[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#nbcodcheras

MOST RECENT

Dengan WAWA dan CANDY bulu2 yg tak di ingini habis di cabut sehingga ke akar😉
.
.
Lepas ni bulu akan tumbuh lebih halus dan tak perlu nak kerab bercukur🙆🙆
.
Kami dah WAX😊
ANDA?
.
.
Dapatkan WAWA dan CANDY dengan Erni
Whatsapp 📱012.790.3374📱
Cash on delivery available at area
kuala Lumpur
Ampang
KL Sentral
Jalan Ampang
Sungai Besi
#organicwaxing
#waxingmurah #waxingkit #agentnorahbeautyline #reviewnorahhairremoval #sayajual #sayajualwax #waxingmalaysia #waxmurah #OrganicWax #produkorganic #bodywax #bakalpengantin #Brazilian #NbcodAMPANG #NbcodKUALALUMPUR #NbcodKAJANG #NbcodSERDANG #NbcodKLSENTRAL #NbcodWANGSAMAJU #NbcodCHERAS #NbcodSUNGAIBESI #NbcodBANGSAR #NbcodSETAPAK #NbcodPUTRAJAYA #igreviewmalaysia #masalahketiak #gambarviral #bululebat

SHAVING VS WAXING.
.
Masih ada yang suka bercukur?
.
Stop shaving .
.
korang🙅🏼Shaving bukan membantu anda menghapuskan bulu, sebaliknya menyebabkan bulu anda semakin lebat dan kasar! Sesiapa yang pernah shaving, pasti perasan kan, shaving menyebabkan bulu anda tumbuh sangat cepat dan gatal! 😤
.
Tetapi jika anda waxing, bulu anda ditarik hingga ke akar dan tempoh pertumbuhan bulu baru menjadi lebih lambat. Bulu juga tumbuh makin halus dan jarang! Yang paling penting tak gatal. 😍😍
.
Jadi, kalau tak nak bulu anda tumbuh makin kasar dan lebat, stop shaving dan bertukarlah kepada waxing! 😊
.
.

#OrganicHairRemoval
#OrganicWax
#NbcodKAJANG
#NbcodBANDARMAHKOTACHERAS
#NbcodPUTRAJAYA
#NbcodSERIKEMBANGAN
#NbcodHULULANGAT
#NbcodAMPANG
#NbcodMASJIDJAMIK
#NbcodKLSENTRAL
#NbcodKLCC
#NbcodAMPANGPARK
#NbcodJALANTUNRAZAK
#NbcodBANGSAR
#NbcodSUNGAIBESI #NbcodBANDARBARUAMPANG #NbcodSERIKEMBANGAN #NbcodSERDANG #Nbcodkampungbaru #NbcodCHERAS #tribenamy #mesticuba #produkviral #igreview #malaysiaonlineshop #giveawaymalaysia #contestmalaysia - #regrann

Tampil kulit licin bebas bulu dengan CANDY dan WAWAWAX
.
.
Kebaikan WAX kami
👉💯Diperbuat dari bahan2 organic 👉Tiada campuran bahan2 chemical, diperkaya dengan madu lebah, extrat lemon, juga tea tree oil
👉Mencabut bulu sehingga ke akar
👉Melembabkan kulit dan melicinkan kulit
Bulu tumbuh lambat , jarang dan halus
👉Mencerahkan kawasan kulit yg gelap akibat bercukur
.
.
Jadi anda pilih yg mana.?
Kaki berbulu atau kaki licin dan sexy
.
.
.
Whatsapp Erni 012.790.3374 untuk pertanyaan dan order

#NbcodKAJANG
#NBCODSRIKEMBANGAN
#nbcodcheras
#NbcodPUTRAJAYA
#NbcodSERIKEMBANGAN
#NbcodHULULANGAT
#NbcodAMPANG
#NbcodKLSENTRAL
#NbcodAMPANGPARK
#NBCODKUALALUMPUR
#organichairremoval #HairRemoval #NorahHotWax #NorahColdWax #waxingkit #waxingmurah #sayajual #sayajualwaxmurah #instashopmalaysia #instashopping #instashopmalaysiamurah #reviewnorahhairremoval #uitm #politeknik #universitiputramalaysia #ukm #terlajaklaris #ctdk #videotutorial

SHAVING VS WAXING.
.
Masih ada yang suka bercukur?
.
Stop shaving .
.
korang🙅🏼Shaving bukan membantu anda menghapuskan bulu, sebaliknya menyebabkan bulu anda semakin lebat dan kasar! Sesiapa yang pernah shaving, pasti perasan kan, shaving menyebabkan bulu anda tumbuh sangat cepat dan gatal! 😤
.
Tetapi jika anda waxing, bulu anda ditarik hingga ke akar dan tempoh pertumbuhan bulu baru menjadi lebih lambat. Bulu juga tumbuh makin halus dan jarang! Yang paling penting tak gatal. 😍😍
.
Jadi, kalau tak nak bulu anda tumbuh makin kasar dan lebat, stop shaving dan bertukarlah kepada waxing! 😊
.
.

#OrganicHairRemoval
#OrganicWax
#NbcodKAJANG
#NbcodBANDARMAHKOTACHERAS
#NbcodPUTRAJAYA
#NbcodSERIKEMBANGAN
#NbcodHULULANGAT
#NbcodAMPANG
#NbcodMASJIDJAMIK
#NbcodKLSENTRAL
#NbcodKLCC
#NbcodAMPANGPARK
#NbcodJALANTUNRAZAK
#NbcodBANGSAR
#NbcodSUNGAIBESI #NbcodBANDARBARUAMPANG #NbcodSERIKEMBANGAN #NbcodSERDANG #Nbcodkampungbaru #NbcodCHERAS #tribenamy #mesticuba #produkviral #igreview #malaysiaonlineshop #giveawaymalaysia #contestmalaysia - #regrann

SHAVING VS WAXING.
.
Masih ada yang suka bercukur?
.
Stop shaving .
.
korang🙅🏼Shaving bukan membantu anda menghapuskan bulu, sebaliknya menyebabkan bulu anda semakin lebat dan kasar! Sesiapa yang pernah shaving, pasti perasan kan, shaving menyebabkan bulu anda tumbuh sangat cepat dan gatal! 😤
.
Tetapi jika anda waxing, bulu anda ditarik hingga ke akar dan tempoh pertumbuhan bulu baru menjadi lebih lambat. Bulu juga tumbuh makin halus dan jarang! Yang paling penting tak gatal. 😍😍
.
Jadi, kalau tak nak bulu anda tumbuh makin kasar dan lebat, stop shaving dan bertukarlah kepada waxing! 😊
.
.

#OrganicHairRemoval
#OrganicWax
#NbcodKAJANG
#NbcodBANDARMAHKOTACHERAS
#NbcodPUTRAJAYA
#NbcodSERIKEMBANGAN
#NbcodHULULANGAT
#NbcodAMPANG
#NbcodMASJIDJAMIK
#NbcodKLSENTRAL
#NbcodKLCC
#NbcodAMPANGPARK
#NbcodJALANTUNRAZAK
#NbcodBANGSAR
#NbcodSUNGAIBESI #NbcodBANDARBARUAMPANG #NbcodSERIKEMBANGAN #NbcodSERDANG #Nbcodkampungbaru #NbcodCHERAS #tribenamy #mesticuba #produkviral #igreview #malaysiaonlineshop #giveawaymalaysia #contestmalaysia

Bagai mana nak guna wawa wax ni?
.
1.Pastikan kulit anda kering sebelum apply boleh sapu bedak untuk menyerap minyak atau peluh.
2.Apply wax di kawasan bulu tumbuh pastikan bulu panjang 3mm.
3.Sapu wax mengikut arah bulu tumbuh.
4.Letakkan cotton Strip sapu rata dan tarik mengikut arah bulu tumbuh.
.
Hasilnya bulu ditarik licin seperti kulit bayi😘😘
.
.
Nak dapatkan Wawa wax
Whatsapp Erni
0127903374
.
#coldwax #hotwax #malaysiaonlineshop #masalahmissv #masalahkulit #bululebat #masalahbululebat #underarm #Brazilian #bridetobe2017 #bridesmaids #mesticuba #produkviral #igreview #igreviewmalaysia #contestmalaysia #janapendapatan #sideincome #produklaris #abangsayang #uitm #tribenamy #OrganicHairRemoval #organicwax #nbcodampangpark #NBCODKUALALUMPUR #nbcodampang #NBCODCHERAS #nbcodkajang #nbcodjalanampang

Wawa wax mudah digunakan

Picit dari tiup dan sapu wax terus mengikut arah bulu tumbuh.

Kemudian:
tarik melawan arah bulu tumbuh.

Hasilnya :

Bulu dicabut sehingga ke akar.
Bulu tumbuh halus .
Bulu tumbuh jarang-jarang.
Proses Bulu tumbuh sehingga 4minggu.

Untuk order boleh Whatsapp Erni
0127903374

Ada discount RM5 sehingga 31.Jan ni😊
.
.
#coldwax #hotwax #malaysiaonlineshop #masalahmissv #masalahkulit #bululebat #masalahbululebat #underarm #Brazilian #bridetobe2017 #bridesmaids #mesticuba #produkviral #igreview #igreviewmalaysia #contestmalaysia #janapendapatan #sideincome #produklaris #abangsayang #uitm #tribenamy #OrganicHairRemoval #organicwax #nbcodampangpark #NBCODKUALALUMPUR #nbcodampang #NBCODCHERAS #nbcodkajang #nbcodjalanampang

🌸norah organic hai removal🌸
.
PRICE:
🍶1 unit RM35
🍶 2 unit 70
🍶 3 unit 100

Berminat sila whatsapp /pm

POSTAGE:
📮Semenanjung Rm7
📮Sabah/Sarawak Rm 12

Anda akan dpt
.
1⃣ 380g of wax
2⃣ 12 cotton strips
3⃣ 4 wooden sticks
4⃣ 1 manual instruction .
#NorahOrganicHairRemoval
#NorahDay #NorahWax #OrganicHairRemoval
#Waxing #Shaving #Plucking
#OrganicWax
#NorahNewLook
#BuangBulu
#SpaSensation
#NorahHotWax
#NorahColdWax .

COD available for selected area 🚗:
#nbcodCheras
#nbcodAMPANG
#nbcodTescoAmpang
#nbcodMaluri
#nbcodPandanJaya
#nbcodPandanIndah
#nbcodSetiawangsa
#nbcodWangsaMaju
#nbcodDamansara
#nbcodBandarUtama
#nbcodKualaLumpur
#nbcodSemuaHouse
#nbcodBrunei

🌸norah organic hai removal🌸
.
PRICE:
🍶1 unit RM35
🍶 2 unit 70
🍶 3 unit 100

Berminat sila whatsapp /pm

POSTAGE:
📮Semenanjung Rm7
📮Sabah/Sarawak Rm 12

Anda akan dpt
.
1⃣ 380g of wax
2⃣ 12 cotton strips
3⃣ 4 wooden sticks
4⃣ 1 manual instruction .
#NorahOrganicHairRemoval
#NorahDay #NorahWax #OrganicHairRemoval
#Waxing #Shaving #Plucking
#OrganicWax
#NorahNewLook
#BuangBulu
#SpaSensation
#NorahHotWax
#NorahColdWax .

COD available for selected area 🚗:
#nbcodCheras
#nbcodAMPANG
#nbcodTescoAmpang
#nbcodMaluri
#nbcodPandanJaya
#nbcodPandanIndah
#nbcodSetiawangsa
#nbcodWangsaMaju
#nbcodDamansara
#nbcodBandarUtama
#nbcodKualaLumpur
#nbcodSemuaHouse
#nbcodBrunei

Ketiak berbulu?Ketiak berbau? .
.
Meh sini guna Norah,sekali sapu & tarik comfirm bersih bebas tanpa bulu 🙈.
.
Seronok cust kita sebab Norah dah tebas bebulu dia👀.Lepas ni guna wax 1 bulan sekali je,bulu kan tumbuh lepas 3 minggu hihi.. lama kan? .
.
Whatsapp Admin 📞017-344-2695📞 stok adalah terhad! .
.
#waxbulu #nbcodhululangat #nbcodcheras#nbcodkajang#nbcodputrajaya#norahkajang #norahhululangat#norahbangi#
#waxingbulu #waxingspecialist #waxingmalaysia #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #norahwax#organichairremovalcold #cabutbulutangan #cabutbuluatasbibir

Norah Hot & Cold ?
.
.
Norah Hot Wax direka khas untuk anda semua yang ingin merasai sendiri pengalaman berwaxing seperti di spa di rumah tanpa perlu berbelanja besar ! 😍
.
.
Manakala Cold Wax pula didesign khas untuk kegunaan anda di luar rumah khususnya semasa travel kerana Cold wax READY TO USED ON THE GO. 💃🏻
.
.
Untuk info lanjut berkenaan Twin Pack, whatsApp admin di talian hotline Norah 019-2517962 !!☎️ 😋
.
.
#Norah
#NorahWax
#NorahFact
#Waxing
#OrganicWax
#NorahNewLook
#NorahHairRemoval
#NorahHotWax
#NorahColdWax
#OrganicHairRemoval
#NorahOrganicHairRemoval
.

COD available for selected area 🚗:
#nbcodCheras
#nbcodAMPANG
#nbcodTescoAmpang
#nbcodMaluri
#nbcodPandanJaya
#nbcodPandanIndah
#nbcodSetiawangsa
#nbcodWangsaMaju
#nbcodDamansara
#nbcodBandarUtama
#nbcodKualaLumpur

Most Popular Instagram Hashtags