#neffosmalaysia

MOST RECENT

NEFFOS C5S β€ΌοΈβ€ΌοΈπŸ’“β€οΈ
#2yearswarranty #neffosmalaysia #neffosmobile #neffosc5s
πŸ’•
πŸ’•
πŸ’•
Visit us at πŸ“ #CloverMobile :
β‘  Matahari Mall, Taman Dato Harun
https://goo.gl/maps/KqxuhffXwQU2
β‘‘ Matahari Mall Shah Alam Seksyen 27
https://goo.gl/maps/2dgnqNY2xmS2

Follow us at #Instagram : clover_mobile

#CloverMobile #tamandatoharun #alwaysprovidegoodservices
#huawei #honor #vivo #samsung #redmi #xiaomi #oppo #nokia #lenovo #asus

#fonoriginalset #reload #paybill #topupinternational #maybankezypay #zeroezy #zerothehero #maybank #installmentpay

NEFFOS X9 πŸ’ž ‼️❀️
#neffosmalaysia #neffosx9 #fullview #fullscreen
πŸ’–
πŸ’–
πŸ’–
Visit us at πŸ“ #CloverMobile :
β‘  Matahari Mall, Taman Dato Harun
https://goo.gl/maps/KqxuhffXwQU2
β‘‘ Matahari Mall Shah Alam Seksyen 27
https://goo.gl/maps/2dgnqNY2xmS2

Follow us at #Instagram : clover_mobile

#CloverMobile #tamandatoharun #alwaysprovidegoodservices
#huawei #honor #vivo #samsung #redmi #xiaomi #oppo #nokia #lenovo #asus

#fonoriginalset #reload #paybill #topupinternational #maybankezypay #zeroezy #zerothehero #maybank #installmentpay

NEFFOS X1LITE β€ΌοΈπŸ’—πŸŽ‰
#neffosmalaysia #neffosx1lite #2018 #2yearswarranty #Finggerprint
❀️
❀️
❀️
Visit us at πŸ“ #CloverMobile :
β‘  Matahari Mall, Taman Dato Harun
https://goo.gl/maps/KqxuhffXwQU2
β‘‘ Matahari Mall Shah Alam Seksyen 27
https://goo.gl/maps/2dgnqNY2xmS2

Follow us at #Instagram : clover_mobile

#CloverMobile #tamandatoharun #alwaysprovidegoodservices
#huawei #honor #vivo #samsung #redmi #xiaomi #oppo #nokia #lenovo #asus

#fonoriginalset #reload #paybill #topupinternational #maybankezypay #zeroezy #zerothehero #maybank #installmentpay

😘😘😘😘
#Repost @izzahvalera
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Thanks Neffos, Shopee. KAW KAW sangat, baru order dah sampai! CEPATNYAAAAA😁 Serious guys, hari ni da last day tau, jangan tunggu lama lamaaa, follow @neffos.malaysia NOW!! dannn terus click link di bio! Happy sangat i dengan PHONE BARU Neffos X9 ni, mmg puas hati tau. 😍😍😍 Free gifts pun banyak, pastu murah sebab diskaun KAW KAW ni! korang tunggu apa lagi, follow @neffos.malaysia dan dapat kan Neffos untuk baby korang. Thank you baby kiterrrrrπŸ˜‰πŸ˜‚πŸ˜œπŸ˜˜ #neffosmalaysia #neffosshopee #neffosshopeesupersale

Baru order, terus sampai Neffos X9!!!! 😘😘😘😘 Baru je order hari tu kt Shopee, free shipping siap. Free gifts lagiπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… Korang bila lagi nak order? Gerenti puas hati. Promosi Neffos KAW KAW
kt Shopee dah nak habis da ni, rugi kalau tak dapatkan Neffos X9 ni kt official Neffos Shopee store cepat. Senang je, follow @neffos.malaysia pastu terus click link kt bio.
Senang, cepat dan murah!
Siap bagi voucher code lagi tau ☺ :
NEFFO40 - minimum spend rm500
NEFFO80 - minimum spend rm1000

Credit: @saraaliaa_
#neffos #neffosmy #neffosmalaysia #neffosshopeesupersale #neffosshopee #shopeesupersale #shopee

Kan dah cakap, memang betul-betul KAW KAW!!!😁😁😁😁
#Repost @saraaliaa_
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Yeayy smartphone Neffos X9 dah sampai !!😍 Baru je order hari tu dekat Shopee, tak sampai seminggu dah sampai !! And terdapat pelbagai free gifts yang MENARIK pulak tu!πŸŽπŸŽ‰
Promosi Neffos KAW KAW dekat Shopee dah nak habis dah ni, jadi tunggu apa lagi?? Dapatkan Neffos X9 ini di official Neffos Shopee Store cepat !!
Senang je, follow @neffos.malaysia then click link di bio !
Senang, cepat, berkualiti dan murah! πŸ’―

Dapatkan code discount voucher anda seperti di bawah:

NEFFO40 - minimum spend rm500
NEFFO80 - minimum spend rm1000

#neffos #neffosmy #neffosmalaysia #neffosshopeesupersale #neffosshopee #shopeesupersale #ShopeeSharkMy

Spagehti Bolognese goreng + cili API. 😘

Happy holiday guys.

#foodphotography
#neffos
#neffosmalaysia

Ayam goreng kunyit, Tempe goreng ,
#foodphotography
#neffos
#neffosmalaysia

Yeayy smartphone Neffos X9 dah sampai !!😍 Baru je order hari tu dekat Shopee, tak sampai seminggu dah sampai !! And terdapat pelbagai free gifts yang MENARIK pulak tu!πŸŽπŸŽ‰
Promosi Neffos KAW KAW dekat Shopee dah nak habis dah ni, jadi tunggu apa lagi?? Dapatkan Neffos X9 ini di official Neffos Shopee Store cepat !!
Senang je, follow @neffos.malaysia then click link di bio !
Senang, cepat, berkualiti dan murah! πŸ’―

Dapatkan code discount voucher anda seperti di bawah:

NEFFO40 - minimum spend rm500
NEFFO80 - minimum spend rm1000

#neffos #neffosmy #neffosmalaysia #neffosshopeesupersale #neffosshopee #shopeesupersale #ShopeeSharkMy

😘😘😘😘 #Repost @sheenayusrina
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
To bangkok we go ❀️ #neffos #neffosmy #neffosmalaysia #neffosshopeesupersale #neffosshopee #shopeesupersale #shopee

Wow, Neffos sampai ke Bangkok!! Thanks @sheenayusrina !!😘😘 #Repost @sheenayusrina
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Nak discount ke nak free gift ? Dengan neffos dua dua dapat 😍 dah la bagi discount kaw kaw, kalau tak beli memang rugi lahhh !
Korg boleh follow instagram @neffos.malaysia & click link di bio utk terus beli. Semua handphone bawah rm1000 je tauu

Korang pun boleh guna voucher code dibawah ni ☺️ :
NEFFO40 - minimum spend rm500
NEFFO80 - minimum spend rm1000

#neffos #neffosmy #neffosmalaysia #neffosshopeesupersale #neffosshopee #shopeesupersale #shopee

Nak pergi mana tu @sheenayusrina?? πŸ˜„πŸ˜„ #Repost @sheenayusrina
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Nak discount ke nak free gift ? Dengan neffos dua dua dapat 😍 dah la bagi discount kaw kaw, kalau tak beli memang rugi lahhh !
Korg boleh follow instagram @neffos.malaysia & click link di bio utk terus beli. Semua handphone bawah rm1000 je tauu

Korang pun boleh guna voucher code dibawah ni :
NEFFO40 - minimum spend rm500
NEFFO80 - minimum spend rm1000

#neffos #neffosmy #neffosmalaysia #neffosshopeesupersale #neffosshopee #shopeesupersale #shopee

Nak discount ke nak free gift ? Dengan neffos dua dua dapat 😍 dah la bagi discount kaw kaw, kalau tak beli memang rugi lahhh !
Korg boleh follow instagram @neffos.malaysia & click link di bio utk terus beli. Semua handphone bawah rm1000 je tauu

Korang pun boleh guna voucher code dibawah ni ☺️ :
NEFFO40 - minimum spend rm500
NEFFO80 - minimum spend rm1000

#neffos #neffosmy #neffosmalaysia #neffosshopeesupersale #neffosshopee #shopeesupersale #shopee #bangkok

Untung @izzahvalera ada baby, boleh belikan phone Neffos baru kt Shopee. 🀣🀣 #Repost @izzahvalera
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Guys, sedihnyaaa phone I rosak 😭😭 Tapi tapi tapi nasib baik baby kiterrrrr dah cakap nak belikan phone BARU. Siap recommend lagi NEFFOS. Bunyi macam gempak jeaaa!😱 Baru I tau Neffos ada buat promotion KAW KAW di Shopee sekarang! I just follow @neffos.malaysia, dan terus click link di bio!

Rambang mata okayy Bila tengok lebih dari 10 pilihan smartphone yang harga tak sampai RM1,000, (SERIOUSLYYY MURAHNYAAA) pastu warranty 2 tahun dan free shipping pulak tu! 😍😍😍 JIMAT DUIT BABY KITERRRRRπŸ˜‚
Opsss tak lupa free gifts pun banyak, plus dengar cerita ada diskaun KAW KAW ni!
Promosi tamat 9 September 2018 jadi korang tunggu apa lagi🀀🀀🀀 Jom follow @neffos.malaysia dan dapat kan Neffos untuk BABY korang. Dah happy balik 😁😁😁 Pastuuuu makin SAYANG pulak tuuu.
HAA TEPOKKKK! πŸ€‘

#neffosmalaysia #neffosshopee #neffosshopeesupersale

Tepon sape tuuu @saraaliaa_ ???😁😁
#Repost @saraaliaa_
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Sudahkah anda memiliki Neffos anda?? Jika belum anda boleh dapatkan di Shopee 9.9 Super Shopping Sale SEKARANG !! Tunggu apa lagi ?? Follow @neffos.malaysia kemudian click link di bio dan nikmati diskaun HEBAT serta pelbagai free gifts yang menarik ! Memang KAW KAW !! #neffosmalaysia #neffosshopeesupersale #ShopeeSharkMy
πŸ“Έ: @lameymon

Nak discount ke nak free gift ? Dengan neffos dua dua dapat 😍 dah la bagi discount kaw kaw, kalau tak beli memang rugi lahhh !
Korg boleh follow instagram @neffos.malaysia & click link di bio utk terus beli. Semua handphone bawah rm1000 je tauu

Korang pun boleh guna voucher code dibawah ni :
NEFFO40 - minimum spend rm500
NEFFO80 - minimum spend rm1000

#neffos #neffosmy #neffosmalaysia #neffosshopeesupersale #neffosshopee #shopeesupersale #shopee

Sudahkah anda memiliki Neffos anda?? Jika belum anda boleh dapatkan di Shopee 9.9 Super Shopping Sale SEKARANG !! Tunggu apa lagi ?? Follow @neffos.malaysia kemudian click link di bio dan nikmati diskaun HEBAT serta pelbagai free gifts yang menarik ! Memang KAW KAW !! #neffosmalaysia #neffosshopeesupersale #ShopeeSharkMy
πŸ“Έ: @lameymon

Most Popular Instagram Hashtags