#ngamumule

1494 posts

TOP POSTS

aya salam ti uwa theo nu kangtos ngadamelkeun lagu Budak Jalanan Kustian tΓ©a.
allhamdulilah seur kénéh nu ngamumulé nyarios sunda nu merenah kana manah!! 😊
.
.
kade sing isin ku uwa theo nya !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. πŸŽ₯ via FB HM Syaeful millah syam
.
.
.
#sundabagja
#sunda
#jumatbrokah
#ngamumule

Lamun lain ku urang kusaha deui ?
#Ngamumule #Micinta #Senisunda #Updat #RampakKendang

Alaaah nyaiii nuju naon ?
.
.
.
#instasunda
#kabayan
#nyiiteung
#ngamumule
#sunda

Fabulous generationπŸ˜‚πŸ˜‚
#ngamumule

Sampurasun !!!
#ngamumule #budaya #sunda

Komunitas kami bukan sekedar komunitas biasa tapi konunitas kami menjungjung tinggi solidaritas dan tali persaudaraanπŸƒ
#wara wiri cutbray cianjurπŸ‘–
#ngamumule sanes kanggo di hilapkeun

Kalah dagongan , nubruk orang eh kepala malah kena dagongan , Uhh lumayan asli ini mah sakit .
.
.
.
.
.
.
#ikor16 #ortad #ngamumule #olahragatradisional #dagongan

anaking jimat awaking kembang soca siang wengi diraksa tibubudak dipikaasih tileuleutik dirungrum ku kaheman #rebo nyunda #ngamumule basa

MOST RECENT

- Ini teh pamayang tapi asa bajidoran πŸ˜‚ efek kostum πŸ˜‚
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
πŸ“· ti @ridaa.noi
.
.
#sundabagja
#sundahitz #anaksenihitz #sundabagja #ngamumule #mapagpanganten #upacaraadatmajalaya - #regrann

Nalungtik diri .... !!!
Ngotektak awak geuning loba rurungkang nu jadi hahalang du'a
Nyata ...
Lain du'a nu teu di ijabah ngan laku lampah nu toja'iyah patukang tonggong jeng aturan,bener ceuk diri can tangtu bener ceuk Gusti
Rumasa ...
#ngajidiri #rebonyunda #orangsunda #ngamumule #ngamumulesunda #sundaunik #potretdiri #l4l #selfieheula #selfie

Jaraknya 17 kilometer dari Kota Cipanas, pemandangan alam menghiasi sepanjang perjalanan menuju daerah yang saya pijak ini.

Diibalik pemandangan menawan itu,
saya berdiri dilokasi bersejarah itu tepatnya berada di blok Gunung Baud yang berbatasan langsung dengan Kabupaten Bogor.

Namanya Situs Kuta tanggeuhan kemuning wangi .kuta artinya tempat, dan Tanggeuhan merupakan andalan.
Kerajaan tersebut di perkirakan berdiri pada era tahun 900 masehi hingga 1.100 masehi.

dan kerajaan ini merupakan cikal bakal berdirinya kerajaan Pajajaran,tepatnya pajajaran tengah.

dan tepat saya berdiri saya berada β€ͺdi ketinggian sekitar 1.200 meter diatas permukaan laut.

Sumber informasi : paguyuban Kemuning Wangi ( Batulawang )

#situsbersejarah
#ngamumule
#pundenberundak
#cidaweung
#batulawang
#cipanas
#cianjur
#cipanasbisa
#cianjurjago
#cipanasbersejarah

Power of love ❀ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
β€» Celetuk Abah : Jalma anu teu daek ngahampura kana kasalahan batur di sebutna jalma Sombong, padahal mung Allah anu pantes boga sifat Sombong. β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
HASTAG :
#abahmpud #bodor #sunda #bandung #bandungjuara #lucu #komik #komikinajah #komikindonesia #bodorsunda #dagelansunda #sundapisan #sundanese #ngamumule #ngamumulebasasunda #comicstrip #heureuy #mantan #gelo #trik #tips #lawak

Ini teh pamayang tapi asa bajidoran πŸ˜‚ efek kostum πŸ˜‚ #sundahitz #anaksenihitz #sundabagja #ngamumule #mapagpanganten #upacaraadatmajalaya

Gerakan!! Hiji pagawean anu positif ngalibatkeun jalma loba #ngamumule lembur

Wilujeung sonten wargi sadaya !!BΓ©wara kanggo sadayana warga Jawa Barat , Panitia Pasanggiri Pop Sunda Sumedang 2017 baris ngayakeun Pasanggiri Pop Sunda, diantawisna nembangkeun salah sawios lagu ti @fannysabila nyaeta
1. Tahu Sumedang
2. Ceurik Cimanuk
3. Darmaga Cinta
Sareng nembangkeun lagu pop sunda anu sanes na (bebas, peserta nyandak minus one kanggo di pasihkeun ka panitia) .
Acarana badΓ© dilaksanakeun dina :

Waktos : Dinten sabtu sareng ahad, ping 26 - 27 Agustus 2017

Tempat : Tiffany FoodCrout & Resto (caket Masjid Agung Sumedang)

Kanggo biayana nyaeta Rp. 100.000 ( kenging vcd fanny sabila + Kartu Kuota 2 GB Telkomsel + Stiker Pasanggiri Pop Sunda Sumedang 2017)
Kanggo yuswa tikawit 10 tahun dugika 70 tahun.. Ka sing saha anu badΓ© ngiring tandang dina kagiatan Pasanggiri ieu,
mangga daftar ka kontak anu aya di luhur.
Hatur nuhun kana perhatosanana.
.
.
.
#pasanggiropopsunda2017
#popsunda
#pasanggirisunda
#pasanggiri
#lomba #sunda
#sumedang #bandung #majalengka #garut #subang #kuningan #bogor #jawabarat #jabar #budaya #seni #popsunda
#ngamumule

Waas 😞 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
β€» Celetuk Abah : Menurut Tatang Sutaryana "75.4% Murid Pasti Pernah :
- Ngerjakeun PR Di sakola
- Api2 Geuring Pas Upacara
- DARMAJI di kantin sakola
- Izin ka WC teu balik deui β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
HASTAG :
#abahmpud #bodor #sunda #bandung #bandungjuara #lucu #komik #komikinajah #komikindonesia #bodorsunda #dagelansunda #sundapisan #sundanese #ngamumule #ngamumulebasasunda #comicstrip #heureuy #mantan #gelo #lawak #sekolah #bestmoment

Most Popular Instagram Hashtags