#niqobexclusive

108 posts

TOP POSTS

Hai dearr,,,jangan lewatkan kesempatan emas ini yaa...sekarang lagi sale loh..
Setiap pembelanjaan di @dewiazizah_niqob,free 👉bandana koin
👉bandana elang
👉bandana poni
👉bandana hidden eyes
👉bandana siffon 👉cadar rayna
Bisa pilih salah satu yaaa...
*berlaku selama bulan ramadhan... Kapan lagi bisa dapetin niqob cantik secara gratis..cuma disini niih...
yuk..tunggu apalagi..buruan di pinang niqob cantiknyaa,secara gratis...!!!! Wa 085232592457

#berbagidibulansuci #kebaikanramadhan #niqobgratis #niqobexclusive #niqoarab #nuqobyaman #niqobmalaysia #niqobtemboro #niqobimport #niqobmesir #berbaginiqob #niqobcantik #niqobstyle #niqobmurah #niqobindonesia #niqobis #niqab

| Assalamu'alaikum

OPEN Order & Pre Order SPECIAL LEBARAN ❤ PASTAN BASIC SONGKET
❤ SEGI EMPAT PLAIN UJUNG BULAT
❤ NIQOB SONGKET EXCLUSIVE

Jilbab yang nyaman & best seller ini hadir dengan berbagai warna lho sahabat.

Untuk mempermudah sahabat memilih warna sesuai keinginan kami buka sistem Pre Order dengan spesifikasi dan ketentuan sebagai berikut :

InsyaAllah hasil PO nya sesuai dengan harapan. 😍😍😍 ✅️ Open PO dari hari jum'at, tanggal 19 Mei dan ditutup tanggal 25 Mei 2017 pukul 12 Malam.
✅ Eksklusif & Kuota Terbatas
✅ ️PO Hanya untuk yang mau bersabar ✅ Pengerjaan produksi 7-10 Hari kerja ✅ Proses produksi dimulai setelah Close PO
.
✅ Perencanaan Estimasi Pengiriman : 1-5 Juni 2017
✅ UA Usahakan lebih Cepat ya dear. Cepat atau lambatnya pengiriman bergantung pada waktu transfer ya 😊
✅ Banyak Pilihan warna yang bikin UAQueen bebas pilih2 😍😍😍
.
.
💰Harga PASTAN BASIC SONGKET

XS 150X50 : 80.000
S 170X60 : 90.000 (set cadar 125rb)
M 185X70 : 100.000 (set cadar 135rb)
L 200X80 : 110.000 (set cadar 145rb
XL 210X90 : 120.000 (set cadar 155rb)
XXL 225X100 : 130.000 (set cadar 165rb) 💰 Harga SEGI EMPAT PLAIN UJUNG BULAT

S 110X110 : 85.000
M 125X125 : 95.000
L 135X135 : 105.000 (set niqob 140.000)
XL 150X150 : 115.000 (set niqob 150.000) 💰 Niqobnya saja : 45.000 .
.

Format Order :
✅ Nama Lengkap
✅ Alamat Lengkap
✅ Nomor HP
✅ Jumlah & Warna yang dipesan
.
.
✅ Kirim format order di : 💌 Line / WA : 0838 4421 6018  Atau Hubungi Team kami yang tersebar diberbagai daerah (Daftar team ada di Album team)
✅ Konsultasikan warna & ukuran yang di inginkan 😍
✅ Full Payment atau Bayar dimuka 😊
✅ Khusus Orderan yang ready stock diproses H+1 setelah transfer👍
✅ Mohon untuk tidak bolak balik tanya kapan dikirim ya. Harap bersabar, karena insyaAllah hasil yang didapat sebanding dengan lamanya menunggu 😚😚😚
✅ Ada harga ada kualitas ya dear 😉

Barakallah sahabat..
#uluwanasfaexclusive #uluwanasfa #pastanbasicsongket #sorainstan #ayshainstan #somgketexclusive #niqobexclusive #cadartali #jilbabsegiempat #jilbabsegiempatujungbulat #hijabsyari #hijabexclusive #hijab

Assalamualaikum..
Perkenalkan New Branding From ElBella..
Kami Menyediakan Hijab Patuh Syarie Yang #Syarie #Comfy #Modesty
#ShawlPalingLabuh
#KhimarExclusive
#NiqobExclusive
#NiqobLinesExclusiveFromElBella

Nantikan..inshaaAllah..
1st Batch Coming Soon..
inshaaAllah.. Dengar2 Founder Nak Bagi Give Away..
Follow Rapat2 Kalau Nak Tau Cara2nya.. Salam Sayang Untuk Semua..😍😍 #ElBella
#ElBellaHijab
#WanitaSyurgaWanitaSolehah

Hai assalamualaikum.. morning semua
Hari ni muna sangat2 tak sihat , baru balik bercuti
Main extreme game macam2
Lastly sakit sakit badan
Nak toleh ke kiri ke kanan pun tak boleh , urat otot leher bengkak
.
.
Apa pun, aktiviti harian perlu diteruskan macam biasa
Ha meh cepat, siapa nak order lagi #vegeoil yg super kebabom?? .
.
0148226470

MOST RECENT

👉🏻 *KELEBIHAN VEGE OIL NURUL GOLD* :

Mengatasi masalah rambut gugur 2 hari sahaja.

Merawat rambut beruban

Mengatasi masalah kelemumur
Menghitamkan rambut dengan cepat

Menyejukkan kulit kepala khusus untuk wanita bertudung

Melembapkan dan melembutkan rambut dengan cepat

Merawat rambut dan kepala yang rosak
.
. 👉🏻 *KANDUNGAN* :
Minyak zaitun, minyak bunga matahari, bayam dan epal hijau

100% organik, halal dan selamat. Sesuai untuk bayi seawal 2 bulan hingga dewasa

100ml tahan 3-6 bulan

🙊sis tak tipu kay tak tipu

Ada ke orang makin muda? Ada. Orang nampak makin muda sebab amalkan vege oil. Ha tengok tu tengok kepala macam baru belasan tahun youuu auch😘pm whatsapp whatsapp whatsapp @0134366712 @0134366712 @0134366712 kay?

EH! ABAH awak ke, ABANG awak ni?! Kompius lahhh 😂 kuasa vege oil muncul meluaskan kuasa saktinya TADAAAA vege oil nurul gold namanya. Berminat, pm sis @0134366712 kay?😊

Uyoooooooooooooooo hasil vege oil
Pm whatsapp @0134366712 kay?

Boleh letak as barang hantaran😍berguna, berkesan😉😉
Pm whatsapp @0134366712

👉KELEBIHAN VEGE OIL NURUL GOLD:

Mengatasi masalah rambut gugur 2 hari sahaja.

Merawat rambut beruban

Mengatasi masalah kelemumur
Menghitamkan rambut dengan cepat

Menyejukkan kulit kepala khusus untuk wanita bertudung

Melembapkan dan melembutkan rambut dengan cepat

Merawat rambut dan kepala yang rosak
.
.
👉KANDUNGAN :
Minyak zaitun, minyak bunga matahari, bayam dan epal hijau

100% organik, halal dan selamat. Sesuai untuk bayi seawal 2 bulan hingga dewasa

100ml tahan 3-6 bulan

Vege oil kata, goodnighttttt

😊selamat pagi

😯 tipu la kalau tak bahagia rambut melebat gini. Pm wafa @013436712 kay? Grab the promo nowww

Nak rambut anak menjadi lebat? Pm wafa kay @0134366712

😘😘best sangatttt

Hish TANAM RAMBUT KE NIIIIIII?!😱 Aih.. Bukanlah.. Guna vege oil jak bahhhh. Berminat, pm wafa gais @0134366712 kay? Trusted nurul vege oil gold seller.

TAK GUGUR uols. Wafa ulang, TAK GUGUR. Dahsyat kannn? Nothing is impossible dear dear sekalian. Try la vege oil yg boleh atasi 1001 masalah rambut. Pm wafa @0134366712 for more info. Grab the PROMO CHANCE GAISSSS

Hai assalamualaikum.. morning semua
Hari ni muna sangat2 tak sihat , baru balik bercuti
Main extreme game macam2
Lastly sakit sakit badan
Nak toleh ke kiri ke kanan pun tak boleh , urat otot leher bengkak
.
.
Apa pun, aktiviti harian perlu diteruskan macam biasa
Ha meh cepat, siapa nak order lagi #vegeoil yg super kebabom?? .
.
0148226470

Berubah, sekarang. Sekarang. Sekarang.😘

Kadang takda rambut gugur???!! Dahsyatnyaaaa maiii pm cepattttt tengah promo ni @0134366712 kayyy

Mama, rambut adek dah banyak tumbuh yay yayyyyyyyyyyyy sebab mama pakaikan vege oil lah. 😘
.
.
More info, whatsapp wafa @0134366712

😘 tiada malu tiada segan lagi uolsss

Most Popular Instagram Hashtags