#nbcodcheras

MOST RECENT

EEEWWWW KAKI BERBULU MACAM KAKI LELAKI....KAKI LELAKI LG CANTIK..MALUNYE
.
JOM KITE BERNORAHWAX HILANGKAN BULU2 KAKI YG MEMALUKAN TU...KITE NI PEREMPUAN SEJATI KENA LA CANTIK SEMUA..DGN NORAHH ZAPPP...GOODBYE BULU...TERUS LICIN GEBU CERAH...
.

Nampak tak beza kaki tu? Haaaa. Sangat sangat licin kan? .
.

Menangis lepas pakai sebab kaki FLAWLESS SANGAT! hehe. .
.

RM35 je anda bebas bulu. jom ws sis utk berNorah😍
.
018-2876 478
018-2876 478
.
#nbcodwangsamaju#nbcodshahalam#raya2018#raya2018collection#malaysia#bridetobe
#NBcodKualaLumpur
#NBcodTBS
#NBcodBandarTunRazak
#NBcodCheras
#NBcodAlamDamai
#NBcodConnaugth
#NBcodTamanTasikPermaisuri
#NBcodBandarTunRazak
#OrganicHairRemoval #NorahWax #NorahHairRemoval #Waxing #wax #threading #shaving #plucking #organik #organic #buangbulu #FreeHairSkin #berbulu #bazarpaknil #terapiinstagram #sayajualmurah#BAkids

Ramainya yang dm kakak, nak tahu cara-cara untuk hilangkan bulu kaki dengan Norah.
semua pakat nak cantik kan😜🙈
.
Jom, kakak belanja sikit 4 tips mudah untuk wax kaki anda. 👄
.
.
(1) Sapu Norah anda di bahagian 1 dahulu mengikut arah bulu tumbuh.
(2) Letak dan tekan cotton strips anda di atas sapuan tadi.
(3) Tarik cotton strips melawan arah bulu tumbuh sepantas mungkin.
(4) Ulang step 1-4 pada bahagian seterusnya hingga bersih.
.
.
Siap. Dah bersih! 👄😍

Lagi lebat lagi senang! .
.
Actually,Norah ni suka sangat dengan bulu lebat-lebat tau🙈.Lagi dia tarik hingga akor haa.
.
.
Korang yang bercukur tu mesti bulu kaki lebat macam tu kan?🙈Pengsan kalau bakal suami tengok tu haha.
.
.
Sebab tu wjudnya Norah,untuk menyelesaikan masalah korang😘.Dengan serendah RM35 korang mampu berwaxing di rumah!😎 Murah dak?Nak murah lagi????baca sampai habis⤵️
.
Norah bukan setakat tarik bulu hingga ke akar,tapi Norah juga berfungsi menarik DAKI DAKI. Jadi kaki nampak lebih gebu! .
Norah 100% organik,diperbuat daripada:
🐝madu.
🍋lemon.
☘️teatree.
.
SELAMAT digunakan di SEMUA JENIS & KAWASAN BULU seperti👇🏼.
.
🍯miss v.
🍯misai.
🍯ketiak.
🍯kaki & tangan.
🍯anak rambut.
🍯bulu hidung.
🍯jari kaki & tangan.
Dimana ada bulu?Di situ ada Norah😘.
.
NORAH IS NO.1 BRAND WAX! 💪🏻
1 TO 1 GUARANTEE! 👍🏻
-
-
Anda ada masalah seperti di atas?Jangan tunggu lama,takut rosak nanti sebab sering bercukur😢.
.
whatsapp akak di 018 2876 478 atau klik shj link di bio utk order ok!!
.
#nbcodum #nbcodkl #nbcodklcc #nbcodkajang #nbcodsyahalam #nbcodnegerisembilan#nbcodcheras#nbcodkelantan #nbcodpenang #nbcodkedah #nbcodperak#nbcodpahang #nbcodampang#nbcodhululangat #nbcodsunway#

EEEWWWW KAKI BERBULU MACAM KAKI LELAKI....KAKI LELAKI LG CANTIK..MALUNYE
.
JOM KITE BERNORAHWAX HILANGKAN BULU2 KAKI YG MEMALUKAN TU...KITE NI PEREMPUAN SEJATI KENA LA CANTIK SEMUA..DGN NORAHH ZAPPP...GOODBYE BULU...TERUS LICIN GEBU CERAH...
.

Nampak tak beza kaki tu? Haaaa. Sangat sangat licin kan? .
.

Menangis lepas pakai sebab kaki FLAWLESS SANGAT! hehe. .
.

RM35 je anda bebas bulu. jom ws sis utk berNorah😍
.
018-2876 478
018-2876 478
.
#nbcodwangsamaju#nbcodshahalam#raya2017#raya2017collection#malaysia#bridetobe
#NBcodKualaLumpur
#NBcodTBS
#NBcodBandarTunRazak
#NBcodCheras
#NBcodAlamDamai
#NBcodConnaugth
#NBcodTamanTasikPermaisuri
#NBcodBandarTunRazak
#OrganicHairRemoval #NorahWax #NorahHairRemoval #Waxing #wax #threading #shaving #plucking #organik #organic #buangbulu #FreeHairSkin #berbulu #bazarpaknil #terapiinstagram #sayajualmurah#BAkids

BADAN BERBULU?TANGAN BERBULU?KAKI BERBULU? .
Norah Fact.
.
Tahukah anda, selain berfungsi mencabut bulu hingga akar, kandungan Norah yang diperkaya dengan Ekstrak Lemon berkesan :
.

1️⃣ Menjadikan kulit licin dan halus.
2️⃣ Melembabkan kulit.
3️⃣ Menanggalkan sel kulit mati.
3️⃣ Memutihkan kehitaman kesan bercukur.
.
.
NORAH IS NO. 1 BRAND WAX! 👍
BEWARE WITH FAKE NORAH!
.
NORAH IS NO.1 BRAND WAX! 💪🏻
1 TO 1 GUARANTEE! 👍🏻
-
-
Anda ada masalah seperti di atas?Jangan tunggu lama,takut rosak nanti sebab sering bercukur😢.
.
whatsapp saya ☎️018-2876 478☎️ atau klik number di bio😘 untuk order Norah! STOK SANGAT TERHAD. jomm dptkn segera .
#nbcodum #nbcodkl #nbcodklcc #nbcodkajang #nbcodsyahalam #nbcodnegerisembilan#nbcodcheras#nbcodkelantan #nbcodpenang #nbcodkedah #nbcodperak#nbcodpahang #nbcodampang#nbcodhululangat #nbcodsunway#

EEEWWWW KAKI BERBULU MACAM KAKI LELAKI....KAKI LELAKI LG CANTIK..MALUNYE
.
JOM KITE BERNORAHWAX HILANGKAN BULU2 KAKI YG MEMALUKAN TU...KITE NI PEREMPUAN SEJATI KENA LA CANTIK SEMUA..DGN NORAHH ZAPPP...GOODBYE BULU...TERUS LICIN GEBU CERAH...
.

Nampak tak beza kaki tu? Haaaa. Sangat sangat licin kan? .
.

Menangis lepas pakai sebab kaki FLAWLESS SANGAT! hehe. .
.

RM35 je anda bebas bulu. jom ws sis utk berNorah😍
.
018-2876 478
018-2876 478
.
#nbcodwangsamaju#nbcodshahalam#raya2017#raya2017collection#malaysia#bridetobe
#NBcodKualaLumpur
#NBcodTBS
#NBcodBandarTunRazak
#NBcodCheras
#NBcodAlamDamai
#NBcodConnaugth
#NBcodTamanTasikPermaisuri
#NBcodBandarTunRazak
#OrganicHairRemoval #NorahWax #NorahHairRemoval #Waxing #wax #threading #shaving #plucking #organik #organic #buangbulu #FreeHairSkin #berbulu #bazarpaknil #terapiinstagram #sayajualmurah#BAkids

Regrann from @hairremovalbyaishah - WAWA WAX MUDAH DIGUNA PICIT SAHAJA.
.
Kenapa korang perlu dapatkan WawaWax?
🌼Tidak perlu dipanaskan, terus guna
🌼Packaging sangat travel friendly
🌼Mudah dibawa kemana-mana
🌼Kuantiti 120ml, masuk handbag kecik pun boleh
🌼Boleh guna utk full body termasuk miss V
.
Kaki-kaki travel, jom purchase wawaWax skrg.. COD BOLEH,
POSTAGE BOLEH.
.
Untuk order WAWAWAX/CANDYWAX boleh order
☎ +6017-6751527 @ DM sahaja nombor whatsapp/HP anda! 😍😍 #OrganicHairRemoval
#reviewnorahhairremoval
#TampilCantik
#nbcodkajang
#nbcodampang
#nbcodcheras #nbcodhululangat
#sayajual #sayajualwax #waxmurah #bakalpengantin #bridetobe2018 #Brazilian #organicwax #hairremoval #malaysiaonlineshop #Brazilian #sayajualwax #produkviral #tribenamy #mesticuba #masalahbulu #masalahmissv

Dengan WAWA dan CANDY bulu2 yg tak di ingini habis di cabut sehingga ke akar😉
.
.
Lepas ni bulu akan tumbuh lebih halus dan tak perlu nak kerab bercukur🙆🙆
.
Kami dah WAX😊
ANDA?
.
.
Dapatkan WAWA dan CANDY dengan Erni
Whatsapp 📱012.790.3374📱
Cash on delivery available at area
kuala Lumpur
Ampang
KL Sentral
Jalan Ampang
Sungai Besi
#organicwaxing
#waxingmurah #waxingkit #agentnorahbeautyline #reviewnorahhairremoval #sayajual #sayajualwax #waxingmalaysia #waxmurah #OrganicWax #produkorganic #bodywax #bakalpengantin #Brazilian #NbcodAMPANG #NbcodKUALALUMPUR #NbcodKAJANG #NbcodSERDANG #NbcodKLSENTRAL #NbcodWANGSAMAJU #NbcodCHERAS #NbcodSUNGAIBESI #NbcodBANGSAR #NbcodSETAPAK #NbcodPUTRAJAYA #igreviewmalaysia #masalahketiak #gambarviral #bululebat

SHAVING VS WAXING.
.
Masih ada yang suka bercukur?
.
Stop shaving .
.
korang🙅🏼Shaving bukan membantu anda menghapuskan bulu, sebaliknya menyebabkan bulu anda semakin lebat dan kasar! Sesiapa yang pernah shaving, pasti perasan kan, shaving menyebabkan bulu anda tumbuh sangat cepat dan gatal! 😤
.
Tetapi jika anda waxing, bulu anda ditarik hingga ke akar dan tempoh pertumbuhan bulu baru menjadi lebih lambat. Bulu juga tumbuh makin halus dan jarang! Yang paling penting tak gatal. 😍😍
.
Jadi, kalau tak nak bulu anda tumbuh makin kasar dan lebat, stop shaving dan bertukarlah kepada waxing! 😊
.
.

#OrganicHairRemoval
#OrganicWax
#NbcodKAJANG
#NbcodBANDARMAHKOTACHERAS
#NbcodPUTRAJAYA
#NbcodSERIKEMBANGAN
#NbcodHULULANGAT
#NbcodAMPANG
#NbcodMASJIDJAMIK
#NbcodKLSENTRAL
#NbcodKLCC
#NbcodAMPANGPARK
#NbcodJALANTUNRAZAK
#NbcodBANGSAR
#NbcodSUNGAIBESI #NbcodBANDARBARUAMPANG #NbcodSERIKEMBANGAN #NbcodSERDANG #Nbcodkampungbaru #NbcodCHERAS #tribenamy #mesticuba #produkviral #igreview #malaysiaonlineshop #giveawaymalaysia #contestmalaysia - #regrann

Tampil kulit licin bebas bulu dengan CANDY dan WAWAWAX
.
.
Kebaikan WAX kami
👉💯Diperbuat dari bahan2 organic 👉Tiada campuran bahan2 chemical, diperkaya dengan madu lebah, extrat lemon, juga tea tree oil
👉Mencabut bulu sehingga ke akar
👉Melembabkan kulit dan melicinkan kulit
Bulu tumbuh lambat , jarang dan halus
👉Mencerahkan kawasan kulit yg gelap akibat bercukur
.
.
Jadi anda pilih yg mana.?
Kaki berbulu atau kaki licin dan sexy
.
.
.
Whatsapp Erni 012.790.3374 untuk pertanyaan dan order

#NbcodKAJANG
#NBCODSRIKEMBANGAN
#nbcodcheras
#NbcodPUTRAJAYA
#NbcodSERIKEMBANGAN
#NbcodHULULANGAT
#NbcodAMPANG
#NbcodKLSENTRAL
#NbcodAMPANGPARK
#NBCODKUALALUMPUR
#organichairremoval #HairRemoval #NorahHotWax #NorahColdWax #waxingkit #waxingmurah #sayajual #sayajualwaxmurah #instashopmalaysia #instashopping #instashopmalaysiamurah #reviewnorahhairremoval #uitm #politeknik #universitiputramalaysia #ukm #terlajaklaris #ctdk #videotutorial

SHAVING VS WAXING.
.
Masih ada yang suka bercukur?
.
Stop shaving .
.
korang🙅🏼Shaving bukan membantu anda menghapuskan bulu, sebaliknya menyebabkan bulu anda semakin lebat dan kasar! Sesiapa yang pernah shaving, pasti perasan kan, shaving menyebabkan bulu anda tumbuh sangat cepat dan gatal! 😤
.
Tetapi jika anda waxing, bulu anda ditarik hingga ke akar dan tempoh pertumbuhan bulu baru menjadi lebih lambat. Bulu juga tumbuh makin halus dan jarang! Yang paling penting tak gatal. 😍😍
.
Jadi, kalau tak nak bulu anda tumbuh makin kasar dan lebat, stop shaving dan bertukarlah kepada waxing! 😊
.
.

#OrganicHairRemoval
#OrganicWax
#NbcodKAJANG
#NbcodBANDARMAHKOTACHERAS
#NbcodPUTRAJAYA
#NbcodSERIKEMBANGAN
#NbcodHULULANGAT
#NbcodAMPANG
#NbcodMASJIDJAMIK
#NbcodKLSENTRAL
#NbcodKLCC
#NbcodAMPANGPARK
#NbcodJALANTUNRAZAK
#NbcodBANGSAR
#NbcodSUNGAIBESI #NbcodBANDARBARUAMPANG #NbcodSERIKEMBANGAN #NbcodSERDANG #Nbcodkampungbaru #NbcodCHERAS #tribenamy #mesticuba #produkviral #igreview #malaysiaonlineshop #giveawaymalaysia #contestmalaysia - #regrann

SHAVING VS WAXING.
.
Masih ada yang suka bercukur?
.
Stop shaving .
.
korang🙅🏼Shaving bukan membantu anda menghapuskan bulu, sebaliknya menyebabkan bulu anda semakin lebat dan kasar! Sesiapa yang pernah shaving, pasti perasan kan, shaving menyebabkan bulu anda tumbuh sangat cepat dan gatal! 😤
.
Tetapi jika anda waxing, bulu anda ditarik hingga ke akar dan tempoh pertumbuhan bulu baru menjadi lebih lambat. Bulu juga tumbuh makin halus dan jarang! Yang paling penting tak gatal. 😍😍
.
Jadi, kalau tak nak bulu anda tumbuh makin kasar dan lebat, stop shaving dan bertukarlah kepada waxing! 😊
.
.

#OrganicHairRemoval
#OrganicWax
#NbcodKAJANG
#NbcodBANDARMAHKOTACHERAS
#NbcodPUTRAJAYA
#NbcodSERIKEMBANGAN
#NbcodHULULANGAT
#NbcodAMPANG
#NbcodMASJIDJAMIK
#NbcodKLSENTRAL
#NbcodKLCC
#NbcodAMPANGPARK
#NbcodJALANTUNRAZAK
#NbcodBANGSAR
#NbcodSUNGAIBESI #NbcodBANDARBARUAMPANG #NbcodSERIKEMBANGAN #NbcodSERDANG #Nbcodkampungbaru #NbcodCHERAS #tribenamy #mesticuba #produkviral #igreview #malaysiaonlineshop #giveawaymalaysia #contestmalaysia

Bagai mana nak guna wawa wax ni?
.
1.Pastikan kulit anda kering sebelum apply boleh sapu bedak untuk menyerap minyak atau peluh.
2.Apply wax di kawasan bulu tumbuh pastikan bulu panjang 3mm.
3.Sapu wax mengikut arah bulu tumbuh.
4.Letakkan cotton Strip sapu rata dan tarik mengikut arah bulu tumbuh.
.
Hasilnya bulu ditarik licin seperti kulit bayi😘😘
.
.
Nak dapatkan Wawa wax
Whatsapp Erni
0127903374
.
#coldwax #hotwax #malaysiaonlineshop #masalahmissv #masalahkulit #bululebat #masalahbululebat #underarm #Brazilian #bridetobe2017 #bridesmaids #mesticuba #produkviral #igreview #igreviewmalaysia #contestmalaysia #janapendapatan #sideincome #produklaris #abangsayang #uitm #tribenamy #OrganicHairRemoval #organicwax #nbcodampangpark #NBCODKUALALUMPUR #nbcodampang #NBCODCHERAS #nbcodkajang #nbcodjalanampang

Most Popular Instagram Hashtags