#naylaabasicshawl

MOST RECENT

Coral color for naylaa basic shawl available now dear 😍😍😍
.
.
#shawl #basicshawl #longshawl #InstantShawl #bilaiqa #naylaabasicshawl #maysaaroyalshawl #naylaainstantshawl #plainshawl #sayajualmurah #sayajual

Assalammualaikum and happy weekend all!! πŸ˜‰πŸ˜‰
.
We are now back to business....we have more than 50 available colors for both naylaa and maysaaroyal shawl and also available for instant shawl too!!
.
For more info, whatssap us at 0192297238. Tq and have a nice weekend 😊😊
.
.
#shawl #shawlbilaiqa #bilaiqa #bilaiqashawl #naylaabasicshawl #maysaaroyalshawl #basicshawl #instantshawl #plain #plainshawl #kosong #shawlkosong #longshawl #online #businessonline #igshop #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajual

Assalamualaikum. We are back in business 😘

Muka banyak senyum masih mood raya ke? Mesti berderet lagi undangan open house kan? Dah ada shawl yang match untuk baju open house ke belom tu?

Kalau belum meh cecepat order sebelum warna shawl yang korang nak tu dh sold out.

#NaylaaBasicShawl ni hottest collection tau. Kjp jer disambar #BilaiqaLover.

Nak tau apa yg hotnya #NaylaaShawl dari #Bilaiqa ni boleh klik πŸ‘‰ #NaylaaFeedback.

Dah beli sure tak nyesal punya lah.

Whatsapp 0182244246 to order .
Atau
.
Klik direct whatsapp link di bio πŸ˜‰

Assalammualaikum dan selamat pagi semua...
.
Buat apa hujung2 minggu ni? Dah start pergi beraya tak?? Oh ya..bilaiqa dah open order semula tau!! Pelbagai jenis warna2 cantik dah ready stok tau!! Sesuai untuk basic dan instant shawl 😍😍😍
.
.
#basicshawl #longshawl #instantshawl #shawl #naylaabasicshawl #naylaainstantshawl #maysaaroyalshawl #bilaiqa #bilaiqashawl #colourful #plain #plaincolor #raya2018

Code Brick Red #MaysaaRoyal ni antara color yang available. Ada banyak color Maysaa lain yang cantik.
To order boleh pm or whatsapp 018-2924278
Whatsapp sis 018-2924278
#tutorialshawl #shawl #instantshawl #bilaiqa #maysaaroyal #naylaabasicshawl #shawlsuperselesa #shawlsuperlabuh #shawlsenangbentuk

Comel je anak beranak ni kan!!! Well raya kan sebulan...mesti la hari2 dengan bilaiqa 😊😊😊
.
Thank you sis sebab memilih bilaiqa shawl as your raya collection 😍😍😍
.
.
#bilaiqa #bilaiqacollection #bilaiqaraya #bilaiqalover #bilaiqacustomer #customer #customerreview #bilaiqareview #shawl #basicshawl #longshawl #naylaabasicshawl #maysaaroyalshawl #ootd #ootdraya #raya #rayacollection #raya2018 #2018 #shawlraya #jomraya #thankyousomuch #emerald #emeraldgreen #hijau #shawlhijau

Thank you so much #BilaiqaLovers yang sudi preorder shawl Bilaiqa Raya dengan akak πŸ˜‰
.
Alhamdulillah,pihak HQ da start pos preorder batch 1 πŸ’•πŸ’•
.
Alang2 tu jom akak lanje satu tutorial mudah 😘
.
#ShawlBilaiqa #NaylaaBasicShawl #ShawlChiffonGeorgette #ShawlRaya #WideShawl #ShawlLabuh #KakSitiJualBilaiqa

SHAWL OFF WHITE PILIHAN PENGANTIN.

Semestinya #NaylaaBasicShawl dari #Bilaiqa. #PlainShawl sememangnya pilihan terbaik sebab semestinya pengantin dah ada aksesori tambahan yang menyerikan macam veil & tiara kan.

Nak-nak shawl dari kami sememangnya terbukti SENANG BENTUK, FLOWY, SUPER SELESA.
Haruslah cantik & selesa sepanjang majlis bersejarah 😍
.
Shawl off white sekarang open for pre order sale sempena raya. Offer 4 RM100 sah sehingga 26 Mei ni sahaja.

Sebelum sold out baik whatsapp Iera cepatΒ²

0182244246
Atau
Klik direct link di bio (tak payah save no pon πŸ‘). .
.
#ShawlOffWhite #ShawlWarnaPutih #BasicWideShawl #BasicChiffonShawl #ShawlPengantin #TudungPengantin #LongShawl #WideShawl #BilaiqaShawl

Salam ramadhan al mubarak semua πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€
.
Dah terawih ke belum...jangan kita sia-sia kan bulan ramadhan ni tau..jom pulun ramai-ramai kumpul pahala 😊😊
.
P/s: this off white shawl tengah on sale tau...boleh la grab satu untuk ramadhan ni πŸ˜‰
.
.
#bilaiqa #bilaiqashawl #naylaabasicshawl #maysaaroyalshawl #basicshawl #longshawl #shawl #sale #saleraya #white #offwhite

Assalamualaikum. Berita baik untuk yang terlepas order batch lepas. Kali ni kami buka untuk limited 200 pieces sahaja. Last chance!
.
SALE BILAIQA RAYA 2.0!
.
NAYLAA 4 pcs @ RM100
MAYSAA 2 pcs @ RM75
.
Hai kesayangan kami semua! ❀ SALE Bilaiqa Raya 2.0 ini bermula pada 22/5 sampai 26/5 sahaja.
.
Tarikh postage untuk Pre-Order 2.0 : 4-6 June 2018
.
❀Both Naylaa dan Maysaa kegemaran ramai. Shawl yang super senang nak pakai dan dibentuk, diperbuat dari material yang berkualiti dan selesa, jahitan yang sangat kemas.
.
Whatssap sahaja ke 0192297238 untuk sebarang pertanyaan. Terima kasih.☺
.
#naylaabasicshawl #maysaaroyalshawl #basicshawl #longshawl #shawl #shawlmurah #sale #saleraya #preorder #raya #raya2018 #saleprice

Assalamualaikum. Berita baik untuk yang terlepas order batch lepas. Kali ni kami buka untuk limited 200 pieces sahaja. Last chance!
.
SALE BILAIQA RAYA 2.0!
.
NAYLAA 4 pcs @ RM100
MAYSAA 2 pcs @ RM75
.
Hai kesayangan kami semua! ❀ SALE Bilaiqa Raya 2.0 ini bermula pada 22/5 sampai 26/5 sahaja.
.
Tarikh postage untuk Pre-Order 2.0 : 4-6 June 2018
.
❀Both Naylaa dan Maysaa kegemaran ramai. Shawl yang super senang nak pakai dan dibentuk, diperbuat dari material yang berkualiti dan selesa, jahitan yang sangat kemas.
.
Whatssap sahaja ke 0192297238 untuk sebarang pertanyaan. Terima kasih.☺
.
#naylaabasicshawl #maysaaroyalshawl #basicshawl #longshawl #shawl #shawlmurah #sale #saleraya #preorder #raya #raya2018 #saleprice

Terliur watermelon plak baca msg sis ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Thank you dear...banyak lagi "buah2" lain kat bilaiqa ni...pilih je nak mana..hehe
.
#customer #customerreview #customerfeedback #bilaiqa #bilaiqareview #bilaiqalover #thankyou #thankyousomuch #dear #weloveyou #maysaaroyalshawl #naylaabasicshawl #shawl #basicshawl #longshawl #

Spotted @husnazahry wearing our Naylaa and Maysaa shawl. Thank you for choosing our shawl. 😘
.
#OOTDadeenascarf

Cantiknya Army Green ni. 😍 Thank you dear

#OOTDadeenascarf

Bercakap tentang bertudung, mummy ada semua yg u all perlukan. πŸ˜‡
. . .
Serkup kepala?
Mummy ada #InnerSnowcapHantu yg sentiasa mendapat komen BEST drpd pembeli.
BEST tu kalau pada mummy, TERBAIK dr pelbagai aspek dh tu.
Hanya RM10/pc utk pelbagai pilihan warna. . . .
Kalau tudung jarang?
Jangan risau, mummy ada #InnerNeckByCheFiza. Yg ni adik beradik dgn πŸ‘» di atas. Material sama yg sejuk, tak licin & melurut, dan tak buat anda rasa terbelit di leher. πŸ™†
Harganya RM29/pc. Ada lebih dr 5 pilihan warna. . . .
Tak sempat nak bersiap?
Haaa #TheSouk la penyelesaiannya. Walaupun kita x bersiap, bila sauk je tudung ni, terus jadi lawa mcm bersiap berjam2! Ok, ni overrr 🀣. Tapi serius. Anda xkan nampak selekeh dgn tudung ni. Mudah, cepat, cantik, kemas dan selesa tentunya! Ada 3 saiz dgn pelbagai pilihan warna.
Free size RM34/pc.
Size L RM39 /pc.
Size XL RM44/pc. . . .
Shawl labuh?
Ini mmg all-time favourite wide shawl mummy, #Bilaiqa. Sesuai untuk semua occasion. Bersantai, beriadah, bekerja, bermajlis, beraya. Standard Bilaiqa ada 2 jenis la, #NaylaaBasicShawl dan #MaysaaRoyal yg bezanya adalah material. Nak2 raya ni, datang pulak #LunaaShawl yg cantik siap ber'beads' bagai. Tapi sayangnya yg ni tengah HOLD dlu lepas tamat sale #BilaiqaRaya ari tu. Nnt kalau nak, boleh cari mummy kite tengok macamana k. Sebab tgh hold, harga kita hold jgk la. Hehe. . . .
Semua yg di atas mmg yg mummy suka pakai kecuali inner neck tu belum sempat cuba. Tgh cari 1 lagi, tudung bawal. X jumpa lg yg helok dr byk segi. Nnt kalau ada mummy share dgn u all ek. . . .
So konsepnya di sini, mummy hanya jual benda yg mummy sendiri suka dan puas hati. Kira mcm 'u can count on me' lah ni, hihi. πŸ€—
. . .
Kalau nak apa2, PM / WA 01137932896 ye. πŸ˜‰

Assalamualaikum. Salam Jumaat Baraqah. Semoga kita semua dirahmati dan dilindungi Allah swt.
.
Naylaa Basic/Intant Shawl kegemaran ramai. Selesa teramat sangat. Material chiffon yang mudah dibentuk. Kami menggunakan jahitan babyseam yang sangat kemas. 😍
.
Hari ni last day SALE BILAIQA RAYA ye chuoolllssss. 4 helai RM100 sahaja untuk Naylaa Basic Shawl. Jimat jimat sangat chuolss.. 😎
.
DM/Whatsapp 018-2404430 to order

#BilaiqaSale
#BilaiqaRaya2018
#NaylaaBasicShawl
#NaylaaInstantShawl

SALE BILAIQA RAYA
.
NAYLAA 4PCS : RM100
MAYSAA 2PCS : RM75
.
hi kesayangan semua..SALE bilaiqa dah bermula harini hingga 11/5. Promo SALE ini available untuk ready stok dan pre-order
.
Tapi pre-order kali ni ada limit tau...bila dah reach limit kami terus tutup order. Jangan sampai terlepas tau...nanti ada yang tak raya plak πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Postage untuk ready stok adalah setiap hari
.
Tarikh postage untuk ready stok: 25/5 - 31/5
.
Both naylaa dan maysaa kegemaran ramai 😍😍😍. Shawl yg super senang dipakai dan dibentuk. Dibuat dari material yg berkualiti dan selesa disamping jahitan yg kemas 😊😊
.
Jom whatssap ke 0192297238 untuk order. Tq
.
.
#sale #saleraya #raya #rayapromotion #rayapromo #raya2018 #shawl #bilaiqa #naylaabasicshawl #longshawl #basicshawl #plainshawl #murah

Colors of #naylaabasicshawl 😍😍😍

Assalammualaikum bilaiqalover!!!!
.
Dah ada tema untuk raya tahun ni?? So apa tema korang? Dah ada shawl yg sesuai tak?? Kalo ada masalah color, jgn risau la...bilaiqa ada pelbagai jenia color tau!!!
.
Tambah2 lagi sekarang tengah sale ni!! Memang wajib sangat beli 😊😊
.
Ini antara koleksi untuk ready stok naylaa basic shawl πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
#sale #saleraya #rayasale #shawl #bilaiqa #longshawl #basicshawl #plainshawl #naylaabasicshawl #naylaashawl

PANAS PANAS PANAS
.
Panas chuooolsss. Macam goreng pisang panas. Dah ada yang sold out dah guys!.
.
Tunggu apa lagi? Jom whatsapp 018-2404430

#BilaiqaSale #BilaiqaRaya2018 #ShawlChiffon #ShawlMurah #NaylaaBasicShawl #MaysaaRoyal

Most Popular Instagram Hashtags