[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#niqabmesir

1156 posts

TOP POSTS

#testimoniuniqab #niqabmesir #uniqab #niqab #cadar

Info order WA 085706200235

Assalamualaikum warrahmatullah wabarakatuh

Ready
FRENCH KHIMAR
__EGG PLANT__

Bahan wolly crepe sangat nyaman digunakan, bahannya jatuh dan tidak mudah kusut
Untuk ukhti yang suka berpakaian modis tapi tetap berpenampilan syar'i, french khimar bisa menjadi pilihan.
Sangat praktis memakai nya hanya tinggal di ikat di bagian dalam kepala 2 menit selesai ^^
Di lengkapi dengan lubang di tangan jadi lebih leluasa bergerak tidak takut tersangkut, dipakai untuk naik motor juga aman, jilbab nya tidak melayang-layang
Minat dan tanya2 boleh langsung chat info yang ada di bio.. .

http://bit.ly/Ummu_Sarah

#niqabyaman
#niqabmesir
#islam
#niqabis
#niqabi
#purdah
#cadar
#frenchkhimar
#jualfrenchkhimar
#bajumuslimsyari
#busanamuslim
#muslimah
#jilbab
#jilbabsyari
#akhwat
#sunnah
#sunnahstyle
#khimar

Hakikat cadar kan agar tidak ingin dilihat.. Jika masih bertabaruj serta selfie dan aplod lalu niatnya untuk apa?
Mari luruskan niat mengenakan cadar lillah dan membantu ikhwan menundukan pandangannya.. Barakallahu fiikum..
*note to my self ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
.
.
Info order niqab wa yaa 0812 1926 6521 ๐Ÿ˜‚
.
#niqabvivy
#niqabmesir
#niqabsaudi
#niqabbutterfly
#pakaiantaqwa
#niqabponi
#niqabmuslimah
#niqabsifon
#niqabjetblack
#niqabdepok
#niqabjakarta
#niqabbogor
#cadar
#uniqab
#muslimah
#muslimahsyar'i

Bismillah... Egyptian Triangular Niqab Series
.
.
Setelah sekian lamanya out of stock, kini egyptian triangular niqab hadir kembali dengan aneka warna baru!
.
.
Merupakan salah satu niqab favorit di AbayaMalikah karena bentuknya pas di kepala dan purdahnya yang membentuk segi tiga.
.
.
Tidak membuat pusing
Tidak mengganggu pandangan mata, bahkan sangat nyaman dikenakan bagi yang berkacamata.
Tidak pengap dan sangat breathable.
.
.
Dilengkapi dengan purdah 2 lapis dengan panjang kurang lebih 100cm.
.
.
Bahan: Silky Chiffon
.
.
Warna:
- MidGrey
- Coffee
- Emerald
- Navy
- Black
.
.
Harga: Rp 165,000
.
.
FREE ONGKIR ๐Ÿ‘‰ https://shopee.co.id/ayranashwa
.
.
Info dan pemesanan :
๐Ÿ“ฑ WA : 0818-62-44-85
๐Ÿ“ฑ BBM: 54757292
๐Ÿ“ฑ LINE: @ayranashwa (pakai @)
fp/fb: Ayra Nashwa
.
.
.
#niqab #purdah #niqabyaman #niqabbandana #egyptianniqab #niqabmalikah #egyptianniqabtriangular #jualniqab #jualcadar #niqaborisaudi #cadar #cadarbandana #cadartali #niqababayamalikah #niqabmalikah #niqabsaudi #niqabpurdah #niqabmesir #khimarsyari #gamissyari #hijabsyari #kerudungsyari #rekanabayamalikah #abayamalikah #jualniqab #jualkhimar #jualgamis #niqabis #sunnah #kaffah #istiqomah #hijrah

[8 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIKI NIQAB QIBTIYYAH EXCLUSIVE ]]
.
โœ” R&D sebanyak 7 kali
โœ” Jatihan embroidery menggunakan 'BENANG EMAS'!
โœ” Jahitan yang SAAAAAANGAT KEMAS dari tukang jahit berpengalaman
โœ” Tiada lagi masalah mata tak selesa
โœ” Tiada lagi masalah hidung berbekas kerana kesan jahitan niqab
โœ” Tiada lagi masalah sukar bernafas apabila berniqab
โœ” Dijamin kualiti material yang terbaik cenggini ha ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
โœ” Setanding niqab Yaman ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โœ”dah terjual lebih Lebihh. Sampai Tak Terkira.
.
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Latest update, SEMUA NIQAB YANG SOLD OUT READY STOCK!!! Baru update stok batch baru tapi stok dah nak licinnnnn! Kalau lambat kena tunggu berminggu-minggu lagi la untuk team #QibtiyyahExclusive reproduce balik. Trending sungguh #niqabqibtiyyahexclusive ni ๐Ÿ˜‰ daebak !
.
=======================
๐Ÿ“ž WhatsApp +60147340277
๐Ÿ“ž WhatsApp +60147340277
๐Ÿ“ž WhatsApp +60147340277
=======================
.
Insya Allah ada bahagian pembelian akan disalurkan ke PAKSI .. ๐Ÿ’Jom membeli sambil beramal๐Ÿ’

#niqabyaman #niqabmesir #niqabindonesia
#mesir #qibtiyyahexclusive #niqabmurah

Siapa minat dengan #niqabmesir boleh direct ngn .
@umm_azzahra
@umm_azzahra
@umm_azzahra .
Dengar cite Niqab2 di awesome n harga murah2 tau... cepat grab sebelum stok sendu๐Ÿ˜

Harini iftar kat luar...aishah pakai niqab mesir hidden eyes from
@umm_azzahra
@umm_azzahra
@umm_azzahra
.
Yess, aishah dah jumpe dah niqab yg serasi dgn mata aishah ni ๐Ÿ˜‚Masyaallah seriously, best sangat pakai ๐Ÿ˜ tak tipu! material kain lembut. selesa yg amat! bahagian mata dia luas...Tak menyakitkan langsung..senang bernafas dan yg paling penting bawah mata dia xde jahitan..iloiked! ๐Ÿ˜‹ hidden eyes dia 2lapis... Jadi xde la jarang sangat..kalau nak tutup mata pun still boleh nampak ๐Ÿ˜˜
.
Kalau nak makan pun, boleh tarik ke bawah camtu je.. Xperlu lagi nak flip ke atas. Serius bestt niqab mesir ni. Korang mesti beli! Mmg xrugi sebab best pakai. Senang kata, mmg tak menyesal la kalau beli hehe ๐Ÿ˜
.
Thankyou kak yaya ๐ŸŒธ๐Ÿ’•
.
#niqabmesir #niqabhiddeneyes #niqabis #niqab #muslimah #islam

MOST RECENT

ยฐ
๐ŸŒนNIQAB MESIR๐ŸŒน
ยฐ
Detail
๐ŸŒพBahan sifon arab quality (tekstur halus,lembut & ringan) leluasa saat bernafas #breathable
๐ŸŒพModel ada poni di depan
๐ŸŒพTidak nerawang krn 2 lapis
๐ŸŒพJahitan rapi & neci pinggir
๐ŸŒพWarna hanya hitam
ยฐ
Harga : Rp. 85.000
ยฐ
More info & order :
๐Ÿ“ฑBBM : D934E678
๐Ÿ“ฑWA : 0895 0769 6180
๐Ÿ“ฑLINE : @yuliati12
Pilih salah satu kontak aja ๐Ÿ˜‰
ยฐ
Ready stock, good quality & amanah, InsyaAllah
ยฐ
#pitamudahijab #pitamudaready #cadar #uniqab #jualcadarmurah #cadaryaman #purdahyaman #niqabyaman #cadarmesir #cadarbutterfly #jualpurdah #cadarbandana #cadarsifon #cadartali #cadarbandanaponi #sifonarab #cadarponi #cadarsaudi #cadarhadramaut #jualcadar #purdah #niqab #jualniqab #niqabtali #niqabbandana #niqabponi #arab #niqabsaudi #niqabmesir

Hakikat cadar kan agar tidak ingin dilihat.. Jika masih bertabaruj serta selfie dan aplod lalu niatnya untuk apa?
Mari luruskan niat mengenakan cadar lillah dan membantu ikhwan menundukan pandangannya.. Barakallahu fiikum..
*note to my self ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
.
.
Info order niqab wa yaa 0812 1926 6521 ๐Ÿ˜‚
.
#niqabvivy
#niqabmesir
#niqabsaudi
#niqabbutterfly
#pakaiantaqwa
#niqabponi
#niqabmuslimah
#niqabsifon
#niqabjetblack
#niqabdepok
#niqabjakarta
#niqabbogor
#cadar
#uniqab
#muslimah
#muslimahsyar'i

Bismillahi..
All in one sold out yaa.. Sisa yaman, cadar tali, dan saudi aja.. Tgl 30 juni in syaa allah lengkap lagi.. Minat ? Klik link pada bio

#niqabvivy
#niqabmesir
#niqabsaudi
#niqabbutterfly
#pakaiantaqwa
#niqabponi
#niqabmuslimah
#niqabsifon
#niqabjetblack
#niqabdepok
#niqabjakarta
#niqabbogor
#cadar
#uniqab
#muslimah
#muslimahsyar'i

#niqabseries_bykhasan
.
#NiqabMaryam_byKhasan
.
Niqab Maryam adalah salah satu produk Niqab series yg di keluarkan Brand Khasan Labels Indonesia.
Menggunakan bahan Sifon Al-burj yg super lembut.
Niqab Maryam di desain sangat nyaman dengan 2 layer pada bagian depan yg menutupi wajah hingga dada, 2 layer belakang menutupi kepala sampai pinggang dan penambahan layer/cover di daerah pelipis mata.
.
Detail :
- Bahan : Sifon Al-burj - Panjang layer depan : 50 cm
- Panjang layer blkg : 150 cm
- Panjang tali pengikat : 100 cm
.
Informasi & Pemesanan :
+6287838335838 (WhatsApp Only)
.
.
.
.
.
#cadar #niqab #niqabi #cadarBandana #cadarNoseString #NiqabNosestring #sunnah #muslimah #syari #jualNiqab #jualCadar #CadarJogja #NiqabJogja #niqobi #niqob #NiqabEgypt #cadarMesir #niqabmesir #khasanLabels #SunnahOutfit #sunnahoutfitlovers #flapNiqab

#niqabseries_bykhasan
.
#NiqabMaryam_byKhasan
.
Niqab Maryam adalah salah satu produk Niqab series yg di keluarkan Brand Khasan Labels Indonesia.
Menggunakan bahan Sifon Al-burj yg super lembut.
Niqab Maryam di desain sangat nyaman dengan 2 layer pada bagian depan yg menutupi wajah hingga dada, 2 layer belakang menutupi kepala sampai pinggang dan penambahan layer/cover di daerah pelipis mata.
.
Detail :
- Bahan : Sifon Al-burj - Panjang layer depan : 50 cm
- Panjang layer blkg : 150 cm
- Panjang tali pengikat : 100 cm
.
Informasi & Pemesanan :
+6287838335838 (WhatsApp Only)
.
.
.
.
.
#cadar #niqab #niqabi #cadarBandana #cadarNoseString #NiqabNosestring #sunnah #muslimah #syari #jualNiqab #jualCadar #CadarJogja #NiqabJogja #niqobi #niqob #NiqabEgypt #cadarMesir #niqabmesir #khasanLabels #SunnahOutfit #sunnahoutfitlovers #flapNiqab

Most Popular Instagram Hashtags