[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#nfhanarichempire

70 posts

TOP POSTS

Assalamualaikum haiii semua jutawan hebat dunia akhirat๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Semoga arini rezeki bertambah & melimpah ruah hendaknya๐Ÿ’ช๏ฟฝ๐Ÿ’ช๏ฟฝ Jom mulakan hari dgn selawat dan salam ke atas nabi junjungan Muhammad S.A.W๐Ÿ’“๐Ÿ’“ #NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty

SOFTENING FACIAL & BODY JELLY SCRUB

Boleh booking sekarang, first batch 30 000 bekas je , siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜„

PROMOSI PENGENALAN rm49 sm rm51 ss

Harga Asal rm99.90sm rm101.90
.
๐Ÿš—COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #UitmSegamat #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
๐Ÿ“ฆPos 1 #Malaysia
.
๐Ÿ“ฑCall/SMS/Whatsapp 017 305 1 700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #ProdukMesraWuduk #ProdukMesraSolat #ProdukNatural #ProdukKecantikan #NoMercury #NoSilicon

Bak kata orang wanita dengan cermin takkan berpisah๐Ÿ˜˜

TAPI
.
Bila tengok cermin,sayu hati bila tengok wajah yang penuh Miss J.Keyakinan diri lesap macam tu je.
.
Dah puas guna macam2 cara, baik cara tradisional dengan produk2 kecantikan pun dah cuba masih tak elok lagi.๐Ÿ˜ž
.
TAPI jangan risau sis 200% dapat membantu uloss๐Ÿ˜˜
.
Sis nak memperkenalkan produk yang mampu buat uloss lebih yakin berhadapan dengan orang ramai.
.
Sis YAKIN bila uloss cuba pasti JATUH HATI

Berminat nak tahu lebih lanjut PM/Whatsapp 017 305 1 700

#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #AgentModalRendah #DropshipTanpaModal #FreeCoaching

๐ŸŒธPerfume Japanese Sweet Cherry Blossom Nurraysa๐ŸŒธ - Tahan sehingga 8jam
- Boleh dibawa solat
- Bau manis yang menyegarkan
- Saiz poket dan senang dibawa kemana mana
- Tampil feminine, anggun dan bergaya
- Didatangkn dlm size poket, senang dibawa kemanaยฒ

Baunya yg pasti membuatkan anda terpikat๐Ÿ˜

Sekali semburan membuatkan anda rasa lebih segar dengan haruman serba mewah ๐Ÿ’•

Harga asal RM99.00.
Harga promosi hanya RM39.90 sahaja.

Berminat? ๐Ÿš—COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
๐Ÿ“ฆPos 1 #Malaysia
.
๐Ÿ“ฑCall/SMS/Whatsapp 017 305 1 700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #AgentModalRendah #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #ProdukMesraWuduk #ProdukMesraSolat #ProdukNatural #ProdukKecantikan #perfumemurah #PerfumeNurraysa

Assalamualaikum.... Selamat pagi semua.. ๐ŸŒž๐Ÿ’๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข *TERKINI DARI NURRAYSA BEAUTY* ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Fenomena Y.E.S merah jambu dari ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐ŸŒธ๐ŸŒธ NURRAYSA BEAUTY ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐Ÿ’•๐Ÿ’•kembali mewarnai Hujung tahun anda bermula hari ini!!!! ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Istimewanya, ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜pada hari yang sama juga, buat julung2 kli pertamanya , Nurraysa beauty Muncul di layar TV3 di program tv terulung WHI!!โœจโœจ๐Ÿ“บโœจโœจ JOM Rasai bagaimana meriahnya promosi Nurraysa beauty mewarnai kaca tv anda dgn iklan2 tawaran terbaik untuk produk pertama mesra wuduk dan solat No 1 Malaysia ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’•๐Ÿ’Ÿ NURRAYSA Beauty masih nenawarkan package lengkap barangan bermutu Yang mampu milik terdiri dari ๐Ÿ’ *SET MAKE UP*
๐Ÿ’ *SET SKINCARE*
๐Ÿ’ *SET PENJAGAAN BADAN*
๐Ÿ’ *SET MAKANAN SUPPLEMENT* ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ *PROMOSI Y.E.S UNTUK ANDA SEMUA* ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ *Bermula 23/11/2016 hingga 31/12/2016*

Jom dapatkan *SEKARANG* sebelum kehabisan stok
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #AgentModalRendah #DropshipTanpaModal #FreeCoaching

SERLAHKAN KECANTIKKAN ANDA DENGAN MENGGUNAKAN DDMC NURRAYSA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
*********************************** Nurraysa Glowing DD Moist Cake
( warna light, medium & dark )

Foundation yang mesra wudhuk
3 dalam 1 ( foundation, powder,concealer )
Tanpa silikon, Tak bercapuk
Tak melekit, Menutup cela
Merawat kulit
Produk muslim
Harga murah dan berbaloiโ˜บ

NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE ๐Ÿ‘‰merawat kulit
๐Ÿ‘‰lebih baik dari bb/cc cream
๐Ÿ‘‰menutupi tandaยฒ penuaan
๐Ÿ‘‰meratakan warna kulit
๐Ÿ‘‰mengawal pengeluaran minyak
๐Ÿ‘‰mencegah jerawat
๐Ÿ‘‰melembabkan kulit
๐Ÿ‘‰teksture sangan ringan
๐Ÿ‘‰kelihatan sangat natural
๐Ÿ‘‰mampu mencerahkan kulit
๐Ÿ‘‰anti oksidan
๐Ÿ‘‰kandungan SPF 50

wajah akan kekal cantik dan glowing ketika bepeluh! ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘ˆ
.
๐Ÿš—COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
๐Ÿ“ฆPos 1 #Malaysia
.
๐Ÿ“ฑCall/SMS/Whatsapp 017 305 1 700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #AgentModalRendah #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #ProdukMesraWuduk #ProdukMesraSolat #ProdukNatural #ProdukKecantikan #NoMercury #NoSilicon #ProdukMuslim

KELEBIHAN ORGANIC BODY WASH
.

Body wash antara benda yang setiap orang wajib ada dalam set mandian dia kan ?
.
ORGANIC BODY WASH keluaran Nurraysa adalah antara body wash yang bebas Paraben & SLES (Sodium Lauryl Ether Sulfate). Jadi, ia bukan sahaja sesuai digunakan untuk semua peringkat umur.
.
Hasil penggunaannya juga dapat mengekalkan kelembapan, kelembutan dan dapat menjadikan kulit lebih cerah.
.
So, jangan ragu-ragu lagi untuk gunakan ORGANIC BODY WASH Nurraysa ni ya! ๐Ÿ˜‰
.
Jom dapatkan Organic Body Wash sekarang. Hubungi kami untuk maklumat lebih lanjut. .
Silakan SHARE.
.
๐Ÿš—COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #UitmSegamat #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
๐Ÿ“ฆPos 1 #Malaysia
.
๐Ÿ“ฑCall/SMS/Whatsapp 0173051700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #ProdukMesraWuduk #ProdukMesraSolat #ProdukNatural #ProdukKecantikan #bodywash
#kelebihanorganicbodywash

Antara hot item produk nurraysa beauty ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Lipstick collagen tu best tau....sbb tiada plumbum so ia tak akan menghitamkan bibir bila uolss pakai...Warna ikut darah....๐Ÿ˜Š
.

Glowing dd moist cake tu pun best tau....sbb dah ada 3 fungsi dalam 1 item ni....
(FOUNDATION + CONSEALER +POWDER)
Bila guna DDMC ni dah tak payah sibuk nak tepek2 krim muka lagi dah ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Jimat kan...
Harga pun berpatutan ๐Ÿ˜
.
๐Ÿš—COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
๐Ÿ“ฆPos 1 #Malaysia
.
๐Ÿ“ฑCall/SMS/Whatsapp 017 305 1 700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #AgentModalRendah #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #ProdukMesraWuduk #ProdukMesraSolat #ProdukNatural #ProdukKecantikan #NoMercury #NoSilicon

MOST RECENT

Softening Facial & Body Jelly Scrub sudah dipinang dan bakal menemui pemiliknya esok.. Alhamdulillah.. Rezeki penghulu segala hari..
.
Ada yang nak cuba? Jangan malu jangan segan jom PM or whatsapp ๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿš—COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #UitmSegamat #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
๐Ÿ“ฆPos 1 #Malaysia
.
๐Ÿ“ฑCall/SMS/Whatsapp 017 305 1 700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #ProdukMesraWuduk #ProdukMesraSolat #ProdukNatural #ProdukKecantikan #scrubmurah #scrub

Mekap sepenuhnya menggunakan set make up Nurraysa Beauty.
Apa yang Puan Aini tengah pegang tu? ๐Ÿ‘‡

Loose powder pakaging baru, mudah sangat nak pakai uolsss, dap-dap je .. dah sekali span melekat kat bekas tu๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿš—COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #UitmSegamat #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
๐Ÿ“ฆPos 1 #Malaysia
.
๐Ÿ“ฑCall/SMS/Whatsapp 017 305 1 700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #ProdukMesraWuduk #ProdukMesraSolat #ProdukNatural #ProdukKecantikan #loosepowdermurah#loosepowder

TESTIMONI NURRAYSA COLLAGEN POWDER

Ibu-ibu yang menyusukan anak tu ada masalah kurang susu badan?
Jom baca testimoni seorang customer kami yang mengamalkan Collagen Powder, Alhamdulillah lepas tu susu badan kembali meriah. ๐Ÿ˜

Anak pun suka minum susu ibu sebab banyak khasiat yang tak terdapat dalam susu formula. Collagen Powder ni bertindak sebagai milk booster bagi banyakkan susu badan.

Lepas ni takmau stress stress bila susu badan tak keluar, amalkan 1 sachet Collagen Powder setiap pagi. Inshaa Allah susu badan makin banyak.

Harga Asal: RM150 / sekotak
Harga Promosi: RM75 / sekotak

1 kotak ada 20 sachet
.
๐Ÿš—COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #UitmSegamat #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
๐Ÿ“ฆPos 1 #Malaysia
.
๐Ÿ“ฑCall/SMS/Whatsapp 017 305 1 700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #collagenpowdermurah #collagenpowder #ProdukNatural #ProdukKecantikan #collagen
#nurraysacollagenpowder

SOFTENING FACIAL & BODY JELLY SCRUB

Boleh booking sekarang, first batch 30 000 bekas je , siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜„

PROMOSI PENGENALAN rm49 sm rm51 ss

Harga Asal rm99.90sm rm101.90
.
๐Ÿš—COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #UitmSegamat #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
๐Ÿ“ฆPos 1 #Malaysia
.
๐Ÿ“ฑCall/SMS/Whatsapp 017 305 1 700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #ProdukMesraWuduk #ProdukMesraSolat #ProdukNatural #ProdukKecantikan #NoMercury #NoSilicon

SOFTENING FACIAL & BODY JELLY SCRUB

Boleh booking sekarang, first batch 30 000 bekas je , siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜„

PROMOSI PENGENALAN rm49 sm rm51 ss

Harga Asal rm99.90sm rm101.90
.
๐Ÿš—COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #UitmSegamat #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
๐Ÿ“ฆPos 1 #Malaysia
.
๐Ÿ“ฑCall/SMS/Whatsapp 017 305 1 700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #ProdukMesraWuduk #ProdukMesraSolat #ProdukNatural #ProdukKecantikan #NoMercury #NoSilicon

TESTIMONI PEARL MAGIC LIPSTICK
.
PEARL MAGIC LIPSTICK tidak mengandungi plumbum yang boleh menghitamkan bibir. Warna kekal semulajadi mengikut warna darah.
.
Silakan SHARE.
.
#pearlmagiclipstick
#nurraysa #NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #AgentModalRendah #DropshipTanpaModal #FreeCoaching

TESTIMONI PEARL MAGIC LIPSTICK
.
PEARL MAGIC LIPSTICK dari Nurraysa Beauty mengikut warna darah si pemakai. Lagi merah bibir, lagi terang jadi warna lipstick.
.
Cantik secara semulajadi. Best kan?
.
Silakan SHARE.
.
#pearlmagiclipstick
#nurraysa #NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #AgentModalRendah #DropshipTanpaModal #FreeCoaching

NURRAYSA BEAUTY COLLAGEN

Semua orang nak sihat, nak cantikkan. Macam-macam produk kecantikan ada di pasaran. Apa kata cuba Nurraysa Beauty Collagen.
๐ŸHarga lebih murah,
๐Ÿ rasa pun sedap.
๐ŸTak rugi pun. Produk pun boleh diguna tanpa was-was
๐Ÿ ๐ŸSihat serta cantik dari dalam hingga luaran... Dengan NURRAYSA COLLAGEN POWDER

Kelebihan Produk :-
๐ŸPencerahan kulit lebih pantas
๐ŸKulit lebih anjal & gebu
๐ŸMengaktifkan penghasilan kolagen
๐ŸAnti Penuaan
๐ŸMengatasi masalah kulit seperti jerawat, pigmentasi
๐ŸMengurangkan kedutan & garis halus pada wajah.
๐ŸKulit lebih lembap
๐ŸMembantu masalah kulit ๐ŸMengatasi masalah keguguran rambut
๐ŸMengurangkan parut & tompok hitam
๐ŸMemberi tenaga
๐ŸMengurangkan rasa lapar
๐ŸMelawaskan
๐ŸMemperbanyakkan susu ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ#MURAHJE ๐Ÿš—COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
๐Ÿ“ฆPos 1 #Malaysia
.
๐Ÿ“ฑCall/SMS/Whatsapp 017 305 1 700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #AgentModalRendah #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #ProdukMesraWuduk #ProdukMesraSolat #ProdukNatural #ProdukKecantikan
#nurraysacollagenpowder

Apa yang Bestttt Shampoo Nurraysa ni๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Ramai sangat yang PUASHATI !! Memang berbeza! Tak sama Habatussauda' Hair Shampoo dengan Shampoo biasa di pasaran kerana โœ… Bebas SLES
โœ… Bebas PARABEN
โœ… Mengandungi Habatussauda' Oil
โœ… Dapat Menghilangkan Sakit Kepala
โœ… Merawat Kulit Kepala dari Akar
โœ… Merawat Masalah Rambut Gugur dan Kusut
โœ… Kanakยฒ Juga Boleh Menjadi Pengguna
โœ… Harga Mampu Milik

Sahabat, nak cuba Nurraysa Habatussauda' Hair Shampoo?โ˜บ ๐Ÿš—COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
๐Ÿ“ฆPos 1 #Malaysia
.
๐Ÿ“ฑCall/SMS/Whatsapp 017 305 1 700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #AgentModalRendah #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #ProdukMesraWuduk #ProdukMesraSolat #ProdukNatural #ProdukKecantikan #NoMercury #NoSilicon

Bak kata orang wanita dengan cermin takkan berpisah๐Ÿ˜˜

TAPI
.
Bila tengok cermin,sayu hati bila tengok wajah yang penuh Miss J.Keyakinan diri lesap macam tu je.
.
Dah puas guna macam2 cara, baik cara tradisional dengan produk2 kecantikan pun dah cuba masih tak elok lagi.๐Ÿ˜ž
.
TAPI jangan risau sis 200% dapat membantu uloss๐Ÿ˜˜
.
Sis nak memperkenalkan produk yang mampu buat uloss lebih yakin berhadapan dengan orang ramai.
.
Sis YAKIN bila uloss cuba pasti JATUH HATI

Berminat nak tahu lebih lanjut PM/Whatsapp 017 305 1 700

#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #AgentModalRendah #DropshipTanpaModal #FreeCoaching

[KATAKAN ""TIDAK"" KEPADA KEPUTIHAN.. NYAHKAN KETIDAKSELESAAN KEPADA MISS V]
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปsejuk, berangin & nyaman
๐Ÿ‘‰๐Ÿปbau harum dan segar
๐Ÿ‘‰๐Ÿปmenghilangkan gatal dan bau yang tidak selesa
๐Ÿ‘‰๐Ÿปtampil lebih berkeyakinan bersama suami!
๐Ÿ‘‰๐Ÿปpekat dan menjimatkan ๐Ÿ‘‰๐Ÿปdirumus khas daripada bahanยฒ terpilih ๐Ÿ’CARA PENGGUNAAN STEMCELL HYGIENE FEMININE WASH :

UNTUK PEMBERSIH MISS V NURRAYSA:
1- Tuangkan sedikit pencuci SFW pada tapak tangan yang bersih dan lembap
2- Cuci bahagian luar feminin sehingga berbuih.
3- Kemudian bilas sehingga bersih.
.
'HANYA UNTUK ANDA WANITA ANGGUN, KEINTIMAN MENAWAN..SUAMI TERTAWAN'
.
๐Ÿ“ฒ 017 305 1 700

#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #AgentModalRendah #DropshipTanpaModal #FreeCoaching

Assalamualaikum.... Selamat pagi semua.. ๐ŸŒž๐Ÿ’๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข *TERKINI DARI NURRAYSA BEAUTY* ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Fenomena Y.E.S merah jambu dari ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐ŸŒธ๐ŸŒธ NURRAYSA BEAUTY ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐Ÿ’•๐Ÿ’•kembali mewarnai Hujung tahun anda bermula hari ini!!!! ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Istimewanya, ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜pada hari yang sama juga, buat julung2 kli pertamanya , Nurraysa beauty Muncul di layar TV3 di program tv terulung WHI!!โœจโœจ๐Ÿ“บโœจโœจ JOM Rasai bagaimana meriahnya promosi Nurraysa beauty mewarnai kaca tv anda dgn iklan2 tawaran terbaik untuk produk pertama mesra wuduk dan solat No 1 Malaysia ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’•๐Ÿ’Ÿ NURRAYSA Beauty masih nenawarkan package lengkap barangan bermutu Yang mampu milik terdiri dari ๐Ÿ’ *SET MAKE UP*
๐Ÿ’ *SET SKINCARE*
๐Ÿ’ *SET PENJAGAAN BADAN*
๐Ÿ’ *SET MAKANAN SUPPLEMENT* ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ *PROMOSI Y.E.S UNTUK ANDA SEMUA* ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ *Bermula 23/11/2016 hingga 31/12/2016*

Jom dapatkan *SEKARANG* sebelum kehabisan stok
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #AgentModalRendah #DropshipTanpaModal #FreeCoaching

๐Ÿ‘‰COD area Felda Pemanis โœ…
๐Ÿ‘‰Submit list restock โœ… .
Alhamdulillah.. Rezeki malam nie.. Last minute customer tambah order.. ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡
.
Assalamualaikum.. Selamat malam ๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด
.
๐Ÿš—COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
๐Ÿ“ฆPos 1 #Malaysia
.
๐Ÿ“ฑCall/SMS/Whatsapp 017 305 1 700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #AgentModalRendah #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #ProdukMesraWuduk #ProdukMesraSolat #ProdukNatural #ProdukKecantikan #NoMercury #NoSilicon

#TestimoniNurraysa

Jom dapatkan produk Nurraysa dan jika berminat boleh join TEAM NURRAYSA untuk jana pendapatan. Ramai sudah mendapat manfaat, anda bila lagi?

Hubungi 017 3051700 (SMS/WhatsApp) untuk maklumat lanjut.
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #AgentModalRendah #DropshipTanpaModal #FreeCoaching

Antara hot item produk nurraysa beauty ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Lipstick collagen tu best tau....sbb tiada plumbum so ia tak akan menghitamkan bibir bila uolss pakai...Warna ikut darah....๐Ÿ˜Š
.

Glowing dd moist cake tu pun best tau....sbb dah ada 3 fungsi dalam 1 item ni....
(FOUNDATION + CONSEALER +POWDER)
Bila guna DDMC ni dah tak payah sibuk nak tepek2 krim muka lagi dah ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Jimat kan...
Harga pun berpatutan ๐Ÿ˜
.
๐Ÿš—COD area #FeldaPemanis, #TamanYayasan, #Jabi, #BulohKasap, #TasikAlai, #Gemereh, #JalanTemenggong, #JalanMuar, #Segamat, #Jementah, #Sagil, #Tangkak
.
๐Ÿ“ฆPos 1 #Malaysia
.
๐Ÿ“ฑCall/SMS/Whatsapp 017 305 1 700
.
#NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyJohor #NurraysaBeautySegamat #NurraysaSegamat #AgentDanDropshipDiperlukan #AgentModalRendah #DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #FreeCoaching #ProdukMesraWuduk #ProdukMesraSolat #ProdukNatural #ProdukKecantikan #NoMercury #NoSilicon

Assalamualaikum haiii semua jutawan hebat dunia akhirat๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Semoga arini rezeki bertambah & melimpah ruah hendaknya๐Ÿ’ช๏ฟฝ๐Ÿ’ช๏ฟฝ Jom mulakan hari dgn selawat dan salam ke atas nabi junjungan Muhammad S.A.W๐Ÿ’“๐Ÿ’“ #NFHanaRichEmpire #Nurraysa_0206ID #NurraysaBeauty

Most Popular Instagram Hashtags