#nhtruelove

29096 posts

TOP POSTS

Hanya tinggal beberapa hari shj lg sebelum bulan Syawal melabuhkan tirai.πŸ˜€
Kita throwback sikit pagi ini video utk koleksi Desire yg masih lg available utk anda grab di website Naelofar Hijab, butik Naelofar Hijab Taman Tun dan #nhauthorizedstockist.
Hanya RM 85 shj. #desirebyNH #nhtruelove

repost @naelofarhijab .
#NHSURVEY masih lg diteruskan. Dlm byk-byk koleksi #NHtruelove #naelofarhijab koleksi mana yg menjadi fav anda?
Anda hanya boleh pilih 3 shj collection ya! Cepat komen bawah ini. Terima kasih!

Collection : Dear Love
Official Hashtag : #dearlovebyNH #NHtruelove
Type : Shawl
Price : RM 89 (Semenanjung Malaysia)
RM 91 ( Sabah / Sarawak)
SGD / BND 43
Material : Korean Chiffon
Detailing : Swarovski Rimmed Flatback White Opal and Swarovski Aurora Borealis (AB)
Colors : 53 colors

Exquisite❀️
.
.
#Repost @naelofarhijab (@get_repost)
・・・
Berikan satu perkataan utk describe koleksi Dear Love.❀
Ingat hanya satu perkataan shj yg berkaitan dgn tudung Dear Love ya, cepat-cepat komen kat bawah ini.😘#dearlovebyNH #nhtruelove
#neelofa
#ilofayou

#Repost @junemrsfiraida (@get_repost)
・・・
πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
Kakak nak ajak korang request lagu #NHtruelove by @dhanykatahati kt stesen2 radio kegemaran uolss.
Akk nak tahu mulai esok kakak masuk kereta je mesti dh dengar lagu ni kt radio @era_fm @hotfm976 @sinarfm tauu....πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
.
#NHTrueLove #RequestLagu
#KasiPecah #KasiMeroyan #KasiHitIniLagu #LaguAdaJiwa
.
@Regrann from @hilofattyou -
lofa tweet - #regrann
@neelofa
@indigitalmusik

@Regrann from @naelofarhijab - Hanya tinggal beberapa hari shj lg sebelum bulan Syawal melabuhkan tirai.πŸ˜€
Kita throwback sikit pagi ini video utk koleksi Desire yg masih lg available utk anda grab di website Naelofar Hijab, butik Naelofar Hijab Taman Tun dan #nhauthorizedstockist.
Hanya RM 85 shj. #desirebyNH #nhtruelove

Kenapa awak kena guna DYXY Cosmetics daripada @nak.cantik.tapi.nak.murah.ori ? 😭
.
β™₯️Amik masa tak sampai 3 minit untuk nampak cantik flawless.
.
β™₯️BC Cream dah ALL IN ONE. Jimat tak payah nak beli foundation, concealer, loose powder, day cream dan lain-lain.
.
β™₯️Mineral Face Mist Green Tea bau wangi & bantu rawat muka. Siap ada vitamin C. Boleh ganti TONER/SERUM.
.
β™₯️DYXY Brush unik, comel & tekstur padat. Bulu sintetik, sangat lembut & jimatkan BC Cream.
. πŸ“±Whatsapp 0189072355 FREE GIFT, FREE POSTAGE .
.
jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG!
Confirm tak cari lain β€πŸ’‹
.
. #jemaimamurah #duckscarvestoletgo #jemaimaori #naelofarhijab #aurawhite #minimalace #iope #iopeaircushion #olicandy #jannalawwa #olicandymurah #glutapanceamurah #glutapanceaori #jemaima #BellaRaya2017 #inmyladylofa #feedbackolicandy #feedbackglutapancea #theduckgroup #nhtruelove #feedbackjemaima #duckscarves #toujoursadvance #toujoursadvancemurah #thealhambraduck #dyxygreenteafacemist #naelofarhijablover #dyxybccreamfoundation #aidijumablacklabel #aidijuma

Satu tangan angkat 5.6kg, satu tangan angkat 0.2kg πŸ˜‚ thank you Hoo Suxian, a loyal fan from Singapore, for this adorable pillow! Mogu & I love it. πŸ’—

@ninaiskandar

Kalau korang jumpa bidadari korang buat apa ? πŸ‘ΈπŸ‘±πŸ‘―πŸ’ .
.
#neelofa #ineelofa #ilofayou #emmamaembong #fattahamin #lofattah #aydajebat #mirafilzah #izhamia #amyramar #ctdk #zizanrazak #kukirimcinta #noradanish #fattzura #jannanick #saharulridzwan #nelydiasenrose #naelofarhijab #uqashasenroseΒ  #yusufiskandar #laraalana #redzarosli #nhtruelove #sitinordiana #mediahiburan #hmetro #MelodiΒ  #terlajaklaris #ninaiskandar

MOST RECENT

Jom gerak gempur #truelove πŸ¦‹ #Repost @junemrsfiraida (@get_repost)
・・・
@Regrann from @junemrsfiraida - JOM REQUEST LAGUUU TRUELOVE KAT RADIO WEYHH!!!. πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
.
#MenujuPuncak #KasiMasukCartaLaguDer
.
Sepakat membawa berkat...
Suke kan lagu #TrueLove??... Imajin start enjin kereta ka lori ka van ka bas ka.. trus dgr lagu TrueLove on air..He eh..mcm faham3 jer lagu favourite kita time tu ye dop.. πŸ˜„πŸ˜„
KEEP  request truelove kt radio leeerr sayang.. 😊😊
.
Ramai yg xtau camne nak request lagu : .
@ERA_fm πŸ“ž 03-95433355 / πŸ“²016-5127777 - Whatsapp kitaorang untuk terus berhubung! .
@hotfm976
TWEET: #GengPagiHot
Whatsapp : πŸ“²017-3028822 .
Β @SINARFM
#SembangSinar, @abbyfana menerusi Whatsapp di talian Sinar Digi
πŸ“²016-3260000
#SinarKongsi
.
@neelofa @naelofarhijab @dhanykatahati
#RequestLaguKatStesenRadio
#NHTrueLove #Neelofa #Naelofarhijab #lofattah - #regrann - #regrann

@Regrann from @redvelvetlofaaliff - Jom request gaizzz
.
πŸ’™β€
.
@Regrann from @junemrsfiraida - @Regrann from @junemrsfiraida - JOM REQUEST LAGUUU TRUELOVE KAT RADIO WEYHH!!!. πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
.
#MenujuPuncak #KasiMasukCartaLaguDer
.
Sepakat membawa berkat...
Suke kan lagu #TrueLove??... Imajin start enjin kereta ka lori ka van ka bas ka.. trus dgr lagu TrueLove on air..He eh..mcm faham3 jer lagu favourite kita time tu ye dop.. πŸ˜„πŸ˜„
KEEP  request truelove kt radio leeerr sayang.. 😊😊
.
Ramai yg xtau camne nak request lagu : .
@ERA_fm πŸ“ž 03-95433355 / πŸ“²016-5127777 - Whatsapp kitaorang untuk terus berhubung! .
@hotfm976
TWEET: #GengPagiHot
Whatsapp : πŸ“²017-3028822 .
Β @SINARFM
#SembangSinar, @abbyfana menerusi Whatsapp di talian Sinar Digi
πŸ“²016-3260000
#SinarKongsi
.
@neelofa @naelofarhijab @dhanykatahati
#RequestLaguKatStesenRadio
#NHTrueLove #Neelofa #Naelofarhijab #lofattah - #regrann - #regrann - #regrann

Yeahh! Bermula esok #mayabyNH akan sampai di #setapakcentral ❀️
Jom shopping esok while stocks last!
πŸ› Setapak Central Mall
πŸ› Level 1 (berhampiran Watsons)
#nhauthorizedstockist #setapakcentral #ilovenaelofarhijab #nhtruelove #naelofaraya2017

Yeahh! Bermula esok #mayabyNH akan sampai di #setapakcentral ❀️
Jom shopping esok while stocks last!
πŸ› Setapak Central Mall
πŸ› Level 1 (berhampiran Watsons)
#nhauthorizedstockist #setapakcentral #ilovenaelofarhijab #nhtruelove #naelofaraya2017

The beautiful and famous Nuna pun suka shawl My Love. Kan dah kata, shawl ni mmg best pakai. 😍 Ada lagi colour yg cantik2..whatsapp 012 2276817 to buy! πŸ’•

#NHauthorizedstockist #NHtruelove #naelofarhijab #naelofarraya2017 #ilovenaelofarhijab #mylovebyNH #plainshawl #neelofa #naelofarhijabkelanajaya #naelofarhijabpetalingjaya #naelofarhijabsubangjaya
#naelofarhijabshahalam #naelofarhijabaradamansara #MenaraTM #petalingjaya

@Regrann from @stalkersladies - @Regrann from @dailylofattah - Kak love dah panggil kita true love dia so kita request2 lah banyak lagu ni okay πŸ˜‰
.
#neelofa #ilofayou #NHTrueLove - #regrann - #regrann

@Regrann from @dailylofattah - Kak love dah panggil kita true love dia so kita request2 lah banyak lagu ni okay πŸ˜‰
.
#neelofa #ilofayou #NHTrueLove - #regrann

Yezzaaaaa ni cara2 nak request lagu #TrueLove by @dhanykatahati okayyy. #NHtruelove

Ok baik la @neelofa. Jommm guys kt request lagu best ni kat radio. ❀❀❀ #NHtruelove #TrueLove
.

#EzRepost @sophierahx with @repostigapp β™₯️ #truelove #lofatweet

Kak love dah panggil kita true love dia so kita request2 lah banyak lagu ni okay πŸ˜‰
.
#neelofa #ilofayou #NHTrueLove

By @azkaboutique.bn [Tutorial]
.
Precious by Naelofar Hijab
.
Type : Semi-Instant
Price : BND $43.00
Material : Korean Chiffon
Detailing : Xilion Rose Aurora Borealis and White Pearl
.
Available at:
✨Azka Boutique✨
.
Unit BRS-35, Level 3,
The Mall, Gadong
.
Food Court/Arcade Area
.
Business hour:
Monday - Sunday
10.00am - 9.00pm
.
Friday
2.30pm - 9.00pm
.
Text/WA us at +6738866124 for any inquiry.
.
#nhtruelove #nhauthorizedstockist #nhbrunei #nhauthorizedstockistbrunei
#azkaboutique #azkaboutiquebrunei
.
x Azka πŸ’•

STOCK UPDATE
Collection || Yasmine
Price || RM 53
Style || Bawal
Whatsapp || 0177305652
Postage || RM 7 sm / RM 13 ss

#yasminebyNH #nhlovers #ilovenaelofarhijab #nhraya2017 #nhbp #nhauthorizedstockist #nhtruelove

@Regrann from @junemrsfiraida - JOM REQUEST LAGUUU TRUELOVE KAT RADIO WEYHH!!!. πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
.
#MenujuPuncak #KasiMasukCartaLaguDer
.
Sepakat membawa berkat...
Suke kan lagu #TrueLove??... Imajin start enjin kereta ka lori ka van ka bas ka.. trus dgr lagu TrueLove on air..He eh..mcm faham3 jer lagu favourite kita time tu ye dop.. πŸ˜„πŸ˜„
KEEP  request truelove kt radio leeerr sayang.. 😊😊
.
Ramai yg xtau camne nak request lagu : .
@ERA_fm πŸ“ž 03-95433355 / πŸ“²016-5127777 - Whatsapp kitaorang untuk terus berhubung! .
@hotfm976
TWEET: #GengPagiHot
Whatsapp : πŸ“²017-3028822 .
Β @SINARFM
#SembangSinar, @abbyfana menerusi Whatsapp di talian Sinar Digi
πŸ“²016-3260000
#SinarKongsi
.
@neelofa @naelofarhijab @dhanykatahati
#RequestLaguKatStesenRadio
#NHTrueLove #Neelofa #Naelofarhijab #lofattah - #regrann - #regrann

For this weekend, are you looking for a simple but stylish shawl? 😍😍
Shop My Love collection now at #alluyyshowroom Seri Qlap Mall now! #mylovebyNH #nhtruelove
.
.
We are now open from 2 pm to 9 pm today. πŸ•˜
.
HOW TO PURCHASE?

WALK IN :
Alluyya
🏒 Showroom address:
Unit 2, Ground Floor, Seri Qlap Mall (opposite Perfect Vision store)
.
We also accept payment via online BIBD at the showroom. Thank you

ONLINE ORDER :
Whatsapp +6738888664. πŸ“±

#Repost @junemrsfiraida (@get_repost)
・・・
πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
Kakak nak ajak korang request lagu #NHtruelove by @dhanykatahati kt stesen2 radio kegemaran uolss.
Akk nak tahu mulai esok kakak masuk kereta je mesti dh dengar lagu ni kt radio @era_fm @hotfm976 @sinarfm tauu....πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
.
#NHTrueLove #RequestLagu
#KasiPecah #KasiMeroyan #KasiHitIniLagu #LaguAdaJiwa
.
@Regrann from @hilofattyou -
lofa tweet - #regrann
@neelofa
@indigitalmusik

πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
Kakak nak ajak korang request lagu #NHtruelove by @dhanykatahati kt stesen2 radio kegemaran uolss.
Akk nak tahu mulai esok kakak masuk kereta je mesti dh dengar lagu ni kt radio @era_fm @hotfm976 @sinarfm tauu....πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
.
#NHTrueLove #RequestLagu
#KasiPecah #KasiMeroyan #KasiHitIniLagu #LaguAdaJiwa
.
@Regrann from @hilofattyou -
lofa tweet - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags