#ncmj

MOST RECENT

I have to take another moment to appreciate this. Sometimes I’m more amazed with what I see from some of my youth athletes than what I see from my elites. There’s a lot to say here about the girl in the orange shirt. But the understanding of the drill, execution, timing of the limbs, rhythm, the dorsiflexion of the ankle, the landing position, and most importantly the smiles! She’s 10. #LTAD #FUNdamentals #learntotrain #teachthemyoung #postureandposition #jumps #power #NCMJ #LandowPerformance

"A Única pessoa livre é aquela que não tem medo do ridículo"
#BoaNoite
#MCdiaFeliz #NCMJ

Ok UNC, oh my article is in the #ncmj too. #SouthernSexologist

Mis u hehehe.
#ncmj
#mrmrsboolat

Throwback hang out with my love
#mrmrsboolat
#ncmj

Assalamu'alaikum semua selamat pagi masih bernyawa kita di hari ini , ucapkan lah alhamdulillah kerana roh masih bertemu dgn jasad kerana allah mahukan kita trus mencari ape yang dia atur kan untuk hdup kita aminn...
#ncmj
#mrmrsboolat
#loveu
#missu

My love , my wife , my ncmj
#ncmj
#loveu
#mrmrsboolat

Jalan2 cari mkan throwback with my love ...
#mrmrsboolat
#ncmj

Our sweet moment with my love , miss u sayang
#mrmrsboolat
#ncmj

Ade terbaca kalau rindu sangat kat si dia , baca lah al-fatihah dan sebut lah nama dia insyaallah dia pun akan rasa kerinduan yang kita rasa , insyaallah amin semoga sayang sentiasa sihat dn sayang by hingga ke akhir hayat kita amin....
#mrmrsboolat
#ncmj

Yang sebenarnye dah rindu sangat2 h kat dia ni , tapi keadaan tak mengizin kan lagi untuk jumpa , ya allah kuat kan aq tabahkan perasaan sabar ku amin....
#mrmrsboolat
#ncmj

Rindu plak kat jentera ni , tuan dia terlantar mcm ni hummm sabar je lah ...
#mrmrsboolat
#ncmj

Fuhhhh terbaik lah bini aq nk masakan untuk suami yang tgh sakit perhhh tak sabar toqqq nk mkan masakan bini ape2 pun tq sooo much sayanggg
#mr&;mrsboolat
#ncmj

I miss u soo much
#mr&;mrsboolat
#ncmj

Dulu dan sekarang bnyak perubahan mu sayang tapi bagi ku kau tetap sama sentiasa cantik comel cute seperti first time knal sampai sekarang hehehe love u miss u ...
#mr&;mrsboolat
#ncmj

New warrior in the North Carolina National Guard. #fy16recruiting #ncmj

Most Popular Instagram Hashtags