[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#newnormalclass8

470 posts

TOP POSTS

MY NEW FAV WEBTOON πŸ’— #newnormalclass8

Memasuki hatimu seberapa makna diriku~.
#newnormalclass8

Hey kamu tau angsa? Angsa itu terlihat sangat anggun diatas permukaan air.. tapi kamu tau tidak? Begitu kacaunya angsa mengayuh kaki nya di bawah permukaan air? ...... #newnormalclass8

πŸ™‹πŸ™‹#newnormalclass8

Ya allah, ini yang gila siapa sih :'v teleponnya nggak diangkat 6x, tibaΒ² si penelepon dateng bilang 'angkat' pas diangkat malah bilang 'aku sedang sibuk sekarang, kita bicara lagi nanti' πŸ˜‚πŸ˜‚ #Webtoon #NewNormalClass8 [Season 2] Ep. 43

Psy's Gentleman lyric reference at New Normal: Class 8
Original: You know the lyric, right?
English: They make it more appropriate sentence
Indonesia: Is he reading a speech?

#webtoon
#newnormalclass8
#ν‰λ²”ν•œ8반

Apa kamu tau begitu kacaunya angsa mengayuh kakinya di bawah permukaan air ?
Kalau mereka menonjolkan sisi elegan di air , maka gerakan mengayuhnya bisa tampak imut dan menyentuh hati ....πŸŽ€πŸ€
Tapi kalau mereka hanya memperlihatkan apa yang terjadi didalam air maka, sisi diatas airnya pun akan terlihat bodoh πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ 🌳saat menjalin hubungan jadilah seperti angsa #newnormalclass8 #weebtoon

~Jung Hyuk Jin
#newnormalclass8

MOST RECENT

MY NEW FAV WEBTOON πŸ’— #newnormalclass8

i scream when i'm eat ice cream🍦
#newnormalclass8

πŸ™‹πŸ™‹#newnormalclass8

IU's Friday (κΈˆμš”μΌμ— λ§Œλ‚˜μš”) lyric reference at New Normal: Class 8
*Thursdayfridaysaturday king tho*
This song has collaboration with the member of boygroup from History, so maybe this is why the lyric is putted in the history book lol

Note: I post it at Friday *unimportant news*

#webtoon
#newnormalclass8
#ν‰λ²”ν•œ8반
#friday
#κΈˆμš”μΌμ—λ§Œλ‚˜μš”

Psy's Gentleman lyric reference at New Normal: Class 8
Original: You know the lyric, right?
English: They make it more appropriate sentence
Indonesia: Is he reading a speech?

#webtoon
#newnormalclass8
#ν‰λ²”ν•œ8반

Buanglah SAMPAH pada tempat sampah.
#webtoon #newnormalclass8

I don't know how to feel about this webtoon, i am not even sure which genre is it in. It used to be a comedy webtoon but sometimes it just turn into a drama lol. But i love reading it and i recommend it to everyone who wants to laughπŸ˜„
β€’
β€’
β€’ #webtoon : #newnormalclass8

#webtoons #manga #manhwa #anime #manhwaedit #mangaedit #animegirls #webtoonedit

Yang Sehyung reference at New Normal: Class 8
Original: Much close to the reference (of course)
English: Try to translating the reference
Indonesia: Short and full of meaning

note: There's some parody of artist/gagman/idol group/singer/song in this webtoon, I choose this part because I'm now notice the reference immediately *cough*afterwatchinginfinitechallenge*cough*

#webtoon
#newnormalclass8
#ν‰λ²”ν•œ8반

Holy fucking shit, fucking dinosaurs. Jesus Christ, what the fuuuuck. Holy fucking shit, fucking dinosaurs~
#newnormalclass8 #webtoon #linewebtoon

Na Yuna
.
.
.
.
.
.
.
.
#newnormalclass8 #kwill

The styles look so cool & young. 😍😎😎
#webtoon
#newnormalclass8

Aduh sumpah gue ngakak, padahal udah pernah baca ini di webtoon english X"D.
.
Webtoon : New Normal : Class 8.
.
--Post by HannieπŸ’--.
.
Tags :
#newnormalclass8 #webtoonindonesia #webtoon #webtoonindo #webtoonind #linewebtoon #linewebtoonid

Indahnya perbedaan...
Cieee, malaikat dan iblis akhirnya πŸ˜˜πŸ˜‚
#webtoon #newnormalclass8

Fighting with your siblings over the last piece of something.
Webtoon: New Normal: Class 8

#thisismine #lastpiece #newnormalclass8 #manga #manhwa #webtoon #webcomic #donttouch #siblings

When someone takes something of yours and won't pass it back immediately when you say you want it back.
Webtoon: New Normal: Class 8

Ugh! My little brother loves doing this to me and I just want to scream. Just. Keep. Your. Hands. Off. My. Property.
#manga #manhwa #webtoon #webcomic #newnormalclass8 #keepyourhandsoffmyproperty #trespasserswillbeprosecuted #frustrating #bringitback #bringitbackbefore.. #isaidbringitback

Ketika iblis dan malaikat menyatu dalam satu kecupan XD .
.
.
#webtoon #webtooners #webtoonindonesia #webtoonindo #newnormalclass8 #webtoons #devil #angel

Aku hanyalah sang iblis yang tak tau diri karna mencintai malaikat seperti dirimu #webtoon #newnormalclass8

These are the webtoons that i read so if you want to reccomend a webtoon please write it in the comments // What is your favorite webtoon?

QUE HINO!
Sungjae mostrando seus talentos πŸ‘
_

#NewNormalClass8 #webtoon

Sebenarnya menyukai seseorang bukan "KARNA" tapi "MELAINKAN"

#quotesoftheday #webtoon #webtoonid #webtoonindonesia #newnormalclass8

Yang celaka tidak hanya orang yang tidak hati-hati
Orang yang hati-hati pun ikut jadi korban
Karena memang se-"adil" itu lah dunia ini

Tidak seharusnya yang terluka juga jadi tersangka

#webtoon #newnormalclass8

Want some..?
.
.
.
.
.
#newnormalclass8 #webtoon #angel

😍😍😍😍 Sooo cooooool
he scared the hell out of her γ…‹γ…‹γ…‹
#webtoon #newnormalclass8 #HyukJin #OMG πŸ’—πŸ’—

Ya... suka banget ma New Normal Class 8 makannya posting kayak gini. Kalo dibuat drakor, karakter Kyeongrie kayak Nayoung Pristin. #newnormalclass8 #webtoonindonesia #webtoonnaver #webtoon #kyeongri #dongwoon #towerofgod #noblesse

Karna Bukan tak ingin ku ungkapkan... Ada keinginan tapi keraguan selalu datang menentang.. #newnormalclass8 #comic thank for @linewebtoon.id and @youngpaka #caption #forpenghibur #byTI

Speak! So I can try to understand
Explain! So I can understand more

#webtoon #newnormalclass8

Ada kalanya 'Diam' lebih baik

#webtoon #quote #newnormalclass8

Most Popular Instagram Hashtags