#nikmatipasifincome

MOST RECENT

Alhamdulillah. Ada lagi yg nak UPGRADE SIMKAD.

Tukar niat kita dari mengejar kekayaan semata2 kepada ingin membantu orang lain meningkatkan taraf hidup mereka... in sha Allah, kita akan dapat kedua2nya... Saya joint TONE EXCEL ini bukan sebab nak kaya sorang², saya nak rakan² sekeliling semua joint & berjaya bersama. Kaya belum tentu tapi kalau saya dapat bantu anda dari kesedaran pun saya dah bersyukur... itu salah satu pencapaian... BERTUKARLAH KE SIMKAD TONE EXCEL ~ anda buat anda dapat... PM/Whatsapp saya
Raja Kamarul Izham
0105369051
www.toneexcel.biz/473267

#kgte #rezekidariAllah #nikmatipasifincome

Alhamdulillah. Hari ni ada majlis bersama-sama santri, wali Al Zaytun. .
Tapi dgn simkad Tone Excel tetap teruskan. Ada juga kawan2 yg tanya klu buat Tone Excel tapi tak berjaya mcm mna?? .
Aku tanya kat dia..cuba ceritakan apa kejayaan yg dpt selama guna sim yg tgh guna skg ni..?? .
PM/Whatsapp saya:
Raja Kamarul Izham
0105369051
www.toneexcel.biz/473267
.
#kgte #rezekidariAllah #nikmatipasifincome

Alhamdulillah. Hari ni ada majlis bersama-sama santri, wali Al Zaytun. .
Tapi dgn simkad Tone Excel tetap teruskan. Ada juga kawan2 yg tanya klu buat Tone Excel tapi tak berjaya mcm mna?? Aku tanya kat dia..cuba ceritakan apa kejayaan yg dpt selama guna sim yg tgh guna skg ni..?? .
PM/Whatsapp saya:
Raja Kamarul Izham
0105369051
www.toneexcel.biz/473267
.
#kgte #rezekidariAllah #nikmatipasifincome

Brrrrrr !!!! Hujan-hujan ni memang sejuk .. Sejuk-sejuk pun kene kerja tau .. Jangan berani nak bermalas-malasan ..
Siapa yang rajin, dapat la Wang ..
Siapa yang malas, dapat la HABUK .. Lagi 3 hari nak masuk 2017..
Masih nak berselimut lagi ke?
Tak nak ke pasif income dengan TONE EXCEL?
Siapa cepat dia dapat .....!!! JOM JADI USAHAWAN TONE EXCEL. UPGRADE SIMKAD ANDA DAN KEKALKAN NO LAMA.

Raja Kamarul Izham
0105369051
www.toneexcel.biz/473267

#kgte #rezekidariAllah #nikmatipasifincome

Lumrah manusia, sukakan benda PERCUMA.

Hari ni bawa anak-anak naik MRT dari Semantan ke Sungai Buloh. Maklum la FREE.

Sama la jugak bile Tone Excel memberikan banyak benda FREE. RM30 FREE, data 1gb FREE, Takaful Insuran RM50k FREE, pelancongan FREE, umrah FREE dan banyak lagi la FREE.

Yg paling best, boleh dpt duit setiap bulan tanpa henti FREE.

Tak nak ke rasa yg ini juga? FREE tau. Nak tau?
PM/Whatsapp saya
Raja Kamarul Izham
0105369051
www.toneexcel.biz/473267

#kgte #rezekidariAllah #nikmatipasifincome

Lumrah manusia, sukakan benda PERCUMA.

Hari ni bawa anak-anak naik MRT dari Semantan ke Sungai Buloh. Maklum la FREE.

Sama la jugak bile Tone Excel memberikan banyak benda FREE. RM30 FREE, data 1gb FREE, Takaful Insuran RM50k FREE, pelancongan FREE, umrah FREE dan banyak lagi la FREE.

Yg paling best, boleh dpt duit setiap bulan tanpa henti FREE.

Tak nak ke rasa yg ini juga? FREE tau. Nak tau?
PM/Whatsapp saya
Raja Kamarul Izham
0105369051
www.toneexcel.biz/473267

#kgte #rezekidariAllah #nikmatipasifincome

Pelik betul. Baru je pos yg Tone Excel dah nak ke international. Org dari Chile dah call.
Barang panas Simkad Tone Excel ni.... Klu org dari Chile call, org Malaysia tak nak ambil PELUANG ke?

JOM JADI USAHAWAN TONE EXCEL.

Sedia membantu
Raja Kamarul Izham
0105369051
www.toneexcel.biz/473267

#kgte #rezekidariAllah #nikmatipasifincome

Pelik betul. Baru je pos yg Tone Excel dah nak ke international. Org dari Chile dah call.
Barang panas Simkad Tone Excel ni.... Klu org dari Chile call, org Malaysia tak nak ambil PELUANG ke?

JOM JADI USAHAWAN TONE EXCEL.

Sedia membantu
Raja Kamarul Izham
0105369051
www.toneexcel.biz/473267

#kgte #rezekidariAllah #nikmatipasifincome

TuneTalk ToneExcel adalah satu platform untuk anda menjadi "work smart"
Kerana apa?

Kerana anda hanya perlu memperkenalkan SIM kad TuneTalk ToneExcel ini sekali pada rakan anda. Selebihnya anda akan dapat komisyen, selagi ia top up. Jadi kalau kawan anda tu, guna telefon seumur hidup, maka anda akan dapat komisyen tersebut salama itu juga.

Caranya? Anda hanya perkenalkan SIM kad pada rakan anda sekali sahaja, seterusnya, anda akan dapat komisyen bila dia top-up. Komisyen akan berterusan. Kalau masa tu anda sedang tidur, atau meluangkan masa dengan keluarga anda di rumah, jika rakan anda itu top up, anda akan dapat komisyen.
Itu yang dikatakan "work smart"

Yang best nye.....anda tak perlu nak ingatkan rakan anda untuk top-up, bila dia tengok sendiri kredit dia dah habis....dia akan dengan sendirinya beli top up kat kedai.

Jadi tunggu apalagi?
Hubungilah saya PM @ Whatsapp @ Telegram @ SMS
0 1 0 5 3 6 9 0 5 1 / 0 1 2 3 0 8 7 1 4 2

PSSSTTTT.... Nombor LAMA boleh dikekalkan tau. PERCUMA jerrrr...... #kgte #rezekidariAllah #nikmatipasifincome

Kita tidak mampu mengatasi masalah ekonomi negara kita, TETAPI

Kita mampu mengatasi dan mempertingkat ekonomi kita sendiri... JOMMMMM.... Kita cari jalan untuk bebas dari masalah kewangan... JOMMMMMMM

Kita melangkah,mencari dan menggali ILMU... BERTINDAKLAH SEKARANG!!!
mulakan langkah anda dgn mendaftar dgn sy.

NO LAMA BOLEH DIKEKALKAN. FREE JE.

PM/Whatsapp saya
Raja Kamarul Izham
0105369051
www.toneexcel.biz/473267

#kgte #rezekidariAllah #nikmatipasifincome

Kita tidak mampu mengatasi masalah ekonomi negara kita, TETAPI

Kita mampu mengatasi dan mempertingkat ekonomi kita sendiri... JOMMMMM.... Kita cari jalan untuk bebas dari masalah kewangan... JOMMMMMMM

Kita melangkah,mencari dan menggali ILMU... BERTINDAKLAH SEKARANG!!!
mulakan langkah anda dgn mendaftar dgn sy.

NO LAMA BOLEH DIKEKALKAN. FREE JE.

PM/Whatsapp saya
Raja Kamarul Izham
0105369051
www.toneexcel.biz/473267

#kgte #rezekidariAllah #nikmatipasifincome

Benar memang Tone Excel mahal RM100 .. Tuan Puan mmng bijak berhati² utk brbelanja .

Saya akn cerita ape yg Tuan Puan akn dpt dari RM100 seumur hidup dftar .. 1. Internet free .. Ofcz internet amat penting bagi kita semua kn??
- Topup RM30 + Free 1.5GB
Kita bole main internet tanpa kdt RM30 tdi diusik .. - Topup RM50 + Free 1.5GB + extra kdt RM10 .. 2. Free PA Takaful insurance 50k .. Tuan tak langgan insuran, tpi d beri perlindungan secara percuma sekira nye Tak Langsung belanja purata Topup tuan melebihi RM50 dlm bulan trsebut..
- katakan lah dlm bulan ni Tuan topup RM50 , bulan seterus nye Tuan dpt prlindungan.
- lagi patuh syariah tu.

3. BigPoint
- setiap kali topup dpt point..point yg terkumpul bole tebus hadiah mcm² dkt Tone Excel Sdn Bhd .. 4. Lucky Draw
- bulanan
- tahunan (sekiranya kekalkan No.Lama)

5. Cash back 3% setiap kali reload.

6. Upah $$ incentive
- bonus fast track $$
- bonus topup $$
- bonus tahunan $$ **untuk pembarayan duit² ni sume syarikat Tone Excel Sdn Bhd akn bayar melalui direct dlm acc bank kite.. Smbil kita pkai handphone setiap hari, sambil tu duit masyukk .. 😌

Berbaloi tak Tuan Puan keluarkan RM100 seumur hidup utk dptkan simkad ini ?? "Jom Pakai Simkad Tone Excel"

Pm saya jika rasa berbaloi utk masa hadapan akn dtg... mie
0107707479
www.hasil100fb.com/956193

#rezekidariAllah #nikmatipasifincome

Tahukah anda jika berlaku kematian, komisyen handphone pengguna simkad Tone Excel boleh diwariskan kepada ahli keluarga 100% tanpa sebarang potongan walau sedikit.
Syarat mesti topup handphone paling kurang RM20 setiap bulan.
Tiada syarat tertentu yang sangat ketat.
1. Hanya perlu aktifkan simkad macam biasa, jangan expired.
2. Umur 12 tahun ke atas.
Jika ia jadi harta pusaka, kena rujuk agama untuk pembahagian.
SIMKAD ANDA ADA TAK CAMNI?
KLU X DE, HUBUNGI SAYA SKRG JUGA.

PM/Whatsapp saya
Raja Kamarul Izham
0105369051

#kgte #rezekidariAllah #nikmatipasifincome

Dia datang lagi. Call PERCUMA dari 10 - 12 Disember. Dah la dpt duit setiap bulan tanpa henti. Ni dpt call PERCUMA. Alhamdulillah.

X menyesal upgrade simkad ke Tone Excel.

Anda bila lagi? Takkan nak tengok jer.

JOM JADI USAHAWAN TONE EXCEL. UPGRADE SIMKAD ANDA DAN KEKALKAN NO LAMA.

Ikhlas membantu
Raja Kamarul Izham
0105369051
www.toneexcel.biz/473267

Daftar PERCUMA di www.autodownlineplus.com/te/?ref=29853

#kgte #rezekidariAllah #nikmatipasifincome

Dia datang lagi. Call PERCUMA dari 10 - 12 Disember. Dah la dpt duit setiap bulan tanpa henti. Ni dpt call PERCUMA. Alhamdulillah.

X menyesal upgrade simkad ke Tone Excel.

Anda bila lagi? Takkan nak tengok jer.

JOM JADI USAHAWAN TONE EXCEL. UPGRADE SIMKAD ANDA DAN KEKALKAN NO LAMA.

Ikhlas membantu
Raja Kamarul Izham
0105369051
www.toneexcel.biz/473267

Daftar PERCUMA di www.autodownlineplus.com/te/?ref=29853

#kgte #rezekidariAllah #nikmatipasifincome

Program Dapat Duit Dari Tone Excel PENIPU?

Sape yang kata tu? Kalau betul Program Tone Excel ni tipu la kan, mustahil boleh dapat : - Anugerah Majikan Terbaik dari KWSP
- Tersenarai Acara Terbesar oleh Malaysia Book Of Records
- Pemantauan dari LHDN
- Liputan dari Astro, TV3, TV8, TV2
- Masuk surat khabar

So sapa yg kene TIPU sekarang? Jangan percaya kpd orang yang tidak pernah masuk tapi dok asyik citer besar yg Tone Excel ni menipu org. Senang-senang je dpt dosa kering ..!!!! Ubah pemikiran anda hari ini juga.

JOM UPGRADE SIMKAD ANDA DAN KEKALKAN NO LAMA TU

Nor Hayati Mohd Noor
0196991932

#toneexcel
#rezekidariAllah
#nikmatipasifincome

Sebenarnya konsep Referral / Rujukan / Rekemen ni kita dah lama praktikkan, kita dah lama pun buat, yang membezakannya adalah benefits nya.
.
Masihkah anda ingat & Masihkah anda sedang buat? Dibawah ni, semuanya konsep "Referral / Rujukan / Rekemen"
.
1.) Xpax (8pax / 15pax)
2.) Activ10
3.) Friends & Family
4.) 5+1
5.) Dan lain-lain.
.
Invite kawan main game juga konsep referral.
.
Invite kawan Like page juga Rekemen.
.
Share Resepi masakan juga rekemen.
.
Dan lain-lain.
.
Boleh nampak tak apa yang biasa kita buat?
.
Sama macam Rekemen Simkad Tone Excel. Tak suruh pun anda jual simkad atau jual barang.
.
Post ini sekadar pencerahan, sekadar membuka minda sahaja, tak setuju pun takpe.
.
Kalau nak join Tone Excel boleh hubungi saya, saya guide langkah demi langkah.
.
Raja Kamarul Izham
0105369051
www.toneexcel.biz/473267

Daftar PERCUMA di www.autodownlineplus.com/te/?ref=29853
#kgte #rezekidariAllah #nikmatipasifincome

Hang pi mana ...
Hang pi mana ...
Jom pakai handphone dpt duit setiap bulan tanpa henti.

Call kaya, topup kaya. Kaya kaya kaya ... JOM JADI USAHAWAN TONE EXCEL. UPGRADE SIMKAD ANDA DAN KEKALKAN NO LAMA.

Ikhlas
Raja Kamarul Izham
0105369051
www.toneexcel.biz/473267

#previewte7dis16
#komandotoneexcel
#kgte #rezekidariAllah #nikmatipasifincome

Kami di Tone Excel Sdn Bhd mempunyai visi dan misi untuk dikongsikan bersama dengan keseluruhan rakyat Malaysia.
.
VISI
Visi kami adalah memastikan semua pengguna telefon bimbit mendapat peluang untuk memperolehi pendapatan pasif secara berulangan;
Secara tidak langsung dapat membantu meringankan beban kos sara hidup yang tinggi dan menguruskan kewangan dengan lebih baik.
.
MISI
Menyediakan peluang perniagaan kepada pengguna telefon bimbit. Memberi peluang untuk memperoleh pendapatan secara pasif bagi menangani kos sara hidup yang tinggi.
.
Ikhlas membantu
Raja Kamarul Izham
Sahabat Tone Excel Anda
0 1 0 5 3 6 9 0 5 1 (whatsapp/telegram)
0 1 2 3 0 8 7 1 4 2 (sms)
www.toneexcel.biz/473267

Daftar PERCUMA di www.autodownlineplus.com/te/?ref=29853

#kgte #rezekidariAllah #nikmatipasifincome

Kami di Tone Excel Sdn Bhd mempunyai visi dan misi untuk dikongsikan bersama dengan keseluruhan rakyat Malaysia.
.
VISI
Visi kami adalah memastikan semua pengguna telefon bimbit mendapat peluang untuk memperolehi pendapatan pasif secara berulangan;
Secara tidak langsung dapat membantu meringankan beban kos sara hidup yang tinggi dan menguruskan kewangan dengan lebih baik.
.
MISI
Menyediakan peluang perniagaan kepada pengguna telefon bimbit. Memberi peluang untuk memperoleh pendapatan secara pasif bagi menangani kos sara hidup yang tinggi.
.
Ikhlas membantu
Raja Kamarul Izham
Sahabat Tone Excel Anda
0 1 0 5 3 6 9 0 5 1 (whatsapp/telegram)
0 1 2 3 0 8 7 1 4 2 (sms)
www.toneexcel.biz/473267

Daftar PERCUMA di www.autodownlineplus.com/te/?ref=29853

#kgte #rezekidariAllah #nikmatipasifincome

Most Popular Instagram Hashtags