#nikeruh

MOST RECENT

Ges te puguh rupa nikreuh ikhtiar miar nu di pimaksad dina ati lian dina nafsu mugi pangeran maparin karidoan nu di pihareup ku diri ieu jalmi anu seuer codeka
#sunda #kisunda #orangsundaasli #nikeruh #santri #jamannow

Most Popular Instagram Hashtags