#nocontactlens

3352 posts

TOP POSTS

πŸ˜ŠπŸ˜‰ morningworld back to reality its monday again πŸ€“ #nocontactlens #pandaeye #needmoresleep #backtoroutine

naik bas kita hari ni 😍😍😍 teman ayoh jalan melaka.. saje nak bagi tau tu #nocontactlens hokeyyyy.. haha tetibe πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜› jangan jeles @emma_maembongofficial

This is how you start a week full of good things πŸ˜‚πŸ˜‚ #nofilter #nomakeup #nocontactlens #justmymessyself

LINDA | NIKAH | BATU CAVES | 10 MAR 2017 | JUMAAT
.
.
.
.
*pengantin request makeup simple for nikah... #nocontactlens #nikahmalam

Throwback 1st Raya look! ✨
Concept : Peachy Nude πŸ‘
I just try my best, dunno if thats was on point or not haha πŸ˜‚
_
P/s : Excuse my nostril πŸ™ŠπŸ˜‚ #surelynottalented #simple #nofakeeyelashes #nocontactlens

Today shoot for @tuliphijab 🌷 for girls yang nak instant shawl, tunic and shawl mcm mira pakai tu (coming soon), semua ada dekat @tuliphijab 🌷 bidang 40-60, alhamdulillah ☺️. #nofakelashes #nocontactlens of the day yayy!

Feelin' so bright 🌸 no softlens, no eyeglasses!!! What i see? *blurrrr*
.
.
.
.
#babypink #nocontactlens #noeyeglasses #eyebrown

MOST RECENT

πŸ˜ŠπŸ˜‰ morningworld back to reality its monday again πŸ€“ #nocontactlens #pandaeye #needmoresleep #backtoroutine

Simple makeup for today.. no fake eyelashes, no contact lense, no face contouring except at nose area.. .
.
#simplemakeup #naturallook #boldlipstick #nofakeeyelashes #nocontactlens #badlighting

Hasil daripada live makeup siang tadi bersama mereka dr ejen serta penguna produk meriel & DYXY

#TQmeriel
#simplemakeup
#nofakeeyelash
#nocontactlens

Haa ni baru makanan akak.. lebihkan sikit makeup utk pengantin akak ni tapi masih tidak berlebih2an kat wajah yg memang dh cantik.. Alia utk majlis sanding di Dewan Perlindungan Wanita perling jb.
Busana by @elfieedayussoff
.
. πŸ’„ untuk booking makeupπŸ’„πŸ’„
_____________________________________________ πŸ’„πŸ’„Qaseh Myra TouchπŸ’„πŸ’„
πŸ“² whatsapp 0127325767(MYRA)

#nocontactlens #noedit #notrimeeyebrow #makeupnikah #makeupsanding #makeupoutdoor #nikah #sanding #malamberinai #outdoors #photoshoot #tukangmakeup #jurusolek #makandamjohor #makandamkl #muajb #muakl #makeupartist #servismakeup #jb #kl #travelmua #ilovemyjob #syukurselalu

bila bahanΒ² tak cukup,ini jer dapat hasilnya..
kening ngan shading FAILED😭
tang mata memang dari dulu tak kesah sangat janji kening tu terbentuk dan hidung mancung tu menonjolπŸ˜ƒ
nampak gaya kena masuk kelas mekap untuk kali kedua lah jawabnya..kiki
kalau rajin praktis inshaAllah boleh tapi tu lah penyakitnya,M besor menguasai diri..
it's ok,practice makes perfect❗❗ #sybudakbarubelajar
#sukamekapsukacantik
#nofilter #noedit #nocamera360 #nocontactlens

naik bas kita hari ni 😍😍😍 teman ayoh jalan melaka.. saje nak bagi tau tu #nocontactlens hokeyyyy.. haha tetibe πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜› jangan jeles @emma_maembongofficial

Most Popular Instagram Hashtags