#njeburreiquajturuve

MOST RECENT

She just smiled, said that she loved books more than anything, and started telling him excitedly what each of the ones in her lap was about. And Ove realised that he wanted to hear her talking about the things she loved for the rest of his life.A man called Ove by Fredrik Backman 🌟5/5#amancalledove #fredrikbackman #read #books #quotes #life #bookish #bookstagram #reader #bookworm #goodreads #igreads #bookstagrammer #whatiread #life #instabook #literature #bestseller #njeburreiquajturuve #omsca #words #vscobooks #bookstagramfeature #bibliophile #bookaddict #bookishhabits #booklover

I sapo përfunduar. #njeburreiquajturuve #fredrikbackman

Një libër i bukur me një që të bën të vesh buzën në gaz, të trishtohesh dhe të reflektosh në të njëjtën kohë.
Uve është një burrë që kërkon të vendosë botën në rregull, shpesh ai etiketohet si i vrazhdë, i ftohtë dhe arrogant por siç thuhet në libër: Në jetën e një burri vjen gjithmonë një çast, kur ai duhet të vendosë se ç’lloj burri do të jetë. A do të jetë nga ata që i lenë njerëzit t’i shkelin me këmbë apo jo.
Njerëzit janë ata që janë, prej asaj që bëjnë. Jo prej asaj që thonë.

Një dashuri e madhe për bashkëshorten aq sa ai nuk mund të jetojë pas ikjes së saj ndaj tenton disa herë ti japë fund jetës por për fat pa sukses kjo falë fqinjëve të rinj.
"Kur humbet dikë, humbet gjerat më të çuditshme. Gjërat e vogla. Buzëqeshjet. Mënyrën se si kthehej në shtrat kur flinte. Edhe rilyerjet e dhomës për të.."
"Uven nuk e kishin pyetur kurrë se si kishte jetuar, përpara se ta njohte atë. Por, nëse ndokush do ta kishte bërë, ai do t’i ishte përgjigjur se nuk kishte jetuar..." Kështu di
të dojë Uve
Historia e një burri inteligjent, me shpirt të madh por të mbyllur në vetvete. Një botë plot larmi, që ndryshon por që vlerat, puna dhe ndershmëria janë vyrtyte që nuk zbehen kurrë. Dhimbja që le pas humbja e prindërve dhe forca që zbulon se ke brenda vetes kur do dhe duhesh pa kushte. Një libër bashkëkohor për të mos u humbur!

#lexonilibra #libratemire #unelexoj #kendi_i_leximit #booklover #bookblogger #bookaddicted #bookstagram #bibloiphile #bibliomaniac #books #bookish #bookworm #bookdragon #bookshelf

Romani i përzgjedhur për këndin leximet e Gertës në @gongnews ditën e premte, është Një burrë i quajtur Uve, sjellë në shqip nga @omsca.
Për më shumë ndiqeni video dhe artikullin ditën e premte.
#republikaelibrave #flogertakrypireadings #omsca #njeburreiquajturuve

Most Popular Instagram Hashtags