[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ngopee

133 posts

TOP POSTS

COMING SOOON....
.
Seri Kembangan, Putrajaya & Cyberjaya here we come.. ada delivery tau.. πŸ˜„πŸ˜„
.
#fancyoven
#fancykitchen
#ngopee

Ngopee lu #ngopee

Friday people!!! πŸ˜‹πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
.
Alhamdulillah first attempt masuk KPT hari ini.. Jadinya, jadual booth merangkap kerja tetap kami dah sama cam orang kerja lah.. setiap Isnin hingga Jumaat.. cumanya kami duduk waktu lunch jek, pastu balik.. 😁😁😘
.
.
Di KPT, kami tak dibenarkan bawa #ngopee jadi kami bawa creampuff, cheese tarts, cakes, meatballs and pasta!
So, kalau semalam last citer abang bomba, i love you.. Sorry yek kalau terdengar abam ngopee i love you.. kehkehkehkehkeh.. Happy weekend guys.. Nak sambung golek-golek ngan si kecik nih.. seronok dia dapat mandikan si didi..
.
.
#fancykitchen
#happinessstartshere

#Ngopee Dingin.., πŸ˜‚

β˜•β˜•β˜• #Ngopee #MotoGp

Thank youuu... at JPM Putrajaya
By @rashilarasid "Dah lah murah sedap pulak tu @fancyoven #ngopee #fancyoven" via @PhotoRepost_app

MOST RECENT

#Ngopee dh πŸ˜‚

#ngopee lg

Spinner langsung caplok nh πŸ˜‚
#Ngopee

#ngopee dh πŸ˜‚

Keun we ah papait ka tukang, kaseudih anu kamari, tunggara anu mangkukna, rekdipendem ameh balem, disimpen cing rikip, ditunda, diecagkeun, moal di teang, moal di ingeut, geus wayahna nyampeur kabagja, geus wayahna ninggali kahareup, ajeug nangtungan hirup, ngabageakeun anjeun anu aya, anjeun anu nyanghareup, anjeun anu aya sajeroning rasaβ˜•πŸ’… #sunda_bagja
#maung_sumedang
#ngopee

#Ngopee Dingin.., πŸ˜‚

#ngopee πŸ˜‚

#Ngopee πŸ˜‚

#Ngopee.. πŸ˜‚

#ngopee lg aja πŸ˜‚

#Ngopee jengky dh.., πŸ˜‚

Most Popular Instagram Hashtags