#nelydiasenrose

45795 posts

TOP POSTS

Selamat melayan


➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Nak iPhone FREE?
Join contest @bonanzagiveaways ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀

⇊ Official Partners
Event Photographer 📸 @fotokawen


⇊ Checkidaut
@lawak4x4
@kini.viral
@sempoichannel
@lawak.boring ⠀ ⠀ ⠀
Sumber ⠀

⠀ ⠀⠀
#ohemgis #malaysia #ohmalaysiaku #malayvines #malaysiaviners #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #lawakboring #lawak4x4 #terbaik #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose

Memang rasa sunyi je kan bila mak tak ada walaupun ramai orang kat dalam rumah tu. Siapa rasa macam ni juga? #nakluahsikit
-
⬇⬇Tag Rakan Korang⬇⬇
.
.
.
.
.
Jom support @nakluahsikit sampai 50k, akan ada giveaway menanti korang! 🎉
.
.
.
Jom visit & support IG @ijatstore.co guys! Hoodie Plain dia memang padu & murah. Harga student je dia jual 🎉🎉

Detik-detik cemas saat parachute tidak berfungsi


➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Nak iPhone FREE?
Join contest @bonanzagiveaways ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀

⇊ Official Partners
Event Photographer 📸 @fotokawen


⇊ Checkidaut
@lawak4x4
@kini.viral
@sempoichannel
@lawak.boring ⠀ ⠀ ⠀
Sumber ⠀

⠀ ⠀⠀
#ohemgis #malaysia #ohmalaysiaku #malayvines #malaysiaviners #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #lawakboring #lawak4x4 #terbaik #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose

Agak2 ikan ape la tu yang ditakutkan sangat 🤣


➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Nak iPhone FREE?
Join contest @bonanzagiveaways ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀

⇊ Official Partners
Event Photographer 📸 @fotokawen


⇊ Checkidaut
@lawak4x4
@kini.viral
@sempoichannel
@lawak.boring ⠀ ⠀ ⠀
Sumber ⠀

⠀ ⠀⠀
#ohemgis #malaysia #ohmalaysiaku #malayvines #malaysiaviners #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #lawakboring #lawak4x4 #terbaik #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose

Hati yang hitam ialah hati yang menjadi gelap kerana bergelumang dengan dosa. Apabila hati menjadi hitam dan gelap, ia akan menjadi keras. Apabila hati keras, kemanisan dan kelazatan dalam beribadat tidak lagi dapat dirasakan #nakluahsikit
-
⬇⬇Tag Rakan Korang⬇⬇
.
.
.
.
.
Jom support @nakluahsikit sampai 50k, akan ada giveaway menanti korang! 🎉

Jangah marah kucing yang comel ini 😆


➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Nak iPhone FREE?
Join contest @bonanzagiveaways ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀

⇊ Suggestions For You
@lawak4x4 🔥
@kini.viral 🔥
@sempoichannel 🔥
@lawak.boring 🔥

Sumber ⠀

⠀ ⠀⠀
#ohemgis #malaysia #ohmalaysiaku #malayvines #malaysiaviners #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #lawakboring #lawak4x4 #terbaik #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose

MOST RECENT

Akak!!! Akak!!! Camne nak guna VCS ni?? Ala...senang jer. 👍👍👍👍
. 💞 Cara-caranya:
1. Cuci muka dengan bersih
2. Titiskan 1- 2 titis VCS kat jari..pastikan jari bersih tau.
3. Sapu secara rata di kawasan yang bermasalah
4. Sapu Vitamin C moisturizing cream SPF30
5. Pakai makeup seperti biasa
.
Nah...siap! Senang jer nak cantik uolls. Janji kena rajin yer... Nak tau lebih details boleh PM akak atau whatsapp 0136709912

Akak!!! Akak!!! Camne nak guna VCS ni??
.
Ala...senang jer. 👍👍👍👍
.
💞 Cara-caranya:
1. Cuci muka dengan bersih
2. Titiskan 1- 2 titis VCS kat jari..pastikan jari bersih tau.
3. Sapu secara rata di kawasan yang bermasalah
4. Sapu Vitamin C moisturizing cream SPF30
5. Pakai makeup seperti biasa
.
Nah...siap! Senang jer nak cantik uolls. Janji kena rajin yer...
.
Nak tau lebih details boleh PM akak atau whatsapp 0136709912

Wasiat adalah pengakuan seseorang yang dibuat pada masa hayatnya ke atas hartanya atau manfaat untuk digunakan bagi tujuan kebajikan atau apa-apa tujuan yang dibenarkan oleh Undang-undang Islam, selepas kematiannya. Aset orang Islam yang meninggal dunia tanpa membuat Wasiat akan diagihkan kepada waris-waris mengikut Faraid iaitu Undang-undang Pewarisan Islam.
Waris telah ditetapkan dalam Islam. Suami,isteri, Ibubapa dan anak-anak yang sah (dengan syarat mereka beragama Islam) tidak terhalang sama sekali daripada mewarisi harta simati. Cucu contohnya, tidak dianggap sebagai waris yang layak mewarisi secara automatik dia hanya akan mewarisi harta simati dalam keadaan tertentu. Golongan yang tidak dianggap sebagai waris yang layak mewarisi menurut Islam adalah anak angkat, anak luar nikah, ibu bapa angkat, dan lain-lain lagi.
Islam membenarkan orang Islam menulis Wasiat ke atas satu pertiga daripada hartanya kepada orang yang disayangi samada mereka Islam atau tidak atau untuk kebajikan asalkan ia menurut Syariah.
DAPATKAN KHIDMAT NASIHAT PERCUMA WASIAT DAN HIBAH WHATAPPS/CALL +6012-5678-801
#ohemgis #malaysia #ohmalaysiaku #malayvines #malaysiaviners #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysians #dubsmashmalaysiansterbaik #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #lawakboring #lawak4x4 #terbaik #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose

CROWN DOT SLINGBAG
.
💎RM40
FREE POSTAGE SM
.
Colour:Light purple,Pink,Blue
.
Size:22x14.5x6.5cm
.
www.wasap.my/60132501300 #slingbagmalaysia #slingbagmurah #slingbagkorea #slingbag #shyralove #neelofa #milakunis #nadzainal #nabilahuda #noradanish #nelydiasenrose #aaisyahdhiarana #rozitachewan1 #ayuraudhah

Ehhhh 😨😨😨😨
Makan PINKLADY dah kurus?? 😱😱😱
Baru 4 hari je 😝😝😝😝😝
Habis londeh seluar jeans 😜😜😜😜 Baca ni 👇👇👇👇
Pengakuan pengguna PINKLADY sendiri tau ❤❤❤
Awal2 makan je rasa SLIM ✔✔
Awal2 je dah MONTOK ✔✔
Ni regular customer tau 👏👏👏 Ish, tak boleh tahan la PINKLADY ni 😤😤
Tak makan sehari rasa TAK LENGKAP ❌

Awak2 taknak cuba PINKLADY?? 😏😏
Rugilah sayang 👎👎👎
Tengah offer ni 😍😍😍
jom wasap sy 0173807523

#rezeki #kurus #nakkurus #naktegang #payudaraanjal #awetmuda #noradanish #bergetah #kulitputih #cantiksangat #uqashasenrose #nelydiasenrose #dramasangat #slotakasiatv3 #999tv3 #buletinutama #wanitahariini #viralmalaysia #berkesan #rugitakbeli #laris #terlajaklaris #pinkladybest #jimatduit #jimatbajet #cantikcaramudah #merecikhawau

I saw this on the explore page 👀 was shocked to see the heroin is Kak Nely!! Hero is Farid Kamil 👀👀 Ahhh they would be a great couple! Not sure if they confirmed the characters but I'm pretty excited! ♥️ @nelydiasenrose #nelydiasenrose

“MORNING sayang…" “Eiii apa tuan ni! Sayang2 pulak. Tuan jangan…” Ain tayang muncung itik. Pura-pura tak suka.Padahal dlm hati dh terkinja-kinja.Ahaiii…Tuan Azad panggil SAYANG.Kau hado?

Mncerun pandangn Tuan Azad tepat ke mata Ain.Bibirnya melukis senyum. “Knapa tuan pandang sy mcm tu?”
“Rindu…” “Hah?!!!” Bulat mata Ain mmandang Tuan Azad.Tuan Azad ni biar betul.Rindu? Rindu dekat aku? Ain tunduk,smbunyi wajah.Mcm biasa, muka dah panas.Malu-malu tapi mahu!
Bunga-bunga cinta mulai memekar dlm taman bunga di hati Ain. “Yup. Rindu dkt air liur basi awak. Eiii... yerkkk.” Kahkahkah!!! Gegak gempita Audi hitam itu jadinya dgn gelak tawa Tuan Azad. “Eiii! Meluatlah dgn Tuan Azad ni! Tak payahlh ungkit-ungkit!” Ain menjeling tajam.Layu terus bunga-bunga cinta Ain tadi. Huh!
Mak! Tengoklh Tuan Azad ni! Huk!

#TUANILOVEYOU
Pre order whatsapp: 0174108572
_
#TuanAzad #NorAin #SuciHidayat #novelbaru #limitededition #adiputra #nelydiasenrose #hantunovel #sukansea2017 #tv3 #dramasangat #kakinovel #kakidrama #salemerdeka #merdekasale #sabah #sarawak #jualnovel #kualalumpur

🏆TOP 5 RECOMMENDED MAKEUP REMOVER TISSUE WIPES 🏆

5 jenama makeup remover tissue wipes ini saya rekomen untuk dipakai. .

Sangat sesuai untuk kulit sensitif, tidak mengandungi alkohol, tidak menyebabkan iritasi pada kulit, tidak menyebabkan kulit terasa kering setiap kali wipe dan kurang menyebabkan risiko kulit naik jerawat. Bermakna, ia menanggalkan bedak atau mekap dengan bersih tanpa mengggangu pH kulit. .

Berapa banyak tisu wipe kena pakai untuk tanggalkan mekap itu bergantung kepada berapa tebal anda pakai mekap atau bedak yea.
Mungkin 1 helai atau 2 helai. .

Depends.
Asalkan yakin bersih untuk berwuduk. .

Credit : Puan Ony Nurhusni
Co-Founder Annona (Ahli farmasi bertauliah)
.
#LIKE & #SHARE ❤️
.
#VCSAnnona
#RawatKulitDenganBetulDanSelamat

Untunglah makan banyak mana pun tetap tak gemuk! Aku ni baru makan sikit dah naik berat badan arghh jelesnyaa #nakluahsikit
-
⬇⬇Tag Rakan Korang⬇⬇
.
.
.
.
.
Jom support @nakluahsikit sampai 50k, akan ada giveaway menanti korang! 🎉
.
.
.
Jom visit & support IG @ijatstore.co guys! Hoodie Plain dia memang padu & murah. Harga student je dia jual 🎉🎉

📢Customer feedback📢

Apa kata pengguna👇👇
. 📌sebelum ada vcs, kulit pulih juga tapi parut tak hilang, jerawat masih kluar
📌kulit muka mak dia pun dah tak kering
.
Alhamdulillah selepas pakai vcs annona segala masalah dia dapat diselesaikan nampak cantik sangat kulit muka dia .
Ada yg bermasalah seperti pengguna ni tak?? Nak try vcs annona? Jom whatsapp 0136709912..sis akan guide uolls sehingga masalah uolls dapat diselesaikan

📢Customer feedback📢

Apa kata pengguna👇👇
. 📌sebelum ada vcs, kulit pulih juga tapi parut tak hilang, jerawat masih kluar
📌kulit muka mak dia pun dah tak kering
.
.
Alhamdulillah selepas pakai vcs annona segala masalah dia dapat diselesaikan nampak cantik sangat kulit muka dia .
Ada yg bermasalah seperti pengguna ni tak?? Nak try vcs annona? Jom whatsapp 0136709912..sis akan guide uolls sehingga masalah uolls dapat diselesaikan

DRIP ATAU SUPPLEMENT
.
.
Whitening injection kadar penyerapan sangat tinggi, dia serap masuk dalam darah 95% berbnding supplement 5% (rugi kan ambil supplement)
.
Sebab tu Whitening drip ni buat every week. Dah putih boleh stop & maintain sebulan sekali, nak product yg sangat berkualiti original, Whatsapp iolss SEGERA okay. .
.
.
.
.
😵 Stok makin nipis. .
.
👉 Bagitau ur skin problem. Kite consult sampai uolss cantik meletop. Ade bajet lebih kite suggest kat uolss yang paling power. .Tak cukup umur kite suggest supplement yg bersesuaian. 😘
.
👋 NO MORE HEAVY MAKEUP
.
.
.
.
uolss jangan risau sebab whitening injection ni
.
✔️Merawat masalah kulit
✔️ Memutihkan kulit seluruh badan
✔️Kesan ketara selepas penggunaan satu kotak saja
✔️Bimbingan percuma
✔️List klinik disediakan
✔️Banyak testimoni berjaya
Whatsapp +6 0135220582
✔ Sila klik Link WhatsApp di bio ye .
.
.
. #snowwhiteinjection #complexion6 #cindella1200mg #cindella600mg #cindellabione #cindellaluthione #dermaroller #transcapsule #transamin #treninjection #glutax600gs #glutaxgold #glutax100gs #glutaxdna #purevitamincserum #pilhormon #izreenazminda #emmamaembong #noradanish #daleryusoff #nelydiasenrose #fattahamin
#cindella #msu #utp #uitm #unikl #sephora #muamalaysia #treninjection500mg #treninjection

Siapa rasa benci gak dengan lelaki macam ni? #nakluahsikit
-
⬇⬇Tag Rakan Korang⬇⬇
.
.
.
.
.
Jom support @nakluahsikit sampai 50k, akan ada giveaway menanti korang! 🎉
.
.
.
Jom visit & support IG @ijatstore.co guys! Hoodie Plain dia memang padu & murah. Harga student je dia jual 🎉🎉

Korang pun confirm penah buat camni en? Jangan TIPU! DOSA! HAHAHHA. Takleh blah do @malaysiancreation


➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Nak iPhone FREE?
Join contest @bonanzagiveaways ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀

⇊ Official Partners
Event Photographer 📸 @fotokawen


⇊ Checkidaut
@lawak4x4
@kini.viral
@sempoichannel
@lawak.boring ⠀ ⠀ ⠀
Sumber ⠀

⠀ ⠀⠀
#ohemgis #malaysia #ohmalaysiaku #malayvines #malaysiaviners #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #lawakboring #lawak4x4 #terbaik #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose

"Ahhh..!! Sedapnya abang..❗"
.
Enjuttt lagi abang!❗
Lagi.. Aahhhh❗
Sedapnyaaaaa...❗
.
Nak bagi isteri round camtu❓
Sudah berniat untuk gembirakan isteri tapi senjata anda masih mengecewakan❓
.
Pancut awal❓
Zakar kecik❓
Zakar pendek❓
Kencing tak lawas❓
Sampai bila❓
.
Inilah masanya tuan-tuan.
Nak besarkan saiz❓
Ingin panjangkan saiz❓
Ingin tahan lebih lama❓
Masih tercari produk untuk membantu tapi tidak jumpa-jumpa❓
Bagi kami bantu❗
.
Ada apa dengan minyak LGB ?
🇲🇾Dah lama dekat Malaysia
🇲🇾Testimoni yang banyak
🇲🇾Customer kami dah beribu
.
Minyak ni bagus untuk pe?
✅Membesarkan boboi
✅Menebalkan boboi
✅Bantu boboi tahan lama
✅Bantu lawaskan kencing
✅Besarkan buah dada
.
Apa yang kami offer?
💕Harga lagi murah dari market
💕Free postage satu Malaysia
💕Free cara urut
.
Jadi, tunggu apa lagi?
DM
@minyaklintah_kuat
@minyaklintah_kuat
atau whatsapp kami sekarang 017-2395452
017-2385452
.
#clevergirl #taukejamu #dramasangat #kautakdirku #laudyacynthiabella #engkuemran #badgenius #thebattleshipisland #hafizhamidun #mydarlinginspektordaniel #misskaptencikguwaiz #pinggantakretaknasitakdingin #enciksuamimatsalihcelup #nelydiasenrose #idriskhan #daleryusuf #raysharizrose #erwindawson #kitajuara #joyrevfa #kauyangsatu #izaraaisyah #hisyamhamid #aaronaziz #iamme #bangkitbersama #abanglongfadil2 #bisikpadalangit
.
#reviewigshopmalaysia
(1/7)

Memang rasa sunyi je kan bila mak tak ada walaupun ramai orang kat dalam rumah tu. Siapa rasa macam ni juga? #nakluahsikit
-
⬇⬇Tag Rakan Korang⬇⬇
.
.
.
.
.
Jom support @nakluahsikit sampai 50k, akan ada giveaway menanti korang! 🎉
.
.
.
Jom visit & support IG @ijatstore.co guys! Hoodie Plain dia memang padu & murah. Harga student je dia jual 🎉🎉

Admin nak bagitahu yang @ijatstore.co baru je restock hoodie dia. Cepat Whatsapp 014-9103776 sebelum stock habis guys ✌

Saiz : S, M, L, XL
Colour : Black, Maroon, Light grey, Dark grey

Harga butik : RM 100 lebih
Harga pasaran : RM 70-80
Harga @ijatstore.co : RM 50
Beli 2x helai : RM 45 (sehelai)

Material/fabric : 100% cotton. Kain tebal jangan risau, lembut dan memang selesa pakai 😘

Ready Stock! 💪
High Quality! Memang tip top! 🔥
.
📱Whatsapp : +6014-9103776 (ijat)

TRUSTED SELLER 🔥
BEST SWEATER EVER! 🎉
FEEL FREE TO SHARE ALL YOUR FRIENDS 😊

.🎉uptees.co🎉 Like our photo & tag your friends
.
-RM25 -size S-XXXL
-100% cotton
.
-unisex
-long sleeve available
-Buy 4 & above get free postage
.
How to order:
-screenshot
-whatsapp 0195320690‎ .
.
Follow us👉@uptees.co
for more cool design
.
.
#Igersmalaysia‎#onlineshop‎ #on9shop #emmamaembong‎#instashop‎ #tshirtmurah #isterituanihsan #tshirtmurah #amyrarosli #uitm #uthm #utm#sayajualmurahmurah #isterituanihsan#hipstertshirt #hipster #raysharizrose #uqashasenrose #nelydiasenrose #fattahamin #neelofa #tf #jdt #tmj‎ #aj #aydajebat

Most Popular Instagram Hashtags