merkuri, Sodium Lauryl Sulfate(SLS) dan banyak lagi.
.
.
Tak risau nak tepek bila kita tahu
YOUTH® Skin Care Shaklee Bebas Bahan Kimia Berbahaya, Semulajadi Dan Bebas Gluten. Bukan produk timbang kilo belakang rumah.
.
.
Bagi yang berminat nak miliki YOUTH Skincare ni, boleh DM Alin ya. #YouthIsHope
.
.

.
Alin nak pesan ni, jika korang nak mengekalkan kulit yang sihat dan tanpa cela, sila la konsisten Vit C dan Suncreen YOUTH Age Defense Moisturizer SPF 50.
.
In shaa Allah, pilih youth untuk elakkan jeragat baru terbentuk pada masa yang sama kita kasi pudarkan jeragat lama dengan vitamin C. .
.
Masej alin lelaju kat bio ya 😘
.
.

She was taking her break soaking up the 🌞 Little does she know, she IS my sunshine!❤️ #restyledby #heir #babylove #grandbaby #glambaby #nona #babygirl #babyswag #shades

Most Popular Instagram Hashtags