[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#nikharrazdanish

2567 posts

TOP POSTS

@Regrann from @int3tree_gombak - ANAK HIPERAKTIF!! .
Ikut kajian anak hiperaktif sebenarnya petanda yang anak tu bakal menjadi seorang yang bijak di masa akan datang namun ramai ibu bapa mengekang potensi anak seperti ini kerana penat melayan karenah mereka...
.
ibu bapa seharusnya bila mengesan anak seperti ini alihkan tenaga mereka kepada bentuk yang berfaedah seperti bawak mereka pergi ke padang bermain bola, ke taman mainan atau belikan mereka mainan yang dapat memindahkan tenaga mereka tu ke mainan tersebut..jangan marah or larang mereka utk aktif sbb jika anda melarang itu lah di namakan “ anda mematikan potensi anak sendiri” dan kesannya lama kelamaan emosi mereka akan down kerana tidak dapat melakukan apa yang mereka ingin lakukan lalu membantutkan perkembangan pemikiran mereka..
.
didik anak dengan betul...bagi mereka makan #int3tree untuk bantu mereka lebih kreatif dan fokus meningkat..
.
#ResultAnakBagusDenganInt3tree
#KasihSayangIbuBapa
#nikharrazdanish

The gorgeous models Nik Harraz Danish, 8 and Fatheen Qaisara, 7, at location for a video shoot. Coming soon...
✔Reposted from @nikharrazdanish ▶ with @fatheenqaisara#nikharrazdanish #FQaisaraMZ

@Regrann from @int3tree_hq -
Me and sister @fatheenqaisara
Enjoying our Childhood! "ANDA RASA TERTEKAN SBB ANAK2 SGT BEREMOSI & SUSAH DIURUSKAN SETIAP HARI?
.
.
“Hari ke-5 anak2 mkn Int3tree, anak senang bangun pagi, x banyak karenah, mudah nak uruskan mereka pagi sebelum ke sekolah, sebelum ni kalau pagi saya terpaksa berulang kali masuk bilik kejut bangun.” – Nidaya, Jerantut.
.
.
“Sebelum ni anak memang sangat beremosi, suka marah2, meradang. Alhamdulilah, sejak amalkan Int3tree, senang suruh dia solat, terharu seorang ibu melihat anak2 berubah mcm tu.” – Pengguna Int3tree.
.
.
Anda susah nk uruskan anak2 setiap hari sbb mood mreka kurang stabil? Slalu marah2, slalu menangis? Anda rasa stress nk melayan karenah mreka?
.
.
Okay, kami nk sharing sikit ni…Int3tree bukan sahaja suplimen minda berkesan bg merangsang fokus & membuat minda anak2 lebih aktif, ia juga membantu menyuntik mood yg lebih positif dlm anak2… .
.
Int3tree mengandungi Bahan2 berkualiti diimport khas seperti Serbuk Koko & Vitamin B Complex mmg berkesan bg membuat mood anak2 lebih positif.
.
.
Lepas consume Int3tree, anak2 lebih gembira, ceria & x marah2 mcm harimau. Lebih mudah dgr ckp, so nk suruh belajar atau solat pun lebih senang. Mood lebih baik & stabil. Lebih mudah nk diuruskan. Ribuan testimoni yg kami terima menyokong Int3tree ni mmg berkesan.
.
.
Bila mood anak2 lebih baik, kita sbg mommies & daddies pun x stress setiap hari. Rasa terharu tgk anak2 senang bangun pagi, rajin solat, & sebagainya. Hati pun rasa bangga sbb tgk anak2 berperangai baik setiap hari & bersikap positif.
.
.
Wowww! Anda pasti x menyesal kalau berikan anak2 consume int3tree ni. Dgn pelbagai testimoni baik yg kami terima, int3tree mmg diperakui efektif oleh ramai ibu-bapa. .
.
Kalau anda masih ragu2, Int3tree ni merupakan pemenang Asia Pacific Super Health Brand & Asia Pacific Top Golden Brand Product & disanjung di peringkat antarabangsa.
.
.
Sudah berminat utk dapatkan Int3tree?
.
.
SILA KOMEN “SAYA NAK” DI BAWAH.
SILA KOMEN “SAYA NAK” DI BAWAH
SILA KOMEN “SAYA NAK” DI BAWAH
.
.
#int3tree #suplimenminda #revolusisuplimenminda
#nikharrazdanish
#fatheenqaisara

@Regrann from @pokoks.kids - Side by side or miles apart, brothers will always be connected by heart.❤️🌻🤴🏻
.
.
Both wearing The Lagom collection, checkout our website for more pictures 📸
#nikhadiffdani
#nikharrazdanish

MOST RECENT

I hope its still not to wish Happy Universal Childrens Day to everyone.
.
#nikharrazdanish
#universalchildrensday
#harikanakkanaksedunia
#20november

Most Popular Instagram Hashtags