#neelofa

558891 posts

TOP POSTS

Sabarjelah..sana line susah πŸ˜‰πŸ˜ hehehee
Repost #neelofa #slidesofmylife be like :
1. Hmm waiting for him to reply takes ages...
2. Dah 2 minit pun tak reply lagi?
3. FINALLY A TEXT!
4. K je dia reply? #sabarjelah

RepostBy @katymj3: "πŸ’πŸπŸŒ»πŸŒΈπŸŒΏπŸŒΈπŸŒΌπŸŒΉπŸŒΊπŸ„πŸ„πŸ€πŸŒ·πŸŒΊπŸŒΉπŸŒΈ #doayangbaikbaik πŸ’πŸ‚πŸŒΎπŸŒ΅πŸŒΎπŸŒ»πŸ€πŸŒ·πŸŒ·πŸŒΏπŸŒΈπŸŒΉπŸŒΊπŸ„πŸŒΉπŸŒΈπŸŒ·πŸ€πŸŒ»πŸπŸ’πŸ’ #lofattah #fattahamin #neelofa @fattahaminz @neelofa πŸπŸ’πŸŒΌπŸ‚πŸ‚πŸ’πŸ€πŸŒ΅πŸŒ»πŸŒΊπŸŒΎπŸŒΏπŸŒΉπŸŒ·πŸŒΊπŸŒ»πŸ€πŸŒΈπŸ’πŸπŸπŸŒΌπŸ’πŸŒΈπŸ€πŸŒ»πŸŒΊπŸŒΊπŸŒΏπŸŒΏπŸ„πŸŒΉπŸŒ·πŸŒΊ" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Coming soon...
Tag rakan anda
.
πŸ’°PAID REVIEW telah dibuka kalau nak DM AdminπŸ“²
.
.
πŸ”›JANGAN LUPA TURN ON POST NOTIFICATIONπŸ”›
.
Credit @daendang
#mememalaysia #meme #lawak #hambar #lofattah #mememalaya #silameninggal #memelawakgile #gelak #zonlawak #pidotarts #neelofa #google #funny #fattahaminz #malaysia #manchesterunited

Ye Ke part 2 ... Lofa n Nazim...Aleesyamiel 😘😘😘 betul la apa yg Shawn ckp tu, Lofa mmg sayang sangat dgn fan club dia ❀❀❀#neelofa #nazimothman

Pagi-pagi weekend ni korang pilih yang mana A atau B? 😌. jangan cakap korang tanak dua2πŸ˜’ dont be so lazy okay dear 😚 cepat pilih mana satuπŸ˜‚ @lawak.sempoi
.
🌹 Follow ni : πŸ‘‡
.
πŸ‘°: @sempoistuff
.
╔════ೋღღღೋ═══╗
αƒ¦πŸŒ·@sempoichannelπŸŒ·αƒ¦
β•šβ•β•β•β•ΰ³‹αƒ¦αƒ¦αƒ¦ΰ³‹β•β•β•β•
.
credit:@lawak.comel
#produkkecantikan #produkkesihatan #paidreviewmalaysia #gengkomik #igreviewmalaysia #lawakhambar #viralmalaysia #hiburanterkini #lawak #swapreview #lawakmalaysia #funny #reviewmurah #lawakterkini #komikmalaysia #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmurah #paidreview #mememalaysia #igreviewmurah #makeupmurah #kasutmurah #tudungmurah #mentormilenia2017 #neelofa #noradanish #sariyanti #fattahamin #sempoichannel

Check 1 2 3
Ehem lama tak post video .... . (Sambungan dari caption last video)
Beginilah sambungan kisah Lofattah. Pasang surut ujian, tapi mereka masih lagi terus berdiri dengan memperjuangkan kehidupan mereka. Masing-masing lebih kuat dan bijak menangini situasi. Moving forward.

SHMP Raya meng'activate' kan semula mood Lofattah fans. Walau hakikatnya tak pernah deactivated pun kan πŸ˜…

Mempersiapkan diri menjadi "seseorang" kepada seseorang. Kalau sudah tertulis dia untuk kamu, dialah untuk kamu. Mencari cinta sang Pencipta.
Tak pandai bermadah panjang. Harapnya moga keduanya terus kuat dengan apa yang akan hadir dalam hidup mereka. Jadikan yang baik baik saja untuk mereka berdua.

Enjoy.
Maaf kalau video tak seberapa kalini. Tunaikan hajat ramai yang meminta πŸ€—. Video asal oleh @melodydalampuisi

@neelofa @fattahaminz

IGstory πŸ“Ή rosixomar
Jumaat β€’ 28 April 2017
β€’
#Neelofa
#AaisyahDhiarana
#LuvArtisz

MOST RECENT

βœ” Cutting yang labuh dan selesa 😍😍
βœ” Material polyester import yg sangat flowy! πŸ’•
βœ” Full lining hingga ke bawah πŸ˜πŸ’•
βœ” Tidak jarang, tidak panas, dan tidak mudah renyuk 🌸
βœ” Mudah digosok (kdgΒ² tak perlu gosok pun)
βœ” FREE POSTAGE & DISCOUNT VOUCHER😏
βœ” FREE GIFT untuk belian 2 helai keatas
Code : MELURE
Color : Black
Material : matte polyester
Ukuran pinggang : 24-34 inch ( S - XL )
Labuh skirt : 40 inch (fit height 155-173cm)
Price : RM 55 SAHAJA!
To order DM / whatsapp sis 😍
πŸ“² 017-546 0234
Or uolls boleh tekan link kat bio i je πŸ’•

#skirtmurah #skirtmurahmalaysia #skirtbungamurah #skirtbungajamal #freepostagemalaysia #neelofa #loffatah #viralmalaysia #palazzomurah #kainmurah #kainmurahmalaysia

WA1202929
"Kebaya Yang Bakal Menjadi Fenomena Raya 2017" πŸŽ‰πŸŽ‰ 🌺EXCLUSIVE RATU KEBAYA🌺

Kebaya yang tengah TREND,
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
RATU KEBAYA diberi potongan
Sedikit pendek, tapi masih labuh
Di paras peha, bagi mengekalkn
Gaya sopan si pemakai............. Apa yang BESTNYA RATU KEBAYA ni?!......
🌸Design Kebaya yang EXCLUSIVE Dan KLASIK
🌸Material Heavy Dull Pearl Skin
🌸10 Warna Yang Menarik
🌸Labuh di Paras Peha
🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain lipat batik
🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
🌸Saiz XS S M L XL

Sebelum Color Uols nak SOLD OUT! Whatsapp Kami SEKARANG β€Ό

Jom WhatsApp SEKARANG !! β€’ Pada Berminat Cepat Cop saiz Awal2, Stok Sangat Terhad & Limited taw . β€’ Cepat2 Sebelum Kehabisan
Very2 Fast SellingπŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½ πŸ•Ή 1st Come 1st Serve.
πŸ•Ή No Booking ! With Full Payment
πŸ•Ή Proceed order 1-3 days
.
πŸ“Ukur dahulu sebelum membuat
Pembelian . Please Take Note .
πŸ“Ada Sedikit perbezaan Warna
5-10 % faktor Cahaya Kamera .
πŸ“Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc

RM135 ADD RM8 SS .
Ws 0179329198 for order. 😘
#dress #dressmurah #dresscantik #blouse #dressmalaysia #bazarpaknil #bajumurah #kebaya #kebayaratu #ratukebaya #kebayacantik #kebayamurah #bajukebaya #bajukurung #bajukurungmurah #bajukebayacantik #bajukebayamurah #bajukebayamalaysia #cantik #slim #lofattah #neelofa #jamwarda #eksklusif #murah #malaysia #crystaldust

Ye Ke part 3 ... Lofa n Nazim....Aleesyamiel 😘😘😘 wow Lofa ada 220 pekerja? Such a big company!πŸ‘πŸ‘πŸ‘ #neelofa #nazimothman

Tengok muka lofa hee so cute
Ini baru yess 😁😁😁
#neelofa #naelofarhijab #ilofayou #lofalovee #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #photoshoot #yess #sobeautiful #loveyoulofa 😘😘

ninie_yunie30πŸ’‹JM SKINCARE πŸ’‹

Kandungan sekotak:
πŸ’„ Sabun 55g πŸ’„ Krim siang 15g πŸ’„ Krim malam 15g
KELEBIHAN NYA:
~memutihkan muka ~menghilangkan garisan bawah mata ~menghilangkan jeragat & jerawat ~whitening and glowing ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ mendapat kelulusan KKM πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„Krim siang #janganmengataskincare (15g) πŸ’•Krim siang ini mengandungi SPF dan antioksida yang bertindak untuk memberikan perlindungan pada kulit wajah serta mengekalkan keremajaan kulit.
.
Krim malam #janganmengataskincare (15g) πŸ’•Krim malam ini dapat membaiki sel-sel kulit mati dan membuatkan wajah tampak lebih gebu dan anjal. Krim malam juga melambatkan penuaan #antiaging , mencerahkan kukit wajah secara sekata, menghilangkan garis-garis halus dan kedutan.
.
HANYA RM105.90 SHJ β€Όβ€Όβ€Ό Cod / postage rm8
✈POS SELURUH MALAYSIA

Wasap 013 780 8187
#jmskincare #janganmengata #janganmengatasoap #janganmengatamurah #janganmengataserum #janganmengataskincare #janganmengataskincareoriginal
#bazar #bellamua #bazaronline #bazartudung #bazarpaknil #bazzarpaknil #legasijubahmuslimah #artismalaysia #neelofa #neelofar #nursajat02 #neelofa #nursajat #lofattah #letscantik #letsbengkong #legasisuhsb #skincaremurah #skincareroutine #sabumuka

Turn your fantasy into something real with our Exclusive BELLA AMMARA Collection! Stepping into our into our most exclusive collection will be landed on all Bella Ammara outlet.
Stay tuned ladies !!✨
.
We are currently upgrading our system to provide you better experience. Don't forget to follow @mybellaammara to get our new collection.
.
#bellaammara #bellaammaralovers #bellaammara2017 #bellaammararaya #bellealyahya #raya2017 #comingsoon #bellaammaraexclusive #meletopraya2017 #bellaammaraexclusive2017 #neelofa #fattahamin #loffatah #bellaammaracollection

Turn your fantasy into something real with our Exclusive BELLA AMMARA Collection! Stepping into our into our most exclusive collection will be landed on all Bella Ammara outlet.
Stay tuned ladies !!✨
.
We are currently upgrading our system to provide you better experience. Don't forget to follow @mybellaammara to get our new collection.
.
#bellaammara #bellaammaralovers #bellaammara2017 #bellaammararaya #bellealyahya #raya2017 #comingsoon #bellaammaraexclusive #meletopraya2017 #bellaammaraexclusive2017 #neelofa #fattahamin #loffatah #bellaammaracollection

ninie_yunie30πŸ’‹JM SKINCARE πŸ’‹

Kandungan sekotak:
πŸ’„ Sabun 55g πŸ’„ Krim siang 15g πŸ’„ Krim malam 15g
KELEBIHAN NYA:
~memutihkan muka ~menghilangkan garisan bawah mata ~menghilangkan jeragat & jerawat ~whitening and glowing ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ mendapat kelulusan KKM πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„Krim siang #janganmengataskincare (15g) πŸ’•Krim siang ini mengandungi SPF dan antioksida yang bertindak untuk memberikan perlindungan pada kulit wajah serta mengekalkan keremajaan kulit.
.
Krim malam #janganmengataskincare (15g) πŸ’•Krim malam ini dapat membaiki sel-sel kulit mati dan membuatkan wajah tampak lebih gebu dan anjal. Krim malam juga melambatkan penuaan #antiaging , mencerahkan kukit wajah secara sekata, menghilangkan garis-garis halus dan kedutan.
.
HANYA RM105.90 SHJ β€Όβ€Όβ€Ό Cod / postage rm8
✈POS SELURUH MALAYSIA

Wasap 013 780 8187
#jmskincare #janganmengata #janganmengatasoap #janganmengatamurah #janganmengataserum #janganmengataskincare #janganmengataskincareoriginal
#bazar #bellamua #bazaronline #bazartudung #bazarpaknil #bazzarpaknil #legasijubahmuslimah #artismalaysia #neelofa #neelofar #nursajat02 #neelofa #nursajat #lofattah #letscantik #letsbengkong #legasisuhsb #skincaremurah #skincareroutine #sabumuka

ninie_yunie30πŸ’‹JM SKINCARE πŸ’‹

Kandungan sekotak:
πŸ’„ Sabun 55g πŸ’„ Krim siang 15g πŸ’„ Krim malam 15g
KELEBIHAN NYA:
~memutihkan muka ~menghilangkan garisan bawah mata ~menghilangkan jeragat & jerawat ~whitening and glowing ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ mendapat kelulusan KKM πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„Krim siang #janganmengataskincare (15g) πŸ’•Krim siang ini mengandungi SPF dan antioksida yang bertindak untuk memberikan perlindungan pada kulit wajah serta mengekalkan keremajaan kulit.
.
Krim malam #janganmengataskincare (15g) πŸ’•Krim malam ini dapat membaiki sel-sel kulit mati dan membuatkan wajah tampak lebih gebu dan anjal. Krim malam juga melambatkan penuaan #antiaging , mencerahkan kukit wajah secara sekata, menghilangkan garis-garis halus dan kedutan.
.
HANYA RM105.90 SHJ β€Όβ€Όβ€Ό Cod / postage rm8
✈POS SELURUH MALAYSIA

Wasap 013 780 8187
#jmskincare #janganmengata #janganmengatasoap #janganmengatamurah #janganmengataserum #janganmengataskincare #janganmengataskincareoriginal
#bazar #bellamua #bazaronline #bazartudung #bazarpaknil #bazzarpaknil #legasijubahmuslimah #artismalaysia #neelofa #neelofar #nursajat02 #neelofa #nursajat #lofattah #letscantik #letsbengkong #legasisuhsb #skincaremurah #skincareroutine #sabumuka

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags