[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#newproduc

165 posts

TOP POSTS

I love❤ Marc Jacobs collection and love them even more in these limited edition 🎀🎀🎀.Marcjacobs#newproduc#newcollection#limitededition#inlove#

Yeni Ürün !!! Desenli Tunik 2614-05 Haki Yeşil 39,90 TL..
Kumaş : Polyester: %30 Likralı: %10 Pamuk: %60 Triko
Beden: 36 - 50
Uzunluk: 110 cm
Türkiye,Amerika ve 1.Bölge Avrupa ülkelerine Kargo BEDAVA!!
Siparişlerinizi ister kapıda ödeme seçeneği ile isterseniz kredi kartınız ile www.sefamerve.com sitemiz üzerinden, Dilerseniz 0850 221 3040 numaralı hattımızdan 09:00-18:00 mesai saatleri içerisinde siparişlerinizi verebilirsiniz.
#sefamerve #saydergi #yasamtarzı#tesetturgiyim #hijabfashion #wrap#instafashion #muslim #hijabers #hijab#newproduc

PRODUK BARU
Hari ini masih belum Peking karna dalam proses produksi di tunggu ya ada 3 ukuran
3R
4R
5R
#newgift
#souvenirbaru #newdoorgift #newproduc #comingsoon #promosi #promotion #sales #marketing #socialmediapromotion #socialmediamarketplan #socialmediamanagement

Cari alas kaki yang berkwalitas,nyaman dan anti selip? modelnya trendy dan harganya ringan dikantong? Di sini tempatnya Sesilia sepatu 👡👠 Cekidot 😄

NEW Brand,produk anak negri.. yg menampilkan perpaduan Leather & Kain Tradisional khas Indonesia... dengan desain yg simple namun tetap terlihat modern dan unik... Order :
Bekasi Trade Center ( BTC )
Lantai Dasar Blok A01 No. 15
( Pintu Utara )
Jl. HM. Joyomartono - Bekasi Timur
FB : SESILLIA
IG : SESILLIA
BB : 5E65032F
WA : 0811 871 6871
Email : sepatusesillia@gmail.com

Idr 80.000

#sendalsesilia #newproduc# unik #produkanaknegri #nyamandipakai

MOST RECENT

PENAKUT !!!
.
.
Ya, itu yang mereka katakan
Kepada siapa ?
KITA, yang masih mencari hala tuju terbaik NAMUN berasa TAKUT untuk mengambil PELUANG
.
.
Hidup cuma sekali, berbaktilah..
Jika bukan pada dunia.,
Jika bukan pada orang lain..,
Sekurang2 nya, pada diri sendiri
.
.
Bak kata pepatah " Sudah mengantuk disorongkan bantal pula " Yaaa benar. Itulah KAMU ! Yes kau ! Yang sedang membaca ini. Setidak2 nya kau mahu untuk membaca. Tahniah ! Kau selangkah untuk terJATUH dalam lombong rezeki kerana.... #businessacademy360
#businessacademy360
#businessacademy360 menyediakan platform terbaik untuk anda GAPAI segala kehendak, cita2 dan IMPIAN
.
.
Kami membantu mereka yang SERIUS untuk KOMIT dan UBAH nasib kehidupan yang malang sebelumnya. Pelbagai kejayaan tercipta dan menjadi inspirasi buat yg lain. Mereka sudah, saya sudah. Anda ? Bila lagi ?
.
.
OFFER OFFER OFFER !!! Hanya untuk 4 yang terawal sahaja. Sorang dah book, stay tuned...tggu saya update resit 😎. Mudah aja, follow apa yg diajar. Lambat, tinggal 🍃🍃🍃
.
.
Wan Shafie
0179096751 ws
0179096751 ws
.
#businessacademy360 #gbecsapok #viefans #rbsfans #gradedbusinesselitclub#programgandakanwangsimpanan2k17#tekniksemakphone#SkillsOnlineStage3#EarnWhileYouLearn#newplan#newproject
#newproduc#shafielifestayle

Terimakasih untuk semua yang telah mensupport Single tetbaru Sojja - Acabehi
Sukses untuk kita semua #newsingle #newproduc #musicproduction #dangdut #music #lagupopuler #laguratnakoin @ratna_koin @itsmusicid @artismanagement_itsmusic
www.itsmusic.co.id

Terimakasih untuk semua yang telah mensupport Single tetbaru Sojja - Acabehi
Sukses untuk kita semua #newsingle #newproduc #musicproduction #dangdut #music #lagupopuler #laguratnakoin @ratnakoin_official @itsmusicid @artismanagement_itsmusic
www.itsmusic.co.id

Terimakasih untuk semua yang telah mensupport Single tetbaru Sojja - Acabehi
Sukses untuk kita semua #newsingle #newproduc #musicproduction #dangdut #music #lagupopuler #laguratnakoin @ratna_koin @itsmusicid @artismanagement_itsmusic
www.itsmusic.co.id

REZEKI MASING-MASING BRO..
.
.
.
Itu lah jawapan yang sering abam dengar bila abam tunjukkan Marketing Plan bagaimana uolls mampu jana Rm25,000 dalam masa 3 bulan yang pertama.
.
.
Ironi nye pasal nak cari teman hidup pandai pulak cari, siap ada ciri2 pasangan lagi. Kenapa tak serah kan pada takdir bulat2 😂😂
.
.
Teringat kata-kata salah sorang mentor abam:
Kalau dah JODOH tak kemana..
Kalau dah B***H pon tak kemana..
Aikk...macam sama kan 😄😃
.
.
Allah takkan ubah nasib sesuatu kaum melainkan kaum itu sendiri yang mahu mengubah nya.. seen familiar right? 😉😘
.
.
Abdul Anis
-
-
Pm for business - 01117878290
Pm for business - 01117878290
Pm for business - 01117878290
-
-
#Businessacademy360 #gradedofficial #gradedbusinesseliteclub #gbecsapok #viefans #rbsfans #buatdapattakbuattakdapat #earnwhileyoulearn#newproject
#newplatform#newproduc
#newpayout#kitasamahero
#fattahamin#neelofa#lofattah
#fattzura#fazura#uitm#uia#um
#kl2017🇲🇾 #seagames2017malaysia
#bangkitbersama#kitasamajuara

Lagi kekinian bngeet nih shaay best seller jugaa yuk buruan peseen yaa keburu kehabisan 😍😍 Harga kulot : 125k

Harga Rok : 115k
Keterangan bahan ada di gambar ya cantik 😘 Cara pesennya gimana ?

Cara pesennya 👇

Langsung chat admin ya wa/dm
Wa 085-728-883-022

Dengan format :

1.capture gambar yg di inginkan
2.Nama
3.Alamat
4.Kode pos
5.No.hp

Pembelian 3 pcs dapat potongan harga yaa 😍😍😍 Welcome reseller & dropship 😙

#jeans #kulotkekinin #newproduc #levis #fashionkekinian #bestseller #bajumurah #kulotlevis #kulotjeans #rokjeans

Aku muda lagilah nk bisnes2 ni .
.
.
.
Ramai dah bagi ayat ni , ayat coverline untuk orang malas .. Alah.! Lagi pun still study , tak sempat nak buat benda lain . Banyak lagi masa . Nanti grad , kerjalah ~ bro ... Slow betul kau ni . Masa mudalah kau boleh buat apa kau nak . Nak cari duit lebih , saving padu padu, travel sana sini cari duit . Nanti dah kahwin , tak perlu overtime dah . Duduk kat rumah layan bini je .
.
Nak fokus studylah , nanti boleh kerja bagus2. Hye awak .. Sy bukan nak takutkan ,, dah bersepah kluar graduan makin ramai yg menganggur , awk nk tanam anggur juga ke . Bukan suruh bhenti belajar ,, point kt sini awak kena pandai bahagi masa utk buat back up plan . Takdelah susah kemudian hari betul x ??
.
.
Saya ada peluang nak share utk siapa yg mahu gandakan saving . Job ni xkacau pun studylife korang , tipulah kalau tak tengok hp sehari kan . Dari scroll , like gambar org ..uolss tak dapat ape kott . Jom online sambil buat duit !
.
.
Business purpose
017-9096751 ws W.Shafie .
.
#BusinessAcademy360#Gradedbusinesselitclub#Programgandakanwangsimpanan2k17#Tekniksemakphone#SkillOnlineStage3#EarnWhileYouLearn#sideincome#newplatfrom#newproject#newproduc#bf2m #BuatDapatTakBuatTakdapat #Shafienextmillionaire#Shafielifestyle

مهربان كه باشى
صبح هم زيباست
خورشيد هم زيباست
آسمان رنگ ديگرى دارد
روزت روٰياى است
مهربانى رسم قشنگ دلهاى پاك است
صبحتون بخير 💚✨🍫😋 #Gift #Handmadechocolate #Handmadebox #Handmadegift #Chocolate #Chocolatelover #Darkchocolate #Cappuccinuo #Nutella #Strawberries #Luxury #Yummy #Sweet #Newproduc #Happysaterday #Colorful #Summer #Delicious #favoritetaste #Tasty #Amazing #Tagsforlikes #Doubletab #LUJOCHOCOLATE

اگر مى توانيد روٰيايى را ببينيد، پس حتماً مى توانيد به آن برسيد
انسان ها فقط روٰياى را مى بينند كه مى توانند به آن برسند
" والت ديزنى"
صبح جُمعتون بخير 💜🍬 #Gift #Handmadechocolate #Handmadegift #Chocolate #Chocolatelover #Darkchocolate #Cappuccinuo #Nutella #Strawberries #Luxury #Yummy #Sweet #Newproduc #Colorful #Summer #Delicious #Tasty #Amazing #Tagsforlikes #Doubletab #LUJOCHOCOLATE

ميگويند
براى كلبهٰ كوچك همسايه ات
چراغى آرزو كن
قطعاً حوالى خانه تو نيز
روشن خواهد شد
من خورشيد
را براى خانه دلتان آرزو ميكنم
كه هم گرم باشد
و هم سرشار از روشنايى
صبحتون بخير 🎁🍫🌹 #Gift #Handmadechocolate #Handmadebox #Handmadegift #Chocolate #Chocolatelover #Luxury #Yummy #Sweet #Newproduc #Colorful #Summer #Delicious #Tasty #Amazing #Tagsforlikes #Doubletab #LUJOCHOCOLATE

هفت پند مولانا
شب باش : در پوشیدن خطای دیگران
زمین باش : در فروتنی
خورشید باش : در مهر و دوستی
کوه باش : در هنگام خشم و غضب
رود باش : در سخاوت و یاری به دیگران
دریا باش : در کنار آمدن با دیگران
خودت باش : همانگونه که می نمایی..
ﻫﺮﮔﺰ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﯾﻦ ﺩﻭ ﺭﺍ ﺍﺑﺮﺍﺯ ﻧﮑﻨﯿﺪ:
ﺍﻭل ﺁﻧﭽﻪ ﻧﯿﺴﺘﯿﺪ
ﺩﻭﻡ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺁﻧﭽﻪ ﻫﺴﺘﯿﺪ…..
همیشه یادمان باشد که نگفته ها را میتوان گفت ولی گفته ها را نمیتوان پس گرفت!
چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ بزنی...
همیشه شکست با کوزه است ! 💜🍬 #Gift #handmadechocolate #chocolatelover #Luxury #yummy #newproduc #colorful #summer #delicious #Lujocholate

تا زمانى كه اشتباهات گذشته را راهانكنى
نميتوانى در زندگى پيشرفت كنى
اين نكته را از غنچه ها آموختم
تا لب به خنده باز نكنى
گل نميشوى...
روز پر خنده اى باشه براتون 💕
#Gift #handmadechocolate #chocolatelover #Luxury #yummy #newproduc #colorful #summer #delicious #Lujocholate

Overjoyed is an understatement...❤️
I can't tell you how BEYOND excited I am about our soon-to-be launched product and the type of bottle it's going into!
.
Have you heard of Miron glass? If you have, you understand my decision and why I'm so excited about this. If you haven't...well, violet glass 💜 is going to protect the product from light and ensure its potency and durability!...and, given what it is (yes, it's still a secret), you'll want that!
.
If I could, I'd package everything into these jars and bottles because they're also beautiful and I LOVE quality.
.
Have you ever seen and / or used one? 😊
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#mironglass #violetglass #quality #durability #longevity #uva #visiblelight #infrared #lightprotection #biophotonics #darkglass #slowaging #newproduc #health #healthy #beautiful #visiblelight #wavelengths #filter #conserve #taste #molecularstructure #enzymes #nutrition #supplement #rejuvenation #nourishing #cellularnutrition #healthy #instahealth

Most Popular Instagram Hashtags