#neelofa

625450 posts

TOP POSTS

Ayat menarik dlm pergaduhan ni. "Timbuk ah" "wow! Hebaq sangat hebat" "katok ah apo lagi"
⚡️Tahe member and like!
⚡️Follow @komradlawak utk video motivasi

Don't forget this Sunday 11am , Sembang Seni at @501awani. . 📸 credit to the beautiful Fida Korina 😊
#astroawani
#sembangseni
#neelofa
#supportlofa

Sorry kak @neelofa for meme-ing your photos. I found you are too cute to handle. I love youu so much kak Love 💖

#truelofattah #truelove #lofattah #fattahrina #lofarina #LoFattah2point0 #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #komenyangbaikbaik #biggerandstronger #fattahamin #neelofa

Selamat Pagi 🍃 jangan fikir kita susah tapi fikir lah kesusahan orang lain yang lagi susah tapi berupaya mengatasinya 😊 💜@lawak.sempoi .
🌹 JomFollow ni : 👇
.
💆@sempoistuff
.
╔════ೋღღღೋ═══╗
ღ🌷@sempoichannel🌷ღ
╚════ೋღღღೋ═══╝
.
🚨 Jangan Lupa ON Notification Post @sempoichannel .
.

#bazaronline #bazarpaknil #paidreviewmalaysia #gengkomik #igreviewmalaysia #lawakhambar #lawak #swapreview #lawakmalaysia #funny #reviewmurah #lawakterkini #komikmalaysia #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmurah #paidreview #mememalaysia #igreviewmurah #makeupmurah #kasutmurah #handbagmurah #tudungmurah #komikstrip #neelofa #noradanish #igshopmalaysia #spinnermurah #sempoichannel

Nape muncung tu Lofarina?😂😂😂 cam comel jer...😜😜😜 #neelofa #NHTrueLove #nhrayacampaign2017 #neelofateam #weloveneelofa

MOST RECENT

💄New True Dimensions Lipstick💄
.
🌼Bagaikan pelangi warna keremajaan bagi bibir
🌼Mengandungi suatu kompleks yang mempunyai 2 ramuan penentang usia
🌼Kompleks Penentang Usia : Eksktrak tumbuhan Portuluca Pilosa dan Palmitoyl Tripeptide 38 - membantu mencergaskan penghasilan kolagen, asid hyaluronik & aquaporin 3
🌼Vitamin E ( Tocopheryl Acetate) - Sejenis antioksiden yang berkuasa melindungi bibir daripada radikal bebas dan kerosakan alam sekitar
🌼Sunflower Seed Oil, Jojoba, Mango Butter - suatu campuran bahan-bahan yang berkhasiat oleh kuasa alam semulajadi yang mempunyai manfaat kelembapan
❤Ada Pelbagai warna Pilihan, yg Pasti anda akan .
Love,
👸🏼beauty consultant
🌹Artika
📲0172951581
(Click link in bio to ws easily)
.

#shahalam #uitmshahalam #marykayuitm #marykaykl #marykaymurah #sayajualmurah #aydajebat #malaysianhair #igersmalaysia #neelofa #muamalaysia #makeupmalaysia #kualalumpur #clevergirltv3 #selangor #marykayjohor #marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykayrawang #marykaybukitberuntung #marykaykelantan #marykayjohor #marykaykedah #marykayperlis #marykaypahang #marykayselangor #marykaykl #rayapromo2017 #raya2017

Favourite gel semi matte! ❗️Siapa nak set gel semi matte, True Dimension & lip balm sekali?? ❗️
.
Pm saya untuk maklumat lanjut. Jom cantik sebelum raya!
.
CODE (from left): ALWAYS APRICOT, POWERFUL PINK, CRUSHED BERRY, POPPY PLEASE (out of stock)
.
Love,
👸🏼beauty consultant
🌹Artika
📲0172951581
(Click link in bio to ws easily)
.
#shahalam #uitmshahalam #marykayuitm #marykaykl #marykaymurah #sayajualmurah #aydajebat #malaysianhair #igersmalaysia #neelofa #muamalaysia #makeupmalaysia #kualalumpur #clevergirltv3 #selangor #marykayjohor #marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykayrawang #marykaybukitberuntung #marykaykelantan #marykayjohor #marykaykedah #marykayperlis #marykaypahang #marykayselangor #marykaykl #rayapromo2017 #raya2017

Gel semi matte kegemaran semua wanita! Kenapa Semi Matte? Yelah kalau fully matte kang mengeringkan pulak kan? Tak pasal pasal sebab nak cantik, bibir menggelupas. Tapi jangan risau ye. Gel semi matte ni diformulasi dengan sunflower & jojoba oil. So, bibir mmg akan lembab sepanjang pemakaian. Lahi satu, ianya tidak menggelapkan bibir tau. Sangat berbeza dengan lipstick matte yang lain. Hah, berkenan? ❗️Siapa nak set gel semi matte, True Dimension & lipbalm sekali?? ❗️Pm saya! Jom grab sebelum raya 😱
.
CODE (from left): BASHFUL YOU, RICH TRUFFLE, MIDNIGHT RED, MAUVE MOMENT
.
Love,
👸🏼beauty consultant
🌹Artika
📲0172951581
(Click link in bio to ws easily)
.
#shahalam #uitmshahalam #marykayuitm #marykaykl #marykaymurah #sayajualmurah #aydajebat #malaysianhair #igersmalaysia #neelofa #muamalaysia #makeupmalaysia #kualalumpur #clevergirltv3 #selangor #marykayjohor #marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykayrawang #marykaybukitberuntung #marykaykelantan #marykayjohor #marykaykedah #marykayperlis #marykaypahang #marykayselangor #marykaykl #rayapromo2017 #raya2017

💄New True Dimensions Lipstick💄
.
🌼Bagaikan pelangi warna keremajaan bagi bibir
🌼Mengandungi suatu kompleks yang mempunyai 2 ramuan penentang usia
🌼Kompleks Penentang Usia : Eksktrak tumbuhan Portuluca Pilosa dan Palmitoyl Tripeptide 38 - membantu mencergaskan penghasilan kolagen, asid hyaluronik & aquaporin 3
🌼Vitamin E ( Tocopheryl Acetate) - Sejenis antioksiden yang berkuasa melindungi bibir daripada radikal bebas dan kerosakan alam sekitar
🌼Sunflower Seed Oil, Jojoba, Mango Butter - suatu campuran bahan-bahan yang berkhasiat oleh kuasa alam semulajadi yang mempunyai manfaat kelembapan
❤Ada Pelbagai warna Pilihan, yg Pasti anda akan .
Love,
👸🏼beauty consultant
🌹Artika
📲0172951581
(Click link in bio to ws easily)
.

#shahalam #uitmshahalam #marykayuitm #marykaykl #marykaymurah #sayajualmurah #aydajebat #malaysianhair #igersmalaysia #neelofa #muamalaysia #makeupmalaysia #kualalumpur #clevergirltv3 #selangor #marykayjohor #marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykayrawang #marykaybukitberuntung #marykaykelantan #marykayjohor #marykaykedah #marykayperlis #marykaypahang #marykayselangor #marykaykl #rayapromo2017 #raya2017

Classy kan packaging cc cream ni? Siap ada pump! Hehe. Selalunya nak keluar rumah mmg saya pakai satu pump je. Lepastu touch up dengan translucent powder atau mineral powder foundation. Ikut mood lah. Hehe. Nak tahu lagi, meh pm. Servis konsultasi memang 24 jam 😁
.
Love,
👸🏼beauty consultant
🌹Artika
📲0172951581
(Click link in bio to ws easily)
.
#shahalam #uitmshahalam #marykayuitm #marykaykl #marykaymurah #sayajualmurah #aydajebat #malaysianhair #igersmalaysia #neelofa #muamalaysia #makeupmalaysia #kualalumpur #clevergirltv3 #selangor #marykayjohor #marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykayrawang #marykaybukitberuntung #marykaykelantan #marykayjohor #marykaykedah #marykayperlis #marykaypahang #marykayselangor #marykaykl #rayapromo2017 #raya2017

Nak cerita mengenai cc cream ni semua mesti dah ramai tahu. Cc cream ni adalah gabungan antara skincare & cosmetic tau. Jadi, secara tak langsung, awak dah merawat kulit sekali. Nak cerita pasal kebaikan cc cream memang banyak. Setiap customer yang nak merawat kulit atau yg pernah pakai produk peeling, mmg saya akan suggest cc cream sebagai protection. Ada SPF15, so keluar rumah tak risau kalau kena matahari. Ada 4 tona warna tau. Nak tahu lebih lanjut/nak pilih tona bersesuaian dengan kulit awak, boleh pm terus ya 😊
.
Love,
👸🏼beauty consultant
🌹Artika
📲0172951581
(Click link in bio to ws easily)
.
#shahalam #uitmshahalam #marykayuitm #marykaykl #marykaymurah #sayajualmurah #aydajebat #malaysianhair #igersmalaysia #neelofa #muamalaysia #makeupmalaysia #kualalumpur #clevergirltv3 #selangor #marykayjohor #marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykayrawang #marykaybukitberuntung #marykaykelantan #marykayjohor #marykaykedah #marykayperlis #marykaypahang #marykayselangor #marykaykl #rayapromo2017 #raya2017

💄New True Dimensions Lipstick💄
.
🌼Bagaikan pelangi warna keremajaan bagi bibir
🌼Mengandungi suatu kompleks yang mempunyai 2 ramuan penentang usia
🌼Kompleks Penentang Usia : Eksktrak tumbuhan Portuluca Pilosa dan Palmitoyl Tripeptide 38 - membantu mencergaskan penghasilan kolagen, asid hyaluronik & aquaporin 3
🌼Vitamin E ( Tocopheryl Acetate) - Sejenis antioksiden yang berkuasa melindungi bibir daripada radikal bebas dan kerosakan alam sekitar
🌼Sunflower Seed Oil, Jojoba, Mango Butter - suatu campuran bahan-bahan yang berkhasiat oleh kuasa alam semulajadi yang mempunyai manfaat kelembapan
❤Ada Pelbagai warna Pilihan, yg Pasti anda akan .
Love,
👸🏼beauty consultant
🌹Artika
📲0172951581
(Click link in bio to ws easily)
.

#shahalam #uitmshahalam #marykayuitm #marykaykl #marykaymurah #sayajualmurah #aydajebat #malaysianhair #igersmalaysia #neelofa #muamalaysia #makeupmalaysia #kualalumpur #clevergirltv3 #selangor #marykayjohor #marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykayrawang #marykaybukitberuntung #marykaykelantan #marykayjohor #marykaykedah #marykayperlis #marykaypahang #marykayselangor #marykaykl #rayapromo2017 #raya2017

Skincare wajib yang kena awak pakai hari hari
1️⃣Cleanser
2️⃣Moisturiser
Dua ni tersangat penting ya. Biar lah takde serum ke apa ke yang penting dua produk ni. Serum tu makanan kulit. Kalau kulit dah sihat baru kita pakai. Cleanser & moisturiser ni keperluan untuk menyihatkan kulit haa. Saya pakai range Timewise sekarang. Timewise untuk yang berumur 23 tahun ke atas sesuai untuk mencegah kedutan di awal usia tau. Siapa cakap nak cantik kena pakai macam macam? Pakai dua ni pun dah memadai. Basic skincare ni. Nak tambah benda lain, boleh pm saya. Saya suggest ikut keperluan. Hehe
.
Love,
👸🏼beauty consultant
🌹Artika
📲0172951581
(Click link in bio to ws easily)
.

#shahalam #uitmshahalam #marykayuitm #marykaykl #marykaymurah #sayajualmurah #aydajebat #malaysianhair #igersmalaysia #neelofa #muamalaysia #makeupmalaysia #kualalumpur #clevergirltv3 #selangor #marykayjohor #marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykayrawang #marykaybukitberuntung #marykaykelantan #marykayjohor #marykaykedah #marykayperlis #marykaypahang #marykayselangor #marykaykl #rayapromo2017 #raya2017

Selamat pagi ladiessss. Meh nak sembang sikit pasal MINERAL POWDER FOUNDATION. Selalu keluar rumah pakai foundation kan? Foundation mesti mostly macam berkilat sikit kan? Yes, disini lah kegunaan mineral powder foundation ni. Nak bagi foundation kita nampak matte dan supaya takde lah habuk ke apa melekat di muka. Apa kebaikan mineral powder foundation ni? 👇🏼
.
🍂jenis serbuk halus , ringan, dan MATTE coverage (no shine)
🍂untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah
🍂formula nya x mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian
🍂 Bila berpeluh pun makin blend dengan kulit, jadi wajah tetap berseri sepanjang hari
🍂 sesuai untuk kulit berminyak dan mslah jerawat.
.
Love,
👸🏼beauty consultant
🌹Artika
📲0172951581
(Click link in bio to ws easily)
.
#shahalam #uitmshahalam #marykayuitm #marykaykl #marykaymurah #sayajualmurah #aydajebat #malaysianhair #igersmalaysia #neelofa #muamalaysia #makeupmalaysia #kualalumpur #clevergirltv3 #selangor #marykayjohor #marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykayrawang #marykaybukitberuntung #marykaykelantan #marykayjohor #marykaykedah #marykayperlis #marykaypahang #marykayselangor #marykaykl #rayapromo2017 #raya2017

💄New True Dimensions Lipstick💄
.
🌼Bagaikan pelangi warna keremajaan bagi bibir
🌼Mengandungi suatu kompleks yang mempunyai 2 ramuan penentang usia
🌼Kompleks Penentang Usia : Eksktrak tumbuhan Portuluca Pilosa dan Palmitoyl Tripeptide 38 - membantu mencergaskan penghasilan kolagen, asid hyaluronik & aquaporin 3
🌼Vitamin E ( Tocopheryl Acetate) - Sejenis antioksiden yang berkuasa melindungi bibir daripada radikal bebas dan kerosakan alam sekitar
🌼Sunflower Seed Oil, Jojoba, Mango Butter - suatu campuran bahan-bahan yang berkhasiat oleh kuasa alam semulajadi yang mempunyai manfaat kelembapan
❤Ada Pelbagai warna Pilihan, yg Pasti anda akan .
Love,
👸🏼beauty consultant
🌹Artika
📲0172951581
(Click link in bio to ws easily)
.

#shahalam #uitmshahalam #marykayuitm #marykaykl #marykaymurah #sayajualmurah #aydajebat #malaysianhair #igersmalaysia #neelofa #muamalaysia #makeupmalaysia #kualalumpur #clevergirltv3 #selangor #marykayjohor #marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykayrawang #marykaybukitberuntung #marykaykelantan #marykayjohor #marykaykedah #marykayperlis #marykaypahang #marykayselangor #marykaykl #rayapromo2017 #raya2017

📢📢📢RESTOCK📢📢📢
.
🌸Amira Floral Kurung🌸
.
Code: 3366A
.
Material: Arianna Silk Cotton
( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52
🌟Tangan Zip Sorok
🌟Belakang Zip Sorok
🌟Skirt Duyung & Dua Tepi Getah
.
Harga : RM118sm RM123ss
.
#bajuraya #bajurayamurah #saleraya #kurungraya #dressraya #dressletops #rayasakan #dropshipwanted #dropshipkurung #dropshipraya #bajucantik #kurungmoden #dress #bazarpaknil #syukur #ramadan #syawal #neelofa #neelofarhijab #shawl #tudungruffle #bawalruffle #meletop #bajurayameletop #peplumkepok #peplum #peplumletop

📢📢📢RESTOCK📢📢📢
.
🌸Amira Floral Kurung🌸
.
Code: 3366A
.
Material: Arianna Silk Cotton
( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52
🌟Tangan Zip Sorok
🌟Belakang Zip Sorok
🌟Skirt Duyung & Dua Tepi Getah
.
Harga : RM118sm RM123ss
.
#bajuraya #bajurayamurah #saleraya #kurungraya #dressraya #dressletops #rayasakan #dropshipwanted #dropshipkurung #dropshipraya #bajucantik #kurungmoden #dress #bazarpaknil #syukur #ramadan #syawal #neelofa #neelofarhijab #shawl #tudungruffle #bawalruffle #meletop #bajurayameletop #peplumkepok #peplum #peplumletop

Tilam best jimat bajet...!!!!
.
Confirm selesa bukan kata saja tau...
Nak order?? Whatsapp 0134639623 utk fast respons
.
Yg nak order hari2 ada pos tau kecuali hari minggu jer...
.
RUGI xbeli sb boleh guna lama tilam ni..
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....😄😄😄👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? 😀😀💃🏼💃🏼
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....😁😁😁👏🏻👏🏻👏🏻
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit 😊😉
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#iriszmacollection #alhamdulillah
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #neelofa #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #mlm2017 #bazaarmalaysia #sayajual #noradanish #bazarmurah #mlm2017 #fattahamin #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #visitmyigmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murah #terbaik

Hii ladiesss! Okay yang ni best sebab first time juga lah jumpa compact powder macam ni! Ni nama dia CREME TO POWDER FOUNDATION. Nampak tak texture dia yang macam creamy tu? Selalunya jumpa stick foundation je kan tang ada texture macam ni. Kali ni mary kay memang release powder yang best punya! Coverage dia sama macam awak pakai liquid foundation. Pakai primer dulu, apply creme to powder foundation ni lastly sapu translucent atau mineral powder sikit. Memang flawless gila ya allah. Lagi satu, produk ni sangat senang nak apply (tak bercapuk, tak payah apply banyak layer) & dibawa kemana mana
.
🍂 2 dalam 1, foundation & bedak
🍂 bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS
🍂 Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish), sama macam kita pakai bedak
🍂 lebih tahan lama dan juga WATERPROOF
🍂 Oil control & boleh tutup cela
🍂 texture ringan
pm me for free try
.
Love,
👸🏼beauty consultant
🌹Artika
📲0172951581
(Click link in bio to ws easily)
.
#shahalam #uitmshahalam #marykayuitm #marykaykl #marykaymurah #sayajualmurah #aydajebat #malaysianhair #igersmalaysia #neelofa #muamalaysia #makeupmalaysia #kualalumpur #clevergirltv3 #selangor #marykayjohor #marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykayrawang #marykaybukitberuntung #marykaykelantan #marykayjohor #marykaykedah #marykayperlis #marykaypahang #marykayselangor #marykaykl #rayapromo2017 #raya2017

Most Popular Instagram Hashtags