#nbcodpetalingjaya

MOST RECENT

Ramainya yang dm kakak, nak tahu cara-cara untuk hilangkan bulu kaki dengan Norah.
semua pakat nak cantik kan😜🙈
.
Jom, kakak belanja sikit 4 tips mudah untuk wax kaki anda. 👄
.
.
(1) Sapu Norah anda di bahagian 1 dahulu mengikut arah bulu tumbuh.
(2) Letak dan tekan cotton strips anda di atas sapuan tadi.
(3) Tarik cotton strips melawan arah bulu tumbuh sepantas mungkin.
(4) Ulang step 1-4 pada bahagian seterusnya hingga bersih.
.
.
Siap. Dah bersih! 👄😍

Flea Market Petaling Street
.
Ini kalo di #bangkok hampir mirip #khaosan road. .
Makan #taufufa : kayak tahok, kuah nya bukan wedang jahe.... tapi pake dark brown sugat
#chestnut : menurut ku kayak pongge 😅
#leci : kupikir dapet leci..ternyata hanya air rendemannya saja 😁 nah terakhir yang bikin penasaran #airmatakucing : ini kayak Liang Teh atau Lou Han Kuo (minuman pereda panas dalam)...
. .
.
#shakleesripetaling #petalingjaya #codpetalingjaya #mamadilpetalingjaya #muapetalingjaya #shakleepetalingjaya #nbcodpetalingjaya #sripetaling #pengedarshakleepetalingjaya #desapetaling #jalanpetaling #marykaypetalingjaya #petalingstreet #bihangirlymakeuppetalingjaya #hennapetalingjaya #fooddeliverypetalingjaya #seripetaling #petaling #trudollypetalingjaya #dyxypetalingjaya #dripperpetalingjaya #surprisedeliverypetalingjaya

Got no time to spa ?
.
Don't worry, Norah Hot Wax is the ideal at-home hair removal solution! 😍
.
Our Norah Hot wax are made with organic and all-natural ingredients that provide results as effective as going to salon.
.

So what are you waiting for ? Hurry & call our hotline number 0149515784 or click whatsapp link at bio for more details! 📲
.
.
#NorahNewLook #Norah #NorahWax #NorahFact #Waxing #OrganicWax #NorahNewLook #NorahHairRemoval #OrganicHairRemoval #TampilCantik #NorahOrganicHairRemoval l #NorahWaxShahAlam #ManagementandScienceUni #UITMShahAlam #MMUCyberjaya #NorahWaxCyberjaya #NorahWaxHairRemoval #NorahWaxOriginal #NBcodShahAlam #NBcodCyberjaya #NBcodMSU #NBcodSubang #NBcodBandarSunway #NBcodPetalingJaya #bakalpengantin #vacation #AeonShahAlam

Norah Wax❤
.
Norah adalah produk cabut bulu terlaris di Malaysia yang mampu mencabut bulu hingga ke akar nya.
.
Norah wax diperbuat daripada 100% bahan organik seperti madu, tea tree oil dan lemon.
.
Norah wax boleh digunakan untuk semua jenis kulit termasuk kulit yang sensitif. Jadi tak perlu risau akan alahan.
.
Kini, terdapat dua pilihan. Norah Hot Wax dan Norah Cold Wax. .
.
ONLY RM 35
1 jar norah, 12 cotton strips, 4 wooden spatula, dan manual cara penggunaan.
.

WhatsApp to Order:
#0149515784 ❤❤.
atau click link whatsapp di bio atau tinggalkan komen anda diruangan komen ❤
.
.
.
#NORAHWAXMURAH
#nbcodpetalingjaya
#NBCODUM
#NBCODLRTGOMBAK
#nbcodPJ
#nbcodSEMENYIH
#nbcodKAJANG
#nbcodampang
#nbcodampangpoint
#nbcodPAHANG
#nbcoduniversiti
#NBCODUM
#OrganicHairRemoval
#NorahWax

Cakk cakk cakk! Hehehe tengok tu dah ada stock baru yang kami bawa 😍
.
🍯 CANDY WAX 🍯
.
Truth is lagi berbaloi - dengan 450 gram awak akan dapat wax yang berkualiti dengan harga RM35 SAHAJA!!
.
Ingredients yang terjamin and disahkan kualiti dari syarikat Biotech Melaka 😱
.
Jom order Candy Wax sekarang! Dapatkan stok terhangat di pasarann.
.
☎ Untuk pembelian Candy Wax, sila whatsapp Puan Sophia 017-258 2719 atau DM sahaja number telefon anda di instagram kami 💆
.
☎ Berminat nak menjana keuntungan 3K/6K/10K dengan menjual Candy Wax? Contact Cik Aini 017-610 7522 atau DM di instagram kami 💰
.
#candywax #candywaxbyrheaazuri #candywaxmurah #candywaxoriginal #candywaxshopper #candywaxampang #candywaxpandanindah #candywaxpandanjaya #candywaxputraheight #candywaxpetalingjaya #candywaxshahalam
#candywaxkelanajaya #hairremovalmalaysia #candywaxselangor #candywaxmalaysia #nbcodshahalam #nbcodmsu #nbcodPetalingJaya #nbcodusj #nbcodkelanajaya #nbcodparadigmmall #NBcodAmpang #norahcodampang #NbcodWangsaMaju #NorahWaxAmpang #nbcodpandanjaya #nbcodpandanindah - #regrann

KENAPA KETIAK & MISS V HITAM? .
Ketiak hitam akibat penggunaan deodorant yang kerap atau letak bedak di ketiak & berpeluh.Ianya akan jadi berdaki.
.
Selain itu BERCUKUR JUGA PUNCA PERTAMA ketiak& miss v hitam.Geseran \" pencukur \" menyebabkan kulit luka & jadi hitam.
.
Yang muda-muda,jangan guna PENCUKUR YA.Nanti susah nak putihkan kawasan ketiak & miss v.
.
Jom berhijrah ke Norah wax, tidak menghitam kan,malah memutihkan ! whatsapp ☎️ #01140036544 ☎️ stok terhad ya.
.
Berminat jana income 1 ribu dengan Norah? whatsapp Cik Dina 011-4003 6544☎️ atau klik number ph di bio 😘. .
.
#nbcodum #nbcodkl #nbcodklcc #nbcodpetalingjaya #nbcodshahalam #nbcodcheras #nbcodcheras #nbcodmelaka #nbcodmasjidtanah #nbcodsungaiudang #nbcodtanjungbidara #nbcodpahang #nbcodampang #nbcodhululangat #nbcodsunwaypyramid

Terkeluar segala akar! .
Orang yang pernah beli Norah confirm akan repeat order😋.Serious Norah sangat berkesan & confirm cabut hingga akar.
.
.
Kalau tak cabut tu,mesti sebab teknik waxing🙈.Dari hot ke cold wax! Dina sarankan amik je twin pack,jimat mudah & cepat😘.
.
.
Kenapa korang kena pilih Norah?👇🏼
. 🙋🏽Norah bertindak mencabut bulu hingga ke akar.
💁🏽 Norah 100% organik dari madu lemon & teatree.
🙇🏾‍♀️Norah melembutkan kulit korang.
.
.

NORAH IS NO.1 BRAND WAX! 💪🏻
1 TO 1 GUARANTEE! 👍🏻
.
.
Anda ada masalah seperti di atas?Jangan tunggu lama,takut rosak nanti sebab sering bercukur😢.
.
whatsapp Cik Dina #01140036544 ☎️ atau klik number di bio😘 untuk order Norah! STOK SANGAT TERHAD.
.
Berminat jana income 1 ribu dengan Norah? whatsapp Cik Dina #01140036544 ☎️ atau klik number ph di bio 😘. .
.
#nbcodum #nbcodkl #nbcodklcc #nbcodum #nbcodkl #nbcodklcc #nbcodpetalingjaya #nbcodshahalam #nbcodcheras #nbcodcheras #nbcodmelaka #nbcodmasjidtanah #nbcodsungaiudang #nbcodtanjungbidara #nbcodpahang #nbcodampang #nbcodhululangat #nbcodsunwaypyramid #nbcodklang #nbcodsemenyih #nbcodberanang

Dari berbulu jadi model💃🏼.
.
.
Dengan sekali sapu & tarik, Memang result dia jadi kaki model. .
Daripada pergi spa yang harganya hampir RM69 sekali wax di kaki, lebih JIMAT guna Norah! .
Bulu tumbuh makin halus & tak gatal😋.
.
.
Terima kasih untuk positif feedback🙈. Norah 100% organik,diperbuat daripada:
🐝madu.
🍋lemon.
☘️teatree.
.
SELAMAT digunakan di SEMUA JENIS & KAWASAN BULU seperti👇🏼.
.
🍯miss v.
🍯misai.
🍯ketiak.
🍯kaki & tangan.
🍯anak rambut.
🍯bulu hidung.
🍯jari kaki & tangan.
Dimana ada bulu?Di situ ada Norah😘.
.
NORAH IS NO.1 BRAND WAX! 💪🏻
1 TO 1 GUARANTEE! 👍🏻
-
-
Anda ada masalah seperti di atas?Jangan tunggu lama,takut rosak nanti sebab sering bercukur😢.
.
whatsapp Cik Dina 011-4003 6544☎️ atau klik number di bio😘 untuk order Norah! STOK SANGAT TERHAD.
.
Berminat jana income 1ribu dengan Norah? whatsapp Cik Dina 011-4003 6544☎️ atau klik number ph di bio 😘. .
.
#nbcodum #nbcodkl #nbcodkualalumpur #nbcodklcc #nbcodpetalingjaya #nbcodpj #nbcodmelaka #nbcodmasjidtanah #nbcodcheras #nbcodtanjungbidara #nbcodbandarbaruampang #nbcodsrinilam #nbcodsemenyih #nbcodpahang #nbcodampang #nbcodhululangat #nbcodrajachulan

MERDEKA SALE
_
_
🔊 Jualan sale telah tiba! Enjoy promo price dari 22 August 2017 - 22 September 2017 !
_

Dapatkan off RM10 untuk mana-mana pembelian Combo Pack organic wax kami 🍯🍋
______________________________________

Norah Wax | Candy Wax | Wawa Wax
______________________________________
_
🔹Pembelian 2 botol dan ke atas sahaja
_
🔹Barangan sale yang telah di jual tidak boleh dipulangkan dan not refundable
_
_
☎ Untuk order COMBO PACK sila whatsapp Cik Aini +6017-610 7522 atau DM nombor telefon anda di instagran kami!
_

Beli banyak dan dapatkan lebih lagi diskaun untuk 1 bulan ini sempena Hari Merdeka! 🗓
_
#candywax
#merdekasale #wawawaxmurah #norahwaxmurah #promotion
#candywaxmalaysia
#candywaxorganic
#merdekacandywax
#candywaxbyrheaazuri
#candywaxmurah #candywaxoriginal #candywaxshopper #candywaxampang #candywaxpandanindah #candywaxpandanjaya #candywaxputraheight #candywaxpetalingjaya #candywaxshahalam
#candywaxkelanajaya #candywaxselangor #candywaxmalaysia #nbcodshahalam #nbcodPetalingJaya #nbcodkelanajaya #nbcodparadigmmall #NBcodAmpang #norahcodampang #NbcodWangsaMaju #NorahWaxAmpang #nbcodpandanjaya #nbcodpandanindah

MERDEKA SALE
_
_
🔊 Jualan sale telah tiba! Enjoy promo price dari 22 August 2017 - 22 September 2017 !
_

Dapatkan off RM10 untuk mana-mana pembelian Combo Pack organic wax kami 🍯🍋
______________________________________

Norah Wax | Candy Wax | Wawa Wax
______________________________________
_
🔹Pembelian 2 botol dan ke atas sahaja
_
🔹Barangan sale yang telah di jual tidak boleh dipulangkan dan not refundable
_
_
☎ Untuk order COMBO PACK sila whatsapp Cik Aini +6017-610 7522 atau DM nombor telefon anda di instagran kami!
_

Beli banyak dan dapatkan lebih lagi diskaun untuk 1 bulan ini sempena Hari Merdeka! 🗓
_
#candywax
#merdekasale #wawawaxmurah #norahwaxmurah #promotion
#candywaxmalaysia
#candywaxorganic
#merdekacandywax
#candywaxbyrheaazuri
#candywaxmurah #candywaxoriginal #candywaxshopper #candywaxampang #candywaxpandanindah #candywaxpandanjaya #candywaxputraheight #candywaxpetalingjaya #candywaxshahalam
#candywaxkelanajaya #candywaxselangor #candywaxmalaysia #nbcodshahalam #nbcodPetalingJaya #nbcodkelanajaya #nbcodparadigmmall #NBcodAmpang #norahcodampang #NbcodWangsaMaju #NorahWaxAmpang #nbcodpandanjaya #nbcodpandanindah

MERDEKA SALE
_
_
🔊 Jualan sale telah tiba! Enjoy promo price dari 22 August 2017 - 22 September 2017 !
_

Dapatkan off RM10 untuk mana-mana pembelian Combo Pack organic wax kami 🍯🍋
______________________________________

Norah Wax | Candy Wax | Wawa Wax
______________________________________
_
🔹Pembelian 2 botol dan ke atas sahaja
_
🔹Barangan sale yang telah di jual tidak boleh dipulangkan dan not refundable
_
_
☎ Untuk order COMBO PACK sila whatsapp Cik Aini +6017-610 7522 atau DM nombor telefon anda di instagran kami!
_

Beli banyak dan dapatkan lebih lagi diskaun untuk 1 bulan ini sempena Hari Merdeka! 🗓
_
#candywax
#merdekasale #wawawaxmurah #norahwaxmurah #promotion
#candywaxmalaysia
#candywaxorganic
#merdekacandywax
#candywaxbyrheaazuri
#candywaxmurah #candywaxoriginal #candywaxshopper #candywaxampang #candywaxpandanindah #candywaxpandanjaya #candywaxputraheight #candywaxpetalingjaya #candywaxshahalam
#candywaxkelanajaya #candywaxselangor #candywaxmalaysia #nbcodshahalam #nbcodPetalingJaya #nbcodkelanajaya #nbcodparadigmmall #NBcodAmpang #norahcodampang #NbcodWangsaMaju #NorahWaxAmpang #nbcodpandanjaya #nbcodpandanindah

MERDEKA SALE
_
_
🔊 Jualan sale telah tiba! Enjoy promo price dari 22 August 2017 - 22 September 2017 !
_

Dapatkan off RM10 untuk mana-mana pembelian Combo Pack organic wax kami 🍯🍋
______________________________________

Norah Wax | Candy Wax | Wawa Wax
______________________________________
_
🔹Pembelian 2 botol dan ke atas sahaja
_
🔹Barangan sale yang telah di jual tidak boleh dipulangkan dan not refundable
_
_
☎ Untuk order COMBO PACK sila whatsapp Cik Aini +6017-610 7522 atau DM nombor telefon anda di instagran kami!
_

Beli banyak dan dapatkan lebih lagi diskaun untuk 1 bulan ini sempena Hari Merdeka! 🗓
_
#candywax
#merdekasale #wawawaxmurah #norahwaxmurah #promotion
#candywaxmalaysia
#candywaxorganic
#merdekacandywax
#candywaxbyrheaazuri
#candywaxmurah #candywaxoriginal #candywaxshopper #candywaxampang #candywaxpandanindah #candywaxpandanjaya #candywaxputraheight #candywaxpetalingjaya #candywaxshahalam
#candywaxkelanajaya #candywaxselangor #candywaxmalaysia #nbcodshahalam #nbcodPetalingJaya #nbcodkelanajaya #nbcodparadigmmall #NBcodAmpang #norahcodampang #NbcodWangsaMaju #NorahWaxAmpang #nbcodpandanjaya #nbcodpandanindah

MERDEKA SALE
_
_
🔊 Jualan sale telah tiba! Enjoy promo price dari 22 August 2017 - 22 September 2017 !
_

Dapatkan off RM10 untuk mana-mana pembelian Combo Pack organic wax kami 🍯🍋
______________________________________

Norah Wax | Candy Wax | Wawa Wax
______________________________________
_
🔹Pembelian 2 botol dan ke atas sahaja
_
🔹Barangan sale yang telah di jual tidak boleh dipulangkan dan not refundable
_
_
☎ Untuk order COMBO PACK sila whatsapp Cik Aini +6017-610 7522 atau DM nombor telefon anda di instagran kami!
_

Beli banyak dan dapatkan lebih lagi diskaun untuk 1 bulan ini sempena Hari Merdeka! 🗓
_
#candywax
#merdekasale #wawawaxmurah #norahwaxmurah #promotion
#candywaxmalaysia
#candywaxorganic
#merdekacandywax
#candywaxbyrheaazuri
#candywaxmurah #candywaxoriginal #candywaxshopper #candywaxampang #candywaxpandanindah #candywaxpandanjaya #candywaxputraheight #candywaxpetalingjaya #candywaxshahalam
#candywaxkelanajaya #candywaxselangor #candywaxmalaysia #nbcodshahalam #nbcodPetalingJaya #nbcodkelanajaya #nbcodparadigmmall #NBcodAmpang #norahcodampang #NbcodWangsaMaju #NorahWaxAmpang #nbcodpandanjaya #nbcodpandanindah

MERDEKA SALE
_
_
🔊 Jualan sale telah tiba! Enjoy promo price dari 22 August 2017 - 22 September 2017 !
_

Dapatkan off RM10 untuk mana-mana pembelian Combo Pack organic wax kami 🍯🍋
______________________________________

Norah Wax | Candy Wax | Wawa Wax
______________________________________
_
🔹Pembelian 2 botol dan ke atas sahaja
_
🔹Barangan sale yang telah di jual tidak boleh dipulangkan dan not refundable
_
_
☎ Untuk order COMBO PACK sila whatsapp Cik Aini +6017-610 7522 atau DM nombor telefon anda di instagran kami!
_

Beli banyak dan dapatkan lebih lagi diskaun untuk 1 bulan ini sempena Hari Merdeka! 🗓
_
#candywax
#merdekasale #wawawaxmurah #norahwaxmurah #promotion
#candywaxmalaysia
#candywaxorganic
#merdekacandywax
#candywaxbyrheaazuri
#candywaxmurah #candywaxoriginal #candywaxshopper #candywaxampang #candywaxpandanindah #candywaxpandanjaya #candywaxputraheight #candywaxpetalingjaya #candywaxshahalam
#candywaxkelanajaya #candywaxselangor #candywaxmalaysia #nbcodshahalam #nbcodPetalingJaya #nbcodkelanajaya #nbcodparadigmmall #NBcodAmpang #norahcodampang #NbcodWangsaMaju #NorahWaxAmpang #nbcodpandanjaya #nbcodpandanindah

Makeup tebal seinci, tapi masih tak dapat cover misai atas bibir. Eieie malu lahh!! Tolong baca info bawah ni yeee
.
Korang pernah imagine tak kulit cantik, bersih tanpa cacat cela. Tak kan tak rasa ingin cantik macam orang lain? Mesti nak juga rasa fefeling Fazura or Miranda Kerr (muka tak sama takpa, confident kena ada 😝)
.
Jom lah cuba organic wax kami 😍
.
Candy wax yang hanya berharga RM35 untuk 450 gm. Ooo la laa, jimat sangat bila satu botol boleh tahan sampai 3-4 bulan.
.
Tak payah dah bayar beratus hinggit untuk waxing session, membazir jee 💸
.
Apa tunggu lagiiii, shop now while stock last!
.
.
#candywax
#waxingmalaysia
#candywaxmalaysia
#candywaxorganic
#merdekacandywax
#candywaxbyrheaazuri
#candywaxmurah #candywaxoriginal #candywaxshopper #candywaxampang #candywaxpandanindah #candywaxpandanjaya #candywaxputraheight #candywaxpetalingjaya #candywaxshahalam
#candywaxkelanajaya #candywaxselangor #candywaxmalaysia #nbcodshahalam #nbcodmsu #nbcodPetalingJaya #nbcodusj #nbcodkelanajaya #nbcodparadigmmall #NBcodAmpang #norahcodampang #NbcodWangsaMaju #NorahWaxAmpang #nbcodpandanjaya #nbcodpandanindah

1957 hingga 2017 kita Merdeka daripada penjajah🇲🇾
2017 jom merdekakan diri korang daripada bulu dengan #Candywax.
.
.
Apa yang best bulan Merdeka ni?!! Hanya beli Candywax dan buat posting apa sahaja yang menarik dan kreatif dengan hashtag #MerdekaCANDYWAX. Posting yang menarik dan menambat hati admin, akan memenangi pelbagai hadiah yang kaw-kaw best!!! Korang boleh join sebanyak mana dan tiada had penyertaan. Pemenang yang berjaya akan dihubungi oleh admin Candywax.
Tarikh tutup adalah pada 1 September 2017.
.
.
Apa tunggu lagi!!! Jom sertai sekarang!
.
.
☎️ Untuk order CANDY WAX, boleh order @ Puan Sophia +6017-258 2719 atau DM sahaja kami nombor whatsapp/HP anda! 😍😍
__
#Candywax
#Candywaxbyrheaazuri
#WaxHairRemoval
#hairremoval
#WaxHairRemoval #candywaxmurah #candywaxoriginal #candywaxshopper #candywaxampang #candywaxpandanindah #candywaxpandanjaya #candywaxputraheight #candywaxpetalingjaya #candywaxshahalam
#candywaxkelanajaya #hairremovalmalaysia #candywaxselangor #candywaxmalaysia #nbcodshahalam #nbcodmsu #nbcodPetalingJaya #nbcodusj #nbcodkelanajaya #nbcodparadigmmall #NBcodAmpang #norahcodampang #NbcodWangsaMaju #NorahWaxAmpang #nbcodpandanjaya #nbcodpandanindah

#Repost @norahwaxorganichairremoval (@get_repost)
・・・
Kulit LICIN & GEBU dengan COLD NORAH!! 😋😍
.
.
Anda mempunyai masalah :
.
1⃣ Tiada masa ?
2️⃣ Bajet tak cukup ?
3️⃣ Suka Travel ?
4️⃣ Selalu Outstation ?
.
Hingga penampilan diri terabai ?
Jangan risau, Cold Norah sangat praktikal dan sangat senang dipakai. .
.
Hanya perlu buka penutup botol dan terus sapu sahaja. Sup sap sup sap , siap ! Tiada sebarang penyediaan khas diperlukan ! Jimat masa dan tenaga ! Sangat sesuai digunakan sebelum pergi beraya!. 😍👍
Berminat untuk membeli ? whatsApp admin laju-laju di talian 016 - 684 2601 sekarang!! 📱
.
www.wasap.my/60166842601
.
.
#Norah
#NorahNewLook
#NorahHairRemoval
#Waxing
#NorahWax
#Shaving
#OrganicHairRemoval
#OrganicWax
#NorahFact
#NBcodkualalumpur
#NBcodselangor
#NBcodsogo
#NBcodkgbaru
#NBcodjalantar
#NBcoddamansara
#NBcodoneutama
#NBcodikea
#NBcodttdi
#NBcodsungaibuloh
#NBcodkepong
#NBcodkotadamansara
#NBcodbukitkiara
#NBcodhartamas
#NBcodpetalingjaya
#NBcodkl
#NBcodkuang
#NBcodkundang

Dari berbulu jadi model💃🏼.
.
.
Dengan sekali sapu & tarik, Memang result dia jadi kaki model. .
Daripada pergi spa yang harganya hampir RM69 sekali wax di kaki, lebih JIMAT guna Norah! .
Bulu tumbuh makin halus & tak gatal😋.
.
.
Terima kasih untuk positif feedback🙈. Norah 100% organik,diperbuat daripada:
🐝madu.
🍋lemon.
☘️teatree.
.
SELAMAT digunakan di SEMUA JENIS & KAWASAN BULU seperti👇🏼.
.
🍯miss v.
🍯misai.
🍯ketiak.
🍯kaki & tangan.
🍯anak rambut.
🍯bulu hidung.
🍯jari kaki & tangan.
Dimana ada bulu?Di situ ada Norah😘.
.
NORAH IS NO.1 BRAND WAX! 💪🏻
1 TO 1 GUARANTEE! 👍🏻
-
-
Anda ada masalah seperti di atas?Jangan tunggu lama,takut rosak nanti sebab sering bercukur😢.
.
whatsapp Cik Dina 011-4003 6544☎️ atau klik number di bio😘 untuk order Norah! STOK SANGAT TERHAD.
.
Berminat jana income 1ribu dengan Norah? whatsapp Cik Dina 011-4003 6544☎️ atau klik number ph di bio 😘. .
.
#nbcodum #nbcodkl #nbcodkualalumpur #nbcodklcc #nbcodpetalingjaya #nbcodpj #nbcodmelaka #nbcodmasjidtanah #nbcodcheras #nbcodtanjungbidara #nbcodbandarbaruampang #nbcodsrinilam #nbcodsemenyih #nbcodpahang #nbcodampang #nbcodhululangat #nbcodrajachulan

#Codnorahwaxshahalam.

Hey hey buat apa semua? Ada ke yang tengah bernorah? Ni haa , si cantik manis adik farhana kita dah grab satu Hot Norah Wax. Anda kat luar sana, tak kan nak berputih mata je. Jom jom order dengan Cik Miera. .
.
Apa kebaikan Hot Norah sampai ramai orang tergila gila dgn norah?
1. Boleh guna satu badan, tak kira kawasan mana, muka, ketiak, kaki, miss v pun boleh tauu! 👙
2. Sesuai untuk first timer 👍
3. Kurang kan sakit - as it open up your pores, so memudahkan bulu tertarik dari liang pori 😘
4. Bulu tumbuh lambat and halus, hairless sehingga ke 3 minggu 😍
5. Sangat jimat!! Dengan harga RM35 anda boleh berhome spa sendiri di rumah 😉
.
#nbcodshahalam #nbcodmsu #NBcodPetalingJaya #nbcodtesco #NBcodUITMShahAlam #nbcodaeonmall #nbcodkelantan #NBcodkotabharu #NBcodpasirputeh #NBcodmelor #NorahWaxKelantan #nbcodbachok #nbcodaeonmall #nbcodkoklanas #nbcodwakafcheyeh #nbcodpengkalanchepa #nbcodkbmall #nbcodhusm #nbcodkubangkerian #nbcodmachang #nbcodseksyen13shahalam #nbcodbukitjelutong #nbcodsgbuloh #nbcodklang #nbcodampangpoint #agentswanted #norahwaxagentwanted #norahwaxstokistwanted

Most Popular Instagram Hashtags