#nkexclusiveparfum

MOST RECENT

1. Apakah kandungan utama #nkexclusiveparfum ni?⠀
★Parfum kami dihasilkan oleh 100% pati parfum tanpa campuran alkohol.⠀ 2. Apa kelebihan #nkexclusiveparfum ni?⠀
★Boleh dipakai ketika menunaikan solat kerana 100% bebas alkohol. ⠀ ★Selain daripada itu, wangian yang dihasilkan oleh #nkexclusive ni setanding dengan wangian jenama antarabangsa. ⠀
★Sebagai nilai tambah, kami menghasilkan pek ekslusif mudah dibawa bagi memudahkan anda membawanya kemana sahaja. ★Berbentuk mini membolehkan #nkparfum diletakkan didalam beg mahupun poket anda♥!⠀ APA SPECIAL NK EXCLUSIVE PARFUM NI?⠀ ★Paling best haruman ni ikut jenis kulit dan darah.⠀
★lagi lama pakai lagi best bau dia.⠀
★lagi berpeluh lagi harum semerbak bau. Bau tak luntur. ⠀

Psst...Dah Ramai yang repeat order dan ramai artis yang guna #nkexclusiveparfum ni ♥!⠀
Rugi tak cuba. Cuba dulu baru tau😍😍⠀

#bauorangkayahargakakilima

Harini xsempat nak update status n whatsapp pun x sempat reply.
.
Sesi cabutan bertuah pun lom sempat ciksarah buat. Semalam diuji dengan sedikit ujian, alhamdulillah. Saban hari menunjukkan tanda positif. .
Oh ye, let me introduce abam ensem ni. Baru sign up jadi agen. En Ilmi adalah customer ciksarah di karnival usahawanita di kerteh baru2 ni.
.
Alhamdulillah,arini dah start jadi agen. Terima kasih n welcome to #teamciksarah. Tgk tu dah start nak meroket. Moge dipermudahkan sume urusan jual beli En. Ilmi ye.
.
En ilmi akan cover kawasan #Jerteh, #tokdor, #gerai, #jabi #renek #anakikan dan kawasan sekitar. Yang mane area besut dan jerteh yang nak try #bauorangkaya boleh roger abam wangi ni ye!
.
#NKexclusiveparfum
#BauOrangKayaHargaKakiLima

Jalan2 hari nie....Tq kak june & Rian.Promote lagi eh kat kawan2.Jangan takut la bau tak kan sama punya... #marukuwarisan
#NKExclusiveparfum
#sekalicubapastitergoda

Nak wangi seblm raya wasap cikujie cepat ya
http://Www.wasap.my/60197211625

Dah sampai gebeng, dapat whatsapp dari sahabat lama. Hampir 8tahun dah tak jumpe. .
Alhamdulillah harini berjumpa di kemaman. Nak cuba #NKexclusiveparfum katanya. Ajak selpie, ticer nisa malu2 gtu. Tp xpe,ticer tetap manis tau😉!
.
Dah pakai #nkparfum, lagi bertambah2 manis. Ye la,asyik senyum je. Wangi sampai ke petang.
.
Nampak tak bumbung rumah tu, tu rumah sewa ciksarah satu ketika dulu. Makin cantik umah tu skrg. Tengok bumbung pun dah menggamit kenangan lalu. .
Insyaallah, t ada masa kite jumpe lagi. Sembang lama-lama. Miss our memories.

#gengkaunter
#bauorangkayahargakakilima
#kemamanidaman

Business trip + shory vacay dah sampai ke penghujung. Duk kemas-kemas tadi hampir tertinggal siwangi ni.
.
Hampir 5 negeri kita pusing. Time kasih #lavish kerana menemani episod vacay ciksarah kali ni. .
Lain kali kite jenjalan lagi ye!

#BauOrangKayaHargaKakiLima
#NKexclusiveparfum
#specialeditionforher

Lebih baik kita tahu kelemahan diri daripada kita rasa diri dah cukup sempurna.
.
Kalau kita tahu kita ada kekurangan, sekurang kurangnya kita tahu apa yg perlu kita ubah.
.
Tiada istilah sudah terlambat utk berubah. Kita decide bila dan apa yg hendak kita ubah. Then BERTINDAK!
.
Perubahan memerlukan kekuatan utk istiqamah. Org sekeliling juga menyumbang kpd faktor utk kita berubah.
.
Tlg doakan abam botak gemuk ni istiqamah masuk gym ya. hehe. InshaAllah, bila badan sihat otak cergas. Bila cergas, kebabom meroket lbh tinggi #NKexclusive aumm aummm.
.
.
#UltimateGrowth&;Success
#NKexclusiveParfum
#BauOrangKayaHargaKakiLima
#abamJ_SADOInTheMaking

Perghhhh. Berpeluh jugak bila #NKExlusive ni makin menjadi kegilaan ramai!!! pek #SpecialEdition #forHim & #forHer #CoupleSet #6in1 #singlepek
.
Korg bayangkanlah, bau harum pati pekat #NKexclusive boleh buat korg rasa harumm sampai ke tulang rusukk!
.
Kalau lah korg dah kawin, pasangan korg rasa mcm nak pelukkk tak nakk lepas waa cakap sama luuu.
.
Yang paling tak boleh blahh, bila korg dah basuh baju. Bau dia lekat lagiii. Senang citer, nak jimat air pakai je baju tu balik semula org tak perasaan punn.
.
.
Dahh lahh bau orang kaya, harga kaki lima minyak wangi ni. Korg boleh jimat lektrikk dan jimat air xyah basuh baju. Recycle smpi 3 kali. hahaha. Serba serbi jimaat!
.
Dah lah, malas nak cerita panjang. Senang cakap, sapa tak cuba yg baru ni hang mmg rugi seumur hidupp. hehe. K baiii😂👋
.
INI SEMUA ANGKARA #NKexclusive!!
"BAU ORANG KAYA, HARGA KAKI LIMA"

#sayajualParfum
#NKexclusiveparfum
#KakYong0196915787
#terengganumolekdoh2018

Assalamualaikum..& Salam Jumaat
Teman² Kak Yong... ~Jangan pernah mengira kita sempurna dalam bersendirian, kerana Allah akan senantiasa ada, menjadi petunjuk, penenang, tempat bersandar, pengubat luka..:) #sayajualParfum
#NKexclusiveparfum
#BauOrangKayaHargaKakiLima
#KakYong0196915787
#terengganumolekdoh2018

Nk exclusive parfume di seluruh Malaysia.
.
.
Whatssap :
019-6066338
010-6066338
019-6066338
.
.
#nkexclusiveparfum
#nkexclusive
#minyakwangimurah
#saudagarminyakwangi
#minyakwangimalaysia #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan

"Setiap haruman mampu memberikan keyakinan kepada si pemakainya".
.
Jgn lupa kita berwangi wangian di hari Jumaat penuh barakah ini😍 #NKExclusiveParfum
.
Salam Jumaat penghulu segala hari. Moga kita semua dipermudahkan urusan hari ini, diberikan kesihatan dan dilimpahi rezeki yg tak disangka sangka. Jom perbanyakkan selawat dan sedekah hari ni jom😍💪🏻 #pastitergoda
#nkexclusive

Cantik hantaran cantik gubahan cantikkk cantikkk sangat bila Digabungkan bersama PEK SPECIAL EDITION FOR HIM😍.. terima kasih Customer share gambar Gubahan hantaran kahwin beliau😍😍 .
.
Pek #NkExclusive ni sangat sesuai utk buat gubahan hantaran yang nak bertunang ker, kahwin ker, utk bg special gift birthday ker utk birthdaygirl & birthdayboy, untuk nak bagi saja2 pada yang tersayang pun boleh😍 SEBAB apa? Sebab wangian mampu dimiliki oleh semua lapisan umur & Harga mampu milik 😘😍😬
.
.
Apa yang penting #NKPARFUM ni🍃
Wangian #Nkparfum wangian setaraf antarabangsa
Wangian #Nkparfum 💯pati
Wangian #Nkparfum Yang mesra SOLAT
Wangian #Nkparfum tanpa ALCOHOL
Wangian #Nkparfum untuk laki & perempuan (Unisex)
Wangian #Nkparfum yang tahan lama 12jam-24jam
Wangian #Nkparfum yang senang & mudah dibawa ke mana sahaja😊
.
. "BAU ORANG KAYA, HARGA KAKI LIMA"
.
Contact direct :
Www.wasap.my/60126938587
Www.wasap.my/60126138587

#nkexclusive
#nkexclusiveparfum
#nkexclusivestokiskemaman
#afiestokiskemaman
#bauorangkayahargakakilima
#cikfiezaNK

Ladies, are you looking for something special for your loved one? This Special Edition for Him is the perfect one! 3 scents to intensify their charms and masculinity 😄 #nkexclusiveparfum #nkexclusivekb

Dalam "keributan" di meja ku..
Terselit "cinonet" cute ni... Hahahaahah

Love it so much.. #Elegant
#NKexclusiveparfum
#KakYong0196915787

Assalamualaikum..
Good Morning World...😘 Bersyukur bukan utk orang lain,
Bersyukur adalah utk diri sendiri.

#sayajualParfum
#NKexclusiveparfum
#BauOrangKayaHargaKakiLima
#pastilebihtergoda😘
#KakYong0196915787
#terengganumolekdoh2018

Feeling special but wanna feel extra special? Get our Special Edition for Her now! Three special scents for you to enhance your extra special day 😍 Isn’t that lovely? Come and grab it now, loves! #nkexclusiveparfum #nkexclusivekb

Assalamualaikum teman FB... Adakalanya yang TERINDAH bukanlah yang TERBAIK,

Yang SEMPURNA tidak menjanjikan KEBAHAGIAAN.

Tetapi ketika kita mampu dan mau MENERIMA semua KEKURANGAN & KELEBIHAN... Itulah KEBAHAGIAAN.

#sayajualParfum
#NKexclusiveparfum
#agentsahNKExclusiveParfume
#TeamCikSarah
#KakYong0196915787

Akak ni adalah barisan terawal yang dapat reward card tau! .
Ada lagi yg nak?

#NKexclusiveparfum
#BauOrangKayaHargaKakiLima
#stokiskualaterengganu

Sabar itu indah😊
Assalamualaikum & Selamat Malam ..
.
.
#nkexclusiveparfum
#nkparfum
#nkexclusivestokiskemaman
#cikfiezaNK

Most Popular Instagram Hashtags