#ngamumule

1417 posts

TOP POSTS

Ciri wanci nu geus jangji
Cunduk waktu nu geus tangtu
.
Rék nyorang ngudag kahayang
Susuganan bisa beunang
Naon nu geus jadi udagan
Tangtu geus loba teuteundeunan
Pikeun bekel nu rék disanghareupan
Kudu bisa ngalakonan
.
Pangala teu sapira
Ku leukeun mah tangtu jadi loba
.
Nikreuh ngeureuyeuh dibarengan kasobaran
Barokah, kanikmatan tuluy marengan
.
Gawé capé rejeki meunang hésé
Omat! Tong dibawa teu hadè
Ngahambur-hambur ukur jeung batur
Tepikeun ka gujrud salembur
Sing lebar ku tanaga
Sing nyaah ka waruga
Kudu èling ka Nu Kawasa
Éta, nu utama!!
.
.
.
Wilujeng wanci meleték srangéngé :)
Wilujeng nyiar kipayah anu berkah. .
.
Di posting ti Kang @janur26
.
.
.
#paribasasunda #sunda #basasunda #ngamumule #unggalpoebasasunda #urangsunda #cikopi #jawabarat

aya salam ti uwa theo nu kangtos ngadamelkeun lagu Budak Jalanan Kustian téa.
allhamdulilah seur kénéh nu ngamumulé nyarios sunda nu merenah kana manah!! 😊
.
.
kade sing isin ku uwa theo nya !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. 🎥 via FB HM Syaeful millah syam
.
.
.
#sundabagja
#sunda
#jumatbrokah
#ngamumule

Kasenian kabudayan jasana sanes lumayan #latepost #wayangringkang #tambud #ngamumule #kasenian

Sampurasun !!!
#ngamumule #budaya #sunda

Lamun lain ku urang kusaha deui ?
#Ngamumule #Micinta #Senisunda #Updat #RampakKendang

Komunitas kami bukan sekedar komunitas biasa tapi konunitas kami menjungjung tinggi solidaritas dan tali persaudaraan🍃
#wara wiri cutbray cianjur👖
#ngamumule sanes kanggo di hilapkeun

"Ciri sabumi cara sadesa"
.
.
#paribasasunda
#ngamumule

Urang sunda mah katelah Cawokah, tapi cawokah anggeur nu mereunah jeung geunah, sopan santun kudu dijagi, margi eta jati diri urang sunda nu sajati😎 .... Cag!
#ngamumule

MOST RECENT

.
Teu aya bangga na gé jadi urang Sunda
Tapi tos "Reueus" jadi urang Sunda!

Sunda moal leungit ku ganti wanci
Sunda moal la'as ku robah mangsa
Sunda moal luntur ku kurunyung taun
Sunda moal helas ku ilang bulan
Sunda geus ngancik dina haté
Sunda geus nyayang dina dada
Sunda geus kaukir dina fikir
Sunda geus manunggal dina rasa
Brah lumampah migawé sunda nu nyata!
Jung lumaku migawé sunda nu luhung!
Jig geura indit migawé sunda anu sajati!
Tanda syukur ka Kanjeng Gusti Pangéran nu Kawasa "Kasundaan teu ningali saha manéh, timana manéh, beunghar henteu na manéh. Kasundaan aya tina jatidiri sorangan.
.
. .
.
#paribasasunda #sunda
#ngamumule #basasunda
#unggalpoebasasunda
#unggalpoenyaritasunda
#HeiBarudak #TujuhDalapan #WerrAhh #AhungRahyu #BanyakOmongBukanUrusanSaya

Marhaban yaa ramadhan.Mugia sadayana kersa ngahapunten simabdi...✌😇🙏🏼. #ngamumule
#basasunda
#urangsunda
#marhabanyaramadan

Kulantaran rada sibuk, style komik Abah Mpud rada disederhanakeun.. Bae Ah rek protes oge.. Seperti biasa, tag balad maneh lah.. #abahmpud #bodor #sunda #bandung #bandungjuara #persib #persibjuara #lucu #komik #komikinajah #komikindonesia #bodorsunda #dagelansunda #sundapisan #sundanese #ngamumule #ngamumulebasasunda #comicstrip

Ciri wanci nu geus jangji
Cunduk waktu nu geus tangtu
.
Rék nyorang ngudag kahayang
Susuganan bisa beunang
Naon nu geus jadi udagan
Tangtu geus loba teuteundeunan
Pikeun bekel nu rék disanghareupan
Kudu bisa ngalakonan
.
Pangala teu sapira
Ku leukeun mah tangtu jadi loba
.
Nikreuh ngeureuyeuh dibarengan kasobaran
Barokah, kanikmatan tuluy marengan
.
Gawé capé rejeki meunang hésé
Omat! Tong dibawa teu hadè
Ngahambur-hambur ukur jeung batur
Tepikeun ka gujrud salembur
Sing lebar ku tanaga
Sing nyaah ka waruga
Kudu èling ka Nu Kawasa
Éta, nu utama!!
.
.
.
Wilujeng wanci meleték srangéngé :)
Wilujeng nyiar kipayah anu berkah. .
.
Di posting ti Kang @janur26
.
.
.
#paribasasunda #sunda #basasunda #ngamumule #unggalpoebasasunda #urangsunda #cikopi #jawabarat

bismilLahirrohmannirrohiim Alhamdulillah,

#latepost

Dina lambaran lalakon, aya katineung nu manteng, diri katalimbung.
Dina lambaran katresna, aya ringkang can ka sorang, diri kapidangdung.
Di papareng ku ciptaan, liwung gumulung kaheman, Mugia nyorang kabagja.
Najan diri kudu nandangan tunggara.
Najan ukur saliwatan.
Najan ukur sakedapan.
Abdi pasrah moal robah pamadegan.
Sumerah na ieu diri, tumut takdir ti Hyang Widhi.
Najan diri kudu nandangan kanyeri.
Najan ukur saliwatan.
Najan ukur sakedapan.
Abdi nampi moal jadi gering ati.

Alloh maha langkung uninga Tina Sagala pagawean hamba-hamba na 😇

#ngamumule #basa #sunda #di #cianjur

#santri #santrikalong #istiqomah
Haturnuhun
😇

Leumpang Bari Tungkul.. tag balad kalian nu sok stalking teu nyaho waktu!!!
Berapakah jarak tempuh Jang Entis?? Bandung - Purwakarta
.
.
.
.
#abahmpud #bodor #sunda #bandung #bandungjuara #persib #persibjuara #lucu #komik #komikinajah #komikindonesia #bodorsunda #dagelansunda #sundapisan #sundanese #ngamumule #ngamumulebasasunda #comicstrip #cibaduyut #purwakarta

😂😂😂
Meser Daging ti batawi , dijualna ka Singaparna

Judang-jeding ka salaki ,hayangeun eusi calana

Hitam manis ,dodol Garut

Tambah tiris ,nyonyo'o *****t😱😱😱 #ngamumule
#basasunda
#sisindiransunda
#asepabahyana
#eusicangkang

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags