[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#negerisembilan

575022 posts

TOP POSTS

Mesut Özil bakal ke Old Trafford di penghujung kontraknya,SECARA PERCUMA ?!
.
.
--------------------------------------
#Follow Instagram Kami @garisangol.my 🚩✅
Facebook -Garisan Goal

#GarisanGol2017 #LigaKita #2017 #bola #Malaysia #LigaMalaysia #MSL #LigaSuper #pialaMalaysia #pialaPresiden #pialafam #Support #kedah #penang #perlis #perak #selangor #pahang #kelantan #terengganu #johor #melaka #negerisembilan #sarawak #sabah #kl #football #local

No plat moto pun sampai gantung kat gambaq grad. Padiaa hang ni!

Hmm.. rindu pula kat dia #tb🎓

#tbt..drove to Senawang for Tahlil and dinner with my inlaws and friends at Masjid Tuanku Jaafar 💕❤️🕌🍽 #jaafarclan #nadzimuddinclan #almarhum #tuankujaafar #masjidtuankujaafar #negerisembilan #family #inlaws #tahlil #makanbersama #syukur #reflection

Tough ride at Cape Rachado Challenge this morning. Nice scenic route and well done to the organizer @dr.dagoo ! #teamcimb #teamarmedforces #cycling #120km #negerisembilan #sundayride #slowandsteady #notfastandfurious

5 KEPUTUSAN PERLAWANAN UNTUK 5 PASUKAN PILIHAN EPL
-
* Manchester City teruskan rekod menang dengan jaringan besar
.
* Manchester United terus cemerlang
.
* Liverpool berjaya mengelak daripada kecicir mata
.
* Hatrik Morata bantu Chelsea tewaskan Stoke
.
.
Cetak tshirt design anda sendiri tanpa miniman order ☺️ Follow @empayar.abang.long
.
#redempire03 #gomokelategomo #trwfc #kelate #kelantan #kelantanese #gomogi #redemipre03 #demimerahdemimaruah #merahtakkanpadam #malaysia #harimaumalaya #bola #terengganu #pahang #kedah #perak #kualalumpur #jdt #melaka #negerisembilan #bangkitbersama

Semalam bertugas sebagai seorang sukarelawan mengiringi Ikon Ekspresi Negaraku Negeri Sembilan, merangkap Pengarah Filem Malaysia, Datin Paduka Datuk Shuhaimi Baba di Dataran Seri Kemang, Port Dickson~ 😊
#EkspresiNegaraku
#AkuNegaraku
#NegeriSembilan
#Malaysia

MOST RECENT

CopyOri&Preorder
Adidas NMD Series
(colour based on photo)
1:1 copy original bukan gred biasa
Men/Women
Copy Ori / 1:1
Size 36-45
Preorder(10-14 Working Days) 💲Harga :RM155
📮S/Malaysia add Rm Free
📮Sabah Sarawak add Rm5

SPKL
Share & Tag Plz....
More Details -> WhatsApp📱 www.whatsapp.com.my/60183657185

#Perak#Melaka#NegeriSembilan#Selangor#Perlis#Kedah#Terengganu#Kelantan#Pahang#Johor#Sabah#Sarawak#Malaysia#gadget#bangkitbersam#kitasamahero#astro#sinarfm#hotfm#erafm#pencintajam#gilajam#copyori#kasut#kasutsukan#shoe

Kebaikan Ibu Mutiara Perlashine
.
.

1. Serbuk mutiara adalah antioksida yang meningkatkan aktiviti Dismutase Dismutase (SOD), salah satu enzim antioksidan penguat imun badan, dan juga mengurangkan pengoksidaan, salah satu proses yang dipanggil penuaan. PERLASHINE membuatkan kulit menjadi awet muda.
.
.

2. Perlashine Kapsul Mutiara berupaya mencerahkan kulit serta bertindak sebagai “booster” pemutihan dan pemulihan kulit.
.
.

3. Serbuk mutiara mengandungi “protein isyarat” yang membantu untuk mengekalkan warna kulit yang cerah dan menyokong kesihatan tulang anda.
.
.

4. DNA yang mencipta protein isyarat dalam mutiara adalah sama dengan sebahagian daripada DNA tubuh badan kita yang terlibat dalam peraturan kalsium badan.
.
.

5. Tahukah anda, pada usia 25 tahun, tahap kolagen mula menurun pada kadar 1.5% setahun. Pada usia 40 pula, badan anda berhenti menghasilkan kolagen sama sekali! Jadi, dengan adanya PERLASHINE, ia akan melambatkan penurunan kolagen dalam badan so anda boleh kekal awet muda.
.
.

6. Protein isyarat dalam PERLASHINE juga merangsang pertumbuhan semula kolagen & pertumbuhan kulit baru. Disebabkan itu PERLASHINE mampu memudarkan kesan parut sama ada yang lama atau pun baru.
.
.

7. Serbuk mutiara adalah sumber yang terbaik dan paling bio-kalsium.
.
.

8. Serbuk mutiara adalah sumber bio-kalsium yang terbaik mengandungi protein, 17 jenis asid amino, polisakarida & lebih daripada 30 + mineral penting untuk membantu anda mempunyai fungsi badan yang optimum, kecantikan , awet muda, pemutihan kulit, serta merawat cela pada wajah dan badan.
.
.
#MMLShahAlam
#EzzaBeautyEmpire
#EzzaSensei
#perlashineshahalam
#perlashineselangor
#perlashinenegerisembilan
#perlashinekapsulmutiara
#perlashineoriginal
#jerawat
#jeragat
#whiteningbooster
#shahalam
#uitmshahalam
#negerisembilan

"...Because when you stop and look around, this life is pretty amazing 😎" #outdoorbooster_malaysia #hiking #mounttelapakburuk #mountberembun #royalairforce #b24 #crashsite #negerisembilan #malaysia #nature #forest

CopyOri&Preorder
Ultraboost 2.0
(colour based on photo)
1:1 copy original bukan gred biasa
Men/Women
Copy Ori / 1:1
Size 36-45
Preorder(10-14 Working Days) 💲Harga :RM165
📮S/Malaysia add Rm Free
📮Sabah Sarawak add Rm5

SPKL
Share & Tag Plz....
More Details -> WhatsApp📱 www.whatsapp.com.my/60183657185

#Perak#Melaka#NegeriSembilan#Selangor#Perlis#Kedah#Terengganu#Kelantan#Pahang#Johor#Sabah#Sarawak#Malaysia#gadget#bangkitbersam#kitasamahero#astro#sinarfm#hotfm#erafm#pencintajam#gilajam#copyori#kasut#kasutsukan#shoe

hai dearies!da lunch ke blum tu?meh ahkak bagi info pasal #LunaBlouse exclusive edition ni.💕💕 .
Exclusive Edition Ironless Blouse. + DUA WARNA EXCLUSIVE SAHAJA (Pretty Pink & Pretty Blue) + Material Moss Crepe Ironless
+ Takpayah gosok! 😁
+ Strechable! senang tarik nak ambil wuduk (Bukan cuff) + A design (Tiada poket) + Special untuk mak mak gojes! Nursing frenly tauu
HARGA :
1 pasang RM79
2 pasang RM65 per pcs
.
jom order ngan ahkak sekarang 017 595 4895
.
cepat2 sebelum sold out!😂
.
.
#blousetakpayahgosok #blouselabuh#ironlessblouse #blousenursingfriendly #blousewudukfriendly #blousemuslimah #instashop #bazaaronline #bazaarpaknil #instabazaar #perlis #kedah #perak #penang #selangor #kualalumpur #pahang #melaka #negerisembilan #johor #kelantan #terengganu #sabah #sarawak #brunei #indonesia #tiara_shoppinggallery #teambelloscarves

GELARAN TRW ADA NILAI KOMERSIAL TINGGI
-
Respon awal TSAM seolah-olah tidak menentang dengan hasrat Presiden KAFA baru yang mahu menukar gelaran The Red Warriors.
.
Namun TSAM kini 'u-turn' dengan pendirian beliau dan mula mengeluarkan kenyataan yang tidak bersetuju dengan penukaran gelaran The Red Warriors.
.
“Kelantan tidak ada penaja, di luar sana banyak orang tidak faham, tiap awal musim kita ambil risiko tandatangan dahulu pemain lepas itu baharu kita cari duit, sebab itu kalau ada yang tidak langsaikan bayaran iklan mengikut jadual, maka defisit kita akan bertambah dan menimbulkan masalah.
.
“Kita jual pakej komersil pengiklanan dan nama TRW mempunyai nilai komersil mencecah RM14 juta, lebih tinggi daripada orang lain sebab itu siapa yang jadi Presiden terus dapat tempias dan mendapat nama, walhal kalau pemilihan presiden persatuan lain tidak masuk surat khabar pun, kalau jersi pasukan lain orang tidak pakai tapi orang pakai jersi TRW sehingga semasa menggali kubur" - TSAM
.
.
Cetak tshirt design anda sendiri tanpa miniman order ☺️ Follow @empayar.abang.long
.
#redempire03 #gomokelategomo #trwfc #kelate #kelantan #kelantanese #gomogi #redemipre03 #demimerahdemimaruah #merahtakkanpadam #malaysia #harimaumalaya #bola #terengganu #pahang #kedah #perak #kualalumpur #jdt #melaka #negerisembilan #bangkitbersama

==================
SET PENINGGI TIENS
==================
👍Set peninggi yang Terbaik di Malaysia
💪Tambah ketinggian badan walaupun dah dewasa.
💪Tulang anda lebih kuat dan sihat
💪Melurus dan menegakkan struktur tulang
💪Mencegah osteoporosis
🌷Diadun dari bahan semulajadi
💪Merangsang perkembangan tumbesaran
💪Menguatkan daya ingatan 🌟Tingkatkan potensi minda
.
===============================
JANGAN TUNGGU LAGI..CEPAT WHATSAPP KAMI:
📲WASAP:+60108266983
📲WECHAT:Calsiumbody
.
#tipstinggitiens #tiens #sihat #syukurselalu #tinggi #usim #ukm #putrajaya #bangi #sukan #syjual #kelantan #kuantan #sabah #sarawak #negerisembilan #johor #miri #kuching #mersing.

Tart keju montelll datang lagiii

#cheesetart
#rotisedap
#batukikir
#negerisembilan

.
Jom kenal bintang ☺️.
Mintaka, Alnilam & Alnitak dikenali sebagai bintang kiblat.
Rigel pula adalah bintang ketujuh paling terang di ruang langit kita. Saiz Rigel adalah 74 kali lebih besar daripada matahari!!! 😱
Beltegeuse pula adalah 1,200 kali lebih besar daripada matahari!!! 😱😱😱
Rigel, Mintaka, Alnilam, Alnitak, Betelgeuse, Bellatrix & Saiph adalah sebahagian bintang-bintang yang membentuk buruj Orion.
Sirius pula bintang yang paling terang di ruang langit bumi. Saiz Sirius adalah 2 kali ganda lebih besar daripada matahari.
Subhanallah. Subhanallah. Subhanallah.
Canon Eos M, 22mm
f/2.8, 15sec, ISO1600
24 September 2017, 3:40 AM
#stargazing #star #bintang #orion #orionconstellation #rigel #betelgeuse #bellatrix #mintaka #alnilam #alnitak #saiph #sirius #nightphotography #nightsky #longexposure #astrophotography #canon #canonasia #canoneosm #telukkemang #portdickson #negerisembilan #Malaysia

What a pretty Jalur Gemilang Malaysia Flag dress 👗😍 @Regrann from @luna_andris - Bella in her Jalur Gemilang Malaysia Flag Dress!!
Handmade by Me! 😅😅😂😂 #jalurgemilang #bajubenderamalaysia #malaysia #merdekasales #merdeka #skpanchor #seremban #negerisembilan #tamanseriparoi
#jalurgemilang🇲🇾 #jalurgemilangdress #flagdress #fashionshow #modelling #tutudress #tutu #butterfly

Mexico bun in action..!! #rotisedap
#batukikir
#negerisembilan

Time kasih cikgu suzi..sahabat lama

#creampuff
#apampolkadot
#batukikir
#negerisembilan

Most Popular Instagram Hashtags