#nikharrazdanish

1878 posts

TOP POSTS

@Regrann from @altimet -
Aku rasa semangat yang kita akan meraikan kemerdekaan kita yang ke-60 tak lama lagi! Korang macam mana? Sertai saya dan RHB untuk meluahkan rasa Syukur kita kepada negara tercinta kita ni. Nak tahu macam mana? Layari bit.ly/MrdekaRHB | #RHBSyukurMerdeka
#nikharrazdanish @rhbgroup

Our clever n handsome boy😍😘
Siapa kenal? 🙋
.
.
#nikharrazdanish #int3tree #int3treemy

Its fun to have them in the shoot!
#yokeyenjourney #shooting #year2017 #nikharrazdanish #rohaya

Penat seharian shoot bersama harraz...
#int3tree
#nikharrazdanish
#tvalhijrah
#iklantv

⏩⏩@heroseorang_cinderella ⏪⏪
.
Bonda Ku Sham yang cantik lagi baik hati ini adalah ibu kepada Ku Ian yang telah menyelamatkan hidup Ijam & Ibu Ijam dari gelandangan. Terima Kasih Bonda atas pertolongan & Kasih sayang Bonda pd Ijam ❤ @ninajuren
.
TQ mr director @hadithomar @darkwavepictures_my @cubefilmproduction utk peluang yg best ni!
.
#nikharrazdanish
#ninajuren
#bonda
#syafidanish
#cubefilm
#michaelang
#harrazatwork
#shootinginprogress
#heroseorangcinderella
#sceneflashback
#darkwavepictures
#datorafiena
#farizzamkecik
#ijam
#day1
#shooting
#hairstyle
#stylokids
#hipsterkids
#commercialtalent
#kidsmodel
#kidstar
#igkid
#kidsactor
#pelakonkanakkanak
#pelakoncilik

@Regrann from @pokoks.kids - CONGRATULATIONS to @atirah_zaraura , @adrianydanial and @isma_adleena !!! Our lucky winner for Friday , Saturday and Sunday. The competition has officially ended, will be back for new "Tag friends and win!" ❤️⭐️🥇🎖🏅
-to the winners, we will give you the voucher this evening. Will direct msg you guys 🏆
Congratulations to the winners again !! #nikharrazdanish

Credit to @nikharrazdanish - Cantik x Family Potrait ni 😆
Happy Family sangat kann 👪
@redzayda.official @aydajebatlovers
.
Arini dpt berbuka puasa bersama Daddy Redza & Mummy Ayda sebagai Duta Duta Terima Kasih 2017 Anjuran Media Prima Berhad @tv3malaysia
.
Thanks super cool @redzarosli & pretty @aydajebat for having me 😆
.
Press Conference Media Prima Raya Ads 2017 with theme "TERIMA KASIH" Syukur .
.
#nikharrazdanish
#happyfamily
#familypotrait
#alhamdulillah
#pressconference
#mediaprima
#dutaterimakasih
#aydajebat
#redzarosli
#syukurselalu
#terimakasih
#redzaayda
#aydajebatlovers
#shooting
#rezeki
#stylokids
#hipsterkids
#commercialtalent
#kidsfashion
#kidsootd
#kidswear
#kidsofinstagram
#kidstalent
#kidsmodel
#kidstar
#igkid - #aydajebat4lyfe

MOST RECENT

@Regrann from @altimet -
Aku rasa semangat yang kita akan meraikan kemerdekaan kita yang ke-60 tak lama lagi! Korang macam mana? Sertai saya dan RHB untuk meluahkan rasa Syukur kita kepada negara tercinta kita ni. Nak tahu macam mana? Layari bit.ly/MrdekaRHB | #RHBSyukurMerdeka
#nikharrazdanish @rhbgroup

Our clever n handsome boy😍😘
Siapa kenal? 🙋
.
.
#nikharrazdanish #int3tree #int3treemy

"A" YANG MAMPU MEMBUATKAN IBU2 MENANGIS 😭
.
Ada ke Ibu yang tak DAMBAKAN "A" untuk semua subjek dalam keputusan peperiksaan anak masing2? 😌
.
Atau sekurang2nya ada jugak A antara semua subjek? 😌
.
Takde kan?? 😊
.
Yang pastinya untuk A yg dikejar, perlu ada Ikhtiar dari uols,Ibu2..
Asbabnya Produk...
Hasilnya datang dgn izin DIA...
.
.
.
#int3tree #int3treemy #suplimenminda #produkminda #revolusisuplimenminda #testimoniint3tree #testimoniint3treemy #int3treejb #nosugaradded #produkviral #anakbijak #anakibu #anakibuayah #coklat #coklatminda #milocube #caliph #iqdanish #fattahamin #fattzura #yusufiskandar #laraalana #aisyahdhiarana #nikadammika #nikharrazdanish #abanglongfadil2 #terapiinstagram

FROM FAILED TO ALMOST PERFECT❗
.
.
Alhamdulillah 😍
Just take Int3Tree a sachet per day
+ bisikan kata2 positive kat telinga anak setiap pagi
+ doa dari mama untuk anak
.
And its PROVEN❗😍
.
.
.
#int3tree #int3treemy #suplimenminda #produkminda #revolusisuplimenminda #testimoniint3tree #testimoniint3treemy #int3treejb #nosugaradded #produkviral #anakbijak #anakibu #anakibuayah #coklat #coklatminda #milocube #caliph #iqdanish #fattahamin #fattzura #yusufiskandar #laraalana #aisyahdhiarana #nikadammika #nikharrazdanish #abanglongfadil2

ANAK DAH RASA SERONOK BELAJAR❗
TAK MENGAMUK❗
TAK NANGIS❗
.
.
Best nyee anak dah berubah sikap.. Ibu Ayah pon dah tak rasa nak marah2, dah tak membebel je n dah tak stress.. Alhamdulillah 😍
.
.
.
#int3tree #int3treemy #suplimenminda #produkminda #revolusisuplimenminda #testimoniint3tree #testimoniint3treemy #int3treejb #nosugaradded #produkviral #anakbijak #anakibu #anakibuayah #coklat #coklatminda #milocube #caliph #iqdanish #fattahamin #fattzura #yusufiskandar #laraalana #aisyahdhiarana #nikadammika #nikharrazdanish #abanglongfadil2

"TERIMA KASIH IBU SBB TELAH ANUGERAHKAN SAYA DENGAN INT3TREE..SKRG SAYA RASA LEBIH SIHAT & BERTENAGA!"
.
.
.
.
Adakah anda rasa risau sbb anak anda selalu kelihatan letih? Sering mengadu diorang penat? Stress sbb anak2 susah nak bangun pagi..balik sekolah je terus tidur? .
.
Bukan senang nk jadi pelajar skrg ni. Mata pelajaran semakin susah. Mcm2 subjek diorang kena belajar (kalau SPM sampai 10 ya). Nk kena fokus di bilik darjah, tambahkan lagi dgn aktiviti di luar kelas..
.
.
Ada kelas tambahan lah, aktiviti sukan, koko & macam2 lagi. Mmg patutlah letih je sentiasa. Pack habis jadual anak2 kita ni. Jadi kita pun mestilah bekalkan zat yg mencukupi utk anak2
.
.
Kasihanilah mereka. Bantulah anak2 rasa lebih bertenaga bersama Int3tree.
.
.
Mengapa? Sbb Int3tree mengandungi pelbagai bahan2 makanan lengkap yg tinggi kualitinya. Bahan2 seperti Dextrose, Lutein, Acai Berry & sebagainya telah dikaji & terbukti efektif membekalkan tenaga yg lebih kpd anak2, elakkan anak2 mengantuk & sebgainya.
.
.
Kalau dulu anak anda jenis yg susah bangun pagi, dah x perlu anda kejut berkali-kali lepas anak2 amalkan Int3ree. Dekat sekolah dh x mengantuk, tengah hari dh x selalu tidur, tp maintain bersemangat je sepanjang hari! Ya Allah, sejuknya hati bila lihat anak2 macam tu.
.
.
Bila anak2 lebih bertenaga, lebih mudah utk diorang fokus belajar di kelas & menjadi pelajar yg bijak di sekolah. Alhamdulillah, leganyaaa.
.
.
Dah habis baca ni, jgn lupa like & share so lebih ramai ibu-bapa boleh dapat manfaat melihat anak2 lebih bertenaga & lebih bersemangat sepanjang hari.
.
.
.
#int3tree #revolusisuplimenminda #suplimenminda #produkminda #nikharrazdanish #dhuhaasophea

"TESTIMONI TERGEMPAR! DULU NOMBOR 10 DALAM KELAS TAPI EXAM BARU2 NI DAPAT NOMBOR 1 SELEPAS MENGAMALKAN INT3TREE"
.
.
.
.
Wow! Bukankah impian setiap ibu-bapa? Melihat anak2 tersayang berjaya? Mendapat keputusan yg cemerlang? Ya Allah, memang terasa bangga bila dapat tengok anak2 mencapai keputusan yg terbaik macam tu.
.
.
Memang terbukti Int3tree membantu merangsang perkembangan minda anak2 dgn hanya bahan2 yg berkualiti... diimport khas dari luar negara. Int3tree membantu anak2 supaya lebih fokus & minda lebih aktif semasa belajar.
.
.
Niat kami di Int3tree adalah membantu ibu-bapa supaya anak2 tersayang dapat mencapai keputusan yg cemerlang. Kerana di sekolah adalah saat permulaan utk anak2 membina masa depan mereka.
.
.
Belum berikan anak2 mengamalkan Int3tree? Dengan exam2 besar yg semakin hampir, ayuh membantu mereka membuat persiapan dari sekarang. Supaya anak2 dapat kecapi keputusan yg cemerlang. Insya'allah.
.
.
.
#int3tree #suplimenminda #revolusisuplimenminda #int3treemy #produkminda #testimoniint3tree #testimoniint3treemy #int3treejb #nosugaradded #produkviral #anakbijak #anakibu #anakibuayah #coklat #coklatminda #milocube #caliph #iqdanish #fattahamin #fattzura #yusufiskandar #laraalana #dhuhaasophea #aisyahdhiarana #nikadammika #nikharrazdanish #abanglongfadil2

Penat seharian shoot bersama harraz...
#int3tree
#nikharrazdanish
#tvalhijrah
#iklantv

Most Popular Instagram Hashtags