#niqabyamanori

MOST RECENT

Less 10% valid until 31/8/2018. πŸ˜‰
.
Get yours now 😍 .
#SaleBSS #NiqabYamanOri
#BySafiyyaSabrina

Less 10% valid until 31/8/2018. πŸ˜‰
.
Get yours now 😍 .
#SaleBSS #NiqabYamanOri
#BySafiyyaSabrina

Less 10% valid until 31/8/2018. πŸ˜‰
.
Get yours now 😍 .
#SaleBSS #NiqabYamanOri
#BySafiyyaSabrina

Less 10% valid until 31/8/2018. πŸ˜‰
.
Get yours now 😍 .
#SaleBSS #NiqabYamanOri
#BySafiyyaSabrina

Less 10% valid until 31/8/2018. πŸ˜‰
.
Get yours now 😍 .
#SaleBSS #NiqabYamanOri
#BySafiyyaSabrina

Less 10% valid until 31/8/2018. πŸ˜‰
.
Get yours now 😍 .
#SaleBSS #NiqabYamanOri
#BySafiyyaSabrina

Less 10% valid until 31/8/2018. πŸ˜‰
.
Get yours now 😍 .
#SaleBSS #NiqabYamanOri
#BySafiyyaSabrina

Less 10% valid until 31/8/2018. πŸ˜‰
.
Get yours now 😍 .
#SaleBSS #NiqabYamanOri
#BySafiyyaSabrina

Less 10% valid until 31/8/2018. πŸ˜‰
.
Get yours now 😍 .
#SaleBSS #NiqabYamanOri
#BySafiyyaSabrina

Less 10% valid until 31/8/2018. πŸ˜‰
.
Get yours now 😍 .
#SaleBSS #NiqabYamanOri
#BySafiyyaSabrina

Less 10% valid until 31/8/2018. πŸ˜‰
.
Get yours now 😍
Cod Melaka Central only.
Order purchase klik link ad bio. .
#SaleBSS #NiqabYamanOri
#BySafiyyaSabrina

Less 10% valid until 31/8/2018. πŸ˜‰
.
Get yours now 😍
Cod Melaka Central only. .
#SaleBSS #NiqabYamanOri
#BySafiyyaSabrina

Less 10%, valid until 31/8/2018. πŸ˜‰
.
Get yours now 😍
.
#SaleBss #NiqabYamanOri

Jom RAYA bersama niqab yaman by SAFIYYA SABRINA!

Haa...raya ni kami berikan sales 10% off untuk semua jenis niqab bss! Bestkan😘
Rebut peluang yg hq bss berikan sekarang..bleh la raya ni pakai niqab baruπŸ’•
Cepat2 mai pm sis klau nk tau lebih lanjutπŸ˜‰

Nak pm? Seng je..tekan link di bio #aisyah_humaira_shop atau tigglkn no tel korang kt ruangan coment

#salesraya
#niqabyamanori
#bysafiyyasabrina
#aisyah_humaira_shop

Niqab Ropol dah restock!
Sapa yg berkenan pm sis lekaih2..stock masih panas lagiπŸ”₯
Bleh le pakai di hari raya nantiπŸ˜‰
.
.
PmπŸ“²0184663293 atau tekan link whatsapp di bio #aisyah_humaira_shop

#niqabropol
#bysafiyyasabrina
#niqabyamanori
#aisyah_humaira_shop

Available now 😍

Whatsapp 0176340307
#NiqabYamanOri
#bySafiyyaSabrina

Salam alaik bidadari. 😊
Moga hariΒ² kita sentiasa diberkati rezeki dan segala urusan. .
Niqab Nur ni dah Restock ye. In shaw Allah nanti admin update pilihan sulam. .
#NiqabYamanOri
#BySafiyyaSabrina

Assalamualaikum
Good Morning..πŸ’– Semoga kita semua dimurahkan rezeki dan sentiasa dirahmati Allah S.W.T😊

#niqabyamanori
#bysafiyyasabrina
#aisyah_humaira_shop

Abaya Qadeera promotion price until 20.08.18.. Retail Price RM229.. Make sure guys, you all buy this quit original abaya's yemen before the date of promotion is OVER! -
πŸ“Abaya Qadeera Diamond RM179
πŸ“Khimar Ramadhani RM139
πŸ“Safiyyah Basic RM69
-
-
#teambh #avengersbh #butikhadramiyah #abayayamanori #niqabyamanori #khimaryamanori

Satu lagi niqab yang sangat rare iaitu Niqab Manik. Sangat Ekslusif sangat sebab bahagian belakang layer Niqab Manik ni bukan saja ada batu2 manik kecil yang kilau malah ada bunga cantik yang sangat baldu. Memang cantik dan tidak terlalu menonjol. Sangat sesuai dipakai oleh semua peringkat umur. .
Jika berminat boleh wasap kakeja hanya perlu klik BIO kakeja di atas πŸ‘† untuk bermuamalah. Jika nak Cod pun boleh untuk area Nilai dan Bbst. .
Tapi kalau nak Walk in jer pun boleh terus ke,
Kiosk No: 4 (Sebelah Kedai Toko Cincin dan Permata)
Koperasi Kariah Masjid Putra Nilai, Putra Nilai,
Negeri Sembilan.
Whatsapp Ustazah Bieha.
πŸ“ž+60 17-384 3946.
.
#khadeejaheejab #teambss
#niqabyamanbysafiyyasabrina
#niqabyamanoriginal
#niqabyamanmurah
#bsslovers #niqabis #hijablovers
#niqab #niqabyamanmalaysia #niqablace #niqabsulam #niqabviral #niqabexclusive #niqabyemen #niqabumrah #niqabraya #niqabwalimah #niqabsulam #niqabyamanasli #niqabyaman #originalyemenniqab
#tareem #yemen #niqabcantik
#bazarpaknil #shoppingonline
#niqabyamanori #niqabmurahmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags