[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#nocollagen

1493 posts

TOP POSTS

Christmas Lips @maccosmetics the right makeup can enhance what you have there need collagen ๐Ÿ˜Š #lategram .
.
#christmaslips #mac #lategram #nofillers #nocollagen

#nocollagen needed

THE BEST TATTS ARE BATTLE SCARS #nofilters #nosurgeries #nocollagen #100%natural

Testimoni #SabunAquaHabbatusSauda' ni ada even more actually..
.
Alhamdulillah dapat berkongsi manfaat bersama.
.
Hanya yang memerlukan bantuan (masalah kulit muka) yang akan sangat menghargai sebaran maklumat sebegini, mereka tercari-cari remedy terbaik. Of course ikut keserasian jua.
.
Ada orang yang ada #Resdung a.k.a #Sinus memang ngam dengan sabun ni sebab sabun ni #NoCollagen
.
Dengan izin Allah jua..
.
Asbab dari bahan-bahan berkualiti dan selamat berikut;
๐Ÿ‘habbatus sauda'
๐Ÿ‘alpha arbutin
๐Ÿ‘aloe vera
๐Ÿ‘argan oil
๐Ÿ‘cinnamon extract
๐Ÿ‘pomegranate extract
ramai dapat dibantu, berkat consultation yang betul dan usaha menjaga kukit muka yang berterusan.
.
ORGANIC!
.
TIADA BAHAN KIMIA BERAHAYA
.
Untuk pembelian produk #Furaiha boleh hubungi Stokis Furaiha:
Schu
๐Ÿ“ฒ012 334 9054
http://www.wasap.my/60123349054
๐Ÿ“˜Fb page: Furaiha Melaka_trustedskincare
๐Ÿ“ŒInsta: furaihaskincare_ worldwide

Uishh... Xtau nak ckp ape lagi... Ni combo #boosterwhitening dan #boosterwhiteningpremium kesannye meletup2๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Nak order???? Whatapps sis - 0173608623 - 0173608623 - 0173608623

#putihgebu #hilangjerawat #hilangjeragat
#detox #putihmelepak #mutiara #serbukmutiara #nocollagen

This is me, make-up free after my lovely #dermalogica facial. No filters, #nofillers #nocollagen i love wearling cosmetics but still take care of what's underneath #takecareofyourskin ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘

LIPZ FROM EVERY ANGLE ... #MSLIPZ ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹#NOCOLLAGEN #fatseason ๐Ÿ’๐Ÿ“

MOST RECENT

FEEDBACK BLINQ FOUNDATION !!
=========================
.
Kenapa Perlu Pilih Blinq Foundation???
โœ”KULIT JADI LEMBUT
โœ”๏ธGLOWING
โœ”NAMPAK PERUBAHAN
.
Semestinyaa, nak keluar jangan lupa calit calit dengan BLINQ FOUNDATION untuk melindungi kulit wajah anda. :)
Dan yang penting sekali foundation ni MESRA solat!
.
.
Siapa nak!! Whatsapp sekarang ๐Ÿ˜Š
Boleh direct whatsap +6011-35345677.
Untuk pertanyaan.

Uishh... Xtau nak ckp ape lagi... Ni combo #boosterwhitening dan #boosterwhiteningpremium kesannye meletup2๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Nak order???? Whatapps sis - 0173608623 - 0173608623 - 0173608623

#putihgebu #hilangjerawat #hilangjeragat
#detox #putihmelepak #mutiara #serbukmutiara #nocollagen

Untuk mendapatkan apa yg kamu SUKA, pertama kamu mesti sabar dengan apa yg kamu BENCI..๐Ÿ˜Š
.
-Imam AlGhazali-
.
Assalamualaikum,
Happy weekend pretty๐Ÿ˜˜๐Ÿ’•

BARU MKN 2 BIJI DAH DPT KESAN WOW๐Ÿ˜ฑBLM LAUNCH LAGI TP KESANNYA ๐Ÿ˜ฑ MAK AII
.
Nak tau x apa yg buatkan vitamin xx Charms utk PUTIH satu bdn ni 13x lbh PANTAS & SEMULAJADI dr vitamin2 lain dlm psrn?
.
Sbb gabungan bahan yg ada dlm vitamin ni adalah YG PLG TERBARU dan TERPANTAS utk kulit kt ni disalin LEBIH CERAH dr sblmnya..
.
SIAPA YG PATUT cuba?
โœ”Yg ada jeragat degil
โœ”Yg ada parut hitam yg degil
โœ”Tona kulit xsekata
โœ”Yg muka sentiasa naik jerawat.
.
Baru 2 biji dah nampak kesan..KALAU 100 biji? Tak tau la cerah mana kan๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ PUTIH FLAWLESS dgn VIT XX CHARMS..
Dgr cerita minggu ni nak bakal landing dr Jepun๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Nak 2 botol ke 3 botol?
.
.
Klik sini ye sis๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“žhttp://irleena0132225853.wasap.my
๐Ÿ“žhttp://irleena0132225853.wasap.my
๐Ÿ“žhttp://irleena0132225853.wasap.my

NAK MENANG RM10,000 dengan MUDAH?
Jom klik sini je www.charms.my

Nak jd Dropship? Terus klik๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“žhttp://irleena0132225853.wasap.my
๐Ÿ“žhttp://irleena0132225853.wasap.my
๐Ÿ“žhttp://irleena0132225853.wasap.my

#solekdanrawat
#raiseyourlife
#irleenabeauty
#charms
#charmsfoundation
#charmsmalaysia
#vitaminc #vit
#kecantikan
#meletop #viral
#tvalhijrah #motifviral
#nasilemakkopio #nlko
#tv3 #tv9 #astro #titiancinta
#whi #nona #aurora
#natural #putrajaya
#sayajual #sayapakai
#bazaarpaknil
#natural
#misiviralcharms
#nocollagen

Bibir menawan bak strawberry ๐Ÿ˜‚. Okk jomjom jangan menyesal tak beli sekarang. NO PLUMBUM, NO PETROLEUM, NO PARABEN... kita organic produk.. sihatkan bibir lepas seharian dok pkai lipmatte.. rm35/set
Postage rm8sm, rm11ss.
#lipscrub #lipbalm #homemadelipbalm #homemadelipscrub #strawberrylipscrub #strawberrylipbalm #produkviral #sayajual #nocollagen #noparaben #noplumbum

Christmas Lips @maccosmetics the right makeup can enhance what you have there need collagen ๐Ÿ˜Š #lategram .
.
#christmaslips #mac #lategram #nofillers #nocollagen

Salah 1 keistimewaan DEWYGLOW โคตโคต โŒ TAK ADA GLUTATHIONE !! Eh bukan ke glutathione boleh putihkan kulit ke?
Mmg la glutathione nie bnyak kebaikannya .
Tapi sebenarnya , ada jgk bahayanya klau mkn supplement yg mngandungi glutathione .

BAHAYA GLUTATHIONE โคตโคต Suplemen yg mengandungi gluta :
โžก Gatal-gatal kulit, ruam, dan bengkak .
โžก Kesan sampingan masalah bernafas atau sesak di tekak atau dada .

Suntikan gluta :
โžก Meningkatkan peluang untuk mendapat kanser kulit dan masalah kulit yg lain .

Ualls xperlu ambik glutathione sbb dgn vitamin c orgainik dah cukup untuk putihkan kulit uollls.

Kenapa perlu bahayakan diri? Badan ualls kan nak guna lama. So kena la allert pasal kesihatan. ๐Ÿ˜‹

#DEWYGLOW
#TakPernahTakCantik
#dewyglowvitc
#dewyglowvitawhite
#dewyglowvitaminc
#organicvitaminc
#vitamincorganik
#nocollagen
#nochemical
#nogluthatione
#allsareorganic
#thebestvitaminc
#sisjualdewyglow
#sisjualsismakan
#jomcantiksamasama

โ—BAHAN ORGANIK SEMULAJADIโ—
tahu tak,vitamin c jenis organic ni lebih berkesan dari injection vit c tau..tak payah susah susah nak menahan sakit kena inject..paling penting selamatโ—

#dewyglow
#takpernahtakcantik
#dewyglowvitc
#dewyglowvitaminc
#dewyglowvitawhite
#thebestvitaminc
#organivitaminc
#vitamincorganik
#nocollagen
#nochemical
#nogluthatione
#allsareorganic
#sisjualdewyglow
#sisjualsismakan
#trustedseller
#jomcantiksamasama

Baru 3 botol , kulit sis dah makin cantik ๐Ÿ˜

Mula mula tak perasan ,
Tapi suami sis tegur kulit Sis makin cerah , makin bersih.
Sis pun berlari dekat cermin , haah la betul !
Parut pun makin kurang !
Dah tak kusam macam dulu .
Seronok nya ๐Ÿ˜Š

#dewyglow
#dewyglowvitc
#dewyglowvitawhite
#vitaminc
#organicvitaminc
#vitamincorganik
#thebestvitaminc
#nocollagen
#nochemical
#nogluthatione
#allsareorganic
#takpernahtakcantik
#3kalilebihpeloless
#sisjualsismakan
#sisjualdewyglow
#trustedseller
#jomcantiksamasama

MAKIN CERAH DAN LICIN โ—โ—โ— Iyeeeeee...ni lelaki yang consume..sapa cakap lelaki tak boleh ambik dewyglow? Mesti la boleh chuolsss

Orang lelaki pun concern kan kulit dia, kita yang pompuan ni pandang sebelah mata .
Buat malu jur . Hihi ๐Ÿ˜ท

#dewyglow
#dewyglowvitc
#dewyglowvitawhite
#takpernahtakcantik
#nonchemical
#nocollagen
#noglutathione
#3kalilebihpeloless

FUNGSI #DEWYGLOW โœ… Mencerahkan kulit muka & seluruh badan
kulit kelihatan lebih lembut, halus and glowing โœ… Mampu mencerahkan kulit bayi jika anda menyusu/hamil โœ… Merawat masalah jerawat muka & badan โœ… Memudarkan parut jerawat & kesan luka. โœ… Menghilangkan jeragat
โœ… Memulihkan kesan kulit terbakar akibat sinaran matahari (sunburn)
โœ… Menghilangkan masalah kulit kusam/tidak sekata
โœ… Menggalakkan pertumbuhan tisu & collagen kulit
โœ… Mengurangkan alergi seperti resdung, alergi kulit โœ… Meningkatkan imuniti badan, kurangkan demam dan jangkitan
selsema. โœ… Melawas dan melancarkan kitaran haid.
โœ… Membekalkan 1000mg Vitamin C bagi yang malas atau tidak gemarkan buah buahan

#dewyglow
#dewyglowvitawhite
#dewyglowvitc
#vitamincorganik
#organicvitaminc
#nocollagen
#nonchemical
#nogluthatione
#allsareorganic
#takpernahtakcantik
#3kalilebihpeloless
#thebestvitaminc
#sisjualsismakan
#trustedseller

Kenapa ViT C kemam/hisap lebih berkesan??? Jom hadam info ni ye

PENYERAPAN
Kawasan mulut mengandungi sejumlah besar saluran darah kecil yang dipanggil kapilari.Vitamin melalui membran mukus secara langsung ke kapilari dan diangkut ke dalam aliran darah melalui saluran darah yang lebih besar.

KECEKAPAN
Vitamin yg dikemam@hisap secara langsung diserap ke dalam aliran darah, tanpa masuk ke sistem penghadaman. Keputusannya, vitamin lebih cepat diserap. Selepas diuji, ternyata kandungan vitamin dalam darah adalah tinggi selepas 10-15minit pengambilan vitamin secara sublingual ataupun 'kemam', yang biasanya lebih cepat daripada vitamin atau ubat yang diambil melalui laluan mulut atau telan begitu sahaja.

So Dewyglow VitC memang terbaik !
Patutlah kesan seawal 7 hari ๐Ÿ˜

#dewyglow
#dewyglowvitawhite
#dewyglowvitc
#vitamincorganik
#organicvitaminc
#nochemical
#nocollagen
#nogluthatione
#allsareorganic
#thebestvitaminc
#takpernahtakcantik
#3kalilebihpeloless

Uols ada masalah kulit putih tangan gelap tak?
Malu nak selfie dengan tangan ?
Sebenarnya itu perkara biasa untuk orang yg hanya pentingkan penjagaan muka je . Tempek skincare tapi yang lain lupe nak jaga ๐Ÿ˜™

Yang tak konpiden tu ,
Whatssap sis , sis boleh tolong awok awok ๐Ÿ˜‰

#dewyglow
#dewyglowvitc
#dewyglowvitawhite
#vitamincorganik
#organicvitaminc
#thebestvitaminc
#nocollagen
#nochemical
#nogluthatione
#sisjualsismakan
#takpernahtakcantik
#3kalilebihpeloless

" MUKA AKAK DAH LICIN PUTEH "
Wahhh balik kampung haritu pakat kena puji dengan kawan kawan . Diorang dok pegang2 muka akak , tangan akak . Kata akak dah tak macam dulu , gelap muka banyak jerawat ๐Ÿ˜ญ

Akak pun sharing la , akak dok amal DewyGlow VitC masuk 4 botol dah . Dorang semua kirim kat akak nak beli ni. Nak Order lagi 5 botol boleh tak? "
letop kan Feedback akak ni?
Meh order dengan sis , whatssap 0182820429.

#dewyglow
#dewyglowvitc
#dewyglowvitawhite
#vitamincorganik
#organicvitaminc
#nochemical
#nocollagen
#nogluthation
#thebestvitaminc
#trustedseller
#sisjualsismakan
#takpernahtakcantik
#3kalilebihpeloless

Dua dua orang pengguna DewyGlow VitC ni hepi sangat!
Jerawat dorang kecut tau .
Baru masuk 2 botol je chuolss โค๏ธ #dewyglow
#dewyglowvitc
#dewyglowvitawhite
#vitamincorganik
#organicvitaminc
#thebestvitaminc
#nochemical
#nogluthatione
#nocollagen
#allsareorganic
#3kalilebihpeloless

Amboi lepas comsume DewyGlow VitC ni makin menjadi jadi lawa dia .
Kita yang perempuan ni pun tak jemu tengok.
Alhamdulillah seronok dapat feedback dari customer macam ni .
Sekurang nya kita dapat bantu selesai kan masalah orang yang teringin nak rasa konpiden cantik ๐Ÿ˜˜ .

#takpernahtakcantik
#dewyglowvitc
#dewyglowvitawhite
#dewyglow
#vitamincorganik
#organicvitaminc
#thebestvitaminc
#nocollagen
#nochemical
#nogluthatione
#allsareorganic
#3kalilebihpeloless

Most Popular Instagram Hashtags