[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#newstrategi

MOST RECENT

Start esok abam Zarif p school naik motor dgn babah ye. ๐Ÿ˜ sibuk nak pakai helmet dia, naik keta pon nak pakai helmet .dlm umah pon pakai.
Rimas tgk dia ber'helmet' sepanjang masa.
Jgn esok masuk class pon nak pakai helmet ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜’๐Ÿ˜œ
Paroh!

#ummibabahzarifaisyah
#newstrategi
#allaboutson

SUSAH NAK MOVE ON!!! .
.
.
Jika anda selesa dengan kedudukan anda sekarang anda akan gagal di masa hadapan.cubalah untuk keluar dari kepompong keselesaan anda baru anda akan berjaya .
Nntikan #projekusahawanonlinemuda | berniaga hanya dari rumah | menggunakan median sosial bersama #businessacademyS16 menggunakan #tekniksemakphone #flyers_flymetothemoon
.
saya mencari 10 terawal pm utk bersama2 saya mencapai impian dengan modal serendah RM100 sahaja.
.
for business purpose:
๐Ÿ“ฑ Callย me ๐Ÿ“ฑ
.
MUZAKKIR USAHAWAN
NO TEL 014.2325643
NO TEL 014.2325643
NO TEL 014.2325643
.
#businessacademyS16#
#projecttansri
#MUZZyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step#earnwhileULearn#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah#sarawak##tekniksemakphone

Loyalty will never be seen, without any exam ! #persib2018 #newcoach #newstrategi #likeforfollow #love #liketolikepicture

Dah lama tak lepak office di Bangi. Rasa rindu pulak. ๐Ÿ˜‚
.
.
Business purpose: .
.
Akma Ramli
๐Ÿ“ž011.37560877
๐Ÿ“ž011.37560877
.
#projecttansri#akmayoungmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step#earnwhileULearn#tekniksemakphone#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah#sarawak #facultyofmillionaire

Setiap orang diberi peluang. Tapi tak semua orang tahu menghargai peluang. .
Peluang tak datang banyak kali. Bila peluang dilepaskan dah tak ada guna nak menyesal.
.
Akhir kata, peluang jangan disia-siakan. Rezeki jangan ditolak.
.
For business purpose, kindly pm:
Akma Ramli
011-37560877
.
#projecttansri#akmayoungmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step#earnwhileULearn#tekniksemakphone#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah#sarawak #facultyofmillionaire

Mencari orang lain untuk mengubah diri kita, sama seperti mencari bayang-bayang di tempat gelap. .
Perubahan terletak pada diri sendiri ๐Ÿ˜‰
.
Akma Ramli
๐Ÿ“ž011.37560877
๐Ÿ“ž011.37560877
.
#projecttansri#akmayoungmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step#earnwhileULearn#tekniksemakphone#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah#sarawak #facultyofmillionaire

Berbusiness ketika masih muda
.
.
Ramai tanya saya, kau buat apa berniaga apa? Dan sebagainya.. Saya berniaga dengan menggunakan media sosial saya je๐Ÿ˜Š i know Instagram sumber kewangan dalam kata lain adalah mesin duit pada masa kini๐Ÿ˜ฑtak rasa best ke kalau kita ada pendapatan sendiri๐Ÿ˜
.
.
.
๐Ÿ’ผ Rm100 - Rm500 sehari
๐Ÿ’ผ Rm100 - Rm2000 sehari
๐Ÿ’ผ Diajar kemahiran business softkills, Online dan Offline
๐Ÿ’ผ Leadership yang bagus
.
"Man Jadda Wajada"๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
orang bijak akan ambil peluang even dalam keadaan dia tak bersedia sekali pon. i wanna say that, always look for opportunities that will give you a chance to learn
...
dont you be the last person to sign up!
have a nice day everyone
.
For business purpose!
Akma Ramli
๐Ÿ“ฑ011.37560877
๐Ÿ“ฑ011.37560877
๐Ÿ“ฑ011.37560877
.
#verveinstituteofentrepreneurship #businessacademy360#akmalifestyle#projecttansri#akmayoungmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step#earnwhileULearn#tekniksemakphone#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah#sarawak #ootd #instagram #instagood #akmalifestyle #positivevibes #facultyofmillionaire

Just Go Ahead! You never know what could be on the other side ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’•
.
.
Akma Ramli
๐Ÿ“ž011.37560877
๐Ÿ“ž011.37560877
.
#projecttansri#akmayoungmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step#earnwhileULearn#tekniksemakphone#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah#sarawak

jika kamu inginkan sesuatu USAHALAH siang dan malam USAH HIRAUKAN masa, ketenteraman dan tidur kamu untuk mendapatkannya. USAH BERHENTI mengejar walaupun ia menjadikan kamu hampir GILA. Semua YANG LAIN kelihatan TIDAK MENARIK dan MURAH kerananya. HIDUP seperti KOSONG dan TIDAK BERMAKNA tanpanya. Apa yang kamu MIMPIKAN dan RANCANGKAN hanyalah IA. Kamu SANGGUP berpenat lelah, gelisah merancang kerananya, hilang ketakutan pada manusia kerananya, jika kamu TERUS MENGEJAR apa yang kamu INGINI, lakukan dengan sePENUH KEUPAYAAN, KEYAKINAN, HARAPAN, KETEGASAN, dan mahupun MISKIN KELAPARAN hingga kurus kering berpenyakit pada tubuh ataupun otak TIDAK AKAN MENGHALANG KEINGINAN KAMU. Jika DIHALANG kamu TETAP MAHUKANNYA. Jika TERUS MENGEJAR apa yang kamu INGINI dan TIDAK MENGALAH terhadap kebosanan, DUNIA PASTI jadi MILIK ANDA.
.
.
.
#businessacademy360 #ba360granite#projecttansri #newplan #newmodule#newstrategi#4step #earnwhileULearn#zanlifestyle #tekniksemakphone#sideincome
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah#sarawak

KEPERLUAN ATAU KEMAHUAN ?๐Ÿค”
.
.
Mungkin ramai harini menganggap berbusiness adalah satu kemahuan tetapi sebenarnya jika dipandang pada waktu kegawatan ekonomi sekarang business adalah satu keperluan . ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป
.
.
Berapa ramai student lepasan Universiti yg menganggur ? Berapa banyak jatuhnya mata wang ? Berapa banyak yg diberhenti kan kerja ? ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
.
So diwaktu kegawatan ni tepuk dada tanya diri sendiri dah sediakan backup plan ke untuk masa akan datang ? Dah bertindak tak atau sekadar berkata "ekonomi makin jatuh . teruklah" ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
.
So saya ingin kongsikan satu platform yg membantu anda berbusiness walaupon tiada asas . From Zero to Hero . Lebih baik mencuba untuk menyalakan lilin dengan api dari terus menyumpah kerana kegelapan ๐Ÿ”ฅ
.
.
Akma Ramli
๐Ÿ“ฑ011.37560877
๐Ÿ“ฑ011.37560877
๐Ÿ“ฑ011.37560877
.
#verveinstituteofentrepreneurship #businessacademy360#akmalifestyle#projecttansri#akmayoungmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step#earnwhileULearn#tekniksemakphone#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah#sarawak

Hai semua. Dah lunch belum?? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
.
Akma nak bukak peluang kepada sesiapa yang sedang mencari lubuk side income untuk buat secara online2 sahaja. Team dan supporter disediakan๐Ÿ’ช. 5orang terawal sahaja!! 50% kerja sudah disettelkan.
.
Akma Ramli
๐Ÿ“ฑ011.37560877
๐Ÿ“ฑ011.37560877
๐Ÿ“ฑ011.37560877
.
#verveinstituteofentrepreneurship #businessacademy360#akmalifestyle#projecttansri#akmayoungmillionaire#newplan#newmodule#newstrategi#4step#earnwhileULearn#tekniksemakphone#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah#sarawak#facultyofmillionaire

Life is all about take a risks.. If you never take a risk.. You will never get your dreams๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
.
Ramai orang takut berniaga takut akan rugi.. Jika kita takut rugi untuk memulakan sesuatu perniagaan bermakna kita takut untuk jumpa kejayaan.. Berniaga lah mahupun secara part time mahupun full time.. Yakin dengan rezeki Allah bersangka baiklah dgn Rezeki Allahโค๏ธโค๏ธ
.
Akma Ramli
011.37560877
.
#projecttansri#akmayoungmillionaire#newplan#newmodule#newstrategi#4step#earnwhileULearn#tekniksemakphone#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah#sarawak#facultyofmillionaire

KEJAYAAN SATU PERJALANAN
.
.
Kejayaan itu satu perjalanan, bukan mudah tapi tidak mustahil. Selalu kita melihat orang berjaya tetapi jarang mengetahui cerita di sebalik setiap kejayaan itu. Perjalanan pahit dan manis, jatuh dan bangun yang harus seseorang itu tempuh sebelum dia berjaya.
.
Sungguh dan sumpah, tiada kejayaan semudah ABC, melainkan kejayaan itu wajib disertakan dengan doa yang penuh pengharapan, usaha yang bermati-matian, istiqomah yang tiada henti, dan tawakkal yang setinggi-tingginya.
.
Aku dalam satu perjalanan. Aku akan terus berjalan sehingga aku temui kejayaan aku sendiri. In Syaa Allah..
.
Akma Ramli
๐Ÿ“ž011.37560877
๐Ÿ“ž011.37560877
.
#projecttansri#akmayoungmillionaire#newplan#newmodule#newstrategi#4step#earnwhileULearn#tekniksemakphone#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah#sarawak#facultyofmillionaire

Tahniah boss NurHanisya ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ฏ๐Ÿ”ฅ
.
.
.
.
.
.
Takkan nak tgk je org lain dpt income byk2 mcm ni?
Tinggalkan no. ws anda, saya akan contact anda secepat mungkin ๐Ÿ˜Š
.
.
.
#youngentreprenuer #rlifestyle #newplan #newmodule #newstrategi #4step #earnwhileULearn #umk #uum #upm #usm #uitm #unimap #uthm #kptm #kelantan #kedah #johor #sabah #selangor #negerisembilan #melaka #BusinessAcademy360

Most Popular Instagram Hashtags