#nextlevelteam

MOST RECENT

En este campo no se trata de competir uno con el otro, solo supera tus limites y verás como el resultado de dedicación y disciplina superan tus expectativas #tb #justanotherone #Nextlevel #nextlevelteam #newgeneration #gamechanger #style #stylist #blessed #lowfade #desinger #nonstop #just #anotherone #fadeclean #fade #fadeclean #barber #barberlife #barberlifestyle #puertorico #puertoricanbarber #blessed
El que habita al abrigo del Altísimo
Morará bajo la sombra del Omnipotente.🔥🔥🔥

5 TIPS SAHUR UNTUK KEKAL BERTENAGA DAN BANTU TURUN BERAT
.
❌ Jgn skip sahur
Jgn sahur fast food wpun fast food buka 24jam.. fast food tinggi garam dan tinggi lemak
❌Jgn sahur Maggi.. tinggi garam, xde zat, makanan xde kualiti.. ❌elak makan fat burner, tongkat ali, red bull atau minuman berkaffein sbb badan lagi senamg terhidrasi lagi cepat rasa dahaga.
✅pilih karbo kompleks sbb bekal tenaga berpanjangan(nasi perang, sweet potato)
✅ makan makanan tinggi fiber suapaya kenyang lama dan senamg buang air.. (sayur & buah)
✅protin yg tak bergoreng (ikan , ayam, tahu, tempe, kekacamg) .
ON NOTIFICATION utk tak ketinggalan tips2 harian & boleh follow 2nd akaun ig coach utk tengok lebih banyak MENU SIHAT KURUS, RESULT, STORY, FEEDBACK YG LATEST..💪🏻
.
@coachturunberatbadan
@coachturunberatbadan
@coachturunberatbadan
.
Coach ika
018-211 3040.
.
.
#projekkurus30hari
#turunberatbadanonline
#turunlemakcepat
#nextlevelteam
#teamcoachturunberatbadan

Mayo y sus cumpleañeros 🎂 .
.
.
Festejando 🎊
.
#NextLevelTeam #Friends #Fun #Dinner #Love #BirthdayCelebration

SELAMAT BERPUASA SEMUA.😍
.
Boleh baca 2 proses tubuh badan utk dptkan bekalan tenaga..
.
Tapi dengan syarat..!!!
.
Waktu sahur dan berbuka tu jgn la makan makanan karbohidrat byk sangat.. bila la lemak2 nak berkurang.. 😅😅 Sharing is caring
Coach wanzu 0182510715

#coachperihatin
#nextlevelteam
Misi kurus sebelum raya sedang berlangsung ..tunggu result .luar biasa dr peserta wlc intake may ...

SELAMAT BERPUASA SEMUA.😍
.
Boleh baca 2 proses tubuh badan utk dptkan bekalan tenaga..
✅ Sumber Karbohidrat
✅ Sumber Lemak
.
Tapi dengan syarat..‼️‼️‼️‼️‼️
.
Waktu sahur dan berbuka tu jgn la makan makanan karbohidrat byk sangat.. bila la lemak2 nak berkurang.. 😅😅
.
ON NOTIFICATION utk tak ketinggalan tips2 harian & boleh follow 2nd akaun ig coach utk tengok lebih banyak MENU SIHAT KURUS, RESULT, STORY, FEEDBACK YG LATEST..💪🏻
.
@coachturunberatbadan
@coachturunberatbadan
@coachturunberatbadan
.
Coach ika
018-211 3040.
.
.
#projekkurus30hari
#turunberatbadanonline
#turunlemakcepat
#nextlevelteam
#teamcoachturunberatbadan

UTK LOSS FAT, KENE MAKAN MAKRONUTRIEN NI
.
Wajib tau termasuk fat tu... Ha? Fat pun kene makan? Bukan kene avoid ke? Fat yg jahat tu mmg la kene avoid. Ni fat yg baik, kerja dialah bunuh fat yg jahat tu. Sbb tu jangan tinggalkan dia.
.
.
Okey, utk diet yg seimbang, Kita perlukan 40% carbo, 30% protein dan 30% lemak. Ada beberapa makanan yg berkongsi nutrien yg sama. Cth macam telur tu protein tp dia pun Ada lemak yg baik. Brokoli kategori carbo tapi dia juga ada protein.
.
.
Kami di WLC menggunakan kebanyakkan bahan2 yg disenaraikan ni je utk loss weight. Seriously baru minggu kedua ni Ada dah yg loss sampai 5kg dah.
.
.
#projekkurus30hari
#turunberatbadanonline
#nextlevelteam

Has nampak lebih muda selepas berjaya turunkan 9kg! Bukan tu je, shaping badan pun dah cantik 😍😍 kalau gambar sebelum ni nampak macam nak bergolek, sekarang nampak kecik molek 😉
.
.
#projekkurus30hari
#turunberatbadanonline
#nextlevelteam

EAT CLEAN TAK SEMESTINYA BALANCE ☝🏻☝🏻☝🏻
.
Okay gaiss. Walaupun makanan yang kita ambik tu sihat, tak semestinya is seimbang 😣
.
Keutamaan kita dalam pemakanan ni ialah, makan makanan seimbang dengan KUANTITI dan PORTION yang betul. Tak boleh main sebat ikut tekak sendiri je kan? Baru lah balance 😬✌🏻
.
But sokay. Sebab tu lah adanya coach untuk guide dan beri tunjuk ajar tentang meal plan ni 💃🏼💃🏼
.
.
#projekkurus30hari
#turunberatbadanonline
#nextlevelteam

Diet pun makan western hokayy. Memang saja nak bagi korang terliur. Ingat makanan orang diet ni sedeh nau? Makan sayur seumur hidup selagi tak kurus? Nasi dijadikan musuh? Hmmm. Rugi ler kome😌
.
Ini contoh makanan diet yang buatkan kita puas makan, kenyang dan yang penting sedap dan sihat💪🏻💪🏻
.
Salmon grill herbs + salads + crispy spinach n salmon skin on top + homemade mayonese😘😘
.
.
#makansihat
#sukusukuseparuh
#projekkurus30hari
#turunberatbadanonline
#nextlevelteam

Noche de chicas emprendedoras 💅🏽
Las excusas no caben en nuestras metas 💪🏽
.
.
.
#NextLevelTeam #Planeación #Metas #Sueños #Objetivos #Enfoque #Networkers

KULIT BERSINAR BAK MENTARI 😂😂
.
Okayy, tu tajuk kita harini. Saja nak kasi over sikit🤣 first sekali Tahniah kak maz dah turun 7.8kg. Woww, hampir 8kg gaiss 👏🏻👏🏻👏🏻 .
Tapi yang bestnya, bukan je dapat reshape body, kulit wajah pun berseri, bersinar dan memancar ala ala disimbahi nur gitew😏 tu lah, orang ajak masuk WLC tak mau. Kan dah rugi. Orang lain dapat kurus dan cantik, kita? Habuk pun tarakk 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
.
.
#projekkurus30hari
#turunberatbadanonline
#nextlevelteam

TIMBANG SAMPAI TIGA KALI! 😱
.
Rasa macam tak percaya je kan senang senang boleh turun hampir 2kg dalam seminggu. Tak payah nak beria bersenam macam atlet negara 😂
.
Takda alasan badan gemuk sebab tak ada masa nak exercise. Sebab jaga makan je dah sangat membantu untuk turunkan berat. Tak percaya? Boleh scroll gambar gambar testimoni yang lain 😌😌 kita tak tipu tau ✋🏻
.
.
#projekkurus30hari
#turunberatbadanonline
#nextlevelteam

Diet pun boleh makan tomyam uolls . Haaa, ko mampu💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️
.
Brown rice + tomyam ayam,sayurs homemade...hepi tummy,hepi lunch
.
.
#makansihat
#sukusukuseparuh
#projekkurus30gari
#turunberatbadanonline
#nextlevelteam

#kölnerdom als #Einstieg in den Tag🙋🏻 Nach einem #interessanten #abwechslungsreichem #spannendem und #ergebnisreichem #WE bei #jugendhackt #jugendhackt2018 #jugendhacktköln #jhcgn in #köln freuen wir uns schon auf das #nextlevel #nextlevel2018 . Vielen lieben #dank an das #nextlevelteam #fjmb und alle #beteiligten für die #besondere #Zeit 🙏🏻🤗😘

“Coach, saya diet makan brokoli je coach. Tapi tak kurus2 pon.”
.
“Macam mana awak tak kurus. Semua sayur awak nak goreng. Sampai brokoli pon awak buat goreng celup tepung” 😅
.
Tepuk dahi menjawab soalan korang ni. 😂. Nak diet kene ade ilmu tau. Dah ada ilmu kene apply tau. Kalau tak dia jadi sia sia.
.
.
#projekkurus30hari
#turunberatbadanonline
#nextlevelteam

KESIAN BETULLLL KALAU TAK DAPAT IKUT TIPS SIMPLEE GILERRR NI !! 😂😂😂😂
.
Coach share tips ni simple sgt kt uollss yg duk tnya cane tips nk turun berat ! 😂😂😂
.
Nk tnya je tau, jgn marah, korang klu gi lunch kt luar korang order air apa ? Mesti air manis kan ? Baik mengaku cepat !! 😂😂😂😂
.
JIMAT KALORI DGN MINUM AIR KOSONG SHJ !
.
Bukan je jimat kalori, jimat duit lagi. Cukuplah nasi yg kirang makan tu bekalkan gula kpd badan, tak perlu lagi air manis tau 👍🏻😊😊😊.
.
Cuba try test follow ! Apa jadi ? mestiii feeling awesome ! 🔥🔥🔥🔥
.
klu x jadi juga, korang mmg kena uba MINDSET ! program WLC mmg kami tekankan about mindset nk kurus sihat ! bukan mindset kurus cepat, bukan mindset kurus kering , tpi mindset gaya hidup sihat !
.
.
#projekkurus30hari
#turunberatbadanonline
#nextlevelteam

Dah macam Oreo kan akak ni. Dulu ‘tebal’ sekarang ‘nipis’ 😂😂 lepas turun 8kg ni nampak sangat perubahan fizikal kak Naimi. Perut lebihan dah takda, pakai baju kurung pun nampak longgar dah 😱
.
Seronok kan tengok orang turun berat banyak banyak ni? Laaagii seronok kalau kita sendiri yang turun berkilo tu😍 Tapi kena lah ada usaha. Contohnya macam berusaha men’join’ kan diri dalam program WLC ni...ehh? 😬😬
.
.
#projekkurus30hari
#turunberatbadanonline
#nextlevelteam

PERUT DAH HILANG 😭😭😭
.
Attention please, ada seorang brader telah kehilangan perut beliau setelah join WLC 📢📢📢 ada sesiapa nampak perut beliau, sila angkat tangan 🙋🏼‍♂️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♂️🙋🏼‍♀️
.
Kekekek. Tu bukan hilang tercicir ke apa. Cuma buncit tu yang dah hilang😝 siapa kata buncit tu seksi? Seksa ada lah. Nak pakai seluar pun macam nak bergaduh🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️
.
.
#projekkurus30hari
#turunberatbadanonline
#nextlevelteam

Most Popular Instagram Hashtags