[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#niqobexclusive

59 posts

TOP POSTS

NEW Niqob syahara dengan 2 layer..
.
Pertama kli niqob syahara yng 1 layer di buat.. alhamdulillah mndapat respon yang sgt baik dri ukhty fillah..
Niqob syahara1 layer sdh trjual ratusan pcs...
...
Yg baru ini niqob syaharanya 2 layer yh dear
Exclusive plat gold...
Yuk
Yang
Minat /tanya tanya hubungi
Admin
Watsup : 0812-88100-807
Bbm : 7B8086AD

#jualniqob#sifonelburj#niqobexclusive#niqabexclusive #purdah#khimarjumbo#niqobi#cadar#gamis#glove#niqob#khimarbolongtangan#coat#glove#gamis#purdah#cadar#jualcadar#niqoblocal#niqob bandana

Hai dearr,,,jangan lewatkan kesempatan emas ini yaa...sekarang lagi sale loh..
Setiap pembelanjaan di @dewiazizah_niqob,free 👉bandana koin
👉bandana elang
👉bandana poni
👉bandana hidden eyes
👉bandana siffon 👉cadar rayna
Bisa pilih salah satu yaaa...
*berlaku selama bulan ramadhan... Kapan lagi bisa dapetin niqob cantik secara gratis..cuma disini niih...
yuk..tunggu apalagi..buruan di pinang niqob cantiknyaa,secara gratis...!!!! Wa 085232592457

#berbagidibulansuci #kebaikanramadhan #niqobgratis #niqobexclusive #niqoarab #nuqobyaman #niqobmalaysia #niqobtemboro #niqobimport #niqobmesir #berbaginiqob #niqobcantik #niqobstyle #niqobmurah #niqobindonesia #niqobis #niqab

MOST RECENT

​Nadzifa​
​Niqab Yaman purdah Exclusive​

Bahan : Shifon Silky Jetblack
Uk.panjang : 45 Cm.
Uk.Lebar : 40 Cm.
Lebar tali : 6 Cm.
Panjang tali : 95 Cm.
Panjang purdah : 90 Cm. (Jika dipakai sampai pinggang)

Harga Ecer 85.000
Grosir minimal 6 Pcs (Potongan 5.rb per Pcs)
Fast respon WA 08981721005

#purdah #yaman #shifonsilky #niqob #niqobyaman #purdahexclusive #niqobexclusive

Open Pre Order Niqob Premium
Bahan dan jahitan kelas butik ya ukh... .
.
.
🌷Syakila : 115k
🌷Syarila : 145k
🌷Syamila : 120k
🌷Syazila : 125k
🌷Bandana poni bunga :75k
🌷Syahila : 115k
🌷Syayila gliter : 130k
🌷Syayila : 120k
🌷Syawita : 145k
🌷Sgapila v : 150k
🌷Syadila polos: 115k .
.
🌼 Full payment
🌼Black Only

WA 08977733721

#niqob #cadar #hijrah #niqobsquad #niqobis #niqobindonesia #niqobhitam #niqobies #niqobbutterlfy #niqobbandana #niqobyemen #purdah #niqobexclusive #niqobhiddeneyes #niqobsunnah #yukhijrah

Hai assalamualaikum.. morning semua
Hari ni muna sangat2 tak sihat , baru balik bercuti
Main extreme game macam2
Lastly sakit sakit badan
Nak toleh ke kiri ke kanan pun tak boleh , urat otot leher bengkak
.
.
Apa pun, aktiviti harian perlu diteruskan macam biasa
Ha meh cepat, siapa nak order lagi #vegeoil yg super kebabom?? .
.
0148226470

Testimoni berjaya.. .
.
Kenapa asyik2 berjaya? Sebab #vegeoil berkesan untuk merawat uban, membantu pertumbuhan rambut, merawat kelemumur, gatal2, ekzima, dan banyak lagi. Ada masalah mcm ni? Jaaaangan biarkan.. sebab vegeoil boleh jd penawarnya. Tak baik tau putus asa..
.
.
0148226470
.

Bayam kaya dengan nutrien dan juga antioksidan. Bayam juga diperkaya dengan vitamin K, A3, B2, B6, mangan, zat besi, zink dan asid lemak omega 3

P/s: Bayam sangatlah bagus untuk rambut sebab kaya dengan Vitamin A dan C. Nutrien ini penting untuk menggalakkan pertumbuhan rambut. Kedua-dua vitamin penting untuk penghasilan minyak asli pada kulit kepala yang mana mampu percepatkan kadar pertumbuhan rambut berbanding kebiasaan

Cara-cara buat Masker Bayam:

1. Ambil secawan daun bayam yang telah diblend/ditumbuk halus
2. Tambah satu sudu teh madu
3. Tambah satu sudu minyak kelapa dara
4. gaulkan hingga sebati
5. Sapu rata pada rambut dan kulit kepala. Biarkan sehingga 20-30 minit kemudian bilas dengan air bersih

Nak lagi mudah? Amalkan tonik rambut NGVO yang diperbuat daripada ekstrak bayam. Tak perlu bilas dan pantas diguna. hehe😘

Selamat malam ... assalamualaikum

Itu baru nampak & pakai sekali ... dah bagi feedback positif... belum lagi berkali kali... 😊😍
.
.
#feedbackvegeoil #testimonivegeoil

jangan beli selagi belum tahu apa 👉🏻 *KELEBIHAN VEGE OIL NURUL GOLD* :

Mengatasi masalah rambut gugur 2 hari sahaja.

Merawat rambut beruban

Mengatasi masalah kelemumur
Menghitamkan rambut dengan cepat

Menyejukkan kulit kepala khusus untuk wanita bertudung

Melembapkan dan melembutkan rambut dengan cepat

Merawat rambut dan kulit kepala yang rosak 👉🏻 *KANDUNGAN* :
Minyak zaitun, minyak bunga matahari, bayam dan epal hijau

100% organik, halal dan selamat. Sesuai untuk bayi seawal 2 bulan hingga dewasa

100ml tahan 2-6 bulan
.
.
0148226470
.
.

Bismillah.... Cantik masyAllah dpt kiriman dari ukhty cantik d jakarta barat... Semoga bermanfaat dan d tunggu next order nya ya.... 😘

Niqob butterfly list
Idr115

Order/tanya2:
Wa 081271959864

Jazakillah... 😍😘 #niqobbandanaponi #niqobis #niqab #niqob #niqabmurah #niqobbutterfly #niqobsaudi #niqabarab #niqobexclusive #bandana #bandananak #butterfly #niqabsquad

Cadar tali motif
Matt jet black
Aksesoris payet
Tidak ada kerutan di bawah mata
Panjang 45×40cm*seperti niqob
Banyak macam motifnya

Order
Wa 085232592457

Ready stock... #niqobmalaysia
#niqobexclusive
#niqob
#niqab
#niqobstyle
#niqobyaman
#niqobyemen
#niqobsaudi
#cadarmurah
#نقاب
#نقاب_يمني
#نقاب_سعوديۃ

Hai dearr,,,jangan lewatkan kesempatan emas ini yaa...sekarang lagi sale loh..
Setiap pembelanjaan di @dewiazizah_niqob,free 👉bandana koin
👉bandana elang
👉bandana poni
👉bandana hidden eyes
👉bandana siffon 👉cadar rayna
Bisa pilih salah satu yaaa...
*berlaku selama bulan ramadhan... Kapan lagi bisa dapetin niqob cantik secara gratis..cuma disini niih...
yuk..tunggu apalagi..buruan di pinang niqob cantiknyaa,secara gratis...!!!! Wa 085232592457

#berbagidibulansuci #kebaikanramadhan #niqobgratis #niqobexclusive #niqoarab #nuqobyaman #niqobmalaysia #niqobtemboro #niqobimport #niqobmesir #berbaginiqob #niqobcantik #niqobstyle #niqobmurah #niqobindonesia #niqobis #niqab

Most Popular Instagram Hashtags