[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ngjyre

314 posts

TOP POSTS

Set #Intimissimi 🌸 #ngjyre #pastel 🌸

Ndryshim #ngjyre

Pal Zileri #xhup #i ngrohte #ngjyre kafe #ne Absolut.

Vertet e bukur#ngjyre#dizajn#moderne#

Cila #ngjyre te pelqen me shume??
Porosit ne DM dhe beje te tenden vetem per 1280 Leke. E sjellim aty ku je ti 🚖 #style #dyqani_juaj #blionlineblilire #blionline

MOST RECENT

Tirana pushtohet nga Nacerdesi, insekti “pluskues”
Me rritjen e temperaturave, është vënë re për herë të parë në 5 vjeçarin e fundit, një prani e theksuar e insektit me përhapje masive në shumë zona të Tiranës. Vezët e tij zhvillohen në temperatura të larta, 20-30°C. Insekti “pluskues” ka ngjyrë portokalli- kafe, këmbë të errëta dhe antena të gjata. Ai shkakton dëmtime të mëdha për shkak të përmasave të tij në ndërtesat ku është i pranishëm, duke bërë tunele në formë ovale në dru dhe parkete. Druri i tij i preferuar është druri i butë dhe druri i kalbur. Insekti “pluskues” fluturon në distanca të shkurtra në kërkim të burimeve të reja të drurit. Ai gjendet zakonisht në ndërtesat që ndodhen në bregdet ose ndërtesat që kanë lagështirë. Shenjat e infestimit janë të dukshme pasi insekti krijon vrima të gjera rreth 8 mm.
#insektpluskues #nacerdesi #temperaturatelarta #perhapjemasive #Tirane #veze #ngjyre #portokalli-kafe #kembeteerreta #antenategjata #demtime #permasa #dru #parkete #tunele #ovale #ndertesa #bregdet #lageshtire

😍H&M😍 #koleksioni #i #ri 🌸💥 #gjendje #dhe #ngjyre #roze 🌸

Edhe#ngjyre#e#bardhe#ne dyqan#

Cila #ngjyre te pelqen me shume??
Porosit ne DM dhe beje te tenden vetem per 1280 Leke. E sjellim aty ku je ti 🚖 #style #dyqani_juaj #blionlineblilire #blionline

Most Popular Instagram Hashtags