[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ngarebol

6 posts

TOP POSTS

Langlayangan kumalayang
Ngalayang di awang-awang
Paheula-heula jeung heulang
Sukan-sukan sukahayang

Mipir langit nyorang mega
Nyawang anggang di buana
Dipirig ku angin leutik
Barudak saruka bungah
______
#medar #langlayangan
#kapakan #godos #ditataran #gélényé #gédég #mayung #mumbul #nyéréng #nutug #cacap #ngarucu #rérénténg
#ngabandang #ngarebol #gelasan #kenur
_______
#outdoors #thegreatoutdoors #amateurphotography #naturephoto #loveoutdoors #neverstopexploring

MOST RECENT

Langlayangan kumalayang
Ngalayang di awang-awang
Paheula-heula jeung heulang
Sukan-sukan sukahayang

Mipir langit nyorang mega
Nyawang anggang di buana
Dipirig ku angin leutik
Barudak saruka bungah
______
#medar #langlayangan
#kapakan #godos #ditataran #gélényé #gédég #mayung #mumbul #nyéréng #nutug #cacap #ngarucu #rérénténg
#ngabandang #ngarebol #gelasan #kenur
_______
#outdoors #thegreatoutdoors #amateurphotography #naturephoto #loveoutdoors #neverstopexploring

Langlayangan kumalayang
Ngalayang di awang-awang
Paheula-heula jeung heulang
Sukan-sukan sukahayang

Mipir langit nyorang mega
Nyawang anggang di buana
Dipirig ku angin leutik
Barudak saruka bungah
______
#medar #langlayangan
#kapakan #godos #ditataran #gélényé #gédég #mayung #mumbul #nyéréng #nutug #cacap #ngarucu #rérénténg
#ngabandang #ngarebol #gelasan #kenur
_______
#outdoors #thegreatoutdoors #amateurphotography #naturephoto #loveoutdoors #neverstopexploring

Rejeki jodoh cilaka naek ojeg naek tangkal kalapa geus aya anu ngatur nu penting mah niat jeung usaha insyallah aya jalan,mun hirup geus bisa perih insyallah bakalan aya hasilna karena sebuah perjuangan itu tidak ada yang sia sia kecuali ngarebol gelasan batur terus ku baturna di kunyedkeun ah geus we insyallah leungeun maneh raheut lur #geuskalemkeun #enjoy #ençok #walikat #tonggong #pangderekdekeun #lalayangan #gelasanmambo #kenur #gogolong #talitimba #gibrig #gomel #gateng #ngarebol #huntuemas #huis #kutu #lisa #hahaha

Di atas layang layang masih ada awan kinton.....#kamehame #mangwanda #gunungkisara #ngarebol #godos
Ku

Most Popular Instagram Hashtags