[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#nbcodtsbsgbuloh

50 posts

TOP POSTS

Good morning kesayangan! πŸ˜™
Dengan RM35, anda akan mendapat satu set lengkap NORAH kit: 😍😍😍
- 12 washable cotton strips
- 2 big wooden sticks
- 2 small wooden sticks
- 1 simple manual instructions .
.
Berminat nak beli norah wax? PM Azura at 019-6780162

#Norahwax #TribeNamy
#waxing #NBcodSaujanaUtama #NBcodUitmPuncakAlam
#NBcodUitmPuncakPerdana
#NBcodKotaDamansara #NBcodTsbSgBuloh
#NBcodTheStoreSgBuloh

You dah norah?
.
.
.
Norah juga sesuai untuk LELAKI DAN WANITA!!πŸ’•
.
.
Norah Hot , direka khas untuk anda berHOME SPA tanpa perlu keluar rumah pergi ke salon dan bayar mahai-mahai. Result dijamin seperti di spa tau. πŸ’ͺ🏻
.
.
Manakala Cold pula didesign khas untuk kegunaan anda di luar rumah khususnya semasa travel atau honeymoon sebab dah tak perlu dipanaskan. Very user friendly.
.
.
.
☎️ Untuk order NORAH WAX, boleh order @ admin 019-6780162 atau DM sahaja kami nombor whatsapp/HP anda! 😍😍
.
#Norahwax
#OrganicHairRemoval
#HairRemoval
#TribeNamy
#nbcodsaujanautama
#nbcodshahalam
#nbcodUitmPuncakAlam
#NBcodUitmPuncakPerdana
#NBcodKotaDamansara
#NBcodHospitalSgBuloh
#NBcodTheStoreSgBuloh
#NBcodTsbSgBuloh
#NorahWaxAmpang
#NorahWaxHairRemoval
#norahwaxsgbuloh
#norahwaxkotadamansara

Bagi yang baru mengenali Norah, Norah merupakan produk buang bulu 100% Organik nombor satu di Malaysia. πŸ’ͺ🏻
.
.
Formula Norah berkesan :
.
1. Menanggalkan bulu hingga akar.
2. Melambatkan proses pertumbuhan bulu.
3. Menjadikan kulit licin dan halus.
4. Menghilangkan kehitaman kesan bercukur.
.
.
Dan bagi anda yang berkulit sensitif, jangan bimbang, Norah boleh digunakan oleh semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. πŸ˜πŸ˜‹ .
.

Berminat nak try Norah? Harga RM35 je. πŸ˜„. Jom WhatsApp Azura πŸ“²019-6780162.
.
.
πŸ’•Berminat nak jadi agent? Yang betul betul berminat nak cari income lebih je ye!! WhatsApp Azura ok 019-6780162 πŸ’•
.
.
"You dah NORAH?"
.
"I dah NORAH!"
.
.
#tribenamy
#OrganicHairRemoval
#NBcodSaujanaUtama
#NBcodUitmPuncakAlam
#NBcodUitmPuncakPerdana
#NBcodKotaDamansara
#NBcodTsbSgBuloh
#NBcodTheStoreSgBuloh
#NorahWaxSgBuloh
#NorahWaxHairRemoval
#norahwax
#norahwaxsgbuloh
#norahwaxkotadamansara
#norahwaxpuncakalam
#norahwaxpuncakperdana
#nbcodsaujanautama
#nbcoduitmpalam
#nbcoduitmpuncakperdana
#nbcodkotadamansara
#nbcodtsbsgbuloh
#nbcodthestoresgbuloh
#AeonShahAlam
#MSU #UITMPuncakAlam
#UITMPuncakPerdana
#MSUCollege

FUNGSI NORAH HAIR REMOVAL
.
🌸Menanggalkan bulu secara natural hingga ke akar
🌸Melambatkan bulu tumbuh semula
🌸Menjadikan bulu tumbuh lebih jarang dan halus
🌸Melembut dan melicinkan kulit
🌸Menanggalkan kesan deodoran dan sel kulit mati yang menyebabkan kulit bawah lengan gelap.
🌸Mencerahkan semula bawah lengan.

Penggunaan berterusan selama 6 ke 12 bulan dapat menghapuskan pertumbuhan bulu.

Contact Azura nowww at 019-6780162 πŸƒπŸƒπŸƒ #TribeNamy
#nbcodsaujanautama
#nbcodshahalam
#nbcoduitmpalam
#nbcodkotadamansara
#NBcodUitmPuncakPerdana
#NBcodTsbSgBuloh
#NBcodTheStoreSgBuloh
#NBcodKotaDamansara
#NBcodSaujanaUtama
#NBcodUitmPalam
#NorahWaxSgBuloh
#NorahWaxHairRemoval
#norahwaxsaujanautama
#norahwaxkotadamansara
#nbcoduitmpalam
#nbcodshahalam
#nbcoduitmpuncakperdana
#nbcodtsbsgbuloh
#nbcodthestoresgbuloh
#nbcodkotadamansara
#nbcodsaujanautama

➑ Alamakkkk! Malam ni ada event. Nak pakai sleeveless dress tp ketiak dengan kaki berbulu 😧
.
➑ Hmm sedih orang ejek ada misai kat bibir, macam mana nak hilangkan niiiiii 😣
.
➑ Tarikh nak kahwin dah dekat, alaaa bila je nak pergi spa, jadual pack siapkan barang barang lainπŸ˜ͺ

Anda mempunyai masalah seperti di atas? Badan bau kuat? Bulu makin lebat bila shave? Jom tukar ke NORAH!! Cuma sapu, tekan, tarik. Bulu tak tumbuh 3 minggu haa 😍 caya tak? Pakai dulu baru tahu awesome nya Norah ni 🐝

Jom whatsapp 019-6780162 πŸƒπŸƒπŸƒ Cepat!! Sebelum stok habis, barang laku keras ramai orang beli 😝

#TribeNamy
#nbcodsaujanautama
#nbcodshahalam
#nbcodkotadamansara
#nbcoduitmpalam
#NBcodUitmPuncakPerdana
#NBcodTsbSgBuloh
#NBcodTheStoreSgBuloh
#NBcodKotaDamansara
#NBcodSaujanaUtama
#NBcodUitmPalam
#NorahWaxSgBuloh
#NorahWaxHairRemoval

Hello Semua😘😘😘
.
Macam mana nak dapatkan result yang superb dari Norah?πŸ€”
.
Jawapan nya menggunakan HOT & COLD wax dari Norah mengikut anggota badan yang tertentuπŸ€—πŸ€—
.
Kalau apply jenis Norah yang tidak kena pada anggota yang berbulu, kemungkinan besar tak dapat result yg optimumπŸ˜…πŸ˜…
.
Cuba HOT & COLD untuk lihat perbezaan pada pelbagai anggota badan yang berbuluπŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
.
Untuk maklumat lanjut boleh WhatsApp 019-6780162 atau PM/DM kami😘😘😘
.
STOCK LIMITED TAUU!
BEWARE OF FAKE NORAH!
1 TO 1 GUARANTEE πŸ’ͺπŸ’ͺ
.
.
#TribeNamy
#nbcodsaujanautama
#nbcodshahalam
#nbcodkotadamansara
#NBcodUitmPuncakAlam
#NBcodUitmPuncakPerdana
#NBcodTsbSgBuloh
#NBcodTheStoreSgBuloh
#NBcodSaujanaUtama
#NBcodKotaDamansara
#NorahWaxSgBuloh
#NorahWaxHairRemoval

FAQ : COTTON STRIPS .
.
Hai followers semua ! πŸ™‹
.
Sedikit perkongsian daripada saya, cotton strips yang diberikan jangan dibuang kerana boleh digunakan berulang kali. Basuh bersih-bersih, dan simpan kemas-kemas cotton strips anda untuk digunakan pada sesi waxing seterusnya 😘
.
.
Sayangi kulit anda!
Jom order sekarang!
whatsapp 019-6780162 ☎
.
HATI-HATI DENGAN NORAH TIRUAN ! ❌
.
.
#TribeNamy
#nbcodsaujanautama
#nbcodshahalam
#nbcodkotadamansara
#NBcodTheStoreSgBuloh
#NBcodUitmPuncakPerdana
#NBcodUitmPuncakAlam
#NBcodTsbSgBuloh
#NBcodKotaDamansara
#NBcodUitmSgBuloh
#NBcodHospitalSgBuloh
#NorahWaxSgBuloh
#NorahWaxHairRemoval
#norahwaxpalam
#norahwaxkotadamansara

Meh sini kita kongsikan 3 Langkah Mudah Menggunakan Norah Cold Wax. 😍 .
.
1️⃣ Sapu Norah mengikut arah bulu tumbuh.
2️⃣ Tekan dan ratakan cotton strips di atas Norah.
3️⃣ Tarik cotton strips melawan arah sapuan sepantas mungkin.
.
.
Mudahnya!
3 step sahaja untuk tampil cantik dengan Norah Cold Wax. 😍
.
WhatsApp Cik Azura πŸ“² 019-6780162 untuk info lanjut
.
.
"You dh NORAH?"
.
"I dh NORAH!"
.
.
#NorahDay
#norahorganichairremoval
#waxing
#saputekantarik
#norahhotwax
#norahcoldwax
#norahtwinpack
#reviewnorahhairremoval
#norahfact
#norahfeedback
#tutorialnorahhairremoval
#norahwaxsgbuloh
#nbcodsaujanautama
#NBcodUitmPuncakAlam
#nbcodUitmPuncakPerdana
#nbcodHospitalSgBuloh
#nbcodkotadamansara
#NBCODTsbSgBuloh
#NBcodTheStoreSgBuloh
#TribeNamy

MOST RECENT

Anda malu dan kurang keyakinan diri kerana mengalami masalah di atasss!?? .
.
πŸ‘‡πŸ»
.
DIGELAR WANITA BERMISAI?
KETIAK BERBAU?
BULU LEBAT DI MISS V?
.
.
Jangan bimbang, hanya dengan 3 langkah NORAH anda bebas bulu 3 minggu !! 😘
.
Hanya perlu SAPU, LEKAT, & TARIK!! πŸ’ƒπŸ»
.
Interested?.
☎ For more info, whatsApp Admin +6019-6780162 laju2 ya
.
#NBcodPuncakAlam #NBcodSaujanaUtama #NBcodKotaDamansara #NBcodDamansara #NBcodHospitalSgBuloh #NBcodTsbSgBuloh #NBcodSgBuloh #NorahWaxSgBuloh #norahwaxagentwanted
#norahwaxstokis #norahwaxstokiswanted
#agentswanted #agentsneeded #stokiswanted
#stokisneeded

HANYA RM35.00 sahaja kulit anda bebas bulu putih gebu 😍
.
.
Kenapa perlu habis duit pergi ke Spa untuk menanggalkan bulu di badan sedangkan NORAH kan ada.. dengan hanya RM35.00 ,3saat sahaja kulit anda menjadi lincin bersih putih bebas bulu..😘
.
.
Jom dapatkan NORAH SEKARANG!!
.
.
☎️ Untuk order NORAH, boleh order @ admin +6019-6780162 atau DM sahaja kami nombor whatsapp/HP anda! 😍😍
-
#AndaGunaNorah #SayaGunaNorah #norahsgbuloh #norahcodsaujanautama #nbcodpuncakalam #norahwaxsgbuloh #norah #norahKotaDamansara
#nbcodshahalam
#nbcodsaujanautama
#nbcodpuncakalam
#nbcodTsbSgBuloh
#nbcodHospitalSgBuloh
#nbcodkotadamansara
#NBcodTheStoreSgBuloh

TWIN PACK! 😍🍯🍯
.
Ramai yang dah tahu keluaran Norah yang paling meletup2 dan mendapat permintaan tinggi sekarang Twinpack. Di HQ saja, tak kurang 100 set Twinpack terjual setiap hari. Tu tak termasuk agent dan pengedar lagi tu. Alhamdulillah terima kasih kepada semua customer kami! 😘
.
.
Bagi yang baru tahu, Twinpack ni mengandungi 1 Hot Wax dan 1 Cold Wax. Dua jenis wax yang dikeluarkan ni didesign khas oleh founder @norahain untuk digunakan mengikut situasi. πŸ˜‹
.
Norah Hot Wax, direka khas untuk anda berHOME SPA tanpa perlu keluar rumah pergi ke salon dan bayar mahai-mahai. Result dijamin seperti di spa tau. πŸ’ͺ🏻
.
.
Manakala Cold Wax pula didesign khas untuk kegunaan anda di luar rumah khususnya semasa travel sebab dah tak perlu dipanaskan. Very user friendly 😚
.
☎️ Jom dapatkan NORAH!!
Hubungi talian hotline kami 019-6780162 #norah #norahhotwax #norahcoldwax#norahorganichairremoval #nbcodshahalam #nbcodSaujanaUtama
#nbcodPuncakAlam #nbcodTheStoreSgBuloh #nbcodKotaDamansara
#nbcodTsbSgBuloh
#nbcodHospitalSgBuloh #norahwaxorganic
#nbcodmsu

Why Norah ?
.
NORAH does not only remove your hair from the roots, but also leaving your skin free from hair regrowth for 3 to 4 week. New hair growth will also appear THINNER than before! 😍
.
.
While SHAVING make your hair grows out SO FAST and your skin become darker. Within 2 days, you need to shaving again. 😀
-
-
-
NORAH IS NO.1 BRAND WAX! πŸ’ͺ🏻
1 TO 1 GUARANTEE! πŸ‘πŸ»
-
-
☎️ Untuk order NORAH, boleh order @ admin +6019-6780162 atau DM sahaja kami nombor whatsapp/HP anda! 😍😍
-
#Waxing
#tribenamy
#NorahWaxSgBuloh
#NorahWaxHairRemoval
#norahwaxsgbuloh
#norahwaxshahalam
#nbcodKotaDamansara
#nbcodshahalam
#nbcodSaujanaUtama
#nbcodPuncakAlam
#nbcodTheStoreSgBuloh
#nbcodTsbSgBuloh
#nbcodHospitalSgBuloh
#jomkahwin
#trustedseller
#waxingmurah
#AndaGunaNorah #SayaGunaNorah

Selamat petang semua... 😘😘 semua. Pastikan hari2 anda bahagia Dan ceria 😊😊😊
.
Wanita malu kerana berbulu lebat?
Kini tak perlu malu dan risau NORAH kan ada..😘😘
.
.
NAK TAHU APA ITU NORAH?πŸ˜πŸ’•
.
Norah ialah produk membuang bulu hingga akar yang mengandungi 100% bahan organik semulajadi & sangat2 selamat digunakan oleh semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
.
Antara bahagian yang boleh digunakan ialah :
.
😍Kaki
😍Tangan
😍Ketiak
😍Jari
😍Miss V
😍Misai
😍Janggut
.

So tunggu apa lagi?
Let's NORAH .

Nak lebih info? Kalau nak, whatsApp Admin laju-laju di talian 019-6780162. Saya sedia membantu anda. 😎
.
.
Extra tips: sapu bedak terlebih dahulu di kawasan yang kita nak waxing untuk pastikan kulit betul betul kering! πŸ˜‰

#Waxing
#tribenamy
#NorahWaxSgBuloh
#NorahWaxHairRemoval
#norahwaxsgbuloh
#norahwaxshahalam
#nbcodsaujanautama
#nbcoduitmpuncakalam
#nbcodtsbsgbuloh
#nbcodkotadamansara
#nbcodhospitalsgbuloh
#agentsah
#sideincome
#jomkahwin
#trustedseller
#waxingmurah

Home Spa Relaxing with Norah Hair Removal
.
πŸŽ€ 100 stocks of organic wax for clean and touchably smooth skin with only RM35 😍
.
πŸŽ€ With honey, tea tree oil and lemon extract make you skin smooth and fairer than before
.
πŸŽ€ Whatsapp 019-6780162
.

#tribenamy
#NorahWaxSgBuloh
#NorahWaxHairRemoval
#norahwaxsgbuloh
#norahwaxshahalam
#norahwaxkotadamansara
#nbcodsaujanautama
#nbcodUitmPuncakAlam
#nbcodTheStoreSgBuloh
#nbcodHospitalSgBuloh
#nbcodTsbSgBuloh
#nbcodKotaDamansara
#jomkahwin
#trustedseller
#waxingmurah

NO MATTER HOW UGLY YOU THINK YOU ARE, THAT SPECIAL PERSON THAT LOVES YOU BELIEVES YOU ARE THE MOST BEAUTIFUL AND IRRESISTIBLE THING ON EARTH AND NOTHING CAN EVER CHANGE THAT.
.

#MorningQuote
#PositiveVibe
#NorahNewLook
#NBcodSaujanaUtama #NBcodUitmPuncakAlam
#NBcodTheStoreSgBuloh
#NBcodTsbSgBuloh #NBcodKotaDamansara
#NBcodHospitalSgBuloh

Dengan Harga Rm35.00 sahaja anda akan mendapat set NORAH yang lengkap!!πŸ’•
.
πŸ› 1 Jar of Norah Wax.
πŸ› 12 washable cotton strips.
πŸ› 2 big wooden sticks.
πŸ› 2 small wooden sticks.
πŸ› 1 simple manual instruction .
.
.
Interested ? . 😍
.
.
NORAH IS NO.1 BRAND WAX! πŸ’ͺ🏻
1 TO 1 GUARANTEE! πŸ‘πŸ» You dah "NORAH"?
.
.
.
Berita menarik ni!!!😍
Jom bagi tahu rakan2,mak ayah dan sedara mara. .πŸ’•
.
Nak order? ☎ 019-6780162
.
#Norah
#NorahFact
#Waxing
#OrganicWax
#NorahNewLook
#NorahHairRemoval
#Norahwebsite
#NorahHairRemovalbrandinmalaysia #NBcodShahAlam #NBcodSaujanaUtama
#NBcodUitmPuncakAlam
#NBcodTheStoreSgBuloh #NBcodHospitalSgBuloh
#NBcodTsbSgBuloh #NBcodKotaDamansara

Wanita Bermisai??
Berhenti daripada menjadi bahan jenaka hari ini juga!
.
.
Cukur harini, esoknya bulu tumbuh lagi.
Kemudian tumbuh lagi. .
.
Sampai bila ???πŸ˜πŸ€”
.
.
3 minit NORAH,
Bebas bulu 3 minggu!
.
.
Untuk info lanjut, hubungi talian hotline kami 019-6780162 sekarang!! πŸ“²
-
-
☎️ Untuk order NORAH WAX, boleh order @ Admin +6019-6780162 atau DM sahaja kami nombor whatsapp/HP anda! 😍😍
-
-
NORAH IS NO. 1 BRAND WAX! πŸ‘
-
-
#tribenamy
#NorahDay
#NorahNewLook
#OrganicHairRemoval
#NorahHairRemoval
#NorahOrganicHairRemoval
#NorahFact
#Norah
#OrganicWax
#Waxing
#nbcodSaujanaUtama #nbcodUitmPuncakAlam #nbcodUitmPuncakPerdana #nbcodTsbSgBuloh #nbcodTheStoreSgBuloh #nbcodHospitalSgBuloh #NBCODKotaDamansara
#Shaving
#WeekendWithNorah

Hai! Ramai yang whatsApp admin tanya Norah ni hanya boleh digunakan di bahagian badan sahaja ke ? Bulu di muka tak boleh ke admin ?
.
Jawapan :
Norah BOLEH digunakan di semua kawasan yang berbulu. Bukan badan saja tau, bulu halus di muka pun boleh.
.
Jadi, tak perlu bimbang jika anda nak gunakan Norah di bahagian :
.
1 ) Ketiak
2 ) Miss V
3 ) Tangan
4 ) Kaki
5 ) Jari
6 ) Misai
7 ) Janggut
.
.
Tapi, kalau yang berbulu lebat nk guna utk semua bahagian tersebut, admin sarankan ambil la 2 botol, baru cukup. Lagipun tak mahal pun, RM70 sahaja. 😎
.
.
Nak tahu lebih banyak info, WhatsApp hotline number kami di talian 019-6780162 sekarang. 😘
.
#TribeNamy
#nbcodSaujanaUtama
#nbcodUitmPuncakAlam
#nbcodUitmPuncakPerdana
#nbcodTheStoreSgBuloh
#NBcodTsbSgBuloh
#NBcodHospitalSgBuloh
#NBcodKotaDamansara
#NorahWaxSgBuloh
#NorahWaxHairRemoval

Pernah dengar tak Norah wax tu apa? Meh sini sy nak share sikit apa itu Norah wax?
.
Norah wax ni merupakan jenama organic wax hair removal yg fungsi utamanya adalah untuk menanggalkan bulu dari akar instead of kita guna pencukur sebab cukur banyak tinggalkan kesan buruk antaranya:
.
.
-kulit menjadi gelap (kesan paling obvious)
-bulu tumbuh semakin lebat dan kasar
-bulu tumbuh lebih cepat
-kulit akan menjadi gatal bila bulu tumbuh
.
Oleh itu, Norah Organic Wax berfungsi untuk:
.
-menanggalkan bulu hingga ke akar
-mencerahkan kulit akibat kesar cukur
-melambatkan pertumbuhan bulu
-bulu menjadi semakin halus dan jarang
-kulit menjadi licin dan lembut selepas waxing
-kulit tak gatal apabila bulu tumbuh
.
Masih ragu-ragu dgn Norah wax? Boleh baca feedback customer dekat #ReviewNorahHairRemoval ! Untuk sebarang pertanyaan, boleh whatsapp +6019-6780162
.
.
.
.
#tribenamy #Norahwax #norahwaxsgbuloh #waxing #HairRemoval #NBcodSaujanaUtama #NBCODUitmPuncakPerdana #NBCODUitmPuncakAlam #NBCODTsbSgBuloh #NBCODTheStoreSgBuloh #NBCODHospitalSgBuloh #NBCODKotaDamansara

You dah norah?
.
.
.
Norah juga sesuai untuk LELAKI DAN WANITA!!πŸ’•
.
.
Norah Hot , direka khas untuk anda berHOME SPA tanpa perlu keluar rumah pergi ke salon dan bayar mahai-mahai. Result dijamin seperti di spa tau. πŸ’ͺ🏻
.
.
Manakala Cold pula didesign khas untuk kegunaan anda di luar rumah khususnya semasa travel atau honeymoon sebab dah tak perlu dipanaskan. Very user friendly.
.
.
.
☎️ Untuk order NORAH WAX, boleh order @ admin 019-6780162 atau DM sahaja kami nombor whatsapp/HP anda! 😍😍
.
#Norahwax
#OrganicHairRemoval
#HairRemoval
#TribeNamy
#nbcodsaujanautama
#nbcodshahalam
#nbcodUitmPuncakAlam
#NBcodUitmPuncakPerdana
#NBcodKotaDamansara
#NBcodHospitalSgBuloh
#NBcodTheStoreSgBuloh
#NBcodTsbSgBuloh
#NorahWaxAmpang
#NorahWaxHairRemoval
#norahwaxsgbuloh
#norahwaxkotadamansara

TWIN PACK! 😍🍯🍯
.
Ramai yang dah tahu keluaran Norah yang paling meletup2 dan mendapat permintaan tinggi sekarang Twinpack. Di HQ saja, tak kurang 100 set Twinpack terjual setiap hari. Tu tak termasuk agent dan pengedar lagi tu. Alhamdulillah terima kasih kepada semua customer kami! 😘
.
.
Bagi yang baru tahu, Twinpack ni mengandungi 1 Hot Wax dan 1 Cold Wax. Dua jenis wax yang dikeluarkan ni didesign khas oleh founder @norahain untuk digunakan mengikut situasi. πŸ˜‹
.
Norah Hot Wax, direka khas untuk anda berHOME SPA tanpa perlu keluar rumah pergi ke salon dan bayar mahai-mahai. Result dijamin seperti di spa tau. πŸ’ͺ🏻
.
.
Manakala Cold Wax pula didesign khas untuk kegunaan anda di luar rumah khususnya semasa travel sebab dah tak perlu dipanaskan. Very user friendly. .
.
.
.
☎️ Untuk order NORAH WAX, boleh order @ admin +6019-6780162 atau DM sahaja kami nombor whatsapp/HP anda! 😍😍
.
.
#NorahDay
#NorahNewLook
#OrganicHairRemoval
#NorahHairRemoval
#tribenamy
#NorahOrganicHairRemoval
#NorahFact
#nbcodSaujanaUtama
#nbcodUitmPuncakAlam
#nbcodUitmPuncakPerdana
#NBcodKotaDamansara
#nbcodTsbSgBuloh
#nbcodTheStoreSgBuloh
#nbcodHospitalSgBuloh
#Norah
#NorahDay
#OrganicWax
#NorahWax
#Waxing
#Shaving
#WeekendWithNorah
#OrganicHairRemoval

HARI INI TETAP ADA COD SEPERTI BIASA TAW😍😍 NORAH FAQ.
.
Hai, bagi anda yang baru mengenali Norah, admin nak bagitau ni..Norah boleh digunakan di semua bahagian tau. πŸ˜‹
.
.
Antara bahagian yang disarankan untuk berNorah ialah :
.
1️⃣ Kaki
2️⃣ Tangan
3️⃣ Ketiak
4️⃣ Miss V
5️⃣ Upperlips
6️⃣ Janggut
7️⃣ Misai
8️⃣ Jari
.
Wow, bestnya! πŸ˜‹ Dengan hanya RM35 sahaja anda boleh hapuskan semua bulu tidak diingini di seluruh badan anda. 😍😍 Cepat laju2 roger admin di talian ☎ 019-6780162 untuk orderπŸ’ƒ
.
#TampilCantik #OrganicHairRemoval #NorahHairRemoval #Plucking #Threading #Shaving #Waxing #NorahFact #NorahNewLook #NBcodSaujanaUtama #NBcodUitmPuncakAlam
#NBcodUitmPuncakPerdana
#NBcodTheStoreSgBuloh #NBcodTsbSgBuloh
#NBcodHospitalSgBuloh

Good morning kesayangan! πŸ˜™
Dengan RM35, anda akan mendapat satu set lengkap NORAH kit: 😍😍😍
- 12 washable cotton strips
- 2 big wooden sticks
- 2 small wooden sticks
- 1 simple manual instructions .
.
Berminat nak beli norah wax? PM Azura at 019-6780162

#Norahwax #TribeNamy
#waxing #NBcodSaujanaUtama #NBcodUitmPuncakAlam
#NBcodUitmPuncakPerdana
#NBcodKotaDamansara #NBcodTsbSgBuloh
#NBcodTheStoreSgBuloh

Why Norah ?
.
NORAH does not only remove your hair from the roots, but also leaving your skin free from hair regrowth for 3 to 4 week. New hair growth will also appear THINNER than before! 😍
.
.
While SHAVING make your hair grows out SO FAST and your skin become darker. Within 2 days, you need to shaving again. 😀
.
.
Untuk order NORAH WAX, boleh order @ 019-6780162 atau DM sahaja nombor whatsapp/HP anda! 😍😍
.
.
#NorahDay
#NorahNewLook
#OrganicHairRemoval
#NBcodSaujanaUtama #NBcodPuncakAlam
#NBcodUitmPuncakPerdana
#NBcodTheStoreSgBuloh #NBcodHospitalSgBuloh
#NBcodKotaDamansara #NBcodTsbSgBuloh

Yang ni pula cara penggunaan Norah Hot Wax. Jom follow 4 langkah mudah ini. 😍
.
.
1️⃣ Panaskan Norah anda hingga cair.
2️⃣ Sapu Norah mengikut arah bulu tumbuh.
3️⃣ Tekan dan ratakan kain di atas Norah.
4️⃣ Tarik kain sepantasnya melawan arah sapuan.
.
.
Selamat berNORAH! πŸ˜‹
.
.
♨️AMARAN: WAX PANAS!!
.
.

WhatsApp Cik Azura πŸ“² 019-6780162 untuk info lanjut
.
.
"You dh NORAH?"
.
"I dh NORAH!"
.
.
#norahorganichairremoval
#waxing
#saputekantarik
#norahhotwax
#norahcoldwax
#norahtwinpack
#reviewnorahhairremoval
#norahfact
#norahfeedback
#tutorialnorahhairremoval
#norahwaxsgbuloh
#nbcodsaujanautama
#nbcodUitmPuncakAlam
#NBcodUitmPuncakPerdana #nbcodKotaDamansara
#nbcodTsbSgBuloh
#nbcodHospitalSgBuloh
#nbcodTheStoreSgBuloh
#tribenamy

Meh sini kita kongsikan 3 Langkah Mudah Menggunakan Norah Cold Wax. 😍 .
.
1️⃣ Sapu Norah mengikut arah bulu tumbuh.
2️⃣ Tekan dan ratakan cotton strips di atas Norah.
3️⃣ Tarik cotton strips melawan arah sapuan sepantas mungkin.
.
.
Mudahnya!
3 step sahaja untuk tampil cantik dengan Norah Cold Wax. 😍
.
WhatsApp Cik Azura πŸ“² 019-6780162 untuk info lanjut
.
.
"You dh NORAH?"
.
"I dh NORAH!"
.
.
#NorahDay
#norahorganichairremoval
#waxing
#saputekantarik
#norahhotwax
#norahcoldwax
#norahtwinpack
#reviewnorahhairremoval
#norahfact
#norahfeedback
#tutorialnorahhairremoval
#norahwaxsgbuloh
#nbcodsaujanautama
#NBcodUitmPuncakAlam
#nbcodUitmPuncakPerdana
#nbcodHospitalSgBuloh
#nbcodkotadamansara
#NBCODTsbSgBuloh
#NBcodTheStoreSgBuloh
#TribeNamy

FAQ : COTTON STRIPS .
.
Hai followers semua ! πŸ™‹
.
Sedikit perkongsian daripada saya, cotton strips yang diberikan jangan dibuang kerana boleh digunakan berulang kali. Basuh bersih-bersih, dan simpan kemas-kemas cotton strips anda untuk digunakan pada sesi waxing seterusnya 😘
.
.
Sayangi kulit anda!
Jom order sekarang!
whatsapp 019-6780162 ☎
.
HATI-HATI DENGAN NORAH TIRUAN ! ❌
.
.
#TribeNamy
#nbcodsaujanautama
#nbcodshahalam
#nbcodkotadamansara
#NBcodTheStoreSgBuloh
#NBcodUitmPuncakPerdana
#NBcodUitmPuncakAlam
#NBcodTsbSgBuloh
#NBcodKotaDamansara
#NBcodUitmSgBuloh
#NBcodHospitalSgBuloh
#NorahWaxSgBuloh
#NorahWaxHairRemoval
#norahwaxpalam
#norahwaxkotadamansara

Most Popular Instagram Hashtags