#newmodule

MOST RECENT

"Just Trust Yourself, U know more than U think U do..😎"
.
.
.
.
.
Tiada alasan sebenarnya bila kau nk berjaya. kerana alasan adalah halangan yg paling berbisa dlm kita ingin berjaya . .
.
Bak kata Pepatah "Hendak Seribu Daya, Tak Hendak Seribu Dalih"
.
.
.
Pilihan ANDA Adalah Penentu Hidup ANDAπŸ‹
Saya Doakn org yg like nie Kaya Dan BerjayaπŸ’ͺ
Boleh pm untuk tahu lebih lanjut 😊😊 :

0175865278 (shafikah)
0175865278 (shafikah)
0175865278 (shafikah)
0175865278 (shafikah)
.
.

Info lanjut di Instagram:
πŸ“· @eikashafikah76
.
.
Tags:
#teambangkitBDN
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#UITMShahAlam #uitmpuncakperdana #unikl #UTP #UPSI #UPM #UKM #politeknik #betabusinessclub #newplan #newproject #newmodule #retireyoungretirerich #hebat #timefreedommoneyfreedom #Lifestyle
#ProgramGandakanSimpanan2018
#ProjekRaya #ProjekRayaSakan
#Seminar #ubahhidupandasendiri
#LambatTinggal #teamperak #kayaraya

BETULKAH SETIAP KEHIDUPAN PASTI ADA PERJALANAN,PENCERITAAN & PERMULAAN???
.
.
.
.
.
Assalamualaikum dan salam sejahtera
.
Dalam setiap kehidupan pasti ada perjalanan. Setiap perjalanan pasti ada satu penceritaan. Dan setiap penceritaan pasti ada permulaan.
.
Orang berjaya bersebab. Bukannya harini mereka buat tanpa ada rancangan, strategi, sistem, cara dan tindakan yang ditetapkan.
.
Pasti ada sebab mereka ikut semua yang diberikan untuk pastikan mereka berjaya dalam apa sahaja tindakan yang mereka lakukan.
.
Jika kita bebas memilih sekalipum tetapi kalau tidak ada arah tuju yang betul, goal yang betul, pasti perjalanan kita tadi tidak jelas untuk dicapai.
.
Sama seperti burung yang sedang berterbangan di awan. Jauh di atas sana. Tetapi pasti mereka ada laluan mereka sendiri yang mereka kehendaki.
.
Walaupun bebas terbang kesana kemari, tetapi jika tiada tujuan dan arah, pasti mereka mati dicelahan bangunan-bangunan tanpa arah tuju.
.
Kita fikirkan kkta dimana sekarang, dan kemanakah kita. Jangan fikir siapa kita 5 tahun yang lepas. Tetapi fikir siapa kita 5 tahun akan datang.
.
See you at the top
.
#uitmshahalamΒ #uitmpuncakalamΒ #uniklΒ #upmΒ #uia#ukmΒ #poliΒ #betabusinessclubΒ #newplan#newprojectΒ #newmoduleΒ #retireyoungretirerich#timefreedommoneyfreedomΒ #BizValet#BetaBusinessClubΒ 
#ProgramGandakanSimpanan2018
#ProjekRayaΒ #ProjekRayaSakanΒ 
#SeminarΒ #ubahhidupandasendiri
#LambatTinggalΒ #Lifestyle

Dalam perniagaan ni tak perlu risau untuk jalankan bisnes ni sebab ada team support yang kuat. Tak reti, diajar. Tak tahu, diberitahu. Tak yakin, diyakinkan. Tapi kalau tak cuba, kami gerak dulu lah πŸ˜‚
.
Ada 2 cara macam mana nak jalankan bisnes ni iaitu cara pasif and aktif. Jangan risau, saya akan ajar satu persatu. Biarlah apa orang nak kata sekali pon, kita yang nak berjaya, bukan mereka 😎. .
.
JANGAN LEPASKAN PELUANG!!
πŸ‘‡whatsapp sekarang πŸ‘‡atau boleh click link dkat bio😊 πŸ“² 0162469813
.
.
Info lanjut di Instagram:
πŸ“· @ainrahmann__
.
.
Tags:
#teambangkitBDN
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #poli #betabusinessclub #newplan #newproject #newmodule #retireyoungretirerich #timefreedommoneyfreedom
#ProgramGandakanSimpanan2018
#ProjekRaya #ProjekRayaSakan
#Seminar #ubahhidupandasendiri
#LambatTinggal #Lifestyle #Happy.

Dalam perniagaan ni tak perlu risau untuk jalankan bisnes ni sebab ada team support yang kuat. Tak reti, diajar. Tak tahu, diberitahu. Tak yakin, diyakinkan. Tapi kalau tak cuba, kami gerak dulu lah πŸ˜‚
.
Ada 2 cara macam mana nak jalankan bisnes ni iaitu cara pasif and aktif. Jangan risau, saya akan ajar satu persatu. Biarlah apa orang nak kata sekali pon, kita yang nak berjaya, bukan mereka 😎. .
.
JANGAN LEPASKAN PELUANG!!
πŸ‘‡whatsapp sekarang πŸ‘‡atau boleh click link dkat bio😊 πŸ“² 017-9570568 (Fadli) .
.
.
Info lanjut di Instagram:
πŸ“· @lyzess171
.
.
Tags:
#teambangkitBDN
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #poli #betabusinessclub #newplan #newproject #newmodule #retireyoungretirerich #timefreedommoneyfreedom
#ProgramGandakanSimpanan2018
#ProjekRaya #ProjekRayaSakan
#Seminar #ubahhidupandasendiri
#LambatTinggal #Lifestyle #Happy

Sambungan bagi hari ke 2, hari ini latihan asas sepak bola sambil berlari dijalankan tanpa ada tekanan bagi membolehkan pemain mengusai teknik asasπŸ˜‰

Tarikh : 8 Julai 2018 ( Ahad )
Masa : 230 Petang - 430 Petang
Teknik : Asas Menyepak Bola Sambil Berlari
#NewModule #Julai

Four new Cwejman modules! Tonight Wowa Cwejman will present his new modules during a special workshop at SchneidersLaden - 7pm. #workshopatschneidersladen #cwejman #newmodule #workshop #schneidersladen #eurorack

How many VCAs are too many VCAs? πŸ™ƒ
.
.
.
.
.
.

Good Morning it is a new day,a new month.
Sunday 1st July 2018
We all can read the same books..but as you start walking it out,while you are working it out we are all at different chapters. #keepgoingforward #turnthepage
#thebeginning #themiddle #thend #walktall #newmodule #msmgπŸ‘ πŸ‘  #tmwlondon #runwayready

Roland System-500 555 tutorial now on YouTube: onceuponasynth.tv β€’
______________________
#eurorack #eurorackmodular #synth #synthesizer #roland #system500 #analogsynth #modular #roland555 #555 #lfo #newmodule #neweurorack #modularsynth #synthporn @roland_us @rolandcanada

Night shift???
...nahh...
...overtime feels...
#o.t.
#setup
#newmodule
#overtimebelike
😊😊😊😊

BUSINESS MINDSET YG X DE PADA MELAYU KITA
β€”
YG AD MLM HARAM LAH ! MONEY GAME HARAM LAH! ORG MELAYU KITA APE JER YG X HARAM #typicalmalay 😴😴😴 baca ni πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
β€”
β€”
Hari ini kita duk sembang kencang bisnes tu x baik lah x okay lah x padu lah
β€”
Hari esok duk mengata kerajaan blablabla x faham rakyat lah itu lah ini lah apa kejadah apa semua
β€”
Well, typical malay. Kan ? Korg semua mcm tu ke ? Haaa, tayah jwb sini. Jwb dlm hati, sendiri tahu 😌😌😌
β€”
β€”
Satu soalan, apa FAEDAH kita kondem sana sini ? πŸ€”πŸ€”πŸ€”
β€”
Kalau dengan kondem tu boleh kayoooo, income bulan2 hasil mengata sana sini cecah 10 ribuuuu xpe jugakkk. Ini tidak, duk buat dosa kering πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š adoiiiii, fenin sis mcm ni πŸ’†πŸ’†πŸ’†. Sis pelik dengan manusia harini, makin lama makin selesa hidup dalam ketandusan ilmu dan β€” EGO
β€”
β€”
Satu ADVANTAGE padu untuk anda bila berjaya menguasai pelbagai ILMU. Dan paling penting, kuasai ilmu bisnes 😎😎😎. Kerana apa ? Kerana andai kata hari ini anda x berjaya mendapat pekerjaan setelah grad, at least anda ada back up plan untuk survive di masa hadapan. Setiap yang kami kongsikan di #betabusinessclub #bizvalet adalah berguna dan bermanfaat buat semua. Saya boleh jamin anda takkan menyesal dengan ILMU dan PENGALAMAN yg kami sediakan πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ trlalu bnyk kelebihan2 yg akan dpat bila bersama dgn kami
β€”
β€”
Saksikan testimoniΒ² kejayaan yg abe akan kongsikan. Boleh klik dibio
β€”
Ig tags :
@aishahzurainii
@aishahzurainii
@aishahzurainii
β€”
Ws πŸ“±
016 844 1546
016 844 1546
016 844 1546
β€”
#uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #poli #betabusinessclub #newplan #newproject #newmodule #retireyoungretirerich #timefreedommoneyfreedom #BizValet #BetaBusinessClub
#ProgramGandakanSimpanan2018
#ProjekRaya #ProjekRayaSakan
#Seminar #ubahhidupandasendiri
#LambatTinggal #Lifestyle - #regrann (via #appskottage.com #IGSaver @AppKottage)

BUSINESS MINDSET YG X DE PADA MELAYU KITA
β€”
YG AD MLM HARAM LAH ! MONEY GAME HARAM LAH! ORG MELAYU KITA APE JER YG X HARAM #typicalmalay 😴😴😴 baca ni πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
β€”
β€”
Hari ini kita duk sembang kencang bisnes tu x baik lah x okay lah x padu lah
β€”
Hari esok duk mengata kerajaan blablabla x faham rakyat lah itu lah ini lah apa kejadah apa semua
β€”
Well, typical malay. Kan ? Korg semua mcm tu ke ? Haaa, tayah jwb sini. Jwb dlm hati, sendiri tahu 😌😌😌
β€”
β€”
Satu soalan, apa FAEDAH kita kondem sana sini ? πŸ€”πŸ€”πŸ€”
β€”
Kalau dengan kondem tu boleh kayoooo, income bulan2 hasil mengata sana sini cecah 10 ribuuuu xpe jugakkk. Ini tidak, duk buat dosa kering πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š adoiiiii, fenin sis mcm ni πŸ’†πŸ’†πŸ’†. Sis pelik dengan manusia harini, makin lama makin selesa hidup dalam ketandusan ilmu dan β€” EGO
β€”
β€”
Satu ADVANTAGE padu untuk anda bila berjaya menguasai pelbagai ILMU. Dan paling penting, kuasai ilmu bisnes 😎😎😎. Kerana apa ? Kerana andai kata hari ini anda x berjaya mendapat pekerjaan setelah grad, at least anda ada back up plan untuk survive di masa hadapan. Setiap yang kami kongsikan di #betabusinessclub #bizvalet adalah berguna dan bermanfaat buat semua. Saya boleh jamin anda takkan menyesal dengan ILMU dan PENGALAMAN yg kami sediakan πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ trlalu bnyk kelebihan2 yg akan dpat bila bersama dgn kami
β€”
β€”
Saksikan testimoniΒ² kejayaan yg abe akan kongsikan. Boleh klik dibio
β€”
Ig tags :
@aishahzurainii
@aishahzurainii
@aishahzurainii
β€”
Ws πŸ“±
016 844 1546
016 844 1546
016 844 1546
β€”
#uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #poli #betabusinessclub #newplan #newproject #newmodule #retireyoungretirerich #timefreedommoneyfreedom #BizValet #BetaBusinessClub
#ProgramGandakanSimpanan2018
#ProjekRaya #ProjekRayaSakan
#Seminar #ubahhidupandasendiri
#LambatTinggal #Lifestyle - #regrann

BUSINESS MINDSET YG X DE PADA MELAYU KITA....
YG AD MLM HARAM LAH ! MONEY GAME HARAM LAH! ORG MELAYU KITA APE JER YG X HARAM #typicalmalay 😴😴😴 baca ni πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.
Hari ini kita duk sembang kencang bisnes tu x baik lah x okay lah x padu lah
Hari esok duk mengata kerajaan blablabla x faham rakyat lah itu lah ini lah apa kejadah apa semua
Well, typical malay. Kan ? Korg semua mcm tu ke ? Haaa, tayah jwb sini. Jwb dlm hati, sendiri tahu 😌😌😌
.
.
Satu soalan, apa FAEDAH kita kondem sana sini ? πŸ€”πŸ€”πŸ€”
Kalau dengan kondem tu boleh kayoooo, income bulan2 hasil mengata sana sini cecah 10 ribuuuu xpe jugakkk. Ini tidak, duk buat dosa kering πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š adoiiiii, fenin abe mcm ni πŸ’†πŸ’†πŸ’†. Abe pelik dengan manusia harini, makin lama makin selesa hidup dalam ketandusan ilmu dan...EGO
.
.
Satu ADVANTAGE padu untuk anda bila berjaya menguasai pelbagai ILMU. Dan paling penting, kuasai ilmu bisnes 😎😎😎. Kerana apa ? Kerana andai kata hari ini anda x berjaya mendapat pekerjaan setelah grad, at least anda ada back up plan untuk survive di masa hadapan. Setiap yang kami kongsikan di #betabusinessclub #bizvalet adalah berguna dan bermanfaat buat semua. Saya boleh jamin anda takkan menyesal dengan ILMU dan PENGALAMAN yg kami sediakan πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ trlalu bnyk kelebihan2 yg akan dpat bila bersama dgn kami
.
.
Saksikan testimoniΒ² kejayaan yg abe akan kongsikan. Boleh klik dibio
.
#uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #poli #betabusinessclub #newplan #newproject #newmodule #retireyoungretirerich #timefreedommoneyfreedom #BizValet #BetaBusinessClub
#ProgramGandakanSimpanan2018
#ProjekRaya #ProjekRayaSakan
#Seminar #ubahhidupandasendiri
#LambatTinggal #Lifestyle - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags