[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ngamumule

1627 posts

TOP POSTS

"Ciri sabumi cara sadesa"
.
.
#paribasasunda
#ngamumule

Urang sunda mah katelah Cawokah, tapi cawokah anggeur nu mereunah jeung geunah, sopan santun kudu dijagi, margi eta jati diri urang sunda nu sajati😎 .... Cag!
#ngamumule

Fabulous generation😂😂
#ngamumule

Dadali manting
Di join with kangbos haji @ferdinan_sule mantaaf suanteuna 👍👍👍 #lagusunda #ngamumule subscribe youtube 👉 sule channel 👈 👉enyo channel 👈 nuhun 🙏

aya salam ti uwa theo nu kangtos ngadamelkeun lagu Budak Jalanan Kustian téa.
allhamdulilah seur kénéh nu ngamumulé nyarios sunda nu merenah kana manah!! 😊
.
.
kade sing isin ku uwa theo nya !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. 🎥 via FB HM Syaeful millah syam
.
.
.
#sundabagja
#sunda
#jumatbrokah
#ngamumule

Pas awal awal belajar masih kamana wae gerakanna oge 😂 #diajar #badaya #latepost #baheula #ngamumule

Termakasih videoanya
Beberapa kali gagal di upload
Nuhun aa :* Masih perlu banyak belajar
:)
Aslinya beda sama rekaman ..soundnya paling empuk yg indri temui selama indri nyanyi.. :)
Haturnuhun
#ngamumule #senisunda #pupuhpriangan

Kalah dagongan , nubruk orang eh kepala malah kena dagongan , Uhh lumayan asli ini mah sakit .
.
.
.
.
.
.
#ikor16 #ortad #ngamumule #olahragatradisional #dagongan

MOST RECENT

#inst10 #ReGram @paribasasunda: Ngawur kasintu nyieuhkeun hayam.
Hartina : Ka deungeun - deungeun bageur, ka baraya sorangan henteu, deungeun - deungeun dideukeutan ari baraya sorangan dijauhan.
*Kudu hadé ka dulur ka baraya jeung tatangga , aya kapapaitan mah anggeur ka nu deukeut heula nu bakal di pénta tulung.

#kamusbasasunda
Kasintu = Bikangna hayam leuweung gedéna sahandapeun cangéhgar jeung jagona disadana bakikuk.
.
.
#paribasasunda #paribasa #sunda #basasunda #ngamumule #urangsunda #aksarasunda #pasundan #padjadjaran #jawabarat

Namina Aira, duh alach teteh piraku we orok dipasihan bala-bala, waos oge teu acan ayaan paling oge jadi coco'oan tapi atuh bobolokot ku minyak *Hinyai
---
#baby #babygirl #sunda #ngamumule #balabala

Sugan dijalanan direjekian hayang #ngamumule #seni jeng #budaya...teu kudu kabeh hiji we hla...da loba jinis na seni jng budaya #sunda teh

Tah nya... Kuy ah urang ngamumule budaya urang sarerea. Ulah bisa na ngan kukudaan wae :(
.
.
Tanya keun yeuh ka @papatah_sunda ... Si eta mah pawang na kuda awkarin :(
.
.
#gimanamaneh #kehednepikaisdet #kuda #awkarin #ngamumulebasasunda #ngamumule

Budak ngora ayeuna mah sok ngaleos upama ngadangu jentrengna sora kacapi , ngerelikna sora suling , jeung sora kendang.
Barudak ayeuna lamun ditanya saha ari nakula , sadewa , arjuana tangtos moal apaleun ,maranehna leuwih apal ka tokoh ultramen , supermen , narutojeung nu sanesna deui .
Ayeuna Pamarentah jeung ahli budaya usaha satekah polah ngawangun sanggar- sanggar kasenian pikeun ngamumule seni budaya utamana di tatar Sunda . Piraku ari urang deungeun mikaresep kana budaya sunda , ari urang nu bogana make teu resep teu reueus ku budaya sorangan .
hayu urang ngamumule budaya sunda , budaya urang sarerea .
.
.
.
#rebonyunda
#ngamumule
#budayasunda
#urangsundaasli
#urangtasik
#pencaksilat

ARTI KARINDING

Secara kebahasaan, karinding berasal dari kata ka dan rinding. Ka berarti sumber dan rinding berarti suara.

Disebut karinding karena dari sejenis serangga sawah yang nyaring bunyinya yaitu Karindingan (kemungkinan serangga jenis ini sudah punah). Karinding adalah alat musik tradisional suku Sunda. Karinding ini berasal dari beberapa tempat di Jawa Barat seperti dari Citamiang, Pasir Mukti, Tasikmalaya, Malangbong (Garut) dan Cikalong Kulon (Cianjur). Di daerah tadi biasanya alat musik tradisional karinding dibuat dari pelepah kawung (pohon aren) sedangkan dibeberapa tempat seperti di Limbangan dan Cililin, kebanyakan alat musik karinding dibuat dari bambu.
#karinding #alatmusiktradisional #ngamumule #sampurasunmerch

Bebas artikeun wkwkwkwk
#sampurasunmerch #bahasasunda #ngamumule

Tadi teh asa selfi bareng penyanyi da eh singhoreng teh selfi jeung bujur kendang
#ngamumule#seni#sunda#hurip#sunda

Karaoke di pagi hari sambil buang lemak 😁😁😁
WINA D'HEBRING_CINTA IBARAT KALANGKANG
#tembangsunda#popsunda#ngamumule #aweuaweujos#l4l #f4f#karaoke #cikaso#bandung#jawabarat#indonesia

Repost @ringkangumiwang
Pergelaran Seni Sandiwara Sunda
"PUTRI SUBANGLARANG"

present by: @ringkangumiwang
Oktober 2017
- G.B. Sabilulungan, Soreang, Kab. Bandung
- G.K. Rumentang Siang, Bandung
- G.K. Taman Budaya Jawa Barat(Dago Tea House), Bandung

for Information @ringkangumiwang @rizwandoasepuh_
cc: @ridwankamil
#sandiwarasunda
#senibandung
#bandungjuara
#teaterbandung
#sunda
#ngamumule
#ringkangumiwang
#senijabar
#jawabarat

Cuminboteaw.. adalah sebuah kata yg sering digunakan saat bermain kaleci(kelereng). tujuannya untuk mengganggu konsentrasi lawan😁
#ngamumule #mainantradisional

Most Popular Instagram Hashtags