#ngopee

120 posts

TOP POSTS

COMING SOOON....
.
Seri Kembangan, Putrajaya & Cyberjaya here we come.. ada delivery tau.. πŸ˜„πŸ˜„
.
#fancyoven
#fancykitchen
#ngopee

Ngopee lu #ngopee

Friday people!!! πŸ˜‹πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
.
Alhamdulillah first attempt masuk KPT hari ini.. Jadinya, jadual booth merangkap kerja tetap kami dah sama cam orang kerja lah.. setiap Isnin hingga Jumaat.. cumanya kami duduk waktu lunch jek, pastu balik.. 😁😁😘
.
.
Di KPT, kami tak dibenarkan bawa #ngopee jadi kami bawa creampuff, cheese tarts, cakes, meatballs and pasta!
So, kalau semalam last citer abang bomba, i love you.. Sorry yek kalau terdengar abam ngopee i love you.. kehkehkehkehkeh.. Happy weekend guys.. Nak sambung golek-golek ngan si kecik nih.. seronok dia dapat mandikan si didi..
.
.
#fancykitchen
#happinessstartshere

#Ngopee πŸ˜‚

β˜•β˜•β˜• #Ngopee #MotoGp

Thank youuu... at JPM Putrajaya
By @rashilarasid "Dah lah murah sedap pulak tu @fancyoven #ngopee #fancyoven" via @PhotoRepost_app

Yoo!! Amik gambaq jam 12 tadi pas siap setup.. La nih tengok jam dah 1.45.. Baru dan ngadap phone.. Kami kat Bhgn Pinjaman Perumahan, MOF hari nih.. Mai cepat ada 15min lagi... #Ngopee

#ngopee lg aja πŸ˜‚

MOST RECENT

#Ngopee πŸ˜‚

#Ngopee.. πŸ˜‚

#ngopee lg aja πŸ˜‚

#Ngopee jengky dh.., πŸ˜‚

Mealbox

Alhamdulillah, settle amanah hari ni..
Chicken grill with butter rice featuring creamy brown sauce, garden salads with lemon sauce, dan juga #ngopee green tea & chocolate... #fancykitchen
#happinessstartshere
#mealbox
#putrajaya
#cyberjaya
#equinepark

Most Popular Instagram Hashtags