#nfhanarichempire

MOST RECENT

TESTIMONI GLOWING DD MOIST CAKE
.

GLOWING DD MOIST CAKE dari Nurraysa Beauty berfungsi untuk menutup semua cela dan merawat wajah. Tekstur yang ringan dan halus yang mana boleh membuatkan kulit wajah anda nampak natural dan glowing.
.
Ini membuatkan anda nampak lebih berkeyakinan dalam memulakan hari anda.
.
Bestnyaaaa ! 😍
.
Berminat ? Boleh terus WhatsApp kami untuk maklumat lebih lanjut. Kami sedia membantu anda !
.
Silakan SHARE.
.
🚗COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #UitmSegamat #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
📦Pos 1 #Malaysia
.
📱Call/SMS/Whatsapp 0173051700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #ProdukMesraWuduk #ProdukMesraSolat #ProdukNatural #ProdukKecantikan #NoSilicon
#Glowingddmoistcake

KELEBIHAN ORGANIC BODY WASH
.

Body wash antara benda yang setiap orang wajib ada dalam set mandian dia kan ?
.
ORGANIC BODY WASH keluaran Nurraysa adalah antara body wash yang bebas Paraben & SLES (Sodium Lauryl Ether Sulfate). Jadi, ia bukan sahaja sesuai digunakan untuk semua peringkat umur.
.
Hasil penggunaannya juga dapat mengekalkan kelembapan, kelembutan dan dapat menjadikan kulit lebih cerah.
.
So, jangan ragu-ragu lagi untuk gunakan ORGANIC BODY WASH Nurraysa ni ya! 😉
.
Jom dapatkan Organic Body Wash sekarang. Hubungi kami untuk maklumat lebih lanjut. .
Silakan SHARE.
.
🚗COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #UitmSegamat #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
📦Pos 1 #Malaysia
.
📱Call/SMS/Whatsapp 0173051700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #ProdukMesraWuduk #ProdukMesraSolat #ProdukNatural #ProdukKecantikan #bodywash
#kelebihanorganicbodywash

TESTIMONI SET SKINCARE TRIAL PACK
.
Alhamdulillah, kulit yang dulunya bermasalah seperti menggelupas, jerawat, jeragat kian pulih setelah menggunakan SET SKINCARE TRIAL PACK Nurraysa ni. .
Dah banyak feedback yang positif daripada customer hasil daripada penggunaan konsisten Set Skincare ini. .
Anda diluar sana dah cuba ke belum ?

Mana yang mengalami kulit bermasalah tu kalau nak cuba boleh la terus WhatsApp kami untuk maklumat lanjut. .
Terima kasih kepada semua pengguna yang menggunakan produk Nurraysa 😍😍😍
.
Silakan SHARE.
.
🚗COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #UitmSegamat #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
📦Pos 1 #Malaysia
.
📱Call/SMS/Whatsapp 017 305 1 700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #ProdukMesraWuduk #ProdukMesraSolat #ProdukNatural #ProdukKecantikan #NoMercury
#setskincarenurraysa

TESTIMONI SET SKINCARE TRIAL PACK
.
Wow banyak nya feedback posittif daripada customer kami setelah menggunakan Set Skincare Nurraysa ni. 😍😍
.
Alhamudlillah, Set Skincare dapat membantu ramai pengguna kami dalam mengatasi kulit bermasalah terutamanya kulit yang berjerawat. Yang penting kena konsisten dan gunakan dengan cara yang betul. .
Kulit makin sihat, hati pun happy! 😍😍😍
.
Percaya ke tidak anda kena lah cuba sendiri !
.
Jika berminat boleh WhatsApp kami untuk maklumat lanjut. .
Silakan SHARE.
Sebarkan pada rakaan-rakan dan saudara-mara anda !
.
🚗COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #UitmSegamat #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
📦Pos 1 #Malaysia
.
📱Call/SMS/Whatsapp 017 305 1 700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #ProdukMesraWuduk #ProdukMesraSolat #ProdukNatural #ProdukKecantikan #NoMercury
#setskincarenurraysa

KELEBIHAN SET TRIAL NURRAYSA 😍

Dalam Nurraysa Set Trial ada 4 item iaitu:
* Collagen Soap 30gm
* Treatment Serum 15ml
* Miracle Whitening Spray 30ml
* UV Cream 5gm

Kelebihan set skincare ini:
✔ Mencerahkan kulit
✔ Melembapkan kulit
✔ Merawat kulit yang telah rosak
✔ Merawat jerawat dan jeragat
✔ Mengeluarkan kekotoran dari bawah kulit
✔ Mengurangkan liang pori terbuka, whitehead, blackhead, kulit berminyak

Set skincare ini sesuai:
^ Lelaki dan perempuan
^ Boleh guna seawal umur 13 tahun
^ Wanita berusia 50 tahun ke atas pun boleh pakai
.
🚗COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #UitmSegamat #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
📦Pos 1 #Malaysia
.
📱Call/SMS/Whatsapp 017 305 1 700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #ProdukMesraWuduk #ProdukMesraSolat #ProdukNatural #ProdukKecantikan #NoMercury #NoSilicon

TESTIMONI MIRACLE WHITENING SPRAY
.
MIRACLE WHITENING SPRAY dari Nurraysa Beauty berfungsi untuk mengecilkan liang pori bagi mengelakkan pengeluaran minyak pada lapisan kulit muka yang menyebabkan masalah kulit muka seperti jerawat.
.
Senangnya je kan nak kekal awet muda. Gunakan lah Miracle Whitening Spray Nurraysa ni. Hebatkan? 😍😍
.
Rugi tak cuba!
.
Nak dapatkannya boleh WhatsApp kami di 0173051700
.
Silakan SHARE untuk manfaat bersama.
.
🚗COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #UitmSegamat #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
📦Pos 1 #Malaysia
.
📱Call/SMS/Whatsapp 017 305 1 700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #ProdukMesraWuduk #ProdukMesraSolat #ProdukNatural #ProdukKecantikan #NoMercury
#miraclewhiteningspray

BerSpa Hanya Dari Rumah 😍😍
Siapa peminat Scrub✋
Nurraysa Softening Facial & Body Jelly Scrub dah keluar pink pink gitewww
Scrub nie sesuai untuk muka dan badan (2in1)

Mesti tertanya2 kan apa yang kaler pink pnjang2 tue..sabun uolsss..alhamdulillah nyaman segar dan bertenaga jea..😍😍😍
.
🚗COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #UitmSegamat #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
📦Pos 1 #Malaysia
.
📱Call/SMS/Whatsapp 017 305 1 700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #ProdukMesraWuduk #ProdukMesraSolat #ProdukNatural #ProdukKecantikan #scrub
#scrubmukadanbadan

TESTIMONI PERFECT LONG LASH MASCARA
.
Ramai betul dah terjatuh cinta tanpa sengaja dengan PERFECT LONG LASH MASCARA yang mesra wudhuk ni uollss.
.
Sebab apa ? Sebab senang sangat nak cuci. Just pakai air sahaja, mascara dan boleh tanggal dengan mudahnya. Bila nak berwudhuk dan solat tak perlu ambil masa yang lama nak tanggalkan mascara. .
Best sangat-sangat. 😍😍😍
.
Nak tahu best ke tidak anda kena cuba sendiri baru tahu penangan Mascara Nurraysa ni macam mana. 😚
.
Whatsapp terus ke 0173051700
.
🚗COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #UitmSegamat #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
📦Pos 1 #Malaysia
.
📱Call/SMS/Whatsapp 017 305 1 700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #ProdukMesraWuduk #ProdukMesraSolat #ProdukNatural #ProdukKecantikan #NoSilicon
#perfectlonglashmascaranurraysa

Softening Facial & Body Jelly Scrub sudah dipinang dan bakal menemui pemiliknya esok.. Alhamdulillah.. Rezeki penghulu segala hari..
.
Ada yang nak cuba? Jangan malu jangan segan jom PM or whatsapp 😉
.
🚗COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #UitmSegamat #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
📦Pos 1 #Malaysia
.
📱Call/SMS/Whatsapp 017 305 1 700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #ProdukMesraWuduk #ProdukMesraSolat #ProdukNatural #ProdukKecantikan #scrubmurah #scrub

Mekap sepenuhnya menggunakan set make up Nurraysa Beauty.
Apa yang Puan Aini tengah pegang tu? 👇

Loose powder pakaging baru, mudah sangat nak pakai uolsss, dap-dap je .. dah sekali span melekat kat bekas tu😁😁
.
🚗COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #UitmSegamat #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
📦Pos 1 #Malaysia
.
📱Call/SMS/Whatsapp 017 305 1 700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #ProdukMesraWuduk #ProdukMesraSolat #ProdukNatural #ProdukKecantikan #loosepowdermurah#loosepowder

KELEBIHAN FAST CLEAN EYE MAKEUP REMOVER

Korang keluar jalan-jalan ke shopping mall lepas tu dah masuk waktu solat nak pergi surau. Tiba kat surau nak ambil wudhuk tapi terlupa nak bawa pencuci muka atau tisu basah.

Nak guna pencuci muka kat surau tu korang rasa takut kalau-kalau terguna nanti kulit bermasalah pulak. End up korang cuci dengan air je lepas tu berwuduk, solat macam biasa.
Pernah tak korang hadapi situasi macam ni? Tahu tak wuduk korang tu sah ke tidak? Tak tahu kan?

Jadi langkah palingggg selamat, korang cuci betul-betul dengan makeup remover.

Kalau rasa susah sangat nak bawak makeup remover tu, guna je Fast Clean Eye Makeup Remover yang senang dibawa ke mana-mana, travel-friendly dan yang paling penting dapat bersihkan segala sisa kotoran makeup pada wajah.

Jangan risau, makeup remover ni tak ada bahan kimia berbahaya malah ia melembapkan kulit, buat kulit lebih segar dan bermaya.

Nah cuba Fast Clean Eye Makeup Remover?

Harga Asal: RM49.90 / RM51.90
Harga Promosi: RM31.90
.
🚗COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #UitmSegamat #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
📦Pos 1 #Malaysia
.
📱Call/SMS/Whatsapp 017 305 1 700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #ProdukMesraWuduk #ProdukMesraSolat #ProdukNatural #ProdukKecantikan #NoMercury #NoSilicon

TESTIMONI MIRACLE WHITENING SPRAY

Kulit wajah mulus je 😍
Kalau korang yang memang sejenis muka berminyak memang patut cuba #MiracleWhiteningSpray ni sebab lepas bangun tidur, muka rasa kurang berminyak dan freshhh 😘 🚗COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #UitmSegamat #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
📦Pos 1 #Malaysia
.
📱Call/SMS/Whatsapp 017 305 1 700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #ProdukMesraWuduk #ProdukMesraSolat #ProdukNatural #ProdukKecantikan #NoMercury

TESTIMONI NURRAYSA COLLAGEN POWDER

Ibu-ibu yang menyusukan anak tu ada masalah kurang susu badan?
Jom baca testimoni seorang customer kami yang mengamalkan Collagen Powder, Alhamdulillah lepas tu susu badan kembali meriah. 😍

Anak pun suka minum susu ibu sebab banyak khasiat yang tak terdapat dalam susu formula. Collagen Powder ni bertindak sebagai milk booster bagi banyakkan susu badan.

Lepas ni takmau stress stress bila susu badan tak keluar, amalkan 1 sachet Collagen Powder setiap pagi. Inshaa Allah susu badan makin banyak.

Harga Asal: RM150 / sekotak
Harga Promosi: RM75 / sekotak

1 kotak ada 20 sachet
.
🚗COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #UitmSegamat #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
📦Pos 1 #Malaysia
.
📱Call/SMS/Whatsapp 017 305 1 700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #collagenpowdermurah #collagenpowder #ProdukNatural #ProdukKecantikan #collagen
#nurraysacollagenpowder

TINGGAL 2 HARI LAGI!!
.
CHINESE NEW YEAR SALE NURRAYSA!
.
Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan rangkaian produk NURRAYSA BEAUTY sempena CHINESE NEW YEAR SALE bermula pada 21 Januari 2017 sehingga 28 Februari 2017.
.
JIMAT BERGANDA!
.
Nikmati harga rendah dan mampu milik sekarang juga!
.
🚗COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #UitmSegamat #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
📦Pos 1 #Malaysia
.
📱Call/SMS/Whatsapp 017 305 1 700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #ProdukMesraWuduk #ProdukMesraSolat #ProdukNatural #ProdukKecantikan #NoMercury #NoSilicon

SOFTENING FACIAL & BODY JELLY SCRUB

Boleh booking sekarang, first batch 30 000 bekas je , siapa cepat dia dapat 😄

PROMOSI PENGENALAN rm49 sm rm51 ss

Harga Asal rm99.90sm rm101.90
.
🚗COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #UitmSegamat #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
📦Pos 1 #Malaysia
.
📱Call/SMS/Whatsapp 017 305 1 700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #ProdukMesraWuduk #ProdukMesraSolat #ProdukNatural #ProdukKecantikan #NoMercury #NoSilicon

Most Popular Instagram Hashtags