[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#negaraku

152785 posts

TOP POSTS

See u guys in Port Dickson, Ahad ni. Kita lari sambil Jampi ok.
#HaelHusaini
#Jampi * @peah_rafie @mynegaraku Negaraku - Larian Bendera Negaraku di Dataran Seri Kemang, Port Dickson*

Larian Bendera Negaraku kembali lagi. Kali ini di Dataran Seri Kemang, Port Dickson pada Ahad, 24 September 2017.

T-shirt eksklusif Negaraku akan diagihkan kepada 3,000 peserta yang terawal mendaftar dalam talian, dan ia adalah sangat terhad.
Jom daftar di http://www.negaraku.com/ekspresi/negerisembilan/larian/

#Negaraku #EkspresiNegaraku

Facebook Negaraku : https://www.facebook.com/MyNegarakuMalaysia/posts/1527712887275490
Instagram Negaraku : https://instagram.com/p/BZDEJ5WgKq0/
Twitter Negaraku : https://twitter.com/my_negaraku/status/908552896593010690
Google + Negaraku :https://plus.google.com/u/0/103977579478893080148/posts/HrmMwKKmjPk

I dont think i can ever match their sacrifice and commitment. Everything is possible when you take a chance. We dare to dream, theirs are much bigger! #BetterNation #Negaraku #Goodluck

Perjuangan para atlet kita masih belum berakhir. Ayuh kita zahirkan sokongan buat semua atlet kita di Sukan Para Asean 2017 ini. Mereka adalah wira negara!

#BangkitBersama #DuriDanApi #APGKL2017 #ParaAsean2017 #Negaraku #BetterNation

Pautan Youtube: https://goo.gl/65p4Xw

Jom share & repost โœŠ๐Ÿผ

Petang ini 2.45 petang! ๐Ÿƒ๐Ÿป๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
โ€ข
Jangan ketinggalan untuk memberikan sokongan padu kepada Mohd Ridzuan Mohd Puzi di aksi final 100m T36!
โ€ข
#Negaraku #KamiLuarBiasa #teammas

Ridzuan Puzi kembali beraksi dengan hebat sekali! Dia mengalahkan atlet Indonesia ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ, Agung Laksana dengan catatan masa 26.03s menerusi acara Men's 200m T36 di Para #KL2017.
Dalam acara yang sama, Mohd Rezza turut cemerlang meraih pingat Gangsa ๐Ÿฅ‰. Syabas buat kedua atlet! ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ
#KamiTeamMalaysia #BangkitBersama #SemangatNegaraku
#Negaraku

Lagi 5 mnt nak abis br jumpa link steaming.. Kalo diorg buat 2nd half nanti achik upload lg di FB Liga Bolasepak Malaysia

Kedudukan semasa mnt 43,
Guam U16 0-4 Malaysia U16 * Keputusan berdasarkan update dr live score, mungkin berbeza dgn keputusan sebenar

#LigaBolasepakMalaysia #KebanggaanKu! #Malaysia #NegaraKu #BangkitBersama #SehatiSejiwa #KitaSamaHero #KitaJuara #RisingTogether #LoudNProud!

#Repost @team_mas_official (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Let's join @leong_munyee and Support our Athletes #TeamMAS #ParaAsean2017 #KamuLuarBiasa #Negaraku

MOST RECENT

Bukan main hensem lagi brother @fareeznasri ni menggayakan baju 'Negaraku' ni. Admin boleh lupa yang dia ade order baju, baju da confirm size da confirm tp payment?? Haaa.. Admin lupa nak bgtawu bank acc and minta alamat untk postage.. pape pun brother ni stylo. Hensem bergaya.. hahahahaha.. terima kasih order ye bro!! #dinoexclusive
#negaraku
#merdeka
#hariMalaysia

"Di amerika selatan, DUKUNG ANAK merupakan PENAWAR yang digunakan paling meluas untuk merawat masalah batu karang, baik batu BUAH PINGGANG mahupun BATU HEMPEDU, sehingga ia digelar oleh masyarakat tempatan sebagai PENGHANCUR BATU..."
.
.
DAUN DUKUNG ANAK antara bahan UTAMA di dalam minuman botani GLAMOHEALTH.
INSYAALLAH..
Jika anda mengalami masalah BATU KARANG,BATU HEMPEDU segeralah hubungi kami.
.
Cuba dulu sebotol pasti anda puas hati hasilnya malah anda akan terus mengamalkan GLAMOHEALTH.
.
Harga sebenar kami RM200 sebotol tapi kini pihak HQ mengurangkan kepada RM120 / semenanjung dan RM130 / sabahsarawak.
Free Postage!
.
Tunggu!
Ada harga JIMAT.
Hubungi kami segera
Terhad 30 orang sehari. Jika kuota penuh harga kembali seperti biasa.
.
>>>0149449015<<<
>>>0149449015<<< www.wasap.my/60149449015

#glamohealth #negaraku #malaysia #awalmuharam #batu #batukarang #batuhempedu #sakitbatukarang #cuticutimalaysia #sakitbadan #buahpinggang #melaka #seremban #selangor #kajang #bangi #kualalumpur #wilayahpersekutuan #kedah #perlis #kelantan #jomsihat

I love my country.#Malaysia#Negaraku.

Testimoni royal bamboo yang cun habis
.
Labuh boleh dilaras ikut keselesaan
Lagi2 kalau nak pakai untuk baju unit beruniform.
Mcm2 color yang sesuai utk cikgu cikgi tau

www.wasap.my/60194902240

#guru #negaraku #HeejabScarf #shawllabuh #shawl #tudungekspress #kedah #kelantan #selangor #pahang #butterworth #negeri9 #seremban #muslimahsejati #wanitasolehah #krsm #putriislam #melaka #bisnesonline

Pengkhianatan G 30 S PKI yo mari ditonton cuplikannya. Sebelum kita menyesal PKI bangkit lagi dinegara kita tanpa kita mengetahui begitu bejat nya para PKI dalam menyiksa jendral, ulama dan umat muslim yang tidak bersalah..... #ganyangpki #pki #communism #islam #muslim #ulama #habib #moslemlife #moslem #komunis #komunisme #nkrihargamati #cinta #nkri #negaraku #tercinta #pancasila #jendral #pahlawan #bangsa #indonesia #indonesiaku #g30spki

"INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"-
ZACK 38 TAHUN,JOHOR
=======================================
Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜ž ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan sรฅja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama..
Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh
Memang tak percaya...!
aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Tinggi aq dah 174cm sekarang ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
===========================================
Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. WASSAP : +6010-225 8271
WECHAT : HERBAL_TERBAIK
.
JOM TAMBAH KETINGGIAN BERSAMA
โ˜†KALSIUM PENINGGI BADAN TIENSโ˜†
kombinasi 2 gandingan mantap XINC PLAS (serbuk albumin dan madu) dan HI CAL ( kalsium terbaik dunia)..berkesan seawal 10 hari .sesuai untuk lelaki dan perempuan.100berkesan dan halal...SERIUS JADI.. *kata orang tak baik tunggu lama-lama*
so apa tunggu lagi!! order cepat.....
hanya komen "PM" atau
.
Sila tinggalkan no whatsapp
Atau anda boleh terus
๐Ÿ“ž WASSAP : +6014-980 9520
๐Ÿ“ฒ WECHAT : STORE_SIHAT_MY .
POSTAGE FREE DAN DISKAUN TERBAIK
MENANTI ANDA!

#malaysiasoccer #selamanyaharimaumalaya #harimaumalaya #ultrasmalaya #msl2017 #tanahtumpahnyadarahku #malaysia #malaysiaboleh #demimalaysia #negaraku #igreview #paidreview #futsalmalaysia #nfdp #teammalaysia #sayajual #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysi

Come to Abah @khairykj!๐Ÿค—
โ€ข
Pemain bola sepak ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ meraikan kemenangan tewaskan ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ 4-0 dalam penentuan gangsa bola sepak CP.
โ€ข
Tahniah!๐Ÿฅ‰โšฝ
โ€ข
#Negaraku #KamiLuarBiasa #teammsia

Yeeayyy. Thank to @tinggistoreofficial .
Sangat sangat berpuas hati. Dalam 7hari dah tambah 5cm. Bagi korang semua yang takut nak beli. Better beli dekat @tinggistoreofficial 100trusted๐Ÿ‘Œ๐Ÿป. Kualiti terbaik and harga pun mampu milik. Lagi lagi @herbaltinggiofficial tengah buat promo dari 1/8-25/8 ni. Boleh jimat RM** tau. Recommended seller. Trust me ๐Ÿ™‚

#malaysiaigshop #bawalmurah #kasutmurahmalaysia #igshopmalaysia #iphonemurahmalaysia #projekkurus #selamatpagi #dronemalaysia #malaysiasoccer #selamanyaharimaumalaya #harimaumalaya #ultrasmalaya #tanahtumpahnyadarahku #malaysia #malaysiaboleh #demimalaysia #negaraku #igreview #paidreview #futsalmalaysia #nfdp #teammalaysia #sayajual #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #paidreviewmalaysia

Bersosial di malam hari bersama tersayang di #dataranmerdeka

#anakmalaysia
#negaraku

Morning tuan/pun
Sorry if sume barang lambat sampai, sebab ade problem sikit, but skg problem dah admin settle ๐Ÿ˜˜ .
Klau ade barang cust yg belum sampai sila pm ye ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฑWhatsap. : +601116640980
๐Ÿ“ฑWechat ID :tienscalciumherbal
.
.
#malaysiasoccer #selamanyaharimaumalaya #harimaumalaya #ultrasmalaya #msl2017 #tanahtumpahnyadarahku #malaysia #malaysiaboleh #demimalaysia #negaraku #igreview #paidreview #futsalmalaysia #nfdp #teammalaysia #sayajual #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia

Malaysia belasah Guam 14-1 manakala Japan belasah Singapore 11-0. Perlawanan terakhir peringkat kumpulan antara Malaysia dan Japan pastinya menjanjikan pertemuan yang sengit. Ini peluang kita untuk menguji skuad muda Japan, salah satu kuasa besar bolasepak di Asia mahupun dunia.
.
#malaysiasoccer #selamanyaharimaumalaya #harimaumalaya #ultrasmalaya #msl2017 #tanahtumpahnyadarahku #malaysia #malaysiaboleh #demimalaysia #negaraku #igreview #paidreview #futsalmalaysia #nfdp #teammalaysia #sayajual #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags