[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#nexentury

8758 posts

TOP POSTS

NEXENTURY PEACH CERAMIDE STEM CELL SOLUTION
Made in Jepang
.
Beberapa senyawa kulit Anda secara alami digunakan untuk menjaga kelembaban juga dapat ditemukan di peach. Minyak pelembab biologis aktif ini dikenal sebagai ceramide atau phytoceramide.
.
Peach ceramides secara kimiawi identik dengan ceramides kulit, sehingga secara alami melindung kulit dan menghasilkan hasil yang tidak terlihat dalam aplikasi topikal kosmetik.
.
Karena kelembaban mempertahankan sifat mereka, ceramides akhirnya ditambahkan ke dasar make up dan lipstik untuk membantu melembabkan dan melindungi kulit terkena sinar matahari, angin, bahan kimia lingkungan, dan kerusakan akibat penuaan. Perusahaan kosmetik di seluruh dunia telah mengabdikan upaya penelitian mendalam dan sejumlah besar uang untuk menyempurnakan ceramides topikal diterapkan untuk membantu menghidupkan kembali dan melembabkan kulit penuaan. Dalam kemajuan ilmiah utama, ilmuwan Jepang menemukan terapi klinis divalidasi untuk memberikan nutrisi penting untuk kulit The Peach Ceramide Stem Sel Solution.
.
Phytoceramides proses pemurnian khusus yang diperlukan untuk mengekstrak dan berkonsentrasi ceramides untuk mencapai tingkat terapeutik dan optimal bioavailabilitywhile menjaga struktur molekul spesifik mereka utuh. Tingkat ceramides menurun tajam dengan usia lanjut. Phytoceramides tanaman telah terbukti efektif menggantikan ceramides hilang melalui penumpahan sel normal, kerusakan kulit, dan penuaan. Ceramides efisien untuk lapisan stratum korneum dari epidermis. Penelitian terbaru menunjukkan metode pengiriman ini meningkatkan fungsi ceramides Peach.
.
Nexentury Peach Ceramide merekrontuksi kulit, kulit terasa lebih lembut & halus, mendukung kolagen kulit secara alami untuk tampilan kulit yang lebih kencang, meningkatkan warna kulit, mengurangi munculnya garis-garis halus & keriput, mengurangi kekasaran & kekeringan, meningkatkan hidrasi kulit Anda untuk segar & seimbang terasa.
.
ORDER?
Line: diana_herlita
Wa: 081325738634
.
#nexentury #nexenturyoriginal #nexentury29 #nexenturystemcell #nexenturyori

Harga 1.000.000
kontak,
BBM : d0a7ec35
WA : 08976934404
LINE : @nrf9608v
..
MIRACLE WHITE
Made in Switzerland
..
Isi :
6x infus
-6vial
-6ampul 5ml
-12ampul 2ml
-6ampul 1ml
..
Komposisi :
Cyanocobalamin 50mg, Thioctic Acid 100mg, Kojic Acid 750mg, Ascorbic Acid 1000mg, Epidermal Growth Factor 500mg, Coenzyme Q10 200mg, Nano Concentrated Glutathione 5000mg, Multivitamin 150mg.
..
Manfaat :
- Menenangkan, menstabilkan kulit dan memutihkan kulit luar dalam.
- Mengurangi kulit kusam, menghilangkan noda, mempertahankan kulit putih, kulit halus.
- Melembabkan kulit dan secara signifikan meningkatkan kekencangan serta elastisitas kulit.
- Memperbaiki sirkulasi darah dan regenerasi sel kulit
..
Dosis :
seminggu sekali
metode :
intravena
#suntikputih#suntikputihpermanen#miraclewhite#glutax#cindella600#injeksipemutih#infuspemutih#klinikkecantikan#suntikputihdokter#nexentury #acnecitro#gerovital#mixingwhite#esenseuwhite #infuswhitening #tationilvietnam #tationilkapsul #pemutihwajah #klinikkecantikan#suntikdokter#resepdokter

DNA Embryo Live Cell Extract IV
Each box contains 10 ampoules of cellular extracts for injection (2ml per ampoule). Category: Anti-aging Series

Indications:
Medical research have revealed that DNA Embryo live Cell Extract IV is an effective anti-aging formulations, which in general, to prevent aging, rejuvenate the body systems and improve the complexion and skin texture. However, due to its powerful combinations with other nutrients and antioxidants, it is also indicated in the following situations:
• This is applicable on muscle and face.
• Prevention of skin aging
• Revitalization, restoration and harmonization of organ,s functions
• Increase resistance against stress
• Improvement of cardiac, adrenal, liver, spleen and other organ’s functions
• Rejuvenation of degenerated organs
• Reduces arterial tensions and the cholesterol level
• Increase mental functions and memory enhancement
• Improvement of sleeping quality and relieve allergy
• Increases bone mass, hence prevents osteoporosis
• Improve sexual functions and libido in men and women
• Improve total body circulation and accelerates wound healing
• Improve anemia of any origins
• Stimulate the secretion of growth hormones to make you feel and look younger
• Normalization of menstrual cycles in women
• Infertility (of any origins) in men & women
• Relieve of menopausal syndromes
• As growth booster in cases of developmental retardations
• Speed up recovery from chronic illnesses. Also, it helps in healing the chronic wounds due to various medical condition

Contraindications:
Pregnancy

Dosage:
It is recommended to use 2 ampoules per day. Treatment should be administered on alternate day. The result can be seen immediately after the first use, characterized as higher energy level. Other improvements vary depending on individual´s age and health condition. 60 ampoules are considered as one full course of treatment and it is recommended to repeat the treatment every 24 months.
Higher dosage may be recommended in therapeutic courses or rejuvenation in older individuals. This must be conducted under the guidance of qualified professionals.

RM3800 only!! #nexentury #dna #embryo #livecell #extract

Testi Nexentury II
Trusted seller - Dijamin Original!! #nexentury #nexenturyinhibitor2 #jualnexentury #nexenturyasli

Another satisfied patients after SLC24A5 / Chromosome treatment 🙏 it's My pleasure dear 😊😘😍 Always gives the best for ours ... #slc24a5nexenturyinhibitorii #drrobertoaugustino #drrobertoaugustinoclinic #surabaya #chromosometreatment #SLC24A5 #nexentury #slc24a5nexentury #slc24a5nexenturyinhibitor

Sebelum tidur wajib telan whitening detox melanin ni dulu untuk whitening booster . Barulah telan / drip apa2 supplement pun cepat berkesan . Yang penting mampu milik 😊
.
Boleh putih permanent tau jika diambil secara berterusan kerana terdapat campuran daripada Nexentury Fair Plus II Capsule yang untuk putih kekal tuu , tapi jauh lebih murah . Best kannn .

WHITENING DETOX MELANIN
😍 Mencerah , putihkan Kulit Seluruh Badan dan kekal
😍Membantu Proses Detoksfikasi dan Penyingkiran Toksin serta Bahan Kimia di dalam badan.
😍Membantu Merawat Masalah Kulit seperti Jerawat, Jeragat & Kulit Kusam.
😍Merangsang Penghasilan Kolagen Secara Semulajadi.
😍Membantu Menghilangkan Parut di Muka & Seluruh Badan.
😍Membantu Melambatkan Proses Penuaan & Menegangkan Kulit.
😍Membantu Melembabkan kulit
😍Melawaskan Sistem penghadaman
😍menaikkan breast yang kendur
😍breast montok dan padat
😍mengawal berat badan & kembali langsing
.
* RM70 / 1 BOTOL / 7 BIJI
* 1 BIJI SELANG 3 HARI UNTUK PUTIHKAN SKIN /
* 1 BIJI SETIAP MALAM SEBELUM TIDUR UNTUK WHITENING BOOSTER
* FREE POSTAGE
* FREE GUIDE CARA MAKAN
.
DM/WHATSAPP 0123819391
DM/WHATSAPP 0123819391
DM/WHATSAPP 0123819391
.
#detox #whiteningdetox #whiteningdetoxmelanin #ubatputih #putihkekal #nexentury #29nexentury #nexentury29 #nexenturymalaysia #nexenturyoriginal #injections #injectionmalaysia #whiteninginjection #slimminginjection #jaw #jawwhiteeggcrystalskin

Stock sampai😍

Sekali sampai berkotak2 lepastu kejap ja habis. Laku kerass semua!!! Dalam masa seminggu kena restock. Kalau tak laku kita tak restock😘
#whiteninginjection #whiteninginjectionmurah #evgenisdumovit #esensuewhite #evgenisregenerationpack #injection #murah #bazaarpaknil #bazaar #bisnesonlinemalaysia #ipoh #ipohcityawesome #perakian #perak #malaysia #nexentury #complexion10

MOST RECENT

Sebelum tidur wajib telan whitening detox melanin ni dulu untuk whitening booster . Barulah telan / drip apa2 supplement pun cepat berkesan . Yang penting mampu milik 😊
.
Boleh putih permanent tau jika diambil secara berterusan kerana terdapat campuran daripada Nexentury Fair Plus II Capsule yang untuk putih kekal tuu , tapi jauh lebih murah . Best kannn .

WHITENING DETOX MELANIN
😍 Mencerah , putihkan Kulit Seluruh Badan dan kekal
😍Membantu Proses Detoksfikasi dan Penyingkiran Toksin serta Bahan Kimia di dalam badan.
😍Membantu Merawat Masalah Kulit seperti Jerawat, Jeragat & Kulit Kusam.
😍Merangsang Penghasilan Kolagen Secara Semulajadi.
😍Membantu Menghilangkan Parut di Muka & Seluruh Badan.
😍Membantu Melambatkan Proses Penuaan & Menegangkan Kulit.
😍Membantu Melembabkan kulit
😍Melawaskan Sistem penghadaman
😍menaikkan breast yang kendur
😍breast montok dan padat
😍mengawal berat badan & kembali langsing
.
* RM70 / 1 BOTOL / 7 BIJI
* 1 BIJI SELANG 3 HARI UNTUK PUTIHKAN SKIN /
* 1 BIJI SETIAP MALAM SEBELUM TIDUR UNTUK WHITENING BOOSTER
* FREE POSTAGE
* FREE GUIDE CARA MAKAN
.
DM/WHATSAPP 0123819391
DM/WHATSAPP 0123819391
DM/WHATSAPP 0123819391
.
#detox #whiteningdetox #whiteningdetoxmelanin #ubatputih #putihkekal #nexentury #29nexentury #nexentury29 #nexenturymalaysia #nexenturyoriginal #injections #injectionmalaysia #whiteninginjection #slimminginjection #jaw #jawwhiteeggcrystalskin

Sebelum tidur wajib telan whitening detox melanin ni dulu untuk whitening booster . Barulah telan / drip apa2 supplement pun cepat berkesan . Yang penting mampu milik 😊
.
Boleh putih permanent tau jika diambil secara berterusan kerana terdapat campuran daripada Nexentury Fair Plus II Capsule yang untuk putih kekal tuu , tapi jauh lebih murah . Best kannn .

WHITENING DETOX MELANIN
😍 Mencerah , putihkan Kulit Seluruh Badan dan kekal
😍Membantu Proses Detoksfikasi dan Penyingkiran Toksin serta Bahan Kimia di dalam badan.
😍Membantu Merawat Masalah Kulit seperti Jerawat, Jeragat & Kulit Kusam.
😍Merangsang Penghasilan Kolagen Secara Semulajadi.
😍Membantu Menghilangkan Parut di Muka & Seluruh Badan.
😍Membantu Melambatkan Proses Penuaan & Menegangkan Kulit.
😍Membantu Melembabkan kulit
😍Melawaskan Sistem penghadaman
😍menaikkan breast yang kendur
😍breast montok dan padat
😍mengawal berat badan & kembali langsing
.
* RM70 / 1 BOTOL / 7 BIJI
* 1 BIJI SELANG 3 HARI UNTUK PUTIHKAN SKIN /
* 1 BIJI SETIAP MALAM SEBELUM TIDUR UNTUK WHITENING BOOSTER
* FREE POSTAGE
* FREE GUIDE CARA MAKAN
.
DM/WHATSAPP 0123819391
DM/WHATSAPP 0123819391
DM/WHATSAPP 0123819391
.
#detox #whiteningdetox #whiteningdetoxmelanin #ubatputih #putihkekal #nexentury #29nexentury #nexentury29 #nexenturymalaysia #nexenturyoriginal #injections #injectionmalaysia #whiteninginjection #slimminginjection #jaw #jawwhiteeggcrystalskin

Sebelum tidur wajib telan whitening detox melanin ni dulu untuk whitening booster . Barulah telan / drip apa2 supplement pun cepat berkesan . Yang penting mampu milik 😊
.
Boleh putih permanent tau jika diambil secara berterusan kerana terdapat campuran daripada Nexentury Fair Plus II Capsule yang untuk putih kekal tuu , tapi jauh lebih murah . Best kannn .

WHITENING DETOX MELANIN
😍 Mencerah , putihkan Kulit Seluruh Badan dan kekal
😍Membantu Proses Detoksfikasi dan Penyingkiran Toksin serta Bahan Kimia di dalam badan.
😍Membantu Merawat Masalah Kulit seperti Jerawat, Jeragat & Kulit Kusam.
😍Merangsang Penghasilan Kolagen Secara Semulajadi.
😍Membantu Menghilangkan Parut di Muka & Seluruh Badan.
😍Membantu Melambatkan Proses Penuaan & Menegangkan Kulit.
😍Membantu Melembabkan kulit
😍Melawaskan Sistem penghadaman
😍menaikkan breast yang kendur
😍breast montok dan padat
😍mengawal berat badan & kembali langsing
.
* RM70 / 1 BOTOL / 7 BIJI
* 1 BIJI SELANG 3 HARI UNTUK PUTIHKAN SKIN /
* 1 BIJI SETIAP MALAM SEBELUM TIDUR UNTUK WHITENING BOOSTER
* FREE POSTAGE
* FREE GUIDE CARA MAKAN
.
DM/WHATSAPP 0123819391
DM/WHATSAPP 0123819391
DM/WHATSAPP 0123819391
.
#detox #whiteningdetox #whiteningdetoxmelanin #ubatputih #putihkekal #nexentury #29nexentury #nexentury29 #nexenturymalaysia #nexenturyoriginal #injections #injectionmalaysia #whiteninginjection #slimminginjection #jaw #jawwhiteeggcrystalskin

Ive been learn a lot during past few months of my hiatus. I will bring in more high quality of injection. Still in learning process but will do my best for you.
.
Typical mind of our poeple are bila sebut injection/dripping mesti nak freak out. Its just a normal routine utk sihatkan badan. Doesnt mean injection je nak putih, nak gebu. It is one of a way to supply your body with the right amount of vitamins. Same way like you taking an oral supplements.
.
Another asean country dah biasa dgn coctail injections and so on. Even they are produce their own products. Internationally lagi berlambak tak terkira. Dari dose rendah sampai lah yg tinggi. Kita je yang kena pandai pilih.
.
Artis malaysia pun jangan cakaplah cantik sejak lahir. Ye ada yg mmg sebelum popular dah sedia cantik but still they do this kind of thing to maintain it too. Not enough with that, facial, spa are normal to them. Even founder products pun buat. Sbb tu bukan setakat makan, telan, sapu korang boleh jadi macam diorang. Kalau founder bagitahu rahsia, memang sendu lah barang diorang. Kita sendiri kena bijak berfikir. Tapi suka nak ingatkan, kalau nak result hebat, modal pun perlu lebih lah ye.
.
For any inquiries , please don't hesitate to
DM/WHATSAPP 0123819391
DM/WHATSAPP 0123819391
DM/WHATSAPP 0123819391
.
#detox #whiteningdetox #whiteningdetoxmelanin #ubatputih #putihkekal #nexentury #29nexentury #nexentury29 #nexenturymalaysia
#nexenturyoriginal #injections #injectionmalaysia #whiteninginjection #slimminginjection

Ive been learn a lot during past few months of my hiatus. I will bring in more high quality of injection. Still in learning process but will do my best for you.
.
Typical mind of our poeple are bila sebut injection/dripping mesti nak freak out. Its just a normal routine utk sihatkan badan. Doesnt mean injection je nak putih, nak gebu. It is one of a way to supply your body with the right amount of vitamins. Same way like you taking an oral supplements.
.
Another asean country dah biasa dgn coctail injections and so on. Even they are produce their own products. Internationally lagi berlambak tak terkira. Dari dose rendah sampai lah yg tinggi. Kita je yang kena pandai pilih.
.
Artis malaysia pun jangan cakaplah cantik sejak lahir. Ye ada yg mmg sebelum popular dah sedia cantik but still they do this kind of thing to maintain it too. Not enough with that, facial, spa are normal to them. Even founder products pun buat. Sbb tu bukan setakat makan, telan, sapu korang boleh jadi macam diorang. Kalau founder bagitahu rahsia, memang sendu lah barang diorang. Kita sendiri kena bijak berfikir. Tapi suka nak ingatkan, kalau nak result hebat, modal pun perlu lebih lah ye.
.
For any inquiries , please don't hesitate to
DM/WHATSAPP 0123819391
DM/WHATSAPP 0123819391
DM/WHATSAPP 0123819391
.
#detox #whiteningdetox #whiteningdetoxmelanin #ubatputih #putihkekal #nexentury #29nexentury #nexentury29 #nexenturymalaysia
#nexenturyoriginal #injections #injectionmalaysia #whiteninginjection #slimminginjection

Ive been learn a lot during past few months of my hiatus. I will bring in more high quality of injection. Still in learning process but will do my best for you.
.
Typical mind of our poeple are bila sebut injection/dripping mesti nak freak out. Its just a normal routine utk sihatkan badan. Doesnt mean injection je nak putih, nak gebu. It is one of a way to supply your body with the right amount of vitamins. Same way like you taking an oral supplements.
.
Another asean country dah biasa dgn coctail injections and so on. Even they are produce their own products. Internationally lagi berlambak tak terkira. Dari dose rendah sampai lah yg tinggi. Kita je yang kena pandai pilih.
.
Artis malaysia pun jangan cakaplah cantik sejak lahir. Ye ada yg mmg sebelum popular dah sedia cantik but still they do this kind of thing to maintain it too. Not enough with that, facial, spa are normal to them. Even founder products pun buat. Sbb tu bukan setakat makan, telan, sapu korang boleh jadi macam diorang. Kalau founder bagitahu rahsia, memang sendu lah barang diorang. Kita sendiri kena bijak berfikir. Tapi suka nak ingatkan, kalau nak result hebat, modal pun perlu lebih lah ye.
.
For any inquiries , please don't hesitate to
DM/WHATSAPP 0123819391
DM/WHATSAPP 0123819391
DM/WHATSAPP 0123819391
.
#detox #whiteningdetox #whiteningdetoxmelanin #ubatputih #putihkekal #nexentury #29nexentury #nexentury29 #nexenturymalaysia
#nexenturyoriginal #injections #injectionmalaysia #whiteninginjection #slimminginjection

DNA Embryo Live Cell Extract IV
Each box contains 10 ampoules of cellular extracts for injection (2ml per ampoule). Category: Anti-aging Series

Indications:
Medical research have revealed that DNA Embryo live Cell Extract IV is an effective anti-aging formulations, which in general, to prevent aging, rejuvenate the body systems and improve the complexion and skin texture. However, due to its powerful combinations with other nutrients and antioxidants, it is also indicated in the following situations:
• This is applicable on muscle and face.
• Prevention of skin aging
• Revitalization, restoration and harmonization of organ,s functions
• Increase resistance against stress
• Improvement of cardiac, adrenal, liver, spleen and other organ’s functions
• Rejuvenation of degenerated organs
• Reduces arterial tensions and the cholesterol level
• Increase mental functions and memory enhancement
• Improvement of sleeping quality and relieve allergy
• Increases bone mass, hence prevents osteoporosis
• Improve sexual functions and libido in men and women
• Improve total body circulation and accelerates wound healing
• Improve anemia of any origins
• Stimulate the secretion of growth hormones to make you feel and look younger
• Normalization of menstrual cycles in women
• Infertility (of any origins) in men & women
• Relieve of menopausal syndromes
• As growth booster in cases of developmental retardations
• Speed up recovery from chronic illnesses. Also, it helps in healing the chronic wounds due to various medical condition

Contraindications:
Pregnancy

Dosage:
It is recommended to use 2 ampoules per day. Treatment should be administered on alternate day. The result can be seen immediately after the first use, characterized as higher energy level. Other improvements vary depending on individual´s age and health condition. 60 ampoules are considered as one full course of treatment and it is recommended to repeat the treatment every 24 months.
Higher dosage may be recommended in therapeutic courses or rejuvenation in older individuals. This must be conducted under the guidance of qualified professionals.

RM3800 only!! #nexentury #dna #embryo #livecell #extract

Lets Dripping!
Barbie boleh tolong selesaikan masalah anda.
Ramai customer yang repeat oder. Original & high quality! Bukan FAKE. Boleh check kalau FAKE kami pulangkan balik duit anda.

#whiteninginjection #whiteninginjectionmurah #evgenisdumovit #esensuewhite #evgenisregenerationpack #injection #murah #bazaarpaknil #bazaar #bisnesonlinemalaysia #ipoh #ipohcityawesome #perakian #perak #malaysia #nexentury #complexion10

Stock sampai😍

Sekali sampai berkotak2 lepastu kejap ja habis. Laku kerass semua!!! Dalam masa seminggu kena restock. Kalau tak laku kita tak restock😘
#whiteninginjection #whiteninginjectionmurah #evgenisdumovit #esensuewhite #evgenisregenerationpack #injection #murah #bazaarpaknil #bazaar #bisnesonlinemalaysia #ipoh #ipohcityawesome #perakian #perak #malaysia #nexentury #complexion10

HAS2 Wrinkle Regulator vials
Each box of HAS2 Wrinkle Regulator contains:
Adansonia Digitata Seed Extract 3000 mcg (10 vials).
Saline solution 5ml (10x 5ml). Category: Anti-Wrinkles Series

Dosage:
HAS2 Wrinkle Regulator can be direct applied by certified professionals. Dosage of HAS2 Wrinkle Regulator varies depending on individual conditions and expectation. Draw out the solutions and mix together to dilute the powder form.

One vial alternate day, with 3 boxes as one course. Dosage can be increased accordingly to achieve individual’s desires. Generally, it varies in accordance with individual’s physical fitness & skin wrinkles conditions.

Contraindications:
Pregnancy, lactating mothers and those who are diagnosed to carcinoma related diseases.

Storage:
Keep in cold, dry place and avoid exposure to direct sunlight. Keep out of reach of children.

RM6000 only!! #nexentury #has2 #wrinkle #regulator #injection #antiaging #antiwrinkle #firming #provenresult #fastresult

High Concentration Deer Placenta Solution
Each ampoule (2ml) contains:
Placental Extract 1000 mg
Equivalent to 20grams (20,000mg) fresh placenta.

10 ampoule x 2 ml

ISO 9001:2000 Made in Switzerland
MoH Reg. No.: NOT141100948K

Category: Anti-aging Series

Introduction:
Extracted from the finest and well nurtured Switzerland fresh Sika deer placenta. It contains rich amino acid, adhesive polysaccharide, gonadotropin, Vitamin E and B series, ferment (malic acid and hydracid)and various minerals like calcium, phosphorus, iron, zinc, copper, etc. High concentration Deer Placenta Solution is 100% pure and natural, produced via a unique centrifuge process and the it is Freeze Dried at low temperatures to preserve vital bio-active elements contents.

With the rich growth factors & transfer factors, the extract is 20:1; 1000mg of concentrated active material extracted from 20,000 mg of fresh deer placenta.

Directions:
High concentration Deer Placenta Solution can be introduced at various frequencies depending on the indications. In general, it is recommended to have 2 ampoules at alternate day with 60 ampoules as one course. Dosage can be increased accordingly to achieve individual’s desires.

Precautions:
Not suitable for people who sensitive to placenta related product

Storage:
Keep in a cold, dry place and avoid exposure to direct sunlight. Also, keep out of reach of children.

RM3000 only!! #nexentury #highconcentration #deerplacenta #solution #madeinswitzerland #antiaging #antiwrinkle #firming #provenresult #fastresult

Premium Placenta
Each ampoule (2ml) contains:
Placenta protein 250 mg
Lycium Barbarum fruit extract 200 mg

SO 9001:2000 MADE IN JAPAN
Ministry of Health Malaysia Reg. No: NOT160100163K

Category: Anti-aging Series

Main Ingredients:

It is containing 100% Japanese-made placenta extract as its moisturizing ingredient. Its nutrients have been found to make skin beautiful, repair damaged skin, and maintain the body’s youthfulness. It has also been found to have anti-aging effects through a growth factor that promotes the division and multiplication of cells.

Goji berry, a tonic fruit is very widely used as an excellent Yin Jing and blood tonic. Regular consumption of Goji is traditionally believed to lead to a long and happy life. It is said that prolonged usage of Lycium will result in cheerfulness and vitality. Goji is also said to support the eyes and support normal, healthy visual function. It is said that Goji supports sexual function. Goji fruit contains polysaccharides that have been demonstrated to support the immune system. Goji contains vitamin C and B vitamins. Furthermore, it is a rich source of carotenoids, including beta carotene and is thus a powerful antioxidant.

Directions :

Premium Placenta can be introduced at various frequencies, depending on the age of the subject. In general, it is recommended to have 1- 2 ampoules at alternate day with 60 ampoules as one course. In general, the lasting period depends on individual’s body & lifestyle. Regularity can be increased accordingly to achieve individual’s desires.

RM2500 only!! #nexentury #premiumplacenta #antiaging #antiwrinkle #provenresult #fastresult #beauty #injection

Dosage:
Dosage of SCF III varies depending on individual conditions and expectation. Functional restoring dosage is recommended at one injection every 5 days, with 10 injections as one course. Injection (IV or IM) should be administered daily by certified professionals. Dosage can be increased or decreased accordingly to achieve individual’s desires.

Indications:
SCF III can be direct injected intramuscularly / intravenously, or mix with saline solution (approx. 100 ml), 15 – 30 minutes in IV drips for enhancing effectiveness. SCF III is suitable for individual above the age of 25. The efficacies are more prominent when used in elderly patients. SCF III will induce stem cell generating mechanism in the body, with the production of pluripotent stem cell, and convert these pluripotent stem cells into specific type of multipotent stem cells, depending on individual conditions, to exert tissue and cellular repair, rejuvenation and regeneration. SCF III is generally indicated for the following conditions: 1. Repairing genetics chromosomal aberrations to refresh cells of the whole body; 2. Repairing of degenerative and aging body functions; 3. Restore all body functions to the optimum level; 4. Prevent hair loss, grey hair and other hair degenerative syndromes; 5. Restore elasticity and complexion of the skin; 6. Improve memory and cognitive abilities; 7. Enhanced cell motility and restraint wide spread of melanocytes.

Contraindications:
Pregnancy, lactating mothers and those who are hypersensitive to plant derivatives.

Packaging:
10ml x 10 vials / box

Each vial (10ml) contains:
Echinocactus Grusonii Stem Cell 5000mcg
Annona Senegalensis Stem Cell 2000mcg

RM30000 only!! #nexentury #scfiii #antiaging #antiwrinkle #firming #fastresult #injection #stayyoung

Apa tu Whitening Dripping? .
A very big secret kept by may asian/ indian/ caucasian/ middle eastern celebrities, and yes its good for you! .
Menjadi kegilaan ramai celebrities bukan sahaja antarabangsa tapi juga kat Malaysia untuk memutihkan kulit yang gelap
.
Whitening Iv Drip pulak apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutahione yang bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan kedalam salur darah. Jadi penyerapan 95% lebih tinggi berbanding makan supplement sebab tula kesan cepat sebab terus serap kedalam badan. Inject pun Inject jugak jangan lupa amalkan Vitamin C. Jenis kemam pun elok tau untuk kulit
.
As long korang produk yang ORIGINAL korang mesti akan dapat feedback yang bagus. Ikut tips jaga pantang ikut step yang kami bagi
.
Kesan berapa lama? Depends on body lain orang lain kesan. Toksin tak sama. Ada orang sekotak dha menjadi sekali dua dah menjadi ada org 3-5kotak baru menjadi. Nak cepat ikut tips! .
KONSISTEN!!!! Whatsapp: 017-2734373
#whiteninginjection #mixingwhite #placentahuman #placentasheep #japanplatinum #nexentury #orientalplatinum

BARU SEKALI INJECTION PARUT DAH HILANG TANGAN MAKIN MEMUTIH WALAUPUN TAK PUTIH SANGAT TAPI BARU SEKALI! .
Feedback😍
💕 Putih seluruh badan
💕 Kesan cepat terus serap kedalam bdn
💕 Kulit sihat & cantik
💕 Original high quality
.
Whatsapp: 017-2734373
#whiteninginjection #mixingwhite #placentasheep #placentahuman #japanplatinum #snowwhite #rochexl #nexentury

Most Popular Instagram Hashtags