#nch

30104 posts

TOP POSTS

Кальян+чайок=настроение нормалёк!
#набережныечелны #челны #нч #nch #форвард

Ярко и без фильтров #nch #light #sunglasses

Earlier this week, Lece Lohr, President & CEO of Justice, presented a check for over $2 million dollars to Nationwide Children’s Hospital at their 34th Annual Children’s Miracle Network Hospitals Telethon. The check represented Justice’s fundraising accomplishment for 2016 through two in-store campaigns and various associate donation activities. Wonderful job Justice! Thank you for your work in supporting this important cause benefiting children in need. #NCH #Justice #ascenaretail #philanthropy

về lại với em đi #NCH

Ребят, это треш, смотреть со звуком😂😂😂 Вся жизнь перед глазами пролетела😄 Много экстрима за день😍
#аттракцион#хипхоп#НЧ#NCH

Вчера были в одном новом заведении..🥂Не понравилось 😩
Зато вернулись домой совсем рано.
Начала смотреть Форсаж 8, пока не уснула...))) Шарлиз Терон такая красотка там 😍 досмотрю ради неё) в остальном всё.
#катриналабама #chelny #chelnycity #nch

MOST RECENT

#Repost @sabina_melnikovaa (@get_repost)
・・・
милые дамы если вы до сих пор ходите в солярий😒бросайте это дело ничего хорошего в нем нет)хочу рассказать вам о замечательной процедуре "моментальный загар"😍😍😍в солярий не хожу по многим причинам во первых он не даст вам сразу видимый эффект и это же вредно 👎👎👎так что нашла профессионала в своем деле Таня @zagartania делает не только ровный загар,но и проконсультирует вас по любому вопросу касаемо процедуры ))))о самой процедуре все просто 15 минут и вы шоколадка🍫🍫девушкам кто в "положение"или нельзя загорать по другим причинам-это просто находка)в общем все к Тане на загар 😘 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Спасибо вам мои хорошие за тёплые слова и ваше доверие🙏🏾🤰🏽😊это очень очень важно для меня ✨♥️✨
Здорово что вы ко мне возвращаетесь снова и снова 💕

Записываемся заранее так как коже нужна подготовка +7(919)6396917 Tania💋
Принимаю в студии красоты @sky_beauty_med
Наш адрес Europa Tower пр.Мира 18, этаж 23, офис 205 . 〰〰〰〰〰〰〰〰
#моментальныйзагарнабережныечелны #моментальныйзагарчелны #загарчелны #челнызагар #студиязагарачелны #танязагарова #макияжчелны #здоровьеикрасота #красотка #набчелны #загорелая #followme #girl #ногтичелны #girlslikegirls #beauty #нч #chelnycity #chelny #nch#biutyful #нч#nch#лето#загар#любовь#красота#ногтичелны #ресницычелны #свадьбачелны #невестачелны @ Naberezhnyye Chelny

#GIVEAWAY
#GIVEAWAY

LIKE, REPOST, TAG 5 KAWAN
Salam perkenalan .
.
Produk 👇 *SCRUB KOPI MADU KELULUT ASLI*🐝🐝🐝 Nak tak free?? Produk penjagaan kulit wajah bagi kaum hawa dan kaum adam. Tak kira remaja mahu pun yang dah lanjut usia. *2+1 mask n scrub*👍👍👍
Sangat2 memberi kesan yg baik pada kulit wajah anda. 👉Kulit akan berasa segar🌼
👉Tidak kusam🌼
👉Lembut🌼
👉Melambatkan proses penuaan🌼
👉menegangkan kulit🌼
👉Melembabkan kulit wajah🌼
👉Mengurangkan minyak🌼
👉Menghilangkan jerawat🌼

Tiada bahan2 yang mengarut2 yang boleh merosakkan kulit wajah anda.
Scrub madu kelulut ni boleh d bancuh di minum. Tidak merbahaya.ini bermakna madu kelulut ini tiada campuran apa2.*original*
Ok faham yer.... 😊

Tak percaya?? 🤔🤔
Macam mana nak percaya kalau anda tak cuba lagi 😎
Sbb tu saya nak bagi *Percuma* kepada yang like, share yang terbanyak dan nama kan 5 orang yang anda rasa mereka juga ada mslh kulit wajah.

Saya akan hubungi anda yang saya rasa layak untuk dapat kan produk #NCH ni secara percuma.

Cepattt!!! Cepattttt!!! Cepatttttt!!!!! .
Mudah sahaja.
.

LIKE, REPOST AND TAG 5 NAMA

Pemenang akan dipilih secara rawak.
Untuk maklumat lanjut
Hubungi saya 👇
PUAN SALMI : 0192664762
CIK EYNA :0133287005
#MADUKELULUTASLI
#SCRUBKOPIMADUKELULUT
#NCH #LEEZ
#TERNAKKELULUT
#HALALDANBERSIH

Дизайн-проект светильника в стиле хай-тек "Smart chandelier"
автор Закирова (Зиннатуллина) Гузель
руководитель Гизитдинова Г.А.

#набережныечелны #челны #татарстан #design #набчелны #chelny #nch #tatarstan #kazan #naberezhnyechelny #елабуга #нижнекамск #мамадыш #заинск  #чистополь #бугульма #альметьевск #нурлат #менделеевск #мензелинск  #азнакаево #students #light

ДРУЗЬЯ!🔥АКЦИЯ🔥

Недельная программа из 7 массажей на спину по цене всего 6-ти массажей!
.
➕БОНУС: 1 ЧАС В БАНЕ ДЛЯ ДВОИХ!
По адресу 5/02, за рынком "Берлога" .
Итоговая цена: 3600₽ (1 массаж спины 600₽)
.
Обращайтесь по телефону +7903 319 5000🤘
Вячеслав
.
.
#массаж #массажспины #акция #handreflex #налетай #косметолог #массажист #массажвсеготела #массажстоп #антицеллблитныймассаж #набережныечелны #татарстан #nch #сауна #баня #релакс #массаж🤘

#GIVEAWAY
#GIVEAWAY

Salam perkenalan Produk 👇 *SCRUB KOPI MADU KELULUT ASLI*🐝🐝🐝 Nak tak free?? Produk penjagaan kulit wajah bagi kaum hawa dan kaum adam. Tak kira remaja mahu pun yang dah lanjut usia. *2+1 mask n scrub*👍👍👍
Sangat2 memberi kesan yg baik pada kulit wajah anda. 👉Kulit akan berasa segar🌼
👉Tidak kusam🌼
👉Lembut🌼
👉Melambatkan proses penuaan🌼
👉menegangkan kulit🌼
👉Melembabkan kulit wajah🌼
👉Mengurangkan minyak🌼
👉Menghilangkan jerawat🌼

Tiada bahan2 yang mengarut2 yang boleh merosakkan kulit wajah anda.
Scrub madu kelulut ni boleh d bancuh di minum. Tidak merbahaya.ini bermakna madu kelulut ini tiada campuran apa2.*original*
Ok faham yer.... 😊

Tak percaya?? 🤔🤔
Macam mana nak percaya kalau anda tak cuba lagi 😎
Sbb tu saya nak bagi *Percuma* kepada yang like, share yang terbanyak dan nama kan 5 orang yang anda rasa mereka juga ada mslh kulit wajah.

Saya akan hubungi anda yang saya rasa layak untuk dapat kan produk #NCH ni secara percuma.

Cepattt!!! Cepattttt!!! Cepatttttt!!!!! .
Mudah sahaja.
.

LIKE, REPOST AND TAG 5 NAMA

Pemenang akan dipilih secara rawak.
Untuk maklumat lanjut
Hubungi saya 👇
PUAN SALMI : 0192664762
CIK EYNA :0133287005
#MADUKELULUTASLI
#SCRUBKOPIMADUKELULUT
#NCH #LEEZ
#TERNAKKELULUT
#HALALDANBERSIH

Paper l#nch maah lewat..wakacao laah

Mia Cooper, leader of the RTÉ Concert Orchestra joins #SinfoNua on Saturday 2nd September to perform Sibelius' Violin Concerto - a piece of music Mia has a great love for.  The programme also includes Stravinsky's Symphony in Three Movements & Rachmaninov's Symphonic Dances.
#SinfoNua is our orchestra for emerging musicians. It's a wonderful opportunity for young musicians to have the experience mirroring that of a professional orchestra and are mentored and encouraged by conductor David Brophy during intensive week-long rehearsals.
#nch #music #events #concerts #classical #education #learningandparticipation

Most Popular Instagram Hashtags