[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#newmodule

23757 posts

TOP POSTS

Usaha anda sekarang menentukan siapa anda 5 tahun akan datang.
Dengan siapa anda bergaul, apa pengaruh yang ada pada anda, semua itu mempengaruhi ilmu serta kebolehan anda. Tak salah anda lahir susah tapi berusaha bersungguh demi masa depan berbanding seorang yang pemalas dan pengecut walaupun mempunyai kebolehan!

Sesiapa yang ingin mengentahui apa usaha kami selama ini,πŸ‘‡
.
.
AmirulHakimi
014.342.5032
.

#Businessacademy360 #royalbusinessschool #programgandakanwangsimpanan2k17 #coaching #newmodule #training #earnwhileyoulearn #amirha_lifestyle #millionaire #insyaallah #gandakanwang #beranakkanwang #offer

Muka2 chill & chui πŸ˜‚
.
.
.
Macam2 benda dah dilalui bersama. Pahit. Manis. Masin. Masam. πŸ˜‚ Asam garam kehidupan ibarat Campuran warna warni dunia. Pernah terfikir tak warna warni apa yg kita nak dlm kehidupan? .
.
Adakah kita ni dihidupkan hanya sekadar hidup, bekerja, mati. Pernah terfikir tak utk beri manfaat pada org lain?
.
.
Bersama #BusinessAcademy360 bukan sahaja akan ada wang yg banyak tapi awak akan memberi banyak manfaat kat org lain. Mcm mana? Ws saya okay? 😘
.
.
Huza
013.260.6186.
.
#businessacademy360 #ba360emerald #newmodule #projekusahawanonline16|17 #berniagadarirumah #RM60k #ba360phuketchallenge #millionaire #insyaallah #earnwhileyoulearn

Latar Belakang Mengenal Diri
.
.
.
.

1. Tidak semua orang mengenal dirinya sendiri.
.

2. Setiap orang punya potensi ( kelebihan dan kekurangan )
.

3. Tidak ada orang yang tidak ingin berjaya dalam hidupnya
.

Betul ke betul?
.
Izwansaufimisron.
010.908.4829
.

#Businessacademy360 #Ba360Amathyst #programgandakanwangsimpanan2k17 #coaching #newmodule #investment #training #earnwhileyoulearn #izwansaufilifestyle lifestyle #millionaire #watch me #insyaallah #gandakanwang #beranakkanwang #offer #Rm100ksetahun #pulanganlumayan#tekniksemakphone #projekincometurbo #projekusahawanonline17

Bukti kukuh . Dah terang lagikan bersuluh . Nak menipu ape lagi dek . Takkan tengok je . Jom menuai hasil yang macam tu .

#negarakusehatisejiwa #TeknikSemakPhone #top50onlineprogram #RealisasikanImpianAnda #newmodule

CHASE DREAM????
.
.
.
Spend more energy thinking about making your dreams happen then what others think about you. Your thoughts play a massive role in your current reality. Visualize the life of your dreams, think of how you can make it a reality, and take action. .
.
ANNAπŸ‘‰01124293208

#businessacademy360 #ba360emerald #bf2m #newmodule #tekniksemakphone
#projekusahawanonline16|17 #berniagadarirumah #RM60k #annasolimmanlifestyle #YoungEntrepreneur #millionaire #insyaallah #earnwhileyoulearn #doausahaistiqomahtawakal #oneteamonedream

CUKUPLAH .
.
.
.
.
.
.
.
.
Ramai orang hidup berdasarkan kisah silamnya.Kehebatannya di zaman silam.Kegagalan di zaman silam.Dan pasti,ramai yg takut untuk keluar dari zon selesanya.Cukuplah apa yg ada,kerja pagi balik petang.Asalkan semuanya cukup, alhamdulillah.
.

Tapi
.

Adakah cukup itu yg anda mahukan?Macam mana nak berbakti kepada mak ayah apabila semuanya sekadar "cukup"?. Macam mana nak tunaikan hajat anak anak apabila semuanya sekadar "cukup"?
.

Oleh itu,pandanglah ke depan dan ambil segala peluang yg ada.
"Siapa anda 5 tahun anda tak ditentukan dengan apa yg anda buat semalam,tapi ditentukan dengan apa yg anda buat hari ini"
.
πŸ“ž013.784.2672.(Nurainaazuliyana.)
πŸ“ž013.784.2672.(Nurainaazuliyana.)
πŸ“ž013.784.2672.(Nurainaazuliyana.)
.

Nurainaazuliyana
013.784.2672.

#businessacademy360 #ba360emerald #newmodule #tekniksemakphone #coaching #investment
#projekusahawanonline16|17 #berniagadarirumah #RM60k #nurainaazuliyanalifestyle #ba360phuketchallenge #millionaire #insyaallah #earnwhileyoulearn

Untuk haters saya πŸ˜’πŸ˜’
.
.
.
Hahaha takde lah saya so far takde haters tapi tipula if takde haters even Nabi pun yang sempurna ada haters.. Tapi haters nie sebenarnya bagus.. Setiap kali dia kata buruk tentang kita "bersemangat kental" cari kesalahan kita kutuk kita dialah manusia yang paling mulia yg saya perlu ucapkan terima kasih daun keladi😍
.
.
Haaa sebabbb haters punca semangat saya kuat teguh besar suci yang hebat😍πŸ’ͺ🏻 saya takde pun pernah jatuh sebab haters.. So you guys jangan jatuh sebab mahkluk kecil mcm nie.. Sebab "WINNERS FOCUS ON WINNING, HATERS FOCUS ON WINNERS" !! So buat apa yang awak nak buat untuk berjaya buat saja, haters tolak tepi until they are ask if you're HIRING maybeπŸ˜‚πŸ˜Ž
.
.
0195684477 - NURNAIMAH
0195684477 - NURNAIMAH
0195684477 - NURNAIMAH

#verveinstituteofentrepreneurship #newplan#newmodule #newproject #businessacademy360 #takbuattakdapat #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #ieymatravelog #ieymayouthmillionaire #ieymalifestyle #ieymayoungentreprenuer #iiumgombak #iiumkuantan#uitm #upm #uitmshahalam #uniklbmi#uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana#selangor #gombak #kl #viefans #rbsfans #gbecsapok

MOST RECENT

CHASE DREAM????
.
.
.
Spend more energy thinking about making your dreams happen then what others think about you. Your thoughts play a massive role in your current reality. Visualize the life of your dreams, think of how you can make it a reality, and take action. .
.
ANNAπŸ‘‰01124293208

#businessacademy360 #ba360emerald #bf2m #newmodule #tekniksemakphone
#projekusahawanonline16|17 #berniagadarirumah #RM60k #annasolimmanlifestyle #YoungEntrepreneur #millionaire #insyaallah #earnwhileyoulearn #doausahaistiqomahtawakal #oneteamonedream

[BUDAK MENTAH BUAT INCOME MERAPU!]
.
.
Di saat budak sekolah lain sibuk dengan gajet,iPhone,music video,keje skolah,boyfriend, girlfriend dan segala perkara mengahbiskan duit ibu bapa,adik Huza sibuk berfikir cara untuk buat saving di masa depan.
.
.
Tindakan adik Huza menyebabkan beliau terpaksa terima income bonus sebanyak RM600+ dalam 5 hari.Apa dia buat?Business apa dia join smpai dapat income begitu banyak?Yang penting dia hanya apply segala ilmu dalam module #BusinessAcademy360 sampai dapat income pecah kepala mcm tu!
.
.
Awak yang lebih tua dan lebih matang dari adik Huza taknak ke buat income sikit mcm tu?Rugi kalau taknak ambil peluang ni sebab sekarang kite ada promo SEPTEMBER!
.
.
πŸ“² Aisyasaraa 0105793276
.
.
#projekincometurbo #businessacademy360 #business #newproject #newplan #newmodule #ba360amethyst #berniagadarirumah #penang #pulaupinang #kedah #perlis #projekusahawanonline1617 #pahang #kuantan #visitpahang2017 #duittepi #bizsantai #nakakaya #aisyasaraa #students #duitincome #uitmshahalam#uitmdengkil #ccuser #duitkepuk2 #temerloh #kerdau #duittepistudent

Bukti kukuh . Dah terang lagikan bersuluh . Nak menipu ape lagi dek . Takkan tengok je . Jom menuai hasil yang macam tu .

#negarakusehatisejiwa #TeknikSemakPhone #top50onlineprogram #RealisasikanImpianAnda #newmodule

aku tak ready lagi nak.....
.
.
.
tak ready lagi nak sambung belajar? haa, mostly semua student yang dah cuti berbulan bulan dekat rumah, kerja tesco, mesti dah rasa malas nak study, sebab apa? rasa bekerja atau duduk rumah itu lah yang paling best πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ (betul kan?)
.
.
excited bila beli brg persiapan nak study, highlight baru, pen baru, buku nota baru, beg baru, semata mata untuk cari balik semangat yang dah lama hilang πŸ’ͺ
.
.
sama jugak macam bisnes, kalau rasa lesu, hilang semangat, jangan terus berhenti! do something guys! tambah ilmu, read something and surround yourself with positive vibes and people 😊😊insyaAllah, semangat yang hilang tu akan ada semula πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ ingat ni ; Allah takkan mengubah nasib sesuatu kaum melainkan kaum itu sendiri πŸ˜„πŸ˜„ .
.
Business purpose
.
Ikhwan
Ws : 018-7668726
.
.
#Semuanyadenganizinallah
#businessacademy360
#skillonlinestage3
#newmodule #projekusahawanonline
#berniagadarirumah #ikhwanYoungEntrepreneur
#SyukurSelalu
#RezekiAllahBagi #EarnWhileYouLearn #BuatDapatTakBuatTakdapat
#Gbecfans #roadtomoneyfreedomtimefreedom
#gradedbisneseliteclub
#newproject
#newplatform
#newproduct
#newpayout
#bf2m
#GBEC
#rbsfans
#viefans
#gbecsapok

CUKUPLAH .
.
.
.
.
.
.
.
.
Ramai orang hidup berdasarkan kisah silamnya.Kehebatannya di zaman silam.Kegagalan di zaman silam.Dan pasti,ramai yg takut untuk keluar dari zon selesanya.Cukuplah apa yg ada,kerja pagi balik petang.Asalkan semuanya cukup, alhamdulillah.
.

Tapi
.

Adakah cukup itu yg anda mahukan?Macam mana nak berbakti kepada mak ayah apabila semuanya sekadar "cukup"?. Macam mana nak tunaikan hajat anak anak apabila semuanya sekadar "cukup"?
.

Oleh itu,pandanglah ke depan dan ambil segala peluang yg ada.
"Siapa anda 5 tahun anda tak ditentukan dengan apa yg anda buat semalam,tapi ditentukan dengan apa yg anda buat hari ini"
.
πŸ“ž013.784.2672.(Nurainaazuliyana.)
πŸ“ž013.784.2672.(Nurainaazuliyana.)
πŸ“ž013.784.2672.(Nurainaazuliyana.)
.

Nurainaazuliyana
013.784.2672.

#businessacademy360 #ba360emerald #newmodule #tekniksemakphone #coaching #investment
#projekusahawanonline16|17 #berniagadarirumah #RM60k #nurainaazuliyanalifestyle #ba360phuketchallenge #millionaire #insyaallah #earnwhileyoulearn

Latar Belakang Mengenal Diri
.
.
.
.

1. Tidak semua orang mengenal dirinya sendiri.
.

2. Setiap orang punya potensi ( kelebihan dan kekurangan )
.

3. Tidak ada orang yang tidak ingin berjaya dalam hidupnya
.

Betul ke betul?
.
Izwansaufimisron.
010.908.4829
.

#Businessacademy360 #Ba360Amathyst #programgandakanwangsimpanan2k17 #coaching #newmodule #investment #training #earnwhileyoulearn #izwansaufilifestyle lifestyle #millionaire #watch me #insyaallah #gandakanwang #beranakkanwang #offer #Rm100ksetahun #pulanganlumayan#tekniksemakphone #projekincometurbo #projekusahawanonline17

Alhamdulillah....Dengan Teknik Online 100%, tanpa henti income RM100-RM500 sehari tanpa keluar rumah & Tanpa perlu jumpa orang. πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Nak kuasai teknik online yang saya belajar whatsapp saya sekarang
.

saya sudi membantu jika anda sanggup belajar dan di ajar ☺
.
nurainaazuliyana.
013.784.2672.
.

#Businessacademy360 #Ba360Emerald #programgandakanwangsimpanan2k17 #coaching #newmodule #investment #training #earnwhileyoulearn #syafiqahtaliblifestyle #millionaire #insyaallah #gandakanwang #beranakkanwang #offer #ainaayoungmillionaire #nurainaazuliyanalifestyle

Pengusaha Kantin buat kecoh???😱😱 Tahniah Kak Suminah Mustapa Su .. Mula2 tak paham..lepas tu paham..
Tk kenal maka tak cinta,
Lepas cinta tergila2 pulak.... Sebab itu jika tak memahami sesuatu,
Bertanyalah..
Jangan biarkan terus menghukum diri tidak tahu apa2.. Katakanlah (wahai Muhammad) apakah sama orang-orang yang mengetahui dan orang-orang yang tidak mengetahui. Sesungguhnya orang yang berakallah yang dapat menerima pelajaran. (QS Az Zumar: 9)

Berjuang sampai jadi!
Peluang dah ada depan mata..so
bila boleh mulakan...???
.
Business detail..
Ws 01136998924
.
#businessacademy360 #skillonlinestage3 #newmodule #projekusahawanonline #berniagadarirumah #shafieYoungEntrepreneur
#SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #EarnWhileYouLearn #BuatDapatTakBuatTakdapat #Gbecfans #5FiguresAciever #roadtomoneyinthebank #roadtomoneyfreedomtimefreedom #gradedbisneseliteclub #newproject #newplatform #newproduct #newpayout #bf2m
#GBEC

Ramai yang saat dia nampak peluang, dia lepaskan macam tu je.
Ramai yang saat dia nampak peluang, dia ambil tapi tidak berusaha.
.
Ramai yang berusaha, tapi dia tak usaha dengan cara dan teknik yang betul.
Ramai yang usaha, dengan cara dan teknik yang betul tetapi akhirnya dia tidak BERTAHAN.
.
Jadi tidak heran kalau harini buat sesuatu perkara 1 bulan berhenti sebab tak dapat hasil. TETAPI siapa yang betul2 bersungguh untuk mencari ilmu dan mengikut kaedah yang betul. In Syaa Allah kerja anda akan lebih mudah untuk berjaya.
.
Hanif - 017.457.0629
Hanif - 017.457.0629
.
#haniflifestyle #gradedbusinesseliteclub #businessacademy360 #newmodule #projekusahawanonline16|17 #berniagadarirumah #studentberpendapatan #youngentrepreneur #usahawanmuda #timefreedommoneyfreedom

Usaha BIASA-BIASA.
Apa yg kita dpt akan biasa-biasa sahaja.

Usaha LUAR BIASA,
Hasilnya juga LUAR BIASA.
Usaha yg TIDAK PERNAH DIBUAT ORANG.
Hasil yg TIDAK TERJANGKA akan kita dapat.

In shaa Allah.

Izwansaufimisron.
010.908.4829.

#ProgramGandakanWangSimpanan2k17
#BusinessAcademy360 #pulanganlumayan #projekusahawanonline17 #Ba360Amathyst #training #taksukajangantengok #newprojek #newmodule #newplan #izwansaufilifestyle #pahang#kuantan #tekniksemakphone #usahatanggakejayaan

Goodmorning 🌸
Sisna nak buka peluang hari ni untuk 3 orang SAHAJA untuk dapatkan income sehari bermula dari RM100-RM500 atau RM1000 😱😱😱 Macam mana tu ? Haaa ade la caranya yang penting awak ikut je apa yang diajar and fokus πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 Tak nak cerita panjang dekat sini takut nanti ade yang muntah 🀒
.
For business purpose : .
Nana Liyana .
πŸ“²017-3916625
πŸ“²017-3916625

#verveinstituteofentrepreneurship #businessacademy360
#nanaliyolifestyle #crystalcell
#nanayoungmillionaire
#newplan
#newmodule
#newstrategi
#4step
#uniselshahalam #uitmdihatiku #politeknik
#uniselbestarijaya #unitar #msu
#shahalam #kajang #subangjaya
#klang #meru #kapar
#selangor #melaka #kedah #johor #perak #kualalumpur
#jomjadikaya #doaitupenting

Pengusaha Kantin buat kecoh?

Tahniah Kak Suminah Mustapa Su .. Mula2 tak paham..lepas tu paham..
Tk kenal maka tak cinta,
Lepas cinta tergila2.. Sebab itu jika tak memahami sesuatu,
Bertanyalah..
Jangan biarkan terus menghukum diri tidak tahu apa2.. Katakanlah (wahai Muhammad) apakah sama orang-orang yang mengetahui dan orang-orang yang tidak mengetahui. Sesungguhnya orang yang berakallah yang dapat menerima pelajaran. (QS Az Zumar: 9)

Berjuang sampai jadi!
.
.
Business purposes :
.
Ikhwan
Ws : 0187668726
.
.
#businessacademy360
#skillonlinestage3
#newmodule #projekusahawanonline
#berniagadarirumah #ikhwanYoungEntrepreneur
#SyukurSelalu
#RezekiAllahBagi #EarnWhileYouLearn #BuatDapatTakBuatTakdapat
#Gbecfans #roadtomoneyfreedomtimefreedom
#gradedbisneseliteclub
#newproject
#newplatform
#newproduct
#newpayout
#bf2m
#GBEC
#rbsfans
#viefans
#gbecsapok

Kalau nak buat bisnes, mesti fikir perkara ni.

1. Macam mana nak balikkan modal tu semula.
2. Berapa lama boleh balik modal.
3. Macam mana cara yang betul nak balik modal.
4. Apa yang perlu kita buat selepas keluarkan modal.
5. Berapa banyak pengorbanan yang terpaksa kita lakukan untuk balik modal dan berjaya.
6. Sejauh mana bisnes yang kita ceburi tu kita boleh pergi.
7. Dengan siapa kita bermula dalam bidang perniagaan
8. Siapa mentor kita
9. Product/servis apa yang kita sediakan
10. Berapa banyak keuntungan kita boleh capai
11. Minat bisnes atau minat duit atau sebab minat lain ? .
.
.
Sekadar perkongsian. ..
.
Sapar
012-866-7955
.
#businessacademy360 #ba360 #gradedbusinesseliteclub #newmodule #newplan #newproduct #newproject #syukurselalu #incomemeletop #janapendapatan #RM60k #businessacademy360 #malaysia #brunei #indonesia #singapore #mauritius#programgandakanwangsimpanan2k17 #bf2m #next #homesweethome #serviceapartment #ioi

Usaha anda sekarang menentukan siapa anda 5 tahun akan datang.
Dengan siapa anda bergaul, apa pengaruh yang ada pada anda, semua itu mempengaruhi ilmu serta kebolehan anda. Tak salah anda lahir susah tapi berusaha bersungguh demi masa depan berbanding seorang yang pemalas dan pengecut walaupun mempunyai kebolehan!

Sesiapa yang ingin mengentahui apa usaha kami selama ini,πŸ‘‡
.
.
AmirulHakimi
014.342.5032
.

#Businessacademy360 #royalbusinessschool #programgandakanwangsimpanan2k17 #coaching #newmodule #training #earnwhileyoulearn #amirha_lifestyle #millionaire #insyaallah #gandakanwang #beranakkanwang #offer

People can't understand you but people can know your lifestyle..
.
.
People are not going to understand your business but people know that you are doing business.
.
.
Sbb Tu dia like je gambar awak and tak Tanya awak buat business apaπŸ˜‚
.
.
#projekincometurbo #businessacademy360 #business #newproject #newplan #newmodule #ba360amethyst #berniagadarirumah #penang #pulaupinang #kedah #perlis #projekusahawanonline1617 #pahang #kuantan #visitpahang2017 #duittepi #bizsantai #nakakaya #aisyasaraa #students #duitincome #uitmshahalamb#uitmdengkil #ccuser #duitkepuk2 #temerloh #kerdau #duittepistudent

Most Popular Instagram Hashtags