#nisaherbs

MOST RECENT

New Stock Arival!!!!
Green Hannis Coffee kini dtg dengan wajah baru tau korang!!!!
Cepat dapatkan satu kotak dengan harga hanya RM25.00 shj jika korang walk in kat kedai kita di Area One Plaza Kuala Selangor... 😍😘
Green Hannis Coffee nie sangat sesuai tuk mereka yang nak mengamalkan diet yang seimbang... 😊😁
Nak oder online, boleh whatapps ke ±60176239528 @ nak DM pun boleh..
:
:
#nisaherbs #nisaherbs2official #nisaherbskualaselangor #kualaselangor #oneplazakualaselangor #selangor #sayajualmurah #sayajual #kopihijau #kopimalaysia #kopihijaumalaysia #kopihijaumurah #greencoffeemurah #greencoffeemalaysia #greencoffee #belionlinemalaysia #instashopmalaysia #onlineshoppingmalaysia #visitmyigmalaysia

BEE VENOM iPINK SERUM
RM25.00
Postage RM7SM/RM12SS
🍓Bee Venom Ipink Serum ialah produk yang mampu menjadikan kulit sentiasa dalam
keadaan segar dan sihat. 🍓Ianya diformulasikan dengan bahan-bahan semulajadi yang bersifat sangat halus dan mampu menyerap lebih pantas untuk melembapkan kulit.
🍓Penggunaan Bee Venom Ipink Serum secara konsisten mampu mencegah drpd berlakunya kedutan dan penuaan pada kulit. 🍓Terdapat ramai pengguna yang amat  berpuas hati dengan kesan positif hasil daripada penggunaan Ipink Serum ini.
:
:
WhatApps ke +6017-6239528
@ nak DM pum boleh...😍😘
Walk in ke kedai di area One Plaza Kuala Selangor :
:
#nisaherbs #nisaherbs2 #nisaherbs2official #nisaherbskualaselangor #nisaherbsoneplazakualaselangor #oneplazakualaselangor #kualaselangor #selangor #tanjongkarang #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #instashopmalaysia #instashoppingmalaysia #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikmalaysia #skincare #skincaremalaysia #skincaremurah #sayajual #sayajualmurah #jualmurah #murahmurah #murahmalaysia #malaysianonlineshop #visitmyigmalaysia

GAMBIR EMAS PERFOMANCE GEL
RM50.00
Postage RM7SM/RM12SS
Gambir Emas Ginseng ini dapat: .
🐬Mengubat Masalah Ejakulasi Pramatang
🐬Melancarkan Peredaran Darah Pada Zakar
🐬Menguatkan Otot-otot Zakar
🐬Tahan Lama di Ranjang
🐬Mengembangkan Saiz Zakar
:
:
WhatApps ke +6017-6239528
@ nak DM pun boleh...😍😘
Walk in ke kedai di Area One Plaza Kuala Selangor
:
:
#nisaherbs #nisaherbs2 #nisaherbs2official #nisaherbskualaselangor #nisaherbsoneplazakualaselangor #kualaselangor #selangor #instashopmalaysia #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikmalaysia #belionlinemalaysia #belionlinemurah #belimurah #gambiremas #gambir #gambirjantan #produkkesihatanmalaysia #visitmyigmalaysia #sayajualmurah #jualmurah #murahmalaysia #murahsaja

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua!
Selamat petang...
Kekal setia mengikuti kita dan dapatkan barangan makeup dan produk penjagaan kulit korang dengan harga murah2 saja...
Kualiti terbaik disediakan
WhatApps ke +6017-6239528 tuk info lanjut @ nak DM pun boleh..😍😘
Lokasi di Area One Plaza Kuala Selangor
:
:
#nisaherbs2official #nisaherbs #nisaherbsoneplazakualaselangor #nisaherbskualaselangor #kualaselangor #oneplazakualaselangor #selangor #tanjongkarang #belimurah #belionlinemurah #belionlinemalaysia #selamatpetangsemua #semogamurahrezeki #semogaberjaya #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #kosmetiktermurah #kosmetiktermurahmalaysia #malaysiaonlineshop #murahmalaysia #murahmurah

Glow Glowing Beauty Skin Set 5in1
RM70.00
Postage RM7SM/RM12SS
🍄membersih kulit wajah dgn menanggalkan sel2 kulit mati.
🍄 menegangkan dan melembapkan kulit.
🍄 menghaluskan dan mencerahkan kulit.
🍄 mengurangkan kedutan/ garis penuaan.
🍄 dengan collagen gluta Q 10 soap wajah akan kelihatan muda setiap masa.
🍄 melindungi kulit wajah dari sinar uv.
🍄 menghilangkan flex hitam.
🍄 menjadikan tonasi kulit lebih sekata.
🍄 menghalus, melicinkan dan mengebukan kulit wajah.
🍄 mengecilkan lubang pori-pori.
🍄 mengurangkan parut jerawat & jeragat.
🍄 merawat kulit yang bermasalah.
:
:
WhatApps ke +6017-6239528
@ nak DM pun boleh..😍😘
:
:
#nisaherbskualaselangor #nisaherbs #nisaherbsoneplazakualaselangor #kualaselangor #selangor #oneplazakualaselangor #tanjongkarang #sayajualmurah #jualmurah #murahmurah #skincaremurah #skincaremalaysia #skincare #makeupmurah #makeupmalaysia #makeup #visitmyigmalaysia #belionlinemalaysia

Glow Glowing Skincare 4in1
RM50.00
Postage RM7SM/RM12SS
Glow Glowing Beauty Skin Set 4in1 ialah merupakan satu set skincare ajaib yang 
telah dikeluarkan oleh Glow Glowing. Ajaibnya GLOW GLOWING BEAUTY SKIN.kulit dah putih semulajadi sekarang…kulit gelap, kusam dan tak bermaya kelihatan makin putih dan berseri…hanya 7 hari sahaja kulit dah makin putih jelita uollss!!!.Ape yang bestnya tentang Glow Glowing Beauty Skin Set 4in1.Bila pakai tak berminyak.muka akan jadi semakin glowing, yang ajaib tentang foundation ni ia dapat mengecutkan jerawat...foundation ni dikeluarkan dengan set 4 in 1...tapi sesuai dengan semua jenis dan warna kulit..bila pakai foundation ni akan ikut warna kulit kita..mana yang dah
cuba tu tau la best ke tak foundation superb ni tau. Pakai pulak dengan set glow glowing memang lagi gebuss la jawabnye!!!.
:
:
WhatApps ke +6017-6239528
@ nak DM pun boleh..😘😍💋
:
:
#nisaherbskualaselangor #nisaherbs #nisaherbsoneplazakualaselangor #kualaselangor #oneplazakualaselangor #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #skincaremalaysia #skincaremurah #skincare #makeupmalaysia #makeup #makeupmurah #belionlinemalaysia #visitmyigmalaysia #selangor #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia

Trulooks Tinted Moisturizer/ Trulooksman
RM85.00
Postage RM7SM/RM12SS

Kelebihan penggunaan TINTED MOISTURIZER DARI TRU LOOKS dapat menyelesaikan masalah: .
🐝Kulit kering & kusam.
🐝Tona kulit tak sekata.
🐝Jerawat.
🐝Jeragat.
🐝Kedutan (sekitar mata dan mulut)
🐝Kanduman Anti Oksidan yg tinggi berfungsi sebagai Anti-Aging untuk kekal awet muda.
🐝Kemewahan tekstur terbaru dan effect tona kaler yang pastinya sesuai untuk semua wanita asia untuk tampak cantik sempurna.
🐝Dengan sapuan untuk impak 'Lightweight Flawless Coverage' yang akan menyerlahkan penampilan lebih dari 10 jam.
🐝Sapuan sempurna cantik dengan bahan aktif yg terbaik untuk membantu mendapatkan kulit wajah yg sihat.
🐝Perlindungan daripada cahaya matahari dengan SPF 50.
:
:
WhatApps ke +6017-6239528
@ nak DM pun boleh..😘😍💋
Lokasi di Area One plaza Kuala Selangor
:
:
#nisaherbskualaselangor #oneplazakualaselangor #nisaherbs2official #sayajualmurah #jualmurah #kualaselangor #nisaherbs #belionlinemurah #kosmetikmalaysia #makeupmalaysia #makeupmoisturizer #moisturizer #moisturizermalaysia #kosmetikmurah #kosmetik #makeup #makeupmurah #baranganmakeup #baranganmakeupmurah #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #tanjongkarang #visitmyigmalaysia

Nshhaz Beauty Bosster Whitening
RM55.00
Postage RM7SM/RM12SS

KELEBIHAN BOOSTER WHITENING . .
💦Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal .
💦Putih sepantas injection . .
💦Tidak Ada kesan sampingan . .
💦Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi .
💦Menghapuskan toksin dlm badan .
💦Menaikan seri rona merah jambu pada kulit . .
💦Mengecutkan jerawat . .
💦Menghilangkan Parut hitam yg lama .
💦Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish Satu botol tahan satu bulan.
:
:
WhatApps ke +6017-6239528
@ nak DM pun boleh..😍😘
Lokasi di Area One Plaza Kuala Selangor
:
:
#nisaherbs2official #nisaherbs #nisaherbsoneplazakualaselangor #nisaherbskualaselangor #nisaherbs2 #kualaselangor #oneplazakualaselangor #selangor #tanjongkarang #kosmetiktermurah #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #malaysianonlineshop #sayajualmurah #sayajual #jualmurah #murahmurah #murahmalaysia #supplementuntuksihat #supplementuntukkulit #kulitputih #putihmulus #putihgebu #produkkecantikkanmalaysia #instashopmalaysia #visitmyig #makeupsaja #makeupmalaysia #kosmetikmalaysiamurah

Spyhru Coffee
RM20.00
Walk in kedai only!
Lokasi di area One plaza Kuala Selangor
SpyHRu Coffee diadun daripada susu kambing bersama gabungan spirulina, koko dan kopi khusus untuk membekalkan nutrisi yang mencukupi untuk kesihatan tubuh badan agar anda dan keluarga terlindung daripada serangan penyakit di samping membantu menyegar dan mencergaskan tubuh badan sepanjang hari.
:
:
WhatApps ke +6017-6239528
@ nak DM pun boleh
:
:
#nisaherbs2official
#nisaherbs
#nisaherbsoneplazakualaselangor
#kualaselangor #oneplazakualaselangor #selangor #supplementuntuksihat #supplementuntukkulit #kopiuntuksemua #kopimalaysia #kopi #murahmurah #murahmalaysia #malaysianonlineshop #supplementmalaysia #makeupsetmalaysia #makeupmalaysia #makeuplover #visitmyigmalaysia

Kopi Pak Belalang
RM20.00
Postage RM10SM/RM16SS
Kopi Pak Belalang bukan saja enak dan lazat rasanya tetapi ia lebih dari itu. Gabungan Habbatus Sauda, Madu, Luban, Maqui Berry, Acai Berry dan extract kopi Arabica membuka dimensi baru kepada penjagaan kesihatan anda tanpa membelakangkan permakanan islam yang mutahir. Seimbas akan cara penghasilan Kopi Pak Belalang, HACCP, GMP, Halal dan MESTI adalah piawaian yang dipatuhi dalam semua aspek penghasilan Kopi Pak Belalang. Bermula dari pemilihan bahan mentah pemprosesan, pembungkusan, kawalan kualiti, penstoran hingga ke penghantaran. Pematuhan kualiti yang ketat memastikan the essence of goodness dapat diberikan dalam setiap cawan Kopi Pak Belalang.
:
:
WhatApps ke +6017-6239528
@ nak DM pun boleh..😘😍❤
Lokasi di Area One Plaza Kuala Selangor
:
:
#nisaherbs2official #nisaherbsoneplazakualaselangor #nisaherbs #nisaherbskualaselangor #kualaselangor #oneplazakualaselangor #selangor #tanjongkarang #belionlinemalaysia #kosmetiktermurah #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #skincaremurah #supplementuntuksihat #supplementmalaysia #murahmurah #murahmalaysia #malaysiaonlineshop #kopipakbelalang #kopimalaysia #visitmyigmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags