[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ngamumule

1436 posts

TOP POSTS

aya salam ti uwa theo nu kangtos ngadamelkeun lagu Budak Jalanan Kustian tΓ©a.
allhamdulilah seur kénéh nu ngamumulé nyarios sunda nu merenah kana manah!! 😊
.
.
kade sing isin ku uwa theo nya !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. πŸŽ₯ via FB HM Syaeful millah syam
.
.
.
#sundabagja
#sunda
#jumatbrokah
#ngamumule

Komunitas kami bukan sekedar komunitas biasa tapi konunitas kami menjungjung tinggi solidaritas dan tali persaudaraanπŸƒ
#wara wiri cutbray cianjurπŸ‘–
#ngamumule sanes kanggo di hilapkeun

Ngamumule budaya sunda, lamun di daerah urang mah ieu teh ngarana badud. Anu marake baju hideung nu ngigelna kasurupan kabeh, mantep πŸ‘ #ngamumule #budaya #sunda #senisunda #badud #bandung #olegunnnn #jastintimbeurlek

Sampurasun !!!
#ngamumule #budaya #sunda

Fabulous generationπŸ˜‚πŸ˜‚
#ngamumule

Ciciren urang sunda kudu reueus jadi urang sunda
#budayasunda #kemisnyunda #ngamumule #pangsisunda

.
Dina hiji peuting urang jalan-jalan duaan,katilu bulan
Dina hiji peuting urang jalan-jalan duaan,sarΓ©bu bulan
Dina hiji peuting urang jalan-jalan nyorangan,kadua bulan
Dina hiji peuting taya saurang nu jalan-jalan,ngan kari bulan
β€’
β€’
-Yus Rusyana-
.
.
Repost
πŸ“· Ti tΓ©tΓ©h @rositaaulinap
.
.
#paribasasunda #sunda #basasunda #ngamumule #sajaksunda

MOST RECENT

Dug adug dug cesss...πŸ˜‚#ngamumule #jagatradisi #ngadulag #takbiran #exploremore

Lagi ngemanjain @mulyaningsih128 soalnya selama bulan puasa banyak buka puasa diluar akunya, maafkan akoh yah..... #ngamumule #manjainbini #jalanbareng #foodie #foodgram #foodlover #foodshare #foodstyle #kuliner #bandung #indonesia

Suaranya bikin merinding uhh juaraa πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ ,,
Emosi penjiwaan dapet pisan ieuuh πŸ‘πŸ‘πŸ‘ ,,
.
.
#Repost: @jaya_maungboys33 via @renstapp Β·Β·Β·
β€œ Diri nu lamokot ku Dosa _ nyanggakeun sadaya daya ... Dina Amparan Sajadah - Alm. H Darso @coversunda @sundabagja #coversunda#sundabagja#sunda#nyunda#urangsunda#coverlagu#darso#popsunda#tembangsunda#kawihsunda#budayasunda#nyarande#garut#bandung#gigitaran#dagelansunda#aslisunda#mojangsunda#mojangbandung#infobandung#siliwangi#parahyangan#bobotoh#ngamumule#realbobotoh

I GOT YOU 😚
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
β€» Pesan Abah : Teu taraweh di masjid taraweh di imah sorangan ge alus, ulah di imah Justin Biber pan teu kenaleun ka kamu ari yeti.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
HASTAG :
#abahmpud #bodor #sunda #bandung #bandungjuara #persib #persibjuara #lucu #komik #komikinajah #komikindonesia #bodorsunda #dagelansunda #sundapisan #sundanese #ngamumule #ngamumulebasasunda #comicstrip #ramadhan #puasa #taraweh #tarawih

Curhatnya kaya gni deh biar ga gampang dibaca orang πŸ˜ƒπŸ˜ƒ
.
.
.
#aksarasunda #sundabanget #urangsunda #urangbandung #ngamumulebudayasunda #ngamumule #kanggoanjeun #kanyaah #piscart #ramadhan2017

Such a great chance to met them, pertama jd keluarga ngagibah aja udah seneng banget rasanya bisa ketemu orang-orang hebat, pencinta bahasa juga, sharing, dll. Thanks a lot atas apresiasinya, semoga berbahagia selalu & terus berkarya lewat bahasa di Garut ya youth!Β 
Hatur nuhun @danisasunija @ngagibah @ngagibah2017 @himagapadjadjaran <3
Semoga makin banyak squad yang belajar bahasa asing sambil ngamumule basa sunda.
.
.
.
.
*oot, lagi belajar pake itu tuh yg nutupin hihi, MasyaaAllaah ya wanita2 yg udh pake niqob, pke itu aja udh bnyk tantangan hihi.. Masih buka tutup, tp semoga aja suatu saat Istiqomah. Aamiin :')
Pelengkap dari @krayrfuku
Difoto oleh lil sist @tasyanblr.3 yang tahun ini br masuk kelas bahasa korea ngagibah, semoga tahun kapan ikut di belakang layar juga yeeee sista, aamiin.
.
#ngagibah #ngagibah2017 #ngabuburit #ngabagi #ilmu #bahasa #pencintabahasa #polyglot #polyglotjabar #polyglotindonesia #niqabchallenge #cadar #wanitabercadar #garutkekinian256 #garut #garutberilmu #ngamumule #EFLclass

Ceunah ceuk beja baheula aya nagara.. sancang pakuan pajajaran katelahna,, Prabu siliwangi nu jadi rajana,, Sakti mandraguna... 🎀🎀🎧 #yayanjatnika #sancang #pakidulangarut #ngamumule #budaya #sunda

Ya Begitulah, Ngiring Ngalangkung alias Numpang Lewat πŸ˜– β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
β€» Pesan Abah : Matakna diajar nabung, lain diajar ngagadekeun. Nabung naon we, nabung duit, nabung barang, nabung emas atawa nabung gas oge teu nanaon.. bebaskeun we.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
HASTAG :
#abahmpud #bodor #sunda #bandung #bandungjuara #persib #persibjuara #lucu #komik #komikinajah #komikindonesia #bodorsunda #dagelansunda #sundapisan #sundanese #ngamumule #ngamumulebasasunda #comicstrip #ramadhan #puasa #thr

Curhat β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
β€» Pesan Abah : Ngarah teu pusing Hutang mah tong dipikiran tapi dibayar. β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
HASTAG :
#abahmpud #bodor #sunda #bandung #bandungjuara #persib #persibjuara #lucu #komik #komikinajah #komikindonesia #bodorsunda #dagelansunda #sundapisan #sundanese #ngamumule #ngamumulebasasunda #comicstrip #ramadhan #puasa #thr

- Assalamu'alaikum patepang deui sarng simkuring sinareng juru kawih ibu guru @wahyunisiti762 dina raraga ngamumule budaya sunda. Baris midangkeun kawih sunda "Emut bae "vocal Teh Nining Meida. Wilujeng ngadangukeun . @coversunda
.
.
.
.
.
.
.
.
πŸŽ₯ ti uwa @jaya_maungboys33
.
. #coversunda#sundabagja#paribasasunda#urangsunda#lagusunda#niningmeida#popsunda#sunda#budayasunda#mojangbandung#rebonyunda#bandung#mojanggarut#garut#cisewu#cisewugarut#ngamumule#dagelansunda#sundanese#parahyangan#garutselatan#coverlagu#gigitaran#populer #maingitar#gitar#kawihsunda #ngehits#bobotoh#gabut

Most Popular Instagram Hashtags