[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#nelydiasenrose

51143 posts

TOP POSTS

Salute bro ni sebab terapkan nilai yang bagus mcmni πŸ‘πŸ» nak video lagi ada dalam @dah.viral
β €
β €

PS4 Percuma Hanya @
Giveaway Contest @bonanzagiveaways βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– β €
β €
β‡Š Official Partners
Event Photographer πŸ“Έ @fotokawen
Shopping Murah πŸ› @shopjer
β €
β €
β‡Š Checkidaut
@lawak4x4 πŸ”₯
@wakakaviral πŸ”₯
@cellplanexx πŸ”₯
@lawak.boring πŸ”₯
β €
β €
Sumber β €
β €
β € β €β €
#ohemgis #malaysia #asian #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #9gagtv #ladbible #viral #viralvideos #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #najib #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian l

Cuak siot masa KC tengah sembang pasal dia di pengakhiran video sebenarnya dalam kereta lagi dia dah datang β€˜jenguk’ dari seat belakang. Banyak lagi video di @dah.viral β €
β €

PS4 Percuma Hanya @
Giveaway Contest @bonanzagiveaways βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– β €
β €
β‡Š Official Partners
Event Photographer πŸ“Έ @fotokawen
Shopping Murah πŸ› @shopjer
β €
β €
β‡Š Checkidaut
@lawak4x4 πŸ”₯
@wakakaviral πŸ”₯
@cellplanexx πŸ”₯
@lawak.boring πŸ”₯
β €
β €
Sumber β €
β €
β € β €β €
#ohemgis #malaysia #asian #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #9gagtv #ladbible #viral #viralvideos #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #najib #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

Klip ni mmg level movie ni. Layan siot banyak lagi video dekat @dah.viral
β €
β €

PS4 Percuma Hanya @
Giveaway Contest @bonanzagiveaways βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– β €
β €
β‡Š Official Partners
Event Photographer πŸ“Έ @fotokawen
Shopping Murah πŸ› @shopjer
β €
β €
β‡Š Checkidaut
@lawak4x4 πŸ”₯
@wakakaviral πŸ”₯
@cellplanexx πŸ”₯
@lawak.boring πŸ”₯
β €
β €
Sumber β €
β €
β € β €β €
#ohemgis #malaysia #asian #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #9gagtv #ladbible #viral #viralvideos #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #najib #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

Kalau hamba orang yang bijaksana. Malaysia gambar yang di atas atau di bawah? β €
β € β €
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
β €
Jom follow
@wakakaviral πŸ”₯
@lawak.boring πŸ”₯
@ohemgis πŸ”₯
@cellplanexx πŸ”₯
β €
#lawak4x4 #lawakhambar #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #mudahterhibur #neelofa #aydajebat #nelydiasenrose #noradanish #astrogempak
#uitm #utm #ukm #umt

Sape tak tkjut kalau kena mcmni nak video lagi ada dalam @dah.viral
β €
β €

PS4 Percuma Hanya @
Giveaway Contest @bonanzagiveaways βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– β €
β €
β‡Š Official Partners
Event Photographer πŸ“Έ @fotokawen
Shopping Murah πŸ› @shopjer
β €
β €
β‡Š Checkidaut
@lawak4x4 πŸ”₯
@wakakaviral πŸ”₯
@cellplanexx πŸ”₯
@lawak.boring πŸ”₯
β €
β €
Sumber β €
β €
β € β €β €
#ohemgis #malaysia #asian #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #9gagtv #ladbible #viral #viralvideos #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #najib #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

Alamak hai mane datang haiwan bernama Kaktus ni πŸ˜“ banyak lagi video dalam @kini.viral
β €
β €

PS4 Percuma Hanya @
Giveaway Contest @bonanzagiveaways βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– β €
β €
β‡Š Official Partners
Event Photographer πŸ“Έ @fotokawen
Shopping Murah πŸ› @shopjer
β €
β €
β‡Š Checkidaut
@lawak4x4 πŸ”₯
@wakakaviral πŸ”₯
@cellplanexx πŸ”₯
@lawak.boring πŸ”₯
β €
β €
Sumber β €
β €
β € β €β €
#ohemgis #malaysia #asian #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #9gagtv #ladbible #viral #viralvideos #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #najib #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

Tengok sampai habis. Nanti leh tgk Jet Lee πŸ˜‚ banyak video lagi dalam @dah.viral β €
β €

PS4 Percuma Hanya @
Giveaway Contest @bonanzagiveaways βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– β €
β €
β‡Š Official Partners
Event Photographer πŸ“Έ @fotokawen
Shopping Murah πŸ› @shopjer
β €
β €
β‡Š Checkidaut
@lawak4x4 πŸ”₯
@wakakaviral πŸ”₯
@cellplanexx πŸ”₯
@lawak.boring πŸ”₯
β €
β €
Sumber β €
β €
β € β €β €
#ohemgis #malaysia #asian #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #9gagtv #ladbible #viral #viralvideos #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #najib #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

I am a beautiful person who is the best way to get the best way to get the best way to get the best way to get the best way to get the best way
#HaramJadahNyaKeyboard β €
β € β €
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
β €
Jom follow
@wakakaviral πŸ”₯
@lawak.boring πŸ”₯
@ohemgis πŸ”₯
@cellplanexx πŸ”₯
β €
#lawak4x4 #lawakhambar #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #mudahterhibur #neelofa #aydajebat #nelydiasenrose #noradanish #astrogempak
#uitm #utm #ukm #umt

Admin kalau nak overhaul enjin memang tak mampu. Tapi kalau nak overhaul hati awak lebih dari mampu #pickuplinematmoto β €
β € β €
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
β €
Jom follow
@wakakaviral πŸ”₯
@lawak.boring πŸ”₯
@ohemgis πŸ”₯
@cellplanexx πŸ”₯
β €
#lawak4x4 #lawakhambar #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #mudahterhibur #neelofa #aydajebat #nelydiasenrose #noradanish #astrogempak
#uitm #utm #ukm #umt

MOST RECENT

Taraaaaa..Lily Nak Cakap niii...
Nii lahh DYXY Fantastic October Sales
.
.
Dapatkan 2 set DYXY dalam satu harga
‼️
‼️
‼️
Harga murah berbaloi-baloiii lelehhh
Offer sehingga RM101 ‼️‼️‼️‼️
.
.
.
Nak tahu lebih lanjut jom wasup laju2‼️‼️‼️
ORDER NOW 0148324770
ORDER NOW 0148324770
.
#teamfara
#dyxycosmetics
#dyxybydyana
#lovedyxy
#bazarpaknil
#mencarirezeki
#uqashasenrose2
#nelydiasenrose
#nealofa
#bccreambydyana
#facemistgreentea
#postworldwide
#sabahonlineshop
#bruneionlineshop
#motifviral
#instafamous
#shafiqahaina
#rozitachewan
#schaalyahya
#noradanish
#fattzura
#amyrarosli
#onlineshopping
#dyxybesut
#dyxylover
#emmamaembong
#zizanrazak
#fathialatiff
#bigolive
#nursajat02

Baru harris tau tisaukan bini. Dulu main marah je. Tau menyesal βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– β €
Terima kasih kerana support kami. Semoga murah rezeki. β €
πŸ‘₯TAG RAKAN ANDA
πŸ””Turn ON Notification
β˜ƒοΈUntuk lebih lawak follow: @kelakar_viral
πŸ“²DM for Paid Review
β € β €β €
#kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #entrepreneur #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

Dik dik. Dulu dah jadi satu kes teruk. Jangan la buat hal lagi. Buat tak boleh layan hobi. Tapi kena bertempat βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– β €
Terima kasih kerana support kami. Semoga murah rezeki. β €
πŸ‘₯TAG RAKAN ANDA
πŸ””Turn ON Notification
β˜ƒοΈUntuk lebih lawak follow: @kelakar_viral
πŸ“²DM for Paid Review
β € β €β €
#kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #entrepreneur #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

PaidReviewbyNakLuahSikit
.
Nak masyuk macam justin bibir korang dah tak payah buat video perbodoh diri dah lepas ni. Tak payah acah pelat atau acah adik abang susah nak potong lori.
.
Ni, lubuk dropship dah terbongkar dah ni. Seller yang top kat ig tu pon ada ambik barang kat sini. Sebab apa? Sebab dorang tahu barang kat @projek_startup ni memang boleh buat duit. Harga murah. Barang pulak ikut trend sekarang.
.
Tak payah cakap banyak, korang view dulu ig @projek_startup ni mcm mana. Kalau rasa ngam dengan jiwa, barulah korang DM dorang.

"Teringin isteri minat zakar anda❓"
.
Asyik nak kulum kata isteri.
"Sedap sangat❗
Dah la panjang dan besar. Tahan lama pulak tu.
Suka I"
Itu apa yang isteri-isteri kata lepas suami mereka guna LGB Oil.
.
Apa isteri anda tak kata camtu❓
Minta kulum pun nak tak nak jer.
Ape ni bro❓
Sebab kecik dan cepat pancut la bro.
.
Kini solusinya didepan mata tuan-tuan.
Betul ke❓
Ye, betol.
LGB Oil boleh membantu masalah bantu anda❗
.
Nak besarkan TETEK isteri pun boleh.. Memang jimatlah minyak ni..❗
.
Minyak Lintah Belacak (2in1) membantu:
πŸ† Menguatkan zakar
πŸ† Memanjangkan zakar
πŸ† Menebalkan zakar
πŸ† Bantu tahan lama
πŸ† Panjangkan saiz
πŸ† Lawaskan kencing
πŸ† Luruskan zakar yang bengkok
πŸ‘™ Menegangkan dan membesarkan payudara
.
Dari A cup ke C cup.
Wow❗
.
Apa yang special?
βœ…Kesan seawal 3-4 hari!
βœ… Harga yang berpatutan
βœ… Postage kami tanggung!
βœ… Jaminan sampai. Kalau tak, kami ganti duit tu!
βœ…FREE cara urut
.
LGB Oil adalah pilihan No.1 suami di Malaysia.
Kenapa no.1?
πŸ‡²πŸ‡ΎBuatan Malaysia
πŸ‡²πŸ‡ΎSudah lama di Malaysia
πŸ‡²πŸ‡ΎTidak perlu telan apa-apa pill
πŸ‡²πŸ‡ΎTiada kesan sampingan
πŸ‡²πŸ‡ΎBebas bahan kimia
πŸ‡²πŸ‡ΎTestimoni beribu
.
DM
@minyaklintah_kuat
@minyaklintah_kuat
atau whatsapp
017-2395452
017-2395452
sekarang!
.
#clevergirl #dramasangat #kautakdirku #brontpalare #astroarena #bangkitbersama #farahann #chordanchah #pandelelarinong #risingtogether #negarakusehatisejiwa #samasamakitajuara #sukansea2017 #kl2017 #mydarlinginspektordaniel #misskaptencikguwaiz #pinggantakretaknasitakdingin #uqashasenrose #nelydiasenrose #idriskhan #kitajuara #remyishak #kauyangsatu #izaraaisyah #hafizhamidun #joyrevfa #zizanrazak #bangkitbersama #abanglongfadil2 #bisikpadalangit
.
(24/30)

Hye awak!! Harini kakak nak share semua feedback kita. Kakak nak korang tengok dan hadam. Kalau dorang boleh, kenapa awak takboleh. Betul tak ? Kakak nak bakar semangat korang semua, jom kita sama-sama letopssssss 😍😍
.
.
Antara kelebihan #trimzlotion : .
πŸ‘‰ Sejuk dan menyamankan
πŸ‘‰ Selesa digunakan bila-bila masa dan mana-mana bahagian kecuali muka
πŸ‘‰ Tiada rasa melecur atau kulit merah terbakar
πŸ‘‰ Menghilangkan selulit dan stretch marks
πŸ‘‰ Membakar lemak
πŸ‘‰Melawaskan dan membuang angin
πŸ‘‰ Halal dan boleh dibawa solat
πŸ‘‰ Menghilangkan double chin
πŸ‘‰ Melembab dan menganjalkan kulit
πŸ‘‰ Mudah meresap dan tidak melekit
πŸ‘‰ Bau menthol yang sejuk dan tidak menyakitkan hidung
πŸ‘‰ Menghilangkan sakit senggugut dan lenguh badan...
πŸ‘‰Tanpa telan pil kurus...atau diet yg ketat hanya sapu2 je secara konsisten dah berkesanπŸ‘
.
.
PILIHAN DI TANGAN ANDA. Lotion ini boleh mengecikkan bahagian-bahagian yang diingini. Sapu, alami sendiri rasa SEJUK DAN MENYAMANKAN. Kalau nak comel macam foundernya@zarazya , haaa tunggu apa lagi. Tekan cepat utk pertanyaan/ Order
Pm/Dm πŸ“²010.3695842 πŸ“²010.3695842
βœ”Trust seller
βœ”Ready stock
βœ”Cod Shah AlamπŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
.

#zarazyatrimz #zarazyaloverz #mysweetlavender#produkkurusbadan
#zarazya#testimonitrimzlotion
#losyenkurusmurah#trimzlotion
#losyenkurus#lotionkurussejuk
#followforfollow
#igshopmurah#moodrepublictour
#bazaarpaknil#nelydiasenrose
#promosihebat#onlinesales
#sapu2kurus#lotionkurussejuk
#turunkanberatbadan
#kuruscantik#langsingsihat

Ekor ke penyapu tuh? 😍 β €
β € β €
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
β €
Jom follow
@wakakaviral πŸ”₯
@lawak.boring πŸ”₯
@ohemgis πŸ”₯
@cellplanexx πŸ”₯
β €
#lawak4x4 #lawakhambar #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #mudahterhibur #neelofa #aydajebat #nelydiasenrose #noradanish #astrogempak
#uitm #utm #ukm #umt

Kebesaran Allah. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– β €
Terima kasih kerana support kami. Semoga murah rezeki. β €
πŸ‘₯TAG RAKAN ANDA
πŸ””Turn ON Notification
β˜ƒοΈUntuk lebih lawak follow: @kelakar_viral
πŸ“²DM for Paid Review
β € β €β €
#kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #entrepreneur #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

AWEK TAK PANDANG SEBAB MUKA ABANG BERLUBANG😫
.
.
lelaki muka berlubang tak nampak kpop lah kan uolls ?
.
.
Sebab liang pori lelaki bila terbuka memang nampak agak besar dan parut-parut berlubang akan nampak lebih jelas dan ketara. .
.
Eh, coppp.. bukan lelaki jer taw yang alami masalah sebegini kaum perempuan pun sama πŸ˜™ kalau makeup memang takkan nampak peloles 😭😭 Sebab pondesen tu akan masuk dalam lubang-lubang muka tu.
.
.
Macam mana nak ratakan balik jalan berlubang tu ?
.
.
GOLEK DENGAN DERMAROLLER LAH UOLLS TAPI JANGAN LUPA TITIS VITAMIN C SERUM UNTUK CEPATKAN LAGI REPAIR SKIN CELL πŸ˜‰
.
.
Kalau guna Dermaroller jer boleh tak ?
.
.
Boleh. Tapi.. lambat berkesan πŸ˜† nak effect tebaboom add on vitamin c serum ok sambil bergolek tu.
.
.
Testimoni dari pengguna LELAKI . Perbezaan 10hari selepas guna VCS + DERMAROLLER. Dah nampak kan kulit baru mula nak "tumbuh"
.
.
PROMO OKTOBER 🎈🎈
.
.
πŸ’Ÿ 2 botol VCS ( bernilai RM180)
πŸ’Ÿ FREE DERMAROLLER ( bernilai RM55)
πŸ’Ÿ HARGA ASAL RM235
πŸ’Ÿ HARGA PROMO RM170
πŸ’ŸJIMAT RM65 uolls .
.
JANGAN TUNGGU STOCK DERMAROLLER SOLD OUT ‼️
.
.

Whatsapp 0136709912

AWEK TAK PANDANG SEBAB MUKA ABANG BERLUBANG😫
.
.
lelaki muka berlubang tak nampak kpop lah kan uolls ?
.
.
Sebab liang pori lelaki bila terbuka memang nampak agak besar dan parut-parut berlubang akan nampak lebih jelas dan ketara. .
.
Eh, coppp.. bukan lelaki jer taw yang alami masalah sebegini kaum perempuan pun sama πŸ˜™ kalau makeup memang takkan nampak peloles 😭😭 Sebab pondesen tu akan masuk dalam lubang-lubang muka tu.
.
.
Macam mana nak ratakan balik jalan berlubang tu ?
.
.
GOLEK DENGAN DERMAROLLER LAH UOLLS TAPI JANGAN LUPA TITIS VITAMIN C SERUM UNTUK CEPATKAN LAGI REPAIR SKIN CELL πŸ˜‰
.
.
Kalau guna Dermaroller jer boleh tak ?
.
.
Boleh. Tapi.. lambat berkesan πŸ˜† nak effect tebaboom add on vitamin c serum ok sambil bergolek tu.
.
.
Testimoni dari pengguna LELAKI . Perbezaan 10hari selepas guna VCS + DERMAROLLER. Dah nampak kan kulit baru mula nak "tumbuh"
.
.
PROMO OKTOBER 🎈🎈
.
.
πŸ’Ÿ 2 botol VCS ( bernilai RM180)
πŸ’Ÿ FREE DERMAROLLER ( bernilai RM55)
πŸ’Ÿ HARGA ASAL RM235
πŸ’Ÿ HARGA PROMO RM170
πŸ’ŸJIMAT RM65 uolls .
.
JANGAN TUNGGU STOCK DERMAROLLER SOLD OUT ‼️
.
.

Whatsapp 0136709912

Harris dah menyesal kan
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– β €
Terima kasih kerana support kami. Semoga murah rezeki. β €
πŸ‘₯TAG RAKAN ANDA
πŸ””Turn ON Notification
β˜ƒοΈUntuk lebih lawak follow: @kelakar_viral
πŸ“²DM for Paid Review
β € β €β €
#kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #entrepreneur #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

Most Popular Instagram Hashtags