[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#nomoreblacklips

22 posts

TOP POSTS

In love with my new @napoleonperdis #pinotnoirlipliner and #velvetrevolution #luminouslipveil 😍😍😍 🙌👌👍 #nomoreblacklips 😁😂😂 thanks @jazzoc 😘💋💋💋

No need for a heavy make up & bright lipstick color. Enough with my Strawberry Feels Forever Lip Balm & I am good to go!

#fadeorganic #fadeorganicskincare #strawberryfeelsforever #coloredlipbalm #organiclipbalm #softlips #pinklips #sexylips #chappedlips #nomoreblacklips #nomoredrylips💋 #natural #organic

Selamat Pagi Jumaat Penghulu Segala Hari.
Bila Esok dah cuti rasa malas2 je nak make up kan. Malas je nk pakai lipstick kan. Tapi kalau tak pakai pucat pulak bibir & muka kan.
Haaaahhhhh.... worry no more! Strawberry Feels Forever kan ada! 😎😎 Apa dia boleh buat?? 🤔🤔 - melembapkan bibir
- memberikan warna pada bibir
- tahan lama di bibir
- anti bibir pucat 💋💋 #fadeorganic #fadeorganicskincare #strawberryfeelsforever #coloredlipbalm #organiclipbalm #softlips #pinklips #sexylips #chappedlips #nomoreblacklips #nomoredrylips💋 #natural #organiclipbalm #organic

Siapa ada masalah bibir merekah, kering, hitam & tak sexy?
Meh Cuba 2 kapel ni. Bibir confirm punya lah sexy lembut pinkish! Nak buat iklan lipstick pun boleh 😏

#fadeorganic #fadeorganicskincare #strawberryfeelsforever #coloredlipbalm #organiclipbalm #softlips #pinklips #sexylips #chappedlips #nomoreblacklips #nomoredrylips💋 #natural #organiclipbalm #organic

Alhamdulillah. Thank you love for choosing our product.
See... true I tell you. Strawberry Feels Forever memang ummphh.. long lasting even after you had your drinks or meals, moisturises your lips & no more dry lips!

#fadeorganic #fadeorganicskincare #strawberryfeelsforever #coloredlipbalm #organiclipbalm #softlips #pinklips #sexylips #chappedlips #nomoreblacklips #nomoredrylips💋 #natural #organic

POUT N SCRUB & STRAWBERRY FEELS FOREVER adalah gabungan yang sangat best. ☘ POUT N SCRUB LIP SCRUB
🍃Membantu merawat bibir yang merekah
🍃menanggalkan kulit mati
🍃mengurangkan garis halus di bibir
🍃mengurangkan kehitaman bibir ☘STRAWBERRY FEELS FOREVER LIP BALM
🍃Melembapkan bibir
🍃melembutkan bibir
🍃membantu memerahkan bibir secara semulajadi
🍃membuatkan bibir nampak lebih seksi

#fadeorganic #fadeorganicskincare #strawberryfeelsforever #coloredlipbalm #organiclipbalm #softlips #pinklips #sexylips #chappedlips #nomoreblacklips #nomoredrylips💋 #natural #organiclipbalm #organic #lipscrub #lipscruborganic

Masalah bibir hitam?

Bibir kering?

Lipstick 💄 bila pakai nampak sik smooth?

Strawberry Feels Forever sedia membantu!

#fadeorganic #fadeorganicskincare #strawberryfeelsforever #coloredlipbalm #organiclipbalm #softlips #pinklips #sexylips #chappedlips #nomoreblacklips #nomoredrylips💋 #natural #organic

MOST RECENT

Bibir kita pun kena jaga jugak tau. Bila senyum suci je muka. Tak gituu 😁😁 Pout N Scrub lipscrub

Strawberry Feels Forever lipbalm

#strawberryfeelsforever #coloredlipbalm #organiclipbalm #softlips #pinklips #sexylips #chappedlips #nomoreblacklips #nomoredrylips💋 #natural #organiclipbalm #organic

Selamat Pagi Jumaat Penghulu Segala Hari.
Bila Esok dah cuti rasa malas2 je nak make up kan. Malas je nk pakai lipstick kan. Tapi kalau tak pakai pucat pulak bibir & muka kan.
Haaaahhhhh.... worry no more! Strawberry Feels Forever kan ada! 😎😎 Apa dia boleh buat?? 🤔🤔 - melembapkan bibir
- memberikan warna pada bibir
- tahan lama di bibir
- anti bibir pucat 💋💋 #fadeorganic #fadeorganicskincare #strawberryfeelsforever #coloredlipbalm #organiclipbalm #softlips #pinklips #sexylips #chappedlips #nomoreblacklips #nomoredrylips💋 #natural #organiclipbalm #organic

Siapa ada masalah bibir merekah, kering, hitam & tak sexy?
Meh Cuba 2 kapel ni. Bibir confirm punya lah sexy lembut pinkish! Nak buat iklan lipstick pun boleh 😏

#fadeorganic #fadeorganicskincare #strawberryfeelsforever #coloredlipbalm #organiclipbalm #softlips #pinklips #sexylips #chappedlips #nomoreblacklips #nomoredrylips💋 #natural #organiclipbalm #organic

POUT N SCRUB & STRAWBERRY FEELS FOREVER adalah gabungan yang sangat best. ☘ POUT N SCRUB LIP SCRUB
🍃Membantu merawat bibir yang merekah
🍃menanggalkan kulit mati
🍃mengurangkan garis halus di bibir
🍃mengurangkan kehitaman bibir ☘STRAWBERRY FEELS FOREVER LIP BALM
🍃Melembapkan bibir
🍃melembutkan bibir
🍃membantu memerahkan bibir secara semulajadi
🍃membuatkan bibir nampak lebih seksi

#fadeorganic #fadeorganicskincare #strawberryfeelsforever #coloredlipbalm #organiclipbalm #softlips #pinklips #sexylips #chappedlips #nomoreblacklips #nomoredrylips💋 #natural #organiclipbalm #organic #lipscrub #lipscruborganic

Bibir lembap, tak pucat, tak merekah, lembut & SEXY?

Strawberry Feels Forever Lip Balm terbaik untuk penjagaan bibir semulajadi. ***TIPS: Sapu lipbalm ini ke bibir dahulu sebelum sapu lipstick untuk ketahanan lipstick itu di bibir, smooth finish & bibir sentiasa lembap. 😊

#fadeorganic #fadeorganicskincare #strawberryfeelsforever #coloredlipbalm #organiclipbalm #softlips #pinklips #sexylips #chappedlips #nomoreblacklips #nomoredrylips💋 #natural #organiclipbalm #organic

Lipbalm yang semakin di minati ramai!

Melembut kan bibir yang kasar, meratakan pemakaian lipstick & mewarnakan bibir yang pucat.

#fadeorganic #fadeorganicskincare #strawberryfeelsforever #coloredlipbalm #organiclipbalm #softlips #pinklips #sexylips #chappedlips #nomoreblacklips #nomoredrylips💋 #natural #organiclipbalm #organic

Bibir merekah? Kering? Susah nak pakai lipstick? Bibir pucat?
Strawberry Feels Forever sedia membantu! Pakai lipbalm ni masalah bibir anda selesai!
Apa yang best lagi pasal lip balm ni?
Tahan lama! Walaupun dah makan dan minum tau.

#fadeorganic #fadeorganicskincare #strawberryfeelsforever #coloredlipbalm #organiclipbalm #softlips #pinklips #sexylips #chappedlips #nomoreblacklips #nomoredrylips💋 #natural #organiclipbalm #organic

Bibir Kering? Bibir Pucat? Bibir Gelap?
Strawberry Feels Forever kan ada!
Dengan kuasa cocoa butter, organic beeswax & Olive oil membantu melembapkan bibir yang kering & memberi warna natural pada bibir yang pucat/gelap.

Apa yang best lagi?

Lip balm ni tahan lama tau! Lepas makan lepas minum pun maseh lagi Bertahan di bibir! Best tak?? Sure best punya 😎

Jom cantikkan bibir dengan bahan organic dengan hanya RM15 Sahaja!

#fadeorganic #fadeorganicskincare #strawberryfeelsforever #coloredlipbalm #organiclipbalm #softlips #pinklips #sexylips #chappedlips #nomoreblacklips #nomoredrylips💋 #natural #organiclipbalm #organic

Alhamdulillah. Thank you love for choosing our product.
See... true I tell you. Strawberry Feels Forever memang ummphh.. long lasting even after you had your drinks or meals, moisturises your lips & no more dry lips!

#fadeorganic #fadeorganicskincare #strawberryfeelsforever #coloredlipbalm #organiclipbalm #softlips #pinklips #sexylips #chappedlips #nomoreblacklips #nomoredrylips💋 #natural #organic

Percaya tak lip balm ni tahan lama?

Even lepas minum air pun still melekat lagi kat bibir tau.
Makan ringan2 pun still tak hilang d bibir. Bibir maseh lagi rasa lembap.
Best tau pakai Lip balm ni! Bibir pucat pun nampak sihat. Tahan lama. Lembapkan bibir yang kering. Memberi warna yang natural di bibir. 😙😗😗 #fadeorganic #fadeorganicskincare #strawberryfeelsforever #coloredlipbalm #organiclipbalm #softlips #pinklips #sexylips #chappedlips #nomoreblacklips #nomoredrylips💋 #natural #organiclipbalm #organic

No need for a heavy make up & bright lipstick color. Enough with my Strawberry Feels Forever Lip Balm & I am good to go!

#fadeorganic #fadeorganicskincare #strawberryfeelsforever #coloredlipbalm #organiclipbalm #softlips #pinklips #sexylips #chappedlips #nomoreblacklips #nomoredrylips💋 #natural #organic

Strawberry Feels Forever!
Organic lip balm yang melembap kan bibir kering, hilang kan rekahan di bibir, mewarnakan bibir yang pucat & meratakan pemakaian lipstick tauuu!

Made with cocoa butter, organic beeswax & olive oil that are beneficial for your lip care!
Annnnnndddd... enjoy the chocolate strawberry scent of your lips!

#fadeorganic #fadeorganicskincare #strawberryfeelsforever #coloredlipbalm #organiclipbalm #softlips #pinklips #sexylips #chappedlips #nomoreblacklips #nomoredrylips💋 #natural #organiclipbalm #organic

Bibir pucat?
Bibir hitam?
Bibir kering?
Bibir kering bila pakai lipstick?

Strawberry feels Forever Colored lip balm boleh membantu! Diperbuat daripada cocoa butter, olive oil & organic beeswax yang membantu Melembapkan bibir yang kering, memberi natural color untuk bibir yang pucat & menghilangkan hitam di bibir.
#fadeorganic #fadeorganicskincare #strawberryfeelsforever #coloredlipbalm #organiclipbalm #softlips #pinklips #sexylips #chappedlips #nomoreblacklips #nomoredrylips💋 #natural #organic

Masalah bibir hitam?

Bibir kering?

Lipstick 💄 bila pakai nampak sik smooth?

Strawberry Feels Forever sedia membantu!

#fadeorganic #fadeorganicskincare #strawberryfeelsforever #coloredlipbalm #organiclipbalm #softlips #pinklips #sexylips #chappedlips #nomoreblacklips #nomoredrylips💋 #natural #organic

First buy and first trial~
Not sure if this is bought on impulse or i really see the diff after wearing 😯😯😯😯
Hopefully i wont be lazy and there's no nay for me to continue😄😄😄 #chanel #lipstick #firsttry #hopeiloveit #yay #nomoreblacklips #hahaha

Most Popular Instagram Hashtags